thoralf

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

GRANSKNING SVERIGE AVSLÖJAR IGEN

Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2014 18:41

Jag tycker det är väldigt intressant att lyssna på hur dessa makthavare inom media gång på gång flyr undan att ta ansvar för sina beslut. Det är minst sagt pinsamt att höra deras undanflykter.


Jag vill rikta ett stort tack till Johan Andersson och Granskning Sverige.


Jag hoppas att ni fortsätter med era avslöjande program. Det finns hur mycket som helst att gräva i om man bara har energin.


Det politiskt korrekta Sverige producerar mängder av halvsanningar och ibland rena lögner som körs ut till den svenska allmänhten. Det värsta är att till och med regeringen börjat ägna sig åt denna verksamhet genom integrationsministern.
UPPDATERING


Har man fått hjärnsläpp på DN? Sheik Ahmed ligger överst på DN:s webbsida. Hela YouTube-klippet finns tillgängligt för DN:s läsare. Det kan definitivt inte vara till någon nackdel för SD.


http://www.dn.se/nyheter/sverige/okad-strom-av-tips-till-sapo/

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lärare

12 augusti 2014 18:58

Bra Johan Andersson!
Fler såna avslöjanden och SD blir klart det största partiet!

I och med att han lade på luren, erkände han. Det är så dom brukar göra när dom blir avslöjade.

Tack än en gång Johan!

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2014 18:58

Ja, det är nog inte kul som journalist när Granskning Sverige ringer och ställer giftiga frågor. Det sker också på ett värdigt och vänligt sätt. Bra gjort! Lyssningsvärt!!

 
Ingen bild

Synonymen

12 augusti 2014 19:04

Det som är det verkligt intressanta är att SVT med alla sina resurser misslyckas gång på gång. Om nu varenda invandrad taxichaufför och diskare är högskoleutbildad och redo för den Svenska arbetsmarknaden undrar jag följande.

Varför lyckas man inte hitta EN (1) invandrare som inte inom 24 timmar avslöjas som bluff?

Bör man ställa sig undrande och skeptisk till all rapportering SVT gör?

Varför behandlar Micael Lekberg på SVT sina kunder licensbetalarna med sådan arrogans?

Anser SVT att folk inte kan hantera sanning, fakta och verklighet?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

12 augusti 2014 19:16

Nu när den Sverigevänliga rörelsen genom ett parti fått ekonomiska resurser är det själva fan för att prata svenska att man inte kan samordna arbetet mot SVT, utan att enskilda riksdagsmän el privatpersoner , bloggar ,etc skall dra det lasset
Skitkass är bara förnamnet

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 augusti 2014 19:41

Leo har en argumentationsnivå som en prao på en ungdomsgård.
Man hör alla floskler komma på flytande PK-språk.

Nu får man säga att han i alla fall var smart nog att hålla en ganska låg profil i utfrågningen, ett bra val med tanke på vilken retorisk lättviktare han faktiskt är.

Det är pinsamt att dom inte fattar att när arbetsgivarna kan välja och vraka mellan sökande så tar man personen med en utbildning som man kan verifiera och som kan språket. Med tanke på den svenska han uppvisar i intervjun kan jag inte se hur han skulle fungera på en normal arbetsplats i en roll som ingenjör?

Klart det finns rasism och diskriminering. Det intressanta är i vilken omfattning?

 
Ingen bild

Hacke

12 augusti 2014 19:45

Granskning Sverige går från klarhet till klarhet.
Medborgarjournalistiken växer på alla håll och börjar bli ett allvarligt hot mot lögnetablissemanget svensk medias existens liksom deras uppdragsgivare inom 7-klövern.
Det är inte utan att man ibland grips av en känsla av eufori när man anar att den nya folkrörelsen sd/fria rösterna håller på att bryta igenom alla vallar.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

12 augusti 2014 20:36

Nätet förmedlar sanningen till folket, det som skitstövlarna i PK-media inte klarar av!

 
Ingen bild

Stefan A

12 augusti 2014 20:42

För SVT är det så självklart att dra diskrimineringskortet att man struntar i om historierna är sanna eller inte, den där SVT-figuren börjar rena förhöret av medborgare Johan Andersson ist. för att svara på frågor, vilket han inte var ett dugg intresserad av, public service.. är det inte det dom brukar kalla sig...

 
Ingen bild

Tony

12 augusti 2014 20:46

Det är inte första gången som han fått luren i örat av
dessa skitstövlar på SVT,först konstruerar dom historier
för att hålla rasistgrytan kokande, och när dom blir
påkomna, så vägrar dom att svara, sen har dom ett möte,
och när det blir riktigt besvärligt, åker luren på.
Precis så beter sig Von Oben figurer mot befolkningen.
Jag hoppas innerligt att om SD kommer i maktpossition att
dom gör en riktig storstädning i det företaget.
Sådana pajsare ska inte hålla på med så kallad
public Service! 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2014 21:04

Jag är övertygad att det nu gått ut varningsmail till alla inom SVT, SR och Tv4. Så här i valtider är det extra känsligt med dessa frågor.
Media har inte lyckats att sk-ta ner SD. Trots "järnrörsskandaler" och annat, växer SD hela tiden.
Nätet är ett ytterst viktigt och användbart verktyg mot den politiska korrektheten. Nu kan inte media styra vad som kommer till allmänhetens kännedom och vad som är för känsligt.
Framtiden blir intressant...

(Någon liten skandal ligger säkert Expressen och Aftonbladet och håller på. Något kommer att fylla deras löpsedlar några dagar före valet. Något ihopkokat som de i sin naivitet tror ska skada den Sverigevänliga rörelsen...)

 
Ingen bild

Stundtahl

12 augusti 2014 21:10

Utmärkta bra -Granskning Sverige,en vattenkälla och en nåd för rättstänkande som bör spridas.
-I övrigt uppmärksammades Dagens Nyheters förstasida där man idag fokuserar på ett fullständigt skrämmande inslag, (YouTuben har ju legat på Avpixlat en tid).

Gammelmedia har inte kommit till vägs ände, men för ett ”ögonblick” så hann tiden ifatt.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/okad-strom-av-tips-till-sapo/bw

 
tant Gul

tant Gul

12 augusti 2014 21:47


EBERE & OBAMA
http://goo.gl/907c7s

http://goo.gl/907c7s

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 22:04

Aktuellt tar i sin 21-sändning upp jämställdheten inom de politiska partierna inom såväl riksdag som på kommunal- och landstingsnivå. Jag säger som Jimmie Åkesson, jag är inte feminist. Jag tycker att den som har bäst meriter skall ha tjänsten på en arbetsplats eller platsen i bolagsstyrelsen eller i en partistyrelse inte vem som har "rätt" kön dvs den som är kvinna. Man visade också en tabell över antalet kvinnor i de olika partierna i riksdagen och tog så klart upp att SD inte har haft en enda kvinna i riksdagen under den senaste mandatperioden. Det man "glömde" ta upp är vad det beror på att så få kvinnor vill ställa upp som representanter för SD. Jag är övertygad om att det många gånger beror på att man helt enkelt inte vågar. Hur allvarligt är det inte att folk inte vågar engagera sig politiskt pga rädsla för att man skall utsättas för hot, hat, hembesök eller misshandel? Det tycker jag faktiskt SD borde ta upp.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Greger

12 augusti 2014 22:08

Att ej ta tag i mediernas fasoner skapar en bananrepublik.

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 22:37

Säpo har fått flera anmälningar om den i Sverige boende islamisten från inslaget jag länkar till. Undrar sedan vilka det är som ligger bakom de troliga ddosattackerna mot Avpxlat och tidningen Samtiden? Övar man inför valet?

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2014 00:21

REKORD FÖR SD - 15,9 procent hos Sentio!

V 10,1 (+1,6)
S 25,9 (-4,0)
MP 10,1 (+1,8)
SD 15,4 (+1,9)

http://avpixlat.info/2014/08/13/sentio-sd-storsta-parti-i-sydsverige-med-226/


C 2,6 (-1,1)
FP 4,9 (-1,2)
KD 4,9 (-0,6)
M 19,3 (-1,9)

Observera den lilla skillnaden mellan SD och M!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 00:41

Till skillnad från det förra US, är detta faktiskt bra, vissa jämfotahopp i början, men helt ok, Det ni skall lära av detta är inte texten/talet, utan hur man skall tänka. Det funkar likadant i statistik. Om det bara finns en plats att söka, är det svårt att bli diskriminerad.

Och varför inte prata engelska med personen i fråga, kan han inte det, då uppstår problem. Svenska i all ära, men den är i konstant rörelse/förnyelse likt alla andra språk.

 
Ingen bild

RobertSt

13 augusti 2014 00:43

"Har man fått hjärnsläpp på DN?"
Mja, snarare tror jag att de inte fattar kopplingen! Ännu. Så fort de gör det så lär hela artikeln försvinna fortare än kvickt!

 
johanna

johanna

13 augusti 2014 01:24

En lärare iv..- det är svårt att bli journalist elr liknande.. Aja, så kan en lärare anse.. Men han var bra och gav inspiration!! Tittar nu på uppdrag granskning sommar, granskande "journalistiskprogram ". Mitt första efter att upptagit mina gamla drömmar.. Säga vad man vill journalister/media/hacking//bloggar/författare.. De har en tråd.. Osynlig/oupptäckt osv.. Men hängs ingen ut, är faktan osann och ogrundställd beroende på källan, så är det en uppenbar kliche!! Fördommar/skam. Outbildat att tycka utan att veta om folkgrupper/pilitiker/osynliga trådar/religion.. Efter min snabblästa observation.

http://johannaredroses

 
Ingen bild

Pepparholm

13 augusti 2014 14:53

Moderaten Cecilia Magnusson från Göteborg vill förbjuda tiggeriet. Det får justitieminister Beatrice Ask och moderata ledare i Skåne att direkt hoppa upp och deklarera, att ett förbud löser inga problem.

Nähä - men hur tänker ni då på ett realistiskt sätt lösa problemet? Det säger ni inte. Uppenbart är att i Reinfeldts politik så är gullandet med Miljöpartiet viktigare än ansvaret som statsminister för landets innevånare på sikt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se