thoralf

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2014

DE GODA MÄNNISKORNA

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2014 08:30

 


Den senaste veckan har jag vid några tillfällen träffat de goda människorna. När jag var ute i Kalmar och tog en öl kom en av de goda människorna fram, en kvinna och berättade vad hon ansåg om mig. Jag tänker inte återge vad hon sa men hade jag uttryckt samma sak om en medmänniska hade rubrikerna sannolikt inte räckt till i kvällspressen. När det är en av de goda människorna som uttrycker sig oacceptabelt och då är det helt ok.


På Guldfågeln arena i söndags blev jag ”påhoppad” av en individ som krävde att jag skulle flytta mig, han vill inte sitta i raden framför mig. Han kallade mig bland annat nazist. Jag vägrade flytta mig och då blev han nästan aggressiv och hotfull men han valde istället att flytta på sig själv. Något är allvarligt fel hos dessa goda människor.


Jag ser det som ett utslag av den propaganda som svensk media sprider. Vissa personer köper medias indoktrinering utan att själv fundera över om medias uppgifter är riktiga. Tyvärr lär vi få se mycket av detta i media de kommande veckorna. Vissa skribenter (läs goda människor) har redan visat framfötterna i media.


När dessa tråkiga händelser inträffar blir jag bara än mer taggad. Jag åkte alltså inte hem och låste in mig efter besöket på Guldfågeln arena. Jag gav mig istället ut i Kalmar och delade ut ca 600st av vårt nya infoblad om invandringens kostnader. Det blir alltid mitt sätt att ge igen!


Skall bli väldigt intressant att se och höra om det blir några reaktioner på detta informationsblad. Det är några uppgifter och kostnader som verkligen sticker ut.


 

Gettlinge gravfält.


Under måndagen gjorde jag en utflykt till södra Öland på trehjulingen. Började dagen med en guidad vandring vid Gettlinge gravfält som ligger strax söder om Kastlösa. Sedan körde jag över på östra sidan och körde upp till Sandby borg. Märkligt att man inte har satt upp skyltning till den mytomspundna borgen! Uppenbarligen vill man inte ha besökare till borgen. Se detta avsnitt från Vetenskapens värld om ni inte sett det.

http://www.svtplay.se/video/2193427/vetenskapens-varld-sommar/avsnitt-7-historiespecial


Under utflykten passade jag på att dela ut 1 300st av mitt infoblad om min blogg. Hoppas att det ger nya läsare till bloggen.


Området på södra Öland har världsarvsstatus. Något som man håller på att förlora på grund av all etablering av vindkraft. Men även här är det de goda människorna som får bestämma!

 


De goda människorna vill förstöra mitt land på mer än ett sätt!


 

 
 
Ingen bild

World Traveller

5 augusti 2014 09:05

Undrar hur långt de "goda" är beredda att gå för att stoppa SD och för göra islam till en maktfaktor i Sverige. 7-klövern har ju redan avtal med Saudiarabien och Muslimska Brödraskapet om att det ska vara muslimer på höga poster i varje viktigt departement. Svergedemokrater avskedas från sina jobb och utestängs från facket och har i praktiken mist sina rättigheter. Kommer 7-klövern att gå ännu längre tro?

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2014 09:06

Thoralf, det är helt förkastligt att kalla dessa stollar som är otrevliga mot dig för "goda människor", de är indoktrinerade och hetsade av media och förstår inte bättre, och givetvis berusade.

Du är en ärlig människa och det gör att folk har respekt för dig och det kommer man längst med, och du får väl medge att du får mycket beröm också.

Fortsätt gärna att berätta om dina kulturvandringar, det är alltid intressant att höra om den forna kulturen i Sverige!

 
Ingen bild

AWSvensson

5 augusti 2014 09:10

Människors lika värde har man hört talas om ,ja antingen gäller inte detta oliktänkande o då i synnerhet inte sverigedemokrater eller så betrakta dessa individer inte sverigedemokrater som människor ,frågan man ställer sig då är vilken människosyn har dessa. Förmodar personerna inte kände dig så en viss främlingsfientlighet kan skönjas.Inte alltid så lätt att leva efter bokstaven.

 
Susanne

Susanne

5 augusti 2014 09:19

Jag gjorde en översättning av ett filmklipp som cirkulerar på Facebook.

"Det finns 1,2 miljarder muslimer idag och självklart är inte alla radikala. De flesta är fredliga. Det beräknas finnas 15-25% radikala enligt internationella underrättelsetjänster. Om man tittar på 15-25% av 1,2 miljarder blir det 180-300 miljoner människor som engagerar sig i förstörelse av den västerländska civilisationen. Det är lika många som invånare i USA. Varför ska vi oroa oss för de radikala 15-25%? För det är de radikala som dödar, för det är de radikala som halshugger och massakrerar.
När vi ser genom historien så var de flesta tyskar fredliga ändå så dog 60 miljoner människor, 14 miljoner i koncentrationsläger varav 6 miljoner judar. Den fredliga majoriteten var irrelevant.
De flesta ryssar var fredliga, ändå så dödade ryssarna 20 miljoner människor. Den fredliga majoriteten var irrelevant.
De flesta kineser var fredliga, ändå så dödade kineserna 70 miljoner människor. Den fredliga majoriteten var irrelevant.
Japan innan andra världskriget var de flesta japaner fredliga ändå lyckades japanerna slakta 12 miljoner människor i sydostasien, mestadels med bajonetter och spadar. Den fredliga majoriteten var irrelevant.
Den 11 september 2001 levde i USA 2,3 miljoner arabiska muslimer. 19 kapare, 19 radikala, tvingade Amerika på knä, förstörde World Trade Center, attackerade Pentagon, och dödade nästan 3000 amerikaner. Den fredliga majoriteten var irrelevant.

Det är dags att ta politisk korrekthet och slänga i soptunnan."

https://www.facebook.com/photo.php?v=10204326980673843

http://billochbella.wordpress.com

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2014 09:19

Sandby borg har jag läst mycket om och är verkligen intressant då den är övergiven och alla dräpta innevånare ligger kvar i jorden efter överfallet.

Att man inte skyltar med det är för att förhindra skattplundring innan utgrävningen är klar, som även är ett stort gissel på Gotland.

http://www.sandbyborg.se/

 
Ingen bild

Thoralf A

5 augusti 2014 09:37

Gute

Den som har tänkt sig att skattplundra behöver inga vägvisare. De vet var de skall åka.

Men vanliga turister borde man faktiskt visa vägen.

Vilka är det som skattplundrar?

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2014 09:39

@Susanne.

Ryssland. - Under åren 1930-1950 mördade/internerade kommunisterna minst 50 miljoner människor som inte deltog i kriget, något som dagens medborgare aldrig informeras om i media.

 
Ingen bild

Lotta

5 augusti 2014 09:47

OT/ I dagens Östran kan man läsa om en kvinna från Albanien som fått avslag på sin asylansökan och därmed skall utvisas. Hon påstår att hon flytt med sina barn från sin våldsamme man som hon är skild från. Nu har kyrkan i Kristineberg engagerat sig i ärendet för att hon skall få stanna. Själv säger hon att hon inte kan flytta tillbaka till sin hemstad i Albanien eftersom alla känner henne där och att hennes man lätt skulle kunna hitta henne. Artikeln avslutas med en upplysning om att innan hon kom hit bodde hon i Grekland och USA. När det blev känt undrar man i sitt stilla sinne varför inte den sk journalisten ställde frågan om varför hon inte kunde stannat kvar i Grekland eller USA?

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2014 09:48


@Thoralf

När arkeologerna hittar många skattgömmor inom ett område vill de gärna fortsätta gräva ut platsen innan den öppnas för allmänheten.

Skattplundrarna kom oftast från Tyskland under 80-talet, men när det blev lätt att få tag i ädelmetalldetektorer så är det nog mer lokala förmågor som är ute på nätterna och gräver.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 augusti 2014 10:14

Beträffande de "goda människorna". Det blir nog så när man inte kan få rätt i sak, dvs blir utklassad i själva sakfrågan. Då återstår bara att ge sig på person istället.

Agerandet ifråga bevisar bara att det är de själva som bär på hat och fördomar.

 
Ingen bild

Anderrs

5 augusti 2014 10:20

Inga som helst problem att sitta bakom dig på verkligt roliga teatern på Krusentiernska :-)

 
Ingen bild

Hacke

5 augusti 2014 10:21

Starkt agerat Thoralf mot apartheidslöddret på stan. Svaret får dom i istället i demokratisk och vuxen ordning den 19 september.

 
Ingen bild

SDare

5 augusti 2014 10:36

De största skattplundrarna idag i Sverige, är utan tvekan vår regering.
Kanske dags att skaffa en metalldetektor om man ska ha råd att finnas till framöver

 
Ingen bild

Lotta

5 augusti 2014 10:44

Någon som hört talas om det hatiska budskapen som sprayades på Bollnäs kyrka i helgen? "Die Mosul" var texten som sprayades på flera ställen på kyrkan samt ett otal sönderslagna fönsterrutor. Har kollat nyheterna från det senaste dygnet i de båda kvällsdyngspridarna utan att hitta en stavelse om det. Hur brukar det se ut om byggnader där en annan religion utövas blir utsatt för något liknande? Krigsrubriker i tidningar och huvudnyhet i samtliga nyhetssändningar.

http://www.helahalsingland.se/halsingland/bollnas/hatiskt-klotter-pa-kyrkan

 
Ingen bild

joffe

5 augusti 2014 10:53

Vad som eg.retar mig mest är att Thoralf Alfsson inom SD inte ens kvalificerar sig för en plats på Riksdagslistan. Varför säger jag detta?
Jo jag har jobbat 20 år på SVT och bla redigerat osanningar och sett anstormning av vänsterjournalister vid TV2 starten 1969 jag har protesterat genom att avmönstra från SVT förlorande pensionspoäng och skrev till alla svenska politiska partier och avkrävde en framtidsanalys. Jag fick den och sen utvandrade vi till ett RIKTIGT demokratiskt land - Australien. Dit var inte lätt att komma 1982 och efter tester i kontroll av mig och familjens framtida möjligheter beviljades vi permanent uppehållstillstånd till ett land som ställde stora krav!

Nu säger Du att detta har ju inget att göra med Thoralf och hans förhållande till SD. - Jo dock ganska mycket. Thoralf framstår allt mer som en normalt förnuftig svensk som i sin BLOGG framför budskap som du inte läser någon annan stans.
Thoralf är en mkt lokalt egagerad smålänning som KAN och VET mängder om lokala förhållanden men inte bara det han lyckas sammanfatta händelser i Sverige som är landsomfattande av intresse.

Försök nu hitta en blogg med dessa kvalitèer!? Dagligen efter 32 år utomlands kollar jag 1.Thoralf .2 Avpixlat 3. Fria Tider. 4. Aktualia om Julia Caesar en annan ärlig skribent har skrivit något tänkvärt.



- Om inte lever jag ett ypperligt och trivsamt liv i Australien där man högaktar och respekterar sina pensionärer, som jobbat här, och tar hand om dem och jag som 82-årig är imponerad av fri och omedelbar sjukvård om jag behöver det ..Hur är det i Sverige? Är det verkligen sant att en papperslös får fri tandvård.

När tänker ni äntligen stänga gränserna för en Nationell kontroll på de som invaderar landet? Som nu importerar ni konflikter mellan Sunnis och Shiits och alla banditer i världen som flyr till Sverige där dom får PUT utan att ens kunna visa papper på att kvalificera sig...Man kastar alla apper i sjön och ljuger hejdlöst...

SD 2014- det finns tyvärr ta mig fan inget vettigt alternativ...

 
Ingen bild

Lotta

5 augusti 2014 11:10

@joffe

Glöm inte Exponerat med bland annat Granskning Sverige och Radio Länsman: http://www.exponerat.net/

 
Ingen bild

ulla

5 augusti 2014 11:19

OT men ändå inte. Blir så imponerad av dig Thoralf och skulle gärna velat se dig i riksdagen även fortsättningsvis. HUR fungerar det om man vid valet skriver ditt namn på en SD röstsedel eller skriver både Sverigedemokraterna och ditt namn på en blank sedel. Blir detta giltigt?

 
Ingen bild

Lena

5 augusti 2014 11:44

Tycker du gör rätt som inte låter dig provoceras, Thoralf, men det gör faktiskt lite ont att inte vara respekterad "på stan" och även lite oroligt. Det är priset som Sd-are får betala för att vi bryr oss mer om vårt land än vad andra gör och som troligen SER mer än vad andra ser. Det har med samvetet att göra också samt att en del lättare håller sig mentalt friska. Jag ser många idag som inte är mentalt friska, ex den kvinnan som kastade glåpord över dig. Hur många är det som är fullkomligt ovetande om det mesta här i världen? När de öppnar munnen är det som papegojor, de har ingen EGEN REFLEKTION. De enda de önskar är underhållning, snacka om att de fastnat i agendans nät.

Nu har utvecklingen gått så långt med den här agendan som elit o media spelar ut mot oss, och fortfarande finns alldeles för många som INGET BEGRIPER, ja då blir det svårt att förlåta dem. Ibland händer det att jag tror att de är lata, (typ:hör av dig när allt är klart och stör mig inte nu).

 
Ingen bild

Thoralf A

5 augusti 2014 11:44

ulla

Tyvärr blir det inte giltigt! Listorna ät låsta och då går det inte att skriva till namn.

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

5 augusti 2014 11:52

Du är fantastisk som orkar fortsätta kampen efter allt spott och spe,all respekt.

 
Ingen bild

Anders

5 augusti 2014 11:58

Varför är alla dumma mot stackars Thoralf? Varför förstår inte alla, och det gäller även hans parti, att det är han som har rätt och de som har fel?

 
Ingen bild

AWSvensson

5 augusti 2014 12:14

Jag tror Jenny Bengtsson är sur på dig då hon skryter med att ha polisanmält dig för förtal på twitter

 
Ingen bild

Göta

5 augusti 2014 12:47

TILL ALLA HÄR:

Låt oss ignorera enfalden och okunnigheten!
Det vill säga, låt oss ignorera Anders och hans politiska polare!

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2014 13:07

"När dessa tråkiga händelser inträffar blir jag bara än mer taggad."
Känner precis samma.
Att inte dessa indoktrinerade PK en endaste gång kan ta till sig fakta och läsa på vad det står i SD:s politik är rent bedrövligt.
SD 2014

 
Lassekolja

Lassekolja

5 augusti 2014 14:08

@Edward Ulfertz, "Miffo-TV" med Jimmie Åkesson (och Åsa Romson) kan ses antingen när reprisen sänds på SvT2 lörd.9/8kl.07:30 eller på UR-Play:
http://www.ur.se/Produkter/182924-MiffoTV-moter-politikerna-Sverigedemokraterna-och-Miljopartiet
Lycka till!
Svensk media utgör utan tvekan det största hotet mot Moder Svea. Islamismen i Sverige är en direkt följd just av att media vägrar göra "sitt jobb". Vilket jobb? Jo, att fullgöra sitt uppdrag genom att lämna politiken därhän och till svenska folket förmedla korrekta och sanningsenliga nyheter. I det ingår ex.-vis att berätta vilka kategorier människor (i Sverige), som begår de olika typer av brott. Om väljarkåren, d.v.s den genomsnittlige väljaren, skall ha en möjlighet att genom röstsedeln skapa ett (ännu?) bättre Sverige att leva i eller åtminstone bevara det Välfärdssverige, som våra förfäder genom hårt arbete lyckats skapa åt oss, krävs att han/hon har korrekt kunskap hur samhället verkligen ser ut. Detta omöjliggör mediaetablissemanget genom att dölja och förvränga fakta om verkligheten.
Bästa MEDIA, framför allt publikservicemedia, gör Ert jobb och överlämna de politiska besluten åt väljarna! Det är så vår representativa demokrati är tänkt att fungera. Detta vet Ni mycket väl! Ni har sedan länge kvalificerat Er att vara VÅR REPRESENTATIVA DEMOKRATIS FRÄMSTA FÖRRÄDARE OCH DÖDGRÄVARE ! ! ! Byt strategi medan Ni öht har något litet förtroende kvar!!!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

Håkan

5 augusti 2014 14:10

Apropå hur illa de "goda människorna" behandlade dig Thoralf.
Bedrövligt är ordet. Dessa människor personifierar skiten de kastar på dig och andra riktigt godhjärtade. Stå på dig Thoralf, du har mitt fulla stöd.

 
Ingen bild

Annelie

5 augusti 2014 14:26

Jag kan inte förstå hur vissa människor väljer att blunda för det du skriver. Invandringen är under all kritik.

 
Ingen bild

Lotta

5 augusti 2014 14:44

Håller med Göta. Svara inte trollen utan låt deras inlägg stå obesvarade i all sin dumhet. Senast är det signaturen Mats(Ateist) som genom sitt senaste inlägg visar precis hur infantil och nollställd han är.

 
Lassekolja

Lassekolja

5 augusti 2014 15:22

@Mats (ateist) Proffstroll, Dumt nog följde jag Din rekommendation, för det var det väl, att titta på "Ditt" klipp. Det var varken roligt eller underhållande men däremot trist och poänglöst. Hur kopplade Du klippetr till Thoralf´s sida? Nej, fortsättningsvis gör jag som jag brukar göra, d.v.s ignorerar "trollinlägg" vare sig dom kommer från amatör- eller proffstroll. Din benämning på Dig själv borde börja på A, inte P!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 augusti 2014 15:29

Lotta

Du behöver inte kommentera någonting, gör som alla andra när det gällde SD tig ihjäl dom, Ja just ja då var det grin och skrik över det!?

Infantilt jo jag tackar
Lotta

Torsdag 31 juli 07:18

Det är väl så här Kifah Qasem Mohammad vill att den svenska traditionen skall se ut. Ju förr man kan införa den desto bättre för integrationen eller rättare sagt avskaffandet av Sverige.

http://avpixlat.info/2014/07/30/islamiseringen-av-nykoping/

Hade du lagt in klippet om det stod en orkester där och spelade instrument, och är det inte vidrigt med Amerikansk fotboll, Tänk om alla. Hur skulle det se ut.

Att du inte förstår, eller inte har läst vad han skrev, är helt uppenbart.

Men skall ni ha statiska seder och traditioner, så finns det inte många länder att kolla på Nordkorea, Saudi m.m
Aldrig någonsin sa Kihfa att någon tradition skulle tas bort, den skulle skiljas från staten. Vilket den i dag är i stora delar, men som SD vill göra politik av.

Men jag antar att texten var alldeles för svår.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 augusti 2014 15:33

Jo jag antar att ni kollade på inlägget av KKK men vad sa killen efter? Det är det intressanta, förutom att skjuta folk så är det samma argument.

Jag förstår att ni är trött på trollet, men tänk och läs något utöver propaganda, så blir det inte så jobbigt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2014 15:38

Annat ämne.
Som landsbygdsbo förfasas jag nu över den enorma skogsbranden runt Sala. Skogar som skötts av generationer för kommande generationer är förstörda. Några hus och gårdar har troligen också blivit lågornas rov.
En människa är död och vad jag vet minst en svårt skadad. Mängder med människor har fått lämna sina hem i hast, med några få ägodelar och med stor oro för vad de kommer tillbaka till.
Många har säkert slitit enormt med att flytta djur, maskiner och andra ägodelar.
Värden för stora belopp har förstörts. Många människors tillvaro är för alltid förändrad.

Brandmän och andra kämpar nu i värmen mot lågorna och kampen lär fortsätta många dagar till. Ett helt dygn med regn skulle säkert vara till stor hjälp.

Nu till min tanke: Man väntar nu desperat på några speciella flygplan för brandbekämpning. Några sådana finna tydligen inte i Sverige eller ens i Skandinavien.
Borde inte man kunna ha ett eller två sådana plan gemensamt för Sverige, Norge, Finland, Danmark och kanske Island?
För vad händer om det i detta nu uppstår behov av dem på hemmaplan?

 
Ingen bild

Lena

5 augusti 2014 15:47

@Mats proffstroll
Hur frisk på en skala är den killen i filmen som talar? KKK är ingen stor grupp och de är galna människor, det förstår vem som helst.
Det enda som jag önskar att du kunde få in din hjärna är att så snart som vi slutar ge bidrag för alla immigranter, då upphör den stora strömmen immigranter att komma, och de är inte ens välkomna i hemlandet p g a brott o annat. Kom för f-n inte och påstå att vi vill sätta en kula i nacken på barnen - det är lögn!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 augusti 2014 15:48

Susanne

Du får en snyting du men , nu när jag är igång, Och ni andra. Att ingen reagerar på detta, är helt obegripligt för mig.

Citat

Den fredliga majoriteten var irrelevant.

Det kan inte var svårt att begripa att om jag stannar vid övergångsstället 20000 gånger så kommer den handlingen att gå obemärkt förbi. men om jag kör över en person på fyllan 20001 gången är jag en idiot och detta kommer att synas.

Fakta, det största terrorist hot usa har idag, enligt dom själva, är egna inhemska milisgrupper, många av dom kristna, inte islam

Och vad är det som säger att radikala/fundamentalister skulle löpa amok och börja döda. 300miljoner pfff tror du inte det skulle märkas mer. Det är bara någon promille med dessa vanföreställningar, och lika många av alla religioner.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 augusti 2014 15:53

Lena
Dom är inga barn, det har ni sagt tillräckligt många gånger, dom är över 20 och bara här för att stjäla pengar och se till att resten av familjen kan komma hit, och paratisera på samhället.

Om jag skulle hålla med er om det ni skriver, och verkligen tro på det, skulle jag inte ha några som helst problem att försvara landet med vapen, som tur är läser jag propaganda för det den är.

 
Ingen bild

Thoralf A

5 augusti 2014 15:57

Mats (ateist)

Ditt klipp om Ku Klux Klan är inget som jag anser passar på min blogg.

Det finns som gränser och dessa gäller även dig!

 
Ingen bild

tant Gul

5 augusti 2014 16:12

Är det någon som har läst Jan Tullbergs bok om invandringen och dess kostnader?
Den kan gratis laddas ned som pdf-dokument.

Enligt regeringen kostar invandringen mellan 45 och 60 miljarder per år. Enligt Jan Tullberg, ekonom, före detta lärare vid Handelshögskolan i Stockholm, där han oclså doktorerat, är detta helt fel. Kostnaden är 250+ miljarder.

Detta var nettokostnaden för invandringen till Sverige 2013. Det innebär en kostnad för varje skattebetalande svensk med ca 26000 kronor om året. Mycket märkbart för låg- och mellaninkomsttagare - märks av vid sjukvård, i äldrevården, på skolan bl.a.- dock inte så märkbart för höginkomsttagare, eftersom regält sänkta skatter för denna kategori kamuflerar invandrinskostnaden.
Det är alltid fördelaktigt att vara rik!

Två färska recensioner av denna bok "Låsningen" finns nu på nätet.

1. Joakim Andersen aka Oskorei
"Invandringspolitiken är det tydligaste exemplet på våra styrandes oförmåga och ointresse att företräda våra intressen. Den hänger också nära samman med andra viktiga frågor, från arbetslösheten och bostadsbristen till miljöfrågan och skolans kris. Samtidigt är detta den fråga där medias svek är som mest uppenbart, där vi kort sagt varken får information eller debatt. Information måste sökas på alternativa vägar. Det är därför mycket positivt att Jan Tullberg nyligen gett ut Låsningen, där han analyserar frågan."
http://www.motpol.nu/oskorei/2014/05/23/jan-tullberg-lasningen/

2. Lennart Svensson
"Jan Tullberg har gjort sin läxa. Han har gått till botten med problemet som heter: vad kostar invandringen? Tullbergs bok kan inte ignoreras av den som tar denna samhällsfråga seriöst."
http://www.motpol.nu/lennartsvensson/2014/08/05/recension-lasningen-tullberg-2014/

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 augusti 2014 16:13

Thoralf

Inga problem, ser att den är borttagen. Ska vara mer selektiv i fortsättningen.

Ps, tycker förövrigt i relation till ditt inlägg, att bara för att du har andra åsikter och idéer än mig, så förtjänar du inte spott och spe från diverse idioter, jag skulle hoppas att du skulle se klarare på vissa saker, men jag skulle aldrig hota eller försöka förnedra dig, bara för att du inte har samma åsikter som mig, när det gäller din övertygelse (stå på dig).

 
Ingen bild

Annelie

5 augusti 2014 16:24

Tack Thoralf för allt jobb du lägger ner.

 
Daniel

Daniel

5 augusti 2014 16:24

Tycker det är skrämmande när folk inte väljer att tänka själva utan förlitar sig blint på media.

Förstår arbetet för att göra folk medvetna om vår invandring, men ibland tror jag att SD skulle lägga lite större vikt även på sina andra frågor som är nog så viktiga, och som många inte ens vet att ni driver (på grund av att just media inte berättar det).

Vore även kul att se hur din trehjuling ser ut :)

http://danneking.bloggplatsen.se

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stefan A

5 augusti 2014 16:26

Åkte in till Ljusdal i dag när det började lukta bränt, trodde bilen tagit eld, sedan blev det som lätt dimma, frågade på macken vad det var för storbrand på gång nu? det är från Sala fick jag till svar,har närmare 30 mil till Sala, måste vara den största skogsbranden någonsin i modern tid.....

 
Ingen bild

Pepparholm

5 augusti 2014 16:38

Vuxenmobbning av oliktänkande är OK enligt vår nuvarande statsminister. Jag minns Per-Albin och Tage som kändes som statsministrar för alla svenskar, även för oss som hade annan åsikt. När det kom någon åsikt som stred mot demokratin, från Hilding Hagberg t ex, så ryckte man omedelbart ut och sade sin entydiga mening. Det var bättre förr!!!

 
Ingen bild

Andersson, Pettersson och Lundström

5 augusti 2014 16:53

De sk "goda" människorna hade säkert föredragit inbördeskrig bara för få stopp SD. Vilket riskerar att bli i framtiden.

 
Ingen bild

Göran

5 augusti 2014 17:04

@ Hulda mk1,

Den allians-kommunistiska regeringen har ju med all önskvärd tydlighet uppvisat prov på att någon beredskap vid hot mot vårt Sverige inte ska finnas, vare sig det handlar om olyckor eller militärt angrepp.

Tack vare den svårhanterliga skogsbranden i Västmanland så räknar regeringen med att det kommer att uppdateras och tecknas många nya försäkringar så att försäkringsbolagen ska tjäna pengar. Det mänskliga lidandet i sammanhanget bryr sig inte herrar Reinfeldt-Björklund ett dugg om. Det kanske dessutom ytterligare kunna påskynda utbytet av Sveriges folk.

Kommer osökt att tänka på att arbetsförmedlingen hjälper 1400 sjuksköterskor till jobb i Norge. Behövs inte dessa i Sverige ?
Eller har dessa utbildats för att tömma Sverige genom detta förfarande ?

Till Sveriges folk vill jag säga: Res er, rösta SD den 14 september.
Det kan vara er sista chans till att försöka rädda Sverige undan den väpnade kampen!

 
Ingen bild

Mattias

5 augusti 2014 17:39

@Thoralf 11:44
Men visst går det att göra så, ifs blir rösten ogiltig men det skulle vara ett statement som heter duga från dina fotsoldater. Vet inte hur många du har med dig men troligen så pass många att det skulle märkas på valnatten. Så kom igen nu, uppvigla orchhorden!

 
Ingen bild

Thoralf A

5 augusti 2014 18:07

Mattias

Om partiledningen kommer på andra tankar kan man besluta om ytterligar valsedlar där mitt namn finns med.

Att uppmana till att rösta ogiltigt är bara idiotiskt! SD behöver varje röst för att få inflytande över hur Sverige styrs.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2014 18:49

@Göran.
Håller bara med dig om Försvaret. Men självklart borde det finnas minst ett speciellt brandskyddsplan i Skandinavien.
Då är det ett större problem med media och myndigheters okunskap om villkoren på landsbygden och värdet på all skog i landet. Skogen tillför enormt för Sveriges export.
Att sjukvårdspersonal lämnar Sverige är skamligt och de borde omedelbart ges bättre löner och andra villkor.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2014 18:55

Den som avstår från att rösta på SD, gynnar andra krafter. Det bör man verkligen tänka på. Detta oavsett vad man tycker om partiledningens hantering av Thoralf.

 
Ingen bild

Lotta

5 augusti 2014 19:28

Signaturen Mattias tror han är smart. Försöker få folk att rösta på Thoralf och därmed en massa ogiltiga röster som hjälper 7-klövern. Sedan betackar jag mig för att bli kallad fotsoldat och orch.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2014 19:59

Annat ämne..
Fredrik Malm och Erik Ullenhag (med låda?) har inspirerats av Jimmie Åkessons tal i söndags. De står nu upp för de Kristna i Mellanöstern som där fördrivs och mördas i en debattartikel på SVT opinion.
De tom. använder det Arabiska tecknet för bokstaven N, som prydde Åkesson under hans tal.

Om detta utspel verkligen är till stöd för Mellanösterns förföljda Kristna eller ett utsiktslöst försök att punktera SD, får framtiden utvisa.
Att någon från de Rödgröna/rosa skulle göra något liknande, nej, glöm det. De dessvärre alltför stora grupper med Muslimer som bor i Sverige, vill man inte provocera...

 
Ingen bild

Mattias

5 augusti 2014 20:36

@Thoralf
Anade att du skulle svara så...;)

@Lotta
En debattartikel du borde kika på.
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/varlden/article19317947.ab

 
Ingen bild

Rapport från Stockholm Pride 2014

5 augusti 2014 20:41


Alla var där utom Alla(h)!

Kyrkan var där, på den 17:e upplagan av Stockholm Pride
den judiska församlingen likaså,
islam lyste dock liksom i tidigare år med sin frånvaro.
Föga förvånande.

Självaste statsministern var också där för att välsigna homosex.
Fi tog tillfället i akt för att uppvisa en skaplig styrkedemonstration. Gudrun med bihang vill uppenbarligen framstå som Sveriges främsta HBT-vänliga parti, en roll som tidigare innehades av Miljöpartiet.

Noterbart att det kryllade av småbarn vid Pridetåget som sprang omkring viftande med HBT-flaggan. Sex betraktas vanligtvis som ett barnförbjudet ämne, men homosex anses uppenbarligen inte vara farligt för barnen i dagens Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2014 20:52

@Rapport från Stockholm Pride 2014
Alla(h) var nog i Irak/Syrien -området och jagade iväg Kristna.
Eller i Gaza för att skjuta raketer in över Israel...

 
Ingen bild

Observer

5 augusti 2014 21:57

SJÄLVMÅL AV MODERATERNA idag i Aktuellt!
Försvarsministern trängd och skamsen när hon ställdes mot väggen om var militärens resurser tagit vägen beträffande storbranden!
På åttiotalet hade man kunnat släcka branden redan.
Nu måst man be EU om hjälp o brandsläckningsplan från sydeuropa som knappt har nån skog ;)
SNACKA OM BRAKFADÄS!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards