thoralf

Direktlänk till inlägg 26 juli 2014

SCHYMAN SÄLJER BULLAR

Av Thoralf Alfsson - 26 juli 2014 23:35

 


Gudrun Schyman har varit i klammeri med skatteverket och sin arbetsgivare ett flertal gånger under sina politiska verksamhetsår för Vänsterpartiet. En sökning på nätet ger minst sagt många träffar på Gudrun Schyman.


”En vänsterledare ska inte fuska med skatten. Så enkelt är det. Men Gudrun Schyman drog av 120 000 kronor utan kvitton. Bland annat en gratisbiljett med SAS till Australien.

  

Precis som Mona Sahlin för nu åtta år sedan ursäktar sig Gudrun Schyman med att hon hade mycket omkring sig. Hon var slarvig, hade inte koll på läget och lät någon annan sköta deklarationen.

  

Det är kvalificerat skitsnack. En partiledare och riksdagsledamot som fått förmånen att beskatta andra bör kunna fylla i en vanlig deklaration. Saknas förmåga att fullgöra normala medborgerliga plikter bör man lämna riksdagen.”

  

Läs artikel i Aftonbladet

  

Under Kalmar marknad berättade en av knallarna att han varit på Kiviks marknad för drygt en vecka sedan. På marknaden gick Gudrun Schyman runt och bjöd på bullar som hon sedan ville ha betalt för. Möjligen var det ett sätt att båda dra in pengar till F! och värva nya sympatisörer.

  

Det blev dock problem när en av knallarna begärde ett kvitto från Gudrun Schyman, hon hade nämligen inget kassaregister. Hon återkom dock strax med detta kvitto skrivet på ett kaffefilter.

  

Marknadsknallarna hade dock visa åsikter om detta kvitto från Gudrun Schyman, med tanke på hur de jagas av Skatteverket angående kassaregister ;-)

  

Sedan kan man ju undra hur F! sköter sin bokföring! Men det kanske är på samma sätt som de beräknar kostnaden för sina politiska förslag.


 


 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

27 juli 2014 00:06

Varför blir jag inte förvånad över Gudruns "kvitto"? Media skrattar väl bara med som vanligt!?! Tänk Er Gudrun som finansminister...... En ev. anmälan av en förbannad konkurrerande torghandlare viftar hon förmodligen bara bort genom att hävda att korrekta registrerade kvitton är ett manligt påfund!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

27 juli 2014 00:22

Även om jag hatar allt som fi står för så är det bra att de finns. De stjäl ju inte direkt några väljare från oss. Eller hur.

 
Ingen bild

Stig MalmÖ

27 juli 2014 00:51


Svenska män är talibaner

Säga vad man vill om Gudrun Schyman men kärringen vet hur man uttrycker politiskt inkorrekta saker på ett politiskt korrekt sätt. Här uttrycker hon sitt förakt mot muslimer (talibaner) inlindat i en feministiskt oantastlig ordvändning. Hon är smart den gamla försupna tanten,
......ibland.

 
Ingen bild

!

27 juli 2014 00:53


"Talibaner är svenska män"; Erik Ullenhag.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

27 juli 2014 01:36

Gudrun och Mona är hatiska och riktiga slarvmajor som egentligen ingen vill ha med att göra!
Dessa verkar dock inte ha förstått, vilket blir en plåga för andra!

 
Ingen bild

Pepparholm

27 juli 2014 07:20

Gudrun Schyman bjuder på bullar som hon sedan kräver betalt för. Hon har tydligen lärt sig av "roskvinnorna" som polisen varnar för.

 
Ingen bild

Tony

27 juli 2014 07:28

Hon som alla andra har skyldighet att vara ärlig när
hon deklarerar, hon kör med samma skitsnack som
Mona Sahlin när hon blev påtagen med fingrarna i
Syltburken. Och sådana figurer vill Svenska folket
ha till att sitta i Riksdagen? Ja det säger ju en del
om väljarna också.
Sen kan man undra över varför hon granskas av
skattemyndigheterna i Malmö och inte av dom i
Simrishamn som hon ju tillhör, kan det vara för att
skattemyndigheterna i Simrishamn är kända för sin
noggrannhet mot kändisar, det finns kanske fler lik
lasten?

 
Svensson

Svensson

27 juli 2014 08:16

En politiker måste ha rent mjöl i påsen,har man inte det,då ska man inte vara politiker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juli 2014 09:23

Ja, även om det är rent mjöl i bullarna, så har definitivt inte Schyman det i "sin påse".
Men, allt är nog tillåtet och godkänt i den "feministiska och antirasistiska kampen"...

 
Ingen bild

Kritisk

27 juli 2014 09:34

Svensson

Hur många politiker är det egentligen som har rent mjöl i påsen.......

 
Ingen bild

Ludvig

27 juli 2014 09:44

Ja bara inte en sådan får inflytande, det vore fruktansvärt. Sandlådepartierna vill ju hålla SD utanför. Fi behöver verkligen hållas utanför så dom inte får något inflytande.

 
Ingen bild

Thor

27 juli 2014 09:51

Vid sidan om:

Moderat utesluten

"Hennes tweets uppmärksammades på bred front när hon gav sig in i en twitterdiskussion med en Socialdemokrat och ifrågasatte om muslimer kan vara med i facket, eftersom muslimer ”har en helt annan värdegrund än vi”."

Vad svarar facket på det?

http://www.mitti.se/m-politiker-skrev-rasistiska-tweets/

 
Ingen bild

Hacke

27 juli 2014 10:19

Kaka söker maka. För mig är Kiviks marknad för evigt förknippat med porrtält, gycklare och humbug i största allmänhet. Gudrun tycks äntligen ha hittat hem.

 
Ingen bild

Ditto

27 juli 2014 10:40

Ränderna på en fuskare går aldrig ur. Sen kan man undra om bakverken är framställda i ett för EU godkänt kök för livsmedelsframställning, ska de säljas till allmänheten duger inte ett simpelt privatkök av hygienskäl..

 
Ingen bild

alf

27 juli 2014 10:43

@Thor
Eftersom jag och den här moderaten tydligen har samma åsikter om islam och mycket annat, uteslöt jag mig själv efter många år i Moderaterna. Märk väl: Inte Nya Moderaterna, deras värdegrund delar jag inte.
Det finns nog plats för fler "Gamla Moderater" i SD, förhoppningsvis får de upp sina ögon före 14/9.

 
Ingen bild

vmm

27 juli 2014 10:49

Det där kvittot skulle man ju kunna följa upp för skojs skull. Se om det betalas in moms, tex. Och som jag har för mig får privatpersoner sälja en "ringa mängd" på tex marknader innan livsmedelslagen träder i kraft och kommunen har tillsynskyldighet och man måste ha tillstånd för att få sälja livsmedel. Då ska det kontrolleras och märkas och allt möjligt. Byråkratiskt så det heter duga. Det vore ju lite loligt att som ett journalistiskt projekt kolla upp allt... ALLT... vad som gäller skattemässigt och också tillståndsmässigt vad som gäller här. Journalisttips: ring Skatteverket och kommunen och fråga. Om nu inte FI är lite för FIna i kanten för att granskas... ;)

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 juli 2014 11:07

Vem har signerat Melittapåsen? Inte G S i alla fall. Någon annan som tar på sig fusket? K h S = kyrkoherde Schyman?

 
Ingen bild

Observer

27 juli 2014 12:55

Ja, Det här säger väl allt man behöver veta om kommunisterna och vänstern!!!
-Berätta detta för ALLA du känner ÖVERALLT!

 
Ingen bild

Lotta

27 juli 2014 13:25

Kvittot eller rättare sagt melittapåsen visar väl med all tydlighet att Schyman anser sig stå över lagen. Inte konstigt då att hennes deklaration ser ut som den gör.

 
Ingen bild

Göta

27 juli 2014 14:32

INGET KLARSPRÅK FRÅN HENRY BRONETT!
Den judiske cirkusdirektören, författaren etc, Henry Bronett, har skrivit ett debattinlägg i Expressen, där han i mycket skarpa ordalag kritiserar den allmänna tystnaden i Sverige om den ökade rasismen och antisemitismen mot judarna. Bronett avslutar med följande ord:
"Ni som ju säger er stå upp för vår frihet och demokrati som så vurmar för allas lika värde, för moral och rättvisa, ni som har mage att kalla er antirasister, ni skiljer tydligt på rasism och antisemitism nu med er tystnad, fast det borde vara samma sak. -- Fan ta er tystnad i vårt Sverige!"

MEN HENRY BRONETT ÄR PRECIS LIKA TYST OCH FEG SJÄLV OM VERKLIGHETEN I SVERIGE!
I hans artikel finns INTE ETT ENDA KLART UTSKRIVET ORD OM VILKEN GRUPP DET ÄR som står för den ökade rasismen och antisemitismen här!

Bronett redogör för vad statsministerkandidaten Stefan Löfven skrev om Israel på sin Facebooksida och de efterföljande många och gräsliga kommentarerna om "att Hitler borde fått mer tid..., och gasat ihjäl alla judar..." osv, men han nämner INGENTING om att det enbart var viss typ av icke-svenska namn som stod som avsändare till de avskyvärda rasistiska kommentarerna.

Han namnger och kritiserar (helt korrekt) även olika politiskt ansvariga som inte syns eller hörs yttra sig i frågan, bland andra vår nyutnämnda "nationella samordnare mot våldsbejakande extremism" Mona Sahlin.

Däremot nämner han inte med ett enda ord att det enda riksdagsparti som öppet kritiserar den hemska, rasistiska antisemitismen i Sverige är Sverigedemokraterna!

Av någon anledning har Bronett däremot skjutit in följande mening i texten: "I vårt land hörs ingen av våra ledare, debattörer, anti-rasister, inga nyckelskramlare som upprörts över Sverigedemokraternas demokratiska torgmöten, säga något...". Kanske avser han möjligtvis att med dessa ord smyga in någon slags "snällhetsinställning" till SD, vilket i så fall har rakt motsatt effekt. Hela den stora majoritet (ca 90 procent) av allmänheten, som inte läser de kritiska politiska sajterna på nätet utan endast blir hjärntvättade av landets alla SD-fientliga medier varje dag, ÄR TOTALT OVETANDE OM vilka som har skrivit de hemska antisemitiska kommentarerna som Bronetts artikel handlar om. Att på detta sätt blanda in SD i artikeln leder därmed till att SD av Expressenläsarna återigen helt grundlöst och orättvist blir beskyllda även för denna antisemitism. Särskilt som Expressen påpassligt har lagt in meningen som bildtext före artikeln.

http://www.expressen.se/debatt/antisemitismen-okar-i-sverige---och-vi-tiger/


 
Ingen bild

Lotta

27 juli 2014 14:53

@Göta
Mycket bra inlägg men inte heller du skriver att det är muslimer det handlar om.

 
Ingen bild

Göta

27 juli 2014 15:23

@ Lotta
Nä, just det, och det är helt och hållet av hänsyn till den jagade Thoralf. Hans blogg millimetergranskas ju av SD-hatar-etablissemanget.

Kanske har Bronett en liknande anledning till sitt smygande. I så fall är det bara ytterligare ett bevis för hur miserabelt dåligt det är med demokratin och det fria ordet i landet.

 
Ingen bild

Observer

27 juli 2014 15:45

De som har låg intelektuell nivå och inte klarar av att agera i vår verklighet. Dessa som inte klara av att hantera verklogheten de lever i, Vränger ord istället.
Dessa vill ändra ordens betydelse istället!
Ordet "Negerboll" är det bästa exemplet på detta.

 
Ingen bild

Observer

27 juli 2014 15:47

"Kvittot" visar på att sådana människor inget är att lita på alös!

 
Ingen bild

Lotta

27 juli 2014 15:57

Ok ber om ursäkt. Visste inte att vissa ord var förbjudna i landet. Yttrandefriheten är därmed avskaffad. Annars är det ju bara för var och en att läsa kommentarerna på alternativ media som sparat dem.

 
Ingen bild

Göran

27 juli 2014 16:33

Det är för sorgligt när de som dristat sig till att gärna sätta agendan för andra har så f-t svårt att följa denna dagordning själva.

@ Lotta, Du behöver väl knappast be om ursäkt för att Du förtydligar fakta lite.

 
Ingen bild

Göta

27 juli 2014 17:20

@ Lotta
Jag tycker inte heller att du behöver be om ursäkt, men visst måste du väl ha märkt att yttrandefriheten är avskaffad, (åtminstone för vissa av oss svenskar) och att det fortfarande tyvärr är en enormt stor majoritet av allmänheten som aldrig läser alternativ media, dels av ointresse/slöhet, dels för att de inte har tillgång till eller kan hantera datorer.

 
Pettersson

Pettersson

27 juli 2014 20:24

Det finns många fina fiskar i Vänsterpartiet.

http://petterssonsblogg.se/2012/12/19/nu-granskar-vi-v/

liksom i FI (en hel del Gudrun)

http://petterssonsblogg.se/2014/06/22/nu-granskar-vi-fi/

http://petterssonsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se