thoralf

Direktlänk till inlägg 26 juli 2014

KALMAR MARKNAD

Av Thoralf Alfsson - 26 juli 2014 00:20

Sverigedemokraterna har varit med på Kalmar marknad under några år. Det är ganska intressant att följa utvecklingen. Idag har vi avverkat marknadens första dag. Trots värmen har vi i Sverigedemokraterna upplevt vår bästa marknad någonsin i Kalmar. Då har vi ändå lördagen kvar!


Men det kanske inte är så lustigt! Barometern har sedan en längre tid på sin webbsida en undersökning där man ställer frågan om vilken valfråga läsarna anser vara viktigast. Så här ser resultatet ut idag.


 

Det är ingen slump av vi Sverigedemokrater upplever årets upplaga som den bästa!


Vi plockar ihop färdiga papperskassar med SD-logga med alla de informationsblad vi har och en tidning. Vi har delat ut många av dessa  papperskassar idag. Det är många som vill veta mer om Sverigedemokraterna och det är oerhört positivt.


 

Notera våra "färdigpackade" kassar under bordet.


Man får dessutom höra om händelser som aldrig rapporterats om i lokalmedia. I Nybros senaste asylförläggning Kungshall, var det nyligen ett storbråk. Det krävdes tydligen åtta poliser för att lugna ner situationen men jag har inte sett en enda rad om detta i Barometern eller Östran.


Eller kvinnan med invandrarbakgrund som lämnat socialdemokraterna och kallar socialdemokraterna för en annan typ av rasister!


Eller knallen med palestinsk bakgrund som inte ville vara med på film när han berättade hur man fuskade med kassaregistren som numera skall användas av alla ”torghandlare”. Men ändå klagade över orättvisor. Minst sagt spännande!


En sak som jag reagerat på idag är att de som kommit förbi med ballonger från socialdemokraterna mer eller mindre endast varit invandrarfamiljer. Jag vet faktiskt inte om jag sett en enda svensk familj med barn som haft ballonger från socialdemokraterna. En ganska slående bild för utvecklingen inom socialdemokraterna!


 


Det tycks inte vara mycket bättre inom SSU. Detta är det enda jag sett av SSU under första dagen av Kalmar marknad. En bild säger mer än tusen ord!


 


Annars tror jag faktiskt att dessa två damer (jag tror i varje fall att det var två damer, det kan ju kanske också vara två muslimska tranvestiter som tränar inför Pridefestivalen i nästa vecka) var Sverigedemokraternas bästa röstmagnet idag. Det var mer än en person som undrade över dessa och vilka problem de såg med denna klädsel på banker, för polisen, i trafiken eller för att inte tala inom vilket yrke som helst.


 


Kan ni tänka er dessa båda ”kvinnor” i socialdemokraternas 1:a maj tåg med en banderoll med texten ”Till arbetsmarknadens förfogande”.


Jag hoppas att dessa båda ”kvinnor” har fler ärenden under lördagen på Kalmar marknad. Det genererar många nya väljare till Sverigedemokraterna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

jonte bergström

26 juli 2014 01:05

Haha! Heja SD och Heja Thoralf!!

 
Ingen bild

Kalle

26 juli 2014 01:48

Jag brukar roa mig med att räkna lite på uppehållstillstånd. De senaste 30 åren har den ökat varje år ca: 7%. De flesta begriper inte att om vi som idag ger ut 145 000 nya uppehållstillstånd så ökar det till 290 000 på 10 år med 7% ökning varje år.

Migrationsverket ljuger ju för svenska folket eftersom det är de själva som står bakom statistiken, ändå prognostiserar de att antalet uppehållstillstånd ska sjunka.

Jag menar att det är rimligt att anta att det kommer att fortsätta att öka med 7% eftersom antalet som vill söka asyl i Sverige och anhöriga till dem ökar då fler landsmän flyttar hit och då fler länder runt omkring oss stramar upp sina regler. 7% är därför ett rimligt antagande.

Idag 145 000 per år
2024 290 000
2034 580 000
2044 1160 000

En del tror att detta är överdrifter men om vi tänker oss att vi idag var vid året 1980 så skulle prognosen ha varit

1980 12 000 per år
1990 24 000
2000 48 000
2100 96 000

En serie vi vet stämmer mycket väl med verkligheten men som 1980 måste ha tett sig helt overklig.

Problemet nu är att antalet 1980 per år fram till 2010 gjorde att det gavs ut 1 260 000 under dessa 30 år. Det är mycket men går att hantera med 9 miljoner invånare med stor möda.

De kommande 20 åren kommer vi inte kunna hantera det. Som serien ovan visar talar vi om totalt 6 520 miljoner nya uppehållstillstånd fram till 2034 med de senaste 30 årens ökningstakt. Observera att takten är över 7% mätt på de senaste 3/5 åren så 7% är absolut ingen överdrift.

Antag vidare att dessa får ett visst antal barn och vi landar på hissnande nära en fördubbling av svenska folket på 20 år.

Någonstans på vägen kraschar systemet så klart innan dess men blir det när vi fyllt på med 1 miljon, 2, 3 eller 4 miljoner till? Går det att bo i Sverige då?

Uppmanar alla att sätta sig oh räkna lite på detta hur mycket det blir de kommande 20 åren. Det kan aldrig understiga 3 miljoner om det bara stannar vid vad det är idag. Så det är inte fel att hävda mellan 3 och 6 miljoner uppehållstillstånd de kommande 20 åren om utvecklingen fortsätter.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 juli 2014 02:04

Toppklass på blogginlägget från Thor-alf

 
Ingen bild

Göran

26 juli 2014 02:46

@ Kalle,

Tyvärr kan det bli som Du befarar. Det som spär på eländet än värre är kravlösheten och öppna gränser som i sin tur drar till sig kriminella från hela världen. Ytterst ansvariga måste ju 7-klövern vara. Men... de avrustar ju t o m polisen. Den ska ju passa upp på buset med varmkorv och kaffe, när det mest tycks behövas såväl klusterbomber som pansarskott. .....pepparspray. Go´midda.

 
Ingen bild

UncleBob

26 juli 2014 03:02

Har någon länken till "valfrågan" i Barometern?
Den läsarundersökningen som Thoralf nämner i artikeln?

 
Ingen bild

Stefan A

26 juli 2014 06:48

Norge inför passtvång för alla, och Jan Guillou verkar ha somnat in eller också är han på jaktresa efter utrotningshotade djur, annars borde borde väl anklagelserna hagla om islamofobi från det hållet precis som innan stockholmsbombaren, Jan vet ju bättre än all världens säkerhetstjänster. Vilken valfråga som är viktigast bestämmer tyvärr fulmedia själva nu när de leker följa John hela högen, mångfalden i mainstream media är lika med 0, mångfalden hittar man på nätet numera,men inte på facebook eller kvitter utan på alternativa bloggar som Thoralfs.

 
Ingen bild

Ludvig

26 juli 2014 07:19

Intressant att få läsa om storbråket på Kungshallshemmet. Detta aktar sej medierna för att publicera.

 
Svensson

Svensson

26 juli 2014 07:32

Sverigedemokraterna har lösningar på problemen i Sverige,Sverigedemokraterna är dom enda politikerna,som kan gå raka i ryggen och med en stolthet som dom andra politikerna inte kan.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

gigolo

26 juli 2014 07:39

Hej Toralf Tack för ett bra samtal på marknaden
Hälsa och tackar kvinnan med vattenflaskan för hjälpen
med "ja du vet " .......Ha det

 
Ingen bild

Tony

26 juli 2014 08:59

Dom två heltäckta personerna på bilden behöver ju
nödvändigtvis inte vara kvinnor, det kan ju lika gärna
vara två rerrorister med vars ett bombbälte runt midjan,
det är ju det som är så groteskt med att man kan få dölja
trynet helt. Inför maskeringsförbud, den som inte kan
acceptera detta har inte i landet att göra, om detta gjorts
så hade man ju också fått se alla dom finniga trynen på
vänsterkanten som obehindrat idag kan bete sig som dom
odemokratiska figurer dom är genom att maskera sig!

 
Ingen bild

Hacke

26 juli 2014 09:38

Tack Thoralf för en levande och mycket talande beskrivning under marknadsdagen.
Den bekräftar också vad jag misstänker sker i allt högre grad idag inom media. När lögnerna och mörkningarna blir allt svårare att hantera och folk lärt sig läsa mellan raderna väljer man istället total tystnad.

 
Ingen bild

Stefan A

26 juli 2014 09:47

Nu är den här Jenny Bengtsson ordförande hotell o restaurangfacket Stockholm Gotland ute och snedseglar på Svenska Dagbladet igen, snacka om att dra alla över en kam, det är uppenbart att bara folk som håller käften är välkommen i hennes förbund,och arbetarnas rättigheter och krav är underordnad "kampen mot kapitalet", så går det när man släpper in rigida kommunister i facket, det är Jenny Bengtsson som borde uteslutas ur facket för fackförbundens egen trovärdighet nu och i framtiden....

 
Ingen bild

Irene

26 juli 2014 10:04

Valet närmar sig och tänk om SD i vår huvudstad kunde framföra vårt budskap som ni gör i Kalmar, här är det tyst från partiet.
På TV 4 har M med bihang börjat propagera inför valet. De menar att de kan baka en gräddtårta bättre än S-gänget. Som pensionär inser jag att ska jag få råd med gräddtårta så ska jag rösta på SD för det är det enda parti som vill ta bort den orättvisa pensionärsskatten så jag kan göra ett konditoribesök.

 
Ingen bild

pg

26 juli 2014 11:07

Länk till valfrågan!

http://www.barometern.se/ledare/

 
Ingen bild

Sven-Sune

26 juli 2014 11:22

SAP / Socialdemokratiska Arbetarepartiet borde byta namn till SIB / Socialdemokratiska Invandrings- och Bidragspartiet.

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2014 11:29

Citat från Statsminister Tage Erlander 1965:
"Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."

Tage Erlander var Sveriges statsminister och partiledare för socialdemokraterna 1946-1969.
Med 23 år på posten som svensk statsminister är TAGE ERLANDER DEN REGERINGSCHEF I VÄRLDEN SOM I OAVBRUTEN FÖLJD SUTTIT LÄNGST PÅ SIN POST BLAND ALLA VÄRLDENS PARLAMENTARISKA PARTIER!

När Tage Erlander gjorde detta uttalande 1965 var vårt land sedan flera år ETT FÖREDÖME OCH MÖNSTERLAND I HELA VÄRLDEN. Sverige var en stor förebild beträffande både trygghet och välfärd, fred och demokrati - ett folkhem, med små klasskillnader och hög materiell standard.

Idag skulle Tage Erlander med detta uttalande blivit betraktad som en dödsnazistisk fascistrasist.
Var han det? I så fall måste en majoritet av svenskarna också ha varit dödsnazistiska fascistrasister, eftersom (S) fick 50,1 procent och egen majoritet i valet 1968. Vilka hemska människor vi svenskar måste ha varit då! Ändå betraktades vårt land som ett mönsterland i hela världen...

Det finns i stort sett ingen svensk som idag bedömer en människas kvalifikationer utifrån den medfödda färgen på hud, hår eller ögon - definitivt inte varken jag eller någon annan SD-are. Dessa lögner om SD är så absurda och befängda att det endast är mycket inskränkta eller hårt hjärntvättade personer som går på dem.

Däremot är det tveklöst så att i ett land med en homogen befolkning vad gäller KULTUR OCH RELIGION blir konflikterna oändligt mycket färre och mindre än i alla de mångkulturella länder, vars folk i allt större skaror tvingas lämna sina hem på grund av inbördeskrig.

Självklart ska vi så långt det är ekonomiskt möjligt ta emot människor som flyr från krig och förföljelse, men INTE i den nuvarande formen av kravlös och okontrollerad massinvandring. En avsevärt noggrannare kontroll och högre krav på ID-handlingar är absolut nödvändigt och, som jag skrivit tidigare, så anser jag att assimilering ska gälla för att få PUT och eventuellt svenskt medborgarskap.

 
Ingen bild

Lärare

26 juli 2014 11:41

Thoralf! Du är helt genialisk, med dina texter och bilder vi får ta del av.
Tänk om varje kommun hade en "Thoralf"!

Ska bli intressant se hur valresultatet blir i Kalmar jämfört med övriga kommuner. Vi får väl hoppas att övriga kommuner ligger i startgroparna för liknande arrangemang.
Smart med SD-påsarna.

 
Ingen bild

Verkligheten

26 juli 2014 12:20

@Göta

Det låter som kloka ord från Tage. För att nyansera bilden vill jag peka på två citat som jag hämtat ur boken "Sovjetiskt inflytande i Sverige" av Jüri Lina.

Så här skrev Tage Erlander. "En planmässig ledning från samhällets sida ter sig enligt denna uppfattning ofrånkomlig, för att produktionstekniken rätt skall kunna utnyttjas".

Han sade också i radio 6 mars 1953 i sitt minnesord vid Stalins död. "Den kommunistiska läran har visat sig elastisk nog att duga som ideologi för det moderniserade expansiva världsvälde, som har framträtt ur det gamla kejsarrikets ruiner"

Hela vänstern i Sverige blundade för Stalins brott. Vi hör inte heller mycket om det idag. Vi bör därför vara lite försiktiga att hylla dessa gamla socialistiska ledare. Lenins och Stalins terrorvälde förgjorde 147 miljoner, men enligt Tage så dög det tydligen bra ändå.

 
Ingen bild

Lotta

26 juli 2014 12:40

@Kalle
Mycket bra men djupt oroande och skrämmande inlägg.

 
Ingen bild

Lotta

26 juli 2014 12:47

Så har vi fått vår första konflikt mellan olika trosuppfattningar i landet. Tack 7-klövern ni har lyckats:

http://nt.se/nyheter/konflikt-mellan-kriminella-ungdomar-kan-ligga-bakom-branden-10006725.aspx

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2014 12:56

@ Verkligheten
Jag håller med dig! Min text var inte avsett som en stor och okritisk hyllning till Tage Erlander och sossarna, utan mer som en påminnelse om hur (de numera SD-hatande) sossarna samt en stor del av folket i världen på den tiden, före den stora multikultivågen, bedömde ett Sverige med en homogen befolkning.
(Jag hade själv rösträtt i valet 1968, men jag röstade faktiskt inte på sossarna.)

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2014 13:02

Här kommer en påminnelse om nutiden:
Självmordsbombaren, 28 år, som var uppvuxen i danska Rödovre, sprängde sig själv och ytterligare 17 personer till döds vid en examensceremoni för de första läkarna som utbildats i Somalia sedan inbördeskriget startade.

Han var utklädd i burqa när han bar in bomben mitt under ceremonin. Vid dådet dödades tre ministrar, två läkare och nio läkarstuderande samt tre journalister. Många skadades.
(December 3, 2009)

En filmsekvens från sprängningen (al-Jazeera):

http://www.youtube.com/watch?v=_3ldCaCJV8I&feature=player_embedded

 
Ingen bild

Stig MalmÖ

26 juli 2014 13:11


Svenska män är talibaner

Säga vad man vill om Gudrun Schyman men kärringen vet hur man uttrycker politiskt inkorrekta saker på ett politiskt korrekt sätt. Här uttrycker hon sitt förakt mot muslimer (talibaner) inlindat i en feministiskt oantastlig ordvändning. Hon är smart den gamla försupna tanten, ibland.

 
Ingen bild

! ! !

26 juli 2014 13:13


"Talibaner är svenska män"; Erik Ullenhag.

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 13:17

Instämmer i det någon/några redan sagt här på tråden att det är mycket kul att få delta lite på Kalmar marknad genom de ord och bilder du lagt ut Thoralf. Jag beundrar din energi också, du verkar ha många bollar i luften samtidigt!
Fantastiskt också att så många kommer fram till SDs bord och att du/ni får en sådan positiv respons samt att enkäten så tydligt visar vad som intresserar väljarkåren i år. Det är ett ljus i mörkret!
Tack också för det enorma jobb/energi du lägger ner för SD, det är verkligen något beundransvärt. Slit inte ut dig i förväg bara!

P S Jag tror att det är mycket viktigt för alla människor att när man lever sin egen sanning orkar man så mycket mer!

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2014 14:00

@Göta 12.56
Tidpunkten och tidsandan är väsentlig när man ska sätta betyg på historien. Det är ofta svårt för oss att sätta sig in i eftersom det är många olika aspekter att ta hänsyn till.Människors tro är ofta arv från tidigare generation. Övertygelsen begränsas även av bristande info och kunskap. Ex min far var en betongsosse och min mor V (minns ni C H Hermansson?)De var vänster för de trodde på mantrat som gällde för den tiden: "samhället ska se efter de svaga". Längre fram i tiden klagade min mamma jämt på v och S och menade att "det behövdes en ny folkrörelse". Och hon började lyssna till Bohman när han var partiledare, det fanns något där om eget ansvar som intresserade henne. Men tyvärr så blev ju kvinnor nertrampade (tidsaspekten o lönen)trots att de jobbade o slet heltid o ansvarade för i princip allt i hemmet och barnen utom pappas bil. Då orkar man inte läsa historieböcker och bilda sig så att man "har lite mer på benen". Som jag minns det så LITADE vi på politikerna på den tiden, korruption var inte utbredd som nu. Så när Ohly kom in i V , då var det bara avsky kvar för V från min mamma och hon röstade M.
Vad jag egentligen vill koka ner allt till är att ibland får man ta på sig dessa "historiska glasögon" för att förstå hur människorna valde och tänkte DÅ, med de förutsättningarna.

IDAG finns helt andra förutsättningar att få till sig kunskap. Men vad jag förstår från kompisar så är det många andra blockeringar kvar att ta sig igenom för Sverige innan vi kan få ett FRITT LAND som stödjer sina egna.

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 14:02

Nu har jag gjort det igen, skrivit fel namn från - skyller på värmeböljorna/ Det var jag som skrev ovan inlägg.

 
Ingen bild

UncleBob

26 juli 2014 14:06

Det verkar ha gått troll i att navigera sig fram till att rösta på viktigaste valfrågan.. Det går utmärkt att se resultatet men att aktivt rösta, det har Barometern gömt undan så det är omöjligt att hitta.

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 14:11

@Göta 13.02
Angående länken från Somalia. Hur är människor funtade när man går in och ställer till en sådan förödelse? Det är väl bevis nog att om man växer upp i lugna Danmark så hjälper det inte mycket att människor är tillmötesgående och hjälpsamma om man är terrorist till hjärta och hjärna...

 
Ingen bild

SM811

26 juli 2014 14:16

Finns men långt ned på sidan. Röstade alldeles nyss.
http://www.barometern.se/ledare/

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 14:36

Läsvärd insändare angående sharialag i England fr o m 1/3 2014 för muslimer...
http://avpixlat.info/2014/07/21/brittiska-feminister-sviker

När kommer detta till Sverige?

 
Ingen bild

Elisabeth

26 juli 2014 14:38

Sverige måste införa maskeringsförbud, precis som andra länder i Europa gjort. Särskilt med tanke på terrorhot som vi nu ställs inför.

Enligt Migrationsverket är prognosen för 2014 nu 80 000 - 89 000 asylsökande och 40 000 anhöriginvandrare. Det motsvarar en stad av Linköpings storlek, alltså Sveriges fjärde största stad.
Jag undrar var den här nya storstaden nu håller på att byggas för att kunna tillgodose boende, vård, skola och omsorg för de här människorna. Hemligt projekt i Norrlands inland kanske?

Enligt Migrationsverket kommer mellan 4 och 6,5 miljarder kronor per år behöva skjutas till mellan 2015 och 2018 för att de ska klara sitt uppdrag. Sammanlagt 16,7 miljarder.
Källa: Migrationsverkets Verksamhets- och kostnadsprognos 2014, sidan 57.
http://www.migrationsverket.se/download/18.36084ac214622cf659933de/1406196270831/Migrationsverkets+prognos+24+juli+2014.pdf

 
Ingen bild

Bosse

26 juli 2014 14:48

Dom där två på understa bilden,jag kan faen i mej inte se vad som är fram eller baksidan av personerna!Är man inte skyldig att ringa polisen
om man ser maskerade personer utanför banken?

 
Ingen bild

Vincent

26 juli 2014 15:04

Vad krävs för att få till en omröstning om invandringspolitiken?
Många har ju sedan tidigare ansett att SD har den bästa invandringspolitiken och de blir troligen inte mindre.
Det är ju en ganska het fråga och de folkvalda ska väl representera folket.
Snart blir väl alla med invandringsanknytning i majoritet med nuvarande politik.

 
Ingen bild

Pengar i all ära!

26 juli 2014 15:09


@Elisabeth m fl
Skit i pengarna och kostnaden. Lägg ner plånboksargumentet.
Tänk istället
Vad händer med Sverige när muslimer blir till majoritet och svenskar förvandlas till en minoritet i sitt eget land, en provins i Mellanöstern?
Kommer shia och sunni, som utkämpat/ utkämpar världens äldsta, längsta och ännu pågående krig, att kunna leva ifred med varandra här i Sverige?
Får vi ett nytt Libanon, Irak, Balkan här när huggsexan om Sverige drar igång då svenskarna som hållit ihop landet blir till minoritet?

 
Ingen bild

?

26 juli 2014 15:13


Vad händer med vår kultur, vår frihet, kvinnors rättigheter, barnens rättigheter, alla mänskliga rättigheter i stort när islam, tidernas mest facistoida lära blir den härskande ideologin i landet?

 
Ingen bild

Språkförbistring nästan inte

26 juli 2014 15:31


Invaderare från MENA förknippar Soscialdemokraterna med socialbidrag,
blir "logiskt" då att de lägger sin röst på sina försörjare.
De flesta invanderare har ingen aning om var socialbidragspengarna kommer ifrån, eller hur det ekonomiska systemet i Sverige överhuvudtaget fungerar, det struntar de i att veta också.

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 15:34

Plånbokfrågan ÄR viktig, inte minst PENSIONSFRÅGAN. Enl Svds ekonomijournalist Joel Dahlberg så kommer det att bli en bomb som briserar om ca 5 år när kvinnor upptäcker att efter ett helt liv som yrkesarbetande har de inte kommit över fattigdomsgränsen, ca 11.500kr allmän pension/FÖRE SKATT, ca 2.200kr i tjänstepension, det blir ca 10.000kr/mån OBS DET ÄR EN STOR DEL KVINNOR DET GÄLLER.I det exempel han räknade på var det en sjuksköterska.
http://www.svd.se/naringsliv/det-kommer-bli-ett-jakla-liv-nar-de-gar-i-pension_3712322.svd

 
Ingen bild

Pengar i all ära!

26 juli 2014 15:50

... men pengar är inte allt i livet.
Hellre lever jag som fattig pensionär i ett fritt Sverige än en stenrik oljeshejk i Saudi.
Vad har jag för glädje av pengarna när jag inte får använda dem som jag vill?
Jag skulle känna mig kvävd av att leva i Saudi och se kvinnornas hemska situation, där de blir stenade till döds om de råkar visa ett hårstrå.
I Saudi har du ens inte friheten att dricka vatten under islams fastemånad, du blir bestraffad med piskstraff, halshuggen vid upprepning.

 
Ingen bild

Elisabeth

26 juli 2014 16:04

Pengar är inte oviktigt och för gemene man är det förmodligen betydligt lättare att sätta sig in i vad en nedmonterad välfärd kommer att innebära - och där är vi redan - än hur tillvaron kan se ut i ett islamiserat Sverige om 50 år, vilket brukar ses som foliehattssvammel när man pratar om det.

Prata så att de förstår. I år kommer det hit människor motsvarande Linköpings stad. Var ska de bo? Vem ska försörja dem? Hur ska det praktiska med vård, skola och omsorg lösas?

Och vänd på det. Får dina barn tag på lägenhet? Inte? Vad beror det på? Får din gamla mamma en bra vård på hemmet? Inte? Synd att hon inte är en ung afghan för då hade personaltätheten varit en på en. Får din släkting ut 11 000 i handen i pension, plus gratis tandvård? Inte? Synd att hon inte var invandrare som aldrig jobbat här så att hon kunnat få äldrestöd.
Det där fattar folk. Att vi kanske kommer att ha etniska konflikter i framtiden tror jag är en för utopisk tanke för de flesta som inte är insatta i frågan.

 
Ingen bild

Lotta

26 juli 2014 16:15

@Elisabeth
Bra inlägg men man kan lägga till: Problem med dina tänder men har inte råd att åtgärda dem? Synd att du inte vistades i landet utan asylskäl för då hade du fått dem lagade gratis.
Är du sjuk och behöver gå till läkaren eller få mediciner du inte har råd att lösa ut? Synd att du inte vistades i landet utan asylskäl få då hade du fått gratis vård och mediciner.

 
Ingen bild

Pengar i all ära!

26 juli 2014 16:31


Hallå där,
Det triviala argumentet "pengar är viktigt" låter inte särskilt begåvat. Vem har sagt något annat? Har ni läst och förstått rubriken ovan.
Sluta låta som ett gäng njugga snåljåpar som ständigt gnällar om pengar.
Försök att lägga resonemanget på en djupare nivå.
Det finns flera starkare skäl till varför vi inte ska ha islam i Sverige.
Förstått!

 
Ingen bild

Lotta

26 juli 2014 16:35

På tal om islam vad har Norge gjort som förargat islamisterna i sådan grad att de tänker genomföra ett terrordåd där? Tänk om det är en skenmanöver för att låta världen ha fokus på Norge så genomför man terrordådet i ett annat land?

 
Ingen bild

Malte The Swede

26 juli 2014 16:35


Håller med "Pengar i all ära"
Jag vill inte ha islam i Sverige även om det skulle visa sig vara ekonomiskt länsamt för landet.
Jag vill inte ha muslimska oljeshejkar i Sverige även om de kom med alla sina miljarder hit.
Jag vill inte ha islam i Sverige PUNKT

 
Ingen bild

Stefan Umeå

26 juli 2014 16:40

Tack för din blogg Thoralf och hälsningar ifrån det "blodröda" Umeå.
Tänk om vi SDare hade kunnat stå på en marknad häruppe utan att riskera liv och lem. Men den dagen kommer. :)

 
Ingen bild

Kasta ut islam

26 juli 2014 16:52


Det starkaste skälet till varför vi överhuvudtaget inte ska släppa in några muslimer i Sverige är hotet mot freden, det dyrbaraste vi har.
Islam innebär våld, terror och krig, både mot icke-muslimer men också inom den egna religionen; shia mot sunni. Och vi vill inte att Sverige ska bli ett slagfält för islams ändlösa krig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juli 2014 18:18

För 30 år seden kunde händelserna nu i Norge ha tagits för ett aprilskämt. Unga män, boende i Norge åker till Mellanöstern och krigar för Islam.
Norges säkerhetstjänst får nys om ett planerat terroristbrott av dessa unga män mot Norge. Landet inför pass, eller id-kontroll av även svenskar och flygförbud över Bergen.
Polisen beväpnas och militär kallas in.

Men nu är det inte 1:e april utan juli 2014 och detta är blodig verklighet.

Om nu dessa terrorister inte kommer in i Norge, från tex. Sverige, vad kan de då hitta på här istället? Den tanken känns definitivt inte bra...

 
Ingen bild

Hej!

26 juli 2014 19:08

Invandring och integration av högsta stapeln!

Lyssnade nyss på Aktuellt, där Norge infört krav på pass eller ID kort för alla som reser in i landet, det gäller även svenskar.

O ja! Vi har blivit upplysta att det gäller även oss svenskar!

Skall vi förstå det om att vi svenskar besitter en stor nedärvt förakt mot vårt grannland och med terror fördärva deras suveränitet och slå sönder deras land genom hot eller våld?

Är det svenskar som verkligen vill detta eller rösta för detta, har vi blivit en terror nation?


 
Ingen bild

Lena

26 juli 2014 19:15

@Pengar i all ära!
Hallå där, hela ditt resonemang o ton är imbecillt. Ska jag acceptera att du kallar mig en massa saker som inte är sant? Är ett seriöst inlägg något som man kan kalla njugg snåljåp och tjatig? Det jag skrev om pensionen för en väldigt stor del människor, framförallt kvinnor, som arbetat ett helt yrkesliv är fakta. Det är sådant som är bra att veta att vi får efter ett helt liv en pension som är lägre än vad äldreanhöriga till invandrare får. Dessutom är det under EU,s fattigdomsgräns!
Så vi ska vara nöjda bara islam förvinner från landet? Jag tror inte islam förvinner från landet bara för att man önskar det. Ska vi sänka oss ner till den nivån i samtalet? Lägg ner va!

 
Ingen bild

Tony

26 juli 2014 20:11

Det där med terrordåd i Norge kan säkert vara en
skenmanöver, för att i stället utföra det i
Noll Koll landet Sverige, där man tror gott om
Islam trots att det bevisats åtskilliga gånger
att Islam tydligen måste strida mot andra, eller
mot sig själva!

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juli 2014 20:41

Besökte nu ordets torg och livsmedelsaffär. Två yngre män i t-shirt och knäkorta shorts kom in i affären framförandes varsin barnvagn.
Efter dem kom deras kvinnor. Ordentligt påpälsade i stora kappor, invirade huvuden och långbyxor.
Man kan verkligen fundera över var alla feminister finns. Varför ska dessa kvinnor inte kunna få känna vinden i håret eller runt benen? Sorgligt...

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 juli 2014 21:30

Med risk för att bli tjatig , åkte nu vi 20:45 förbi Migrationsverket i Högsby , verkets p-platser fullsmockade av lyxbilar av olika märken ,hann med att räkna till 9 stycken fordon ,det är dina /mina våra pengar som bekostar den bilparken !
Snuskeri, fy faen !

 
Ingen bild

Elisabeth

26 juli 2014 21:45

@Pengar i all ära: håll käften, i all ära! Och ursäkta franskan.
Vi har rätt att tycka att pengar är extremt viktiga, särskilt om man tillhör generationen som snart går i pension och börjar fundera över hur man ska överleva om man inte ska tälta och odla rovor utanför. Dessutom under EUs fattigdomsgräns och lägre än äfs, precis som Lena skriver.

Jag blir förbannad på din debatteknik där du avfärdar oss som "obegåvade" och "njugga snåljåpar".

Vi som är emot den huvudlösa invandringen som sker nu bör dessutom hålla ihop och inte börja käftas om vad som är viktigast. Jag tycker att både ekonomin och den påverkan som invandrarna har på kulturen, och i kriminalstatistiken, är viktiga.

 
Ingen bild

Elisabeth

26 juli 2014 22:25

@Onkel Sven: kan du inte ta numren och kolla vem som äger dem. Ta gärna bild och lägg ut också, om du vill kan du maska skyltarna.

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2014 23:03

Om PENGAR respektive ISLAMISM
Det finns anledning att diskutera BÅDE pengar och islamism i samband med vår vansinniga, okontrollerade massinvandring!

Faktum är att pengar och islamism hör ihop eftersom våra svenska skattepengar inte enbart går åt till att försörja flera hundratusentals äkta och falska flyktingar samt till illegala invandrares mediciner och tandläkarbesök som svenska fattigpensionärer inte har råd med till sig själva. En del av våra svenska skattepengar hamnar också hos olika militanta islamistiska terrorister, som t.ex al-Qaida, Bocco Haram, al-Shabab och Isis (den nyaste och mest hårdföra och radikala av alla väpnade islamistgrupper).

Varje år skickar Sveriges invandrare massor av pengar till sina hemländer. Förra året uppgick summan till drygt 17 miljarder kronor (obs! MILJARDER, inte miljoner). Detta enorma belopp motsvarar halva Sveriges totala biståndsbudget.

I bästa fall har större delen av detta svindlande belopp hamnat hos fattiga släktingar i hemlandet och alldeles säkert är en stor del av beloppet ärligt intjänade pengar från arbetande invandrare, men en del kommer också från bidragen som delas ut från våra skattemedel och hamnar utan tvivel hos de olika islamistiska terroristgrupperna (med eller utan tvång).

 
Ingen bild

Pengar i all ära!

26 juli 2014 23:49


Ni hajar fortfarande inte poängen med vårt inlägg.
Skillnaden mellan oss och er är att vi inte vill ha den äckliga läran islam i Sverige vare sig det är ekonomiskt lönsamt eller ej.
För även om det skulle komma en massa lusrika oljeshejkar från Qatar och Saudi till Sverige och investera sina oljemiljarder i att exempelvis bygga moskéer, halalslakterier, halalmatsfabriker, koranskolor och dylikt som i och för sig skulle skapa arbetstillfällen och stimulera ekonomin så kommer vi ändå att mostätta oss dessa invaderare eftersom de bär med sig en kultur och en ideologi som vi inte vill ha här i Sverige.
Ni skulle kanske välkomna dem då, eller?!

Det finns som sagt starkare och mer slående argument än bara pengar till varför vi inte vill ha islam i Sverige.
Att islam, massinvandringen och mångkulturalismen är ett mot välfärden är vi överens om.
Men islma är också och framförallt ett hot mot freden, friheten, mot kvinnors och barnens rättigheter, mot Sveriges och den svenska kulturens existens.
Vi efterlyser mer fokus på dessa aspekter än bara pengar.
Tjingeling!

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 juli 2014 23:55

Elisabeth , har kollat två bilar igår ,båda var regade på Mig-verket
Högsby ,för övrigt har jag ingen möjlighet med foto och sånt !
Kolla mina inlägg på 36:an Billström .

 
Ingen bild

Pengar i all ära!

27 juli 2014 00:13


Till den som var orolig för att debatten här skulle vara splittrande för den Sverigevänliga rörelsen.
Lugn, Var inte orolig. En öppen, fri och demokratisk debatt, i valfritt tonläge, är bara av godo. Den är nyttig och bildande. Man utbyter synpunkter och lär av varandra, skärper och vässar sina argument inför kommande duster med meningsmotståndare.
Tvärtemot vad ni tror,
det är inte den fria debatten utan censuren som är det största hotet mot den Sverigevänliga folkrörelsen.

 
Ingen bild

Malte The Swede

27 juli 2014 00:30


Sveriges Censurmyndighet heter "Afrosvenskarnas Riksförbund", en rasistisk organisation som domineras av den afrikanska Sabuniklanen.

http://avpixlat.info/2014/07/26/afrosvenskarnas-riksforbund-hmf-anmaler-gammeldags-fordomsfri-negerboll/

 
Ingen bild

Raven

27 juli 2014 12:20

Helt otroligt att folk ens läser denna skitblogg. Sverigedemokrater är och förblir de mest hjärntvättade människor i detta land.

 
Ingen bild

Janita

27 juli 2014 12:40

Raven, varför läser DU den då? Undrar just vilken som är hjärntvättad?
SD är det i alla fall inte. Heja ThorAlf för din blogg, här får vi veta många sanningar som inte kommer fram annars.

 
Ingen bild

Raven

27 juli 2014 13:25

Jag läser inte utan kom hit via en tredjepart men efter en snabb check så inser man nivån härinne.

Ni klagar på invandrare och i synnerlighet muslimer men erat sektbeteende verkar ni totalt missat. Alltid lika kul att se era uttalande om "sanningen".

Den enda sanningen är att ni är ett gäng sektmedlemmar som beter er lika illa som extremister.

 
Maria

Maria

27 juli 2014 13:40

Hur vet du att det var storbråk om det "tydligen" behövdes 8 poliser? Litar du så mycket på rykten?
Hade det verkligen hänt så hade det ju stått i tidningen.

http://www.missmanic.se

 
Ingen bild

Kusten

27 juli 2014 20:17

Uppenbart är att Alfsson är psykiskt sjuk och en skam för Sveriges riksdag.

 
Ingen bild

Stora Småland

27 juli 2014 21:58

Kusten , du är säker på att du inte blandat ihop korten så att det kanske är du som är den sjuke ?

 
Ingen bild

MN

27 juli 2014 22:11

SD måste börja anmäla IRM och Henrik Johansson för förtal

Fan pinsamt hur de tillåts ljuga vinkla

Du skriver "problem med klädsel" de vinklar "som ett hot"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se