thoralf

Direktlänk till inlägg 16 juli 2014

FACKLIGT HYCKLERI

Av Thoralf Alfsson - 16 juli 2014 22:29

Återigen har fackförbundens ”jämställda” behandling av Sverigedemokrater kommit upp till diskussion. En sak är jag fullständigt övertygad om och det är att SD inte förlorar på denna debatt!


Mattias Karlsson och Paula Beiler svarar bra i dagens SvD,


Fackpamparnas hyckleri retar bara upp en ganska stor andel av väljarna som har svårt att se logiken.


Jenny Bengtsson, ordförande för en avdelning inom Hotell o Restaurang kläcker ur sig en rad märkliga påståenden i SvD.


”Hur ska en aktiv Sverigedemokrat kunna hantera fall av diskriminering på grund av etnicitet eller sexuell läggning rättvist? Hur ska en Sverigedemokrat kunna företräda unga tjejer och killar som blivit sexuellt trakasserade på sina jobb rättvist? Sitta i en lönerevision och sträva efter jämlikhet och motverka olika behandling?”

 

Jag undrar hur mycket fördomar Jenny Bengtsson har om Sverigedemokrater?  Men Jenny Bengtsson menar att en kommunist klarar dessa frågeställningar. För är det inte så att Jenny Bengtsson är medlem i Vänsterpartiet kommunisterna.


Jag kan berätta för Jenny Bengtsson att jag tidigare varit fackligt förtroendevald i SIF vid ett pappersbruk. Det hade medlemmarna inget problem med utan jag var faktiskt väldigt uppskattad på arbetsplatsen. Jag var faktiskt så uppskattad att LO-facket, Pappersavdelning 49, Ledarna och SIF valde mig till arbetsplatsrepresentant i Modo Pappers styrelse. Tänk vad dessa lokala ”fackpampar” måste må illa idag när de blir upplysta av facket vilka hemska värderingar jag har.


Jag anser att det är rent politiskt hyckleri från dessa fackförbund.


”Om inte alla medlemmar i ett fackförbund kan bli förtroendevalda handlar det om strukturell diskriminering! ”

 

I logikens namn borde inte ens Sverigedemokrater få bli medlemmar i dessa fackförbund. Inte ens de personer som röstar på SD borde få vara medlemmar. De har ju uppenbarligen fel värdegrund enligt dessa fackförbund.


Visst är det märkligt att det går bra att vara medlem men inte förtroendevald med samma ”värdegrund”. Men det är klart att medlemsavgiften är ju väldigt viktig att få in så att fackpamparna och ombudsmännen kan fortsätta att resa på kongresser, utbildningar och möten där de kan äta och festa för medlemmarnas medlemsavgifter. Då duger till och med en Sverigedemokrats medlemsavgifter!


Nigel Farage och Marine LePen har också gjort framträdanden i EU-parlamentet i samband med valet av Juncker.



 
 
Ingen bild

Göran

16 juli 2014 22:49


Mycket träffande. Mitt i prick !

 
Stefan K

Stefan K

16 juli 2014 23:02

Lyssna då på Aftonbladets Jonna Sima i denna debatt.
http://www.svtplay.se/klipp/2191174/facken-och-sd

Vet människan vad hon svamlar om eller är hon påverkad av tisdagens rosé-party på Södermalm där hon har sitt hem?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Kurtan

16 juli 2014 23:17

Undrar om inte den verkliga orsaken till att de diskriminerar SD individer är att de vet att då kommer deras vanstyre och korruption och odemokratiska leverne fram till medlemmarna och det svenska folket...

Har för mig att artikel 2 i FN-deklarationen om mänskliga rättigheter klart och tydligt förbjuder diskriminering bl.a pga politiska åsikter...

Article 2.
•Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.

http://www.un.org/en/documents/udhr/

Hoppsan! Jag hade "för mig" rätt...
MVH


 
Ingen bild

Jag

16 juli 2014 23:59

Det är banne mig ruter i den tjejen! Önskar verkligen Sverige hade någon motsvarighet. Får hoppas det kommer......

 
Ingen bild

Verkligheten

17 juli 2014 00:42

Thoralf, jag tror att många gillar din blogg därför att du framstår som en ärlig och genuin person. Paula Beiler försökte dock "kuppa" ut Kasselstrand. Hon skulle leda SDU inte Gustav!

Men varför?

 
Ingen bild

SD+

17 juli 2014 02:36

För ett btag sedan lanserades "Löntagarna" som en ny facklig organisation men sedan har inget hörts. Har den redan avsomnat?

 
Ingen bild

Stefan A

17 juli 2014 06:41

Extremvänstern har numera fritt tillträde till fackförbundens finrum, hotell o restaurang är med i LO, ett LO som skänker stora belopp av medlemmarnas pengar till (S) valkampanj,ett (S) som inte på några villkor vill ha med (V) i någon regering, måste kännas kluvet för Jenny B. att jobba för någon som egentligen inte vill ha med henne att göra och som slåss om samma väljare.

 
Svensson

Svensson

17 juli 2014 06:59

Det är många som redan sponsrar alliansregeringens lönedumpningspolitik,men nu när även svenska fackförbund gör det,är det skammens dag i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

17 juli 2014 07:20

Det är kanske dags för ett eget fackförbund, ett förbund för folk som står för sanningen.

 
Stefan K

Stefan K

17 juli 2014 07:26

Har ni inte läst Sentios valbarometer för juli månad, ska jag nu delge er en försmak.
Ett gigantiskt ras för S, ett stort ras för M, ett nästan lika stort ras för Mp, ett stor plus för SD som når sitt högsta juliresultat någonsin i Sentios mätningar och ute skiner solen från en klarblå himmel.

Sentio var det opinionsinstitut som hamnade närmast valresultatet 2010.

Di skrev igår om att SD har en stor potential bland väljargrupper som oroas över arbetslösheten och det är många. Lägg därtill den ökande brottsligheten, det allt större problemet med tiggeri och den minst sagt hysteriska asylpolitiken...och ute skiner fortfarande solen från en klarblå himmel.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 08:06

@Stefan K
Ja, SD kommer att öka och öka, pga. hur Sverige har blivit. Partiet är en reaktion från folkdjupet.
Hade politikerna skött sitt uppdrag från väljarna och inte gjort Sverige till ett mångkulturellt kaos, då hade inte du, jag och alla andra kommentatorer på alla Sverigevänliga bloggar behövt slita ut fingertopparna.
Då hade Thoralf jobbat med och utvecklat sin tekniska kompetens. Haft mer tid till familjeliv och trevliga utflykter till det vackra Öland.

Nu till ämnet i inlägget. Sossarna och Facket är säkert djupt oroliga över SD,s framgångar bland Fackets medlemmar. Facket och Sossarna längtar säkert tillbaks till den tiden då de styrde över samhället. Nu har varje Fackmedlem tillgång till Internet och annan information om hur det ser ut i samhället.

Ser "Svenne Banan" hur hans bostadsområde invaderas av invandrare, hans barn mobbas av invandrarbarn, kanske tom. rånas av dem, i värsta fall blir hans dotter utsatt för något fasansfullt, hans bil vandaliseras eller tom. blir
uppbränd,
hans jobb som lastbilschaufför tas över av en utländsk man som tar jobbet för en betydligt minde lön, då väljer han SD.

När hans fru blir utsatt för tafsande män i tunnelbanan och på bussen, får på sitt jobb inom vården se de "papperslösa" få gratis sjukvård, se hur våra pensionärer inte har råd att betala mediciner och tandvård, se hur barnen lider av ovanstående traumatiska upplevelser, då väljer hon också SD.

När barnen blivit 18 år och får rösträtt, vad tror ni att de väljer för någon valsedel..?

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 08:09

En fråga: Vet någon om Waberi finns på Moderaternas valsedlar till riksdagsvalet nu i höst..? Eller finns det någon annan "röstmagnet" där..?

 
Ingen bild

Fiona1177

17 juli 2014 08:46

Jag vet inte om facket har 6 månaders uppsägningstid fortfarande, men när jag inte vill betala en krona mer till facket så ringde jag och bad att få inbetalningskort ist för att de drog på lönen. Sedan lät jag bli att betala. A-kassan betalade jag separat.

 
Stefan K

Stefan K

17 juli 2014 09:17

Uppsägningstiden är tre månader Fiona1177
Sade upp mitt medlemskap för fyra år sedan och det gick lätt. Ett telefonsamtal, ett trevligt bemötande, sedan var det klart och nu betalar jag bara A-kassa

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hej!

17 juli 2014 09:54

Läser just nu att Sverigedemokraterna har näst största partisympatierna i LO.

Klart att detta är rent fantastiskt och inget missnöje alls hos medlemmarna, utan missnöjet är helt och hållet tillskrivet några få som dikterar villkoren långt från medlemmarnas verklighet.

LO själva har tagit fram undersökningen. Av just SD kan konstateras efter EU valet att det finns betydligt fler som lägger sin röst på SD än att delge den för underlag till en undersökning som skulle riskera blotta dem.

Rubrikerna borde vara för LO (Unionen,IF metall,transport.mm):
"Nu har vi tillsatt styrelsesammansättningar som speglar våra medlemmars värderingar"

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 10:31

@Hej!
Vi kan säkert vänta oss en massiv "informationskampanj" inför höstens val av Facket. Företrädare av den "rätta färgen" kommer att åka land och rike runt och missionera mot SD.
Ett antal trivselaktiviteter med insmugna inslag av SD-hat blir det säkert också.
Kanske också "valskola" för unga förstagångsväljare.
Sossarna-Facket-MAKTEN-KONTROLLEN, denna fyrklöver smider säkert planer i detta nu...

 
Ingen bild

Lena

17 juli 2014 10:46

Kul att se när Aftonbladets Jonna Sima blir upprörd över det Alice Teodorescu har att säga om att 250.000 moderater numera röstar SD. Jo jo, det gör ont i Jonna att så är fallet, och tror att hon kan rädda diskussionen med att förklara att det beror på att de är rädda för arbetsförhållanden, löner etc. Då svara Alice; ja det tror jag också. God dag Yxskaft Jonna! Tyvärr tar "tiden" för diskussionen genast slut... som vanligt. Men Alice är så mycket mer självständig och intelligent.

Om resultatet från senaste Sentiomätningen håller i sig, där SD får 13.5% o M 20.8, S 29.9 så visar det på att SD oc M börjar närma sig varandra i storlek. Är det därför de är så ihärdiga att förneka SD en plats i diskussionen samt alltid säga att de är rasister? Husse är rädd kanske?

 
Ingen bild

Sven-Sune

17 juli 2014 11:01

Sentio juli:

SD 13,5%

Trevlig sommar alla med vett i skallen!

 
Ingen bild

Sven-Sune

17 juli 2014 11:04

Jag tycker SD ska köra hårt med tiggeriförbud i valrörelsen.

Jag känner t o m folk som antagligen röstar på MP-V-FI, som irriterar sig på tiggarna.

 
Ingen bild

SD+

17 juli 2014 11:51

@Sven-Sune
Avskaffa fattigdomen så försvinner tiggarna!

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 12:23

@SD+
De har ett hemland som borde ta sitt ansvar. Tiggarna har också ett ansvar att söka de jobb som finns i deras hemland, utbilda sig, utbilda sina barn och, vad vi sett i Sverige, hålla rent omkring sig!

 
Ingen bild

Hej!

17 juli 2014 12:33

@ Hulda Mk1

Det blir det utan tvekan!
...men vi har ju trevliga klurigheter tidigare från Richard Jomshof om "bästa valarbetare" , nu kan vi inte annat än att glädjas åt att dessa falska förtals propagandor med stor säkerhet går i sammcpxfa tecken och ger enorm fördel till SD och förändring.

Jag var på bio tidigare i våras i perioden då SD:s valfilm censureras, stort däremot var fackets "förtroendevaldas" valfilm.

 
Ingen bild

SD+

17 juli 2014 12:33

@Hulda mk1
Sanningen är ju den att romerna har diskriminerats och förföljts mer eller mindre i alla länder genom århundraden.

 
Ingen bild

Mahmoud

17 juli 2014 12:46

@SD+
Sanningen är snarare den att romer/zigenarfolk har VALT att stå utanför de etablerade samhällen de rest genom i århundraden.

 
Ingen bild

SD+

17 juli 2014 12:47

@Mahmoud
De har aldrig släppts in i samhället och sedan är det ju enkelt att skylla på offret.

 
Ingen bild

Mahmoud

17 juli 2014 12:55

SD+
Det är helt enkelt inte sant.
Jag har jobbat med och träffat hundratals zigenare/romer genom mitt soc jobb och INGEN har velat vara del av ett etablerat samhälle oavsett om detta är rumänskt, irländskt eller svenskt. Hövdingarna ser inte med blida ögon på detta om någon i familjerna ens skulle försöka...

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 12:56

@SD+
Sanningen är den att Romerna hjälpt till (med friskt humör) att öka på omgivningens misstro.
Eller har misstron kommit med tiden...
Vägpirater, "asfaltläggare", åldringsrån, växlingsbluffar, skumma bilaffärer osv...

Vägpirater har jag haft utanför huset för ett antal år sedan, "asfaltläggare" inte än, åldringsrån, skett i huvudorten i kommunen, växlingsbluff, släkting utsatt, men fattade snabbt och klarade sig, skumma bilaffärer, Romsk kvinna som "bara sådär" ville köpa en kompis bil...

Lever man ett hederligt liv, blir man behandlad som hederlig, pålitlig och ärlig, oavsett hudfärg och ursprung. Gör man tvärt om, tja...

 
Ingen bild

SD+

17 juli 2014 13:04

@Mahmoud
Som jag skrev tidigare det är lätt batt hålla sig med fördomar och jag antar att du gillar SD de lever ju på fördomar.

 
Lassekolja

Lassekolja

17 juli 2014 13:07

Ännu ett bottennapp för den tilltagande hetsjakten på oss, som fixar att tänka själva. Få lögner och fördomar om SD har upprört mig så som diverse fackförbunds förvridna påståenden om vad SD står för. Mediaetablissemangets "syltryggar" fortsätter envist att vägra göra jobbet, som krävs för att vår s.k demokrati skall kunna fungera som tänkt, d,v.s. ställer de självklara mot- och följdfrågorna. En sådan är: "Varför påstår LO att SD anser att "alla människor inte är lika mycket värda" när LO uppenbarligen inte ens anser att alla sina egna (betalande) medlemmar har "lika värde"? En annan fråga borde vara:"Vad konkret avser LO med "alla människors lika värde" och vad exakt skiljer LO´s från SD´s.k. värdegrund?
Jag gick med i LO-facklet ("Rör-43:an") 1966. 1968 bytte jag bransch och övergick till "Transport". Redan/"först" 1969 förstod jag att en del av fackkontingenten gick direkt tii Socialdemokraterna. Om jag minns rätt blev jag som fackmedlem t.o.m medlem hos sossarna, något som fick mig att lämna LO. Jag kanske har haft tur men eftersom jag alltid varit arbetsvillig har jag klarat mig mycket bra utan facket
Det senaste debacklet mellan LO/SD är naturligtvis en direkt följd av LO´s obegripliga koppling till Sossepartiet. På ett sätt tragiskt, eftersom ett fungerande och konsekvent fack behövs så väl även på den svenska arbetsmarknaden.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Argus

17 juli 2014 13:13

Ja Thoralf, du har hemska värderingar. Att bara komma på tanken att sätta de sina framför alla andra måste rimligen vara mycket värre än de samlade vidrigheterna av kommunister, fascister, nazister, sionister, islamister och alla andra ister som funnits någonsin. Men var inte ledsen, vi blir fler och fler som önskar yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter (inklusive skyldigheter) tillbaka i Europa. Det visar om inte annat Sentios senaste gallup.

Men vänta lite, bygger inte fackföreningsrörelsen på att värna den egna gruppen framför alla andra? Men hujeda mig, borde de då inte värna alla andra mot sina medlemmar om de ska löpa tanken ut. Hur tänkte de nu?

 
Ingen bild

Sven-Sune

17 juli 2014 13:23

@SD+

Du skriver:

"Avskaffa fattigdomen så försvinner tiggarna!"

Jag ser det inte som Sveriges uppgift att avskaffa fattigdomen i t ex Rumänien. Jag vill inte (dagligen!) bli trakasserad av hitresta sociala turister.

Jag är övertygad om att alltfler svenskar kommer att inta samma ståndpunkt som jag.

Den som vill läsa mer om det Mahmout (ovan) skriver om kan börja här:

http://fof.se/tidning/2011/3/de-undflyende-romerna

 
Ingen bild

Trollfar

17 juli 2014 13:28

Varför svarar ni trollen. Tycker ni om att mata troll?

 
Ingen bild

tant Gul

17 juli 2014 14:02

I VANSINNETS NYA SVERIGE

"Genusexperterna och förändringspiloterna, som gjort sig en karriär på att undersöka andra (verkliga eller inbillade) maktstrukturer, har nu byggt upp och institutionaliserat en egen maktstruktur där de själva sitter på toppen av luftslottet och gnäller om hur förtryckta de är eftersom statskassan tagit slut – de är ju inte färdiga än.

Genusvansinnet är nämligen den permanenta revolutionen i all sin prakt – det har man sett till genom att få till stånd lagtexter som ger utrymme för minst flera seklers genusarbete, som t.ex proposition 2005/06:155 med det nya övergripande jämställdhetspolitiska målet där man fastslår att det är resultatet i form av utfallet (en 50/50-könsfördelning inom alla yrkeskategorier och på alla arbetsplatser) som avspeglar ett jämställt samhälle."

"Södertörns högskola är ökänd som hemvist för den övervintrade 68-vänstern, för sina radikalfeministiska genusteoretiker och på senare tid också för sin nyrasism med bl.a kurser i kritiska vithetsstudier.

Deb nya polisutbildningen ska därför förläggas till Södertörns högskola och kommer inte att som tidigare vara inriktad på att skydda medborgarna och att utreda och förebygga brott. I stället är det medvetenhet om genus, klass och etnicitet som ska genomsyra utbildningen.

Vad det handlar om är att göra om polisutbildningen utifrån en kulturmarxistisk diskurs där polisen inte ska fånga bovar utan lära sig förstå varför bovar blir bovar utifrån ett genus-, klass- och etnicitetsteoretiskt perspektiv.

Samtidigt som fokus för utbildningen flyttas, sänks också antagningskraven på formella meriter och fysisk duglighet för yrket. Meriterande blir istället att vara kvinna och att ha utomeuropeisk invandrarbakgrund. Polisuniformen anpassas också till muslimska krav med bl.a slöja." Allahu akbar.

 
Ingen bild

Sven-Sune

17 juli 2014 14:15

@Trollfar

Troll kan uppfylla ett par positiva funktioner enligt formeln "nyttig idiot". För det första uttrycker de sig ofta så urbota dumt att även mindre insatta förstår att det de troller tycker och stödjer är fel. För det första ger de möjlighet att på ett sansat sätt bemöta vanligt förekommande vanföreställningar. Jag inte trollen för att jag tror att jag kan omvända troll (det kan jag inte), utan för att det ger möjlighet att sprida mina åsikter så att de mindre insatta kan bli mer insatta.

 
Ingen bild

Harry

17 juli 2014 14:29

Tittade precis in hos Merit Wager.
En polis hade skickat in om bidrag som fanns att hämta på AF. Dessa bidrag gavs till personer utan giltigt upphållstånd.
De erhöll stödinsatser till utbildning eller nystartarbidrag! Man "tappar" snart hakan.
Merit skriver: Det som sker i Sverige är inte normalt i västliga demokratier.
Hur kan detta vara möjligt? Har vi ingen ansvarig regeringen som bryr sig?
De två första dagarna denna vecka kom det 903 "asylsökande". Migga_x skriver vi har passerat haveriläget för länge sedan medan regeringen befinner sig på semester kanske ända fram till valet i september!
Jag trodde i min vildaste fantasi att vi hade en regering som blivit valda av det svenska folket som tog ansvar.
Tänk så fel jag har! De tänker bara på sitt eget skinn!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

17 juli 2014 14:38

Mahmoud

Torsdag 17 juli 12:46

@SD+
Sanningen är snarare den att romer/zigenarfolk har VALT att stå utanför de etablerade samhällen de rest genom i århundraden.

Håller helt med Mahmoud

Detta är samma sak som att dra alla över en kam, fast tvärtom, man kan inte döma en hel folk grupp, bara för att vissa hoppar av och integrerar sig, Av någon anledning "vill, får eller av religiösa, kulturella skäl" så tar inte Romerna arbeten. Fick själv läsa Katitzi när jag var liten, snacka om att den bilden är en utopi 40år senare. Skall tilläggas att jag känner ett antal romer ur olika familjer, som är hur trevliga som helst, en del faktiskt mycket kända också, men dom blir inpassad i familjen efter en viss ålder.

Det är nog lättare att ta religionen ur en troende, än kulturen ur en person utan land.

Jag kan förstå varför dom gör det, det är det enda dom har, om dom integrerar sig, innebär det att dom försvinner, men att säga att det är vårat fel, för att vi inte accepterar mycket av det dom gör, är fel.

 
Lotta

Lotta

17 juli 2014 15:51

Det goda invandrarhatet. Vad säger ni som alltid kommer springande till de stackars muslimernas försvar?

http://skma.se/blogg/wp-content/uploads/Judehat-i-debatten-om-Gazakrisen-SKMA-16072014.pdf

Lövén får väl påminna skribenterna om allas lika värde, det går säkert hem i denna grupp.

http://shar.es/NdZla

 
Ingen bild

Lena

17 juli 2014 16:19

@Harry 14.29
Jag upplever precis samma sak; har vi ingen regering som sköter sitt ämbete? Hur är det möjligt att Af ger bidrag till människor som befinner sig här utan uppehållstillstånd. Vad väntar regering/riksdag/myndigheter på? Sanningen är den att de bryr sig inte, vi har en mycket slapp för att inte säga kriminell överhet. Det är min övertygelse att detta är satt i system för att vi ska bli missmodiga och arga. Kanske de gillar att retas, vad vet jag, men det är definitivt inte något vi medborgare som betalar skatt behöver ha någon respekt för. De är inte värda det.

@Tant gul
läste också det du skrev - mycket bra. Känner samma som för kommentaren ovan - avsky för det nya vidriga saker som håller på att förvrida huvudena på särskilt unga människor.

 
Ingen bild

Lotta

17 juli 2014 16:27

http://skma.se/blogg/wp-content/uploads/Judehat-i-debatten-om-Gazakrisen-SKMA-16072014.pdf

 
Ingen bild

vmm

17 juli 2014 16:37

Visst är det konstigt att man får vara medlem i en förening som man inte får företräda. Men det står säkert i stadgarna hos fackföreningarna att det är så. Och vips är det demokratiskt...

 
Ingen bild

UncleBob

17 juli 2014 18:04

http://www.lontagarna.org/
Det finns inget skäl att krusa de kommuniststyrda socialistfacken längre.
Deras tid är ute och förbi. Ett fackförbund skall endast syssla med medlemmarnas arbetssituation att tillvarata medlemmarnas intressen och stötta med kompetensutveckling och juridisk hjälp.
Ett riktigt fackförbund där ALLA arbetare får bli medlemmar, oavsett bransch eller politisk åsikt.

Löntagarna är partipolitiskt oberoende och kan därför välkomna alla. Att även kommunister får vara med är ett bevis på en äkta demokratisk värdegrund och inte ett tvångsanslutet bihang till socialistiska arbetarpartiet och smygkommunister.

Jag är nöjd med den service och de tjänster jag får av Löntagarna och vill rekommendera det starkt. Inte minst eftersom de erbjuder den lägsta medlemsavgiften jag sett.

Sen är ett medlemskap ett lämpligt sätt att be "Interasistmen" att dra åt helvete. "Henko" från IRM har tidigare sysslat med att "trolla" på DI´s facebooksida när den startade upp och har tagit på sig uppgiften att fjanta runt med en massa oseriösa frågor som vinklas med idiotargument baserade på twitterinlägg och vad någon "anonym SD-representant" skrivit på nätet.
Henko är en simpel provokatör som inte drar sig för att ljuga ihop något "snaskigt avslöjande"

De på IRM är som en sekt som spammar samma gamla skitfrågor bara för att försöka stjäla energi och det är tamigfan inte så lite puckat. Behöver jag säga att han försökt sig på en facklig karriär inom Metall? Mr Henko är beviset på att man inte behöver vara speciellt begåvad för att utses av LO till någon slags legitimerad "Antirasist".

 
Ingen bild

Hacke

17 juli 2014 19:02

Som vanligt ett klockrent inlägg som fullkomligt sopar banan med hycklarna inom facket.
Jag ser det som ett stort privilegium att ha tillgång till din blogg Thoralf. Den ende politiker som jag har hundraprocentigt förtroende för.

 
Ingen bild

Tony

17 juli 2014 20:31

Sluta upp med att krusa fackföreningarna, vill
dom inte ha Sverigedemokraters åsikter, så vill dom
väl heller inte ha era pengar. Samma sak med vår
skenheliga media, om dom inte vill ha våra åsikter
så behöver vi heller inte köpa deras dyra tidningar,
som bara är upprapningar av TT s tillrättalagda och
friserade nyheter!

 
Ingen bild

Stundtahl

17 juli 2014 20:46

@Hacke...som ofta med dina inlägg förgyller du mångas av våra tankar. Tack!

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2014 22:16

Så har då Israel inlett markinvasionen av Gaza. Många döda och skadade är att vänta. Men tyvärr är detta nödvändigt för att få stopp på alla raketattacker mot Israel.
Hamas har inte insett allvaret och får nu ta konsekvenserna och skulden.

 
Ingen bild

anonym

18 juli 2014 01:58

@hulda mk1
Samtidigt förstår jag araberna. Judarna flyttade in med Englands goda minne, tog det land som var arabernas i över 1000år och utropade en judisk stat därpå. Det är som islamiseringen av Sverige fast istället av judar. Det var ju inte araberna som förslavade och mördade judarna så att de ska få betala för nazisternas brott är ju bisart.

Israel har ett sådant gigantiskt styrkeövertag i konflikten idag att det måste falla på dem att vara toleranta. De senaste raketerna har mest krashat i sanden, att svara med över 200 dödade är oproportionerligt.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

18 juli 2014 08:11

Jaha, det var en ganska förenklad och vinklad version av konfliktens ursprung. 1946 bodde där araber och judar utan några större problem. Och vilka bodde där innan det var blandat? Hmmm?

Israel slår till mot de som är ansvariga för attackerna och avfyrningsramper. Att dessa omges av civila är Hamas fel. I krig är det regelrätta mål. Hamas inriktar sig i första hand på civila och undviker militära mål.

För mig står det klar vilka som är de värsta skitstövlarna i den här konflikten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 juli 2014 10:21

@anonym.
När Hamas skjuter raketer från parkeringsplatser i bostadsområden och gömmer dessa raketer lite här och där bland civila, då blir det civila offer.
Sedan kan man fråga sig hur många män mellan 18 och 50 och dör i Gaza, är civila och hur många som är Hamaskrigare...?
Sedan har vi gränsen mellan Gaza och Egypten. Varför är den stängd..?

 
Ingen bild

Nisse på Manpower

22 juli 2014 21:16

Dessa två tal av Marine Le Pen och Nigel Farage borde visas på TV varje dag i månader, så folket i Europa förtår att vi snart har en diktator som ingen vet vem som har valt honom/henne.
Hatten av för detta magnifika tal som kommer gå till historien.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards