thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2014

REINFELDT HAR TAPPAT GLÖDEN

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2014 22:27

Fredrik Reinfeldts tal i Almedalen blev inte heller det något jag kommer komma ihåg. Han försökte raljera en hel del men det lyckades aldrig. Själv hade han svårt att hålla ordning på århundradena.


Fredrik Reinfeldt har uppenbarligen tappat glöden! Inte ens fyra barbröstade kvinnor lyckades "tända" Fredrik Reinfeldt.


Som Sverigedemokrat noterade jag att han inte nämnde oss alls i talet. Är det början på en ny strategi från Moderaterna. Har man tagit intryck av den interna kritiken som råder i de moderata leden på den lokala nivån där man tvingas hantera invandringsproblemen.


Att Moderaterna gjort en rejäl vänstersväng de senaste åtta åren är ingen hemlighet. Moderatkvinnorna tycks dock även missat att bromsa.


 


Det handlar inte bara om gräsrötter! Beatrice Ask är uppenbarligen på campingturné. Hon kanske kunde bjuda in Gudrun Schyman.


 


Det organiserade tiggeriet har även nått Visby och systembolagets entré.


 


Expressens David Baas skriver också en bok om Sverigedemokraterna som skall komma ut innan valet. Han säger sig ha många dokument, mejl och information som han tänker offentliggöra.

  

Hade David Baas haft något smaskigt hade vi fått det serverat innan Jimmie Åkesson tal och Sverigedemokraterna dag under Almedalsveckan. Så det är nog mest gammal skåpmat som David Baas kommer ställa samman i sin bok.


Undrar om det är Daniel Asai som är pappa till dessa dokument.


Grattis KD till Daniel Asai Men håll Daniel Asai så långt ifrån era inre angelägenheter och hans mobil som har inspelningsfunktion.

 
 
Ingen bild

Palle

3 juli 2014 22:45

Det var nog det bästa tal jag hört Reinfeldt hålla på många år.
Var för en gång på hugget, kan nog vara tur för honom att vänsterpacket är så splittrade att han kanske får en ny 4-årsperiod. Men då får han nog komma och vara lite medgörlig mot Åkesson så kommer det kanske bli bra.

 
Ingen bild

AdarKomdenja

4 juli 2014 01:54

Som du säger, en trött, urlakad statsminister. Ett trött avskedstal, han saknade all den glöd han iaf hade de två föregående rixnattsvalen. Beklämmande brist på energi, utbildning fram till 2020, och snabbtåg... sånt vinner man inga val på. Att han inte ens nämnde (sd)/Åkesson tyder på att han insett sin loser-position. Han väntar på en EU-reträtt, negergangstern.

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2014 02:05

Det du visar Thoralf från Almedalen är bra tidsdokument.
Moderatkvinnor i rosa hår och "Välj M för ett tryggare Sverige" stod det på en skylt utanför en jävla rosa ägghusvagn!!?
Alla vet ju att det blivit otryggare med dem!
Ullenhag då som stod även han, på en LÅDA! för att bli större än Åkesson. Jammen, Vad skall man säga? -Återinför sinnessjukhusen!!!

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2014 02:13

Det är ju precis det här jag menar.
Vi kan inte ha en massa idiotfasoner bland de som skall styra Sveriges land! Som går i rosa hår, eldar tusenlappar och beter sig som på stormavdelningen på ett mentalsjukhus.
-Det går inte!
Jag förväntar mig propert klädda människor som talar klokskap om landets framtid. Och de enda som gör det är Sverigedemokraterna!
Men mobbas hejdlöst av de, vad man kan tro är förrymda patienter. Det är ju inte klokt.

 
Ingen bild

hans

4 juli 2014 02:18

Så tiggarplågan har kommit till Visby? Jag antar att alla goda politikerna och lobbyister där fyller den lilla muggen om och om igen?

Eller är det en fake tiggare? Någon slags statement eller event? Förra året satt de i en bur? Detta året leker man tiggare, så man kan känna på det nya spännade livet?

 
Ingen bild

Stefan A.

4 juli 2014 05:49

Sjuklövern trampar ihjäl varandra i mitten nu, champagnevänstern genom överklassaren Sjöstedt och vänstermoderaten, iaf. i retoriken, Reinfeldt, man tävlar om mittenväljarnas gunst, skillnaden mellan sjuklöverpartierna är mest kosmetiska, enda friska fläkten på åratal i svensk politik är SD. Jakten går på Hamren och Sundhage, det är sorgligt att se spektaklet, har man ingen självrespekt eller stolthet, är det fulmedia som styr kändisarnas hela liv, måste man verkligen gå ut och pudla bara för att man ställer upp på ett kort med ett fotbollslag, det är ynkligt, man måste fråga sig om det även är kvällspressen som tar ut landslagen, eller är det som det påstås Zlatan? Alla kan göra något för att göra Sverige till ett bättre land att leva i, nämligen genom att göra stalkern och förföljaren Baas och hans chef arbetslösa, stöd aldrig bonnierkoncernen med era surt och högbeskattade inkomster på något vis.

 
Ingen bild

UncleBob

4 juli 2014 06:41

På tal om David Baas anser jag att han är en av de värsta dyngspridarna som kallar sig journalister.
Det finns anledning att beteckna hans skriverier som mytomani.
Han var ju den som förstorade upp "järnrörsskandalen" genom att bland annat ljuga om sekvensen då Kenth Ekeroth påstods ha knuffat en tjej in i en bil. Jag tog klippet och granskade det.
Slutsats: Kent Ekeroth har inte knuffat nån tjej så hon "dunsar in i bilen". Trots det har denna skröna förts vidare och ingår i det galleri av "Klintebergare" som används mot SD:
http://youtu.be/0SNdfVyhHW8
Hjälp till att sprida klippet! Det har snart setts av 9.000 tittare, men betydligt fler har bara haft Expressens falska "tolkning" att tillgå.

 
Svensson

Svensson

4 juli 2014 06:49

Fredrik Reinfeldt pratade illa om Miljöpartiet,har han glömt bort att Miljöpartiet är Moderaternas samarbetspartner,dom två partierna bedriver ju världens generösaste invandringspolitik,man kan ju inte först samarbeta med ett parti,sen stå öppet och kritisera det partiet ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2014 08:30

Utanför ämnet " läste igår i SPF-s medlemstidning Veteranen om att pensionerna enligt pensionsmyndigheten ,ska "höjas" nästa år med 1.1 % ! Vadå höjas , först ska vi väl ha tillbaka de 2,7 procenten som pensionen sänktes med vid årsskiftet ,annars kan jag inte förstå att det ska va en höjning ! Minska asylmottagandet radikalt så att vi pensionärer kan få den höjning som släpar efter med förmodligen 30 % och även att vi ska ha en kraftig skattesänkning

 
Ingen bild

Pepparholm

4 juli 2014 08:47

Tiggaren är tydligen folkpartist.

 
Ingen bild

tant Gul

4 juli 2014 09:38

--: STATSMANNAORD :--
STATSMINISTERN TACKAR DEM SOM TACKAS BÖR
I sitt tal igår riktade sig Reinfeldt till SURROGATSVENSKARNA, de blivande och de redan etablerade: TACK för att ni kom hit.
TACK för att ni valde att koma till Sverige....

Så skall det låta, när man till himlastormande höga kostnader är i färd med att ersätta det svenska folket med en utomeuropeisk, artfrämmande, oanpassad och föga anpassningsbar ny befolkning. I demografiskt avseende synes ett korantroende mellanting mellan Brasilien och Balkan vara det eftersträvade idealmålet. -Mångfald och multikultur, oh så vackert det är! Allahu akbar.

 
Ingen bild

Hacke

4 juli 2014 10:05

Visst var det en i dubbel bemärkelse blek Reinfeldt som framträdde igår. Men han tycks nu äntligen ha förstått att kvoten för att ständigt torgföra sitt brinnande sd-hat nu är mättad. Där har Gudrun nu varit framme girigt slickat i sig sista promillena ur den gamla nattståndna buteljen.
Men med lite rosa färg här och där kanske Reinfeldt kan ta tillbaka lite mark från sina väninnor på vänsterkanten.

Det är ingen djärv gissning att David Baas kommer att slå rekord som gäst i nyhets- och myssofforna hos sina mediekollegor i höst. Något säkrare kort för en plats i solen än sd-hat förklätt i journalistik i valtider kan man knappast tänka sig i vår mediala ankdamm.

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2014 11:02

Medierna åker i utförsbacken i Expressfart.
En mera vanskött yrkeskår har aldrig funnits.
Om 10år har mediehusen tappat ca 90% av sina resurser.
Det är bara att hålla ut, om 20 år putsar de skor på torget!!!

Med stolpskott på stolpskott på stolpskott ruinerar nu de inkompetenta o djupt oprofessionella journalisterna mediehusen med att bedriva politik istället för att sköta sitt jobb.

 
Ingen bild

Lärare

4 juli 2014 11:35

Var det inte Moderaternas dag igår? Idag får dom fortsätta visa upp sig i TV.

Skulle vara intressant få en ungefärlig tid på de olika partiernas framträdanden i TV under Almedalsveckan.
FI tar nog rekordet, trots att dom inte ens sitter i Riksdagen, tätt följd av Miljöpartiet.

Nä, nu kära svenskar måste vi ge järnet!
Lyssnade en morgon på Fredrik Reinfeldt där han ånyo lovar att hålla Sverigedemokraterna utanför, inget samarbete. Han berättade åter igen varför han gjorde uppgörelsen med Miljöpartiet. Skrämmande sätt att regera ett land på, när man åsidosätter landets fortlevnad och välstånd.

Kostnaderna för invandringen måste ut snart!
Likaså att nu är Svenskarna i minoritet i Malmö!

En ny "tiggeriform" har etablerat sig på vissa orter. De kör med att de är dövstumma och håvar in pengar. De är inte svenskar!

Jäklar, vad Jimmie Åkessons tal slog igenom. Träffar dagligen på personer som sett talet säger: - "Precis så tycker jag också"!





 
Ingen bild

Lärare

4 juli 2014 11:52

Lika allvarligt som Fredrik Reinfeldt ämnar fortsätta styra landet mot Sveriges undergång, lika allvarligt är det att Media får dirigera politiken i Sverige.
Vad vi har sett de senaste åren, är en helt enig Media som drar åt samma katastrofala håll.

Läser om Hamrén, där kommer inte Media så långt. Han tar "alla människors lika värde" på allvar. Bra Hamrén!

Låt klockorna ringa från Norr till Söder!
Ring in det nya!
Ring ut det gamla!

Tack Visby för att ni hedrar partierna med klockringning!

 
Ingen bild

Ingrid

4 juli 2014 14:30

AdarKomdenja 01.54 Kanske dags för lite moderering?

 
Stefan K

Stefan K

4 juli 2014 14:40

Orkade ni lyssna igenom talet hörde ni säkert hur ett antal ungsocialister gjorde sitt bästa för att störa talet.
Då hörde ni säkert hur Reinfeldt med mörka ögon talade om respekt när politiker genomför möten och tal.
Har ni hört de orden när vänstersocialisterna stör SD:s möten? Jag har det inte.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2014 15:35

Kolla TV4 inslag ang "vita män"
http://www.tv4play.se/program/n%C3%B6jesguidens-valprogram?video-id=2684281

 
Ingen bild

s29

4 juli 2014 17:17

Tack Lena för din länk. Ja vad skall man säga? Alexandra p känner sig hotad som samhällsonyttig parasit,själv så känner jag mig som sedan 40 år samhällsnyttig innevånare som otrygg innför min pension som stadigt minskar.

 
Ingen bild

Du är vad du heter

4 juli 2014 20:10


SD bör vara uppmärksamma och skeptiska till personer som kommer in till partiet med namn som man inte förstår innebörden av.
Vad betyder Asai?
Det luktar femtekolonnare lång väg.

Avpixlat kvoterade också in en person med svåruttalat och obegripligt namn, av rent politiskt korrekta skäl. Det visade sig småningom att han också var en quisling.

 
Ingen bild

joffe

5 juli 2014 10:28

I 30 år röstade jag på M tills vi utvandrade för jättemånga år sedan. Det finns INGET sjuklöverparti att rösta på i dagens Sverige.

Reinfeldt talar inte till SVENSKA folket ex.vis i Almedalen.Var finns den LANDSFADERLIGA svenska stoltheten som nationella ledare typ Erlander utstrålade och förmedlade?
Hela politiska "SJUKLÖVERLIGAN" har gemensamt förrått ett underbart svenskt folk med en tsunami av kravlös invandring fr menaländer som urholkar nationalekonomin för all framtid.

Efter valet kommer den rödgröna sörjan in och INGEN FÖRÄNDRING SKER - tvärt om !
Det finns ett åttonde parti som har ett vettigt partiprogram med det är svenska folket förhindrade att få veta pga en indoktrinerad censurerande ofolklig mediakår som för gemene man bakom ljuset...Detta är ett Sverige i en ask som man tappat respekten för utomlands.

 
Ingen bild

boa

5 juli 2014 16:05

Den som sitter under regnskyddet som det står folkpartiet på. Är det vår avgående"desinformationsminister Bagdad Bob" som efter valet i höst tvingas ut på gatorna med tiggarmuggen för att bettla ihop till skadeståndet han bör ådömas att återgälda till svenska folket efter år av oansvarig massinvandringspolitik?

 
Ingen bild

Mollgan

6 augusti 2014 03:45

Ingen statsminister har fyllt på med så mycket människor som Reinfeldt, samtidigt som han sålt ut nationella tillgångar och försämrat välfärdssektorn och Toralf säger att han "gått åt vänster"?!! Det var en konstig analys...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards