thoralf

Direktlänk till inlägg 29 juni 2014

KOSSORNA ÄR REDAN PRIVATISERADE LÖFVEN!

Av Thoralf Alfsson - 29 juni 2014 21:26

 

Privatiserad kossa på Öland.               Foto Thoralf Alfsson


Har lyssnat på Stefan Löfvens tal i Almedalen. Han presenterades som Sveriges blivande stasminister. Det är inget fel på självförtroendet hos Socialdemokraterna.


Talet innehöll löften och återigen löften, reformer och återigen reformer men ingen finansiering!

 

Men det skall ta ca 10 år att nå målen.


Det viktigaste för Stefan Löfven och Socialdemokraterna tycks vara att hålla Sverigedemokraterna från inflytande över politiken. Det måste i praktiken innebära att det mångkulturella samhället och massinvandringen är det absolut viktigaste för Löfven och Socialdemokraterna. Inte arbetslösheten, bristerna i skolan, jämställdheten eller pensionärsskatten.


Hotet från Feministiskt Initiativ fick Löfven att lova att en regering ledd av socialdemokraterna skulle innebära en feministiskt regering som skall vara ett föredöme i världen. Undrar om man skall tolka det som att Löfven och Socialdemokraterna också lyfter in F! politik i sitt eget partiprogram.


Sedan blev det också ett riktigt självmål som jag gissar och hoppas att övriga partier utnyttjar under de kommande talen.


”Löfven sa vidare att det blåser en "välfärdsvind över Sverige" - och att det inte är märkligt med tanke på vad som hänt. Det hela illustrerades med ett skämt:

– Eller som det heter "Man saknar inte kon förrän moderaten har privatiserat den"”.

 


Här visar Stefan Löfven på sin okunnighet! Vad jag vet är alla kossor redan privatiserade i Sverige. Eller drömmer Stefan Löfven om sovchoser eller möjligen kolschoser i Sverige? Löfven kan säkert få hjälp av Jonas Sjöstedt med att stoppa böndernas vinster.


För mig är det fullständigt obegripligt att vissa politiska kommentatorer ger högsta betyg för Stefan Löfvens tal.

 
 
Ingen bild

Lotta

29 juni 2014 21:39

Man uppmärksammade på Aktuellt att brist på tolkar inom sjukvården kan medföra livsfara. Nu gäller det tolkar åt patienter med utländsk härkomst som inte förstår svenska. Bristen beror på att ersättningen är så låg om man jämför med tolkning vid rättegångar. Kan tänka mig att jobben dessutom är fler där än inom sjukvården. Ullenhag skulle genast se till att ersättningarna sågs över så att de blev lika. Att svenska patienter, speciellt våra äldre som kanske hör dåligt måste hålla till godo med utländska läkare med bristfälliga språkkunskaper i svenska språket skulle få samma rätt till tolkar var det så klart inte tal om. Där medför tydligen inte språkförbistringen någon som helst fara. Allas lika värde? Någon?

 
Ingen bild

Martin

29 juni 2014 21:46

Den som inte skattefuskar i det här landet borde sinnesundersökas. Ärligt talat, vem kan känna lojalitet till en sådan här centralmakt? Vem känner samhörighet med ett såpass heterogent medborgarskap? Varför ska jag betala mer än hälften av min inkomst till de här skurkarna?

 
Ingen bild

Observer

29 juni 2014 21:46

Inkompetens är politikens största problem idag.

 
Ingen bild

Lotta

29 juni 2014 21:51

Tolkar vid rättegångar? Va falls? Menar man att invandrare är brottsliga? Vilket självmål.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juni 2014 21:53

Ja, som landsbygdsbo uppskattar jag verkligen att kossor är privatägda. Den dagen extemvänstern får makten i Sverige och "produktionsmedlen" ska tas över av "folket", alltså jordbruk, fabriker och liknande, då går det verkligen utför med fart...Då, när alla ska bli anställda och endast jobba sex timmar istället för familjejordbrukets runt dubbla antalet, då blir mjölk och annat inte bara dyrt utan också exklusivt...
Vi minns hur det var i Sovjet med tvångskollektivisering och den planerade massvälten i Ukraina, där miljoner människor svalt ihjäl...

Nej, låt kossor, grisar, höns mm få vara privatägda...

 
Ingen bild

OH

29 juni 2014 21:54

Thoralf
Den sista meningen hade du nog lite för bråttom med.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juni 2014 21:55

@Lotta.
Han menade säkert när de ska vittna om när de blir utsatta för "rasism"... ;-)

 
Ingen bild

Lotta

29 juni 2014 22:01

@Hulda mk1

Ja men visst måste det vara så.:-)

 
Ingen bild

Hacke

29 juni 2014 22:11

Ja, sossarna tycks ha blivit fartblinda av opinionssiffrorna. Nu tror dom tydligen att försprånget är så ointagligt att man t o m kan drista sig till spekulationer kring en eventuell ministerpost för Måååna.
Om jag vore valstrateg hos dom (Gud förbjude) skulle jag införa strikt yppandeförbud om den saken till efter valet.

 
Ingen bild

Kalleman

29 juni 2014 22:59

Vårt land Sverige går helt säkert mot en ny tid. Jag är rädd för att något drastiskt kommer att hända nu under valrörelsen, splittringen av vårt folk (Svenskarna) har nått nya höjder och media hänger med för att få nya förstasidor(tidningarna), huvudinslag (TV-nyheterna). Det känns som att media har tagit över valrörelsen allt för att påverka valet så det passar deras agenda i stället för att rapportera sakligt så att folket kan ta ställning och rösta efter sin egen övertygelse. Media är den 3:e statsmakten som hotar demokratin i vårt land, om vi fortfarande kan kalla oss för en demokrati, tveksamt!

 
Ingen bild

Hej!

29 juni 2014 23:18

Hur ser det ut på landet förstår man väl när man närmar sig kyldiskens mejeriprodukter, det blomstrar på en gård nära dig och allt är klöver.

Fick ett angenämt samtal med en äldre lantbrukare från ett distrikt i Halland för inte så länge sedan. En verklighet från honom var att på kort tid hade antalet mjölkbönder utarmats från 74 till 6 stycken.

I detta kan man konstatera att den lilla peng som skickas tillbaka från EU utmanar den lilla företagaren som är lantbrukare. Utmaningen är mjölkrobotar, gårdar med dubbla mjölkrobotar är ingen ovanlighet och anpassade robotkor med lagstadgad utevistelse, och asfalterade ängar för att inte trampa sönder då ett gäng på över 200 kor skall rotera.
Spridningsavtal,arrenden,foder i detta bäddar för stordrift med minimal personal och efter någon generation total dominans av några få.


 
Ingen bild

Människan

29 juni 2014 23:36


Idag gick folk omkring i tjocka jackor mitt i sommaren och huttrade på Djurgården, ett stenkast från SVT-huset på Gärdet.
På SVT svamlade de som brukligt om "den globala uppvärmningen" som det skyller skulden för på mig; människan!

SVT är ett dårhus och alla dårhushjonen där bör spärras in på hospital.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

29 juni 2014 23:50

Min hustru är tolk på isaan, laoitiska och thailändska. Domstolar, polisen, advokatbyråer samt kriminalvården betalar rimliga ersättningar. Restid och reskostnader betalas.
Sjukvården är däremot ett låglöneträsk. Vid s k kontakttolkning, d v s personlig närvaro utgår ingen ersättning för restid eller resekostnader.
Min hustru har därför övergått till att enbart genomföra telefontolkning.
Såvitt jag tror mig veta, är hon den enda i Sverige som tolkar på laotiska. Hon är en mycket uppskattad sjukvårdstolk, eftersom hon har svenskt gymnasium på vårdlinjen och sju års yrkeserfarenhet som undersköterska. Hon kan yrkesspråket. Rättsvårdens terminologi har hon lärt sig på kurser samt genom praktisk verksamhet genom att tolka vid polisförhör och rättegångar.
Thailändare har låg brottslighet. Det vanligaste brottet vad rör thailändare, är att en mor gett sitt barn en örfil eller har luggat håret.
Jag minns en rättegång i Nyköping (oavlönad chaufför vid hustrus uppdrag), där den misshandlade sonen (örfil) gråtande inför rätten bad om nåd för modern: "Hon hade ju rätt. Det var jag som var dum. Jag förtjänade en örfil". Det var en granne, som anmält modern för att hon tillrättavisat sonen på ett sätt, som är vanligt i Thailand.

 
Lassekolja

Lassekolja

30 juni 2014 00:15

I sitt tal i Almedalen kallade Löfvén Sverigedemokraterna för "samhällsförstörare". Det vore mycket intressant att höra honom utveckla vad han menar konkret. I verkligheten är ju SD ensamt om att värna Sveriges väl och de övriga sju verkliga samhällsförstörare. Med den verklighetsuppfattningen är det inte konstigt att Moder Svea efter MENA-gruppväldtäkten nästan är döende!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

30 juni 2014 01:18

1. Aldrig har folk varit så oinsatta i politik som nu.
2. Aldrig har vi haft så många inkompetenta politiker som nu.
3. Aldrig har framtidsvisionerna varit så frånvarande som nu.

Det finns förstås undantag, men dom är färre än nånsin.

Det här man läste om Fi´s köpta "Likes" från Turkiet visar vad mycket handlar om idag. Var fokus ligger:

ATT LURAS!!!

PS:
(Vi har heller aldrig sett SÅ många skojjarorganisationer som nu -Det är knappast en slump)


Vi måste bort från bondfångerikulturen av idag.

 
Ingen bild

Observer

30 juni 2014 01:27

Människan har a l d r i g haft tillgång till så m.k.t info som idag.
Vad gör folk då?!! ...Jo, väljer att sitta och titta på klipp där en hund spolar i toaletten och läsa om vad sin tremening åt för flingor till frukosten via Facebook!!!
DET ÄR SKRÄMMANDE och bevisar att vi INTE blir smartare av mer info.
Unga har ALDRIG varit mera oinformerade om omvärdshändelser nyhetsmässigt som idag.
-Man måste till att börja med förstå att "informationssamhället" är en MYT! ...Folk tycker det är skojigare att titta på hunden som drar i spolknappen.

Inser man inte det här kommer man aldrig tillrätta med de kvalitetsförsämringar vi märkt de sista 15 åren.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

30 juni 2014 01:29

Jag är 70 år och har i 52 år stått på vakt för det samhälle, som Hjalmar Branting, Per Albin Hansson och Tage Erlander skapade. Om nu Löfvén kallar mig "samhällsförstörare" är det djupt kränkande, orättvist och ett hån mot Tage Erlander, som 1963 övertygade mig att bli officer.
Jag hade en viss sympati för Löfvén, men när han med facit efter SD i riksdagen fyra år svamlar om "samhällsförstörare", brister tålamodet.
Måtte den svenska valmanskåren skydda oss mot den socialdemokratiska olyckan.

 
Ingen bild

Hej!

30 juni 2014 01:37

@ Observer

Inte utan att man ägnat sig tanken om att vara lite mer korkad än man tilldelats för att slippa förstå all falskhet.

 
Ingen bild

UncleBob

30 juni 2014 03:46

Sanslöst dåligt tal av Stefan Löfven: Jag hade tänkt att ge honom en sportslig chans för att vara schysst och vad fick jag?
En lång rad av ofinansierat valfläsk och tomma floskler. Kombinera detta med ett jämra fjäskande för extremistfeminister och sockra med lite löften om vård omsorg och skola som kunde vara stulna av SD. Efter en kvart tog mitt tålamod slut.
Det finns ingen som helst vettig anledning att rösta på sosseriet. De har ingenting lärt av att sitta två perioder i opposition och är i grunden samma sossar som styrdes av Mona Sahlin. Det är bara snömos och mer av samma politik som leder till Sveriges undergång. Åtminstone kan vi glömma den där "välfärden" om sosseriet får råda.

 
Ingen bild

Stefan A.

30 juni 2014 06:03

Den som har den största gottispåsen vinner, särskilt om man även kan inbilla väljarna att det är gratis...

 
Ingen bild

Herc

30 juni 2014 06:37

Jag säger bara helsingborgs dagblad eller FT

 
Svensson

Svensson

30 juni 2014 06:46

Dessa politiker tycks inte fatta,att det är massinvandringen till Sverige,som skapar alla problem.Hade inte Sverige varit utsatt för den här massinvandringen,då hade Sverige varit ett av världens bästa länder.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 juni 2014 07:32

Fick inte Michael Rosenberg lämna utdrag ur belastningsregistret ????

Under denna vecka i Almedalen hårdsatsar media för att störa och förstöra så mycket som möjligt

 
Pelle

Pelle

30 juni 2014 07:41

Jag hittade just det här i HD/Helsingborgs Dagblad:

" När riksdagsledamoten Thoralf Alfsson (SD) i våras var besviken över att han petats från riksdagslistan inför höstens val, så var det Michael Rosenberg som i pressen kommenterade varför Alfsson inte höll måttet: Alfssons sätt att kommunicera politik var fel, menade Rosenberg.

I samband med petningen av Alfsson frågade TT om en SD-medlem med kriminellt förflutet är diskvalificerad som kandidat. Michael Rosenbergs svar: det beror på.

– Har man snott en bil när man är 20 och är 50 i dag så kanske det inte är hela världen, sade Rosenberg.

Citatet skulle ha kunnat handla om 45-årige Michael Rosenberg själv - om han förutom bilstölden även nämnt en rad kassaskåpsstölder, ett bedrägeri samt en mängd andra brott.

– Jag har gjort så många brott att det kan vara svårt att komma ihåg alla de som inte gett något större resultat, sa Michael Rosenberg till polisen 1990. "

http://hd.se/helsingborg/2014/06/30/granskar-andra

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

30 juni 2014 07:43

Almedals veckan vilket skämt bara gamal skåpmat från sjuklövern. Det är lustigt med media i ena stunden lyfter man fram sjuklövern och lovordar sen i andra så är de bara gamla idéer dom kommer med hur ska dom ha det . Givetvis ska SD tryckas ner så mycket man kan åtminstone av den journalistiska kåren. Och som mest lämpligt i TV4 nyheter nu på morgonen Mikael Rosenberg straffad för grov stöld mm. Hur många andra politiker ur sjuklövern har brottsregister junholt, Mona mdfl mdfl löjligt skenheligt dravel av media. Nu detta viktiga valår blir jag lite bestört när jag har folk i min närhet som tydligen inte fattar vad som sker i detta land. Det är viktigare att sitta på Facebook instagram Twitter mm än att sätta sig in i den politiska soppan media spyr ur sig. Tror inte man förstår röstar man på sossarna får man FI och miljöpartiet på köpet lika så väljer man moderaterna folkpartiet mdfl två block så får man deras sk gemensamma politik. Jag blir så trött när sakliga argument inte går in utan ordet rasist dyker upp. Ska bli intressant och se när detta land går över styr vem man skyller på då

http://Barrkis

 
Ingen bild

tant Gul

30 juni 2014 08:00

Mot den sköna, nya framtiden

En post som till exempel integrationsminister skulle Mona Sahlin definitivt kunna passa för och även vara en tillgång för partiet att ha. Enligt Expressen, vill Löfven forma ett nytt lag med på riksplanet relativt okända namn: Ardalan Shekarabi, 35, iranier, riksdagsledamot som sitter i partiets verkställande utskott, Aida Hadzialic, 27, kommunalråd i Halmstad och Katrin Stjernfeldt Jammeh, 40, finanskommunalråd i Malmö. - Det är tre profiler i svensk socialdemokrati som verkligen speglar framtiden, säger Stefan Löfven inför sitt framträdande i Almedalen.

I DN uppgav nyligen V-ledaren Jonas Sjöstedt att det nu utses ministerkandidater i hans parti, något som märkbart irriterar Löfven som understryker att det är regeringschefen som utser regering.
------------------------------
Ett SD-kommunalråd med uppdrag på riksplanet att granska kandidaters lämplighet har själv mörkat ett brottsligt förflutet, skriver Dagens Nyheter och Helsingborgs Dagblad. Han dömdes 1990 till två års fängelse för grov stöld och bedrägeri efter en serie inbrott. Han har senare dömts till skyddstillsyn för andra brott. Trots det intygade han på partiets vandelförsäkran att han inte varit straffad. -Nonsens, jag har inte mörkat, säger han själv.

 
Ingen bild

Herc@Söderberg

30 juni 2014 08:03

Hur kan du jämföra Juholt med Rosenberg som var yrkeskriminell i flera år med påföljd fängelse i två år. Detta är en riktig bomb som kräver åtgärder a.s.a.p

 
Ingen bild

Argus

30 juni 2014 08:05

Ska bli intressant att se när Michael Rosenberg får lämna SD. Annars är det bara snack och ingen verkstad.

 
Ingen bild

Onkel Sven

30 juni 2014 08:31

Konstigt att inte H.G Strömer kommenterar Svenskarnas Parti på sin blogg men han har väl spytt ut all sin galla på SD !

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

30 juni 2014 12:46

Apropå kor och politik.

Socialism
Du har två kor. Du ger den ena till din granne.

Kommunism
Du har två kor. Staten tar bägge två och ger dig lite mjölk.

Fascism
Du har två kor. Staten tar bägge två och säljer dig lite mjölk.

Nazism
Du har två kor. Staten tar bägge två och skjuter dig.

Sverigedemokraterna
Du har två kor. Du vägrar ta emot en till för att den är arabisk.

Surrealism
Du har två giraffer. Staten uppfodrar dig att lära dom spela munspel.

Byråkrati
Du har två kor. Staten tar bägge två, skjuter den ena, mjölkar den andra.. och spiller ut mjölken.

Traditionell kapitalism
Du har två kor. Du säljer den ena och köper en tjur. Din flock förökar sig och din ekonomi växer.
Du säljer dina nötkreatur och lever gott resten av dina dagar.

Modern kapitalism
Du har två kor. Du säljer den ena och pressar den andra till att producera samma mängd mjölk som fyra kor. Sen hyr du en dyr konsult för att analysera varför kon fallit död ner.

IT Factory-kapitalism
Du har två kor. Du säljer 3 av dom till ditt börsnoterade företag, för att en bankgaranti överbevisar investorerna om att du i verkligheten har fyra kor. Därför drar du av fodret för fem kor på din deklaration. Rätten till att mjölka sex kor överförs via en bank i Polynesien, ägt av ett skalföretag, som säljer tillbaka rätten att mjölka 7 kor till det första företaget. Den revisorsgodkända årsredovisningen fastslår att företaget äger åtta kor med option på flera. Du hävdar att du har en tjur som fått förstapris i en djurutställning, varefter du säljer tjuren och försvinner.

Fransk verksamhet
Du har två kor. Du går i strejk och blockerar vägarna, för att du vill ha tre kor.

Italiensk verksamhet
Du har två kor, men vet inte var dom är. Du bestämmer dig för att ta lunch.

Rysk verksamhet
Du har två kor. Du räknar dom och kommer fram till att du har fem kor. Du räknar dom igen och kommer fram till att du har 42 kor. Du räknar ännu en gång, och kommer fram till att du har två kor. Du öppnar en flaska vodka.

Kinesisk verksamhet
Du har två kor. Du har 300 man anställda för att mjölka dom. Du hävdar att du har rätt bemanning och hög produktivitet. Du lägger ner den tidning som skriver sanningen.

Indisk verksamhet
Du har två kor. Du tillber dem.

Australisk verksamhet
Du har två kor. Allt ser ut att gå fungera fint. Du stänger kontoret och firar din succé med ett par öl.

Japans verksamhet.
Du har två kor. Du omdesignar dem så att de har en tiondels storlek av en normal ko och kan producera 20 gånger så mycket mjölk. Du skapar därefter en manga-figur och ökar din inkomst genom att lansera den som barnleksak under namnet Kokimon.

Irakisk verksamhet
Alla tror att du har massor av kor. Du talar om att du inte har någon. Ingen tror dig, så dom bombar dig sönder och samman och invaderar ditt land. Du har fortfarande ingen ko.

Alkoholism
Du har två kor, men du ser fyra.

Anarkism
Du har två kor. Du skiter i dem.

Astrologi
Du har två kor. Deras turnummer är 67 och nästa vecka bör de vara försiktiga med att uttrycka sina känslor samt ompröva sin relation till en nära anförvant.

Buddhism
Du har två kor. När de dör går de in i nirvana.

Egoism
Du har två kor. Du mjölkar dem och dricker upp all mjölk själv.

Existensialism
Du har två kor. De är.

Fatalism
Du har två kor. Vad som sker med dem, det sker.

Hinduism
Korna har dig.

Idealism
Du har två kor. Du mjölkar dem och ger sedan bort både kor och mjölk.

Illusionism
Fan va' många kor du har.

Kristendom
Du har tre kor, men egentligen är de bara en.

Kvantmekanik
Du har ungefär två kor.

Liftarens guide till galaxen
Du har två kor. Med en osannolikhetsfaktor av 1 på 10855010 förvandlas de till 42 vita möss med varsin handduk.

Maoism
Du har två kor. Du mjölkar dem till det endera kommer smör eller korna kan ordförandens lilla röda.

Marknadsundersökningar
Du har två kor. 53% av dem föredrar Pepsi före Coca Cola.

Matematik
Antagande: Du har x kor.

Matrix-ism
Det finns inga kor.

Naivism
Att överhuvudtaget ha kor.

Narcissism
Du har två kor. Du täcker dem med speglar.

Nationalism
Du har två kor Du slår den ena gul och den andra blå.

Naturalism
Du har två kor.

Nazism
Du har två kor. Du kallar den ena arisk och sätter den andra i koncentrationsläger.

Nyliberalism
Du har två kor. Du säljer dem och köper mjölk för pengarna.

Pacifism
Du har två kor. Du släpper dem fria.

Panteism
Du har två kor. De är Gud.

Psykoanalys
Berätta om dina kor...

Skeptisim
Va' fan ska man ha kor för?

Surrealism
Du har två kor. Du stoppar in dem i en köttkvarn och ut kommer en häst, en korv, en elefant + en jazzskiva.

Teologi
I begynnelsen skapade Gud tvenne kor...

Terrorism
Du har två kor. Du spränger dem.

 
Ingen bild

KS

30 juni 2014 19:56

Nemo salta sobrius;
Snyggt!

 
Ingen bild

.

30 juni 2014 21:28


Islam
Du har två kossor
Du äktar båda
Plus två till

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juni 2014 22:04

@Nemo saltat sobrius.
Häftigt!! Gör vågen!
Men, en vanlig svensk bonde inseminerar båda...

Kommunisterna tar korna, gården och alla maskiner.
Du får gratis några års vistelse med helpension låångt bort...

Islamism, du tränar korna till självmordsbombare.

Socialdemokrati, du tillsätter en utredning och under tiden dör de av svält.

(tja, några försök. inte så bra som det du presterade...)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

30 juni 2014 22:07

Tack. Men jag saknar en om Feminism?

Kanske?

Feminism
Du har två kor men dom förstår inte att könsroller är konstruerade och fortsätter att producera mjölk. Du ger mjölken till Gudrun Schyman som försöker elda upp den i Almedalen.

Eller?

Feminism
Du har två kor men eftersom det inte finns några heterosexuella vita män att skylla på så dör dom av vanvård.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 juli 2014 10:33

Feminism: Alla tjurar tvångsskolas om feminism och könsmaktordning. Den hjärntvätten gör dem impotenta och Sverige får importera kött, mjölk och andra mejeriprodukter.
I andra länder vet tjuren att han är en tjur och vad han ska göra...
Där är också alla kossor riktiga kossor... ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se