thoralf

Direktlänk till inlägg 26 juni 2014

TUMMEN NER FÖR DAGENS INDUSTRI

Av Thoralf Alfsson - 26 juni 2014 00:06

Jag blir bara mer och mer förundrad över hur media beskriver sina nyheter. Igår hade SvD en artikel om att Sverigedemokraterna ökat sitt medlemsantal i Stockholm från ca 600 till 1900 medlemar sedan 2010. En ökning med ca 200 procent som väl överensstämmer med många andra delar i landet. Så även i Kalmar.


Idag kom propagandaorganet Dagens Industri med en artikel med rubriken ”Åkessons folk flyr fältet” och där jag läser ”Sverigedemokraterna står inför ett regelrätt manfall i Stockholm.”


SvD grundar sin artikel på att Sverigedemokraterna ökat medlemsantalet med 1 300 nya medlemar. Dagens Industri bygger sin artikel på att 12 förtroendevalda lämnat sina platser i kommunfullmäktige i Stockholmsområdet.


Dagens Industri har uppenbarligen en egen agenda!


På den lokala nivå har Östran haft en tveksam artikel om antalet hushåll i Kalmar som har ekonomiskt bistånd. I artikel uppger man antalet hushåll till ca 600st.


När man går in på Socialstyrelsens webbsida och använder deras statistikdatabas får jag följande uppgifter. Totalt 1 297 hushåll som har ekonomiskt bistånd.


 


Uppgifterna i Socialstyrelsens databas kommer från kommunernas socialförvaltning.


Hur kan det vara så stor skillnad mellan uppgifterna i Östran och Socialstyrelsens databas.


Vid dagens votering röstade Socialdemokraterna med Alliansen vid 10 voteringar. Vi Sverigedemokrater röstade med Alliansen vid 4 voteringar.Som avslutning på blogginlägget lägger jag även upp sidan 6 i mitt informationsblad.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hans

26 juni 2014 01:32

Den orangea färgen i tabellen är om något ännu värre än den gula. Hela tabellen ser extremt suddig ut, det kan bero på att det är en jpeg bild men också att det helt enkelt ger än väldigt suddig effekt.

TABELLEN:
Om du anger källor i tabellen behöver du inte göra det en gång till under tabellen. Det står dock inte samma källa innuti och utanför; försäkringskassan finns inte på båda ställen.

Siffran 0 kronor förekommer på tre ställen, är den verkligen noll eller är summan okänd? Att det inte skulle betalas ut något försörjningstöd i Högsby faller väll på sin egen orimlighet.

Det saknar "kr" efter försörjningsstöds summan för oskarshamn.

Kanske måste man förklara vad "migrationsverket kommun" och "migrationsverket bolag" betyder eller förtydliga dessa på något sätt. Jag antar att det är ersättning till kommunerna och utgifter till bolaget från, eller utbetalada av, Migrationsverket.

TEXT; jag testade att skriva om hela texten såsom jag hade skrivit den.

Kostnader för invandringen i Kalmar län.

Om beräkningar rörande invandringen av Ekberg och Tullberg används på Kalmar län, eller en befolkningsmängd motsvarande den i Kalmar län, skulle invandringen till länet vara en årlig kostnad på två till tre miljarder kronor.

"Direkta kostnader på över 500 miljoner kronor." Är detta en rubrik eller bara en lösryckt mening? Antingen tillhör den nästa stycke eller så bör den markeras bättre som en rubrik.

Migrationsverket betalar ungefär 59 miljoner kronor för att täcka sjukvårdskostnader för asylsökande inom Kalmar län. Vad den faktiska kostnaden är vet bara landstinget och de är inte villiga att tala om den.

Rättsväsendets kostnader för personer med utländsbakgrund uppgår till omkring 300 miljoner kronor av totalkostnaden på 722 miljoner. Personer med utländsk bakgrund står för nästan halva kostnaden men utgör en mindre andel av befolkningen ** ta reda på faktisk andel och sätt in den i denna meningen **. Av detta kan man se att personer med utländsk bakgrund är starkt överrepresenterade bland brottslingarna.

Etableringsreformen, vilken bekostar de två första åren för en invandrare i kommunen, är en kostnad på 82 miljoner kronor för staten, 2013, enbart för Kalmar län. Detta exkluderar administrativa kostnader.

Försörjningsstöd (socialbidrag) till personer med utländsk bakgrund kostar länets tolv kommuner sammanlagt nästan 75 miljoner kronor.

Hur stor kostnaden är för Försäkringskassan, sjukvården, tandvården och skolan går inte att enkelt få reda då dessa poster inte redovisas eller kostnadsför på lokal nivå.

En sak är däremot helt säker. Om Sverige hade en invandringspolitik motsvarande den i Danmark eller Finland skulle både kommunal- och landstingsskatten kunna sänkas samtidigt som enorma resurser skulle kunna tillföras våra välfärdssystem.

 
Svensson

Svensson

26 juni 2014 06:58

Dagens industri vill få ner lönerna i Sverige,dom föraktar dom svenska arbetarna.Men dom är inte modiga nog,att säga det rent ut.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

tant Gul

26 juni 2014 08:58

@ hanseman

"... skulle invandringen till länet vara en årlig kostnad på två till tre miljarder kronor. "

SYFTNING! Invandringen kan inte vara en kostnad.

Möjligen: "...skulle invandringen kosta mellan två till tre miljarder kronor."

 
Ingen bild

Fotsvettens kung.

26 juni 2014 09:25

Igår ef när jag körde förbi Röda Korsets Kupan stod ett 20-tal romer(vuxna och barn) och väntade med packning. Har Röda korset börjar med bussresor hem för tiggarna eller hade dom precis anlänt? Nån i närheten som såg det och vet?

 
Ingen bild

Hacke

26 juni 2014 09:43

Bra Thoralf att du fortsätter dra ner brallorna på fulmedia.
Tänk att det fortfarande finns de som tycks ha förtroende för lögnindustrin trots att vi lever i den nya upplysningstiden med medborgarjournalistiken och de många alternativen på nätet.
Sannolikt kommer ditt utmärkta utskick att väcka mången sovande till nya vanor vid såväl valbås som dator.

 
Ingen bild

Sven-Sune

26 juni 2014 10:12

DI = Bonnier och har en klart invandringsextrem dagordning.

Det är uppenbart att det här är toppstyrt, sannolikt på ägarnivå (DN, DI, Expressen...).

 
Frågande

Frågande

26 juni 2014 10:24

Kan det vara så att Socialstyrelsens uppgifter (1257) avser antalet hushåll som någon gång under året fått bistånd medan Östrans (ca 600) avser just månaden Maj? (Och därmed ett riktigare värde på hur många det är vid varje enskild tidpunkt)

http://status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

26 juni 2014 10:36

Frågande

Det är ju en möjlighet att så är fallet.

Men tittar man på utvecklingen av hur stora kostnaderna varit månad för månad under 2014 så har utbetalningarna ökat från ca 3,3 miljoner kronor i januari, ca 3,8 miljoner kronor februari, ca 4,0 miljoner kronor i mars och ca 4,1 miljoner kronor i april enligt Socialstyrelsen. Det tyder inte på en minskning.

 
Ingen bild

svenne

26 juni 2014 11:02

Torbjörn Sjöström (vd för NOVUS) skriver i dag i SvD:
"Utmaningen är att politiken inte bara skall möta upp mot verkliga problem utan främst väljarnas bild av verkligheten. En bild som mer och mer verkar avvika från verkligheten".

Han menar alltså att politikerna är mer förankrade i verkligheten än väljarna!!!

Eftersom han leder ett opinionsinstitut och frågar väljarna vad de tycker i olika frågor så är alltså det resultat som NOVUS presenterar - efter genomförd utfrågning - fullständigt värdelösa. Detta eftersom de som tillfrågats - enligt Torbjörn Sjöström - bara är verklighetsfrånvända lallare vars svar inte går att ta på allvar.

 
Ingen bild

Bluffen

26 juni 2014 11:16

@svenne, m.a.o han förstår inte bättre, bluffen Sjöström.

 
Ingen bild

Onkrl Sven

26 juni 2014 11:36

Siffrorna torde vara betydligt högre , bara lilla Fågelfors samhälle
har enligt Ratlibris Personfakta 40 stycken med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital ! Då är det bara ett samhälle av alla som finns i Kalmar län ! Då är inte de som är under 18 år medräknade !

 
Ingen bild

Skattebetalande civilekonom i Stockholms innerstad

26 juni 2014 12:12

@ svenne

Huvet på spiken! Om kartan och verkligheten inte överensstämmer så är det kartan som gäller och kartan är etablissemangets lösa tyckande.

 
Ingen bild

Göta

26 juni 2014 12:14

För mig är det faktiskt ofattbart att vårt tidigare så fina Sverige, där den svenska hederligheten var känd i världen och räknades som en av våra förnämsta egenskaper, numera har förvandlats till ett land där hatfulla, vidriga lögner och förtal om människorna i ett fullständigt normalt riksdagsparti får spridas fritt och hämningslöst i nästan varenda radio- och TV-program och i vilken tidning som helst. Dessutom kan SD-hatande valförättare, medan de utför sitt arbete med rösträkningen, sitta och prata om att slänga bort SD:s valsedlarna och sedan raljera om detta på Facebook utan några påföljder och med fortsatt tillstånd att räkna röstsedlar i kommande riksdagsval.

I ett sådant land är det verkligen dåligt med demokratin.

http://www.friatider.se/hem-hyra-j-mf-r-sd-med-hitler

http://avpixlat.info/2014/06/25/ingen-reprimand-for-sd-skojande-rostraknare/#more-115200


 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

26 juni 2014 12:41

Fulmedia kommer att hålla på så här oavsett vad som tycks på denna blogg . Tyvärr ges SD aldrig utrymme i fulmedia därav blir dom aldrig hörda. SD skulle behöva egna kanaler för att nå ut till folket

http://Barrkis

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 13:28

@Göta
Håller med till 100% och därför är det så bra att vi kan visa andra på den här bloggen vad som faktiskt försiggår mellan pannbenen på elit och media. Hem & Hyras lokalredaktör Lena Mattson inbillar sig att hon är högutbildad, till skillnad från SD´s väljare som hon anser lågutbildade (var har hon fått de uppgifterna från, hm från övr. fulmedia kanske)dessutom är länet känt för hög arbetslöshet (oh, vad skamligt), hög självmodsfrekvens (ännu mer skamligt) och gud oss förbarme, en befolkning som har en faiblesse att äta bearnaisesås! Den kvinnan har säkert en mycket hög IQ för att inte tala om vilken hög utbildningsnivå hon måste stå på. anser att hennes uttalande är mycket "talande" och avslöjar henne. Jag lovar dig Göta, dessa människor börjar bli riktigt skraja för SD och dess bloggare. Men än så länge sitter de i sina elfenbenstorn och en bubbla av illusion om deras egen förnämlighet, men när fallet kommer då blir ett långt fall ner.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juni 2014 14:16

@Göta 12:14.
Det är värre än så. Kulor viner i våra förorter, unga män dör eller skadas allvarligt, skolor brinner, det upptäcks könsstympade flickor, unga män kallar sig för barn och får en framtid fylld av mjölk och honung, människor kastar sina pass och får nästan gratis sjukvård.

Moskeer ploppar upp lite överallt, svenska flickor blir gruppvåldtagna, kommuner ska tvingas ta emot "Nyanlända", "svenskar" krigar i Syrien, flickor tvingas gifta sig i unga år, Midsommar är fult, att fira Nationaldagen är fult, fläskkött är farligt, flickor och pojkar som badar tillsammans är farligt.

Att män och kvinnor hälsar i hand är jättefarligt, halalkött är ett måste på skolmatsedeln, alla vi svenskar är "rasister", Muhammed ska ha jobbet före en svensk om båda är lika kvalificerade, akutmottagningar får ha anställda väktare, osv. osv.

Det fins säkert mycket mera att ondgöra sig över, men detta plus "Götas" ord i inlägget, räcker och blir över...

 
Ingen bild

Stefan A

26 juni 2014 15:15

Skitstövlarnas önsketänkande går igen i deras skriverier i fulmedia, deras tid som makthavare börjar närma sig sitt slut, och väl är väl det...

 
Ingen bild

Mohammad

26 juni 2014 15:47

Vad ni låter! Det påminner om stæmningar i nazi Tyskland.Ni ær en stinkande brunsvart smørja, hatiska, frustrerade och sannolikt mycket olyckliga pga all vrede som ni bær på. Kanske också impotenta...?

 
Ingen bild

Crille

26 juni 2014 15:56

Det enda jag som språkpolis har att säga är att särskrivnigen av socialbidrag absolut måste tas bort. F ö instämmer jag med somliga andras kommentarer vad gäller syftning. Men som sagt: inga särskrivningar får förekomma!

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 16:02

@Muhammad
Ditt inlägg berättar mer om dig än om andra här på tråden. Förresten var du med under nazi-Tyskland? Vad anser du om den brunsvarta smörja och de hatiska uttryck etc som sker i Syrien och i Irak av al-Quaida gruppen ISIS?

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 16:11

OT
Intressant artikel i FT, handlar om GMO, se gärna den bifogade länken till en youtube-film med svensk översättning ang. detta stora problem vi har. Våra jordar håller på att utarmas av näringsämnen och ersätts med arsenik o andra tunga ämnen som vi sen får i oss genom det vi äter. Det behövs en stor uppvakning ang. detta.

http://www.friatider.se/ny-v-xt-renar-marken-fr-n-ars
http://.www.youtube.com/watch?v=jjgDckVHf0

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 16:13

ok en prick för mycket:
http://www.youtube.com/watch?v=jjgDckVHf0

 
Ingen bild

World Traveller

26 juni 2014 16:45

Mohammad har i verkligheten ett svenskt namn och är anställd hos EXPO.

 
Ingen bild

KS

26 juni 2014 17:30

Mohammad! Hur har du hittat hit? Skall texten försöka se ut som om du satt i Syrien? Men det är klart. Du är väl förstås en högutbildad Södermalmsbo som låtsas vara duktig! (Vi som är födda på Nytorgsgatan kallar ALDRIG Söder för Södermalm)

 
Ingen bild

Observer

26 juni 2014 18:03

Åter igen, -Vilka gynnas av invandringen???
B.l.a industrin!

Bankerna: Får låna ut mer -På sikt dock! (Men väldigt viktigt för EUs lånedrivna tillväxt!)

Företagen: Som får billig arbetskraft.

 
Ingen bild

OH

26 juni 2014 19:11

Lena
Intressant det du skriver om GMO. Vill du beskriva vilka stora problem vi har beroende på GMO.
Du skriver att våra jordar håller på att utarmas på näringsämnen och ersättas av bl.a arsenik. Fråga: Var i landet ersättes näringsämnena av arsenik? Vad beror denna utarmning av näringsämnen på ? Ser fram emot att få denna vetskap.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juni 2014 19:32

@Muhammed.
Dålig koll. Muslimer slogs TILLSAMMANS med Hitlers soldater.
Impotent? Nej, knappast... Bäst tillsammans med Muslimska kvinnor ;-)

 
Ingen bild

Göta

26 juni 2014 20:20

Lena skrev: "...och därför är det så bra att vi kan visa andra på den här bloggen vad som faktiskt försiggår mellan pannbenen på elit och media."

Just det, vilket fick mig att tänka på att ...

THORALF! Glöm för all del inte att skriva det allra viktigaste på utskicket, nämligen din BLOGGADRESS!!!

 
Ingen bild

Göta

26 juni 2014 20:45

@ Hulda mk1, 14:16
Jo, jag funderade faktiskt några sekunder på att komplettera min kommentar 12:14 med några av alla de vansinnigheter som förekommer i det nya vardags-Sverige, men jag varken hann eller orkade beröra alla dessa eländen också.

Bra att du tog upp några av dem i alla fall. De kan ju användas som början på en lång lista med alla galenskaper som vi lärt oss leva med och av PK-eliten tvingats acceptera som något "normalt" i vår upplysta del av världen (eller skulle jag skrivit i vår tidigare upplysta del av världen).

 
Ingen bild

Lotta

26 juni 2014 20:49

Sverige tog under tre (3) dagar emot fler asylsökande än vad stinkande gjort det senaste halvåret. Vad säger den på svenska folkets så humane Ahonen om det? Skäms du inte över dina rasistiska landsmän?

http://www.exponerat.net/sverige-har-fler-asylsokare-de-sista-tre-dagarna-an-finland-under-ett-halvar/

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 20:54

@OH
Jag skrev fel, det är inte så att jordarna håller på att ersättas med arsenik, jag menade att jordarna urlakas på näringsämnen av bekämpningsmedel som bl.a innehåller arsenik (och även andra giftiga ämnen). GMO, genmanipulerade grödor har brister i näringsämnen som vitaminer och mineraler. Likaså produkten "Round-Up" som du kanske känner till att den stoppar ogräs att växa men vad som inte är lika känt är att den är mycket giftig och att det stannar kvar i jorden i många år.
Du kanske någon gång också höjt blicken mot skyarna och då sett konstiga vita strimmor efter flygplan och som ligger kvar långt efter att flygplanet försvunnit. Vad är det de sprayar oss med? Svar: kemikalier bl a aluminium och barium. Varför gör dom det? En fråga många ställt sig men media och elitpolitikerna håller tyst. Däremot har Luftfartsverket bekräftat att de har regeringens uppdrag att göra dessa nedsläpp men de kan inte säga vad innehållet är.

Ny Teknik http://www.tyteknik.se/nyheter/innovation/forskning

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juni 2014 21:08

@Göta.
Godkväll! Ja, listan på dumheter kan göras oerhört lång. Min är bara en start. Men det måste gång på gång skrivas om dessa dumheter.

Dessvärre uppskattar (!) många svenskar allt detta. Människan är ibland en märklig varelse...

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juni 2014 21:17

@Lena.
De strimmor du ser på himlen efter flygplanen är inget nytt fenomen.
Det är kondensstrimmor. Kolla gärna på You Tube och filmerna med de Allierades enorma bombplansarmador på väg mot Tyskland.
Jag har väldigt svårt att detta är mer än de varma avgasernas möte med den betydligt kallare luften högt där uppe...

 
Ingen bild

Lotta

26 juni 2014 21:40

Än vad Finland gjorde skall det vara.

 
Ingen bild

AKA humbug.

26 juni 2014 21:42

@Lena, vilket svammel. Här är sanningen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail

 
Ingen bild

Granskningsnämnden

26 juni 2014 21:44


Medveten felöversättning av SVT

Det arabiska begreppet "Inshallah" betyder "Om Allah vill" och inget annat.
I en intervju med en spelare från Algeriets muslimdominerade fotbollslag som sändes i den svenska statstelevisionen ikväll översattes "inshallah" som "hoppas"!
Detta är inte första gången utan SVT har satt i system att felöversätta detta uttryck.
SVT´s bevekelsegrunder undgår inte den initierade.

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2014 21:48

@Hulda
Nej, det är inte kondensstimmor efter jetplan som försvinner efter ett par minuter. Detta är sådant som blir kvar och som blir bredare, efter en ca halvtimme har det brett ut sig och blir en bred men tunn hitta som vid första påseende tas för en molnslöja, men se efter noga den blir som en slöja som döljer den blå himlen. tror du jag skriveer detta på "skoj". Det kallas på fackspråk för "geoingenering" på engelska.

 
Ingen bild

Göta

26 juni 2014 21:57

De svenska, verklighetsfrånvända folkpartidårarna i EU anstränger sig nu till sitt allra yttersta för att hinna med att sänka godhetslandet Sverige så djupt som möjligt, medan de fortfarande innehar sina höjdarpositioner i den destruktionsmaskin för Europas nationer, som EU transformerats till under de snart två decennier Sverige varit med i unionen.

Citerat från Fria Tider:
"Sverige tar redan emot ungefär en tredjedel(!) av de så kallade 'ensamkommande flyktingbarn' som tar sig illegalt in i Europa från tredje världen. Efter en dom i EU-domstolen förväntas den andelen öka ytterligare. [...] EU:s migrationskommissionär Cecilia Malmström (FP) vill nu ändra lagtexten i den så kallade Dublinförordningen i enlighet med domen. Därefter kommer i princip samtliga ensamkommande att kunna stanna i Sverige, varefter resten av familjen kan komma som anhöriginvandrare."

Läs mer här:
http://www.friatider.se/antalet-flyktingbarn-v-ntas-ka-kraftigt

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 juni 2014 22:18

@Lena.
Ställer mig mycket, mycket tveksam till dina uppgifter...

 
Ingen bild

UncleBob

26 juni 2014 23:52

Lena: Detta är inget forum för konspirationsteoretiker.
Tacka Thoralf för att han hyllar yttrandefriheten, till och med för absurda påståenden om "chemtrails".

Kondenstrimmornas utseende och "livslängd" beror på olika variabler som höjd, jetströmmar, lufttemperatur, luftfuktighet, lufttryck och skiftande väderlek.
Den typen av "initierade påståenden" du hemfaller till är faktiskt snarare ett bevis på att du inte inser betydelsen av empiri och beprövad vetenskap.
Håll dig istället till foliehattarnas förening och deras bloggar, för här på Thoralfs blogg lär sådant dravel inte platsa.
Med andra ord: Du har nog mer fruktbar mark för ditt trollande på nån vänsersekteristisk fulblogg som IRM eller "Slutpixlat".

 
Ingen bild

Lena

27 juni 2014 00:01

@Hulda
Jo jag vet att många är totalt främmande inför det jag talar om, det var ju likadant för mig för 3-4 år sedan. Det är en lång process att se pusselbitarna falla på plats. Det tar mycket sökande efter information och så klart ska man ställa sig kritiskt/frågande innan man kan se mönstret. Men jag är säker på att det kommer mer om detta längre fram.

 
Ingen bild

Thoralf A

27 juni 2014 00:11

När det gäller chemtrails så anser jag det endast vara trams!

20 procent mindre solinstrålning i USA och planeten X. Se denna intervju med en Miljöpartist.

https://www.youtube.com/watch?v=GT_dGITzzOU

 
Ingen bild

Lena

27 juni 2014 01:39

@UncleBob
"håll dig till foliehattarnas förening..." Jag säger då det, mitt inlägg måtte verkligen ha retat upp dig. Jag undrar faktiskt varför. Måste man vara vetenskapsman för att få fälla ett yttrande? Jag har i flera år undrat varför människor förnekar en massa. som de faktiskt kan se med sina egna ögon, och inte undra vad det är. Om du har sett en del filmer så förstår du säkert att jag inte har hittat på detta alldeles själv.

 
Ingen bild

AKA humbug.

27 juni 2014 08:27

@Lena, svammel. Arma människa, är du ute i skogen iklädd Faradays bur också?

 
Ingen bild

OH

27 juni 2014 10:52

Lena
Förklara gärna hur bekämpningsmedel lakar ur näringen i jorden.
Vilka vitaminer och mineraler saknas p.g a. GMO gröda.

 
Ingen bild

Lena

27 juni 2014 14:16

@OH
Du är duktig du att döda intresset för att fortsätta tråden. Om man ska ha allt influget i munhålan och sitta som en elak padda och bara gaffla då är man inte värd besväret. Tack för mig.

 
Ingen bild

OH

28 juni 2014 10:27

Lena
Tack för svaret.
Tycker du inte att man bör vara någorlunda insatt i ämnen man försöker pådyvla andra.
Det du skriver i detta ämne är bara miljöpolitiskt vänsterpladder.
Ett gott råd när du skall skriva: TÄNK EFTER FÖRE.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se