thoralf

Direktlänk till inlägg 24 juni 2014

DEBATTARTIKEL

Av Thoralf Alfsson - 24 juni 2014 00:01

Vår debattartikel om solkraft publicerades av GP på webben. Inte lätt att få något publicerad i de större medierna.


”Sverigedemokraterna är dock långt ifrån ensamma om kritiken av regeringens nya solcellssubventioner. Konjunkturinstitutet har bland annat anfört att den samhällsekonomiska kalkylen som utredningen presenterat visar att skattereduktionen är olönsam. Man pekar på att inga koldioxidreduktioner kan uppnås och att systemets införande därför endast innebär kostnader.”


Läs hela artikeln.


I det infoblad jag jobbar med tänkte jag även lyfta några andra saker som bör uppmärksammas under valrörelsen eller rättare sagt påminnas om.


Jag har komprimerat den folder som vi lokalt kallat ”50-kronan” och som handlar om vård för papperslösa. Nu är den nere på en sida. Nu får mina läsare gärna ha synpunkter även på denna sida. Har fått många bra synpunkter på den sida jag la upp på bloggen igår.


 

 
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

24 juni 2014 00:13

För den som tror på solkraft och vindkraft rekommenderas denna video.
http://www.youtube.com/watch?v=NQw4ieunILw
[SD-TV] Grundkurs för Miljöpartister Josef Fransson

 
Ingen bild

hans

24 juni 2014 00:30

Mina påpekanden är i stort de samma som i går, för mycket färger och färger som skär mot varandra. Men förutom att påpeka det en gång, nu, bortser jag från detta.

Första stycket; begreppet illegala invandrare är lite konstigt. Det låter väldigt krystat. Kalla dem bara för papperslösa i stället; eller papperslösa immigranter.

Tredje stycket; "... och tandvård till endast 50 kronor per besök". Heter det inte "för endast"? Behöver du extra text utrymme för att få in något annat intressant skulle jag säga att det går bra att plocka bort lite meningar och satser i detta stycket. Jag tror inte du behöver gå så djupt på att förklara vad en papperslös etc är. Det är inte enbart personer som fått avslag, tagit sig in i landet på något olagligt sätt eller personer som inte velat lända landet. Det är också personer som vi av en eller annan anledning inte kan avvisa -- vanligen för att mottagarländerna inte vill ha dem i retur.

Får du använda Landstingets logotype? Var de inte jätte gnälliga för det förra gången? Vid 50-lapps foldern. Det kanske går bra om det är ett fotografi av deras skylt istället för att använda deras logotype.

Jag bestrider inte siffrorna för pensionärer etc. Det kan dock vara värt att notera att Högkostnadsskydd och frikort ges efter 1100 kronor. Det gäller däremot inte för tandvård. Vilket geni i riksdagen som kom fram till att det skulle vara skillnad på tandvård och sjukvård har jag aldrig förstått. Men det är en annan fråga. Summorna blir kanske något mindre men det förändrar inte faktumet att ja pensionärerna förtjänar mer och bättre och inte att behandlas som någon slags andra klassens medborgare.

Har det skett någon förändring i siffrorna/kostnaderna? De är ändå ett år gamla. Kan vara värt att kolla upp och eventuellt uppdatera.

Näst sista stycket; "En genomsnittlig svensk pensionär för betala". FÖR skall nog vara FÅR.

Jag vet inte om det är petigt att påpeka vissa av dessa saker. Det du skriver är säkert helt ok, även om jag skulle uttrycka det annorlunda. Vi skriver helt enkelt olika.

 
Ingen bild

M&E

24 juni 2014 03:07

Det borde också komma med i foldern att det var SD som stoppade det rödgröna förslaget att höja A-kassan på hösten 2010 genom att lägga ner sina röster istället att rösta för och förbättra de arbetslösas situation.

 
Ingen bild

The Watcher

24 juni 2014 04:05

Lite siffror som tydligt illustrerar varför det är en mycket dålig idé att ur miljösynpunkt tillåta t.ex.somalier bosätta sig i vårt land Sverige.

Utsläpp av koldioxid per invånare och år:
Sverige 5600 kg
Somalia 70 kg


Jag uppskattar att de efter att ha checkat in i stugvärmen här i Sverige åtminstone landar på 3000kg per år.

Vilken miljövinst!

 
Ingen bild

M&E

24 juni 2014 05:08

@The Watcher
Då sjunker iallafall det svenska genomsnittet, eller hur....

 
Svensson

Svensson

24 juni 2014 06:53

Alliansregeringen har en märklig förmåga, att dela upp människor i vi och dom. Nu har man till och med, olika priser för olika grupper inom sjukvården.Sen klagar alliansregeringen på att dom inte lyckas anpassa invandrarna till Sverige.Alla måste givetvis ha samma kostnader i sjukvården.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Anders

24 juni 2014 06:58

M&E det hjälper knappast att Sveriges genomsnitt blir bättre när världens samtidigt blir sämre, på samma vis hjälper det inte världen att PK-Sverige förvandlar Sverige till ytterligare ett utfattigt område styrt av kriminella krigsherrar.

 
Ingen bild

tant Gul

24 juni 2014 07:12

I FN:s säkerhetsråd sitter Ryssland och Kina och blockerar alla lösningar, de tar inte emot några stackars flyktingar utan låter Västerlandet göra detta och därmed gräva sin egen grav.

Syriska flyktingare hör inte hemma i Sverige, de här inte hemma i Väst överhuvudtaget - de tillhör inbördeskrigets huvudsponsorer: Iran, Ryssland, Qatar och SaudiArabien. Kärleksreligionen Islam, som ej heller hör hemma i Väst, levererar generöst själva råvaran: flyktingarna. Allahu Akbar.

Mer än hälften – 53 procent – av alla världens flyktingar 2013 kommer från bara tre länder: Syrien, Afghanistan och Somalia påpekas det i UNHCR:s årliga rapport om globala tendenser, som utkom på nu aktuella FN:s Internationella Flyktingdag.

"Lyckliga" Sverige, "lyckliga" svenska folk, integrera er med de muslimska kulturberikarna, följ Mona Muslims anmaning; t.ex könsstympa mera! - och - må du, nya stolta svenska nation, husa många framtida kusinäktenskap - det är såå genetiskt sunt - för nog tycker väl du så, professorsidioten Mattias Gardell, jämte alla dina afrikanska medlöpare?

Läs intervjun med Mattias Gardell i vilken han hävdar att
"Religion orsakar sällan krig".
http://jonas-lindberg.blogspot.se/2012/10/religion-orsakar-sallan-krig-intervju.html
Glöm ej att du,som skattebetalare, pröjsar för Gardells alla utsvävningar.

 
Ingen bild

KS

24 juni 2014 07:52

Hej Thoralf. När det gäller sjukresor så är egenavgiften 100 kronor per enkelresa. Allstå skall väl nästan alla hem igen och då blir det 100 kronor till! Annars helt Ok.

 
Ingen bild

M&E

24 juni 2014 08:42

@Anders
Sveriges BNP är nu högre än någon gång tidigare så utfattigt är landet knappast!

 
Ingen bild

felix

24 juni 2014 08:59

Har inte SD någon som kan det här med grafisk design?

Färgerna är fel, typsnittet är fel, ihopsättningen är fel.

 
Ingen bild

World Traveller

24 juni 2014 09:18

Thoral, det är en riktig debatt i Storbritannien om de nybrittiska massmördarna i ISIS. Alla är överens om att de ska arresteras och fråntas sina medborgarskap vid hemkomsten. Varför diskuteras inte detta i Sveriges Riksdag? Är det helt accepterat att vi ska försörja såna massmördare i Sverige?

 
Ingen bild

Göta

24 juni 2014 09:28

Vänsterspalten:
Det fattas ett 'd' i ordet trädde på rad 4.
Det blir bättre med 'för' än 'till' på rad 9.

Högerspalten:
På första raden under den gröna rutan står 'för' istället för 'får'.
I slutet på samma rad har beloppet 23 000 delats upp i två delar med 23 på ena raden och 000 på nästa. En del program har den tråkiga bristen att man inte kan göra ett hårt mellanslag (blanksteg) som ligger kvar vid automatisk radbrytning så att hela talet kommer på samma rad, utan istället delas upp med nollorna på nästa rad. Det blir inte alls bra. Nollor i ett belopp är viktiga och måste sitta ihop med hela talet. Kan du göra en manuell radbrytning före beloppet, så alla siffrorna hamnar på samma rad?
(Mer om problem med hårt mellanslag finns att läsa här:)
http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A5rt_mellanslag

Jag har inga kommentarer beträffande färgerna eftersom jag inte har vare sig utbildning eller erfarenhet inom det området. Däremot håller jag definitivt inte med Hans om att begreppet illegala invandrare är krystat och bör bytas ut. Tvärtom! Det är ordet "papperslös" som är i högsta grad krystat och grovt felaktigt - ett av PK-elitens alla påhittade nyord.

Tack Thoralf för att du fortsätter att sprida och belysa etablissemangets vansinnigheter och utnyttjande av det hårt indoktrinerade svenska folket.

 
Ingen bild

Thoralf

24 juni 2014 09:29

Felix

Men innehållet var bra?

 
Ingen bild

Hacke

24 juni 2014 09:50

Ang. foldern och vissa påpekanden:

Självklart ska det skall heta illegala invandrare då merparten är just det. Vi ska aldrig sänka oss till etablissemangets "papperslösa", ett begrepp som f ö bara finns i Sverige och numera ingår som så mycket annat strunt i den nysvenska hitte-på-ordlistan.

Tycker även det skamliga faktum att pensionärer betalar mer skatt bör flikas in i detta sammanhang, även om det kanske uppmärksammas på annat håll i foldern.

 
Ingen bild

x

24 juni 2014 10:03

Ordet "papperslös" är en eufemism härrörande från franskans "sans papiers". Syftet med ordet är givetvis att få läsaren att (omedvetet) tro att det handlar om något annat än det korrekta "illegal invandrare". I det här sammanhanget är engelskan rakare och hederligare, enär det på det språket heter "illegal immigrant". Googlar man på "paperless" får man 146 miljoner träffar, som handlar om det papperslösa kontoret...

Det handlar om ordens makt över tanken. Vi måste ta tillbaka både de raka och hederliga orden och de raka och hederliga tankarna.

 
Stefan K

Stefan K

24 juni 2014 10:30

Lite OT, men jag kan inte släppa detta med Migrationsverkets uppskrivna prognoser, lilla Sveriges ansvarstagande och alla problem som numera dagligen diskuteras i media.

De som främst förespråkar ett fortsatt asylmottagande på nuvarande nivåer är främst personer med höga befattningar, allt från politiker, chefredaktörer till statsvetare och entreprenörer. M.a.o personer som har det gott ställt.

Borde då inte dessa personer ta ett större ansvar i humanitetens namn? Jag är säker på att dessa personer har sommarstugor, fritidshus och bor i fastigheter med fler rum än de behöver. Varför då inte upplåta dessa till Migrationsverket och i humanitetens namn göra det gratis?

Tänk vad skattemiljarder som kunde användas till annat.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

tant Gul

24 juni 2014 10:54

Hacke skriver här ovan; "... ett begrepp som f ö bara finns i Sverige och numera ingår som så mycket annat strunt i den nysvenska hitte-på-ordlistan."

Det förtjänar även omnämnas att ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE är ett unikt nysvenskt dum-och flumbegrepp som inte finns annorstädes i hela världen.
Med införandet - avsiktligt eller beroende på stupid okunnighet (felöversättning av DIGNITY = värdighet) - av detta enfaldiga påstående, inleddes den allmänna fördumningen av Sverige. Konsekvens - se följande:

Kom i min famn, främling!
Vi nysvenskar vill sluta alla nyanlända främlingar till vårt bröst. De må vara muslimer eller ebolasmittade, analfabeter eller raketforskare, bruna eller svarta. Främlingsfientliga och rasistiska attityder bekymrar oss. Hela 78 procent av oss är mycket eller ganska oroade för en ökad främlingsfientlighet framgår det av Marie Demkers årliga undersökning.
– Jag noterar ju att främlingsfientlighet är någonting som människor upplever som hotande i dagens Nysverige, säger Marie Demker, professor i statsvetenskap.
– Vi talar väldigt mycket om främlingsfientlighet och det finns också en kompakt negativ attityd mot alla former av rasism och främlingsfientlighet. – Jag tror att det är en effekt av den plats på agendan som främlingsfientlighet har fått under de senaste två-tre åren.

Tala mycket och ofta om gud, så ökar religiositeten! Till slut står han där själv, kanske.
Varför får inte vi svenskar vara realister och tala om främlingsskepsis och islamaversion?
Måste vi ständigt vara idiot- och omyndigförklarade av sådana som Marie Demker et alia?

 
Ingen bild

Lena

24 juni 2014 12:05

OT
@Verkligheten
Jag har svarat på ditt inlägg i gårdagens artikel.
P.S Lyssna gärna på denna film också: i översättning ungefär;"de som inte tror på att konspirationsteorier har väl aldrig öppnat en historiebok i sitt liv" .http://www.youtube.com/watch?v=BAgtmtMtPJY

 
Ingen bild

Lena

24 juni 2014 12:10

ursäkta skrev lite fel, ska vara: "de som inte tror att konspirationsteorier existerar har väl aldrig läst en historiebok i sitt liv".
http://www.youtube.com/watch?v=BAtmtMtPJY

 
Ingen bild

The Watcher

24 juni 2014 12:21

@M&ETisdag 24 juni 05:08

Din analys är en så kallad "ullenhagare" och

 
Ingen bild

Thomas fd marknadschef

24 juni 2014 13:15

Som pensionerad marknadsföringschef måste jag säga, Bravo. Det är sådant här som synliggör vad saker handlar om på ett enkelt och klart sätt som ger bäst resultat.
Detta borde hela partiet ägna sina kvällar åt. Erfarenhetsmässigt vet jag att det skulle ge partiet en dubblering från dagens nivå. Men man är väl rädd att tappa kontrollen på vad alla medlemmar skriver. Man kunde ha en egen liten firma där allt kollades igenom och godkändes i gott samråd med bladmakaren före tryck. Vilken teambuilding det kunde bli och vilken anda.
Men som sagt det du åstadkommer Thoralf är beprövat bra. Toppen att du finns för oss. Du gör verkligen skillnad. Du är engagerad
En politiker som folk vill ha.

He en välförkänt och skön sommar!

 
Ingen bild

Göta

24 juni 2014 13:47

@ Felix som undrar. "Har inte SD någon som kan det här med grafisk design?"

Att döma av det proffsiga utseendet på den enda, mycket kortfattade broschyr som skickats ut från SD centralt så har de nog det, eller så har SD åtminstone anlitat någon som "kan det här med grafisk design". Men sådant kostar skjortan och Thoralf gör det antagligen gratis. Dessutom finns det väldigt mycket mer intressant och viktig information i Thoralfs utskick än i de visserligen snygga men slentrianmässiga och intetsägande blad som jag har sett från SD hittills.

Sedan är det ju också så att eftersom 99,99 procent av mottagarna inte heller är några specialister på grafisk design, så har det inte alls lika enormt stor betydelse som innehållet har. Det allra viktigaste är att de genom Thoralfs tydliga utskick blir upplysta om det som 7-klövern och medierna mörkar.

 
Ingen bild

Hacke

24 juni 2014 14:29

@tant Gul

Marie Demker är en typisk agendaforskare som liksom sin man har rötterna långt ut på vänsterkanten. Därmed har hon också per automatik full exponeringsgaranti för sina välfriserade beställningsverk till forskningsrön hos samtliga public service-redaktioner inom nyhets-/samhällsområdet.
Endast hennes begränsade tv-mässighet gör att hon inte har egen vip-loge hos SVT. Men det finns ju så många andra som sköter de "vetenskapliga" floskelleveranserna väl så effektivt. Har en väl grundad känsla för att det blir väldigt mycket Jenny Madestam i rutan fram till valet. Efter hennes övertydliga trohetskrönikor i Expressen behöver ingen längre sväva i tvivelsmål om var hon hör hemma.

 
Ingen bild

Thoralf A

24 juni 2014 14:43

Tack för era synpunkter och rättelser av texten. Man blir ibland lite blind för sin egen text.

Precis som några skrivit är inte designen det allra viktigaste utan innehållet. Tyvärr behövs det en hel del text för att man skall kunna beskriva det man vill få fram.

Jag avstår från att bara skriva rena floskler!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

24 juni 2014 15:12

Thoralf
Får man en kommentar om SD-politikern Ann-Katrin Löfwenhamn.
Jag hoppas och tror att du tar avstånd, och jag är ganska säker att du gör det.

 
Ingen bild

J B Doe

24 juni 2014 15:13

En hel del bra synpunkter som har lämnats här ovan.
Ordet papperslös har citationstecken i vänsterspalten men inte i högerspalten = inkonsekvent. Om man nu ska använda ordet, så bör det stå utan citationstecken, eftersom man verkligen menar det bokstavligen. Samma sak med "andra klassens medborgare". Du menar ju verkligen (liksom jag) att det är just vad de är, alltså inga citationstecken där heller.
Alliansen skrivs med stort A.

 
Ingen bild

Verkligheten

24 juni 2014 15:29

@Lena

Jag tackar för den kommentaren. Jag är synnerligen medveten om att 80% av det man påstår är konspirationsteorier inte alls är det. Du har helt rätt. I verkligheten är det en anklagelse för att förlöjliga dem som kommer dessa teorier. Samtidigt alla konspirationsteorier är inte heller sanna. Bara för att en teori är annorlunda och inte allmänt vedertagen betyder inte att den automatiskt är riktig.

Du skriver mycket intressant inlägg för övrigt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 juni 2014 15:32

@Hacke.
Marie Demker är inte trovärdig, utifrån hennes politiskt åsikter. Hon vrider och vänder säkert alla fakta så att de passar hennes agenda...
Jenny Madestam har säkert fullt upp nu med att inreda sin bostad för ett antal asylsökande....

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

24 juni 2014 15:59

Lena

Skulle kolla din konspirations länk, tycker om sådant.

Men tänkte jag, jag kollar först vem G. Griffin är.
Och tänka sig,

Griffin Peddles Quack Cancer Remedy He Claims Has Been Covered Up By "Medical Establishment"

Griffin: There's No Such Thing As HIV -- "The Immunodeficiencies Are Caused By The Treatment"

Griffin Film Claims Vapor Trails Left By Jets Are Actually A "Chemtrail/Geo-Engineering Coverup"

Griffin: Goal Of FEMA, DHS During Katrina Response Was "Not To Res[c]ue People, But To Control Them"

Griffin Is "Convinced" That "Oswald Was Not JFK's Assassin"

Griffin's Trutherism: Flight 93 Was Shot Down By U.S Military Fighter

Beck: Griffin Is The Author Of "Fascinating Book On The Fed"

Jag behöver inte slänga bort 1,5 timmar av mitt liv.

Det skall tilläggas att jag är vän, med en psykopat och mytoman. Och den personen hade liknande ideer.

Länk
http://mediamatters.org/research/2011/03/26/who-is-g-edward-griffin-becks-expert-on-the-fed/177986

Ps. nej. jag gillar inte Fox news

 
Ingen bild

Yrkesaktiv civilekonom i Stockholms innerstad

24 juni 2014 16:34

@ Thomas fd marknadschef:

"Detta borde hela partiet ägna sina kvällar åt. Erfarenhetsmässigt vet jag att det skulle ge partiet en dubblering från dagens nivå. Men man är väl rädd att tappa kontrollen på vad alla medlemmar skriver."

Alla lokalavdelningar behöver ju inte sitta och skriva var sitt flygblad. Det räcker med att det finns ett som är bra. Däremot borde alla lokalavdelningar engageras för att dela ut det eller de som är bra.

 
Ingen bild

Thoralf A

24 juni 2014 16:40

Mats (ateist)

Jag föreslår att du gräver lite i vem som betalat dessa körkort. Är det något integrationsprojekt, Arbetsförmedlingen, kommunen eller någon annan myndighet eller organisation.

Jag är övertygad om att man kommer hitta spännande saker!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

24 juni 2014 17:07

Thoralf
Det var ABF, frivillig instruktör. Det var det hela grejen gick ut på. Lyssna på podcasten. eller den skrivna intervjun.

Själv har jag en idrottsförening, jag instruerar pro Bono jag också, sedan 15år. När medlemmen är "klar" så får han ett "körkort" av mig. Denne måste dock betala detta själv, till Korea.

Jag ser att du inte vill ta avstånd från denna märkliga kvinna, men det får stå för dig, men jag tror det skadar ert parti att ha henne som representant.

 
Ingen bild

Göta

24 juni 2014 17:22


Här på Thoralfs gamla blogg finns lite mer information om Marie Demker:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/september/marie-demker.html



 
Ingen bild

Thoralf A

24 juni 2014 18:43

Mats (ateist)

Försök och tänk lite.

Jag syftar inte på ABF-kursen som sannolikt betalats av facket och med medlemsavgifter inom LO.

I artikeln står att ca 60 personer tagit körkort av de 300 som gått kursen. Det skulle vara intressant att veta hur dessa har finansierat kostnaden för att ett körkort. Något som inte är billigt idag. Speciellt om det behövs många körlektioner!
Detta skulle jag gräva i om jag var bosatt i den aktuella kommunen.

Sedan får du även tala om vad kvinnan ifråga har gjort som är så felaktigt. Har hon begått något brott?

Du får gärna redogöra för vad hon gjort för fel vilket skulle leda till att alla Sverigedemokrater skulle ta avstånd ifrån henne.

IRM är inget som jag betraktar som någon seriös aktör. De bedriver endast förtalskampanjer som underblåses av svensk media.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 juni 2014 18:54

Jämförelsen vad gäller pensionär och papperslös angående patientavgifterna är en "grej "som säkert kommer att reta många !
ska bli spännande att få dela ut denna info !

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

24 juni 2014 19:22

thoralf

Kära nån, nu börjar jag begripa. Förutfattade meningar är desamma som fakta, Drömmar är också sanningar. Egna utsagor kan räknas som bevis. Ja! då börjar det klarna. Och det var precis så hon svarade, fel av mig.

Har du hört podcasten?( och även om den som intervjuar är satan själv) Kan en politiker inte svara (Jag drömde det i natt) Människan är ju helt efterbliven. men det är inget brott (än)

Själv har jag spenderat 5 lektioner på bil, 6 lek. ganska nyligen runt 2000 på motorcykel, tog om hela körkortet då.
inga 30 000kr. har hon 12 ungar? Jag har kompisar som har ALLA körkort, glöm att dom betalt själv.

Ps Jag syftade precis på vad intervjun gick ut på. ABF kursen. som ALLA man kan söka bidrag för.

 
Ingen bild

Thoralf A

24 juni 2014 19:47

Mats (ateist)

Ditt svar säger allt!

 
Ingen bild

goran

13 juli 2014 09:46

All olja och kol som det är lönsamt att ta upp ur jordskorpan kommer att tas upp, förr eller senare.

Därför är det enda sättet att minska utvinningen av fossila energiråvaror på att icke-fossil energi blir billigare än fossil energi utan subventioner. För att nå dit bör skattebetalarnas pengar endast användas för energiforskning och demonstrationsanläggningar. Löpande driftstöd ger ingen minskning av koldioxidutsläpp över tid, endast en förskjutning av utsläppen i tiden till senare år. Driftstöd är därför stöld av skattebetalarnas pengar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards