thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juni 2014

SKALL KOSTNADERNA MÖRKAS AV ARBETSFÖRMEDLINGEN

Av Thoralf Alfsson - 21 juni 2014 20:41

Arbetsförmedlingens kostnader i Kalmar län ökade dramatiskt mellan 2012 och 2013.


Med anledning av de stora kostnaderna för Arbetsförmedlingen och de olika programåtgärderna har jag begärt att få ut kostnaderna för de olika grupperna som Arbetsförmedlingen bygger sin statistik på. Nämligen totalt, 18-24 år och utrikes födda.


I torsdags fick jag dock följande mail från ekonomiavdelningen på Arbetsförmedlingen.


 


Antingen är det så att man har ett undermåligt ekonomisystem med begränsade möjligheter till ekonomisk uppföljning. Eller är det ett rent politiskt beslut då det är valtider.


Under 2012 kostade de olika programen inom Arbetsförmedlingen 782 miljoner kronor i Kalmar län. För 2013 blev kostnaden hela 922 miljoner kronor. En ökning med hela 140 miljoner kronor eller närmare 20 procent.


 


När jag studerar siffrorna från kommunerna för försörjningsstöd och etableringsersättning så öker de inte i den takt de borde göra med tanke på den stora invandringen som sker till länet. Givetvis så döljer man lite av sanningen genom etableringsreformen som ständigt ökar i kostnad.

Men min tolkning av det hela är att man genom arbetsförmedlingen och de olika sätten med aktivitetsstöd, lönebidrag, instegsjobb, nystartsjobb o.s.v döljer konsekvenserna av massinvandringen.


På bara ca 17 månader har andelen utrikesfödda hos arbetsförmedlingen ökat från ca 23 procent till närmare 30 procent i Kalmar län och ökningstakten är accelererande.


I Kalmar kommun fanns ca 600 utrikes födda i något program i januari 2013. I maj månad 2014 var det ca 700 utrikes födda. En ökning med ca 17 procent! Man skall då komma ihåg att det bara är de utrikes födda, inte de med utländsk bakgrund. Då skulle siffrorna vara betydligt högre.


Sannolikt är kostnaderna för dessa 700 utrikes födda bara inom Kalmar kommun någonstans mellan 7-10 miljoner kronor/månad och då är inte några administrativa kostnader inräknade hos Arbetsförmedlingen.


Det är en tickande ekonomisk bomb!


Dessutom innebär dessa bidragsjobb en snedvridning av arbetsmarknaden. Det finns ett antal företag som satt i system att utnyttja anställda med lönebidrag, instegsjobb eller nystartsjobb. Som därmed kan konkurrera ut seriös företagare som betalar sin anställda hela lönen.


Erik Ullenhag har även en stor del av ansvaret i detta misslyckande! Ändå skryter Ullenhag med sina siffror i debatterna. Helt makalöst enligt mitt synsätt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

21 juni 2014 21:16

Thoralf, du är Sveriges bäste grävande journalist. Svensk media ska skämmas ögonen ur sig, ynkliga fega lakejer åt makthavarna.

 
alf

alf

21 juni 2014 21:24

OT (ursäkta)
Hade det varit SD istället för KD hade väl inte reaktionerna varit desamma antar jag.

http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.325505

 
Ingen bild

alf

21 juni 2014 21:26

Försöker igen.

http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.3255059-kristdemokrat-misshandlades-for-partitillhorighet

 
Ingen bild

Evert

21 juni 2014 21:43

Otroligt upprörande att kostnaderna som är offentlig handling inte en lämnas ut till en politiker.
Det borde ju anmälas!
Man tror knappt att det är sant. Vi lever inte i 1980-talets Chile?!

Thoralf -Lova oss att kolla upp det här!
Så här får det inte gå till. Det är ju rättsövergrepp.
Håll oss informerade.

Det verkar som att något är galet. Vem bär ansvaret?
Alla sådana här extrakostnader (Som de vill dölja) bör samlas ihop av en byrå inom SD för att sedermera redas ut till fullo.

 
Ingen bild

Observer

21 juni 2014 21:53

@Evert
Helt rätt! Det är ju viktigt att de som bär ansvaret kan fiskas in och straffas.
Det måste ju finnas nåt straff för alla dessa i mitt tycke försingringar av folks skattepengar!!
Så att man slipper sådant i framtiden, Det är oerhört viktigt!
Annars gör dem ju Sverige till en bananrepublik.

 
Ingen bild

Hacke

21 juni 2014 22:00

Att skylla på tekniken lär bli en alltmer utnyttjad nödutgång i fall som dessa. Snart är det helgarderat kring insynen i invandringsindustrin i den mån man kommer att tillåta statistik över huvud taget på den i framtiden.
Den industri där Reinfeldts arbetslinje i själva verket är en bidragslinje värre än sossarna någonsin åstadkom under sina värsta årgångar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 juni 2014 23:35

Gräv, gräv, gräv! Detta visar återigen på att siffror på invandringens kostnader göms undan. Tyvärr inget nytt, men samma vrede uppstår varje gång.

Hans Akander och andra ansvariga som säkert läser detta, kom med rätt fakta. Ni kan om ni vill. Men det kan kosta er jobbet...

 
Ingen bild

Göta

22 juni 2014 00:07

Politikerna fortsätter sina ihärdiga strävanden att skapa ännu fler och större getton och upplopp i Sverige, i Frankrike, i England osv.

INGET SAMHÄLLE KLARAR DEN ENORMA FÖRSÖRJNINGSBÖRDA OCH DE STORA INTEGRATIONSPROBLEM SOM ABSOLUT OCH PER AUTOMATIK UPPSTÅR VID IHÅLLANDE MASSINVANDRINGAR UTAN SLUT.

SVERIGE HAR SEDAN FLERA DECENNIER EUROPA-REKORD per capita i dessa massinvandringar av ständigt ökande omfattningar. Sedan år 2000 har folkmassorna dessutom kommit från allt AVLÄGSNARE LÄNDER med helt andra kulturer och religioner, där en stor majoritet är i total avsaknad av för Sverige relevant utbildning. Till exempel är 53 procent av de vuxna från Somalia ANALFABETER - inkluderar man barnen är 85-90 procent analfabeter (se länkar nedan).

http://meritwager.wordpress.com/2010/04/09/53-procent-ar-analfabeter/

http://svenska.yle.fi/artikel/2010/03/31/nastan-alla-somaliska-flyktingar-ar-analfabeter

Hur kan normalt funtade vuxna människor för en enda sekund inbilla sig att det ska finnas skuggan av en chans att vi ska hinna utbilda och skapa arbetstillfällen och bostäder till alla dessa människor SAMTIDIGT som inströmningen hela tiden fortsätter i ökande omfattning decennium efter decennium?

 
Ingen bild

Ludvig

22 juni 2014 07:18

Det är lite svårt att tro på de undanflykterna, annars var ju svaret vänligt.

 
Ingen bild

Erik

22 juni 2014 07:54

Det är på tiden att Kalmar tar kontakt med Sandviken där man på ett helt annat sätt lyckas få ihop siffrorna, närmast på ett mirakulöst sätt enligt vissa. Finns säkert små tips att ta till sig.

 
Ingen bild

Tony

22 juni 2014 08:52

Tänk vad här hade varit stoff för den Svenska Journalistkåren
att gräva i, men i stället fungerar dom likt Medierna i
det forna Sovjetunionen att hjälpa makthavarna stt mörka
sanningen för folket.
Att pressentera sig som journalist i Sverige måste ju innebära
en hög skämmighetsfaktor, men det märkliga är hur media
lyckats att få alla journalister att bete sig som dom gör?
Det kan ju inte bara vara rädslan att fölora ett jobb som
gör att dom deltar i denna smutsiga hantering av verkligheten!

 
Ingen bild

Stefan A

22 juni 2014 09:51

Media valde fel väg, man borde valt den berömda "öppenheten", nu är det för sent, ingen jäv.. tror längre på vad de skriver...

 
Ingen bild

Lotta

22 juni 2014 09:53

Migrationsverket skriver åter upp prognosen för antalet asylsökande i år. 80 000 är den nya siffran, lägg där till anhöriginvandrare och siffran blir bra mycket högre. Man inser hur absurd den svenska migrationspolitiken är om man gör följande jämförelse: Hela Kalmar Kommuns invånarantal 30 september 2013 låg på 63 973. Det beräknas alltså komma 16027 fler asylsökande än hela Kalmar Kommuns befolkning bara i år. Detta är ju heller ingen engångsföreteelse utan har pågått år ut och år in i decennier. Vad detta innebär när det gäller bostäder, socialbidragskostnader, ja kort sagt inom varje område som bekostas av vår gemensamt finansierade välfärd borde även den mest naive, teflonpannade godhetsapostel fatta.

 
Ingen bild

SM811

22 juni 2014 10:20

Kriminella illegala invandrare får rätt till socialbidrag.
http://avpixlat.info/2014/06/21/hogsta-domstolen-illegala-kriminella-har-ratt-till-socialbidrag/
Tydligen finns det hur mycket pengar som helst bara det rör invandrare.
Den politik som 7klövern för är helt sjukt.
SD 2014

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2014 10:56

Självklart ska vi ha rätt att veta vad skattekronorna går till. Det förstår man ju att 7-klövern är så vansinnigt rädda för ett avslöjande, och att de byggt sitt samarbete på en gigantiskt lögn för att få vara med vid grytorna.
Hoppas du, Thoralf, får kontakt med chefen som sa att det inte går att få fram uppgifterna. Det kan man helt enkelt inte tro på. Att avslöja dessa lögnare och mörkläggare bör bli ett av huvudmålen för SD denna valperiod.

@alf
Att det gått så långt att man kan bli misshandlad ute på krogen om man inte faller inom hbt-boxen! Otäckt är det, visar hur hjärntvättade en del är och vad mer är så tror de att de har rätt att straffa folk. Ren o skär SS-Waffen fascism!

@Göta
Apropå upplopp i olika länder: hörde nu att fler o fler kongressmän i USA funderar på att anklaga Obama för högförräderi. Det senaste som hänt är att illegala migranter vid Mexikanska gränsen numera får hjälp av polis o myndigheter att komma igenom och får t o m bussbiljetterna betalda till olika orter i landet. Så det är organiserat högförräderi! Vet av tidigare inlägg att det inte är många som tror på konspirationsteorin och förstår att det gäller även dig. Men har man bara en gång fått syn på denna vinkel, faller många händelser på plats, så även mörkläggningen av fakta från medierna samt journalisternas svek (de är rädda att förlora jobbet och väljer att blunda). Många konspirationsteoretiker tror också felaktigt att det är judarnas fel. Vanliga judar har inget med detta att göra! Rothschild-zionismen består även av många icke-judar samt en hel del satanister. Det är bara pengarna som gäller i dessa kvarter och Rothschild o Co bryr sig lika lite om vanliga judar som Hr Reinfeldt bryr sig om svenskar.

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2014 11:21

Hur många ministerhattar har Erik Ullenhag?
Frågan ställs av Merit Wager eftersom Ulltotten ska besöka UNHCR:s kontor i Ankara, Turkiet den 26/6. Är inte det migrationsministern Billströms jobb? Samt den 27/6 ska han inviga ett nytt konsulärkontor i Kulu, Turkiet. Är inte det utrikesminister Bildts jobb?
http://meritwager.wordpress.com/2014/06/18/

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 juni 2014 11:46

Håller med Lena och varför skicka en pojkvasker som inte är torr bakom öronen ? SD 2014 .

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2014 11:50

Läsvärt inlägg på Tobbes Medieblogg:
TV 4:s hyllning till svenskheten på självaste midsommardagen, bl.a om 80 svenskar som gått med i terroristorganisationen ISIS och en känd f.d kenyan(men som inte bott i Sverige sedan 2004) som numera är ökänd shahabledare och mördare. Alla benäms det som "svenskar". Det var väldigt vad "svenskarna" har utökat sin kulturyttringar!!!
Kan tyvärr inte länka dit, det fungerar inte på min dator.

 
Svensson

Svensson

22 juni 2014 11:54

Alliansregeringen ska vara skyldiga att redovisa vart varenda skattekrona tar vägen, dom är ju förtroendevalda då har dom den skyldigheten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Göta

22 juni 2014 11:57

@ Lotta
Det är en bra och i högsta grad relevant jämförelse du kommer med. En svensk tätort räknas som en medelstor stad om invånarantalet är mellan ca 20.000 och 50.000, alltså är Kalmar med sina ca 60.000 med råge en medelstor svensk stad. Sedan ett par årtionden tillbaka har lilla Sverige alltså varje år tagit emot och till stor del försörjer nyanlända motsvarande en medelstor svensk stad. Nu överskrids även denna absurda gräns.

Enligt dagens DN har Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson nu blivit lite bekymrad över boendefrågan. Ett ökande antal kommunalpolitiker (som ju befinner sig mitt i den bistra verkligheten ute i landet), börjar nämligen säga stopp till att ta emot fler. Den välavlönade och generöse generaldirektören överväger därför att Migrationsverket ska köpa in och äga egna boenden för att slippa betala så mycket till utomstående. "Extraordinära tider kräver extraordinära åtgärder. Jag tror att fler måste tänka utanför boxen om vi ska klara detta på ett bra sätt" säger generaldirektören.

En alldeles utmärkt idé tycker jag. Det blir alltså för generaldirektören att köpa in bostäder motsvarande en stad i Kalmars storlek VARJE ÅR för att få plats med åtminstone nästan alla som kommer hit.

Nu vill jag dock påstå att det inte alls är fråga om några "extraordinära tider". De inbördes striderna mellan olika islamska grupperingar (shia och sunni) i MENA-länderna har pågått i tusentals år. Att omvärlden för några decennier sedan började lägga sig i dessa inre, religiösa konflikter och därmed eskalerat både vapenanvändning och utbredning till att indirekt omfatta i stort sett hela världen, har gjort att dessa "extraordinarie tider" tyvärr är normaltillståndet numera, och det kan bara bli värre ju fler som sprider sig. Så generaldirektören blir nog tvungen att VARJE ÅR bygga en större stad i Sverige för att med gott samvete kunna ta emot alla de nyanlända.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/prognosen-fel-tusentals-fler-behover-hjalp/

 
Ingen bild

tant Gul

22 juni 2014 12:08

DET ÄR BLODIGT KUL ATT KÖNSSTYMPA - DÄRFÖR KÖNSSTYMPA MERA!

Hurra - det blir många fler muslimska kulturberikare till Nya Sverige i år, lovar Invällningsverkets vomiteringsbenägne generaldirektör, hedersmannen Dan Eliasson just nu i P1: irakier, syrier somalier. I bästa fall upp emot 100 000 färska, fräscha, fertila och frimodiga kollonisatörer väntas. Förorsakat härav kommer sannolik viss brist på hotellrum att uppstå - tyvärr kan turistnäringen tillfälligt(?) bli lidande, men vad gör väl det, jämfört med den etniskt svenska folkspillrans ohöljda glädje över att få sin gnagande kulturella ensamhet ytterligare mildrad. SWEDES LOVE STRANGE STRANGERS. EBOLA IS GREAT. Torbjörn Jerlerup, till tangentbordet - skriv en entusiastisk ledarkrönika över denna midsommarhelgens glädjande nyhet.

 
Ingen bild

Göta

22 juni 2014 12:14


FÖLJDRISKER AV SVERIGES OKONTROLLERADE MASSINVANDRING!
"Organisationen Läkare utan gränser rapporterar om hundratals döda i det värsta utbrottet av den smittsamma, plågsamma och höggradigt dödliga blödarfebersjukdomen ebola i Västafrika någonsin. 'Epidemin är helt utom kontroll', säger Bart Janssens från läkarorganisationen. Vad han inte berättar är att sjukdomen till följd av en kombination av en ansvarslös invandrings- och smittskyddspolitik också kan drabba Sverige.

Det finns ingen medicin som botar den böldpestliknande sjukdomen och heller inget vaccin som kan ge immunitet."
[...]
"Agneta Holmström, som är chef för enheten för smittskydd på Socialstyrelsen, hävdar i ett uttalande till media att risken för att smittan ska sprida sig till Sverige är extremt låg. Detta skall dock ses mer som en vit lögn i syfte att undvika oro och panik bland svenskar. I själva verket är risken mycket stor för att ebolaviruset ska nå Sverige. Det finns nämligen "INGA KRAV PÅ LÄKARKONTROLLER VARE SIG FÖR ÅTERVÄNDANDE NYSVENSKAR ELLER NYANLÄNDA ASYLANTER OCH ANHÖRIGA FRÅN DE DRABBADE LÄNDERNA".

I stället för att införa sådana rutiner – som i Sverige anses kränkande mot invandrare – väljer Socialstyrelsen att via UD gå ut med små tips till den som reser i de drabbade länderna att tvätta händerna ordentligt. Man avråder alltså inte ens från att resa till de områden där sjukdomen nu härjar som värst, bara att var noga med handhygienen och undvika fysisk kontakt med de som är sjuka."

Ovanstående är citerat från Avpixlat. Läs mer här:
http://avpixlat.info/2014/06/22/ebolautbrott-utom-kontroll-kan-drabba-aven-sverige/#more-114701

 
Ingen bild

Lotta

22 juni 2014 14:38

@Göta

Tack Göta för ditt inlägg. Det belyser än mer vad jag ville skriva i mitt.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 14:53

Göta
två frågor bara

1.Vad han inte berättar är att sjukdomen till följd av en kombination av en ansvarslös invandrings- och smittskyddspolitik också kan drabba Sverige. Vad han inte berättar är att sjukdomen till följd av en kombination av en ansvarslös invandrings- och smittskyddspolitik också kan drabba Sverige. (Vem påstår detta?)

2.Detta skall dock ses mer som en vit lögn i syfte att undvika oro och panik bland svenskar. I själva verket är risken mycket stor för att ebolaviruset ska nå Sverige. Det finns nämligen "INGA KRAV PÅ LÄKARKONTROLLER VARE SIG FÖR ÅTERVÄNDANDE NYSVENSKAR ELLER NYANLÄNDA ASYLANTER OCH ANHÖRIGA FRÅN DE DRABBADE LÄNDERNA". (Vem påstår detta?)

 
Kalle

Kalle

22 juni 2014 15:15

Svenskar och "svenskar" från snaphanen.dk.

Lena hade svårigheter att visa TV4 svenskar i stridande muslimska sammanslutningar.

Gör ett försök så ni andra på Thoralfs blogg kan se det.

http://snaphanen.dk/2014/06/22/prognooser-og-prognoser/

http://snaphanen.dk/2014/06/22/prognooser-og-progn

 
Ingen bild

Bengt

22 juni 2014 15:17

Till Mats (ateist)

Svar:

1. Göta påstår detta! Hon tydliggör något de flesta som kan tänka förstått redan.

2. - " " -

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 15:33

Bengt

Varför svarar du? Jag ställer en direkt fråga till Göta!
Skiter fullständigt i vad du TROR. Skall jag svara dig i en sak som du tror, för att sedan få veta av Göta att det var fel. Alla som kan tänka, begriper att det är helt fel.

 
Ingen bild

Stundtahl

22 juni 2014 16:46

@ Mats (ateist) Proffstroll
Det verkar oftast som du tappat orienteringen!?...hittar du inte din egen vise (bidrottningen) i rätt kupa?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 16:51

Stundtahl

Jag har ställt 2 raka frågor till GÖTA, Vart har jag tappat orienteringen?

 
Ingen bild

Annica

22 juni 2014 17:08

Mats!

Varför skall Göta behöva svara på något som är självklart för normalmänniskan. Du verkar inte begripa så värst mycket du.

 
Ingen bild

johannes

22 juni 2014 17:57

Även om det är självklart för normalmänniskan så är det inte orimligt att lämna en källa för en sådan utsaga som Göta gör. Tycker att Mats har all rätt att kräva en källa på det påståendet.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 18:32

Till er andra, ej Göta som inte har kommenterat.

Citat
Agneta Holmström, som är chef för enheten för smittskydd på Socialstyrelsen.

Ni menar på fullaste allvar att, det denna person med förmodad utbildning och kanske även DR examen i sin profession. Skall ej tas på alvar, när hon påstår att smittrisken är minimal, pga att en person som inte har en blekaste aning om, förutom det hen läser i tidningar. ( jag utgår då från att denne inte har kvalifikationer att bedöma, vad som är relevant i frågan om smittspridning ) det hade varit min följd fråga till Göta

Normal människa Mats lyssnar hellre på folk som har papper på att dom skall kunna, det dom utger sig för att kunna, (vilket inte alltid stämmer det heller)

Annica varför inte fråga Göta om vad som är den bästa investeringen av spar kapital. eller gör du som mig, söker dig till någon som har papper på att den vet vad den sysslar med.

Om jag nu godtar Götas ide, så är min replik, stäng gränserna för befolkningen, både in och ut, tills alla sjukdomar är utrotade, minimalt är att sätta alla resande under karantän i minst 3 dagar.

Spanska sjukan tog 50milijoner människor innan flyget uppfanns.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 18:38

Rättning
Innan den moderna flygindustrin tog fart, Turister, m,m

 
Ingen bild

Göta

22 juni 2014 19:01


@ ateisten Mats
Det som jag skrev om ebola ovan kl 12:14 är DIREKT CITERAT från Avpixlat. Jag tycker detta framgår fullt klart i de sista raderna av min kommentar, där jag skrev följande:
Ovanstående är citerat från Avpixlat. Läs mer här:
http://avpixlat.info/2014/06/22/ebolautbrott-utom-kontroll-kan-drabba-aven-sverige/#more-114701

Egentligen borde du alltså ställt dina två frågor till Avpixlat-redaktionen, men tjänstvillig som jag är kan jag ge dig en länk till senaste versionen av SOSFS 2011:11, dvs Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om hälsoundersökning av asylsökande m.fl

Under rubriken "Erbjudande om hälsoundersökning" framgår vid paragraf 3 att hälsoundersökningar är FRIVILLIGA. Något undantag för personer från ebolasmittade regioner kan jag inte hitta, varken på nätet eller i PK-medierna.

 
Ingen bild

Göta

22 juni 2014 19:03


@ Mats
Här är länken:

http://www.socialstyrelsen.se/sosfs/2011-11


 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 19:17

Ok, men när du läste det och lade ut det här, funderade du aldrig i mina banor, att vem har skrivit detta, och dessutom hade kunskapen att helt, avpollettera en (förmodad) expert. och även tala om för läsaren något, som Bart Janssens aldrig har sagt.
Något slarvigt läst av mig, men var ligger källkritiken.

Citat
Under rubriken "Erbjudande om hälsoundersökning" framgår vid paragraf 3 att hälsoundersökningar är FRIVILLIGA. Något undantag för personer från ebolasmittade regioner kan jag inte hitta, varken på nätet eller i PK-medierna.

Nu kan jag vara ute och cykla, men jag tror att om man upplyser personer om att dom, ligger i riskzonen för en av de dödligaste sjukdomarna i världen, och frågar om dom vill frivilligt testa sig, så vill jag se den person som säger nej tack.

 
Ingen bild

Kurtan

22 juni 2014 20:12

@Mats,

Vill ej vara oförskämd, men måste tyvärr konstatera att det är sådana individer som du med en mycket "skruvad" logik och moral som har lagt grunden för det vansinne vi idag ser i bl.a Sverige...

Förstår att det kan vara nästan omöjligt för en som är hjärntvättad och indoktrinerad att inse att han/hon är just hjärntvättad och indoktrinerad, men ge inte upp. Underligare saker har inträffat i världen!
MVH


 
Ingen bild

Lena

22 juni 2014 20:17

Se vad Mats Dagerlind skrivit om lånekarusellen i landets kommuner som är 40% av statens lån.
Som vanligt svårt att länka men den finns på:
http://www.hypsec.com/showthread.php?tid=60&pid
Väl värd att läsa, den som inte får poletten att trilla ner när man läst denna artikel, den... Förstå att vi sitter i knät på bankerna. Vad händer om bankerna höjer ränta? skulden ökar och vi kan också bli ett s.k PIIGS land. Och varför så tyst i media? Den finns också på Avpixlat från den 20/4-14.
Det känns som om man inte orkar mer...

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 20:20

Kurtan
Du kör vinn vinn, lite svårt att säga något då, tyvärr.
Lite som att säga, Kurt har du slutat slagit din fru

Du måste nog utveckla vad du menar med "skruvad logik", innan du anklagar mig för allt vansinne i Sverige. Vad är du som du tycker är så skruvat. Och kom inte med ser du inte det själv, så är det ingen ide att förklara, även om det vore den mest naturliga kommentaren från ett stolpskott som dig

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

22 juni 2014 20:24

Kurtan

Ps din logik, var att säga Inte för att förolämpa, men du är skyldig till vansinnet i Sverige, Snacka om skruvat

 
Ingen bild

urban

22 juni 2014 20:41

Samtiden igång igen

http://www.samtiden.nu/

 
Ingen bild

Kerstintin

22 juni 2014 21:17


@Ali Baba
Varför skaffar du dig inte en egen blogg där du fritt kan berika mänskligheten med dina upplysta moderna idéer och tankar från 500-talets arabiska öken om barnäktenskap, halalslakt och könsstympning, istället för att harva här som bihang till en Sverigedemokrat?

 
Ingen bild

AdarKomdenja

23 juni 2014 16:28

Ullenhag inviga konsulärkontor i Kulu, Turket?

Ev by med 23000 invånare. Läs om den platsen:
- Välkommen till Kulus huvudgata Olof Palme caddesi. Här på Mama Rosa kan du beställa in en svensk Capriciosa, äta middag på restaurang Isveç, Sverige, eller dricka te på Café Olof Palme snett över gatan.

Det här är staden i Anatoliens mitt vars namn i övriga delar av Turkiet på sin höjd väcker reaktioner som ”Kulu? Jaha, du menar stället där alla drog till Sverige?”.

Desto mer känt är Kulu i Stockholm, bland klasskompisar, kolleger och grannar till de uppskattningsvis 20 000 människor med Kulupåbrå som bor i den svenska huvudstaden.

I Stockholm kan svensk-turkar dra till med: ”Har du varit på en pizzeria? Då har du träffat någon från Kulu”.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/drommen-om-sverige_363556.svd

--------------

Är han där för att locka ännu fler turkkurder till Sveriej? Sveriige har inte ens en ambassad i Filippinerna, med nästan 100 miljoner invånare. Men nu ytterligare ett konsulat i en sk*ten bergsby i tukiska bergstrakter. Vi har ambassad i Ankara, generalkonsulat i Istanbul, räcker inte det?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se