thoralf

Direktlänk till inlägg 15 juni 2014

DESPERATION

Av Thoralf Alfsson - 15 juni 2014 22:56

Jag vet inte riktigt vad som händer på tidningsredaktionerna och då speciellt DN och kvällspressen. Men efter Sverigedemokraternas framgångar i EU-valet tycks desperationen var stor på vissa redaktioner. Sandvikenbluffen rullar vidare med nya avslöjanden!


Rapporten beställdes av Socialdemokraterna i Sandviken. Dessutom var en av det tre personer på PwC som tog fram rapporten en före detta socialdemokratisk riksdagskandidat enligt Tino Sanandaji.

Helt makalöst. Skönt att vi Sverigedemokrater inte behöver ägna oss åt lögner!


 


Dagens blogginlägg från Tino Sanandaji är väldigt läsvärt och borde få Peter Wolodarski att skämmas. Inte minst på grund av att även programmet Medierna i P1 tar upp att vare sig DN eller Expressen följt upp sina artiklar med rättelser.


Nu ställer man sig ju givetvis frågan hur många andra rapporter är manipulerade? Är fler rapporter och revisioner från PwC tillrättalagda för att gynna det mångkulturella samhället?


Jag har egentligen aldrig tidigare litat på några rapporter utan att själv göra kontroller och en del överslag om det gäller siffror. När det gäller Sandvikenbluffen så måste de lokala socialdemokraterna varit ovanligt dumma som försökte sprida denna rapport i tron att de skulle kunna använda den i debatten. 500 miljoner kronor i vinst i Sandviken på invandringen/år. Vilka vinster skulle då inte Malmö och Södertälje göra. Malmö får däremot ett kommunalt utjämningsstöd på över 4 miljarder kronor.



En läsare gjorde mig uppmärksam på att UR gjort ett program med Sebbe Staxx. Det kommer uppenbarligen sändas den 13 juli.


Sebbe Staxx hyllas av många och får uppträdda på Grammisgalan. Nu har han även fått göra ett eget hyllningsprogram för UR.


 

 

Det går dock att se programmet redan nu på nätet. Rubriken på programserien är De obekväma. Jag har titta på programmet och kan bara säga att jag hoppas att det fungerar som ett avskräckande exempel på ungdomar.


 


Dessa ungdomar tycks tro att allt skall severas på fat! Inte att man faktiskt måste plugga i skolan, ända ifrån första klass till nionde klass. Sedan kan man välja den utbildning som man är mest intresserad av men då får man nog plugga ännu hårdare. Det tycks vissa ungdomar fortfarande inte förstått.


Därför rekommenderar jag alla att även se ett program till i denna serie. Nämligen programmet om Alice Teodorescu!


Skillnaden mellan Alice och Sebbe är pinsam att se.


Vem minns inte Alexandra Pascalidous osmakliga påhopp på Alice i P1 debatt bara för något halvår sedan. Påhoppet tas även upp i ovanstående program.


Alice Teodorescu fick ju även lämna Barometern som ledarskribent. Ett stort misstag av Barometern som dessutom skall ha kostat dem 300 000 kronor. Läs mitt gamla blogginlägg.


Det märkliga är att Sebbe Staxx är ”politisk korrekt” och hyllas av etablissemanget. Men Alice Teodorescu är ute i kylan för att hon kritiserat de politiskt korrekta.


Det visar på ett allvarligt sjukdomstillstånd i Sverige!

 
 
Ingen bild

Tobias

15 juni 2014 23:37

Jag tror att du ska ha ett "inte" mellan "Sverigedemokrater" och "behöver" i inledningen. Annars kanon som vanligt! ;)

Thoralf Alfsson

15 juni 2014 23:54

Tack!

Minst sagt viktigt!

 
Cavatus

Cavatus

16 juni 2014 00:08

Mitt förtroende för PwC är från och med nu obefintligt. Hur kan en revisionfirma sänka sig så lågt och dagtingan med sitt rykte så till den grad att man tar fram en sådan undermålig och lögnaktig rapport? Det är obegripligt.. Tjoralf, du borde kontakta högsta chefen och fråga hur han kan ställa sig bakom detta. Om en sådan rapport är värdig ett sådant bolag.. Kanske något för Granskning Sverige?

http://Www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Tommy

16 juni 2014 00:09

Och på dagens Kentkonsert inför 25000 höll sångaren Jocke Berg ett kort politiskt tal med adress SD inför sin låt "Sverige". Han yttrade bland annat att "det är vårt ansvar att ta bort Sverigedemokraterna".
Musiker verkar inte vara någon ny väljargrupp för SD...

 
Ingen bild

Gustaf Nordlander

16 juni 2014 01:02

Det visar att medierna måste få ett regelverk att hålla sig till. Det skall också finnas fungerande straff när de inte följer upprättade regler.
Man kan tänka sig lagförslag som skall gälla mediernas dagliga arbete.
Just nu är det rena vilda vestern och så kan vi inte ha det helt enkelt.

 
Ingen bild

Synonymen

16 juni 2014 02:10

Har snickrat ihop ett litet reklamblad med ett kanonerbjudande från en välkänd revisionsbyrå till alla kommuner.

http://oi59.tinypic.com/2gyd5wx.jpg

 
Ingen bild

Synonymen

16 juni 2014 02:12

@Thoralf
Vad gör jag för fel när länkar inte blir klickbara? Det händer titt som tätt. Om du vill och kan Thoralf, gör den klickbar i eftehand.

 
Ingen bild

Jag

16 juni 2014 05:56

Tyvärr har jag redan sett två kommentarer på AB som hänvisar till Sandvikenrapporten. Dumma svenskar köper det rakt av!

 
Svensson

Svensson

16 juni 2014 06:50

Desperata människor tar dåliga beslut,vi kommer få se mycket lögner i svensk massmedia fram till valet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

16 juni 2014 07:33

På tåget idag läste jag i en kvarglömd Ystads Allehanda
(skulle aldrig själv vilja köpa den) att Ystads kommun
söker familjehem till så kallade ensamkommande "Barn" ?
Vilken onödig vädjan! På den tidningen sitter det ju hur
många mångkulturvurmare som helst, var är ni nu,
Petter Birgersson Mattias Karlsson,eller den pösiga
chefsredaktören Lars Mohlin, ni som tillhör hyckleriets
innersta skara? Visa nu vad ni går för, och anmäl er som
mottagare av ensamkommande barn, ställ lite krav på er
själva, istället för att skriva andra på näsan om vilka
rasister dom är som inte rakt av köper den tosiga politik
som makthavare understödda av en sanslös Media pådyvlar
undersåtarna!

 
Ingen bild

Odalbonde

16 juni 2014 08:11

Pinsamt att hip hop ideligen lyfts fram i media. Musikstilen har trots all uppbackning i tidningar och radio en relativt liten lyssnarskara. Under en tid i tonåren kan den tilltala personer, men sedan växer de flesta ifrån detta stadium. Men vissa fastnar i utvecklingen. Och hip hopens texter, med våld och sunkig kvinnosyn, vore något för PK-eliten att granska. Här vill jag se lite normkritik. Men inte gör man det, utan har tagit till sig alltsammans som något exotiskt från förorten. Hip-hop är bara en ursäkt för att pådyvla oss mer PK-propaganda.

 
Ingen bild

Tony

16 juni 2014 08:39

Johan:
Eller som DN blåljuga om att Sandvikens kommun
tjänar en halv miljard på flyktingar, när det i
själva verket handlar om brakförlust, men sådant
köper Johan tvärt av, för det handlar ju om det
goda ljugandet!

 
Ingen bild

Lärare

16 juni 2014 08:49

Så lågt och fult av TV4, att i samband med när man talar om rasism och nazism, visa bilder på Jimmie Åkesson. Vad har han med det att göra?
Medierna har fått riktig "hybris" nu, när valet kommer allt närmare, gör allt för att försöka skrämma folket att inte rösta på SD.
Det kommer naturligtvis bli kontraproduktivt, svenskarna är inte så dumma som medierna verkar vara.

Hur kan denne våldsförespråkare "Sebbe" få framträda öht någonstans? Det är en gåta. Säger en hel del om tillståndet i Sverige!

 
Ingen bild

Lotta

16 juni 2014 09:16

Jag hoppas den Jocke Berg och hans band får känna på dalande försäljningssiffror som tack för sitt odemokratiska uttalande. Minns Brandos och håll er till musiken är mitt råd till dessa "kändisar".

 
Ingen bild

Åke

16 juni 2014 09:16

Jag säger då det...Man slutar aldrig att förvånas över hur idioterna blir allt mera desperata inom det politiskt korrekta?

Jag kan f.ö tänka mig se en framtid med Thoralf och Janne Josefsson som radarpar för " Uppdrag Granskning ".:)

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 09:20

@Lärare.
Du har så rätt om påhoppen på SD. Men det kommer att bli värre och värre hela vägen fram till valet.
Hör nu på Gudrun Schyman, den flummiga talmaskinen som kommer att bli medias gullegris under sommaren. SUCK...
Rätt om Sebbe Staxx. Efter intervjun i Uppdrag Granskning inser varje förnuftig person att killen har problem och behöver kvalificerad vård. Länge...

 
Ingen bild

Nalle

16 juni 2014 09:31

De anstränger sig inte ens för att göra lögnerna trovärdiga längre. Vem som helst som lägger fem minuter på att läsa t.ex Sanandajis genomgång av rapporten inser vad det handlar om.

Jag tycker det är förbryllande. Varför gör de såhär? De hade kunnat nöja sig med diskreta manipulationer, som inte varit lika uppenbart lögnaktiga, och ändå kommit fram till ett litet plus.

Det är som om de inte bryr sig om att de blir avslöjade längre. Som om de räknar med att de flesta iallafall inte orkar sätta sig in i saken, utan nöjer sig med att läsa DN-artikeln och twittra lite om det.

Samma sak med DN:s lögn om den rasistiske brandmannen i Boden nyligen. Det hade varit så enkelt för dem att skriva "en småort i Norrland" istället för Boden, och då hade de aldrig blivit avslöjade.

Har de helt enkelt blivit slarviga? Eller räknar de kallt med att komma undan med det?

 
Ingen bild

Niklas R

16 juni 2014 09:35

PWC kan nog få problem på grund av det här. Många företagskunder vill nog ha revisionsbyråer som KAN räkna och som inte hittar på siffror för att få det att stämma.

 
Ingen bild

OH

16 juni 2014 09:56

Du har tur du, Thoralf. Med samma upplägg som Sandviken bör din kommun som har ca 2,5 ggr så många innevånare inhösta en nätt summa på 1,25 miljarder årligen.

 
Lotta

Lotta

16 juni 2014 10:10

Oerhört förvånad över att ingen uppmärksammade mitt tips om gårdagens Granskning Sverige, ett program som denna gång handlar om att 280 av Sveriges 290 kommuners ekonomier är totalt körda i botten. Mycket väl värt att lyssna på.

http://youtu.be/WRzkdPbV5do

 
Ingen bild

Stig-Arne

16 juni 2014 10:11

Thoralf:

Du bör korrigera din text.

Du skriver att Sanandaji skriver att en av rapportskrivarna är f d riksdagsledamot. Han skriver inte det, utan det här:

' Lokaltidningen Arbetarbladet (S) har grävt fram att även en av tre PwC-konsulter som skrev rapporten är en aktiv S-politiker:

”Den oberoende rapporten gjordes av en tidigare riksdagskandidat och numera aktiv i socialdemokraternas valberedning i Sandviken.” '

Det är skillnad mellan riksdagsledamot och -kandidat. Kopplingen är anmärkningsvärd i alla fall.

 
Ingen bild

Lärare

16 juni 2014 10:15

Vilken bra idé!

Thoralf Alfsson och Janne Josefsson, ett oslagbart radarpar vad gäller grävande journalistik!
Måste vi "flagga för"!

Så sant som det är sagt ...
Det är lätt att vara sverigedemokrat.
Bara att hålla sig till sanningen.

 
Ingen bild

Göta

16 juni 2014 10:46


Det är inte bara SD:are som blir utslängda av FACKET!

"LO KASTADE UT KVINNOR MED LÅG INKOMST"
Fackförbunden LO och Livs har kastat ut ett trettiotal låginkomstkvinnor från de små stugor de hyrt av Stiftelsen Anna Johansson-Visborg Minne. En stiftelse för behövande kvinnor.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/lo-kastade-ut-fattiga-kvinnor

Först lyckades LO-topparna få bort de två invalda kvinnorna i styrelsen, sedan kunde man slänga ut resten av de 34 låginkomst-kvinnorna som har fått hyra stugorna.

"NU PORTAR LO ARBETARKVINNOR"
"Efter en tids konflikt har LO och Livs nu lyckats få länsstyrelsen att ändra stadgarna i Anna Johansson-Visborgs stiftelse. Konsekvensen blir att två arbetarkvinnor nu nekas plats i styrelsen och att deras stugor kan rivas."
http://www.svt.se/nyheter/lo-portar-arbetarkvinnor

Stiftelsen har flera gånger tidigare styckat av och sålt stugor och bland annat gynnat den fackligt närstående byggjätten Riksbyggen. Nu kräver anhöriga till Anna Johansson-Visborg insyn i LO-stiftelsen.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/krav-om-oppenhet-i-lo-stiftelse-for-behovande-kvinnor

 
Ingen bild

bonnläpp

16 juni 2014 10:58

@Göta å' LO-gubbarna blir bara fetare och fetare.

 
Cavatus

Cavatus

16 juni 2014 11:24

Synonymen! Ditt flygbladsförslag var så bra att jag har gjort en pdf av den och laddat upp den på flygbladssidan så att alla kan ladda ned den och skriva ut eller bifoga i ett mejl till era kommunpolitiker!

Obetalbart och en riktig nesa för PWC! Här finns det att ladda ned:

https://app.box.com/s/ztt2mun3wrr1sy06unne

http://www.korta.nu/flbl

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 11:47

@Synonymen och Cavatus.
Lysande!
Men hur många andra lögner undgår kritik eller rejäla avslöjanden..?

 
Ingen bild

Lena

16 juni 2014 12:41

@Synonymen och Cavatus
Lysande!!!! Ni är värda en stor kram idag!

I Tino Sanadajis krönika står också: "DN har haft mycket otur med sin Norrlandsrapportering på sistone. Boden och Sandviken är väl flyover-country för hipsterjournalister på Söder, och de udda typerna som bor där är "the other". Kunde inte vara bättre formulerat! Journalister i rikspressen - översittare som anser att folk ute i landet inget är de behöver räkna med!

@Nalle 09.31
Därför att de är arroganta. De utnyttjar utrymmet att många rakt av köper: det som står i tidningarna är sanning. Släktingar till mig, riktiga prakt-svenskar med välordnade liv, om man som jag efter en stunds utbytande av "trevligheter" och tar upp något mer prosaiskt och från verkligheten, då blir det dålig stämning. Många människor idag slår ifrån sig allt som har med den "trista verkligheten att göra", det ska vara underhållning för hela slanten. I den meningen har de gjort sig själva som blinda för det som sker utanför. Perception-deception!


 
Ingen bild

Argus

16 juni 2014 13:01

Ingen som anmält pwc till Revisorsnämnden? Om de är lika beredvilliga att ljuga för andra kunder är hela näringslivet också i fara.

 
Ingen bild

Akademiker och f d revisor

16 juni 2014 13:07

@Argus

PWC är rätt körda redan före Sandviken-skanden:

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/pwcs-uppgorelse-ar-en-skrall_8550998.svd

 
Ingen bild

Lena

16 juni 2014 13:12

@Göta
"Arbetarkvinnor som kämpar mot de fackliga organisationerna LO och Livs". Fackföreningar är inget man kan lita på längre att ställer upp på folket.Det finns många bevis på det. Därför behövs det en ny folkrörelse, vilket SD har alla förutsättningar för att bli och i en ännu större förpackning. SD är uppror från folket och det är detta som skrämmer etablissemanget.

 
Ingen bild

Synonymen

16 juni 2014 14:12

@Cavatus Måndag 16 juni 11:24

Tackar! Gör precis vad ni vill med den(Copyfree) :-)

Det PwC och Socialdemokraterna med Magnus Höijer i spetsen gjort är djupt ohederligt och oseriöst. Då får man finna sig i att bli häcklad.

Dessutom har Sandvikenborna betalat 140000:- för detta falsarium. Det är skattebetalarnas pengar som Socialdemokraterna har använt i vad som mera tycks vara deras valkampanj.

Vilket dessutom också är olagligt.

 
Ingen bild

Observer

16 juni 2014 14:50

Man måste börja bekämpa att ointelligenta människor kommer i beslutandeposition.
Vi måste våga tala om begåvning och intelligens och att det är viktigt att ha det i beslutandepositioner.
Vi måste våga göra intelligenstester för olika jobb på hög nivå.
Vi måste våga ha sådana krav-specar!

....Vi kan INTE ha lågintelligenta på beslutandeposter generellt!

 
Ingen bild

Lotta

16 juni 2014 14:57

OT/ För ett litet tag sedan kunde man läsa om ytterligare att vidrigt övergrepp på en kvinna i Egypten. 7 "män" var inblandade i överfallet som slutade med våldtäkt. En FN-rapport från 2013 visar att 99,3 % av de egyptiska kvinnorna har upplevt någon form av sexuella trakasserier och att 82 % av de tillfrågade uppgav sig vara osäkra på gatorna. Är detta vidriga beteende symptomatiskt för Egyptens sk män eller är det ett vanligt beteende i den muslimska världen grundat på deras snedvridna kvinnosyn? Är det då så konstigt att gruppvåldtäkterna i Sverige ökat i takt med invandringen från dessa länder eller tror ni godhetsapostlar att dessa beteenden slängs bort tillsammans med passen när man kommer hit?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/blodigt-overgrepp-uppror-egypten_3643166.svd?fromMobile=true

 
Ingen bild

Tony

16 juni 2014 15:18

@Göta:
Om jag inte minns fel så gick det till likadant när
förre LO ordföranden Wanja Lundby Wedin skaffade sig
Sommarhus i skärgården, hus som var avsedda för kvinnor
med obefintliga resurser! Det är väl sådant som kallas
" allas lika värde" bland dom politiskt korrekta!

 
Ingen bild

Tony

16 juni 2014 15:42

Såg idag på Text TV att rasismen har ökat i Sverige?
Javisst,rasismen mot Svenskar bara ökar och ökar,
intressant att FN har noterat detta?

 
Ingen bild

Tony

16 juni 2014 15:46

BC s sanningar hittar han i Aftonlögnen?

 
Ingen bild

BC

16 juni 2014 16:14

Tony...
Det står här med
http://www.dn.se/valet-2014/sd-politiker-hade-aldrig-jobbat-at-sida/

http://www.tranastidning.se/artikel/107192/winberg-ljuger-om-sida-arbete

Inga kommentarer om Skattefifflet eller tt-lögnen?

 
Ingen bild

World Traveller

16 juni 2014 16:34

BC, varför åker du inte till Irak och gör dina vänner sällskap där istället?

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 16:57

@Observer.
Tyvärr spelar inte intelligensen in i vissa människors förmåga att fatta rätt beslut.
Jag tror inte att någon politiker eller annan beslutsfattare på hög nivå, "är dum i huvudet". Då hade de inte haft sin position,
Det är snarare så att makten korrumperar och förblindar.
Det gäller också att "slicka uppåt och sparka nedåt".
Att tänka rätt i tex. invandringsfrågan, beror inte på intelligens, utan på hur man ser på världen. Felaktiga attityder i familj, kompisgäng, ungdomsförbund osv. kan lätt ge allvarliga feltänk...

Men det finns en gupp bra politiker som tänker rätt. SD 2014..!

 
Ingen bild

J

16 juni 2014 17:31

Ja stackars er. Kent ska givetvis inte få tycka och Sebbe Staxx får inte använda kultur. Thåström borde sitta i fängelse för: "Beväpna er" med Ebba Grön. Som sagt svensk kulturhistoria hade inte blivit utvecklande med er vid makten.

 
Ingen bild

Mahmoud

16 juni 2014 17:37

@J
Du menar på fullt allvar att du tycker att nödrims-sebbe är kultur?????
:D

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 17:38

@J.
Det finns bra och dålig kultur. Av den dåliga kulturen finns det många varianter. En är den Vänstervridna våldsförhärligande.

 
Ingen bild

J

16 juni 2014 17:43

@ Hulda

Och din kultursyn skrämmer mig givetvis, då du hävdar att det finns någon som ska få bestämma. Thåström hade inte varit en av de folkära artister han är idag med din kultursyn.

 
Ingen bild

Gute

16 juni 2014 17:46

Thoralf, jag vill gärna att du skriver ett inlägg om den SD-fientliga propagandan media har spytt ur sig angående ekonomin i Samtid & Framtid AB, i vanlig ordning smetade man ut feta rubriker om fängelsestraff på höga politiker i SD, när allt handlade om en miss hos konsulten som höll i deklarationen.
(Och det visste råttorna, men passade givetvis på.)
Det kallar jag för typisk kommunistpropaganda som är typisk för Sverige.
https://m.facebook.com/martin.kinnunen.9/posts/716843525020683

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 17:54

@J.
Att min syn på kultur "skrämmer" dig, ser jag som helt normalt. Något annat hade varit konstigt... Att vänstervridna artister kan göra bra musik, det vet jag. Allt från Hoola Bandoola band, och framåt till idag.
Men texterna och uttalanden i media... SUCK...
Att vänstetomtar kallar vissa artister för folkkära, är endast deras åsikt. Inte min..

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 17:56

Annat ämne.
Ung Vänster utesluter medlem på medlem pga. deras stöd till Våldsvänstern.
Undrar hur länge detta kan pågå. Finns Ung Vänster kvar om en månad..?

 
Ingen bild

Stundtahl

16 juni 2014 18:17

Att så bedrägligt fört större delen av svenska folket bakom ljuset som 7-klövern och gammelmedia gjort är väl närmast att betrakta som ett gigantiskt svek.
Den desperata attityden från medieetablissemanget med hundratals och åter hundratals uppsagda journalister talar sitt tydliga språk......vem f-n vill sitta med svarte petter när sanningens minut närmar sig!?

 
Ingen bild

Kristina

16 juni 2014 18:27

Just nu pågår massavrättningar i Irak. I klass med de som skedde under andra världskriget. Gå in på www.rt.com
Så får ni se! Knappt ett knyst i Sveriges media. Väldigt olustigt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juni 2014 19:54

@Kristina.
Media balanserar säkert på en tunn egg. För mycket om dessa avrättningar, vet de kommer att gynna SD. Att framställa muslimer som mördare, är nog också "rasism".
Det är mycket lättare om/när Israel svarar på Hamas raketattacker mot civila Israeler. Israel och USA är ju alltid onda...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

17 juni 2014 15:43

Här kommer en annan desperat artikel och ljudklipp från Sveriges Radio. Sverigedemokraterna Blekinges ordförande Ola Svensson avstod dagens landstingsfullmäktige eftersom han inte kände sig. När "journalisten" ringer upp honom tycker hon att det är märkligt att han ändå sitter i bilen och kan åka och handla mat, vilket sedan slås upp i artikeln:
http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4984688

http://karlskronabloggen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards