thoralf

Direktlänk till inlägg 5 juni 2014

MILJONRULLNINGEN PÅ MIGRATIONSVERKET

Av Thoralf Alfsson - 5 juni 2014 09:22


Ännu ett exempel på den miljonrullning som pågår i allt större omfattning på Migrationsverket och med Erik Ullenhag som högste ansvariga. Jag har ju tidigare skrivit om Lundegårds camping på Öland som har en vinstmarginal på ca 60-70 procent på asylförläggningen.


I denna artikel har till och med ägarna gjort en vinstkalkyl i en tvist med Migrationsverket som innebär att man säger sig ha en vinst på 235 kronor/dygn per plats. Eftersom man har 200 platser på sin anläggning borde vinsten ligga på ca 47 000 kronor/dygn vid fullbelagd anläggning eller ca 1,4 miljoner kronor/månad.


Visst är det märkligt att inte de rödgröna har något emot dessa vinster inom flyktingindustrin när man jämt och ständigt klagar över vinster för privata företag inom vård o skola?


Läs hela artikeln och granskningen.



Tino Sanandaji sågar Sandvikenbluffen och dess påhejare i ett nytt läsvärt blogginlägg. I blogginlägget ger han media en rejäl känga för sin okunskap eller skall vi kalla det politiskt korrekta hållning.


"Miraklet i Sandviken är en av veckans största nyheter. Hundratals opinionsbildare, politiker och journalister har sett de här orimliga uppgifterna. Få tycks ha ens höjt på ögonbrynen. Ett önskvärt (men smått otroligt) resultat accepterades okritiskt genom groupthink. Rapporten om Sandviken började raskt att användas i regeringens opinionsbildning utan metodgranskning. Integrationsminister Erik Ullenhag twittrade “Sandviken påminner om att vi också blir rikare av öppenhet”. EU-minister Birgitta Ohlsson kommenterade om Sandviken för Expressen “Invandring är frihetsvinst för individen, välfärdsvinst för kommunen och kompetensvinst för företagen”. Eliten gick självbelåtet ut för att håna vanligt folk som var källkritiska. Expressens Tommy Schönstedt twittrade ”Intressanta och positiva siffror om invandringen i Sandviken. Och arga män – jo bara män – mejlar och protesterar…”."

 
 
Ingen bild

World Traveller

5 juni 2014 09:42

Migrationsverket och Socialnämnden har samarbetat i en ny dom.
Nu ska ''ensamkommande barn'' kunna ansöka om socialbidrag till sina föräldrar och syskon i hemlandet. Socialnämndens chef Christer Persson säger att bistånd MÅSTE beviljas med automatik och utan kontroller för flyktingar för Socialnämnden kan omöjligt utreda föräldrarnas och syskonens ekonomiska förhållanden. Ensamkommande barn får nu också rätt till betalda hemresor. Socialchefen Bodil Sundlöf kallar domen för revolutionerande. 'Det här är en helt ny rättstillämpning'

Och svenska pensionärer får hur mycket i pension?

 
Ingen bild

Hacke

5 juni 2014 09:57

Ang tidigare post:

Valarbetet pågår ständigt hos public service i form av "SR/SVT mot sverigedemokraterna".
Det genomsyrar i princip alla program utom väderleksrapporterna. Lika givet som staturerna för högskolor och statliga verk om mångfald och genusperspektiv.
Naturligtvis är kampanjarbetet extra viktigt när det gäller populära program som "Sommar". Det blir tydligare för varje år och extra tydligt vid valår. Tror någon exempelvis att det varit lottdragning om vem som ska få det hedervärda uppdraget att leda premiärsändningen på midsommardagen. Den platsen var tidigare vikt för personer som Astrid Lindgren, Povel Ramel och andra prominenser inom svensk kultur och nöjesliv. I år heter han Timbuktu. Det är väl ett kvitto om något på att detta kommer att bli den smutsigaste Sommarupplagan någonsin liksom valbevakningen i sin helhet i "oberoende public service".

I skrivande stund står Kerstin Brunnberg, tidigare chef för SR och numera ledamot i Alliansens och Miljöpartiets nyskapelse "Delegation för migrationsstudier" och talar i tungor om migrationens lov i SVT Forum och vilken viktig roll media har. Hon följs nu av en person med dubbla medborgarskap som uttrycker sin sorg över att inte Zlatan har dubbla medborgarskap i hans andra hemland för "...d å hade vi vunnit VM". Ja, det är ungefär på den förväntade nivån som hjärntvätten dagligen och stundligen pågår så varning utfördas för blodstörning hos känsliga tittare.

 
Ingen bild

Fiona1177

5 juni 2014 10:16

Det här är inte längre fråga om okunniga politiker. Jag tror inte att de är så underbegåvade som man kan tro. Nej, nu är det fråga om en tävling. Nu är det fråga om dem och vi (Sd). Att landet håller på att krackelera det blundar dom för, bara dom kan hålla ner siffrorna för Sd. Under tiden sjunker Sverige djupare och djupare. Jag tror att "point return" redan har inträffat. Tyvärr. Men tack Thorvald för ditt idoga arbete att upplysa oss!

 
Ingen bild

Onkel Sven

5 juni 2014 10:27

Hela tiden får vi kvitton på att SD måste göra ett kanonval i höst , vi måste helt enkelt storma fram !

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juni 2014 10:44

Vi ska vara oerhört glada att internet finns. Utan denna möjlighet till informationsspridning hade detta kunnat fortgå utan någon som helst kritik.

Nu kan vem som helst slå larm och ifrågasätta uppgifter från myndigheter och media. Man förstår att världens diktaturer stryper eller helt stänger ner internet.

Man kan fundera hur länge denna enorma möjlighet får fortgå. Det finns säkert makthavare som drömmer om att även här kunna lagstifta och reglera internet.
Vi måste se till att de aldrig lyckas.

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 11:02


@ Hulda mk1

Du har rätt Hulda, men som jag redan har påpekat ett 100-tal gånger är det inte mer än ca 10% av befolkningen som läser de invandringskritiska sajterna på nätet, medan 99,99% använder TV, radio och dagstidningarna.

Det är därför det är så viktigt med faktaspridning till hushållen.

 
Ingen bild

Hacke

5 juni 2014 11:06

GP tappar var fjärde läsare och raset hos hela dagspressen bara fortsätter!
http://www.resume.se/nyheter/media/2014/06/03/ras-for-dagspressen/
Aldrig tidigare har väl möjligheterna varit så bra för att i skiftet kring läsvanor få folk till de fria och oberoende nyhets-/politiksajterna på nätet. Var och en har ett stort informationsarbete att göra för att sprida kunskap om dessa.
Sprid, sprid, sprid i din närmaste omgivning!!

 
Ingen bild

Hacke

5 juni 2014 11:15

Ursäkta. I glädjeruset gick jag händelserna i förväg, ska vara "var femte läsare" (ännu så länge).

 
Ingen bild

Ronny

5 juni 2014 11:15

Jag vet inte så säkert, men vilka tidningar skall "vi" prenumerera på? Har själv pren. på "Nya Tider", men finns det fler, som gynnar oss nationellt sinnade?

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 11:30

@ Hacke, som skriver ovan:

Valarbetet pågår ständigt hos public service i form av "SR/SVT mot sverigedemokraterna". Det genomsyrar i princip alla program utom väderleksrapporterna.

Mycket bra! Ett kortfattat och helt korrekt konstaterande.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juni 2014 11:43

@Göta.
Jo, jag vet att inte alla läser Sverigevänliga sidor på nätet. Men kritiken finns där och sakta sipprar den ut även till de okunniga.
Den tvingar politiker och journalister till att vara lite mer återhållssamma med vad de säger och trycker. De vet att allt granskas och att det finns människor som vet sanningen och har möjlighet att sprida kunskapen om "hur det verkligen ligger till".

Vad gäller Migrationsverket och miljonerna som rinner ner i hotell och camping-ägares fickor verkar nu fakta sakta komma fram i ljuset.
Dessa "vinster i välfärden" finns det tyvärr inget större intresse av att granska i media. Varje artikel och faktauppgift är oerhört värdefull.

Tiden fram till höstens val kommer att bli intensiv. Fakta och lögner kommer att hagla över oss. Många fula påhopp kommer med säkerhet och inte bara de Vänsterextrema i P1,s Sommar kommer att göra allt de kan.

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 juni 2014 11:47

Ronny, Nya Tider siktar på 3.000 prenumeranter härnäst ... en droppe i havet. Det borde ha varit flera nollor bakom, men du vet "skrämselfaktorn".

Jag har försökt få en hel del bekanta att börja prenumerera men ... de nöjer sig med sin lokala blaska och ... Ja, du vet.

Göta, väderleksrapporterna är också påverkade - sedan många år. 'Hela södra Sverige får idag strålande solsken ...' medan det faktiskt regnar i Skåne. Södra Sverige betyder väl Mälardalen ner till Norrköping och möjligen bortåt Västra Götaland.

Det är länge sen jag lärde mig att kolla de danska väderrapporterna för att få veta - och numera även den norska sajten. Detsamma gäller danska/norska tidningar och sajter på nätet. Och Thoralfs blogg m m. Men den vanlige svensken slumrar vidare ...

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 juni 2014 11:50

Thoralf, jag får inte upp någon bild i början av detta inlägg! Kommer ..?

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 11:55

@World Traveller
Var står det att läsa att ensamkommande kan söka socialbildrag till sina föräldrar o syskon i hemlandet?
Jag lovar att om det är sant kommer jag att säga det till alla äldre jag känner som aldrig läser bloggar eller på nätet alls.
Tycker signaturen Göta har rätt i att det är kanske bara 10% som läser alternativ media. Många äldre är hjärntvättade för det kommer aldrig in denna info för dem. Samtidigt kan det vara svårt att vara den som berätta dessa "känsliga saker" för somliga tar illa vid sig om inte info kommer från PKmedia. Men detta att pengar skickas till ensamkommandes släktingar i hemlandet - det tar väl ändå priset!!! Det är ju ren stöld från oss skattebetalare! Varför kan inte dessa myndigheter åtalas, är allt verkligen tillåtet för dem?

 
Ingen bild

Tjelvar

5 juni 2014 11:57

Kolla här också:

http://narrskeppet.blogspot.se/2014/06/sveriges-steg-mot-fascism.html

Något som borde läsas av varje journalist på varje tidning.

Skicka länken till den du läser om dagarna!

 
Ingen bild

World Traveller

5 juni 2014 12:04

Lena, jag tror tidningen heter Norra Skånska eller nåt liknande. www.nsk.se tror jag det var

 
Ingen bild

Stefan A

5 juni 2014 12:04

Vad jag förstår var enda kriteriet i denna undersökning "utrikes födda" och det bor sedan gammalt många finländare i Sandviken, och de är som bekant inte så svårintegrerade, många kan eller förstår svenska redan när de kommer, och någon välfärdsinvandring förekommer knappast från Finland,så det kan vara finländare som jobbat i 30 år som är med i denna undersökning, ungefär det samma som om Norge skulle ta Svenska jobbpendlare som intäkt på en lyckad integration.

 
Ingen bild

Elisabeth (pensinär)

5 juni 2014 12:33

World Traveller:
Källkritik tack, på det du skrev om att ensamkommande barn skulle ha rätt att ansöka om socialbidrag för föräldrar och syskon i hemlandet.

 
Ingen bild

Kurtan

5 juni 2014 12:34

Skrämmande hur det svenska folket blir rövkn-llade återigen!
Bra jobbat Thoralf, du är en sann sverigevän och klippa.

Har bara en kommentar för övrigt gällande din rubrik:
MILJONRULLNINGEN PÅ MIGRATIONSVERKET

I sanningens namn bör rubriken vara:
MÅNGMILJARDRULLNINGEN PÅ MIGRATIONSVERKET

Etablisemanget och den självutnämnda "eliten" och "godhetsapostlarna", med våra skattemedel och fosterland, har ännu inte fattat att

KEJSAREN ÄR NAKEN OCH SER FÖRDJÄVLIG UT!

Men vad kan man begära av rena imbeciller...
Kör hårt "Ketchupeffekten" är nära...
MVH


 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 12:35

"MIRAKLET I SANDVIKEN"
Tino Sanandajis tre inledande ord i sitt senaste blogginlägg är ytterligare ett uttryck som förtjänar att bli historiskt. En genomskinlig halvsanning i DN (som samhällsekonomiskt är en fet lögn) förblir oemotsagd och sprids skamlöst, inte bara av våra svenska PK-journalister, utan till och med av landets högsta representanter, ministrarna Ullenhag och Ohlsson!

Detta om något visar verkligen hur lågt DEMOKRATUREN Sverige har sjunkit!

Från Wilhelm Moberg 1965:
"I en DEMOKRATUR råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."
Wilhelm Moberg 1965

Från Wikipedia 2014:
"DEMOKRATUR betecknar ett samhälle som till ytan är, det vill säga nominellt, en demokrati, men som i praktiken saknar en reell och vidare omfattande yttrandefrihet, som saknar en möjlighet för dissiderande politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, som saknar ett fullt ut rättssäkert rättsväsende (där lagar och regler tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger eller annat godtyckligt kollektiv man tillhör), där man riskerar att bli av med sitt jobb för sina åsikters skull, där man som dissiderande grupp riskerar att bli utsatt för politiskt våld av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta)."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

5 juni 2014 12:36

P.S Så retfullt, hade så bråttom när jag la till ordet pensionär efter mitt namn så jag stavade fel.

 
Ingen bild

World Traveller

5 juni 2014 12:40

@Elisabeth - www.nsk.se artikel 'Socialnämnden förlorar sin uppgift'

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 12:52

@ Lena och Elisabeth

Kanske någon av de här länkarna funkar bättre till Norra Skånes artikel:

http://nsk.se/article/20140603/HASSLEHOLM/140609874/-/socialnamnden-forlorar-sin-uppgift

http://www.nsk.se/article/20140603/HASSLEHOLM/140609874/-/socialnamnden-forlorar-sin-uppgift





 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 13:39

DN fabricerar historier om rasism, se artikel Avpixlat: http:/avpixlat.info/newsdesk/dn-fabricerade-historia-om-svensk-rasism-och-slog-upp-stort

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 14:04

Angående beslutet att ensamkommande kan söka socialbidrag till föräldrar och syskon, ett beslut från kammarrätten, vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Detta gör mig så orolig och rädd för vad det är för galningar som styr. Det här innebär, kära Sverigevänner, att vi verkligen måste lägga på ordentligt med kol för att dra ner byxorna ytterligare på makthavare i det här landet. Inte minst måste detta berättas för alla som vi känner framför allt människor som inte läser alternativa bloggar eller kanske inte på nätet övht. De MÅSTE få denna info, så är det bara. I Sverige har inte barn någon försörjningsskyldighet gentemot föräldrar/syskon, men det struntar tydligen kammarrätten i, de tänker helt enkelt inte ta någon hänsyn till våra lagar. Det förstår ni väl, alla ni som inte är övertygade ännu, att det ÅR mycket mörka krafter i omlopp. Detta är maffiametoder. Jag är säker att riksmedia inte heller kommer att informera om detta.

 
Ingen bild

Tobbe S

5 juni 2014 14:17

Ha ha ha, Tino Sanandaji lustmördar Sandvikenbluffen på sin blogg.

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

5 juni 2014 14:25

World Traveller och Göta:
Tack för länkarna.
Nu har jag forskat vidare. Det är inte alls på det sättet att ensamkommande barn kan söka socialbidrag eller försörjningsstöd som det heter till sina föräldrar och syskon.
Utan detta handlar om ett s.k resebidrag på 6000 kr. som kan utbetalas via röda korset. Man måste ansöka och alla får det inte beviljat.
Den som vill veta mer kan gå in på röda korsets hemsida, under flyktingar och andra migranter.

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 14:40

@ Elisabeth(pensionär)
Har du någon källa? Vore tacksam om du kunde visa den. Det du skriver är ju inte överensstämmande med vad som stod i den skånska tidningen. Märkligt!

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 14:45

@Elisabeth (pensionär)
Du tycker inte det är förvånande också att "ensamkommande barn" kan söka bidrag för att resa "hem"? Varför kom de hit? Det förstår väl du också att detta bara är "business". Och för det ska behövande svenskar stå tillbaka för det de betalt i skatter ett helt liv för! Är det rätt och riktigt tycker du?

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

5 juni 2014 14:50

Lena:
Jag tycker nog att röda korset är tillräckligt som källa.
Har inte sparat länkarna till sidorna jag var inne på eftersom jag aldrig lyckats kopiera in något på Thoralfs blogg.
Och du.....
Inte speciellt snällt att kalla oss äldre hjärntvättade.
Du tyckte det var märkligt att det inte stämde överens med skånska tidningen.
Själv har jag lärt mig att söka info från flera olika håll för att få en nyanserad bild.

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

5 juni 2014 14:55

Lena:
Ja, jag tycker det är riktigt i de få fall där detta är möjligt!
Jag har själv en låg pension, men skulle aldrig nedlåta mig till att ställa svaga grupper mot varandra.

 
Ingen bild

bonnläpp

5 juni 2014 15:07

@Elisabeth (pensionär), RK är inte en tillförlitlig källa. Om du tror att RK är seriösa så är du otroligt naiv. Dessutom blir jag nyfiken på vad du menar med att du inte ställer svaga grupper mot varandra. När det gäller människor som flytt från sina hemländer och sedan får betalt för att åka tillbaka hem. Vad har det med svaga grupper att göra?

Vad har din pension med det hela att göra? Mycket svammel, lite verkstad.

Vem ställer svaga grupper mot varandra? Hur många sk. ensamkommande bor hemma hos dig?

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

5 juni 2014 15:23

Bonnläpp:
Avpixlat, Fria tider, Realisten m.m är inte heller någon tillförlitlig källa, men jag läser de också.
Så du anser inte att flyktingar och ensamkommande barn tillhör en svag grupp i samhället?
Du förstår inte heller vad min pension har med saken att göra. Trots att SD tjatar om stackars fattiga pensionärer som betalt skatt i hela sitt liv och sen belönas på detta sätt.
Det är att ställa 2 svaga grupper mot varandra, när man säger att drar vi ned på kostnaden för invandringen så får pensionären mer i plånboken.
Tråkigt att SD lyckats lura knapt 10 procent av Sveriges befolkning, samtidigt som de i 9 fall av 10 röstat med alliansen och hjälpt till att öka klyftorna i Sverige.
Adjö!

 
Ingen bild

World Traveller

5 juni 2014 15:24

Elisabeth, hur du kan tro på vad Röda Halvmånen...jag menar Röda Korset säger fattar jag inte. Första gången jag hade med dom att göra var i Bosnien i början på 90-talet och jag har träffat på dom hycklarna många gånger sen. Jag tror faktiskt mer på vad som står i artikeln i Norra Skåne. En afghan som jobbade på en västländsk ambassad här i Kabul sökte asyl i det landet men fick nej, då provade han i Tyskland och fick nej, så han provade i Sverige och fick en lyxlägenhet i Göteborg, svenskt pass, livstids försörjning (har nu också en svensk batikhäxa som flickvän) och reser för svenska skattepengar fram och tillbaka till Afghanistan. Han deltog förresten i en konferens i Stockholm nyligen arrangerad av SIDA. Om du bara kunde se vart biståndspengarna går så skulle du gråta. Eller kanske inte du, men normala människor skulle göra det.

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 15:25

@ Elisabeth
Har du inte blandat ihop det hela ganska rejält nu?

Röda Korset har under många år gett möjligheter för invandrare i Sverige att där (alltså hos Röda Korset) söka bidrag till flygbiljetter för sina anhöriga från hemlandet till Sverige. Men det är Röda Korsets egna ihopsamlade pengar som har använts till detta. Eller rättare sagt de pengar som allmänheten har skänkt till Röda Korset.

Fallet i Helsingborg har inget med Röda Korset att göra. Utan det är en dom i kammarrätten som socialchefen Christer Persson anser ger SKYLDIGHETER för SOCIALNÄMNDEN i Helsingborg (och i förlängningen alla kommuner i Sverige) att betala ANHÖRIGAS RESEKOSTNADER TILL SVERIGE, så att t.ex anhöriga till s.k "ensamkommande barn" också kan komma hit och få asyl här.

Socialchefen Christer Persson anser dessutom att domen enligt hans tolkning inte endast är begränsad till resor utan dessutom innebär att underåriga i Sverige ska ha bistånd till det som de behöver för att kunna stödja anhöriga i andra länder.

 
Ingen bild

seson@telia.com

5 juni 2014 15:47

Röda Korset är en organisation som har till uppgift att mjölka befolkning på pengar. Ytterst liten del går till behövande. RK sorterar under NWO

 
Ingen bild

Thoralf A

5 juni 2014 15:48

Elisabeth

"Det är att ställa 2 svaga grupper mot varandra, när man säger att drar vi ned på kostnaden för invandringen så får pensionären mer i plånboken.
Tråkigt att SD lyckats lura knapt 10 procent av Sveriges befolkning"

Du får gärna förklara på vilket sätt SD lurat 10 procent av Sveriges befolkning. Men innan du börjar förklara skall du läsa vår skuggbudget!

 
Ingen bild

bonnläpp

5 juni 2014 17:11

@Elisabeth (pensionär), uppriktigt sagt så tror jag du inte har en aning om vad du pratar om. Kan bara konstatera att RK är inte seriöst, vad det har med Avpixlat att göra förstår jag inte. Själv läser jag inte Avpixlat, men är säker på att RK inte är seriöst. T.o.m Uppdrag Granskning ifrågasatte RK, men det är klart du vet bäst.

Dessutom hittar du på en massa saker som du sedan lägger fram som sanningar.

Du bör nog gå tillbaka till din pensionärsförening och begära mer kött på benen innan du försöker lura på seriösa människor dina påhitt.

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2014 18:01

NWO står för New World Order, en ny världsordning, (jo jo, det var den här ordningen man menade) och det var Bush d.ä på (-80-talet)som först började prata om detta i amerikansk politik. Sedan har andra följt, men i lilla Sverige har naturligtvis inte journalisterna belyst det på något sätt. Men det betyder att de som står för NWO är globalister, dvs. och de vill ha centralisering av makt, rikedom för en liten elit av ägare av storbanker, finansiella institut, multinationella företag, samt en del figurer som är så ofattbart rika inom vissa familjer bl.a Rothschild, Rockefeller, Goldman Sachs m.fl som i princip vill ha ännu mera makt o inflytande än vad de har nu. De har också nästlat sig in i media för att allmänheten ska bli hjärntvättad och lydiga. När ni handlar mat, föredra närodlat, sluta upp med att handla av de "stora" kända märkena, och sluta köp fulmedias tidningar.Då gör man en bra insats för att visa sin protest.

 
Ingen bild

World Traveller

5 juni 2014 18:09

De kallar sig Globalister idag. På 30-talet kallade de sig Internationalister. Samma skit, samma dröm om världsherravälde. Idag delar de dessutom drömmen med islamisterna. Båda ideologierna tar till samma metoder som nazisterna använde och senare kommunisterna.
Och de har mage att kalla oss fascister.

 
Svensson

Svensson

5 juni 2014 20:18

Man delar ut svenskarnas skattepengar till höger och vänster,det här visar att alliansregeringen inte kan hantera andras pengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2014 21:10



DETTA ÄR TRAFFIKING. !!!

Med kommuner, statliga verk, tjänstemän och privata företag inblandade.
Man har invandrare som ett sätt att göra sig pengar på.

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2014 21:20

I många länder finns korruption och mutor. Sveriges variant har kommit att bli "handel med människor" och hanteringen av dessa. Hela kedjan är insyltade i detta, Från campingägaren till regeringen. Stora skaror av yrken har blivit beroende av detta, Tolkar, Flyktingboenden, Socialarbetare av olika slag, Armeer av SFI-Lärare, Boendestödjare, gode män, psykologer, coacher, föreningar mm.
UNDRA PÅ ATT DE INTE VILL ATT DET SKALL KOMMA FRAM I LJUSET VA DE HÅLLER PÅ MED!

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2014 22:02

@ Observer

Ja, det stämmer. Riktigt, riktigt otäckt är det!

 
Ingen bild

Blåsippan

6 juni 2014 01:59

Sveriges nationaldag idag. Detta firar jag inte ihop med kommunala eller politiskt korrekta mörka krafter. Jag firar med familjen på min egen altan. Jag vill inte beblanda mig med politiskt korrekta krafter som vill framhävda Romers/ziegenares folkdans eller Somaliska traditioner på just denna svenska dag. Den här dagen är Gustav Vasas dag. Mängkulturen kan taga en steg tillbaka.

Leve Sverige och Svenskarna!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 juni 2014 07:21

"Blåsippan" därvidlag är vi helt överens, jag kommer att några minuter innan 08,00 hissa den gula och den blå !

 
Ingen bild

Fia

6 juni 2014 07:35

Grattis Sverige på din dag! 💕💕

En fundering. I vårt samhälle har det kommit massor av invandrare. Dom dumpas och i många fall stuvas in i lägenheter. Vad är nu alla antirasister? Dessa behöver ju hjälp att veta hur det nya landet funkar. Någon som berättar att barnen ska ha cykelhjälm, att små barn inte borde vara ute och leka mitt på vägen kl 12 på natten. Ingen av dom jag vet såkallade självutnämnda goda har visat sig på gatan... Nä ett spektakel är det. Tur att det då finns "rasister" som kan hjälpa till... Lustigt nog för pk media.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 juni 2014 08:10

Flaggan är i topp !!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juni 2014 08:48

Nu sedan en timma är också min flagga i topp. Ren och fräsch och utan osmakliga ord målade på den.
För mig och många andra representerar den ett stolt och starkt Sverige.

Ett Sverige som byggts av våra förfäder under möda och slit.
I skogar, på åkrar, i gruvor, på havet, i tunga industrier, på vårdhem och sjukhus, och mycket, mycket annat. Deras värkande kroppar och mödosamma slit hedrar jag idag när jag hissar min flagg mot skyn.

Jag hyllar inte en Nationaldag med Afrikanska dansuppvisningar och liknande.
Inte heller de som vill luckra upp, när man blir svensk. Att bli svensk medborgare måste få vara något att kämpa för med ordentliga krav och kunskapstest som vid godkända kunskaper och fläckfritt förflutet kan leda till ett medborgarskap.
Ett test som innefattar krav på kunskap om vår historia och traditioner, hur vi ser på kvinnors rättigheter och den rättstradition som vi har och som är byggd på en Kristen livssyn.


 
Ingen bild

Lotta

6 juni 2014 09:14

Detta evig tjat om att ställa två svaga grupper mot varandra har jag ett förslag. Skriv istället på det svenska folkets välfärds bekostnad.

 
Ingen bild

Lotta

6 juni 2014 09:48


Finland utvisar allt fler, från 100 till 300 per år. Undrar vilka konventioner Finland skrivit under? Kanske den annars så skrivglade Ahonen kan svara på det? Jag har dessutom i flera inlägg ställt frågan till Ahonen om han tycker att SD:s invandringspolitik, där man vill ha samma invandringspolitik som den som förs i Finland innebär att SD:s invandringspolitik är rasistisk men har aldrig fått något svar. Varför vågar du inte svara på min fråga?

http://svenska.yle.fi/artikel/2014/06/04/allt-fler-utlanningar-utvisas

 
Ingen bild

Skånepåg

6 juni 2014 09:50

@ Lotta

Även jag och några andra personer i grannskapet har hissat flaggan. Ser inte trevligt ut, när man ser de flaggstänger som verkar förbli utan flagga denna dag.

 
Ingen bild

Stefan A

6 juni 2014 10:34

Hann inte gå många dagar sedan avpixlat fick ansvarig utgivare innan jakten från fulmedia(aftonbladet) började...

 
Marlin Credits

Marlin Credits

8 juni 2014 01:04

Hej

Vi är ett privat finansiell konsult lån långivare och finansiella mäklare. Behöver du en ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för företag och personliga behov? Är du en legitima internet business älskare, enskilda eller en investerare? här är en möjlighet för dig att få ett lån från Marlin krediter Group Plc, e-post: Marlincredits@hotmail.com. Vi gör en mängd olika lån till en mängd olika kunder för många olika ändamål som köper bilar och köpa nya möbler, dröm yrken, eller akademisk strävan, konstruktion och nya hus och kontorsbyggnader. Alla dessa på en mycket låg ränta på 3%. Marlin krediter Group Plc är pålitlig, effektiv och mest underbara av allt är det fungerar som ett humanitärt bistånd Worldwide.

Ansök nu för alla typer av lån och få pengar omgående!

* Avtalade lån belopp mellan 3.000 och 15,000,000.00 valuta: Dollar US state, Euro och brittiska pund (GBP).
* Räntan @ 3% APR (räntan)
* Minst 1 år - max längd 20 år
* Välj mellan månatliga och årliga återbetalningsplan.
* Regler och villkor för flexibiliteten som lån.

Varför inte kontakta oss nu på Marlin krediter Group Plc, e-post: Marlincredits@hotmail.com så att vi kan hjälpa dig att lösa ut din ångest. Mer information om våra

annons vänligen kontakt oss med den nedan i detalj.

VD: Kelvin Roland
E-post: Marlincredits@hotmail.com
Hemsida: www.Marlincredits.webs.com

http://Marlincredits.webs.com

 
Ingen bild

Sweden

3 januari 2015 02:03

Hej, mitt namn är Mrs Camilla Barbro. Jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt. För några månader sedan ansträngda jag ekonomiskt, och i desperation, jag lurad av vissa långivare på nätet. Jag nästan förlorat hoppet tills en vän till mig hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mrs.Heather Whyte som lånar utan säkerhet lån uppgående till 30.000 Euro på mindre än 72 timmar utan tryck eller stress till en ränta på endast 2%. Jag blev mycket förvånad när jag kollade mitt bankkonto balans och fann att antalet jag appliceras skickas direkt till mitt lönekonto utan dröjsmål. Så jag lovade henne att jag skulle dela de goda nyheterna så att människor kan få lån enkelt utan stress. Så om du behöver någon form av lån, kontakta henne via e-post: qualityloanfirm@asia.com.
Du kan också kontakta mig på min e-post: camillabarbro15@gmail.com
Nu är allt jag gör försöker möta lån betalningar som jag skickar direkt till deras konton.
Min jul och nyår Celebra var underbart
Alla de bästa.

 
Ingen bild

Encik David Mutuku

14 maj 2015 12:39


Adakah anda memerlukan pinjaman?
Adakah anda ingin membayar bil-bil anda?
Adakah anda ingin memiliki kewangan yang stabil?
Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan
bermula dan mendapatkan pinjaman yang anda inginkan.
Tawaran ini adalah terbuka kepada semua yang akan dapat membayar balik kembali dalam masa yang sewajarnya.
Nota-jangka masa pembayaran balik boleh dirunding dan pada kadar faedah
3%.

Anda perlu memaklumkan kepada kami jumlah pinjaman yang diminta tepat bagi
membolehkan kami menyediakan anda dengan Terma dan Syarat Pinjaman. jika anda
berminat untuk mendapatkan pinjaman dari syarikat kami.
Sila, jangan melengkapkan borang permohonan pendek seperti di bawah dan kami
berjanji untuk membantu anda dalam mana-mana keperluan kewangan anda berada dalam
BORANG PERMOHONAN PINJAMAN {BORANG ONLINE}

1) NAMA ANDA ...................
2) NEGARA ANDA ................
3) PEKERJAAN ANDA .............
4) STATUS PERKAHWINAN ANDA .........
5) NOMBOR TELEFON ................
6) PENDAPATAN BULANAN ............ ..
7) ALAMAT .....................
8) TUJUAN PINJAMAN .............
9) PINJAMAN PERMINTAAN ................
10) TEMPOH PINJAMAN ..................

Hubungi E-mel: david.mutukufinance60@yahoo.com

LINK KEWANGAN LIMITED
THANKS,
Encik David Mutuku

 
Ingen bild

morgan debra

5 juni 2015 23:11

Hej Am fru, Morgan debra Am en legitim och tillförlitlig lån långivare ger ut lån
på ett tydligt och begripligt villkor på 2% ränta. från
$ 12.000 till $ 7.000.000 USD och Euro bara. Jag ger ut Business lån,
Personliga lån, studielån, billån och lån för att betala räkningar. om du
behöver ett lån vad du behöver göra är att du kontaktar mig direkt
på: morgandebra1986@gmail.com
Gud Välsigne Dig.
Hälsningar,
Morgan debra
E-post: morgandebra1986@gmail.com


Obs: Alla svar måste skickas till: morgandebra1986@gmail.com

 
Ingen bild

Rebeca

20 juni 2015 16:45

Hej herrar / Madams

Vi är i slutet av finansiell verksamhet och vi vill komma åt personlig service ge lån Du befinner sig i någon av följande fall?

* FCC
* FICP
* FIBEN
* Obetald Bankinlåning
En D * T
* DU IN domar
* DU ÄR PÅ ÅTERHÄMTNING
* Finansiera din Fastighetsmäklare

Vänligen kontakta oss, kommer vi att hitta en omedelbar och effektiv lösning
Kontakter: rebecamatimatrica@outlook.fr

 
Raymond Hills

Raymond Hills

13 juni 2016 18:18

Tack du alla där ute som har gett mitt företag en god trovärdighet rekord när det gäller finansiering. Vårt mål är att hjälpa människor med pengar till låg ränta på 3%. Jag vill använda detta medium för att informera alla som behöver lånefinansiering av något slag, tveka inte att kontakta via nedanstående uppgifter.

Telefon: +1 (325) 718-4362
e-post: raymondhillsfinance@yahoo.com
webbplats: http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhill

 
tom

tom

4 augusti 2016 09:31

Är du i alla finansiella svårigheter, så ingen mer
problem för regeringen ekonomiskt stöd är här för att hjälpa dig på något
finansiella problem. ansöka om ett lån på 3% ränta

personliga lån

projektlånet

företag lån

hälsa Loan

Skuldkonsolidering lån

Studielån

Lån som levereras till var som helst i världen genom
överföring av pengar Western Union, banköverföring och direkt lastbilar i kontanter,
Om du är intresserad av detta erbjudande, vänligen kontakta oss nedan.

Officiell E-post: (tombradinvestment@gmail.com)

http://www.lendacademy.com/lending-club-review

 
Ingen bild

oceanicfinance

28 november 2016 06:46

behöver du en äkta lån för yrkesmässigt bruk eller för att betala din skuld för nu kontakta Mr Kellie Wilson äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

 
Ingen bild

Credit Financier Home

9 oktober 2017 15:56

* Erbjuder en ränta på 3% räntelån
* Försäkring för kontantlös Entreprenör
* Garanti för pengar

Med bra kreditpoäng erbjuder Credit Financier Home säkerhetslån och lån utan säkerhet till privatpersoner eller företag eller kooperativa föreningar för industriella och personliga fördelar.

Kontakt Adress:
Whatsapp: +15184181390
Direkt mail
creditfinancierhome@gmail.com

 
Ingen bild

oceanicfinance

20 oktober 2017 07:56

behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards