thoralf

Alla inlägg under maj 2014

Av Thoralf Alfsson - 26 maj 2014 00:09

När vallokalsundersökning kom blev jag något besviken över 7,0 procent. Men så tittade jag på vallokalsundersökning från 2009 som gav SD 2,4 procent men valresultatet blev 3,3 procent. Skämighetsfaktorn var alltså ca 36 procent. Med samma skämighetsfaktor skulle resultatet i så fall bli 9,6 procent. I allra bästa fall enligt mina funderingar. Nu blir det ca 9,8 procent och därmed också två mandat i EU-parlamentet.


Ett önskeresultat för SD!


SVERIGEDEMOKRATERNA DEN STÖRSTA VINNAREN I KALMAR LÄN!!!

 

I Kalmar län var SD snubblande nära att bli näst största parti efter Socialdemokraterna.


 


I Kalmar kommun blev resultatet svagare än de mindre landsbygdskommunerna men valresultatet i alla våra tolv kommuner är bättre än SD:s rikets resultat på 9,8 procent. Då har vi gjort ett bra val. Torsås toppar med hela 16,6 procent och Högsby tvåa med 14,2 procent.


 


Inom Kalmar kommun sticker valresultatet ut för SD i ett valdistrikt. Nämligen Påryd. Vi har alltid varit starka i Påryd men dagens resultat på hela 21,7 procent är en rejäl skräll.


Ett stort tack till alla partivänner och sympatisörer som jobbat hårt för detta! Nu har vi fått ett bra resultat som kommer bli en alldeles perfekt språngbräda fram till allmänna valet i september.

I det kommande riksdagsvalet kan vi säkert bli tredje största partiet.


I ljuset av den mediala hatkampanjen som pågått i media under närmare 6 månaders tid är valresultatet minst sagt anmärkningsvärt. Denna hatkampanj fortsatte under SVT:s valvaka helt ogenerat av inbjudna gäster, partiföreträdare och programledare. Skrämmande demokratisyn! Att inte respektera valresultatet.

Av Thoralf Alfsson - 25 maj 2014 08:24

Idag kampanjar jag inte något. Jag skall gå och rösta men även besöka ett antal vallokaler för att se att allt går rätt till. Kameran skall med så att jag kan dokumentera brott mot vallagen. I eftermiddag är det även fotboll i Kalmar då stadens stolthet möter Helsingborg. Jag finns på läktarna och hoppas på tre nya poäng.


Igår var vi (SD) med vårt tält på Kvarnholmen i Kalmar och träffade många väljare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Tyvärr törs en del inte komma fram och prata med oss på grund av skämighetsfaktorn. Därför tror jag också att vi har ett betydligt större stöd än det som opinionsundersökningarna visar


    



Under dagen var jag iväg och gjorde några inköp och passerade då flera tiggare. En politiker från ett alliansparti berättade då om en episod som utspelats tidigare under dagen.  Dessa två tiggare hade angripit en musikant som ville stå vid samma gathörn som dessa liggande eller sovande tiggare. Men det accepterades inte utan tiggarna hade till och med använt fysiskt våld för att få bort musikanten. Politikerna på plats ringde polisen eftersom de upplevde situationen obehaglig och hetsk. Polisen var snabbt på plats.


Resultat!  Tiggarna behöll sina platser och en något förskrämd musikant fick ställa sig 50-75 meter bort.


 


Jag anser att det inte är ok att ligga och sova i Kvastenhörnet som är korsningen mellan Storgatan och Kaggensgatan, knutpunkten på Kvarnholmen mitt i lördagshandeln. Om en a-lagare gjorde det skulle han snart få flytta på sig. Det är hög tid att polisen börjar avlägsna dessa sovande tiggare.


Dessutom kan man ju börja undra vad de sysslar med när vanligt folk sover på nätterna. Eftersom de uppenbarligen är så trötta mitt på dagen att de måste sova.


Igår lyssnade jag även på P1 och programmet Kropp o själ. I programmet intervjuades en person som led av klimatångest. Man tror knappt sina öron när man hör detta. Lite "märkligt" att programmet sänds just den valhelg! 

Miljöpartiet och andra klimatalarmister har verkligen uppnått sitt syfte när människor mår psykiskt dåligt på grund av alla dessa klimathotelser som miljöpartister och andra personer som media ger stort utrymme får uttrycka. Lyssna till programmet.


”David Jonstad drabbades av en stor och stark oro över klimatförändringar och den globala uppvärmningen. Han letade efter hus som låg så högt över havet som möjligt för att klara sig vid stigande vattennivåer och han blev arg på omgivningen som åkte till Thailand på semester.”

 


Det är horribelt hur dessa klimatalarmister lyckats lura människor till en sådan oro. Uppenbarligen litar de mer till vad klimatalarmisterna säger än vad de ser med sina egna ögon i naturen. Vad ser de för klimatförändringar när de synar sin egen hembygd?


 


Att Miljöpartiet fick 15,5 procent i den senaste opinionsmätningen är sannolikt ett utslag av denna ohederliga klimatskrämselpropaganda som fått stå helt oemotsagd under EU-valrörelsen. Jag kan i varje fall inte se några förändringar. Att vi fått en medeltemperatur som ökat några tiondelar de senaste hundra åren betyder i princip ingenting. Med största sannolikhet så tror jag att det är solen som är den största orsaken till detta. Inte människan! Men Miljöpartiet utnyttjar denna skrämselpropaganda maximalt, till och med på sin valaffischer.


Vi behöver fler människor i Sverige som klarar av att tänka självständigt!

 

PS

Till slut en uppmaning till er som skriver kommentarer. Nivån har utan tvivel sjunkit den senaste tiden. Mycket trams och tjafs! Om det inte blir en skärpning kommer jag införa moderering och bara släppa fram seriösa kommentarer.

Av Thoralf Alfsson - 24 maj 2014 17:23

Imorgon kan du rösta emot Sverige eller för Sverige. Det är minst sagt enkelt. På den sida som röstar emot Sverige finns hela 7-klövern, inklusive Feministiskt Initiativ och Piratpartiet och på den sida som röstar för Sverige finns bara Sverigedemokraterna.


De som röstar emot Sverige skall aldrig mer klaga över att skolavslutningar inte hålls i kyrkan eller att det byggs moskéer i varje liten stad. Har man sagt nej till Sverige så har man samtidigt sagt ja till islamisering och ett segregerat samhälle! Där konflikter på grund av religion kommer att bli allt vanligare i spåren av en allt större invandring.


Större och fler beslut kommer tas i Bryssel utan att den svenska riksdagen kan påverka dessa. Beskattningsrätten kommer luckras upp och EU kommer få egna skattemedel från de svenska skattebetalarna. Det kommer alltså inte räcka med kommunalskatt, landstingsskatt, kyrkoskatt och statligskatt på inkomster. Vi kommer även få en EU-skatt i framtiden på våra inkomster. Men den som röstar emot Sverige skall inte klaga när den dagen kommer. Då är det för sent.


Sverige har inte ens rätt att behålla den svenska kronan!


Många svenskar har insett detta men ännu fler litar på 7-klövern och deras skönmålningar. Litar du på 7-klöverns politiker? Jag gör det inte! Faktiskt betydligt mindre efter snart fyra år i riksdagen.

 

Imorgon kan du säga ifrån. Jag kommer göra det i min vallokal, Lindö i Kalmar!

Av Thoralf Alfsson - 24 maj 2014 09:29


I veckan tog vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt starkt avstånd från de mötesstörningar mot SD som partimedlemmar ägnat sig åt och uppmanat till.


Nu är frågan vad Jonas Sjöstedt kommer göra med Dror Feiler som är nummer 5 på vänsterpartiets EU-valsedel. Dror Feiler fördes igår bort av polis från ett torgmöte där Björn Söder talade i Farsta centrum, efter just en mötesstörning och att han uppenbarligen inte hörsammat polisens uppmaningar.

 

Dror Feiler       Foto Thoralf Alfsson


Media borde givetvis sätta press på Jonas Sjöstedt med frågor om han nu kommer vidta några åtgärder mot Dror Feiler. Men jag gissar att media kommer vara mycket återhållsamma i sin journalistik.


Idag kommer säkert polisen få det jobbigt i Malmö, Göteborg och Stockholm då Jimmie Åkesson genomför Sverigedemokraternas slutspurt i EU-valet. Vänsterpartiets medlemmar och sympatisörer kommer knappast sitta hemma. De kommer säkert vara på plats och spela och sjunga Pippi Långstrump som sin förebild.


 

Av Thoralf Alfsson - 23 maj 2014 23:25

För ca en månad sedan avslöjande polisen en ”knarkfabrik” utanför Hultsfred. Hela 735 plantor cannabis beslagtogs i ett hus av polisen. Två män greps också vid tillslaget. Så här skrev Östran.


“Inne i huset påträffades två män, 28 och 33 år, och stora mängder marijuana.

Fyra av rummen var fyllda med plantor och avancerad utrustning för odling. Exakt hur mycket narkotika som togs i beslag är oklart men eftersom brottet rubriceras som grovt torde det röra sig om flera kilo.

Ingen av männen kommer från orten. Båda har erkänt att de arbetat med odlingen men hävdar att de gjort detta på uppdrag av annan person.

Vilken koppling männen har till Hultsfredstrakten eller om fastighetsägaren kände till verksamheten som bedrevs i huset är i nuläget oklart.”

 

Jag har kollat de flesta artiklar angående detta tillslag och försökt hitta mer uppgifter om de häktade men inte hittat något annat än att de inte kommer från orten.


Om man skriver att de inte kommer från orten innebär det att de inte kommer från Hultsfreds kommun enligt min slutledning. De kommer från någon annan ort i landet men definitivt inte från utlandet. Då skriver man inte att ingen av männen kommer från orten utan att männen är utlänningar


Ett typiskt exempel på där media med avsikt försöker vilseleda sina läsare om de häktade männens härkomst. Vid dagens möte i Polisstyrelsen fick jag informationen att båda männen är serbiska medborgare.


Media har än en gång lyckats med sin politiska korrekthet och därmed undanhållit fakta för sina läsare och medborgarna.


Varför är det så förtvivlat svårt att skriva hela sanningen! Vem är det media skyddar?


Här nedan finns länkar till lokalmedias artiklar. 


http://www.barometern.se/nyheter/lanet/knarkfabrik-har-avslojats(4258539).gm

http://www.barometern.se/nyheter/hultsfred/odling-kunde-gett-tiotals-kilo-marijuana(4288559).gm

http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/58227/1/69/

http://www.nyheterna.net/NYHETER/Hultsfred/Knarkfabrik-har-avsloejats


Av Thoralf Alfsson - 23 maj 2014 08:00

 

Kristina Winberg          Foto Thoralf Alfsson


Sverigedemokraternas toppnamn på EU-valsedeln Kristina Winberg planerar att flytta till Öland. Kristina har tidigare bott på Öland och Färjestaden mellan 1995 och 2003. Kristina Winberg blir med allra största sannolikt vald till EU-parlamentariker vid söndagens EU-val. I gårdagens opinionsmätning från Sifo fick SD 8,6 procent vilket skulle innebära två mandat i europaparlamentet.


Sverigedemokraterna i Kalmar län skulle se det som oerhört positivt om Kristina Winberg bosätter sig på Öland och det skulle bli en stor tillgång för oss lokalt med en kanal till Bryssel i vårt distrikt.


Jag har haft en del kontakt med Kristina under de senaste åren och det är med stor glädje som jag tagit emot hennes planer. Då jag upplever att hon är en mycket jordnära kvinna med skinn på näsan och en mycket god företrädare för Sverigedemokraterna.


Barometerns journalist Anders Blank fick informationen om att Kristina Winberg planerar att flytta till Öland under hennes besök i Kalmar i lördags men det var uppenbarligen en icke nyhet för Barometern. I varje fall har fortfarande ingen artikel publicerats i Barometern med anledning av den intervju som Anders Blank gjorde. Anledningen torde vara att denna uppgift kanske skulle öka intresset för Sverigedemokraterna i det kommande valet på söndag. Därför föredrar uppenbarligen Barometern tystnad.

Av Thoralf Alfsson - 22 maj 2014 23:51

 


I lördags tipsade en journalist mig om att på vänsterpartiets lista till kommunfullmäktige i Kalmar och på valbar plats finns den person som 2010 utpekades av Kalmargardet som AFA-medlem och ansvarig för flera attacker, mot bland annat mig. Något som Barometern skrev om i flera artiklar.


”I flygblad pekas Vänsterpartiets kandidat till kommunfullmäktige i Kalmar, Sebastian Hellvin, ut som kriminell aktivist.”


Barometern 2010-06-05

 

Barometern la till och med upp Kalmargardets fejkade flygblad på sin webbsida. Men det är numera borttaget. I flygbladet beskrevs vänsterpartiets fjärdenamn som delansvarig för bland annat en yxattack. I valet 2010 fanns Sebastian Hellvin på plats 11 till kommunfullmäktige för Vänsterpartiet men nu har han alltså avancerat till plats nummer 4 och en valbar plats.


”Sebastian Hellvin, född 1989, svensk politiker, som kandiderar för Vänsterpartiet till Kalmars kommunfullmäktige. Han är son till Leila ben Larbi Hellvin som också är aktiv i Vänsterpartiet.”


Notera också att hans mamma står som nummer 3 på valsedeln.


De som kallade sig för Kalmargardet publicerade sitt flygblad med anklagelserna i juni 2010. Personligen hade jag förväntat mig en del problem under valrörelsen 2010 men inte en enda incident inträffade. Det har för övrigt varit lugnt sedan juni 2010 i Kalmar. Inte förrän i december 2013 märkte vi av AFA i Kalmar igen. Vilket jag skrev om i ett blogginlägg.


Om anklagelserna var riktiga eller inte kan jag inte säga något om. Men det är ju märkligt att AFA och andra slutade med alla sina aktiviteter exakt samtidigt som Kalmargardet hängde ut vänsterpartisten och där media och då speciellt Barometern följde upp med flera artiklar.


”I texten, som är skriven i jag form, presenteras han som Afa-Dackebygds ledande aktivist i östra Sverige.”Jag är den Afa-aktivist som planerade och tillsammans med min gode vän N.N den 7/5 satte en yxa i dörren hos en ung kvinna på grund av hennes åsikter”, står det bland annat i flygbladet.I texten påstås också att Sebastian Hellvin varit inblandad i fönsterkrossning hemma hos Sverigedemokraten Thoralf Alfsson och vandalisering av en äldre dams bil på Kvarnholmen.”

 

Givetvis förnekade Sebastian Hellvin anklagelserna men faktum kvarstår alla våldshandlingar och aktiviteter slutat tvärt i  samband med Kalmargardets uthängning.


Kalmargardet menade ca 4 månader efter deras “flygbladskampanj” att den varit väldigt lyckad och att deras taktik fungerat. Något som de upplyste om i ett blogginlägg under oktober.


Barometern uppmärksammade blogginlägget och skrev en artikel med rubriken “Kalmargardet tystade AFA”.


”Barometern berättar historien om hur Kalmargardet tog steget in i cybervärlden för att plocka bort sin rival Afa Dackebygd.”


Läs hela artikeln.


Nu är frågan om Vänsterpartiet satt en AFA-aktivist på valbar plats till kommunfullmäktige?

Av Thoralf Alfsson - 21 maj 2014 23:13

Uppdrag granskning om Jihad-krigaren Bilal ger upphov till flera reflektioner.


Jag undrar om Bilals föräldrar överhuvudtaget funderar över islams roll när det gäller deras sons död i Syrien. Ger de religionen islam skulden? Eller ser de innerst inne sin son som en martyr! Det fick vi inget svar på i programmet och frågan ställdes inte heller av någon i redaktionen, därmed kan man dra sina slutsatser. Tydligen var det något som inte tillförde programmet något.


Det var även slående hur ovilliga alla ”vänner” var att prata om Bilal. Sannolikt var flertalet av dem medansvariga på ett eller annat vis. Slutsatsen är ju att det inte handlar om en liten grupp som har föreläsningar i Skärholms moskéen. Återigen hamnar man i en moské när man börjar söka efter källan. Pågår samma saker i alla moskéer i Sverige? Eller är det bara i våra tre stora städer? Personligen tror jag att det är betydligt mer utbrett än till dessa tre stora städer.


Kom ihåg att varje vecka kommer det mer än 1000 muslimer till Sverige och söker asyl. I förra veckan nästan 1600 och jag gissar att en övervägande majoritet var muslimer. Det kommer behövas många moskéer i Sverige för alla dessa muslimer. Är det en utveckling som vi önskar oss i Sverige? Jag gör det definitivt inte.

Vi kommer att få många fler Bilal i framtiden. Så länge de lämnar landet för Jihad i något MENA-land så slipper vi ju det problemet men jag befarar att dessa Jihad-krigare kan komma att rikta sin Jihad mot svenska mål och människor i framtiden.


Ingen i Sverige tycks veta vad som pågår bakom väggarna i Sveriges moskéer. Jag tror inte ens SÄPO har koll på detta. Om det är så är det verkligen illa och mycket oroande.


Man kan ju hoppas att Uppdrag granskning går vidare med tråden till Skärholmens moské i kommande program. Det är alldeles för många spår som leder till någon moské.


Personligen anser jag att dessa Jihad-krigare skulle mista rätten att få komma tillbaka till Sverige då de sannolikt är stora säkerhetsrisker för det svenska samhället och dess innevånare.


Men vid närmare eftertanke är det väl redan något slags krig som pågår i våra storstäder då personer mördas och skjuts ner på öppen gata mer eller mindre dagligen.


Kommer vi få se svenska muslimer ta avstånd från dessa Jihad-krigare och organisationer som rekryterar dem i moskéer. Nej, i bästa fall kanske någon kvinnlig debattör med utländsk bakgrund tar upp detta de närmaste dagarna. Att någon manlig muslim skulle ta upp det är nog otänkbart. Zoran Ismael kanske kunde skriva en debattartikel ;-)


Slutligen hoppas jag att fler svenskar kom till insikt om faran med islam i Sverige efter kvällens Uppdrag granskning!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards