thoralf

Direktlänk till inlägg 29 maj 2014

NY UNDERSÖKNING

Av Thoralf Alfsson - 29 maj 2014 08:46

Hjälp mig i min nya undersökning om varifrån mina läsare av bloggen kommer ifrån. Jag är intresserad över att se om det blivit någon förändring efter EU-valkampanjen. I högermarginalen kan du klicka i en "omröstning".

 
 
Ingen bild

Stockholm

29 maj 2014 10:57

Önskar att man var lika rakryggad som dig :-)

 
Ingen bild

Dille

29 maj 2014 11:29

Kalmar är ju en universitetsstad och i sådana brukar SD ha svårt att vinna röster. Undrar därför om kanske SD-Kalmar har röstetalet bland universitetskommunerna?
Någon som vet?

 
Ingen bild

Lärare

29 maj 2014 12:02

Thoralf!

Tror du har läsare över hela Sverige!
Kan du dela upp landskaps- eller länsvis också?

 
Ingen bild

Lärare

29 maj 2014 12:04

Vid närmare eftertanke ser jag det som näst intill omöjligt med landskapsvis eller länsvis.

Kanske räcker det med norr, mellan eller söder, eller nåt liknande.

 
Ingen bild

Göta

29 maj 2014 12:14

Jag undrar om det inte kan vara lite för tidigt att ställa sådana frågor till eventuellt nytillkomna läsare. Vana internetanvändare, som googlar runt friskt på nätet, klickar och kryssar säkert lite här och var, men alla de som bara skriver några mejl till släkt och vänner och som har vågat sig in här för att kolla lite försiktigt på en sajt från det där "farliga-hemska-rasist-nazist-partiet" (enligt PK-media), vågar kanske inte delta i något kryssande riktigt ännu. Speciellt inte med tanke på den ännu större förtals- och demoniseringsstorm mot SD som nu sveper över landet och syns och hörs i radio och TV mer eller mindre oavbrutet i alla lägen. (Se exemplet i min kommentar nedan!)

Kanske bättre att vänta tills de känner sig lite mer hemma här och har fått en mer vidgad syn på verkligheten än vad de är vana vid från fulmediernas ensidiga propagandaverksamhet.

 
Ingen bild

Göta

29 maj 2014 12:18


MEDIERNAS DEMONISERING AV SD I ALLA LÄGEN
Mediernas jakt på SD och demonisering av partiet har definitivt passerat gränsen för det normala och övergått till det gravt absurda. Hur långt det har gått bevisas bland annat i följande programklipp från P1-programmet "TYPO" i morse kl. 07:45.

TYPO är en serie korta informationsprogram i P1, där man informerar om olika typsnitt. Det vanligaste typsnittet "Times New Roman" var nog det första som presenterades, och morse var det dags för typsnittet "Old English".

I dagens programtablå för P1 hittar man följande:
"TYPO: OLD ENGLISH - FRÅN MUNKAR TILL NAZISTER"
"Old English är typsnittet med anor tillbaka till medeltidens munkar. Men vad händer om det hamnar på ett dokument från Sverigedemokraterna? ”Det här associerar man ju direkt till nazism”, säger Cap O Designs chefredaktör Carina Nilsson, när hon får se ett dokument från partiet. Hör om ett typsnitts resa från munkar, till nazister och vidare till hiphoppare."


Här kan ni lyssna på programmet (ca 10 min långt), där P1 "förklarar" varför SD tydligen hade valt att använda det "nazistiska" typsnittet Old English i rubriken på ett riksdagsdokument med ett budgetförslag 2010.
...Och visst är detta ett väldigt passande program för fulmedia att lägga in en repris på just efter SD:s "chockresultat" i EU-valet?

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/104728?programid=4387


 
Ingen bild

Göta

29 maj 2014 12:48

Den här summeringen på 5 minuter av SVT:s Vänster-Valvaka MÅSTE NI SE!

Huvud-vänster-personer:
Okänd Fi-representant
Alexandra Pascalido
America Vera-Zavala

http://avpixlat.info/2014/05/29/svts-valvaka-summerad-pa-fem-minuter/#disqus_thread

Exakt på kornet!

 
Ingen bild

Lotta

29 maj 2014 12:57

OT/

Har funderat lite på ett par saker som 7-klövernpolitiker brukar använda sig av flitigt. Dels att exempelvis närliggande länder till Syrien tagit emot så ofantligt många fler flyktingar än Sverige. En fråga: Hur mycket av det jordanska folkets skattepengar dvs välfärd läggs på dessa flyktingar? Är det månne så att det inte lägger ett rött öre utan att det är bl.a svenska skattebetalarna som står för fiolerna även där genom frikostiga bidrag till UNHCR? Hur nobelt är det då att upplåta lite mark och låta några andra stå för försörjningen? Det hör man aldrig någon 7-klövernpolitiker nämna. Reinfeldt och Borg använder gärna och ofta uttrycket "finansieras krona för krona" någon borde ställa frågan om den förda massinvandringen även den finansieras krona för krona. Ingen är väl dummare än att man begriper att våra skattemedel inte är oändliga och räcker till allt som godhetsapostlarna tycker är gott och fint utan de pengar man lägger på massinvandringen tas självklart från något annat område som därmed blir eftersatt. Titta på vad ni vill när det gäller vård, skola, omsorg, vägar, järnvägar, vatten och avloppsnät osv osv varför tror ni det är så eftersatt och dåligt? Jobbskatteavdrag har vi inte haft de senaste decennierna så det kan inte förklara dessa ras inom område på område utan förklaringen är att våra skattemedel har gått till att ta emot och försörja människor från jordens alla hörn. Ingen är väl så dum att man tror det är gratis?

 
Ingen bild

eva

29 maj 2014 13:09

Jo, V+MP+C är.

 
Ingen bild

Lotta

29 maj 2014 13:16

OT/


Skrämmande läsning från en artikel av Gunnar Sandelin som ingen svensk tidning vill publicera. Här kommer ett litet axplock:

"Idag har var femte person utländsk bakgrund. SCB, Sveriges motsvarighet till Danmarks statistik, visar på en mycket stor demografisk förändring. Mellan åren 2000-2013 har befolkningen med utländsk bakgrund ökat med 713.000 personer medan de som har svensk bakgrund har ökat med knappt 50.000

Skulle vi som svenskar bara räkna dem som har två inrikes födda föräldrar så skulle förändringen under samma tid innebära en minskning med 114.000 personer medan befolkningen med utländsk bakgrund ökat med 876.000 Detta är en stor omvälvning i ett land som Sverige, med sina knappt tio miljoner invånare."


Nästa exempel kan man starkt ifrågasätta vilka obrytbara konventioner Sverige skrivit under som våra nordiska grannar inte har? Det kan ju knappast vara samma konventioner. Vore också intressant att få en kommentar av Markku Ahonen på detta:

"Medan Sverige under 2013 i runda tal gav 29.000 positiva asylbeslut var motsvarande siffra för Norge 6.000, Danmark 4.000 och Finland 2.000 Därtill kom också 11.000 anhöriga till dessa asylmigranter att få svenska PUT förra året."

Varför tar inte ditt hemland Finland lika stort ansvar för världens flyktingar som du tycker att Sverige skall? Kanske dags att flytta hem och börja påverka dina landsmän att bli lika "goda" som du?

http://www.exponerat.net/radslans-kultur-harskar-i-sverige/#ixzz336MKhq1E

 
Ingen bild

En kostnad betyder minus på alla språk

29 maj 2014 14:33

OT 50.8% för Moskvagänget samt 38,4 för bananskalarna i undersökning
15% för SD i valet höst så kan Löven Fridolin Sjöstedt dra sej i lianen vid omröstningar.

Scenariot är fullt möjligt och håller på att slå in :=)(=:
Snälla vänsterfascister/vänsterjournalister sluta inte mobba
SD håller på att springa ifatt Dansk Folkeparti med rekordfart

Kanske SD kan dela ut plasttrumpeter till vänsterbrudarna runt 20 år som står och gör Karsuddendansen vid SD mötena,så kan dom tuta upp SD till 20% 2014 ?

 
Ingen bild

Göran

29 maj 2014 21:33

@Lotta,

Jo de ömsinta barnrumporna Ullenhag och Fridolin tror att det är gratis.

Dessutom tycker Ullenhag att vi haft turen att vara födda i Sverige. Personligen tycker jag snarare att jag haft oturen att födas i samma land som Ullenhag.

 
Ingen bild

Undrande

31 maj 2014 00:48

@thoralf
Såg du undersökningen i Barometern på nätet, vad läsarna skulle rösta på om det var val nu, när jag röstade var det ca 34 % som röstat SD! Över 500 st hade deltagit då.

 
Ingen bild

Rönnebergapågen

1 juni 2014 11:29

"Sweden salubrates national day tomorrow."
Det var den mest kreativa stavningen av 'celebrates' som jag någonsin sett.
Hur stavar Borgström Salubrin? Celebrine?

Förresten så föreslog Gudrun en mansskatt redan för några år sedan. Inte för att alla män är så högavlönade, utan för att vi bråkar och plockar sönder så mycket :D

 
Ingen bild

Rönnebergapågen

1 juni 2014 11:32

Hoppsan, kommentaren hamnade fel. Får börja om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards