thoralf

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

EN SORGLIG SAMLING

Av Thoralf Alfsson - 27 maj 2014 22:54

Igår och idag fylls tidningarna och sociala medier med politiskt korrekta personer som vräker ur sig det ena värre än det andra över Sverigedemokraternas valresultat och den trend som vi ser i Europa där invandringskritiska partier och EU-kritiska partier växer. Invektiven haglar från företrädare från 7-klövern och FI, inte minst på lokal nivå där småpåvarna härskar. Det ser givetvis sin egen tillvaro och trygghet hotad.


Expressens framsida igår säger väl en hel del omtillståndet i Sverige.


Men det finns ju även ljushuvuden på europeisk toppnivå som får hjärnsläpp och pratar innan de kopplat in hjärnan. EU-kommissionär Cecilia Malmström (FP)är ett exempel på detta. I en intervju i Dagens Industri säger hon detta.


”Jag avskyr allt som SD står för!”


SD vill ta bort pensionärsskatten! Det avskyr Cecilia Malmström och Folkpartiet.


SD vill utveckla kärnkraften! Det avskyr Cecilia Malmström och Folkpartiet.


SD vill ta krafttag mot brottslighet! Det avskyr Cecilia Malmström och Folkpartiet.


Det var några korta exempel på vad Cecilia Malmström avskyr.


Sanningen är nog snarare den att de politiskt korrekta inte har några sakargument mot Sverigedemokraterna därför använder man sig enbart av invektiv och floskler i en salig kombination. Media citerar dessa lydigt och med stor glädje! Utan att försöka analysera vad dessa ljushuvuden vräker ur sig för osanningar.


Om nu våra politiska motståndare verkligen vill ta en debatt med fakta kan man ju bara granska hur vi röstat i riksdagen och vilka motioner vi lagt under denna mandatperiod. Inte hur många gånger vi röstat med Alliansen eller de rödgröna, utan vilka politiska förslag vi stödjer eller driva själva.

Det borde ju vara väldigt lätt och sedan redovisa detta i media för hela det svenska folket och därmed visa vilken hemsk politik vi företräder. Och vilket hemskt parti Sverigedemokraterna är.


Men det görs inte! Vare sig av våra politiska motståndare eller av media!

 

Jag vet varför media inte göra detta! Då skulle också Sverigedemokraternas politik spridas över hela landet och då skulle medborgare/väljare uppleva att alla dessa politiskt korrekta och media spridit lögner under hela innevarande mandatperiod. De värsta lögnhalsarna skulle dessutom finns inom media och vänsterpolitikerna. Inte minst Miljöpartiet.



EU-valet kan enligt min mening påskynda den svenska invandringskatastrofen. För Sverige är EU-valet i Europa troligen en katastrof! Med FN och LePen som största parti i Frankrike, UKIP största parti i England och Dansk Folkeparti i Danmark. När dessutom andra EU-kritiska och invandringskritiska partier går framåt i andra länder i Europa kommer sannolikt de flesta av dessa länder förändra sin invandringspolitik. Förändringen kommer antagligen innebära hårdare regler och ökade krav på invandringen.


Sverige kommer sannolikt gå i motsatt riktning om man skall tolka resultatet i EU-valet. I mina ögon är det en katastrof för Sverige då antalet asylsökande sannolikt kommer öka dramatiskt de kommande åren till Sverige.


Löfven, Romson, Fridolin och Sjöstedt och nu kanske även Schyman kommer att stå vid den svenska gränsen och önska alla välkomna till Sverige och samtidigt dela ut PUT till de nya "svenskarna".

 
 
Ingen bild

Hulda mk1

27 maj 2014 23:08

Ja, det gick kalla kårar längs ryggen på mig när jag tänkte på en ev. kommande Sossestyrd regering. Detta gäller mer än bara invandringspolitiken.
Framtiden ser definitivt inte ljus ut...

 
Ingen bild

Oskar

27 maj 2014 23:10

SD företrädare med ruter.. mer sånt http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=5872424

 
Ingen bild

RobertSt2

27 maj 2014 23:54

Alla måste vi ha en fiende. SD har blivit unisont utvald till att vara den 'lede fi'. Tyvärr, det är så folk fungerar.

 
Ingen bild

kung_och_fosterland

27 maj 2014 23:57

Undrar hur Ceciliorna och övrig PK-elit skulle ställa sig till att öppna en gratis färjeline Nordafrika - GBG nonstoptrafik med maximalt tillåtet antal passagerare på varje tur? Då skulle inte några hinder enligt Dublinförordningen uppstå. Det är bara att hyra in så många passagerarfartyg som önskas, det är ju lönsamt! Så varför denna tvekan?

Finns det någon övre gräns för invandringen, PK-eliten? I så fall, på vilken nivå ligger den? Låt oss vinstmaximera!
(sarkasm)

 
Ingen bild

Farbror Humhum

28 maj 2014 00:40

OT
Förslag till text på en påminnelselapp för alla PK-muppar:

"Tillse att hjärnan är inkopplad
innan munnen öppnas".

 
Ingen bild

Göran

28 maj 2014 00:51

Ja, aningslösheten och dumheten går hand i hand i Sverige. Winston Churchill skulle ha kallat 7-klövern för eftergiftspolitiker, sådana som matar en krokodil i hopp om att bli uppätna själva sist.

Men... var är svenskarna ?

Med tanke på att de invandringskritiska nationella grupperingarna i andra europeiska stater ligger på mellan 20 och 30% så saknas det något i Sverige. Har svenskarna flyttat till Thailand och Kanarieöarna ?

 
Ingen bild

Patrik

28 maj 2014 01:24

Jag ser Sveriges kollaps som oundviklig, med tanke på det globala ekonomiska läget vi ligger i.. Makthavarna kommer skuldsätta svenskarna över öronen i deras strävan efter att behålla deras egen prestige..

Pat Condells senaste video "Sweden goes insane", säger mycket om hur Absurdistan idag är i dysfunktion...

 
Ingen bild

Stefan i Std

28 maj 2014 01:31

"Löfven, Romson, Fridolin och Sjöstedt och nu kanske även Schyman kommer att stå vid den svenska gränsen och önska alla välkomna till Sverige och samtidigt dela ut PUT till de nya "svenskarna"."

Din analys är också min sedan en längre tid. Men vad det gäller vingelpellen, opportunisten och politiskt korrekte Löven är jag inte lika säker. Mellan skål och vägg är jag helt övertygad om att han inte vill ha denna vansinniga flyktingpolitik.

Sossarna våndas helt säkert för att ”regera” med hjälp av pappskallarna(läs Romson,Fridolin) som gjort vansinne till politik. Löven önskar sig säkert något helt speciellt i luciagåva detta år.

Ett nytt blankt luciabeslut såklart!

 
Ingen bild

Gustav Fridolin Sveriges nästa landsfader ?

28 maj 2014 01:47

Det är nog inte omöjligt att dom rödgröna skall straffa svenska folket genom att öppna Sverige totalt för invandring Reinfeldt var ju inne på den linjen med MP.

Vilket i sin tur resulterar i att SD växer mer och snabbare
I stort sett alla idag verksamma politiker har byggt sina karriärer på falsk godhet och migration, röd som blå
En och annan dumnaiv finns givetvis också i leden
Dessa vet precis vad dom håller på med det är det som är så tråkigt.

Sverige har med dessa politiker och en illröd press, samt privata intressen med sin egen agenda blivit en explosiv krutdurk i en märklig mosaik

Helt fel grupper köper in sej i Sverige, igår körde SVT ett reportage om hemodling, men det kan ju inte ersätta socialbidragen
Du kan i princip inte slå på ett nyhetsprogram i Sverige idag utan propaganda för invandrare oavsett dag tid, samma sak i reklamen OKQ8 senaste exemplet

En sak är i allafall säker den dagen svensken får nog så kommer ilskan att riktas mot dom ansvariga .
Det har nog inte alla av dessa riktigt förstått

Tyvärr ser inte den stora massan igenom hjärntvätten frågan är bara vad som händer när det sker, det vågar man inte ens tänka på
Bostadsbrist,prisras på villor lgh, unga svenskar som aldrig fått en chans trots gedigna utbildningar.
Gode gud vilken ilska den vill man inte drabbas av

Det finns inget folk i Europa som är så totalt grundlurade av sina politiker och journalister.

Vuxna människor rabblar intvättade fnoskler när dom intervjuas skrämmande.
Handgranater gruppvåldtäkter, en skola i fritt fall, pensionerna borta bilar brinner, inget får svensken att vakna i stor omfattning

Dom högutbildade röstar inte på SD kablar SVT ut, tacka fan för det dom har ju varit längst inom UHÄ där 80% av lärarna röstar rött
Ämbetet är lika ockuperat som televisionen
Är det något att vara stolt över att man gått på uppfostringsskola längst av alla ,och gör som majjen sa att man skall göra ?
Här ser man att hjärntvätt slår intelligens lätt

Till sist dom som bestämmer sej sista dagen på vad dom skall rösta på kan väl lika väl gå och köpa en pizza ,dom bryr sej ju ändå inte om sin framtid, samma personer skulle gladeligen köpa biljett till Titanic 2 utan att blinka

 
Ingen bild

kalle

28 maj 2014 01:56

7 klöver folket vill ha tillgång till svenska folkets skattepengar, nu är de arga för de riskerar att förlora den förmånen.

precis lika illa behandlas uppstickarpartier i Vetlanda , centern där förlorade sin möjlighet till vanstyre.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/375848?programid=3381

 
Ingen bild

JanErik

28 maj 2014 04:20

Jag upplever hur man som SD väljare blir idiotförklarad i svenska medier just nu. Nu senast nyheter24.se.

Men det där med att Jean Marie Le Pen skulle ha sagt det där om att "Herr Ebola kommer lösa en del befolkningsproblem" visade sig vara en sanning med modifikation.
Men just nu håller jag tyst vid kaffebordet vid arbetsplatsen.

Men. Jag skäms inte, jag ångrar inte en sekund på vad jag röstat på

 
Ingen bild

Ulla

28 maj 2014 06:39

Jag tror att det inför höstens val skulle vara bra om det gjordes en tydlig sammanställning av vilka förslag SD röstat med/mot alliansen. Givetvis är frågan i sig väldigt relevant för hur SD ställt sig och röstat inte bara antal med/mot M & co eller S & co. Bra som argumenthjälp för oss som gärna pratar för SD men inte har 100% koll på dessa röstningar

 
Svensson

Svensson

28 maj 2014 07:00

Dom är rädda nu när EU motståndet växer,det visar att vi är på rätt väg.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan

28 maj 2014 08:19

Jag tycker mycket illa om att EU centralt beslutar om en massa saker som vi själva kan sköta bättre. Men frågan är om det inte vore bättre om EU fick bestämma över vår invandringspolitik... Med tanke på hur den svenska politiska majoriteten resonerar så skulle EU's invandringspolitik säkerligen vara mycket mer restriktiv! Efter de invandingskritiska partiernas stora framgångar i många EU-länder så kommer dessa länder säkert skärpa sin invandringspolitik och då kommer Sveriges politik framstå som mycket mer liberal utan att vi ändrar på något. Efter en trolig röd-grön valseger i höst så kommer vi nog få en än mer extrem invandringspolitik och katastrofen är ett faktum! Framtiden ser mörk ut...

 
Ingen bild

Pepparholm

28 maj 2014 08:32

Valexperter och redaktörer är mycket bekymrade. Jag har röstat fel och inte som de bestämt. Jag, mina talespersoner och de fria bloggar där jag hämtar min kunskap måste skrämmas eller förbjudas inför riksdagsvalet.

 
Stefan K

Stefan K

28 maj 2014 09:12

I höst kan Sverige drabbas av en regering med S + Mp + V och kanske också FI. Kanske inte helt troligt, men heller inte omöjligt.

Tre av dessa partier känner sig missnöjda med dagens invandringspolitik och vill se att fler invandrar och inte minst att Sverige tar emot långt fler asylsökande än idag. Vidöppna gränser är väl de ord som står närmast till hands.

Borta är alla problem som redan etablerat sig i Sverige, såsom den oacceptabelt höga arbetslösheten, den akuta bostadsbristen, den ökande segregationen och den avstannande välfärden. Vi ska ändå ta ett större ansvar än vi gör idag och då lär inte socialisternas utlovade skattehöjningar slå särskilt högt. Då behövs det mer och vilka konsekvenser det får för landet Sverige vill jag knappt tänka på.

S har i denna illustra samling partier, trots allt en mer sund syn på verkligheten än V, Mp och FI. Dock lär S aldrig få en egen majoritet, utan lär plocka med ett eller två av nämnda vänsterpartier och de lär knappast gå in i en regering tomhänta och utan krav.

Med Mp, V och FI i en svensk regering, lär vi få se en migrationspolitik som varken Sverige, Europa eller kanske världen skådat i modern tid.

Just nu är journalister och politiska motståndare förfärade över SD:s framgångar, trots gemensamma ansträngningar att svärta ned och bekämpa partiet.
Jag tror de borde känna en större förfäran över framtiden om nu Mp, V och FI blir de maktfaktorer vi hoppas att de inte blir.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hacke

28 maj 2014 09:28

Lite utanför ämnet:
Två dagar i rad har det begåtts mord i landet. Igår en dödlig bestialisk knivattack i Uppsala mot en kvinna inför parets treåriga barn, idag ett mord i Haparanda.
Inget av dessa har nämnts med en stavelse i statsradions över tre timmar långa P1 Morgon med tillhörande Eko-sändningar. Däremot har dessa dåd med all rätt bildat förstanyheter på alternativa privata radiokanaler.
Hos P1 Morgon har man fullt upp med att dagligen fylla studiorna med representanter för mp, v och fi och prata jämställdhet, spy sd-hat o d politisk propaganda vare sig det är valtider eller inte. Den journalistisk/politiska agendan har aldrig framträtt så tydligt som i detta program liksom systerupplagan Studio Ett på eftermiddagarna.
Kan inte frigöra mig från tanken att denna hela tiden förstärkta utveckling av programmen, som f ö genomsyrar hela public service, beror på de kraftigt kvinnodominerade redaktionerna under ledning av Anne Lagercrantz.
Märkligt att inte åtminstone någon ur den nya inneyrkesgruppen medieforskare/medieanalytiker har reagerat mot denna groteska utveckling inom det som påstås ska vara hela folkets radio. Alla kan väl inte ha fått sin utbildning (läs hjärntvätt) på Södertörns Högskola. Eller är det lika illa ställt med objektiviteten och den fria forskningen över hela högskolelinjen som inom public service?

 
Ingen bild

Tony

28 maj 2014 09:36

Hyckleriet frodas bland alla proffstyckare,
ta till exempel hur vänsterfolket värnar och
ömmar för dom Rumänska tiggarna, hur synd det
är om dem ,och det är inget brott att vara fattig
och så vidare. Nej det är inget brott att vara fattig,
men det hade varit klädsamt om vänsterfolket hade
sökt anledningen till varför Rumänien är så fattigt
och underutvecklat, men det tiger dom av förklarliga
orsaker om, att det är ett dödfött kommunistiskt
system som är är orsaken till att landet är extremt
utarmat, att landet nu blivit av med detta ok och
försöker att bygga upp landet, ja det borde glädjas även vänstern, men istället så skyller man i vanlig ordning
allt på västvärlden!

 
Ingen bild

Hacke

28 maj 2014 10:42

Dagens bästa; Birros käftsmäll till etablissemanget i senaste krönikan.

http://www.expressen.se/kronikorer/marcus-birro/sd-talar-pa-ett-sprak-som-valjarna-forstar/

 
Stefan

Stefan

28 maj 2014 11:03

Äntligen!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

AWSvensson

28 maj 2014 11:31

Hoppet får vi nog ställa till gammelmoderater som i likhet med moderaten i Filipstad inser att deras position inom makten står o faller med om de kan ändra invandringskurs i god tid innan valet,som de flesta då förstår så hastar det.

 
Ingen bild

Göta

28 maj 2014 12:20


@ Ulla 06:39 som skriver: "Jag tror att det inför höstens val skulle vara bra om det gjordes en tydlig sammanställning av vilka förslag SD röstat med/mot alliansen."

MYCKET BRA ULLA! Detta är exakt vad jag också tänkte när jag läste detta inlägg av Thoralf. En sådan sammanställning skulle passa utmärkt i ett info-utskick inför valet!

@ Thoralf
Jag har förgäves letat på nätet efter ett av dina blogginlägg där du radade upp den dagens SD-motioner, som 7-klöverns riksdagsledamöter givetvis röstade bort. Det var oerhört bra, viktiga och kloka motioner som skulle passa utmärkt som exempel på vad SD jobbar FÖR i riksdagen och vad 7-klövern jobbar MOT (jag tror faktiskt ingen av dem handlade om invandring).
Länka gärna till detta inlägg om du (eller någon annan) minns det, snälla...

 
Ingen bild

Thoralf A

28 maj 2014 13:02

Göta

Kan det vara detta blogginlägg som du syftar på.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/03/27/10624601-dagens-reflektioner/

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

28 maj 2014 13:03

Det som skrämmer mig nu är den konsekvensanalys som Moderaterna gör nu, efter deras dåliga EU-val.

Det senaste två dagarna har det kommit krav på M att försöka flytta sig YTTERLIGARE till vänster! Och helt ignorera väljarna som de tappar till SD.

De ska försöka tävla med Sjöstedt, Schyman, Romson och Fridolin om vänsterväljarna. Vilket i mina öron låter fullständigt bisarrt! Det är en strid som Moderaterna aldrig kommer att kunna vinna, samtidigt som de markerar mot väljarna som de tappat till SD, istället för att försöka locka tillbaka dem.

Det är fullkomligt sjukt, hur M medvetet verkar försöka begå självmord inför höstens val. Jag finner inga ord...

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Göta

28 maj 2014 13:17

@ Thoralf
Dina förslag var mycket bra bägge två, men det jag tänkte på var av äldre datum. Jag tror det var i den gamla bloggen. Jag minns att ett av förslagen handlade om en reducering av antalet riksdagsledamöter.

 
Ingen bild

AdarKomdenja

28 maj 2014 13:28

Följde riksdagsdebatten via (S)(V)T idag. Ullenhag, Ferm, några förstockad moderöder, alla vevade sina mossiga argument, hävdade att dagen "arbetskraftsinvandring" var viktig för Sveriges överlevnad, att medborgaskap skulle vara lätta att erhålla tidigare, för påhittegruppen "papperslösa"), inte en nyans av omtänk i fossilpartierna. (SD):s David Lång refererade till ett antal myndighetsutredningar m fl, som motsäger 7-k och moderaternas friserade falsifieringsbeskrivning. Då klev en fetlagd moderöd upp, och sa att "vi kan inte lita på dessa siffernissar, vi har ett ansvar... bla-bla-bla". Sverige är förlorat, men kommer att återtas, tyvärr måste uppenbarligen skadorna bli ännu värre tills den dagen, pensionerna halverade, våldtäkterna snudd på systematiserad åtalsegtergift till MENA-förövarna, skrotad kärnkraft, kraftigt höjda transportkostnader, ännu mer utarmad landsbygd (det senare kanske högprioriterat ännu mer, eftersom sd:s positioner är utpräglat spritt i landsbygdskommuner och mindre städer, medan träskvänstern totaldominerar Fjollträsk, gangsterstäderna Malmö och Muteborg, samt Uppsla, likaledes).

 
Ingen bild

Göta

28 maj 2014 13:29


Även den nu snabbt nedåtgående gratistidningen Metro ansträngde sig stort igår för att visa upp sitt SD-hat. Tidningen hade till och med anlitat den s.k "historikern" och "experten" Henrik Arnstad i sin jätterubrik på första sidan, där man mer eller mindre direkt prisar och uppmuntrar den vrålande gatupöbeln och deras förföljelser av SD.
Förstasiderubriken lyder: "Experten: Svenskt motstånd förebild"
Under rubriken står med fetstil:
"De högerextrema och främlingsfientliga partierna gick starkt framåt i flera länder i söndagens val till EU-parlamentet. Men till skillnad från i flera andra länder finns det i Sverige ett uttalat motstånd. Författaren och historikern Henrik Arnstad tror att Sverige kan bli en förebild med en kraftfull motreaktion bland gräsrötterna."

http://www.readmetro.com/se/sweden/stockholm/20140527/

På sidan 2 i Metro hittar man ännu mer bludder från Arnstad, som tidningen falskeligen kallar för "historiker" ett flertal gånger.

För att titulera sig historiker krävs en gedigen akademisk utbildning i ämnet, minst en fil.kand Fria Tider har i flera artiklar effektivt punkterat Arnstads "historiker"-titel, exempelvis med följande information: "För en fil.kand krävs 180 hp, Henrik Arnstad har 82,5 hp avklarade kurser", skriver Malin Zetterström, handläggare på systemförvaltning för Ladok/SISU, i ett mejl från Stockholms universitet." Arnstad hade alltså inte ens hunnit halvvägs till historie-titeln.

Här kan ni läsa en av FT:s pinsamt avslöjande artiklar om Arnstad:
http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-ljuger-fortfarande-om-sin-examen

Nedan visar Avpixlat ett klipp med en 7 min. intervju från TV4-nyheterna igår där Arnstad tituleras "historiker" och får breda ut sig fritt i sitt SD-hat och i sin beundran för det fantastiska Feministiskt Inititativ samt glädjen över FI:s framgångar i EU-valet.

http://avpixlat.info/2014/05/27/arnstad-analyserar-feministisk-framgang/



 
Ingen bild

Kampen går vidare över stock och sten i Blekinge

28 maj 2014 14:32

AW Svensson: Du e helt rätt ute som vanligt :=)(=:
Moderaten är nu framme vid den punkt där man skall skydda egna ekonomiska intressen ,el en oansvarig invandringspolitik, vilket isåfall gör att partiet skrumpnar ihop och för evigt ger ifrån sej regeringsmakten.

Det beslutet avgör i sin tur hela Sveriges framtid el dom 60 % som är kvar rent ekonomiskt, då sett till socialbidragsskulden som bara ökar just nu.

Att dom skulle sparka ut sossen Reinfeldt innan valet 2014 är väl inte troligt efter valets däremot åker han all världens väg lite snyggt, hans jobb var att skydda ekonomiska intressen samt behålla makten hur det gått med det kan alla se som är nyktra

Fast glömd blir han aldrig även om han tror det

 
Ingen bild

fd kollega

28 maj 2014 14:41

Två läsvärda debattinlägg på DS idag.
Det första början du relatera till i kommunfullmäktige i Kalmar när de tramsar.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/ge-kommunerna-besked-innan-flyktingar-flyttar-9268
Det andra från Flen visar på hur överbelastat systemet är.http://www.dagenssamhalle.se/debatt/ny-stor-flyktingvag-goer-att-alla-maste-staella-upp-9301

 
Ingen bild

Niklas

29 maj 2014 01:39

Saken är den att jag tror faktiskt att det bästa som kan hända vårt land är att Fridolin, Löfven & de andra banditerna får härja en mandatperiod och riktigt trycka ned vårt land i skiten. Först då kommer folket att vakna ordentligt & skutan får en vettig chans att styras på rätt kos igen...

 
Ingen bild

Ladulås

29 maj 2014 12:25

Dina farhågor kommer troligen att besannas. Problemet är att vi inte kan göra något åt det. Valresultatet visar att 10% av svenskarna är nationalister, 30% vill förstöra landet och 60% bryr sig inte. Svenskarnas majoritet köper lögner och floskler och de accepterar medias och politikers och medias ologiska och känslomässiga resonemang. Indoktrineringen av vårt folk har fungerat: Idag vill fler svenskar ha oförändrad eller ökad invandring, än för något årtionde sedan. När sedan Sverigedemokraterna börjat mumla i skägget i stället för att deklarera sina ståndpunkter klart, blir det som det blir. I EU-valskampanjen grumlade man bilden - i stället för "Sverige ut ur EU" talar man om mindre överstatlighet mm.

Se på UKIP, Front Nationaloch PVV: De mumlar inte, därför syns de, alla media kommenterar och förfasas - och sprider därmed deras budskap. Därigenom ändrar man åsiktsspektrum bland folket, de vaknar upp ur sin koma och börjar tänka själva. SD har mjukat upp sina uttalanden till oigenkännlighet senaste 1-2 åren, svenskarna har stoppat tummen i munnen och slumrar vidare, alltmedan horderna väller in över gränserna.

Inom SD måste man förstå att vi står vid ett vägskäl: Antingen får vi stopp på invandringen eller så är landet förlorat för oss för alltid. När erövrare väller in så går ursprungsbefolkningar under - fråga indianerna, de kan berätta.


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards