thoralf

Direktlänk till inlägg 24 maj 2014

DROR FEILER EN FÖREBILD FÖR VÄNSTERN?

Av Thoralf Alfsson - 24 maj 2014 09:29


I veckan tog vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt starkt avstånd från de mötesstörningar mot SD som partimedlemmar ägnat sig åt och uppmanat till.


Nu är frågan vad Jonas Sjöstedt kommer göra med Dror Feiler som är nummer 5 på vänsterpartiets EU-valsedel. Dror Feiler fördes igår bort av polis från ett torgmöte där Björn Söder talade i Farsta centrum, efter just en mötesstörning och att han uppenbarligen inte hörsammat polisens uppmaningar.

 

Dror Feiler       Foto Thoralf Alfsson


Media borde givetvis sätta press på Jonas Sjöstedt med frågor om han nu kommer vidta några åtgärder mot Dror Feiler. Men jag gissar att media kommer vara mycket återhållsamma i sin journalistik.


Idag kommer säkert polisen få det jobbigt i Malmö, Göteborg och Stockholm då Jimmie Åkesson genomför Sverigedemokraternas slutspurt i EU-valet. Vänsterpartiets medlemmar och sympatisörer kommer knappast sitta hemma. De kommer säkert vara på plats och spela och sjunga Pippi Långstrump som sin förebild.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

24 maj 2014 09:50

Vänstern har många underliga förebilder. Stalin - diktator och massmördare. Pol Pot - diktator och massmördare. Kim Jong-Un - diktator och masmördare. Jan Guillou - mytoman och landsförrädare. Dror Feiler - anti-demokrat och allmänt förvirrad. Muhammed Morsi - islamist och hatspridare. Andreas Baader och Ulrike Meinhoff - tjuvar och terrorister. Listan kan göras mycket lång och inte är det någon angenäm läsning.

 
Ingen bild

kung_och_fosterland

24 maj 2014 10:07

Det kommer alldeles för lägligt inför EU-valet att DF får ett hakkors sprejat på sin dörr(kan ha varit vem som helst som velat ge honom uppmärksamhet). Sedan ser han till att bli gripen av polis (det var definitivt självförvållat). Och media ger det hela stor uppmärksamhet. Det luktar personvalskampanj lång väg.

 
Ingen bild

World Traveller

24 maj 2014 10:26

Expressen påstår nu att Miljöpartiet är större än Moderaterna. Det tycker jag är märkligt då man aldrig träffar någon som håller på MP eller säger att de ska rösta på dom. Jag har en känsla av Sverige är världsmästare även i valfusk.

 
Ingen bild

Hm

24 maj 2014 10:28

Jag har sett ett foto på 'hakkorset'. Det syns att någon har försökt att göra det lite taffligt. Ingen gör ett sådant kors ens om man är dålig på att rita. Jag är övertygad om att han gjort det själv.

 
Ingen bild

vmm

24 maj 2014 10:52

Har Vänsterpartiet någon nolltolerans?

 
Ingen bild

Stefan A

24 maj 2014 10:59

Många feilskapta i V, bl.a den här drutten, är det här V,s form av demokrati betackar man sig nog för den, man inbjuder verkligen till gatuslagsmål med ett sådant beteende, val skall avgöras vid valurnorna och inte på gatorna, förstår inte varför myndigheterna inte vidtar åtgärder mot dessa figurer innan det är för sent, tas i förvar och släpps på en gång, borde minst förvaras ett dygn i ensamcell för att kylas av lite....

 
Ingen bild

Baron von Knopp

24 maj 2014 11:06

Slaskmedia med underhuggare, försöker nu få det att Miljöpartiet skulle vara det näst största partiet i EU-valet! Allt för vifta bort SD från osäkra väljare.
Här kan forskare i framtiden mycket enkelt påvisa att DDR:s framlidna släkting levde i Sverige fram till 2014!

 
Ingen bild

Göta

24 maj 2014 11:55

SKA VI GE VÅRA RÖSTANDELAR TILL MP och Fi?
Procentsiffror i dagens EU-opinionsundersökning från Novus:
S 25,1
MP 15,5
M 15,0
FP 11,1
V 7,1
SD 6,3
KD 6,1
Fi 5,4
CP 5,0
Pp 2,8
Ju 0,2

Totalt genomförde Novus 3044 intervjuer under perioden 16-24 maj. Av de intervjuade uppgav 1925 personer partisympati. Det är alltså ca 37% som inte uppgav något parti!

HALLÅ alla SD:are som tänker röstskolka i EU-valet! SKA VI GE VÅRA RÖSTANDELAR TILL MP och Fi??? Upp från soffan nu och ge er iväg med röstkort och ID-handling till närmaste röstlokal!

Det går att förtidsrösta även idag om ni ska ha annat för er i morgon. Nästa alla förtidslokaler har öppet idag (lördag) också, åtminstone till kl 14 eller 15! Ni kan förtidsrösta idag på vilken ort som helst i Sverige om ni nu skulle vara bortresta. Kan ni inte få tag på ert röstkort räcker det med ID-kort. Här kan ni se vilka lokaler ni kan rösta i:

http://www.val.se/val_ep_2014/rosta_har/fortidsrosta/index.html




 
Ingen bild

SM811

24 maj 2014 12:13

Sifo 22 maj
"Sverigedemokraterna gör sin bästa notering hittills: 8,6 procent, två procentenheter högre än tidigare högsta stöd."
http://www.europaportalen.se/2014/05/sifo-feministiskt-initiativ-nara-en-plats-i-eu-parlamentet

 
Ingen bild

bonnläpp

24 maj 2014 12:19

@Göta, fejkad undersökning och Novus kommer att stå med rumpan bar i morgon kväll. De kommer troligen att skylla på strömningar i sista minuten.

Alla SD:are skall gå och rösta självklart. Vi tar inget för givet.

 
Ingen bild

Kurtan

24 maj 2014 13:08

Instämmer med dig Göta!
Har precis varit och röstat tillsammans med min sambo från Sydamerika. Mycket enkelt val, antingen FÖR Sverige eller MOT Sverige m.a.o SD för hela slanten!!!

Rösta och gör din plikt även om en röst kan ses som försumbar i det stora hela så ger det resultat om många visar anti-demokraterna att NU ÄR DET NOG MED DÅRSKAPERNA!
MVH


 
Ingen bild

Göta

24 maj 2014 13:18

@bonnläpp
Undersökningen behöver inte vara fejkad. I dårarnas Sverige är Novus resultat inte helt omöjligt. Speciellt inte efter alla dagliga kampanjer i våra medier FÖR Miljöpartiet och Fi och MOT Sverigedemokraterna. Gustav Fridolin och Gudrun Schyman har ju visats upp och fått propagera hur mycket som helst i TV och radio varje dag den senaste tiden.

 
Ingen bild

XYZ

24 maj 2014 13:24

Hakkorset på dörren var målat av Dror Feiler själv. Det är sannolikt en bisarr konstinstallation eller en false flag operation.

Fråga: Varför fick inte filmteamet se sen den ”förstörda” dörren utan bara bilder från gärningsmannens (läs Dror Feiler)telefon?

Svar: Dror Feiler har målat med vattenlöslig färg för att inte skada dörren.

 
Ingen bild

alltförsverige

24 maj 2014 13:45

Var ute på stan idag och såg valkampanjen. Stor aktivitet vid alla valstugor utom vid sd. Än finns det hopp för gamla Sverige. Upp till kamp!!

 
Ingen bild

Honan

24 maj 2014 13:56

@ alltförsverige

I vilken stad var det? I min hemstad på ostkusten var det nästan det motsatta?

 
Ingen bild

Lotta

24 maj 2014 14:14

Håller med Göta. En uppmaning till alla Svetigevänner att gå och rösta. Om inte annat för att visa de odemokratiska krafterna att man varken kan tysta eller stoppa det enda Sverigevänliga partiet SD:

http://www.expressen.se/kvallsposten/extra-polisresurser-vid-jimmie-akessons-tal/

 
Ingen bild

bonnläpp

24 maj 2014 14:14

@alltförsverige, vem bryr sig? I morgon kväll kommer det riktiga resultatet och inte resultatet av era önskningar.

Var gärna här vid 22.00 i morgon kan vi diskutera. Idag gör du dig bara löjlig som vanligt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 maj 2014 14:15

Dror Feiler har nog inte fått den massmediala uppmärksamhet han önskat. Då är det självklart frestande att ta till sprayburken.
En väldigt billig chansning. 5 års saftig lön i Bryssel finns i potten.

För en Shit to Gaza-aktivist/extremkommunist är säkert alla knep tillåtna...

 
Ingen bild

Lotta

24 maj 2014 14:17

Sverigevänner skall det självklart vara båda gångerna i min text. Blir lätt fel när man skriver på telefonen.

 
Ingen bild

World Traveller

24 maj 2014 14:27

alltförislam, vem är din största förebild av dom jag räknade upp?

 
Ingen bild

Lotta

24 maj 2014 14:51

@alltförsverige, BC, J, Markku Ahonen och alla andra godhetsapostlar som känner sig manade och ofta har så mycket åsikter. En uppmaning till er att läsa artikeln jag länkar till. Återkom sedan med era argument. Vågar ni?

http://snaphanen.dk/2014/05/18/sondagskronika-stanken-kommer-fran-vanster/

 
Ingen bild

J

24 maj 2014 15:03

herregud konspirationsteoretikernas sammanslagning har tagit nya idiotiska bakslag. Att ni orkar med er egen världsbild. Passa er för spökena under sängen...

 
Ingen bild

Lotta

24 maj 2014 15:04

@J

Vad det dina vassaste argument mot artikeln jag länkar till?

 
Ingen bild

Lotta

24 maj 2014 15:35

@J

Nu får du världens chans att lägga fram dina argument för att SD har fel. Varför tar du inte chansen då? Du skriver om konspirationsteorier, vill du utveckla det och förklara vad det är du menar är konspirationsteorier? Inget svar tolkar jag som att du helt saknar argument.

Vill även kommentera de odemokratiska krafterna som gör sitt bästa för att förstöra Jimmie Åkessons tal med visselpipor och grytlock. Om SD har så fel varför låter ni då inte alla höra denna felaktiga politik så SD i så fall tappar röster? Eller är det så att ni längst inne vet att SD har rätt och att ni inte vill att svenska folket skall få veta det? Vem av er som helst kan svara på sista frågorna. Var så goda.

 
Ingen bild

pelle

24 maj 2014 16:35

Kommer ifrån Sd stugan, vilket intresse för Sd, s politik, jättekul, mycke gamla som undrar vart det är på väg i Sverige, fast det som glädjer mej mest är att det var många ungdomar som ställde jättebra frågor som dom fick jättebra svar på bla två skolklasser med lärare som besökte oss och fick reda på vår politik.

Ungdomarna var märkbart oroade över utvecklingen i detta land, och det är ju inte konstigt, jag passade samtidigt på att göra lite reklam för lite sverigevänliga bloggar, och det föll verkligen i god jord, många av dom hade anat att vanlig media inte rapporterar på ett ärligt vis.

Vänstertomten som försöker komma in i EU , det är för mej ofattbart att det finns folk som röstar på honom,,,, fy faan vad dessa individer har förstört det är landet.

Jag håller 90......10 på att det kommer att sluta med inbördeskrig, iallafall

Pelle

 
Ingen bild

Ludvig

24 maj 2014 17:05

Dror Feiler uppträder som en barnunge och det har han gjort tidigare också.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 maj 2014 18:22

@Ludvig.
Bara att vara aktiv i Ship to Gaza har Dror Fieler diskvalifierat sig från demokratin i vårt land. Det är inte ok att stödja terrorism.
Att han som du klokt skriver, uppträder som en barnunge, gör honom ännu mer tragisk...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 maj 2014 19:03

I morgon ska jag kolla i vallokalen i lilla Berga Högsby kommun så att det finns nog med valsedlar för SD där , själva har vi förtidsröstat .

 
Ingen bild

Tamas

24 maj 2014 20:47

Hulda mk 1: På vilket sätt stödjer Ship to Gaza terrorism?

 
Ingen bild

Niklas R

24 maj 2014 20:54

@Tamas
För att de stödjer Hamas.

Hamas är en barnmördarorganisation som sätter stolthet i att mörda så många oskyldiga som möjligt och förhindra fred och frihet för araberna i Gaza.

 
Ingen bild

Calle

24 maj 2014 22:19

Ngn, som vet om ovannämnde Dror Feiler är släkt med den dömde Feiler i knarkhärvan där Persbrandt var inblandad som köpare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 maj 2014 22:42

@Tamas.
Jag har ofta funderat över varför inte Ship to Gaza, arrangerar ett Gaza Pride. Den aktive Mattias Gardell kan ju be sin lillebror Jonas om experthjälp.

HBTQ-frågan måste lyftas i världens Arabländer. Eller vad tycker du Tamas...?
Innevånarna i Sderot sover säkert bätte om Hamas sopas bort från Gazaremsan. Att ständigt ängslas för raketattacker måste vara otroligt påfrestande.

 
Ingen bild

Tamas

24 maj 2014 22:55

Tack för svar! @Hulda mk 1: Ang HBTQ-frågan så får jag hänvisa till bröderna Gardell. Ang Ship to Gaza så har organisationen poängterat att de varken stödjer eller samarbetar med Hamas. Finner heller inga bevis för att de gör det. Så jag frågar åter igen hur de stödjer terrorism?

 
Ingen bild

XYZ

25 maj 2014 00:41

Hittade den här bilden som sannolikt ligger närmast sanningen :-)

http://bayimg.com/iaOLgAaff/

 
Ingen bild

*

25 maj 2014 00:49


DROR FEILER är otillräknelig

 
Ingen bild

Tony

25 maj 2014 18:25

DR%OR FEILER är en Israelisk landsförrädare, och att han
här tillhör V P är inte förvånande, där fullständigt
trängs det med landsförrädare!

 
Ingen bild

Bodil i Alvik

25 maj 2014 22:20


Fotboja för Dror Feiler och besöksförbud på SD-möten.

 
Ingen bild

muffe

26 maj 2014 09:41

Kan ni kära rasister på denna sida tala om hur ni ska genomföra er längtan efter att få slänga ut alla som ni inte tycker passar in i det svenska sammhället. Ska ni införa koncentrationsläger och gasa ihjäl dom som inte passar in. Eller ska ni införa dödspatruller som plockar folk med mörk hud på gatorna och sedan skjuter i hjäl dom. Eller tror ni att dom ska flytta självmant det tror inte jag,ni kommer att dra in Sverige i inbördeskrig om ni får över 50procent av rösterna.

 
Ingen bild

Adrina

28 maj 2014 21:10

Jag är själv andra generationens invandrare och röstade på Sd just för att stoppa bygget av moskéer i sådant fint land. Skall man komma till Sverige borde man respektera den svenska kulturen och inte förändra den. Hoppas att svenskar förstår att demokrati är viktigt och att islam och demokrati inte går ihop.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 maj 2014 21:31

@Adrina.
Tänk om alla invandrare tänkte som du! Då skulle Sverige vara ett väldigt bra land!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se