thoralf

Direktlänk till inlägg 7 maj 2014

DAGS ATT VÄCKA DET SOVANDE FOLKET

Av Thoralf Alfsson - 7 maj 2014 07:25

Man behöver inte vara hemma i Sverige särskilt många timmar innan man inser vilken mångkulturell häxkittel som landet förvandlats till. En häxkittel som media gör allt för att undanhålla det svenska folket. Oviljan att inte rapportera sanningen i media är så uppenbar att det är obegripligt att det svenska folket inte reagerar.


Istället tillåter man att media diskriminerar och demoniserar det parti som vågar säga sanningen! Det sovande folket har det kallats av vår statsminister. Utan tvivel skulle det kunna användas betydligt starkare epitet.


Det är inte media det är fel på! Det är det genuina svenska folkets ointresse för sitt eget lands utveckling som är det största problemet. Svensken tycks tycka att det är allra bäst att andra styr åt honom. Och vill inte svenska politiker göra det så får gärna politiker i Bryssel sköta den saken. Bara svensken slipper ta besluten själv. För då kan han ju alltid sitta hemma vid köksbordet och klaga!


Jag har väldigt svårt att tro på de senaste opinionsundersökningarna! Har media verkligen lyckats skrämma upp folket till den så milda grad att man inte ens vågar uppge sitt förstahandsval i opinionsundersökningar. Vem som helst kan säkert räkna ut att nu kommer media driva fram FI under de kommande veckorna fram till EU-valet. På precis samma sätt som man blåste upp Piratpartiet under 2009. Och det svenska folket följer lydigt efter. Som sagt jag kan tänka mig andra och betydligt starkare epitet än det sovande folket.


Hur som helst är det hög tid att väcka det sovande folket om de vill kunna sova i lugn och ro i framtiden.

 
 
Ingen bild

carl

7 maj 2014 08:31

På mig verkar Svenska folket snarare intagit ett koma liknande tillstånd, oerhört skrämmande..

 
Ingen bild

alltförsverige

7 maj 2014 08:37

Jag tycker det är ett ganska vaket folk som säger nej till facsism och främlingsfientlighet som framförallt representeras av sd.

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 maj 2014 08:43

Till "alltförsverige " jag säger som Ingvar Oldsberg sa en gång
" är du dum eller är du född sån " ?

 
Ingen bild

J B Doe

7 maj 2014 09:01

@alltförsverige
Jag förutsätter att du med "facsism" avser fascism, en glosa som folk numera kastar omkring sig utan att konkretisera vad man menar.
SD vill minska invandringen till samma nivåer som i våra grannländer. Detta är ju inte fascism. Menar du att SD i likhet med fascismen även propagerar för:
En stark ledare och avskaffande av allmänna val?
Militarisering av samhället?
Vertikala fackföreningar där både arbetsgivare och arbetstagare är representerade?

 
Ingen bild

Tony

7 maj 2014 09:11

Signturen alltförsverige är nog inte född sån, men
efter många års marinering i den socialistiska geggan
blir man till slut en störd produkt, som tror sig veta bäst
i alla frågor, som idiotförklarar inte bara sina politiska
motståndare här i landet som inte hyser hans /hons åsikter
utan alla dom nationer i Europa som insett vansinnet i
den famösa massinvandringen, där Sverige på grund av P K folket
intar första plats i idioti!
Det enda sanna ord som kommit ur munnen på Fredrik Reinfeldt
var väl just när han betecknade Svenskarna som det sovande
folket, dom som gärna slår sig till ro, och låter politiker
förstöra ett i grunden bra land, men blir jävligt upprörda
ifall inte rätt par vinner i Lets Dance!

 
Ingen bild

Tobbe S

7 maj 2014 09:14

Vi vet inte va folk tycker än. Först efter de båda valen vet vi. Det vi vet nu är vad 0.2% av oss tänker, önskar och vill styra mot.

 
Ingen bild

Pepparholm

7 maj 2014 09:17

Jag gillade inte Göran Hägg som verkar uppvuxen och fastvuxen i morgonsoffan. Så råkade jag få syn på boken Ett alldeles särskilt land: 150 år i Italien skriven av Göran Hägg. Jag lånade och läste. En intressant och saklig information om den halvö som blev staten Italien för ganska kort tid sedan. Bland annat det som står om fascismen borde läsas och begrundas av de svenskar som i dag häver ur sig det ordet så snart andra argument tryter. Dessutom - jag tror att jag i mitt inre något omvärderade min tidigare negativa syn på Göran Hägg.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 maj 2014 09:29

Då har man lyssnat till en Europavänlig men Svenskfientlig svensk statsminister. Europa är viktigare än Sverige!

 
Ingen bild

Niklas R

7 maj 2014 09:59

@alltförsverige
Intressant nick, tror knappast du faktiskt är intressad av att göra allt för Sverige.

Men en annan intressant notering angående det svenska debattklimatet är att de använder ordet fascism på samma sätt som Sovjetunionen använde det. För att anklaga motståndarna och sätta på sig själva offerkoftan.
Min sambo är ryska, född i Sovjet och uppvuxen under sönderfallet, och när hon blir upprörd så kallar hon sina motståndare för fascister bara för att hon blivit lärd att det var fascister som anföll stackars Sovjetunion under andra världskriget. (Nu var Italiens inblandning på östfronten minimal, så fascisternas bidrag till den konflikten, som stod mellan två socialistiska ideologier, var försumbar).
Man märker även detta i Ukraina, alla står och anklagar varandra för att vara fascister, på grund av att de blivit indoktrinerade att det var fascister som anföll dem under kriget. Detta på grund av att kommunisterna i Sovjet kunde ju inte gärna säga att det var socialister som anföll dem, därav så inpräntade de att det var fascisternas fel.

Samma sak händer i dagens Sverige, vänstern tar som vanligt upp taktpinnen från Moskva och kallar alla motståndare för fascister, trots att de knappast ens själva vet vad en fascist är.

Så förklara gärna för oss läsare, på vilket sätt är Sverigedemokraterna ett fascistiskt och främlingsfientligt parti?

 
Ingen bild

Eric H

7 maj 2014 10:02

Även jaghar lyssnat till debatten. Inte mycket att lyssna på.
Damberg vräkte ur sig en del om "jobben" och lite mer om de som kom utifrån och jobbade i Sverige, i dett fall polacker..
MEN, inte ett ljud, inte ett knyst, ingenting om de som ska tillhandahålla jobben, de som har, äger, driver företag? Inte ett ljud? Mycket tunt snack av Damberg.
Är det kanske därför man t ex vill öka arbetsgivaravgifterna för viss grupp?
Man talar om allt, utom om roten till problemen, bristen på riktiga jobb!
Det är vad svenska debatten handlar om, den handlar om symptomen, inte om källan till problemen..
Agent Orange tar faktiskt just nu upp detta!

 
Ingen bild

Alf

7 maj 2014 10:38

"Vem som helst kan säkert räkna ut att nu kommer media att driva FI under de kommande veckorna fram till EU-valet"

När Aktuellt häromdagen hade ett alltigenom positivt reportage om just FI, så sa den inrikespolitiska reportern i studion på frågan om varför det går bra för FI med att Gudrun Schyman är en "politisk stjärna"

 
Ingen bild

Verkligheten

7 maj 2014 10:47

Det som började som som en skakning på nedre däck.....

Verkligheten kan varken 7-klövern eller media trolla bort. De kommande 10 åren, med dagens takt, kommer generera ca: 1,7 miljoner nya uppehållstillstånd. En stor del av dessa är asyl- och anhöriginvandring samt arbetskraftsinvandring till låglöneyrken. Den överväldigande delen är utomeuropeisk.

Jag tror att vi redan idag har nått mättnad. Vi klarar inte av mer nu. Bägaren är full. Frågan är därför inte om utan när det brakar samman och hur? Blir det bränder och småkrig? Blir det kostnaderna? Blir det våldet? Tryggheten? Det ökade skattetrycket?

Folket sover vidare tills smällen kommer. Hatet mot budbäraren som pekar på det ohållbara i detta kommer bara öka.

Jag måste bara få säga det att allt började när den av Wall Street finansierade frimuraren, Leiba Bronstein, känd som boljevikledaren Lev Trotskij, 1923 myntade uttrycket - politisk korrekthet. De som avvek från partilinjen belönades med nackskott eller en plats i slavläger. Där har du ursprunget.

Sedan dess finns det oerhört starka krafter som vill hetsa grupp mot grupp mot varandra. Det började med att hetsa arbetare och arbetslösa mot företagare och de framgångsrika. 10-tals miljoner fick sätta livet till i de mest bestialiska massmord du kan tänka dig. Metoderna är idag borta men retoriken finns kvar än idag. Följ det som är politiskt korrekt annars tappar du din försörjning och blir socialt satt i karantän.

Idag har boljevismen muterat in i något som heter kulturmarxismen. Det är samma tankar men nu angriper man inte ekonomin utan den ska istället göra så fri och konkurrensutsatt som möjligt, istället inriktar man sig på att helt krossa ett harmoniska och homogena samhället.

Nu sår man splittring genom att slå sönder homogena samhällen och gemenskaper. Man hetsar och skapar klyftor mellan de "goda" som vill ge allt åt alla oavsett medborgarskap och de "onda" som främst vill fördela frukten av det som produceras inom nationen. Europa splittras idag och det är p.g.a kulturmarxisterna.

Men det räcker inte. Man vill också hetsa män mot kvinnor. Kvinnor ska känna sig utnyttjade. De ska göra de val som feministerna säger åt dem att göra. Män ställs mot kvinnor.

Det kan göras genom musiken, konsten och litteraturen. Länge har man skrivit ner bra konst och musik och lyft fram disharmonisk musik och konst. Desto vidrigare, desto bättre. De filmer som fått bäst kritik har varit de sjukaste. Samma inom litteraturen.
Hur många fantastiska konstnärer, musiker och författare har inte antingen skrivit ner eller helt ignorerats och därmed aldrig nått massorna?

Man hetsar och stör oss människor genom det ständiga tjatet om koldioxiden. Vi får inte köra bil och resa. Vi är mördare om vi släpper ut koldioxid.

Man vill hetsa kulturer mot varandra. Genom att inte tillåta och erkänna svenska kulturen som rätt att gälla i Sverige hetsar man fram en splittring där svensken pekas ut som intolerant. Finns det något effektivare sätt att så otrygghet och förvirring i ett folk? Har vi inte lärt oss någonting alls av t.ex Balkankriget?

Man vill ständigt störa oss genom att vi ska känna skuld. Skuld, skuld, skuld för allt och alla.

Den politiska korrektheten är verktyget. Idag får man inte nackskott men riskerar sin försörjning och blir socialt utfrusen. Principen är dock densamma. Tyck som vi - annars.

Thoralf, det finns på område efter område. Se de strukturer och krafter som verkligen ligger bakom denna ständiga stress på oss människor.

 
Ingen bild

bonnläpp

7 maj 2014 11:19

@Verkligheten, fantastiskt fint skrivet. Får jag kopiera och sprida detta du skrivit?

 
Ingen bild

Magentan

7 maj 2014 11:56

FASCISTER, FASCISTER, FASCISTER
Efter de välskrivna och upplysande kommentarerna om dagens Sverige som levererats av Niklas R och Verkligheten ovan, vill jag gärna sticka emellan med en liten vardagshistoria ur verkligheten.

"Alltförsverige" och andra som brukar häva ur sig ordet fascism i alla möjliga och omöjliga sammanhang påminner mig nämligen väldigt mycket om en liten kille som med sina Vänsterföräldrar bodde granne med oss när mina barn var i 10-15-årsåldern. Grannkillen var en liten go unge i 5-årsåldern, ganska lillgammal och mycket pratsam. Han gillade att komma in till oss och "diskutera" då och då.

En dag när vi satt vid frukostbordet ringde han på dörren och verkade väldigt upprörd. Han ville berätta att någon hade tagit hans lilla cykel, och när han hade kommit in och bänkat sig vid vårt frukostbord förklarade han:

"Det är FASCISTER som har tatt min cykel!"
Lite förvånade undrade vi vad han stödde detta påstående på.
"Det säger min pappa. Min pappa säger att det finns jättemånga FASCISTER här, det finns FASCISTER överallt på hela jorden och FASCISTER är jättedumma och dom dumma FASCISTERNA här har tatt min cykel"...

 
Ingen bild

Verkligheten

7 maj 2014 12:32

@bonnläpp oj, fick jag till det så bra...;-) ja självklart kan du kopiera och sprida i ursprungligt eller omarbetat skick.

 
Ingen bild

bonnläpp

7 maj 2014 12:50

@Verkligheten, tack.

 
Ingen bild

Magentan

7 maj 2014 13:11


Apropå Gudrun Schymans och hennes Feministiska Partis kamp för jämställdhet

Efter att ha läst Julia Caesars senaste Söndagskrönika med titeln "Kapten Värdegrund", där hon skildrar länspolischefen och sexförbrytaren "Kapten Klänning" (Göran Lindberg) och hans vidriga sexbrott mot en mängd kvinnor och tonårsflickor, sitter jag nu med spyorna i halsen. Denne sjukt hänsynslösa kvinnoplågare blev frigiven i januari i år efter endast 4 års fängelse.

Här kommer ett litet utdrag från Söndagskrönikans kapitel "En svart väska och tackbrev från Gudrun Schyman":

"... På anslagstavlan på Göran Lindbergs kontor på Polishögskolan sitter ett personligt brev från Gudrun Schyman där hon tackar honom för hans engagemang för jämställdhet. Där finns också ett brev från rikspolischefen Bengt Svensson med en inbjudan till lunch. På skrivbordet ligger mängder av lappar med kvinnonamn, telefonnummer och e-postadresser, helt öppet.
När utredarna har skuggat Lindberg har de sett honom bära en svart väska till och från sina sexträffar. Väskan står på kontoret på Polishögskolan. Den visar sig innehålla en samling tortyrredskap för sexuellt bruk: handbojor, läderremmar, en disciplinboll med remmar, Viagratabletter, olika vibratorer, salvor och dagen efter-piller.
Dessutom en groteskt stor dildo – “så stor att det gör ont bara att se den” ..."

Läs hela den sjuka sanningen om "Kapten Klänning" och hans (enligt Gudrun Schyman) "engagemang för jämställdhet"!

http://snaphanen.dk/2014/05/03/sondagskronika-kapten-vardegrund/

 
Ingen bild

RobertSt2

7 maj 2014 14:12

Starkare ord? 'Det medvetslösa' folket? Tyvärr är jag pessimist, jag tror att Svenska skutan står stadigt förankrad i dybanken på botten vid den här tiden nästa år. Över 90% kommer att rösta på 'fel' parti. Men som man bäddar får man ju ligga.

 
Ingen bild

Johan

7 maj 2014 14:16

Det sovande folket, till och med stockholmarna, verkar i alla fall vilja ställa upp som faddrar åt flyktingar:

http://www.dn.se/sthlm/folk-har-ringt-hela-dagen/?l

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 maj 2014 14:32

Kors i taket , idag när jag var ett ärende till centralorten Högsby fick jag se en ung svensk blond mamma med två små barn promenera på Järnvägsgatan ,en frisk fläkt mot alla mörkhyade som stryker omkring med sin 8-till 15000 kronors barnvagnar och horder med barn !

 
Ingen bild

Antikomunist

7 maj 2014 14:58

Sosse på arbertsplats och Sveriges Demokrat vid köksbordet.

 
Ingen bild

pelle

7 maj 2014 15:08

Jag har inte sett en enda kommentar om Sd, lidköpingskvinnan som rakryggat stod upp för sina åsikter mot media, sedan kom gummiryggen Hanna och pudlade.

Är det ingen här som fattar att det är lidköpingskvinnan vi ska ha, faan vad hon värmde.

Ska vi ha pudlar så kan vi rösta på dom andra partierna.

Men jag tycker att ni andra borde ge Lidköping, k, någon form av uppmuntran.

Pelle

 
Ingen bild

Fredde

7 maj 2014 15:28

Nu har jag precis förtidsröstat! SD så klart!

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 maj 2014 15:32

Läste nånstans att Sverige har ca 400000 tusen arbetslösa men då har man väl inte räknat de 70 till 80000 svenska ungdomar som varit tvungna att ta jobb i Norge ?

 
Ingen bild

Urvalsförfalskning

7 maj 2014 15:55

Metro i dag.
"Experternas betyg på valkampanjerna" är rubriken.
Annonsernas utformning får utlåtande från två experter.

URVALET UTGÖRS AV SAMTLIGA PARTIER SOM FINNS PREPRESENTERADE I EU-PARLAMENTET SEDAN VALET 2009 - anges längst ner med versaler i en fotnot.

Smart drag med den fotnoten - då behöver de inte redovisa fler partier.

 
Ingen bild

Kommunens bästa

7 maj 2014 16:10

Dags att Thoralfs följeslagare vaknar ur sin hypnos.
Thoralf kommer inte in i riksdagen EU så varför ödsla energi på honom? Vakna upp ur er onda mardröm, ni kan fortfarande engagera er i ett demokratiskt parti. Thoalfs sifferexcersis är bara så vinklat och fel.

 
Ingen bild

AdarKomdenja

7 maj 2014 16:31

Inte enkelt att väcka detta (av socialdemokraterna) nedsövda folk. Hämtat ur Arnstberg & Sandelin's uppmaärksammade bok "Invandring o Mörkläggning":

"Svenskarna, nytotalitärer?"

-Roland Huntford var åren 1963-1970 korrespondent för den anrika
brittiska tidningen Observer och stationerad i Stockholm. 1971 gav
han ut en förbisedd bok om Sverige, ”The New Totalitarians”. Under en tid då många folk, inte minst svenskarna själva, beundrade Sverige som den tredje vägen, alternativet till kommunism och kapitalism, hällde Roland Huntford en rejäl skvätt ättika i
sockerkakssmeten. Han blickade med förvånade och förfärade ögon
tillbaka på sitt värdland och beskrev Sverige som en lightversion
av George Orwells ”1984” eller kanske Aldous Huxleys ”Du sköna, nya värld”. Efter ett nästan 40-årigt socialdemokratiskt maktinnehav menade han att svensken hade indoktrinerats till att bli ett
med staten. ”Det svenska läget är skarpare totalitärt än det
ryska”, skriver han redan i förordet till sin bok. Huntfords bärande tanke var att allt svenskt liv anpassades för att stödja regeringsmaskineriet. Välfärdssystemet var kallt och effektivt men passade det fogliga svenska kynne som Huntford ansåg sig kunna iaktta. Han gick så långt att han kallade svenskarna för ”nytotalitärer”, och ”ett medeltidsfolk som lever endast såsom
medlemmar av en grupp”. I Sverige behövdes ingen yttre diktatur,
det gick bra i alla fall eftersom svensken, så länge han erbjöds
stugvärmen tillsammans med flocken, kysste sina bojor, allt under det han kastade tacksamma blickar mot det byråkratiska himlavalvet." (sid 45-46, nätupplagan, ePub/iPad).

- - - - -

Illa, mycket illa,,, begreppet 'Den sista sovjetstaten' har sitt tydliga berättigande. :/

 
Ingen bild

Berndt

7 maj 2014 17:18

AdarKomdenja, Du har helt och hållet rätt.
Så ser verkligheten ut i Sverige. Frågan är bara: Vad gör man åt det nu då?

Det finns ett land med ännu värre lydnad bland folket, och det är i Kina.

När man vet detta, Vad och hur kan man lägga upp politiken för att passa verkligheten?
Diktatur vore allra bäst för Sverige faktiskt. Då slipper Svensken engagera sig alls! Egentligen.

 
Tobbe S

Tobbe S

7 maj 2014 17:32

Idag har jag förtidsröstat i EU-valet. Det blev en SD's valsedel i kuvertet. Iväg med er och rösta!

http://kcqd

 
Ingen bild

Lotta

7 maj 2014 17:34

Signaturen alltförsverige har gått på hittepåprofessorn Henrik Arnstads lögner om att SD är ett fascistiskt parti. Endast en person inkapabel att tänka själv köper Arnstads lögner som ingen expert håller med om. Att man sedan kan tro på en person som beslagits med lögner så många gånger övergår mitt förstånd. Arnstad tycks leva efter devisen att en lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir sann. En medicinsk beteckning på sådana personer borde vara, mytoman men det skall jag låta läkarvetenskapen utreda.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Mytomani

 
Ingen bild

AdarKomdenja

7 maj 2014 17:39

Njae, Berndt, jag haller inte med dig riktigt. Jag har jobbat periodvis i Kina, och de senaste dryga två åren bott i Hong Kong. Visserligen intar HK en saerstaellning, ett arv fran oeverlaemndet av denna f d engelska kronkoloni, sa staden skiljer sig fran fastlands-Kina-villkor, det aer ett faktum. Men faktum aer att man, savida man inte engagerar sig emot det styrande kommunistpartiet (f ö varldens mest kapitalistiska kommunistparti), upplever en mycket 'friskare' atmosfaer, bortsett fran luftfororeningarna i t ex Beijing och Shanghai, vaersta smogen du kan tanke dig,,, urk. Jag tycker att förljugenheten i Sverige/Absurdistan kaenns mycket vaerre. 7k och media 'låtsas' demokratiska, men snäll-Svensson tiger och lider under Reinfeldts bruna stoevelklack, sorgligt men sant.

Tva saker att goera at det:
a) monopolet (7k) maste brytas, langsamt tycks det ga upp foer Medel Svensson att invaellningen och osakerheten har kommit till vaegs aende, Idag 37% svenskar i Sifo-enkaet... "nu aer det nog"
2) svensken maste morska upp sig, hur det skall ga till vet jag inte, med 'samizdate'-media, internets frisajter och bloggar har gjort debatten annorlunda, pa lang sikt aer jag optimistisk, inget land/imperium har lyckats kvaesa sitt folk, om 7k lyckas aer svenskarna vaerda att duka under.

Ett citerat stycke till ur A&S-publikationen (sorlig laesning, men vaerd att ha i minnet):

"Massmedier som likriktningens redskap"

-Roland Huntford ansåg att i Sverige skiljer sig medier från andra
västerländska stater genom att formera, d.v.s forma opinionen, i
stället för att informera medborgarna. Bland andra intervjuade
han dåvarande TV2-chefen Örjan Wallqvist, som menade att
svenskarna är ”intellektuellt primitiva och underutvecklade” och
därför behöver medier som formar deras åsikter.

----------

"Passar ganska/mycket bra in med Reinfeldts klassificering av svensken,,,, "det sovande folket", ... "barbariets land, allt gott kommer utifraan". Det tycks finnas en elitistisk nomenklatura, som sedan mkt laenge bestaemt sig for att eliminera nationalstaten, och da passar den svenska mes-mentaliteten utmaerkt, eller hur? Var finns vikinga-andan, om den alls overlevt hjaerntvaetten?

 
Ingen bild

AdarKomdenja

7 maj 2014 17:48

Mycket citeande haer nu, jag kan inte undvika att laegga till detta, fran A&S-boken:

-Huntford drar slutsatsen att SVT och övriga medier ser som sin
uppgift att övertyga svenskarna om att de är jordens lyckligast
lottade folk och att den svenska staten är överlägsen i förhållande
till sin defekta omgivning ute i världen. DN:s dåvarande chefredaktör Olof Lagercrantz (som vurmade för Mao's Kina) gör bilden än fylligare då han anförtror den brittiske intervjuaren:
"Ett litet land kan inte kosta på sig att individer kliver upp och tar en egen ståndpunkt. Det måste vara en grupp. Och då svenskarna reagerar gruppvis är de givetvis lätt influerade." Ridå!!!

 
Ingen bild

AyC

7 maj 2014 17:58

FI:s uppgång är ju bara en "FI:s" i rymden ...
Plockar ju inte en enda röst av SD och kommer ju inte att passera
4%-spärren...
Perfekt, låt dessa manshatare urholka 7-klövern ...

 
Ingen bild

Lotta

7 maj 2014 18:19

OT/ Mycker bra insändare som alla borde läsa:

http://avpixlat.info/2014/05/06/en-svensk-tiger/

 
Ingen bild

Titti

7 maj 2014 18:39

NEJ, vi sover inte, men vem skall visa vår röst i media. Svenska media skiter fullkomligt i svenskarnas röster, verkar mest svansa omkring och fjäska för våldsvänstern, fjäska för 7-klöverns vansinnespolitik, eller VARFÖR skriver ingen om dom 10-tusentals jobb som förra centerpartiledaren Olofsson schabblade bort.
Nej, vi "vanliga" gräsrötter har snart bara Avpixlat kvar att ösa vår frustration i - och t.o.m detta försöker media-nazisterna släcka ner.

 
Lassekolja

Lassekolja

7 maj 2014 18:58

Ja Thoralf, nu har Du "trippelrätt" igen! Reinfeldt´s sovande folk inte bara sover, dom har hamnat i koma, iaf vad det politiska anbelangar! Sällan slår väl uttrycket "om en lögn upprepas tillräckligt många gånger förvandlas den till sanning" huve´t på spiken så väl som när det gäller det "främlingsfientliga", "rasistiska", "fascistiska", "nazistiska" Sverigedemokraterna!?! Tyvärr får vi nog konstatera att det fungerar. Att media saboterar vår representativa demokrati verkar vi dessvärre inte kunna göra så mycket åt men ansvarslöst är det!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stefan A

7 maj 2014 20:01

Ett felinformerat folk kan aldrig fatta rätt beslut, den enorma och helt unika, för den fria världen iaf., propagandan för invandringen och mot Sverigedemokraterna som fulmedia, tillsammans och i samförstånd bedriver sätter förstås sina spår, ve den som avviker från den linjen, ingen B-kändis eller idrottsstjärna vågar andas någonting annat än PK, och vi andra vågar knappt ens andas snart...vem vet man kan ju få besök av Aschberg..eller AFA..eller expressen..eller aftonslaskens Åsa Lindeborgs rödgardister...

 
Ingen bild

Putte

7 maj 2014 20:17

Jag såg på text-tv att 44% av svenskarna tycker att Sverige tar emot för många snyltgäster. Konstigt att de inte röstar på SD.

 
Ingen bild

pelle

7 maj 2014 20:36

Är det bara jag här på bloggen som är inponerad av Sd, Lidköping som rakryggat står upp mot media? Det är nog något fel på mej, jag får nog lägga in mej på avgiftning eller nåt sånt.så jag blir normal .

Pelle

 
Ingen bild

Magentan

7 maj 2014 21:55

@ Pelle
Jag är jätteimpad av SD-kvinnan i Lidköping, och det tror jag alldeles säkert att vi är allihop här, men det är ju så mycket annat var en vill ha ur sig just nu.

Men visst var hon bra, det håller jag verkligen med dig om! Heder åt henne!

 
Ingen bild

pelle

7 maj 2014 22:42

Det var bra, tack magentan, jag vart lite orolig ett tag.

Jag har börjat läsa boken, låsningen, verkar givande.

Pelle

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 maj 2014 23:12

Skönt att någon vågar stå för sin åsikt och klargöra den så att det blir svårare för att "misstolka" den.

Syltryggen Hanna Wigh, däremot................

 
Ingen bild

Berndt

8 maj 2014 01:07

AdarKomdenja

Du har fullständigt rätt!
Tror vi måste backa och se på oss själva i Sverige från helikopterperspektiv. Vilka vi historiskt är o har blivit.
Då stämmer dina teorier ypperligt.
Landets medborgare har formats till en stor svag individ, kan man säga, som måste ha en dadda (Staten) Har också bott utomlands och har känt vilken enorm frihet det finns utanför landet, när man åter flyttat hem är det första man slås av följande:

Systembolaget
polishelikopterar jagar bilister som kör för fort.
Radiotjänst jagar folk likt en säkerhetstjänst för TV-licens.
Påbud om extrem miljösortering i världens renaste land.
Folk tjänar hälften men tror de tjänar bäst. (Skrattretande)

Vikinga-andan, Den försvann nog tillsammans med de 1 Miljoner Svenskar som emigrerade till USA. De som blev förbannade på förhållandena här, När det som vanligt inte gick att ändra på -De åkte över atlanten och startade ett nytt land från scratch som blev planetens största supermakt. Kvar blev de ängsliga som inte vågade göra så mycket. Det är nog en delförklaring. Lägg sedan på nästan 100 år av indoktrinering!
-Det blir inte lätt att få fart på dem.

 
Ingen bild

AdarKomdenja

8 maj 2014 13:09

"Sweden’s Totalitarian Face"... det skrivs flitigt om Absurdistan, iaf utanför de förrädiska kretsarna inom Sverige -> [7-k] +[träskjournalisterna] - som lagt locket på:

http://www.frontpagemag.com/2014/fjordman/swedens-totalitarian-face/

 
Ingen bild

AdarKomdenja

9 maj 2014 12:36

Det aer illa staellt i manga EU-laender, haer belysande information om Italien. EU goer sitt yttersta, dvs "saemsta" aeven daer, foer att utplåna landets egenart:

> The Invasion of Italy <

-"In 2011, Riccardo Muti, internationally acclaimed conductor, spoke with emotion and lucidness about the decline of Italy (and Europe). He encouraged the public to sing the Chorus of the Hebrew Slaves (Va, pensiero), from the opera Nabucco by Verdi. Riccardo Muti didn’t know that the worst was yet to come.

Italy has become a land of conquest. Senseless waves of invaders arrive every day in Sicily and Lampedusa. Already, before the drowning of immigrants in October 2013, they were coming in by thousands. But since October 3, 2013, after the media and the politicians labeled the Italians as guilty, and all Europeans as well, accusing them of being responsible for the accident, the Italian navy, under orders from the EU has been forced to implement operation Mare Nostrum, and goes looking for boatloads of immigrants every day, in the middle of the Mediterranean, to bring them back to the Italian coast!

It must be a first in the whole history of humanity: the navy of a country participates in the invasion of the country it is supposed to be defending!"

http://galliawatch.blogspot.dk/2014/05/the-invasion-of-italy.html

 
Ingen bild

AdarKomdenja

9 maj 2014 15:34

Omvaerldens syn pa utvecklingen i Absurdistan... man tvingas skaemmas, over sitt gamla hemland, f d Sverige:

http://www.youtube.com/watch?v=wUkpeQNyZUg&list=PLtmfw8UUIVtgCojxhNXod5rVcLzS_OogS

 
Ingen bild

Skåning

9 maj 2014 19:17

Som etnisk svensk skäms jag oerhört för alla er som gett Reinfeldt mandat för att utplåna landet Sverige och det etniska svenska folket!
Hoppas att rättvisa skipas och ni kommer att få hårda straff.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards