thoralf

Alla inlägg under april 2014

Av Thoralf Alfsson - 18 april 2014 20:33

Jag har alltid sagt min mening om jag tyckt att något varit fel! Tyvärr är det inte alla som gör det i vårt samhälle men det kan ju vara både på gott och på ont. Personligen har jag dock svårt att vara tyst om jag tycker något är väldigt fel.


Jag skall inte ge mig in på någon närmare analys varför det är på det sättet men jag kan konstatera att det inneburit många oplanerade ”livsval”.


När jag gjorde lumpen på I12 i Eksjö så hamnade jag i något som jag tror kallades värnpliktsrådet. Varför har jag egentligen inget minne av utan att det var antagligen för att jag hade synpunkter på hur saker och ting fungerade på regementet.


När jag gjorde FN-tjänst kom jag i konflikt med vår gruppchef. Han var fallskärmsjägare från Ystad (inga namn). Det var ingen annan som vågade ta upp problemen. Det slutade med att gruppchefen hamnade på psyket och allt blev frid och fröjd i vår grupp under resterande månader i Sinai.


När jag jobbade på pappersbruket i Silverdalen lyckades jag avancera till en bättre anställning från LO-anställd till att bli tjänsteman. Jag vägrade dock att bli medlem i pappers avdelning 49 då jag ansåg att mina pengar inte skulle gå till det socialdemokratiska partiet, då jag inte delade deras åsikter. De fackliga representanterna hotade mig faktiskt på arbetsplatsen för att jag inte gick med i facket. Jag utsattes till och med för lätt fysiskt våld utav två av fackpamparna inne på förrådet vid ett tillfälle. Hade det hänt idag hade jag inte tvekat att göra en polisanmälan, både för hot och våld. Det fick mig dock än mer övertygad om att inte gå med i LO-facket.


Något år senare fick jag en tjänst som el-tekniker och blev då tjänsteman och därmed var jag heller inte aktuell för LO-facket. Istället blev jag ganska omgående medlem i SIF. Efter drygt 10 år som SIF-medlem klarade jag mig inte längre undan från något fackligt uppdrag. Utan jag hamnade i förhandlingskommittén för de ca 70-80 tjänstemännen som fanns på pappersbruket.


När pappersbruket några år senare hamnade i ekonomiska problem med nedskärningar som följd kom jag att bli talesperson för SIF mot företaget i dessa hårda förhandlingar. Det blev till och med så att jag fick föra talan mot koncernledningen vid flera tillfällen för alla facken, även för Pappers avdelning 49 och Ledarna. Uppenbarligen gjorde jag detta så bra att alla tre facken (Pappers, Ledarna, SIF) valde mig som arbetsplatsrepresentant i MoDo Pappers styrelse lite senare. Lite roligt att de LO-pampar som hotade mig 15 år tidigare, valde mig att representera facken i Modo Pappers styrelse. Trots att jag aldrig varit en person som slickar uppåt och sparkar nedåt, som så många andra! Jag står för mina åsikter oavsett om ”chefen” tycker något annat.


Givetvis innebar detta konflikter med företagsledningen och platschefen Hans Karlsson. Jag kommer speciellt ihåg en dragning på huvudkontoret i Örnsköldsvik, jag tror att den kallades ”muttern” på grund av att byggnaden hade åtta sidor. Vid det tillfället föredrog jag fackens förslag på att lösa en nedskärning på närmare ett hundra anställda och jag sänkte fabrikslednings illa underbyggda förslag fullständigt inför koncernledningen. Jag kan än idag komma ihåg de svarta ögonen från fabriksledningen, trots att det snart är 20-år sedan.


Jag har aldrig strävat efter att komma till dessa positioner utan det har bara blivit så på grund av att jag alltid haft åsikter om mitt jobb eller senare samhället. Det har varit ganska oplanerade val i livet.


Dock gjorde jag valet för ca 10 år sedan att bli Sverigedemokrat. När man engagerar sig i ett parti blir det också ganska naturligt att ställa upp på kommunal nivå till kommunfullmäktige. Men jag insåg ganska snart att det var svårt att verka som sverigedemokrat. Tidningarnas insändar/debattsidor stängdes för sverigedemokrater när det närmade sig valtider. Därför blev nästa val att starta en webbsida under 2005, som något år senare blev en blogg. Min strävan att nå ut med mina och partiets åsikter var verkligen viktiga om vi skulle kunna vinna några val.


I inledningen på Sverigedemokraternas kommunikationsplan finns följande stycke.


”Som politiskt parti är det självfallet vår främsta uppgift att forma hållbara och genomarbetade politiska idéer och visioner – Sverigedemokraternas politik. Det spelar dock ingen roll hur fantastisk vår politik är om ingen utanför vårt parti får kännedom om den.”

 

Min blogg gjorde antagligen så att jag fick ännu ett oplanerat livsval. Nämligen att få företräda Sverigedemokraterna i Sverige riksdag. Under min politiska karriär har det aldrig varit ett mål, det blev bara en bonus. Något som jag verkligen är tacksam för och det har inneburit att jag fått många nya livserfarenheter och kunskaper.


Under 2009 och 2010, innan riksdagsvalet hade jag ca 7000 – 10 000 unika läsare varje månad på min blogg. Något som jag var väldigt nöjd med då jag ändå bara var en företrädare för ett parti som inte var representerat i Sveriges riksdag.


Idag har jag mellan 30 000 – 40 000 unika läsare varje månad på bloggen. Jag hoppas att kunna nå 50 000 – 60 000 unika läsare under en månad med hjälp av mitt infoblad innan valdagen den 14 september.


Det hade varit väldigt roligt att se hur många personkryss jag hade fått om jag funnits med på riksdagsvalsedeln!


Nu kommer snart ännu ett oplanerat livsval!


Vad är det idrottsstjärnor brukar säga?

 

PS

Silverdalens Pappersbruk såldes senare till finska M-Real som beslutade om nedläggning 2002. Då fick jag ett erbjudande om jobb på konsultföretaget Benima i Kalmar. Vilket senare köptes upp av ÅF, Ångpanneföreningen.

Av Thoralf Alfsson - 18 april 2014 15:06

Om inte EU-avgiften på ca 100 miljoner kronor/dag räcker så tar Sverige på sig även andra kostnader när det gäller t.ex invandringen. Kostnader som nu håller på att fullständigt explodera i Rosenbad och jag gissar att Alliansen är glada om de får lämna över ansvaret till en rödgrönregering att förklara de svindlande kostnaderna för väljarna.


Sverige är en av det största nettobetalarna till EU om det räknas på capita. Att Sverige sedan bedriver EU:s mest extrema, kostsamma och naiva invandringspolitik visar bara på hur politiskt korrekta 7-klöverns politiker är. De prioriterar andra länders medborgare före sitt eget lands befolkning.


Det är mycket märkligt att 90 procent av Sveriges befolkning uppenbarligen vill utplåna sig själva och vår svenska kultur!


I veckan debatterades Migration och Asylpolitik i Riksdagen. Det är skrämmande att lyssna på 7-klöverns ledamöter som ser som sin största uppgift att vara tvärtemot SD. Jag lägger bara upp David Långs anförande. Den som orkar lyssna till 7-klöverns ledamöter hittar det på www.riksdagen.se


Av Thoralf Alfsson - 17 april 2014 17:30

Idag vill jag skicka en påskhälsning till alla mina läsare! En påskhälsning som ni skall ta upp under helgens fester eller familjesammankomster. Jag gissar att det är väldigt få som känner till vad Sverige betalar i EU-avgift varje dag.


Vi har den som en annons i veckans Kalmarposten (gratistidning) som går ut ca 75 000 hushåll.


Hoppas att den ger lite påskdebatt!


 


GLAD PÅSK ALLA SVERIGEVÄNNER!! 


PS

Har lagt upp en ny omröstning på högersidan i bloggen. Tänker du rösta i EP-valet den 25 maj?

Gå in och rösta!

Av Thoralf Alfsson - 16 april 2014 14:54

 


Att ifrågasätta klimatalarmisterna och dess övertygade sympatisörer gör man inte ostraffat i Sverige. Särskilt inte om man dessutom är Sverigedemokrat!


Supermiljöbloggen ondgör sig över mitt blogginlägg med rubriken ”97 procent”.


Givetvis finns det ingen kommentarsmöjlighet på Supermiljöbloggen. Men bara namnet säger mig att dessa personer redan är övertygade om "jordens undergång" i en snar framtid och att säga något annat är som att svära i kyrkan för dessa miljöfanatiker.


I mitt blogginlägg skrev jag följande.


”I Sverige spenderas säkert minst 4 miljarder kronor årligen på klimatforskning så dessa forskare vill säkert inte såga av den gren de sitter på och därmed förlora sin inkomst och kanske även sin framtida utveckling på forskarområdet.”

 

Detta har uppenbarligen retat upp Beatrice Rindevall på Supermiljöbloggen rejält. Hon har till och med läst Riksrevisionens rapport om Svensk Klimatforskning och skriver följande raljerande text.


Igen visar Alfsson prov på ett förbluffande sällsynt sätt att grunda sina åsikter. Det finns riktig fakta att titta på, riksrevisionen har faktiskt gjort en uträkning över hur mycket pengar som läggs på klimatforskning.”

 

Beatrice Rindevall har till och med citerat en del av texten Riksrevisionens rapport.

 

”Undersökningen visar att staten har tilldelat klimatforskning cirka 13 miljarder kronor från 1994 till 2008, i huvudsak till forskning om minskning av växthusgaser. Stödet har ökat betydligt sedan 2008 och uppgick år 2010 till minst 2 miljarder kronor.”

 

Hennes slutsats låter enligt nedan.

 

”Det är väldigt brett vad klimatforskning är, men största delen läggs enligt undersökningen på energiforskning och en del av dessa pengar finns i inbakat anslagen till universiteten och högskolorna. Bland annat därför är det svårt att veta exakt hur mycket som läggs på klimatforskning, men att det är ”säkert minst” skulle vara 4 miljarder kronor per år innebär en oerhörd höjning som det inte finns någon grund för att tro.

 

Beatrice Rindevall menar alltså att jag har helt fel i mitt påstående att klimatforskning spenderar minst 4 miljarder årligen. Beatrice Rindevall läser Riksrevisionens rapport som faan läser bibeln. Men är man så jäkla förblindad av ”hat” och ”förakt” mot en annan persons åsikter, i synnerhet en sverigedemokrat så blir man just förblindad.


Beatrice Rindevall! Läs hela rapporten! Inte bara det som passar för stunden.  

 

Om du hade fortsatt läsa hade du även kunnat läsa följande i rapporten på sid 81-82.


”Granskningen visar därmed att den statliga finansieringen av klimatforskningen är betydligt mer omfattande än vad Formas och Naturvårdsverket har rapporterat om tidigare. Om även medel från EU, kommuner och landsting samt privata aktörer räknas in uppgick forskningsmedlen till minst 3,6 miljarder kronor år 2010, enligt Riksrevisionens kartläggning.”

 

Sedan skall man även läsa vad Riksrevisionen skriver i bilaga nr 2 i rapporten. Men för att ingen skall behöva leta upp det citerar jag även från denna bilaga.


”Svarsandelen var 83 procent för de offentliga och 63 procent för de privata respondenterna. Totalt var bortfallet 25 procent. Ett vanligt sätt att hantera bortfall är att göra bortfallskompensation med en metod som kallas ”rak uppräkning”. Denna metod bygger på ett antagande om att de som inte har svarat har samma egenskaper som de som har svarat. I denna undersökning har vi inte genomfört någon bortfallskompensation eftersom de som inte har svarat inte kan antas ha samma egenskaper som de som har svarat. Det är troligt att det bland dem som inte har besvarat enkäten finns en överrepresentation av institutioner och företag som faktiskt inte har bedrivit någon klimatrelaterad forskning och utveckling. Om detta är fallet skulle metoden med rak uppräkning innebära en överskattning av medel för klimatrelaterad forskning och utveckling.

Om det å andra sidan är så att de som inte har svarat faktiskt har bedrivit klimatrelaterad forskning och utveckling, innebär den använda metoden att vi har underskattat de totala medel som har gått till klimatforskning.”

 

Så lätt är det att avslöja miljöfanatiker som skribenterna på Supermiljöbloggen, i detta fall Beatrice Rindevall. Kom dessutom ihåg att dessa siffror gäller för 2010, idag är det 2014. Anslagen har sannolikt ökat sedan 2010, något annat vore högst förvånande med tanke på det debattklimat som råder i klimatfrågan och IPCC:s larmrapporter.


Detta visar med all tydlighet att det som skrivs på t.ex Supermiljöbloggen inte förhåller sig till sanningen när man försöker vinna billiga poänger genom en raljerande ton över andras uppfattningar och åsikter.

 

Nu ser jag fram emot att Beatrice Rindevall rättar blogginlägget med de fakta hon undvikit.


UPPDATERING!


Beatrice Rindevall har raderat vissa delar av sin text nu.

Av Thoralf Alfsson - 15 april 2014 21:21

Aftonbladets Åsa Linderborg är orolig att hon inte skall få behålla sin egen lilla ankdamm av vänsterjournalister. Tidningen Journalisten har nämligen skrivit om de attacker som Dispatch Internationals fotograf och skribent Roger Sahlström råkat ut för när han bevakat vänstergruppers motdemonstrationer. Läs artikel.


Hon och Aftonbladet har till och med mage att sätta rubriken till ”När rasister blir journalister”! Det är till att vara självgod så att hon nästan spricker.


”Intervjun är mer än följsam som inte tar fram Roger Sahlströms bakgrund, inte heller hans ärenden med sitt fotande: att kartlägga meningsmotståndare. Det han sysslar med under demonstrationerna han pratar om är inte journalistik, det är en form av hotfull åsiktsregistrering. Journalisten tycks också ha missat att Sahlström är aggressiv mot så kallade PK-journalister på Twitter.”

 

 

Precis detta skulle man kunna säga om Åsa Linderborg och hennes journalistkollegor på vänsterkanten när det skriver eller rättare sagt höjer så kallade antirasister till skyarna. Eller varför inte Tomas Mattsson och hans researchgrupp på Expressen. Inte handlar det om att belysa dessa vänsterextremas bakgrund.



Åsa Linderborg, man skall inte kasta sten när man sitter i glashus!



”Men frågan är om tidningen Journalisten ska ta som sin uppgift att göra martyrer av journalister/"journalister" som ägnar sig åt åsiktsregistrering och grova personangrepp på journalister.

Ju fler högerextrema publikationer vi får, desto fler skrivande och fotande människor som söker medlemskap i Journalistförbundet. Det kan bli ett delikat problem i framtiden.”

 

 

Sedan kommer även detta martyrsnack ännu en gång. Har man inget annat att komma med. Men framförallt verkar Åsa Linderborg vara oroad över att hennes lilla skyddade ankdamm kan var hotad. Det skulle utan tvekan innebära ett visst tillfrisknande bland journalistkåren.



Kalmars världskände socialdemokrat Nasim Malik har erhållit ännu en utmärkelse. Hans insatser på det internationella planet tycks fullständigt passera förbi de lokala medierna. Men det är förstås utanför Barometern och Östrans utgivningsområde. Precis som gruppvåldtäkten i Mariannelund för några år sedan. Något som Barometern undvek att skriva om, utan man nöjde sig i stort sett med TT-artiklar.



Enligt en artikel på IHRC hemsida kommer utmärkelsen delas ut i Sverige.


”His achievements and services in the field of Freedom of Expression, Religion, Human Rights, Peace and Solidarity have been remarkable and deserve the highest recognition. It is therefore a Great honour for IHRC to nominate Nasim Malik for the highest prestigious award.



The World Chairman International Human Rights Commission (IHRC) Ambassador-Shahid Amin Khan will present him this award in his coming Visit to Sweden.”


 

 

 

Detta tillfälle får lokal media inte missa! Undrar om även kungafamiljen kommer närvara. Bara det inte kolliderar med 1:a maj, nationaldagen eller Viktoriadagen på Öland! För då kommer Nasim Malik stjäla hela uppmärksamheten.



Eller är det så att organisationen IHRC är en ankdamm för inbördes beundran för personer med anknytning till Pakistan.

Av Thoralf Alfsson - 14 april 2014 17:01

När klimatalarmister och politiker pratar om klimatförändingarna så hävdar de att 97 procent av forskarna är eniga i klimatfrågan. Det har nästan blivit ett mantra som utnyttjas av insändarskribenter och okunniga debattör som ett argument.


 


I Sverige spenderas säkert minst 4 miljarder kronor årligen på klimatforskning så dessa forskare vill säkert inte såga av den gren de sitter på och därmed förlora sin inkomst och kanske även sin framtida utveckling på forskarområdet.


Personligen tror jag inte det minsta på denna siffra. Frågan är om IPCC ens tror på att 97 procent av forskarna stödjer deras rapporter.


Allt sunt förnuft håller på att gå förlorad i något som kan liknas vid koldioxidfobi!


97 procent av världens forskare på området tycks alltså anse att koldioxidhalten i atmossfären är den enda och allenarådande anledningen till att den globala medeltemperaturen stigit med ca 0,7-0,8 grader celsius den senaste 150 åren.


Nu kräver man åtgärder för att stoppa koldioxidutsläppen men ett flertal ledande länder gör tvärtemot och ökar istället utsläppen genom att stänga ner sin kärnkraft och ersätta den med kol och gas. Frågan är vad som egentligen pågår bakom de lykta dörrarna i maktens korridorer.


Tänk om dessa 97 procent har fel? Hur villiga kommer de vara att erkänna att de haft fel?


Kan det vara så att de 3 procent som har andra upfattningar om klimatförändringarna har rätt?

Av Thoralf Alfsson - 12 april 2014 20:05

 


I veckan debatterades några motioner från Sverigedemokraterna i konstitutionsutskottets betänkande KU14.


Bland annat en motion som jag skrivit och som Kent Ekeroth är medmotionär på gällande återkallade av medborgarskap. 2013/14:K306.


Men först till den motion som Carina Herrstedt skrivit om förbud mot slöja i motion 2012/13:A394, yrkande 12.


 


”Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om förbud mot att bära slöja för flickor under 15 års ålder i all offentligt anordnad verksamhet.”

 

För mig är det en självklarhet att 10-12-åriga flickor inte skall tvingas bära slöja i t.ex skolan. Detta sker endast genom religiösa eller kulturella påtryckningar från familjen. Oftast de manliga familjemedlemmarna. Ett förbud skulle även motverka den islamisering som pågår i samhället. Det är något som jag anser måste motverkas på alla plan.


I min motion om återkallande av medborgarskap låter yrkande enligt följande.


”Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om att ett svenskt medborgarskap som erhållits på felaktiga grunder eller med hjälp av falska uppgifter ska kunna återkallas.”

 

Den som ljugit eller förfalskat sin personuppgifter för att få ett uppehållstillstånd och sedan ett medborgarskap skall givetvis förlora sitt medborgarskap om det visar sig att det erhållits falska eller felaktiga grunder som den sökande medvetet framhållit.


Det är enligt min mening en grundprincip i en rättsstat och ett krav för att ett rättssamhälle skall kunna överleva.


Tyvärr är det bara Sverigedemokraterna som står för dessa rättsprinciper i den svenska riksdagen.


När jag läser eller lyssnar på vad 7-klöverns ledamöter säger i sina anföranden blir jag mörkrädd. Föraktet mot den egna kulturen och det egna folket är skrämmande. Mångkultur och andra sedvänjor skall införlivas i det svenska samhället utan pardon. Alla i hela världen har rätt att ljuga och förfalska sig till ett uppehållstillstånd som bara tre år senare leder till ett livslångt medborgarskap. Där de dessutom hyllas i en ceremoni av de kommunalråden eller till och med landshövdingen på bostadsorten. Något som flera partier inom 7-klövern dessutom vill lagstifta om, välkomstcermonier på nationaldagen. Jag tar mig för pannan och undrar vad det är för stollar som nedvärderar oss själva till den milda graden att vi kommer utplånas om det får fortgå.


Inte ens en muslimsk terrorist kan fråntas sitt medborgarskap i Sverige. Även om han skulle ha andra medborgarskap. Det finns inget brott som är grovt nog för att ett falskt medborgarskap skall kunna återkallas i Sverige.


Jag anser att det är fullständigt absurt!


Mörda statsministern, mörda kungen och drottningen eller ägna dig åt spioneri. Du behöver inte oroa dig över det svenska medborgarskapet och livstidsförsörjningen. Det sköter 7-klövern i Sveriges riksdag åt dig.


Voteringen slutade med att 262 röstade emot, 18 röstade för (SD) och 69 frånvarande vid båda omröstningarna.

 

Kom ihåg detta när du skall välja valsedel både den 25 maj och den 14 september!

Av Thoralf Alfsson - 11 april 2014 20:00

 


Igår läste jag Aftonbladet på flyget när jag var på väg hem till Kalmar. En sorglig läsning! Journalisterna har väldigt svårt med vad demokrati innebär, när de dessutom har väldigt svårt att hålla isär vad som är rätt eller fel blir det än mer bedrövligt. Om man sedan även lägger till allt som mörkas blir bilden nattsvart.


Aftonbladets läsare blir minst indoktrinerade och får sannolikt en mycket märklig världsbild. Men det är ju givetvis Jan Helins syfte som chefsredaktör.


Sidan 2, Ledarsidan

 ”Befolkningen har ökat rekordsnabbt. Bostadsbyggandet och vägnät har inte hängt med.”  Någon analys av varför befolkning ökat rekordsnabbt och vilka andra problem det medfört saknas givetvis. Att de nya svenskarna jobbar mindre och därmed betalar mindre i skatt är givetvis bara en ”myt”.


Sid 6

”Vem ska pensionärerna lyssna på – Löfven eller Andersson” Mitt svar Jimmie Åkesson, det är bara att titta på budgetförslagen! Men så långt har man inte kommit på Aftonbladet ännu.


Sidan 8-10

Vårbudgeten Här mörkas det givetvis väldigt friskt av Aftonbladet. Vårändringsbudgeten nämns överhuvudtaget inte. I den kan följande läsas.


Utgiftsområde 8 Migration

”Regeringen anser därför att anslaget 1:1 Migrationsverket bör ökas med 371 000 000 kronor.


Regeringens förslag: Anslaget 1:2 Ersättningar och bostadskostnader ökas med 2 322 000 000 kronor.

 

Utgiftsområde 13 Integration

Regeringen anser därför att anslaget 1:1 Integrationsåtgärder bör ökas med 10 000 000 kronor.


Regeringens förslag: Anslaget 1:2 Kommunersättningar vid flyktingmottagande ökas med 90 000 000 kronor.”


Med andra ord får Migrationsverket ökade anslag med 2 693 miljoner kronor och kommunerna med 100 miljoner kronor! Detta har Aftonbladet uppenbarligen ingen anledning att nämna trots att man använder 3 sidor till vårbudgeten. Det kallar jag mörkning. Det regeringen dessutom gör är att ta bort 962 miljoner kronor från biståndet. Precis tvärtemot Sverigedemokraternas politik på flyktingområdet. Inte underligt att det mörkas på Aftonbladet.


Sid 16

Här ”hänger” Aftonbladet ut den åklagare som släppte Mesut Sahindal, som senare sköts av polisen. Mesut Sahindal framställs mer som ett offer än en kriminell person.


Sid 27

”Brandmän hyllade för SD-protest.” Här finns det väl inte så mycket att säga. Var och en förstår säkert att man verkligen är ute på hal is om offentliga arbetsplatser skall styras av anarki. Men uppenbarligen gillar Aftonbladet den ordningen så länge det inte drabbar de rödgröna. Då skulle det säkert låta helt annorlunda.


Sidan 32

”Den åtalade Joel Bjurströmer Almgren, tidigare i sin heroiska antirasistiska kamp dömd bland annat för att ha slagits med en spärrvakt i tunnelbanan och kallat denne ”jävla turk” samt avtjänat ett fängelsestraff för att ha misshandlat en 15-årig pojke på McDonalds.”

 

Oisin Cantwell ondgör sig över att denna antirasist sannolikt kommer få det strängaste straffet av alla för Kärrtorpsbråket. Menar Cantwell att Joel stod för det goda hatet och därmed skall få ett lindrigare straff för sitt mordförsök?


Sid 37

”Staxx och Wiehe gör hiphop ihop” I denna artikel hyllas en annan antirasist av Aftonbladet. Men det kanske säger mer om Wiehe som ser fram emot att jobba med Sebbe Staxx!


Den som läser alla dessa vänstervridna artiklar blir givetvis påverkade och det är sannolikt därför som årets supervalår kommer drabbas av mycket bråk och demonstrationer som sannolikt kommer innehålla våld. Våld som faktiskt legaliseras av Aftonbladet och Jan Helin när det lyfter fram personer som använder våld för att förändra samhället.


Sorgligt och bedrövligt!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards