thoralf

Direktlänk till inlägg 3 april 2014

SOVJET SWEDEN OCH SVENSK ISLAM

Av Thoralf Alfsson - 3 april 2014 07:23


 
 
Ingen bild

Sven Dacke

3 april 2014 08:28

Att bryta sönder en stad ett land

I Växjö finns en stadsdel som heter Araby, och där bodde jag fram till 2008 och därför har jag viss kunskap om området.
Växjö styrs av en allians med Bo Frank som ”starke man” och den man hör mest i media. BF har en blogg där han skriver ner sina tankar, på ett ibland avslöjande sätt, och har är för
”multikulti”, men vill staten tar större ansvar för kostnaden.
Och Växjö har även stor Muslimsk invandring som ökar och önskemål finns om en riktigt stor Moske, där alla Muslimska män kan samlas, för kvinnor ber tydligen hemma

Senaste händelserna i Araby är följande. Bo frank och några andra kommunalråd publicerar ett brev i tidningen Smålandsposten, en tidning som är ultrapositiva till allt alliansen har för sig, och med kommentarfält för artiklar där alla kommentarer om moster Emmas födelsedag publiceras men ej kritik mot tidningen eller Alliansen.

Ett klipp ur Kommunalrådens brev.
I skrivelsen till länspolismästaren rapporterar de om droger och kriminella beteenden redan på mellanstadiet och om nya företeelser som att ungdomar prostituerar sig för att tillgång till droger som spice. De skriver också att ungdomar ska ha berättat om en ökad handel med stöldgods och droger där barn och ungdomar fungerar som springpojkar i ett "större maffialiknande organiserat system".
Enligt kommunalrådens redovisning finns det ett 40-tal ungdomar med "kriminella ingångar" som kommunen känner till och måste jobba med.
De efterlyser förebyggande, relationsskapande och positiv polisnärvaro" i området, något som de anser saknas i dag.
Nu vill de veta vad polisen tänker göra och planerar att göra för att möta den problematik som kommunledningen lyfter fram. Inte minst under sommaren när polisen drar ner på sin närvaro.

Den bilden bekräftas av Sveriges Radio


Kommunalråden ger alltså en ganska dyster bild av området, vilket den lokala polisen inte delar, utan dom anser att dom har bra koll på området.

Efter den stora debatten har gått igång, bland annat på Sveriges Radio, krossas ett antal stora fönster, i Araby park, den stora multikulturella arenan, som för att visa vem som bestämmer i området.

Nästa fas är diskussionen om vem som har rätt? Kommunalrådens mörka bild eller Polisen positiva bild. Bo Frank skriver på sin blogg att enskilda poliser kontaktat honom och bekräftar Kommunalrådens version, och att polisledningen har fel! Polisledningen vet alltså inte verkligheten i området!

Debatten fortsätter och senast är en professor som i artikel på SR Kronoberg uttalar farhågor att man kan inte kritisera ungdomarna i Araby, för dom kanske blir sura och ännu mer aggressiva mot samhället, i en kort sammanfattning.

Hur skall Sverige klara sig somett civiliserat land när politiker, polis och media inte ens vet vad som är sanning och framför att.

Hur skall man kunna lösa ett problem när man inte är överens om orsakerna
För dom som gillar fakta kommer här ett antal länkar, troligen inte klickbara, men dom flesta vet troligen hur man gör

Hälsningar från Växjö, nästa ”gettostad” i Sverige

http://bofranksdagbok.blogspot.se/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5826782
http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/araby-park-arena-utsatt-for-skadegorelse(4227931).gm
http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/kommunalraden-larmar-om-prostitution-och-maffia-pa-araby(4226000).gm
http://www.smp.se/ledare/vi-kanslans-destruktiva-sida(4226618).gm
http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/bokelundskolan-byggs-om-till-forskola-for-32-miljoner(4134905).gm

 
Ingen bild

bonnläpp

3 april 2014 08:35

Filmen beskriver sanningen. Återigen så får Nisse inte reda på sanningen p.g.a SD:s inkompetens vad gäller medier. Thoralf undantagen som vanligt.

 
Ingen bild

Lotta

3 april 2014 08:41

Zigenare misshandlad i Kista:

http://www.expressen.se/nyheter/tiggare-attackerade-av-ungdomar-vid-galleria/

Under intervjun behövde hon tolk för att göra sig förstådd, ändå säger hon att ungdomsgänget skrek att de inte ville ha dem, zigenarna där och att de, ungdomsgänget skulle döda zigenarna. Hur förstod hon det?

 
Ingen bild

Morningstar

3 april 2014 09:12

CBN-videon och ytterligare nån video från samma kanal där dom besökte Malmö får några år sedan borde visas i riksdagen. Släng gärna in Pat Condells Goodbye Sweden också. Hade gärna sett att svenne fått en chans att se dom i SVT men det kommer ju aldrig att ske som vi alla vet. Trots att dom är fria och oberoende.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 april 2014 09:18

Ja, det var ingen bra reklam för Sverige i CBN-filmen. Inte ens Janne Josefsson skulle få sända något liknande ut i SVT.
Man undrar som alltid: Vart tog det trygga och harmoniska Sverige vägen..?

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 april 2014 09:31

Lotta... Tiggerskan kanske kan förstå svenska, men inte prata svenska. ELLER, var det ett språk, närbesläktat med hennes, som se skrek på...?
"Ungdomsgäng" för alltid mångas tankar åt ett visst håll...


Det prats nu om nya vapenlagar och ökade straff. Varför ska hederliga svenskar inom bla. Frivilliga Skytterörelsen få sin verksamhet hotad?
Vilka kriminella väljer att bryta sig in i ett hus för att ev. kunna komma in i ett låst vapenskåp för att stjäla en gammal K-pist, när man lätt kan köpa en ny och modernare för en billig peng?
Kommer jägare också att drabbas av nya hindrande regler?
Nej, röj upp i våra förorter istället...

 
Ingen bild

Hacke

3 april 2014 09:37

Bra att den ocensurerade bilden av Sverige förmedlas till omvärlden och att fria bloggare som Thoralf ser till att också vi innanför pk-murarna får ta del av den.

 
Stefan K

Stefan K

3 april 2014 09:38

@ Hulda mk 1

Minns Mona Sahlins ord i P1 den 17:e maj 2001.
"Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka."

Där har du svaret på din fråga och jag kan ju följa upp detta citat med vad Sahlin sade till norska NRK den 8:e november 2009.
"Allt är viktigare än att någonsin ge Sverigedemokraterna inflytande."

Det är så det ser ut i dagens Sverige. Säger SD A, säger övriga partier i 7-klövern B. Ändrar sig SD och säger B, så ändrar sig övriga partier i riksdagen och säger A.

Du vet det här med sandlådenivå.

Förövrigt är det inte bara CBN som intresserat sig för utvecklingen i Sverige. Andra medier har också gjort det. Googla och ni får se.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 april 2014 09:43

Stefan K... Ja, vi Sverigevänliga skulle kanske börja hylla Islam, tiggare, papperslösa och massinvandring..

 
Ingen bild

Kom så dansar vi Johan

3 april 2014 09:50

OT Kalmars studenter (10000) har nu efter 4 år fått ett nytt kårhus
Lite snabbare gick det att fixa Solstickan Tanz Studio

 
Ingen bild

Tony

3 april 2014 10:06

Rapport hade igår ett reportage om Ryssland om Putins
makt, där man stängt ner flera nätmedier för att dom
varit kritiska till maktens män. Detta är väl förmodligen
även en våt dröm för Svenska politiker, och framförallt
för Svensk media, så att dom själva kan fortsätta att föra
folket bakom ljuset!

 
Ingen bild

World Traveller

3 april 2014 10:14

Thomas Mattsson och Expressen har nu även anmälts av Amerikanska Disqus efter att Researchgruppen på Expressens uppdrag använt sig av Disqus för att kartlägga och trakassera 6200 personer som kritiserat invandringspolitiken på olika bloggar. Fria Tider inleder också ett åtal mot åsiktsfascisterna.

 
Ingen bild

babar

3 april 2014 10:15

Hur kan det komma sig att tiggarna alltid är så feta, inte ser dom då svältfödda ut, en tiggande dam på hundra pannor, hon går det ingen nöd på

 
Ingen bild

När vi glömde Lilla Saltsjöbadsavtalet

3 april 2014 10:17

I Kalmar filmar journaliststudenter "vanligt" folk på stan
Men saknas det inte några bland dom filmade ?
Här gäller det att ta kameran och dra till tex Oxhagen
Detta selektiva urval är förfärligt vilken människosyn lärs ut på Linne universitets journalistutbildning egentligen ?

Källa Barometern

 
Ingen bild

Lotta

3 april 2014 10:19

I dagens Östran finns en artikel om att Sofia Svensson och Ung Vänster skall anordna en manifestation mot rasism i Berga Centrum på lördag. Detta som en stödmanifestation efter rasistattacken förra veckan. "Vi vill sluta upp snabbt och visa vår solidaritet med de som bor där, säger Sofia Svensson". "Det finns en rädsla bland de som bor i Berga och med den här manifestationen hoppas vi händelsen inte bra glider förbi".

Jag undrar hur många manifestationer Sofia Svensson och Ung Vänster anordnade när alla bränderna pågick innan man till sist lyckades bränna ner stora delar av Berga Centrum? Hur mycket tänkte Sofia Svensson och Ung Vänster på de boende och deras rädsla för att deras hem skulle brännas ner då?

Indirekt skyller Sofia Svensson och Ung Vänster händelsen på SD eftersom hon säger "att det blivit för försvarbart och rumsrent att rösta på Sverigedemokraterna och ha deras rasistiska åsikter". "- Hela tiden händer saken (sic) som bara får passera. Allt från att kvinnor beslöjas till att Kent Ekeroth bjuds in till skolor för att prata. Man måste ifrågasätta rimligheten i att sådant får passera, säger Sofia Svensson."

Att kvinnor beslöjas får nog Sofia Svensson ta upp med de som just beslöjar sina kvinnor. Artikeln finns inte på nätet.

 
Svensson

Svensson

3 april 2014 10:27

Sverige beskrivs som det gamla Sovjetunionen i utländsk media,det här bevisar att alliansregeringen är på väg att förstöra det här landet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Bara inte "Base-boll Joe är släpp ttill lördag

3 april 2014 11:02

Lotta : Sannolikt var branden en vändpunkt politiskt sett i Kalmar,SD är redan mera än fördubblade kommunalt, så att öka detta med dansstudios eller manifestationer är inte så vidare begåvat.

Ligger bara ett litet snäpp över Base-boll Joes tilltag
Sedan är det väl aldrig fel att vänstern valarbetar åt SD och för dom som är Kalmarvänliga.

Det bästa vore ju att befolkningen i Berga Centrum slängde ut kommunisterna, som man gjorde i Rosengård
Dessa människor är en del av problemet inte en del av lösningen

Dessutom får nog Kalmarpolisen vara lite på allerten på lördag
Blir det fint väder kanske grillarna kan tagas fram och samförstånd med dom som inte har ett skit med problemen att göra kan skapas
Varför inte en danstävling mellan Kalmarpolisen och pensionsräddarna
Så kan ung vänster skala bananer och klappa i händerna

 
Ingen bild

Lotta

3 april 2014 11:15

Läser om att personalen på Skånes universitetssjukhus SUS inte vill att Jimmie Åkesson kommer på besök den 9 april eftersom man tänker på patientsäkerheten. Vad denna personal menar skulle kunna hända patienterna vid ett besök framgår inte. Med tanke på artikeln jag länkar till är det nog mer Jimmie Åkessons säkerhet man borde tänka på:

http://www.suntliv.nu/Teman/Hot-och-vald/Artiklar-om-sparkad-slagen-och-hotad/Sakrare-lokaler-ger-tryggare-personal/

 
Ingen bild

Nu fightas vi på akuten igen

3 april 2014 11:21

All uppståndelse istället för besök som flyter på gör folk förbannade återigen valarbetar vänstern åt SD
Ju mera strul desto flera besök gör Åkesson

 
Ingen bild

Stefan A

3 april 2014 11:38

En folkpartist körde både för fort och för full meddelar skånskan, väntar på krigsrubrikerna i riksfulmedia(och då får jag nog vänta).
Ja nog skulle man känna sig otrygg(det nya modeordet) om man som Sverigedemokrat tvingades besöka akuten på skånska universitetssjukhuset då delar av personalen skickat ut ett hotfullt öppet brev, landstinget borde skicka ut en lista på "säkra" akutmottagningar där inte Sverigedemokrater riskerar att diskrimineras pga. politisk åsikter.

 
Ingen bild

Det är s¨å varmt att jobba i skottsäker väst

3 april 2014 11:48

Stefan A : Här har arbetsgivaren inget annat val än att kalla till enskilda samtal samt dela ut varningar till dom som skrivit under detta
Mest synd är det om personalen med utlänsk bakgrund dom förstår vad detta betyder politiskt

 
Ingen bild

Lena

3 april 2014 12:07

Richard Jomshof är en av de bästa talarna i SD, det märks att han varit lärare, han är lugn och pedagogisk så att det blir lättförståeligt o intressant innehållsmässig men ändå sofistikerat.
Sedan var det bra att få se inslaget från amerikanska CBN, det är skrämmande hur andra länder ser på oss! Särskilt bra att det kom med i inslaget, det om FN,s lista över den förväntade levnadsindex över världens länder. Sverige ligger väl nu på 17:e plats men redan om 15 år kommer vi att sjunka ner till plats 45 (efter Liberia och andra 3:e världenländer. Undrar hur Reinfeldt tänkte här? Eller ser han oss som om vi ska vara prototypen för var andra länder i väst också har att vänta? Ska vi ligga i framkant även här? Är det därför Reinfeldt, Bildt o co bockar så förfärligt till allt vad US eliten säger? Jag tror att det som händer i Sverige angående arbetet med att förtycka o trampa ner vår rättmätiga känsla för vår kulturella identitet, händer även i andra länder men Sverige är värst av alla.

 
Ingen bild

Synonymen

3 april 2014 14:28

Det finns ingen ”svensk islam”.

Islam tillhör inte Sverige och är inte möjlig att kombinera med svenska förhållanden.

Islam har ingen plats i ett modernt Sverige.

Motståndet i Sverige mot islam ökar för varje dag och det slutar illa om inte detta stoppas snart. Måste det verkligen gå så långt som till regelrätta gatustrider eller inbördeskrig?

SD måste bli mycket hårdare i sin islamkritik annars är partiet inte intressant längre.

 
Cavatus

Cavatus

3 april 2014 15:07

Kan någon svensktexta det amerikanska nyhetsinslaget? Det MÅSTE spridas bland svenska folket så de får se hur det ser ut under ytan i Sverige, den yta som de ännu inte trängt igenom då de fortfarande lever i och tror på pk-bubblan.

Detta är ett mycket viktigt uppdrag som jag verkligen hoppas att någon kunnig i undertextning och sådana dataprogram tar tag i!

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Thoralf A

3 april 2014 15:45

Cavatus

Kan bara hålla med dig. Fler och fler äldre som inte har så goda kunskaper i engelska använder nätet som informationskälla och då måste svensk text vara med i dessa videoklipp om de skall få full effekt.

 
Ingen bild

alltförsverige

3 april 2014 15:46

Där fick verkligen sverigefienderna breda ut sig med sitt sverigehat!

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

3 april 2014 17:12

Mycket bra reportage från CBN News. Skulle gärna se ett längre reportage på drygt 10 minuter. Där de skulle kunna gå igenom det hela lite mer noggrant.

Sverige är de facto en Sovjetstat. Och har varit det ett bra tag nu.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Lassekolja

Lassekolja

3 april 2014 18:58

Man undrar hur "journalister" och 7-klöverpolitiker öht kan sova om natten. Hoppas dom drömmer mardrömmar om det samhälle, som dom gemensamt har skapat!
Å andra sidan, "som man röstar får man ligga" OK, den var dålig...
Araby, borde kanske heta Arabbyn!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tony

3 april 2014 18:59

Allt för Sverige:
Var det för svårt att förklara vad det modeord som du
och alla politiskt korrekta svänger er med i tid och
otid, nämligen "Allas lika värde" och fram för allt
tycker du att det i Sverige idag är så att alla människor
är lika mycket värda, när till exempel ett parti inte får
föra fram sina åsikter utan att bli hånade och bespottade av
åsikts fascister på vänsterkanten, detta trots att vi har
inskrivit i lagen att vi har åsiktsfrihet, bara som ett exempel?

 
Ingen bild

Stefan i Std

3 april 2014 19:43

@Thoralf

Är detta verkligen i linje med SD:s politik? Maya Markiewicz SD Kungsbacka verkar mer företräda MP än SD.

http://www.friatider.se/sd-kungsbacka-sager-ja-till-ensamkommande

Det blir svårare och svårare att övertyga sig själv om att SD är ett bra val i september.

 
Ingen bild

Magentan

3 april 2014 19:47

@ Lassekolja
SD i Kungsbacka har tidigare haft invändningar mot planerna på att ta emot så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” i kommunen.
Men när SD Kungsbackas vice ordförande Maya Markiewicz uttalar sig i dagens nummer av lokaltidningen Kungsbacka-Nytts pappersupplaga kom det ett annat besked.
Hon förklarar att hon inte ser några problem med att ta emot de omkring 100 ensamkommande som tros anlända till kommunen under 2014.

http://www.friatider.se/sd-kungsbacka-sager-ja-till-ensamkommande

Vad tror du om detta Lassekolja???

 
Ingen bild

bonnläpp

3 april 2014 20:06

@Magentan & Lassekolja, frågan ni borde ställa er varför är det så tyst från toppen? Är det så här vi kan förvänta oss att SD imploderar?

 
Ingen bild

Boris

3 april 2014 20:19


Ni alla journalister: EN FRÅGA: Hur känns det?

...Att förmedla ett så förljuget perspektiv. Ett modernt Sovjetunionen.

 
Ingen bild

Magentan

3 april 2014 21:52

@ bonnläpp, som skriver: "frågan ni borde ställa er varför är det så tyst från toppen?"

Ja, det har du rätt i, men vi har väl under årens lopp vant oss vid att toppen tiger. De är inte alls lika informativa och lättillgängliga som "vår riksdagsman Thoralf" är --- eller ska man kanske skriva "Sveriges Thoralf", eftersom 80 procent av kommentarerna på bloggen kommer från väljare som (liksom jag) bor utanför Kalmar-distriktet, alltså från hela, långa Sverige.

 
Ingen bild

Magentan

3 april 2014 22:10

Vi kan konstatera att Maya Markiewicz är SD-politiker Nr 2, som välkomnar s.k "ensamkommande flyktingbarn" till Sverige!

Även Sara-Lena Bjälkö, SD-ordförande i Falkenberg, har sagt ja-tack till "ensamkommande" enligt en artikel i Falkenbergsposten från november förra året. Var det kanske tack vare detta svenskfientliga ställningstagande som hon fick en plats på den nya, gällande riksdagslistan (nr 41)? (Hennes namn hade emellertid strukits och ersatts av Gustav Kasselstrand i den alternativa riksdagslistan,som en tredjedel röstade ja till).

I min länk nedan till Falkenbergs-Posten kan man inte se själva artikeln om Sara-Lena Bjälkös välkomnande av "ensamkommande" (tydligen måste man logga in sig för att läsa artiklarna), men man kan se kommentarerna under den osynliga artikeln, och där finns ett par kloka sådana från Lassekolja, som jag givetvis håller med till 100 procent. Liksom jag också håller med hela den enormt stora majoriteten av övriga häpna, besvikna och arga kommentarerna. Till exempel denna:
"ENSAMKOMMANDE ÄR EN AV FLYKTINGPOLITIKENS MEST MOTBJUDANDE BEDRÄGERIER, NÄR VUXNA MÄN LÅTSAS VARA BARN FÖR ATT LURA TILL SIG UPPEHÅLLSTILLSTÅND."

http://www.falkenbergsposten.se/News2.asp?idNews=1782

Det är alltså tyvärr bara att konstatera SD:s katastrofala vändpunkt att gå från oppositionsparti till att istället FÖRSÖKA bli en del av ett 8-klöverparti. Jag skriver FÖRSÖKA, eftersom det kommer att misslyckas pga av att SD, trots sitt STORA SVEK mot sina kärnväljare, ändå inte kommer att accepteras, varken av 7-klöverns politiker eller av medierna. Och, vad värre är för SD, inte heller av väljarna eftersom det är alldeles tillräckligt med de 7 svenskfientliga partier som finns.

Men förmodligen kommer flera av SD:s gamla väljare (liksom jag) troligen att rösta på SD även i år, i brist på bättre. Men eftersom det blir allt tydligare att SD nu har börjat sin delning och kommer gå samma öde tillmötes som Ny Demokrati, så kommer det inte att finnas ett tillräckligt stort SD-liknande parti som det är meningsfullt att rösta på 2018, vilket är en STOR katastrof för folket i Sverige.

Tråkigt, eftersom SD hade haft potential att ligga på Dansk Folkepartis ca 30%-nivå år 2018.

 
Stefan K

Stefan K

3 april 2014 22:42

Vad händer i Kungsbacka Thoralf?
Är detta SD:s nya linje är jag inte med längre.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

4 april 2014 18:04

Den berättelse som lämnas av Ingrid Carlqvist kan jag till nästan 100 procent skriva under på.Så ser det tyvärr ut i landet.Vad skall man göra?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards