thoralf

Direktlänk till inlägg 11 mars 2014

KVÄLLSPRESSEN VÄDRAR MORGONLUFT

Av Thoralf Alfsson - 11 mars 2014 23:02

Har fått samtal från kvällspressen som vill intervjua mig angående valkonferansen. Det känns som dessa journalister vädrar morgonluft och hoppas på att jag skall vara bitter och besviken om valberedningens förslag på riksdagslista vinner en majoritet under helgen.


Besviken kommer jag givetvis vara men att jag skulle börja prata illa om partiet eller mina partikamrater är fullständigt uteslutet. De journalister som hoppas på något sådant kommer bli grymt besvikna.


De journalister som har sådana förhoppningar ber jag ställa in era försök att kontakta mig.



”För nästan alla jag talar med är det dóck obegripligt att regeringen låter miljöpartiet styra flyktingpolitiken i Sverige.”

Bo Frank (M) Växjö


Det är din partiledare och statsminister Bo Frank. Sluta klaga! Växjö har väl haft väldigt stor invandring under Bo Franks ledning och det har minsann inte behövts något Miljöparti för att åstadkomma det. Det har Bo Frank och moderaterna/alliansen klarat på egen hand i Växjö.



Bidragen fortsätter droppa in till vårt infoblad om min blogg. Ytterligare 1 800 kronor har kommit in till vårt konto. Infobladet har också börjat delas ut av SD Södermöre i bland annat Nybro kommun. Skönt att ha så aktiva medlemmar som kastar sig över allt nytt.

 
 
Ingen bild

Calle

11 mars 2014 23:57

Rätt tänk, och rätt agerande. Dessa propagandister vill varken dig eller partiet ngt. gott, men har inte fattat vem dom har att göra med. Har dom inte hört av sig när det gällt ngt. seriöst om politiska frågor, skall dom, som andra parasiter, inte ges ngn. föda. All heder åt dig, Thoralf!
Trogen " fotsoldat ".

 
Lassekolja

Lassekolja

12 mars 2014 00:23

Thoralf, hälsa murvlarna att dom får söka sensationer nå´n annanstans, undantaget om någon mot förmodan vill diskutera SD´s politik men då lär Din telefon förbli tyst.
Jag tror att om gapet mellan blocken består fram till valet kommer det att gynna SD, eftersom många Alliansväljare då gör som dom ëgentligen ville göra 2010 men inte "tog risken" att göra då, nämligen rösta SD. Antalet väljare, som inser att fortsatt massinvandring är ohållbar för Välfärdssveriges fortlevnad. Kanske vuxna väljare med egen fattningsförmåga ägnar barn och barnbarns framtid en tanke, ja, även det skulle ju gynna SD. Allt fler omständigheter ur verkligheten kommer att gynna SD. Det enda och största hotet mot en SD-succé i september är vad Aftonbladet och Expressen hittar på. Om dom inte hittar något kommer dom garanterat att hitta på något. Det går ju alltid att dementera dagen efter valet. Vi Sverigedemokrater får, som bekant inte längre vara främmande för någonting!
SD 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Marie

12 mars 2014 00:25

Jag hoppas de ändrar sig och tar in dig på listan igen. Tror det finns många medlemmar som vill ha det så inklusive mig själv. Så vi hoppas det går fram och lyssnas på. :) Du är fantastisk Thoralf!

 
Lassekolja

Lassekolja

12 mars 2014 00:28

Oj, nu gick det visst lite för fort. Så här ska det vara:
"Antalet väljare, som inser att fortsatt massinvandring är ohållbar för Välfärdssveriges fortlevnad, kommer rimligtvis att öka, absolut inte minska!"

http://www.status.st

 
Svensson

Svensson

12 mars 2014 06:42

Bo Frank tycks ha dåligt samvete för att han är Moderat och stödjer Moderaternas politik. Om det nu är så dåligt som han säger, varför hoppar han inte av från Moderaterna ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

12 mars 2014 08:50

Tycker det finns anledning för sd att överväga bojkott av kvällspressen fram till valet förutom då det gäller direktsändningar i deras tv.
Dom har bara ett mål för ögonen, att orsaka sd största möjliga skada. Vad som väntar i smutskastningsväg detta supervalår vill man knappast tänka på. Ingen glömmer väl Expressens förstasida förra valet.
Skulle tro att redaktionerna redan har formerat de värsta hyenorna och avarterna till "journalister" för utformande av strategier och anfall på bred front.
Dom har ju knappast något anseende att förlora då deras förtroende hos svenska folket redan är på botten.

 
Ingen bild

Waterbug

12 mars 2014 10:16

Kan det inte ett sådant här läge vara en grej att låta oerhört förbittrad när murvlarna ringer och absolut acceptera en intervju där man minsann skall ge utlopp för saker och ting.

Under själva intervjun är man glad som en solstråle och bedyrar hur glad man är över att tillhöra SD och att man ser fram emot att få jobba kommunalt och att blogga vidare samt att man är genuint lycklig för alla kompetenta människor som har blivit nominerade, sen avslutar man intervjun med att ge murveln en bamsekram medan man med tårar i ögonen viskar över hur glad man är över att få chansen att uttrycka detta för denne.

Nåja :-)

 
Ingen bild

Lundabo58

12 mars 2014 10:36

Thoralf! Hoppas verkligen det blir en ändring på riksdagslistan i helgen. Att skylla på att det är "brist i kommunikationen" är ren bullshit, du är ju en av de få som kommunicerar med väljarna öht. Petningen av dig luktar mer som en version av "nolltolerans-light" ...eller har du också råkat läsa Ernst Jünger? ;-)

Nuvarande lista med många totalt intetsägande namn samt öppna förespråkare för ren pk-politik är ingen direkt väljarmagnet för oss icke-sjuklöverväljare.

Ps
Bra iaf att du inte ger pk-media några gratisrubriker.

 
Ingen bild

Fem ton

12 mars 2014 10:49

Hur är det med läsförståelsen Thoralf? Bo Franck frågar för det första inte efter någon ansvarig för samarbetet med miljöpartiet. För det andra så klagar han ju inte heller, han framför en fråga som flertalet kommuninvånare ställt till honom.
Du svarar på frågor ingen har ställt, och med en anklagande ton också. Är det inte så PK-media och dess politiker brukar agera så fort SD nämns? Det är möjligt att du tolkar in det men dåborde du nämna att det är DIN tolkning av Bo Francks kommentar.

 
Ingen bild

OH

12 mars 2014 11:29

Fem ton
Bo Franck tycker alltså att det är fullt förståeligt att Reinfelt sedan lång tid tillbaka låtit MP bestämma i denna sak.

 
Ingen bild

Thoralf A

12 mars 2014 11:31

Fem ton

Bo Frank använder ofta den tekniken när han vill framföra sina egna åsikter utan att säga det själv. Jag tycker att det är ett fegt agerande av Bo Frank.

På min blogg framför jag alltid mina egna tankar och tolkningar. Något annat vore märkligt. I sådana fall brukar jag markera med citattecken så att det klart skall framgå att jag citerar någon. Något som Bo Frank inte gör i det aktuella fallet.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 mars 2014 12:25

Vi vill ju givetvis veta vad Frank svarar sina väljare? Om han ens svarar dom eller han kanske inte kan?

För Frank detta vidare inom partiet så kanske någon kan ge honom det rätta svaret eller se över den i frågan förda politiken?

 
Ingen bild

Skeggan

12 mars 2014 15:38

Att du inte joinar Svenskarnas parti eller Nationaldemokraterna istället?

 
Ingen bild

tjolahopp

12 mars 2014 17:40

Skeggan, med 681 röster förra valet, skojar du?

 
Ingen bild

Anders

12 mars 2014 19:06

Stryker SD dig på landsdagarna är de rökta som Holmbergs sa.

 
Ingen bild

Dille

12 mars 2014 21:33

Läste nyss på nätet att en av kandidaterna vurmar för homoadoptioner - OFFENTLIGT! Kan inte tänka mig att SD - för det är SD:s representanter som beslutar - kan tänka sig att välja denna kvinna. Att välja henne före Thoralf vore en skandalös absurditet. Bland annat därför att det vore ett så grymt svek mot väljarna.

 
Ingen bild

Job Andersson

13 mars 2014 07:53

Jag blir fundersam över hur media kan ha information så många dagar i förväg - finns det goltuppar överallt nu för tiden?

Men i vilket fall så hoppas jag Thoralf och Gustav kommer med - Ni behövs!

 
Ingen bild

s29

13 mars 2014 23:28

Rekommenderar journalister att gå ut på Snaphanen.dk och lyssna på Pat Condell.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards