thoralf

Direktlänk till inlägg 27 februari 2014

DEBATT OCH TWITTERATTACK

Av Thoralf Alfsson - 27 februari 2014 23:58

Fullständigt absurd debatt ikväll!


Men Jimmie Åkesson säger verkligen ifrån ikväll! Dessutom kör han över den stackars lögnaktiga läraren fullständigt.


Håller Jimmie den intensiteten ända fram till den 14 september i alla framträdanden kommer Sverigedemokraterna hamn på minst 20 procent.


Det hjälpte inte ett dugg att programledaren försökte stötta läraren med diverse felaktiga påståenden. Jimmie smulade sönder dem ett efter ett. Ibland är det väldigt bra med statistik!


Dagens program var troligen en stor missräkning för ansvariga bakom SVT-Debatt. Det trodde uppenbarligen att man skulle vinna denna debatt lätt med hjälp av vänsterläraren från Sölvesborg. Jag vill ändå passa på att tacka honom för att han började med att hylla Jimmie Åkesson och att många i Sölvesborg var stolta över bygdens son ;-)


Se Debatt på följande länk.


UPPDATERING!


Generaldirektören på Försäkringskassan, Dan Eliasson måste ha fått ett fullständigt hjärnsläpp under gårdagens Debatt. Antagligen beroende på att Jimmie Åkesson sopade banan med läraren och programledaren. Dan Eliassons twitterattack tyder dock på att han är direkt olämplig som generaldirektör. Dan Eliasson är socialdemokrat och har tidigare varit GD på Migrationsverket men även chef på Säpo. Läs artikel i Dagens Opinion.


Enligt en artikel i SvD kräver Jimmie Åkesson att Dan Eliasson sparkas!


"Detta fick SD-ledaren Jimmie Åkesson att själv twittra: ”Det är helt oacceptabelt att en GD uttrycker sig som Dan Eliasson. Han måste givetvis sparkas.” Åkesson hänvisar också till att Eliassons tweets ligger ute på Försäkringskassans hemsida under Press."


 Lägger även upp ett utkast till baksida på mitt infoblad. Så får vi se vad ”remissinstansen” säger.


Dessutom roligt att så många hört av sig och som gärna stödjer mitt infoblad ekonomiskt. Jag kanske får utvidga mina planer till att distribuera det över ett betydligt större område än jag tänkt från början.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

lennart l

28 februari 2014 00:16

Inte undra på att det är problem i skolan om alla lärare håller samma kvalitet som den här vänsterläraren från Sölvesborg. Åkesson var lysande och smulade sönder lärarens och programledarens lögnaktiga påståenden.
Som avslutning ville läraren läsa en dikt, patetiskt.

 
Ingen bild

Kalleman

28 februari 2014 00:23

Det är en skrämmande utveckling som sker inom sk PK-media, ett totalt förfall av nyanserade inslag, istället går allt ut på att misskreditera ett demokratiskt invalt parti i Sveriges Riksdag. Dessutom är jag benägen att tro, det kommer att bli värre ju närmare valen vi kommer så det gäller att stå upp för ett enat SD. Vissa tvivlare har dessvärre visat sitt missnöje och då håller det inte.

En av de 400 PK-pöbelregistrerade.

 
Ingen bild

Kalmarkvinna

28 februari 2014 00:23

Ingen annan partiledare behöver stå till svars för sin barndoms upplevelser i SVT.
Det är rena häxprocesserna mot Sverigedemokraterna.
Men Jimmie kan tala för sig, och han vann debatten därför han har sanningen på sin sida.
Han är vår enda partiledare som är ärlig och rak, och som vill svenska folket väl.

 
Ingen bild

Gute

28 februari 2014 00:25

Åkesson har under senare tid ändrat taktik när han debatterar, lite tuffare och låter sig inte avbrytas som tidigare.

Och det är helt rätt nu när valen närmar sig i raskt tempo, det gäller att synas och höras och samtidigt bita ifrån på rätt ställe. Sånt ger alltid ett starkt intryck på väljarna.

 
Ingen bild

gunnark

28 februari 2014 01:24

Med sådan lärare är jag faktiskt chockad över att vi inte sjönk än mer på senaste Pisarapporten!

 
Ingen bild

Blåsippan

28 februari 2014 01:37

SVT är nu rejält under ytan i det pk-bubblande vänsterträsket.

Jag stödjer gärna utskicket ekonomiskt btw.

Heja SD! Jimmie regerar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 februari 2014 03:57

gunnark : Gubben o Gumman hade en lärarkandidat som stolt visade bilder på honom själv när han byggde upp Cuba åt Castro.......
Denna kandidat är säkert en del av UHÄ idag som innehåller 80% kommunister precis som i pressen.

Läraren i Debatt var ett utmärkt exempel på dessa människor
En av deras idoler bla Josef Stalin mördade 75% av sina egna officerare
Följden blev att han fick seriösa problem med sin idiot broder Hitler när han hälsade på

Diskussionen om kulturstöd visar hur vänsterschizofrent Sverige är Kultur är när skattebetalarna skall betala för teater som "ingen" vill se.

Dessutom hävdar samma människor som spelar teater på sina vuxendagis att det inte finns någon svensk kultur.

Träffar du på någon "fattig" kulturarbetare så fråga hur stor premie han/hon får inbetalt i sin tjänstepension.

Någon journalist i Kalmar kanske kan fråga Byteatern tex ?

 
Ingen bild

World Traveller

28 februari 2014 05:59

Har precis tittat på debatten. Läraren blev ordentligt bortgjord (och ville avsluta med att läsa en dikt?). Sverige har ett jättestort problem med både lärarkåren och media. De består ju nästan enbart av kommunister eller marxister eller vad de nu vill kalla sig. Vänsterextremister kanske är en modernare benämning. Lärarna hjärntvättar våra barn till att hata Sveriges kultur och historia. Barnen får lära sig att vita människor är rasister och skyldiga till alla krig, slavhandel och fattigdom. Våra barn tvingas att känna skuld för vad den förhatliga vite mannen har gjort genom historien. Både lärarkåren och media jobbar intensivt med att Sverige ska sluta vara en nationalstat och istället bli en tillflyktsort för världens alla mördare, grovt kriminella, pedofiler, homosexuella, islamister och terrorister. De anser att svenska folket har en skuld att betala till alla dessa invandrare och därför bara ska arbeta och hålla käft. Att de sen har lierat sig med Muslimska Brödraskapet och andra islamiska grupperingar gör inte saken bättre. De säger sig hata (Italiens) fascism och (Tysklands) nazism, men om de hade läst historia så hade de vetat att Mussolini (Italiens fascistiske diktator för er vänsterextremister som inte vet) lierade sig med muslimerna i Libyen och Abessinien (Etiopien och Eritrea), sponsrade muslimska radiokanaler och gav dom fria händer att slakta kristna. Om de läst historia så hade de också vetat att Hitler (Tysklands nazistiske diktator för er vänsterextremister som inte vet) också lierade sig med muslimer och till och med hade muslimska SS-förband som användes för att slakta kristna och judar. Nu har alltså Europas (och Sveriges) Vänster gjort som Mussolini och Hitler och ingått en allians med allehanda islamister och har många såna i de egna leden. Allt detta sker under EU's ''välmenande'' styre. EU är roten till att Europas nationalstater bryts sönder. ''Fredsprojektet'' EU jobbar i det dolda för att störta regimer i Libyen, Egypten, Tunisien, Syrien, Vitryssland och nu senast i Ukraina. De som gör det smutsiga jobbet åt EU är diverse jihadister, högerextremister, vänsterextremister och en del lallande feminister. Vi lever sannerligen i underliga tider. Allt detta försvaras i kommentarfälten av personer som Elisabeth, BC, Tommy, Kritisk, Inte ateist och många andra. Fast några hållbara argument för deras politik och åsikter har vi ännu inte fått. Endast personliga påhopp, översittarattityder, lögner och hat.
Ha en trevlig helg allihopa
Mvh World Traveller

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

28 februari 2014 06:50

Ja, den "debatten" var ju rena farsen! Grymt bra Jimmie Åkesson mot läraren som trodde han visste mer om Jimmies barndom än han själv. Nästan lite pinsamt, men det blev garanterat många nya röster till Sverigedemokraterna där! Programledaren gjorde sitt bästa för att "hjälpa" läraren, men misslyckades kapitalt.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

OH

28 februari 2014 06:59

Jag vet inte vilken skola en insändare gått i, men jag känner några lärare och vågar påstå att World Travellers påhopp är väldigt kränkande genom att dra alla lärare över en kam.
Det betyder att eftersom majoriteten av LO:s medlemmar synes vara socialister är även de 20% som röstar på SD socialister och Sverigehatare.

 
Svensson

Svensson

28 februari 2014 07:59

Läraren åker på kvarsittning, hur kan någon annan bestämma hur någon annans uppväxt har varit ? Dom politiskt korrekta börjar bli helt desperata.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

World Traveller

28 februari 2014 08:17

OH, jag misstänker att andelen lärare som är vänsterextremister är lika stor som andelen journalister som är det, d.v.s runt 80% eller mer.

 
Ingen bild

Hacke

28 februari 2014 08:21

Jimmie är verkligen på hugget. Först detta (se länk) suveräna debattinlägg i gårdagens GP och sedan avlusningen av den gamle vänsterläraren som hade tänkt sig att få sin stund i rampljuset hos sina bundsförvanter inom fulmedia. Tji fick han och hela den regimtrogna Debatt-redaktionen.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2293190-alliansen-har-inte-greppet-om-utgifterna

 
Ingen bild

SolenLyser

28 februari 2014 08:32

Helt otroligt, en Jimmie Åkesson mot två vänsterextremister.

 
Ingen bild

Tommy

28 februari 2014 08:34

@World Traveller
Snacka om att generalisera, konspirera och fantisera.
Lärarkåren och media allierar sig för att få hit pedofiler, grovt kriminella, homosexuella(som tydligen verkar ingå i denna grupp med), islamister och terrorister. Dessutom har lärarna allierat sig med Muslimska Brödrarskapet. Dessutom samarbetar EU med jihadister och feminister m.fl för att störta regimer.
Det här sägs jag alltså försvara. Kände inte till det. här. Hör av dig till norsk press eller annan utrikeskänns som PK-media i Sverige inte kommer våga tala om den här sanningen för svenska folket.

 
Ingen bild

Sven Dacke

28 februari 2014 08:36

Tidigare av SVT Debatt haft något som kallades Eftersnack, ,och som startade efter att ordinarie sändning var slut.

Det hade varit intressant att se och höra hur det var i studion efter avslutad sändning.

Eller kanske någon var där och kan berätta?

 
Ingen bild

World Traveller

28 februari 2014 08:42

Tommy, hur var det nu igen med Socialdemokraternas avtal med Sveriges Muslimska Råd (MB i Sverige) som läckte ut för ett par veckor sen?
Varför agerar Reinfeldt som han gör? Vem finansierade Moderaternas senaste valkampanj?
Har du några egna förslag hur svenska pensionärer ska få det bättre?
Har du några egna förslag på hur svenska ungdomar ska få jobb och bostäder?

 
Ingen bild

Lena

28 februari 2014 09:09

Fulmedia försöker ta heder o ära av Jimmie Åkesson, då höjer Jimmie rösten och försvarar sig - och det blir bara smulor kvar av programledare och läraren. Oh vilken härlig debatt! Jimmie regerar!
World Traveler@
Gillade ditt långa inlägg, och även om det var överdrivet så finns det sanning i det.

 
Ingen bild

Regnbågen

28 februari 2014 09:12

Thoralf, du respekterar inte de som påtalat att dina färgsättningar fungerar inte för folk som inte har perfekt syn. T.ex blått på blått är en katastrof.

Kanske ser snyggt ut, men dåligt ur läsares synpunkt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

28 februari 2014 09:17

Ett inlägg utanför ämnet, i huvudsak tänk för er som jobbar på Expo och som har till uppgift att hårdbevaka denna blogg.

Brukar ni vara inne och läsa på Merit Wagers blogg, hur det går till inom Migrationsverket.
Merit är inte SD och därmed en person man kan tro på, om man är PK.

Vad säger ni om det som kommer fram i hennes blogg, är det bra för Sverige

http://goo.gl/tNcBT1

 
Ingen bild

Nicklas

28 februari 2014 09:17

Som några annan är inne på så har verkligen Jimmie tuffat till sig på slutet. Strålande insatser på Debatt ikväll och på
Studio Ett (P1) får några dagar sedan.

Såvitt jag har förstått det så var han ledig några veckor i samband med att han blev pappa och den ledigheten verkar ha gjort honom gott. Hoppas han och alla andra SD:are orkar köra ända in i kaklet nu. Det är ett långt valår.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 februari 2014 09:18

Här måste Jimmie som partiledare formellt fråga Statsministern om han har förtroende för Dan Eliasson.

 
Ingen bild

SM811

28 februari 2014 09:23

@World Traveller
"Vänstern vinner valet om lärarna får bestämma"

"Vore det val idag och lärarna fick bestämma så skulle vänsterblocket med S, MP och V ha en tydlig segervittring. Hela 40,2 procent av lärarna säger att de definitivt skulle rösta på dagens opposition mot 18,7 procent för sittande regering. Det visar Orvesto Konsuments nya siffror som Lärarnas tidning har tagit del av."
http://www.lararnasnyheter.se/lararnas-tidning/2014/02/05/vanstern-vinner-valet-lararna-far-bestamma

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

28 februari 2014 09:41

Vilken blåsning. Nu skulle Jimmie Å åka dit. Allt var förberett,världens största teater var i gång. Men ändå gick det åt skogen. Varför? Jo En programledare som var partisk. Sufflören verkade sitta i något gammalt socialistland, samt en övervintrad gammal 1968 revoltionär. Ja, då kan det bara gå på ett sätt. 10-0 till J. Å. BRA JIMMIE.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 februari 2014 09:44

Instämmer i att Jimmie Åkesson körde över den fd. läraren. Ett ämne som absolut inte borde dras i SVT Debatt. Det fins betydligt viktigare ämne som borde ges utrymme i debatten.
Till Uganda och det raseri som blivit över lagen mot homosexuella. Självklart ska de kritiseras och man ska ifrågasätta biståndet, så också till alla andra länder som vi skattebetalare stöttar.
Men hur är det med alla andra länder som Sverige ger bistånd? Hur är det med HBTQ-rättigheterna i tex. Palestinska områden? Hur är det att vara bög eller lesbisk där?

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 februari 2014 09:57

Om Dan Eliassons twitterattack mot Jimmie Åkesson:
Självklart måste hans uppdrag ifrågasättas. Att som myndighetschef attackera ett riksdagspartis ledare, det gör inte honom neutral.

Det borde nog tillsättas en ny chef på Försäkringskassan.
Eliasson kan säkert (för en betydligt lägre lön) tömma papperskorgar, serva kopieringsmaskiner med papper och byta glödlampor...

 
Ingen bild

Magentan

28 februari 2014 09:59

@ OH och World Traveller

World Traveller skriver som svar till OH: "... jag misstänker att andelen lärare som är vänsterextremister är lika stor som andelen journalister som är det, d.v.s runt 80% eller mer.

Jag har jobbat som lärare, och jag håller i stort sett med dig. Inte minst eftersom man sedan lång tid tillbaka också kan räkna in FOLKPARTISTERNA bland de "vänsterextrema". I vissa fall är Bengt Westerberg, Cecilia Malmström, Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Olsson och övriga FP-kompisar om möjligt ännu värre. I lärarskrået finns en hel del av dessa som kallar sig (social-)liberaler.

 
Ingen bild

Niklas R

28 februari 2014 10:02

Eliasson: "Med J Åkesson i debatt gör att jag kräks."

Detta från den förre GD för Migrationsverket. Det kan nog förklara ganska mycket varför han tillät/beordrade att Migrationsverkets handläggare skulle strunta i Utlänningslagen och ge så många utländska medborgare som möjligt PUT i Sverige. Trots att de enligt lagen inte ens skulle få befinna sig i landet!

 
Ingen bild

Lärare

28 februari 2014 10:15

Vilken Debatt!

Åkesson briljerade stort. Bra att han tuffat till sig rejält. Det är bara att fortsätta i samma stil. Han formligen ägde hela debatten. Läraren gjorde bort sig totalt.

Ja, tyvärr är det så att de allra flesta lärare är vänster eller miljöpartister. Själv har jag varit med om en hel del märkliga incidenter under åren.

Detta med GD Dan Eliasson kan inte få passera utan åtgärd!
Nu är måttet rågat vad gäller smutskastning av ett demokratiskt invalt parti i Sveriges Riksdag.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 februari 2014 10:53

OT : Den ofrivillige brandvakten röklukt Trollbackevägen 23.01
En adress som präglas av frekventa brandkårsutryckningar.
Står väldigt lite att läsa om detta i Barometern el Östran ?

 
Ingen bild

Stefan A

28 februari 2014 11:07

Djävulen bor i detaljerna, hyllade tydligen programledaren som bet sig fast som en blodigel i Åkessons ålder(tills hon själv blev blossande röd om kinderna av förtrytelse), som om det skulle spela någon roll, det gick från 0 till 700 invandrare i lilla Sölvesborg på nolltid, det borde lära programledaren att inte genast tro på allt som står i fulmedia. Som man misstänkte bodde inte läraren i samma område som Åkesson, utan mera troligt i ett välmående villaområde, har nog aldrig varit till Sölvesborg men det ser nog ut som vilken småstad som helst med sina miljonprogram och sina villaområden, i vilket fall så var läraren ingen vidare reklam för lärarkåren, vem vill skicka sina ungar till en indoktrineringsanstalt där man får lära sig på typiskt vänstermaner att alla privata arbetsgivare är onda och alla i offentlig sektor är goda.

 
Ingen bild

OH

28 februari 2014 11:21

Jag har inte påstått att majoriteten av lärarna ej är socialister, vad jag opponerar mig emot är påståenden om att lärarna hjärntvättar barnen till att hata svensk kultur och historia. Att barnen får lära sig att vita är rasister och skyldiga till alla krig o.s.v.Vidare att lärarkåren jobbar intensivt med att Sverige skall upphöra som nationalstat m.m . Vilka belägg finns för alla dessa påståenden.
SD:s framgångar i skolvalen tycker jag visar att lärarna i stort är ganska profesionella i sin yrkesutövning.

 
Ingen bild

World Traveller

28 februari 2014 11:23

Tack Lena. Visst är min kommentar överdriven men inte osann. Tommy här får nu mothugg av både lärare och andra. Påstår du Tommy att vi alla ljuger? För övrigt så hade det varit trevligt om du kunde svara på frågorna.

 
Ingen bild

oveg

28 februari 2014 11:34

Åkesson var mycket bra här - det kommer ge utdelning i höst. Och vi kommer att ana det genom att alltfler svarar att de "inte vet vad de tänker rösta på" när opinionsinstituten ringer runt och propsar på att få veta.

Och som bonus fick han den gamle generaldirektören att kräkas. Denne förstår kanske bättre än mediafolket vad Åkessons framträdande kommer att föra med sig. Man måste dock undra vad han hade i kvällsgroggen - högre statstjänstemän brukar ha en spärr mot att uttala spontana tankar i media.

 
Ingen bild

Magentan

28 februari 2014 11:48

@ OH som skriver: "SD:s framgångar i skolvalen tycker jag visar att lärarna i stort är ganska professionella i sin yrkesutövning."

Nja, det är nog elevernas egna livserfarenheter (inte minst i dagens skolmiljö) som starkast bidrar till SD:s framgångar i skolvalen.

Det framgick kanske inte tillräckligt tydligt i min tidigare kommentar att det är World Travellers åsikter om lärarna som jag tycker stämmer ganska bra. Självklart gäller det inte alla lärare, men tyvärr majoriteten av dem.

 
Ingen bild

Magentan

28 februari 2014 11:54

DAN ELIASSON LEDER LÖNELIGAN BLAND DE HÖGST BETALDA MYNDIGHETSCHEFERNA

144.000:- per månad fick Dan Eliasson i lön när han år 2011 bytte chefsjobbet för Migrationsverket till chefsjobbet för Försäkringskassan. Det är ca 20 gånger högre ersättning än vad min gamla väninna har i pension nu efter att ha heltidsarbetat i 40 år. Säkert har Eliassons lön höjts ytterligare ett antal gånger vid det här laget. Pensionen för min väninna har däremot sänkts.

Bra marscherat av f.d punkaren som spelade med i punkbandet Bad Boo Band, vars låt "Knulla i Bangkok" var deras största, och förmodligen enda hit.
(från Wikipedia).

Och vad har denne välbetalda och efter gårdagens SVT-Debatt så kraftfullt vomerande myndighetschef för politisk hemvist tro? Sosse så klart, liksom de allra flesta av våra höga och välbetalda myndighetschefer.

 
Ingen bild

kalledussin

28 februari 2014 11:58

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/sd-petar-thoralf-alfsson(4180860).gm

Kommentar på det, Thoralf.

 
Ingen bild

Morningstar

28 februari 2014 12:20

Gårdagens Debatt med den vänsterextreme läraren aktualiserar åter igen dokumentären A conversation about race. För det var just en händelse under skoltiden som fick Craig Bodeker att bli anti-rasist. Sålunda förekom vänster-propaganda i amerikanska skolor redan på 70-talet och det är ingen dålig gissning att vi inte var bättre. Det är för jäkligt att lärare ska kunna använda sin yrkesroll som plattform för att hjärntvätta sina yngre elever politiskt.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mj8v3ukgkv0

 
Ingen bild

OH

28 februari 2014 12:23

Om en person som lägger ned så mycket arbete för SD inte platsar bland de 10 främsta i riksdagslistan måste man fråga sig vad som händer inom lykta dörrar hos SD.

 
Ingen bild

Christer Persson

28 februari 2014 12:28

Helt bedrövligt att peta dig Thoralf, nu börjar jag tappa förtroendet för detta.
Vi får väl se hur valberedningen får ihop detta vansinniga påfund.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 februari 2014 12:36

Inte bara politiker, utan också Generaldirektörer behöver alkolås på datorer och telefoner.
Vad anser ansvarig minister??

 
Ingen bild

Christer Persson

28 februari 2014 12:36

"Vi har kunnat konstatera att vi har olika sätt att kommunicera partiets politik, säger Michael Rosenberg, ordförande i valberedningen"
Det är klart ska man köra en del av ledningens taktik så är det komplett tystnad som gäller, inget sätt man vinner förtroende och väljare på. Skandal!!!
Nu har jag så klart ingen framtid i partiet längre men befinner mig på behörigt avstånd här i Kina så bryr mig inte heller längre.

 
Ingen bild

Regnbågen

28 februari 2014 12:46

Ja du Alfsson, då ryker min röst för SD garanterat. SD är ett sjukt parti. Glöm EU-valet, glöm riksdagsvalet.

 
Ingen bild

alf

28 februari 2014 12:48

Thoralf
Om du blir petad från riksdagdlistan så blir det nog igen röst på SD från mig.

 
Ingen bild

Hm

28 februari 2014 13:04

Jag har röstat på Sverigedemokraterna i fyra riksdagsval. Om det stämmer att Thoralf inte kommer att finnas med på riksdagslistan så blir det inte SD en femte gång. Frågan är när listan är definitiv och om valberedningens kandidater bara är ett förslag. Klart är att man bör välja en ny valberedning. Rosenberg bör ha satt sin sista potatis i dessa sammanhang.

 
Ingen bild

Roger

28 februari 2014 13:05

jag tyckte Jimmie var på gränsen till aggressiv. Nästan som att han blev lite för provocerad och istället gick till attack. Han pratade extremt länge och lät nästan ingen annan få komma till tals. Vet inte om det gynnar honom?

Det han har sagt är att han mellan 5 till 8 år upplevde jätteproblem med invandrarna och det är DET som format honom.

Men i tv-programmet tog han upp att det kom 700 invandrare, fast det var flera år senare.

Tyvärr så framstår han som att han glider och försöker slingra sig.
Fakta är ju att det inte fanns så mycket invandrare runt 5-8 års ålder där hans politiska åsikter grundlades.

Sen känns det ju tyvärr som ett ganska larvigt att tro att en femåring-8 åring har en bild av ett sverige i krig om man tillåter invandring, när han själv umgicks med invandrare. Känns ju mer som att han satt hos psykologen och ville framstå som intelligent som barn. Trots att då det inte fanns några invandrare. Problemen kom senare då han redan stod med bomberjacka.

Samtidigt som han försöker ha nån slags "nolltolerans" mot rasism och främlingsfientlighet, där du Thoralf idag, tyvärr inte är välkommen längre. Tråkigt. Men han menar att hans politisk karriär startade med att det fanns invandrare som var ett problem. Idag försöker de göra allt för att påstå att det inte alls handlar om det.

Jag är ledsen att säga det, men det känns verkligen som att de silar kameler och sväljer valar. Vissa får vara kvar, andra inte.

Sektens ledare blir starkare.
Eller så är det en strategi för han vet att alla som är lite rasister ändå kommer rösta på honom.

Jajaja...

 
Ingen bild

Roger

28 februari 2014 13:06

Kommer inte heller rösta på SD 2014 för att de utesluter dig.

 
Ingen bild

UncleBob

28 februari 2014 13:21

Gå gärna in och läs Jimmie Åkessons senaste artikel i GP
Den har tydligen missats helt av oss SD-are tack vare den intetsägande rubriken.
Den skulle väl hellre vara: "Politik är att prioritera!"
Skriv en kommentar, så vi får ett kvitto på vårt engagemang i SD-frågor!

 
Ingen bild

Skärp er!!

28 februari 2014 13:35

Låt Thoralf uttala sig innan ni skriker om bojkott av SD.

Thoralf är en klippa i Kalmar och han gör mest nytta på hemmaplan.
Detta är kanske hans eget beslut som vanligt så förvrängs det i STASI-Media för att så split!!

 
Ingen bild

Tony

28 februari 2014 13:52

Dan Eliasson, tillsatt för sin politiska hemvist, och
inte på grund av sin skicklighet som verkschef en typisk
överbetald pösmunk, väldigt lik den egensinnige chefen på
länsstyrelsen i Kalmar län i sitt sätt att jobba, kör över
folk med åsikter som inte stämmer med hans egna, tror att
som chef behöver han inte ta hänsyn till underlydande!
Men hur sköter han då sitt jobb för den feta lön han uppbär?
Ja uppenbart inget vidare när den ena skandalen efter den
andra med Assistansbedrägerier mot FK där våra importerade
entreprenörer startar upp Assistansfirmor med hela släkten
som delägare och som spelar rörelsehindrade för att skura
FK på hundratals Miljoner, där det sen kommer fram att man
kan både röra sig och dansa! Detta borde vara denne uppblåste
verkschefs uppgift att stävja, men ändå uppdagas fler och
fler som satt i system att lura FK på medel som är avsedda för
sjuka människor,vilket visar att kontrollen är urusel på FK,
och det tyder! på att en allt för hög lön inte nödvändigtvis
behöver betyda att man har den mest lämpliga chefen!
Sen kan man fråga sig över varför han behöver att må illa
för att Jimmy Åkesson berättar hur han upplevde sin Uppväxt?

 
Ingen bild

Rex

28 februari 2014 14:06

Varför tycker Dan i sitt svar att "Rasister inte bör stå emotsagda"? Menar han inte "oemotsagda"? Kom igen nu Dan, så många bokstäver var det inte som du skrev, och du ska vara Generaldirektör? ;-)

 
Ingen bild

J B Doe

28 februari 2014 14:55

Thoralf:

Kommentar till sid 4:
Polisstyrelsens (med s i slutet) bör det heta,
politiska (med a i slutet) korrekthet.
Varken bluffar eller politiska korrekthet ska ha citationstecken, när ordens egentliga betydelse menas och det inte är citat från någon annan.
Vi är nog många som vill bidra med en slant till detta angelägna utskick. Ge oss ett bank- eller postgironummer så ska du se att utskicket kan bli rejält stort. Jag lovar att avstå en slant av min pension.

 
Ingen bild

Thoralf A

28 februari 2014 15:02

JB Doe

Tack för dina rättelser. Skall åtgärdas innan det går till tryck.

 
Ingen bild

Lassese

28 februari 2014 15:03

Meddelade nyss till SD via mail att finns inte Thoralf med på riksdagslistan så röstar jag inte på SD.
Och så kommer det att bli.

 
Ingen bild

Pepparholm

1 mars 2014 16:40

Om jag uppfattade riktigt av en kort snutt i TV av någon central SD, kanske i valberedningen, så beror utkastandet av Thoralf på olika syn på kommunikation!??? Låt mig då säga till centrala SD, att den enda kommunikation som jag kan se här på landsbygden är genom Thoralfs blogg. Och det är genom den som jag har lärt mig förstå SD. Ni andra i partiet är dimfigurer som jag inte vet något om. Jag röstar inte på dimfigurer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se