thoralf

Direktlänk till inlägg 15 februari 2014

MÖRK FRAMTID

Av Thoralf Alfsson - 15 februari 2014 14:22

Lyssnat på Anders Borg i lördagsintervjun och jag måste säga att han svänger ganska rejält från att för bara några månader sedan förespråka jobbskatteavdrag till att idag säga att varje krona måste finansieras. Vi inom SD kan vara lugna med våra satsningar som grundar finansieringen på begränsad invandring. 7-klövern måste däremot finansiera sina satsningar med höjda skatter. Något som även Anders Borg nu insett.


Som vanligt handlade det om vinster i välfärden men utan att nämna sektorn för invandring och de enorma vinster som nu lockat även Bert Karlsson. Där det finns pengar att tjäna finns också Bert Karlsson.


Att kostnaderna för invandringen och andra märkliga reformer som subventionerad sjukvård till människor som befinner sig illegalt i Sverige eller att de som befinner sig i etableringsreformen skall få behålla bidragen även om de erhåller en lön nämndes givetvis inte under intervjun.


Jag har nyligen begärt ut statistik från Migrationsverket som sträcker sig lite längre tillbaka i tiden, ända till 1980. Döm om min förvåning blev minst sagt stor efter följande svar från Migrationsverket.


 ”Migrationsverket uppger att denna statistik inte finns tillgänglig längre tillbaka i tiden än 1998.”

 

Migrationsverket har alltså idag ingen kunskap/statistik över vilka nationaliteter som fått uppehållstillstånd före 1998!!! Det är minst sagt anmärkningsvärt eller sensationellt. Hur kan en myndighet så fullständigt missköta sitt uppdrag. Eller har man städat undan dessa uppgifter?


Mellan 1980 och 1997 fick ca 560 000 människor uppehållstillstånd i Sverige och Migrationsverket vet idag inte vilka nationaliteter det rör sig om.


I varje fall har Migrationsverket ingen sådan statistik tillgänglig. Sanslöst!


Sedan 1980 har hela 1 758 000 människor fått uppehållstillstånd i Sverige. I siffran ingår alla kategorier som flyktingar, anhöriginvandring, arbetskraftsinvandring och studerande. Studerande utgör dock mindre ä 7 procent av det totala antalet. Det som skrämmer mig allra mest är den katastrofala utvecklingen. Inte minst utvecklingen sedan Alliansen tog över regeringsmakten 2006.


 


Den som inbillar sig att det skulle bli bättre med en Socialdemokratisk regering med stöd av Miljöpartiet och Vänsterpartiet kan nog inte vara riktigt realistisk. Jag befarar att trenden istället kommer fortsätta med ökande antal uppehållstillstånd. Där anhöriginvandringen är en stark bidragande orsak.


Antalet utanförskapsområden kommer oundvikligen öka i vårt land med flera upplopp likt det i Husby. Situationen på arbetsmarknaden kommer bestå eller bara ändra sig marginellt vid en förbättrad konjunktur för att sedan bli än värre vid nästa lågkonjunktur.


Idag gäller det att vara väldigt mån om sig själv och att ha ett eget sparande för framtiden och framförallt inför sin pension. Att lita på samhällets resurser i det framtida Sverige är fullständigt ologiskt!


Det finns bara ett sätt att vända utvecklingen! Rösta på SD den 25 maj och den 14 september!

 

PS

Jag kommer återkomma med mer statistik.

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

15 februari 2014 16:03

Stoppas inte massinvandringen så blir väl hela Sverige ett enda stort Husby med bränder och upplopp.

 
Ingen bild

OH

15 februari 2014 16:21

Hur många tillkommer som vistas illegalt i landet?

 
Lotta

Lotta

15 februari 2014 16:28

Krav på att de som tar sig hit skall kunna identifiera sig är ett måste. Som det är nu premieras de som slänger sina pass. Jag anser att inget pass skall rendera hemskickade med vändande plan.

http://youtu.be/nOK-F79aRBo

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 februari 2014 16:44

Vad gäller bortstädade papper, känner jag igen det från mitt engagemang i vargfrågan. Vill man sopa igen känsliga spår, så passar man på.

De skattehöjningar som Anders Borg förvarnar om, kommer att drabba oss vanliga Svenskar. Nu får vi betala ännu mer till alla invandrare och deras vällevnad.
Så också till de entrepenörer i invandringsindustrin, vars stora inkomster inte verkar oroa något parti bland de "Rödgröna".
Fritis, skolor, vårdcentraler och liknande - aja baja...
Flyktingboende som ger hög vinst - helt ok..!!

 
Ingen bild

Steffe

15 februari 2014 16:56

Hittade en blogg du bör titta på, du nämns en hel del i den

http://ligator.wordpress.com/2014/02/14sds-likheter-med-nsdap

 
Ingen bild

Lärare

15 februari 2014 17:19

Tack Thoralf!

"Vi kan inte se, till vilken nytta det är att ta fram dessa uppgifter", - så svarade sjuklövern David Lång, när han efterfrågade hur stor del av socialbidragen som gick till invandrarna. De skiljer alltså inte på svenskarnas och invandrarnas bidrag. De gör de i andra länder.

Sverige, Sverige nu sätter vi stopp, annars går det utför i galopp! 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 februari 2014 17:26

Räknade samman staplarna lite snabbt, men det är klart över 1,5 miljoner uppehållstillstånd som har beviljats under perioden.

Och som det inte var nog så har vi en uppåtgående trend medans sysselsättningen minskar.

 
Ingen bild

Claes

15 februari 2014 17:49

Tänkvärt!
http://t.sr.se/NER4yz

 
Ingen bild

Argus

15 februari 2014 18:20

Jag tror inte att de är förrän det börjar kännas i den egna plånboken som Svensson kommer att börja ifrågasätta den förda utlänningspolitiken. Eftersom våra ledande politiker verkar vara hemsökta av något okänt virus som ställer logiken på huvudet är Sverigedemokraterna vårt enda, sista hopp. Gå och rösta på SD i Europaparlamentsvalet så kanske dessa "utomjordingar" får blodstörtning och de vettiga politiker som vi dagligen ser bevis på att finns i de andra partierna får en möjlighet.

 
Ingen bild

Rune

15 februari 2014 18:24

Uppgifterna är troligen bortstädade? Eller hemligstämplade? Detta borde vara kriminellt? Medborgarna har ju rätt till korrekt information för att kunna göra rationella val i politiken.

 
Ingen bild

boa

15 februari 2014 18:40

Thoralf!
Du kan lita på att mina röster kommer att hamna där du ovan har föreslagit. Det finns ingen tvekan om detta! Ett skäl är att jag vill försöka påverka samhällsutvecklingen till ett bättre liv för mina barnbarn att utvecklas i utan ohanterbar mångkultur.

 
Ingen bild

Caroline

15 februari 2014 19:00

Sverige är, som ett enda stort trassligt nystan. Det gäller att få tag i rätt tåt, för att få det att fungera igen.

 
Ingen bild

Broan

15 februari 2014 19:03

Sen alliansregeringen tillträdde 2006 så har hälften av all invandring skett. Alltså på mindre är 8 år har det kommit fler än på de föregående 26 åren!

 
Ingen bild

Thoralf A

15 februari 2014 19:10

Broan

Stämmer inte riktigt men bra nära. Dock en intressant iaktagelse!

 
Ingen bild

SDare

15 februari 2014 19:22

Jag kom inte på någon räli kommentar i min frustration över att det förmodligen är lika illa i Sverige

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2559776/This-week-Eurocrat-told-Britain-benefit-tourism-myth-read-Rudi-huge-Romanian-family-say-new-home-Your-benefits-crazy-Its-like-finding-sackful-cash-left-road.html

 
LENA

LENA

15 februari 2014 20:09

SVENSKAR VAD GÖR NI I PRAKTIKEN , SITTER NI HEMMA OCH TYCKER EN MASSA ELLER GÅR NI UT OCH TALAR OM VAD NI TYCKER ELLER VARFÖR NI TYCKER SI ELLER SÅ. OM NI INTE HAR EN ÅSIKT SÅ VARFÖR SKA MAN TA HÄNSYN TILL ER DÅ.

http://SVERIGE

 
Ingen bild

Dan

15 februari 2014 21:36

Snälla Thoralf!
Räkna ut ungefär vad invandringen kostat varje Svensk genomsnittsfamilj sedan 1980.
-Se sedan till att visa folk resultatet. Då tror jag hjärnkontoret vaknar hos gemene man!

 
Stefan K

Stefan K

15 februari 2014 21:42

Ja Anders Borg och Fredrik Reinfeldt, det kostar att bedriva Europas och kanske världens mest generösa migrationspolitik. Ingen har väl innerst inne trott något annat!?

Du har nog rätt i din analys Thoralf. Vi har inte sett slutet på denna idioti, trots alla problem denna hysteriska migrationspolitik inneburit och kommer att innebära.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lärare

15 februari 2014 22:02

Skulle vara mycket intressant och förmodligen avgörande hur valet kommer att gå, om varje svensk får reda på kostnaderna för all denna massinvandring sedan 1980-talet. Ungeförlig kostnad naturligtvis, går nog aldrig få exakt.

Bara SFI:n kostar en massa, ej kända summor. Det är så många sidokostnader som uppstår för varje elev, förutom lärarnas löner, finns till förfogande; kuratorer, skolsköterskor syo-konsulenter, exp-personal, rektorer, studierektorer m m. Betänk också då hur många sfi-skolor vi har runt om i landet. Sfi-bonusen finns tydligen också kvar.

Ja, kära svenskar detta blir "mums" att dela ut till svenska folket. Kommer generera 100 000-tals röster till SD!

 
Ingen bild

Magentan

15 februari 2014 22:25


I några kommentarer under föregående Thoralf-inlägg har diskuterats om invandrare också måste sälja sina bilar och andra kapitalvaror, som alla pursvenskar måste göra, för att få bidragspengar. När jag läste det kom jag att tänka på följande:

"DEN FLOTTASTE VILLAN I BYN"
"Det finns folk från många länder som söker asyl i Sverige och som åker hem på en gång när de har fått sitt uppehållstillstånd. Där startar de, med svenska barnbidrag, socialbidrag och andra "integrationsbidrag", ett husbygge. Det ska bli den flottaste villan i byn.
I min omgivning har jag ofta mött dessa människor, hört deras skryt och fått se bilderna på villan eller lägenheten. Frågan om vad som hände med den starka hotbilden som ju gjorde att asyl beviljades, har jag inte ställt. ..."

http://meritwager.wordpress.com/2010/01/07/det-ska-bli-den-flottaste-villan-i-byn/

Ovanstående citat kommer från Merit Wagers blogg där hon bl.a samlar information från sina kontakter bland migrationshandledarna.
Wager mottog år 2002 fondförvaltaren Bancos humanpris för sin kamp för en humanare flyktingpolitik och hon innehade uppdraget som Medborgarnas flyktingombudsman till 2007. Man kan alltså knappast beskylla Wager för att vara rasist eller främlingsfientlig bara för att hon vill att sanningen ska komma fram.

För några år sedan berättade min invandrade muslimska väninna att en av hennes söner varit på bröllop hos en nordafrikansk kompis vars familj (frånskild mamma med flera barn) bor i Sverige. Bröllopet hölls i kompisens hemland och bekostades av dennes mamma. "Det var som ett kungabröllop och det varade i tre dagar" berättade min väninna för mig. "Han (sonen) filmade en del så du kan få se det om du vill". DJag tackade nej till visningen, men jag frågade häpet hur mamman kunde ha råd med ett "kungabröllop" (eftersom jag visste att mamman inte hade något jobb).
"Hon sålde ett av sina hus", fick jag till svar.

Detta att invandrare som lever på våra svenska skattepengar samtidigt kan ha hus och faktiskt hur stora förmögenheter som helst i sina hemländer tycks svenskarna vara helt omedvetna om. Det är alltså inte endast bilen i Sverige de kan behålla samtidigt som de får "socialbidrag", utan många av dem har MYCKET mer än så i sina hemländer. 
lina

lina

15 februari 2014 22:35

Kolla "affes" blogg där finns många "siffror"

http://sverige

 
Lassekolja

Lassekolja

16 februari 2014 00:27

Den evigt återkommande frågan blir som alltid:
Hur i h-e skall vi/SD lyckas med att informera svenska folket, d.v.s den delen, ca 80-85%, som fortfarande tror att SD bara överdriver och förvränger 7-klövern´s positiva "fakta" samt är övertygade om att rödgröna och Alliansen vill svenska folkets bästa? "Så illa som SD säger kan det ju inte vara!"
Sätt fart SD! Glöm prestigen! Tryck upp en tabloid "typ Jan Milld" och massutskicka till varje svenskt hushåll! Någon annan kommer inte att ge svenska folket korrekt information, så SÄTT IGÅNG SD!!! Jag och många med mig kommer att sluta på dårhuset om vi skall genomlida ytterligare en valrörelse i hyckleriets och lögnernas tecken!!!
SD x 4 under 2014 !!!(för h-e!!!)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

16 februari 2014 01:21

All heder till Jan Milld. Det är beklagligt att han inte återfinns i våra led. Kampen är den samma.

 
Ingen bild

Blåsopan

16 februari 2014 02:04

Jag googlade "inavlad bonnläpp" och kom till din blogg. Har du övervägt plastikkirurgi?

 
Ingen bild

Blåsippan

16 februari 2014 02:16

Själv är jag ganska nöjd. Tack för din kommentar Blåsopan. Har man inga argument så tar man till personliga påhopp. Är det allt du har att komma med? Hur smart tycker du att du just nyss framställde dig själv som?

 
Ingen bild

Blåsopan

16 februari 2014 02:33

Argument biter ju inte på slödder (läsare av denna blogg) så varför anstränga sig?

 
Ingen bild

Blåsippan

16 februari 2014 02:39

OK. Du menar att du tröttnat på sanningen och lever i en fantasi?

 
Ingen bild

Blåsippan

16 februari 2014 02:44

Saknar man argument så kvarstår personangrepp och stenkastning.

 
Ingen bild

Blåsopan

16 februari 2014 02:47

Ja, visst är det så att sverigedemokraterna är de enda som känner till den sanna realistiska verkligheten. Precis som alla andra sekter...

 
Ingen bild

Blåsippan

16 februari 2014 02:54

Hade du haft några intellektuella argument så hade det varit välkommet.

 
Blåsippan

Blåsippan

16 februari 2014 03:04

kanske kan du förklara hur en sekt hjärntvättar folk att inte se sanningen som råder där ute i verkligheten på gator och torg i Sverige idag.

https://www.youtube.com/watch?v=kEMOJQ_MfTo

http://https://www.youtube.com/watch?v=kEMOJQ_MfTo

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 februari 2014 04:39

OT : I Barometern framför en EU kandidat under artikeln med ungdomar och om att rösta i EU valet "Fredskårer"

Bra ingångshål för Thor-alf och SD för att börja ställa frågor om dessa fredskårer
Då med tanke på människan sätt att uppträda sista 5000 åren
Här blir dom "flygande t-faten" synliga

Den väljare som är mentalt frisk förstår ju att detta parti inte lever i verkligheten

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 februari 2014 05:47

OT : I Barometern framför en EU kandidat under artikeln med ungdomar och om att rösta i EU valet "Fredskårer"

Bra ingångshål för Thor-alf och SD för att börja ställa frågor om dessa fredskårer
Då med tanke på människan sätt att uppträda sista 5000 åren
Här blir dom "flygande t-faten" synliga

Den väljare som är mentalt frisk förstår ju att detta parti inte lever i verkligheten

 
Ingen bild

Putte

16 februari 2014 07:13

@Blåsopan. Varför googlade du på "inavlad bonnläpp", skulle du kolla om det fanns fler än du?

 
Svensson

Svensson

16 februari 2014 07:46

Farligt att ha en populist som Finansminister,Anders Borg tar råd av EU, något eget tänkande har han inte. Han borde sitta på en bank och växla småmynt, högre kompetens än så har han inte.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

16 februari 2014 09:14

Mitt hopp är i alla fall att vi slipper denna egoistregering, innan dom har rivit ner allt.

 
Ingen bild

Farbror Sven

16 februari 2014 10:09

Lilla Högsby kommun med ca 5700 innevånare har ca 330 st med utländskt namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital ! 330 st som ska leva på kommunens skattebetalare varje månad året om , sen dras det ner på äldrevård och annat ! Källa " Ratlibris Personfakta ".

 
Ingen bild

M

16 februari 2014 10:51

Om jag hade varit förespråkare FÖR ett mångkulturellt samhälle, om jag verkligen trott på idén att massor av olika enklaver (eller en blandning av olika kulturella bakgrunder) är bra, då hade jag velat STÄNGA GRÄNSEN. Detta för att den väg vi slagit in på uppenbarligen inte alls fungerar. Svensk migrationspolitik är ett starkt argument MOT ett mångkulturellt samhälle. Det fungerar helt enkelt inte. Man pratar om "utmaningar" men man fortsätter bara spä på utanförskapet och skapa ännu fler "utmaningar".

 
Ingen bild

Magentan

16 februari 2014 10:51

Nedanstående är utdrag från en aktuell artikel i Skövde Nyheter:

"TIGGARNA OFTA DEL AV KRIMINELLA LIGOR"!!!
"Adrian Lucaci är polis i Skaraborg och har själv ursprung från Rumänien. Han är just hemkommen från fyra års arbete i Rumänien åt rikskrim för de nordiska ländernas räkning.
- Det finns oerhört många grupperingar från vanliga tiggare och de som säljer något enkelt eller spelar musik till ligor som sysslar med åldringsbrott och inbrott.
Rumäner är även världsledande på skimming (kapning av kontokort med kodnummer). Det handlar också om villainbrott och däck-, maskin- och skrotstölder.

Han påpekar att en liga, som nyligen togs i Malmö, hade fått ihop guld för TRE MILJONER kronor.
- De hade hyrt hus i några veckor och gjort 50-100 inbrott, även från vårt område.
Åker de fast är svenska fängelser som Edens lustgård..."

http://www.skovdenyheter.se/artikel/24767/polisen-tiggarna-ofta-del-av-kriminella-ligor

 
Ingen bild

Lärare

16 februari 2014 11:27

Lassekolja!

Skriver under på allt du skriver. Något måste hända snart.

Igår träffade jag på en gammal bekant som sa sig visserligen gilla Jimmie Åkesson, men sen kom det; - "Men man tänker ju på förintelsen" - SUCK!
Blev ju helt förtvivlad och försökte så gott det gick att berätta hur det verkligen ligger till. Tydligen läser hon bara "gammelmedia" och lyssnar på radio o TV!

Något måste hända snart! Allt ska upp i dager, hur lurade vi blir dagligen. Alla kostnader kring invandringen måste redovisas och ut till folket. Information och åter Information!

Skicka ut info till distrikten så vi har något "maffigt" att dela ut!

FOLKET MÅSTE UPPLYSAS NU!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

Urban

16 februari 2014 12:07

@Lärare Håller med. Information måste komma ut, men hur får man folk att läsa?

Vi som håller på SD har nog inte förstått omfattningen av hjärntvätten. Bara att koppla ihop Åkesson med förintelsen gör att det känns hopplöst, men något måste göras.

Ett förslag skulle kunna vara att skicka ut ett valtest.
Visst är du Sverigedemokrat, du vet bara inte om det. Vågar du testa?
Man kan sedan ha riktade tester så folk känner igen sig
Man kan ha en test för den som är pensionär, ett annat för de som har barn i skolan ett tredje för de som vill att Sverige skall hjälpa flyktingar osv.

 
Lotta

Lotta

16 februari 2014 12:49

Stort grattis till våra svenska hjältar, damer och herrar som båda tog guld i skidstafetterna. Härligt. Släng dig i väggen Zlatan, nu får vi höra vår vackra nationalsång som den skall låta.

http://youtu.be/nOK-F79aRBo

 
Ingen bild

kritisk

16 februari 2014 14:34

Lotta

Klart du blir stolt av de svenska skidframgångarna där personer med invandrarbakgrund inte är så vanligt förekommande.
Finner du samma glädje och välbefinnande när t ex fotbollslandslaget eller för den delen friidrottslandslaget röner framgångar internationellt, där en anledning till framgångarna är den blandning av människor med etnisk olika bakgrund.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 februari 2014 15:15

Urban... Självtest, jättebra! Medias bild av SD stämmer ju inte, så bättre att låta väljarna själva ta ställning till rätt fakta.

Det skrivs nu om Centern i våra kvällstidningar. De rasar nu i väljarundersökningar. Som gammal landsbygdsbo med rötterna i Centerland är jag besviken.
Vart tog den äkta Centern vägen? Som värnade landsbygden, lantbruket, småföretagandet, skogsnäringen försvaret och landsbygdens kulturarv.
Det blev Stureplanscentern, Federley/Ursula, Pride, en önskan om månggifte, förändrad arvsrätt och en dröm om 30 miljoner invandrare TILL...

Det senaste är ungdomsförbundets ordförande som förespråkar legalisering av Cannabis.
I några kommuner finns fortfarande förnuftiga Centerpartister kvar inom lokalpolitiken. När de slutar är det över med Centern.
Eller tar Muhammeds beundrare över...

 
Ingen bild

Lotta

16 februari 2014 15:22

@kritisk
Visste inte att det var förbjudet att glädjas över svenska framgångar i OS? Jag får medge att jag aldrig gått på självhatet som många försökt tvinga på oss genom åren. Du vet, så härligt osvenskt osv. Menar du att du inte gläds åt de svenska framgångarna?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 februari 2014 15:37

Lotta : Det är en ren fröjd att titta på vinter OS :=)(=:

 
Ingen bild

Pelle

16 februari 2014 15:56

Något jag funderar på förutom att ge ett ekonomiskt bidrag till Tabloiderna är att man kan där beställa material att dela ut. Kostar typ 50:- för 290 foldrar. Det borde alla som läser här klara av. Bara gå en kvällspromenad med hunden ett par timmar så har man klarat av det. Det är inte så tokigt med ett material som saknar partibeteckning. Många slänger det bara det står SD på. Utan beteckning kanske du tar det till dig lättare? Det ena utesluter inte det andra.

 
Ingen bild

Mahmoud A

16 februari 2014 16:31

@kritisk
Sluta sprid halmgubbar omkring dig. :)

 
Ingen bild

matspp

16 februari 2014 17:24

@kritisk
När ateisten försvann titta kritisk fram bakofram.

 
Lotta

Lotta

16 februari 2014 17:47

Gubben o Gumman
Visst är det härligt med vinter-OS. Har precis sett våra svenska tjejer få sina välförtjänta guldmedaljer. Som grädde på moset sett den blågula svenska flaggan hissas och vår vackra nationalsång spelas. Idag är jag mycket stolt över att vara svensk.

http://youtu.be/nOK-F79aRBo

 
Ingen bild

jidde

16 februari 2014 19:20

Alliansen sjuka massinvandringspolitik. Man mår riktigt illa. Vi svenskar som är födda på slutet av 60talet eller senare . Vi kommer inte får någon pension huvudtaget.
Till lotta: Visst är det skönt med vinter os. Inga stöddiga och kopia Zlatan anhängare som kommenterar på olika forum. Om vinter os. Bara härliga nordiska kommentarer. Lite rivalitet bara. Men inte några hatiska kommentarer från muslimska invandrare eller från balkan.

 
Ingen bild

Magentan

16 februari 2014 19:38

@ Pelle
Jättebra idé att köpa ett paket neutrala tabloider från Milld & Co för en vrålbillig penning och dela ut inför EU-valet! För min del ska jag skicka en ordentlig summa till dem.

Inför det här valet kan jag tyvärr inte springa i trappor och dela ut något. Men till valet 2010 skrev jag själv ett dubbelsidigt, faktaspäckat A4-papper, som jag kopierade och delade ut till ett större höghusområde som jag tyckte passade. Faktiskt fick SD ganska bra siffror i just det området kunde jag konstatera på nätets valredovisningar efteråt. Vet ju inte alls om det berodde på mina infoblad, men det kändes i alla fall uppmuntrande.

Eftersom den neutrala "Milld-tabloiden" säkert kommer att sätta igång en hel del halvvakna och förbannade svenskar och ge en del röster till SD (som jag skrev i min kommentar under förra Thoralfinlägget) så kommer länken till tabloidsajten här igen för säkerhets skull.

http://janmilld.wordpress.com/2014/02/14/det-varas-for-tabloiden/

 
Ingen bild

kritisk

16 februari 2014 19:50

Lotta

Självklart ska du och alla som bor i Sverige vara stolta över framgången, såg själv loppet och hejade på friskt. Frågade endast då du verkade negativt inställd till Zlatan. Jimmie Åkesson har ju faktiskt i en intervju vidrört att han inte tycker att Zlatan utstrålar svenskhet eller uppför sig svenskt, så därför frågade jag eftersom även du valde att nämna honom.

 
Ingen bild

blåsippan

16 februari 2014 20:19

Kritisk@ du får läsa på bättre. Det var inte Jimmie utan Mattias Karlsson.

 
Ingen bild

kritisk

16 februari 2014 20:34

blåsippan

Du har rätt i att mattias karlsson är den som säger det jag sa att Jimmie sagt, så där ber jag om ursäkt för att jag hade fel.
Det jimmie säger i en intervju i sydsvenskan 21 april 2007 på frågan om Zlatan är svensk är: "Han spelade i alla fall för Sverige. Sedan om han var legosoldat eller inte, det vet jag inte". Känns som att Jimmie har lite samma synsätt som Mattias bara att han är lite mer slipad och diplomatisk i sitt sätt att säga saker på. Att antyda att någon skulle vara legosoldat innebär ju att man menar att personen inte kämpar för något han tror på eller kan stå för utan att det rör sig om ekonomiska anledningar.

 
Ingen bild

Magentan

16 februari 2014 21:04

För att använda Thoralfs kommentarsfält till något betydligt viktigare än det meningslösa Zlatan-tjafset citerar jag här ett stycke ur det senaste exemplet på Julia Caesars journalistik av den högre skolan:

"VÄST TVINGAS SOPA UPP RESTERNA AV ISLAM
Det mänskliga lidandet på grund av Syriens internreligiösa konflikter drabbar inte bara syrierna själva. Det spiller över på hela omvärlden. Syrien är ännu en i raden av kollapsade stater vars invånare i likhet med Somalias och Afghanistans måste sopas upp och tas om hand och försörjas av människor i andra länder som inte har ett dugg med striderna mellan olika muslimska och islamistiska grupperingar att göra. De oöverskådliga konsekvenserna på alla plan av “fredens och kärlekens religion”, islam, är en börda som tvingas på befolkningarna i kristna och sekulära länder i Väst. Hur länge till kommer de att acceptera att sopa upp resterna efter islam?

SVERIGE ENDA LAND SOM GER PUT TILL ALLA SYRIER
Som enda land i världen ger Sverige sedan den tredje september förra året permanent uppehållstillstånd, PUT, och rätt till livstidsförsörjning till alla syrier som tar sig till Sverige. Beslutet, som är ett tjänstemannabeslut på migrationsverket, ger också rätt till alla syrier som får PUT att ta hit sina anhöriga, som också får PUT.
Totalt har hittills omkring 30 000 flyktingar från Syrien ansökt om uppehållstillstånd i Sverige. I år väntas totalt upp till 69 000 asylsökande, men siffran kan bli mycket högre. Det svenska mottagningssystemet har kollapsat. Det finns inga bostäder, och migrationsverket dammsuger landet på campingbyar, herrgårdar, vandrarhem, nedlagda kontor, gymnastiksalar, före detta behandlingshem, lägergårdar och båtar. Svenskarnas behov av bostäder är sedan länge satt på undantag..."

Läs hela Julia Caesars artikel här:
http://snaphanen.dk/2014/02/15/niklas-orrenius-vanda/

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 februari 2014 21:19

Magentan... Rätt. Det får vara som det vill med Zlatan.
Det är viktigare att stoppa Islams utbredning och fruktansvärda baksidor. (Finns det någon positiv framsida??)
Inbördeskrigets Syrien har och ger idag människor enorma lidanden och omvärlden enorma kostnader.
Kan någon ta fram en summa för Sveriges kostnad för allt med inbördeskriget i Syrien? Bistånd, flyktingmottagande mm. mm.
Men inte bara Sveriges skattebetalare får bekosta sviterna av det religiöst blandade Syrien.
Den totala summan för världens länder torde vara gigantisk.

Återtuppbyggnaden av landet blir också en gigantisk kostnad den dagen vapnen tystnar...

 
Ingen bild

AyC

17 februari 2014 01:20

Det är nu Februari, supervalåret 2014 !
Varför så tyst SD ?????
Har ni ingen agenda och utarbetad strategi ???!!!
Finns ju massor av frågor där vi har öppet mål ...

 
Ingen bild

lee

18 februari 2014 10:38

Varför är det rekord när vi har borglig regering?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se