thoralf

Direktlänk till inlägg 6 februari 2014

ALLIANSEN HAR TAPPAT GREPPET

Av Thoralf Alfsson - 6 februari 2014 23:21

Den senaste veckan har jag fått en väldig respons på mina blogginlägg. Jag har fått en hel mängd samtal från vårt avlånga land.


Torsdagens utskottsmöte i Skatteutskottet blev inställt då fler ledamöter skulle på OECD-möte i Paris. Därför har jag tillbringat dagen i Kalmar och under eftermiddagen har jag uträttat en del ärenden på stan. Det är många som gärna vill prata med mig och jag kan bara konstatera att det jäser rejält hos många människor. Det inte bara jäser utan kokar kraftfullt. Det som jag hört av flera personer idag lämpar sig inte i skrift på min blogg.


En person berättade att han hade blivit idiotförklarad för att han sagt att han trodde SD skulle få 10 procent i valet! SD kommer få 18 procent ansåg de som idiotförklarat honom!


En sak är i varje fall säker och det är att folk är upplysta! De har genomskådat media och deras försök att dupera dem. Egentligen är det riktigt oroväckande att höra detta något som skulle kunna benämnas som ett rent hat mot myndigheter och media. Förtroendet för t.ex Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan är körd i botten. Ilskan över hur människor särbehandlas är total.


Vad debatteras på SVT-Debatt? Cannabis och tiggare från Rumänien! Flummeriet styr allt idag. Vilket ansvar har Sverige för tiggare från Rumänien? Svar: Inget! Det är Rumäniens ansvar!


Rumänien skall ta hand om sina medborgare eller lämna EU!


Vad sysslar Alliansen med i regeringen och i riksdagen? Idag sa till och med en moderat politiker att man på lokal nivå ställer sig samma fråga. Har man redan gett upp valet och vill köra landet i botten innan man lämnar över till de rödgröna?


Vill Alliansen även se till att de rödgröna får egen majoritet så att SD inte blir vågmästare under nästa mandatperiod?


Om SD blir vågmästare kan ju Alliansen tillsammans med SD styra politiken i riksdagen då SD röstar med Alliansen 8 av 10 gånger enligt Socialdemokraterna. Passar inte det Alliansen. Hellre utan någon makt alls tycks vara Alliansens målsättning.


Är Alliansen rädd för en sådan situation i riksdagen?

 

Jag tror Alliansen havererar fullständigt inom ett år. Konflikterna inom partierna verkar bara expandera. Det blir ingen pyspunka utan snarare en rejäl smäll. Ut med Reinfeldt, Lööf, Björklund och Hägglund!


Imorgon har jag möte med Polisstyrelsen under förmiddagen och sedan blir det distriktsstyrelsemöte för SD Kalmar län. Blir säkert en väldigt givande dag.


 
 
Lena

Lena

7 februari 2014 00:02

Till alla som klagar på arbetsförmedlingen
Tjänstemännen på arbetsförmedingn är styrda av de politiska beslut som fattats av regeringen. Klaga gärna på regeringens beslut, inte på arbetsförmedlingen.

http://Sverige

 
Ingen bild

Thoralf A

7 februari 2014 00:11

Lena

Du har alldeles rätt men människorna riktar sin ilska mot myndigheterna i första hand och i andra hand mot regeringen.

 
Ingen bild

Blåsippan

7 februari 2014 01:05

Tack Rickard Jomshof för att du kom till debatt i svt. Du fick inte applåder av de utvalda i studion men du fick sympatier av oss vanliga svenskar som tittade.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 februari 2014 06:22

SVT68 Producerar för att tillfredställa dom 20 % som är kommunister , med tex fläsk-plura på luffen el Tomas Ledin som skriver musik i släktingarna stuga i Ådalen osv.
Men visst det är ju deras idoler.

Åsna Romsson el Sjöstedt som sakkunniga i många nyhetsreportage.
Frågan är om SD varit med 4 gånger på fyra år

Sedan kör man ju narkos tv för resten av sossegänget ,Farmen Postkodlotteriet Bingolotto, Fånarna på fortet osv .

Postkodlotteriet är för övrigt lömskt, baserat på den svenska avundssjukan ,tänk om grannen vinner.
Svenne suger och sväljer.

Problemet är ju för oss som inte lider av kommunism ,det tar ju nästan aldrig över en timma innan någon manipulation dyker i rutan på ett eller annat sätt ,våldtäkter i Indien ,eller tycka synd om zigenarna i Sverige

 
Ingen bild

OH

7 februari 2014 07:13

Jag har ansträngt mitt huvud genom att tänka på och om Sosse-Helröret Rudin. Det klingar lite konstigt att han"glömt" visa den dyra whiskyflaskan men kom ihåg att betala för de billiga alkofria dryckerna.Jag kanske överdriver, men det låter som en planerad handling.Då kommer nästa fråga, har det hänt flera ggr?
En annan sak järnrören skall av vissa alltid nämnas medan helröret som visat sig vara en tjuv skall det visas stor förståelse för.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 februari 2014 07:19

Rätten till orakade armhålor skall snart avhandlas
Får man gissa att SD nämns i sammanhanget ?

 
Ingen bild

Argus

7 februari 2014 08:04

Alliansen var inte förberedda på en andra mandatperiod som de fick gratis tack vare Sahlins idiotiska misstag att blanda in MP(K) och V(PK) i sin valrörelse.

Apropå de "rumänska" tiggarna; inom EU är du som medborgare garanterad sjukvård i annat EU-land. MEN, du måste ha det lilla blå kortet med dig. VARFÖR ifrågasätter inte "journalisterna" att "rumänerna" inte har det med sig?

Blå kort - nema problema.

 
Ingen bild

Stig-Arne

7 februari 2014 08:46

"Vad sysslar Alliansen med i regeringen och i riksdagen? Idag sa till och med en moderat politiker att man på lokal nivå ställer sig samma fråga. "

Missnöjet inom M med Reinfeldt och "De nya moderaterna" är mycket stort. Utbrytningsplaner diskuteras allt mer. Efter valförlusten 2014 kommer det att bli hela havet stormar inom M. Antingen splittras partiet eller så åker Reinfeldt och övriga nyliberaler ut med huvudet före.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2014 08:53

Som landsbygdsbo blir en Rödgrön regering en tragedi. Säkert höjda drivmedelspriser och avgifter på lastbilstrafik. Det drabbar både skogen, småindustrier och lantbruket.
För det konventionella lantbruket, troligen en handelsgödselskatt.
Invandringspolitiken blir säkert ännu naivare...

Vad gäller Zigenartiggarna från Rumänien är det helt rätt, det som Jomshof framförde i gårdagens Debatt. Det är Rumäniens ansvar.

Frågan som också bör ställas är: Vissa krafter vill ha in Turkiet i EU. Då blir nog dagens problem bara en västanfläkt...

 
Stefan K

Stefan K

7 februari 2014 09:02

Du får nog rätt Thoralf. Alliansen är på väg att implodera och Moderaterna, förlåt De Nya Moderaterna, känns som ett parti där åsikterna mellan partiledningen och väljarna är som allra störst.

Jag är själv f.d moderat och valde ett nytt parti 2010. Bland mina vänner finns många som gav sin traditionella röst till M i samma val, men jag hade redan innan hört ett missnöje och idag 2014 hör jag ingen av mina moderata vänner som tänker ge partiet sin röst. Vilka de ämna rösta på vill de inte säga, men läser man mellan raderna ser man vartåt det lutar. Grattis Thoralf.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Andersson

7 februari 2014 09:07



Alliansens "Arbetslinje" syns ju klart hos Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.
Det finns inga pengar till vanliga sjuka medborgare. Tom cancersjuka skickas ut i arbetslivet numera.


Jag följer bloggen Cornucopia? som handlar om ekonomi, försvaret mm.
Han skrev tidigare om att "Inför alkolås på riksdagsledamöternas datorer!" (oktober 2011) efter det att folkpartisten Carl B Hamilton ville att Sverige skulle vara med och betala för EUs skuldkris. I bloggen står det att

"Jag saknar ord för vad man skall kalla folkpartister. Underbegåvade räcker inte. Särunderbegåvade kanske vore ett modernt ord för det hela.

Antagligen är inte folkpartiet ett politiskt parti, utan ett sjukdomstillstånd."

Bloggen följer också utvecklingen av försvaret i Sverige. Eller vad som finns kvar av det. Det finns ju inga pengar inom försvaret heller.


Jag har följt en del folkpartister noga den senaste tiden. Många lever på... tralala bidrag eller skattemedel (och många folkpartister verkar vara längre tjänstemän inom offentlig förvaltning, icke anställningsbara inom det privata näringslivet).

I Älvsbyn så är folkpartiets ledare,Lars-Ingvar Wendt, en fd militär.
Han lever inte som han och folkpartiet predikar, att alla efter förmåga ska arbeta.
Nej, han lever på bidrag efter det att försvaret friställt personal. Avtalspension, kallas det i hans fall. Det fick han i 50-årsåldern. Han får alltså pengar från försvaret för att INTE arbeta (eller söka arbete). En dubbel utarmning av samhällets resurser, alltså.

Lars-Ingvar Wendt (FP) skulle mycket väl kunna söka sig ett arbete, kanske som skogsarbetare, chaufför, kommunalarbetare eller något annat.
Får han inget arbete så skulle det vara lämpligt att han erhåller ett FAS 3-arbete med ersättning (motsvarande A-kassa). Det är ju vad hans parti skickar andra arbetslösa att göra (med undantag för honom själv, alltså).


Lars-Ingvar Wendt i Älvsbyn är bara ett exempel av många på vilka bluffare det finns inom politiken. I hans fall inom Folkpartiet.



 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2014 09:34

Även jag känner en gammal och trogen moderat som ska rösta SD i årets val. När jag inför valet 2010 berättade för henne om mina SD-sympatier, lyfte hon sin arm och med handflatan vänd mot mig i ett tydligt stopptecken sa hon: "Jag vill inte höra ett ord om det där hemska partiet; inte ETT ord"! "Hoppsan", tänkte jag, "det här kommer att ta tid, men jag ger mig INTE! Förhoppningsvis har jag lyckats till nästa val åtminstone".

Hur gör man för att övertyga världens mest envisa människa? En stor dos tålamod och små, små steg i taget. En liten upplysning här, en liten väl avvägd kommentar där. En intressant artikel från Julia Caesars skattkammare överlämnades då och då, eller något annat bra och välskrivet från alla de duktiga skribenterna på nätet, att läsa i lugn och ro. Det var segt. Men det gick! För några dagar sedan kom bekännelsen. SD får ytterligare en riksdagsröst!

 
Ingen bild

PK-pinnen

7 februari 2014 09:41

Hej Thoralf och alla andra.

Vill tipsa om en krönika som jag publicerat som Insändare på Avpixlat, den heter Schlingmann owns ye all och handlar om hur man från Moderaternas PR-team krymper ner stora frågor som invandring och EU till små begränsade frågor där vi ska få fram "rätt svar". Vem har inte hört folk säga flosklerna "mångfald", "solidaritet" och "allas lika värde". Detta är manipulation som ofta används av säljare och att inte de andra partierna har kommit på detta ännu är skrämmande.

 
Stefan K

Stefan K

7 februari 2014 09:53

Läser att gårdagens Debatt nämns som hastigast. Jag har länge undrat om det är en slump att den inbjudna publiken ständigt applåderar vad motståndarna till de få invandringskritiska rösterna säger?
Kanske det är så att det icke-opartiska public service-företaget vänder sig till 7-klöverns ungdomsförbund och andra invandringsförespråkande organisationer med en förfrågan, innan inbjudan går ut till allmänheten.
I frågan om tiggarna, tror jag inte att den inbjudna publiken representerade genomsnittet av landets medborgare.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan

7 februari 2014 11:02

Precis som Thoralf skriver så verkar Moderaterna och alliansen lämna "walk over" till de rödgröna, allt för att SD inte ska få inflytande. Det skulle inte förvåna mig om vi får se oheliga allianser eller t.o.m partisammanslagningar i framtiden för att blockera SD. Vad tror ni om "Socialmoderaterna - Det nya kommunistpartiet"? Det känns inte allt för avlägset, till valrörelsen 2018 kanske.

 
Ingen bild

Peter

7 februari 2014 11:22

Tyvärr förlorar SD matchen mot klockan. Massinvandringen har pågått för länge och de nya medborgarna blir allt fler. Deras nya generationer kommer inte rösta på SD.
Kvar återstår ett land som blivit söndrat och kapat. Bakom söndrandet står bl a judinnan Barbara Spectre på Paidea, som menar att Europa måste bli mångkulturellt för att kunna "överleva"!?
Jag tror att hon och hennes vänner har söndrat nationerna, så bosätter de sig i Israel med alla sin rikedomar. Kvar finns ett Sverige kört i botten.

 
Ingen bild

Bertil

7 februari 2014 12:28

Har själv inte mycket till övers för (fp) men tycker det är lite märkligt av Andersson att hacka på den f.d militären i Älvsbyn. Försvaret har haft en övertalighet av äldre officerar och då gått ut med erbjudande om pension fem år tidigare än normalt.

Vissa tjänster har normalt pensionering redan vid 60 års ålder, i kombination med erbjudandet innebar det att dessa erbjöds gå redan vid 55.

Givetvis kan detta leda till avundsjuka men att börja tycka att personerna ska söka annat jobb är bara för mycket. Det rör sig inte direkt om några riksdagsledamöter som kan ta pension efter åtta år i riksdagen. Förmodligen tappar de dessutom en hel del i pension än om de hade arbetat kvar fem år till.

Rätt ska vara rätt och att kasta ur sig saker utan att ha på fötterna gör bara mer skada än nytta!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2014 13:11

Annat ämne...
Samernas intressen ifrågasätts nu av SD och senast idag på Avpixlat.
Borde inte allt "krut" satsas på det som jag anser vara betydligt viktigare?
Våra pensionärer, brottsligheten och massinvandringen?

Har inget som helst egenintresse i detta. Känner inte någon i Norrland...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 februari 2014 14:05

Det är precis som Alfsson antyder med en politisk uppresning.
Åker inte partiledarna väck i dom borgeliga partierna, och att SD kan gå ihop med Moderaterna 2018 ,så är det bara att packa väskan .
Den sista spiken i moder Sveas likkista kan M slå 2018

Sitta och se dom vandrande tälten öka är bara deprimerande
Lägg sedan till att 50% aldrig får ett jobb så kan du tända öppna spisen med det oranga kuvärtet

Oddsen är inte speciellt goda för Sverige.
Mest sannolikt är att S , M och ett ev nytt Muslimskt parti går ihop i migrationsfrågan 2018.

Det enda positiva med det är att dom som planerar att lämna Sverige kan få ett definitivt besked relativt snabbt inom 4 år
Då kan Ahonen J och Äkta svensk mfl få ha det så kul på egen hand

Med ett starkt SD och ett Muslimskt parti som vingklippt sossarna är det frågan om Sverige går att regera efter valet 2018

 
Ingen bild

pg

7 februari 2014 15:46

Valet 2014 blir det mest "smutsiga" valet Sverige har upplevt!
Den rödgröna smörjan misslyckats liksom alliansen!!
Alternativen i årets val är enbart enkelt för oss som håller på SD!
Men med vilket annat parti skall SD samverka med?
Ett val mellan pest o kolera.
Hoppas bara att det blir en samverkan mellan 2 partier. S eller M
C , V , KD, MP, NEJ TACK!

 
Ingen bild

Urban

7 februari 2014 18:10

@Hulda mk1

Håller med. Har talat med flera pensionärer. Ingen vet vad SD vill göra för dem.
Detta är en stor och viktig grupp och mycket krut borde satsa på att informera dem.

 
Ingen bild

Stefan

7 februari 2014 18:22

@Hulda mk1 13,11

Håller med dig fullständigt. Detta är absolut inget som SD tjänar på att ifrågasätta samernas rennäring. Undrar vilken partistrateg som tyckte detta var en bra ide?

Vi har oerhört mer akuta och angelägna problem att ta itu med.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 februari 2014 18:40

Stefan o Hulda mk1

Bor någon av er i Norrland så ni känner till problemen?

 
Ingen bild

kritisk

7 februari 2014 18:42

Stefan

Så man ska gå här genom livet och enbart bry sig, ifrågasätta och engagera sig i sådant man kan tjäna något på. En väldigt cynisk inställning till hur samhället ska vara, ibland kan det finnas problem och frågeställningar som man behöver ta ställning till eller engagera sig i utan att man för den delen tjänar något på det eller vinner popularitetspoäng för den delen.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 februari 2014 19:29

"Många kirunabor verkar tycka om SD"

http://www.nsd.se/nyheter/kiruna/tornman-manga-kirunabor-verkar-tycka-som-sd-8242991.aspx

 
Ingen bild

Argus

7 februari 2014 19:43

Jag frågade några vänner i Norrbottens län vad de tyckte om SD:s förslag och om det är problem med samer och renskötsel.

"F*n i mig på tiden" och "skojar du" var svaren på respektive fråga. Tydligen har minoriteten fått attityder det senaste kvartsseklet och att det är högst tveksamt ur ett demokratiskt perspektiv att 20.000, 8.327 eller 4.600 ska bestämma över trekvarts miljon andra. Den första siffran är det uppskattade antalet samer i Sverige, de flesta i Stockholm dock, den andra siffran är antalet registrerade väljare i sametingsvalet 2013 och den tredje är antalet uppskattade renägare, som nog kan jämföras med Ullenhags 600.000 utlandsfödda.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 februari 2014 20:13

När det gäller Debatt och TV så är det ett lysande exempel på att dels
Kommunisters debatt teknik är att avbryta och gapa högt
Studion är full med vänsterfolk företrädesvis unga klappvänster
Programmet är redan från början tänkt att tillfredsställa kommunister
Så återigen det måste vara en fröjd att som vänsterpartist/miljöpartist titta på SVT
"Där fick rasisten igen" (rungande applåd)

Vi andra ruskar på huvudet och tittar på kabelkanaler

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2014 20:42

Thoralf...
Som jag skrev i ett inlägg, känner jag ingen i Norrland. Jag bara anser att det finns mycket viktigare saker. Tack för många intressanta (och skrämmande) blogginlägg!

 
Ingen bild

Thoralf A

7 februari 2014 21:06

Hulda mk1

20000 nya röster i Norrland är värda lika mycket som 20000 röster i Stockholm. Alla utspel kommer inte samtidigt med en viktig vecka för samer. Det handlar om att göra saker vid rätt tidpunkt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2014 21:24

Thoralf...
Ok... Har inga problem att erkänna mina fel...

 
Ingen bild

Markku Ahonen

7 februari 2014 21:43

Då har alltså SD lyckats bli ovän med samerna också. Finns det några ni är vänner med längre, förutom dom 4-5 procent som fortfarande röstar på er?

 
Ingen bild

Blåsippan

7 februari 2014 21:53

Om man räknar som du Ahonen så åker vänstern/kommunisterna ur Riksdagen.

 
Ingen bild

Staffan

7 februari 2014 22:09

Ahonen, flytta tillbaks till Finland, snälla!

 
Ingen bild

OT

7 februari 2014 23:13

?

Vad händer om vi svenskar följer vår egen profet - "Eddie Meduza - Jag ger fan i allt": http://www.youtube.com/watch?v=CQU1QTDxmug

Svaret på det är att hela landet rasar inom en väldigt kort tidsram. Bättre följa blåsippans väg (orginalet): http://www.youtube.com/watch?v=zOyqjM9rlrs

P.S apropå de nya moderaterna - Stå upp! Nu sjunger vi alla Psalm 248

"Tryggare kan ingen vara,
Än Reinfeldts lilla skara,
DDR och migrationen göms undan i himlafästet,
kommunister har infiltrerat nästet.

Reinfeldt sina trogna vårdar,
Uti Täbys helga gårdar,
Över dem Han sig förbarmar,
Bär dem uppå fadersarmar

Vad Han tar och vad Han giver,
Samme quisling Han förbliver,
Och Hans mål är blott det ena,
Moderaternas undergång allena": Tryggare kan ingen vara: http://www.youtube.com/watch?v=8A98i0ihExc

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

7 februari 2014 23:23

@ Markku Ahonen

Vad du får siffrorna "4-5 procent som fortfarande röstar på er" förstår jag inte? Om du kollar på http://status.st så ligger Sverigedemokraterna stadigt över nio procent i genomsnitt på alla opinionsinstituts mätningar sedan oktober 2012.

http://karlskronabloggen.se

 
Lassekolja

Lassekolja

8 februari 2014 00:11

@Markku Ahonen, Om vi har vänner? Ja, riktiga finländare och vi Sverigedemokrater brukar vara bästa vänner!

http://www.status.st

 
Ingen bild

OT

8 februari 2014 00:11

@Markku Ahonen - "Då har alltså SD lyckats bli ovän med samerna också..."

Du skall veta att det är med broderlig kärlek jag tillrätta lägger dig Markku.

Är det inte så käre Markku, att en majoritet av samerna inte har rätt att idka renskötsel, rätta mig om jag har fel.

Men med SD's förslag kan dessa samer återigen om deras vilja är sådan; Återgå till sina forna tradioner, såsom också vi och många finnar.

P.S: Sabaton - "Karolinens bön": http://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

 
Ingen bild

Hyvvä

8 februari 2014 09:58

@OT, du hittade snabbt problemet med Markku Ahonen. Han tänker inte alls innan han skriver.

 
Ingen bild

OT

8 februari 2014 20:18

@Hyvvä

För ej Sverige ur tiden; Och Finlands väl.

"Markoolio hyllar Zlatans...": http://m.youtube.com/watch?v=6CdiPYNESTchttp://m.youtube.com/watch?v=6CdiPYNESTc

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

11 februari 2014 18:33

När jag läser den här bloggen blir jag lite varm i hjärtat. De kokar under ytan. I dag är juste de mesta som nämns här i bloggen på allas läppar man är trött på politiker, mediafolk , banker , mm mm. Årets val kommer att bli riktigt intressant. Hoppas de etablerade politikerna får på skallen ordentligt. Att svenska folket ÄNTLIGEN höjer rösten och säger stopp i denna galenskap som håller på och ske

http://Barrkis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards