thoralf

Direktlänk till inlägg 4 februari 2014

SD-KVINNOR RÄTT TILL BIDRAG

Av Thoralf Alfsson - 4 februari 2014 12:08

Chefsåklagaren inleder inte någon förundersökning angående att SD-Kvinnor skulle ha gjort något fel angående det bidrag man fått. Läs artikel.


”Jag har begärt in alla handlingar från partibidragsnämnden och gått igenom dem. Det finns ingenting där som ger anledning att tro att ett brott förövats, säger Jakobsson till TT”

 

Ännu ett ”korståg” mot SD av kvällspressen som kraschlandade. Tyvärr är dessa redaktioner mycket väl medvetna om att deras rubriker sannolikt skadat SD. Rubrikerna är inte lika stora idag. Även om "surtanten" Lena Mellin fortsätter att bluddra på i en krönika.


 

Lena Mellin   Foto Thoralf Alfsson


De lokala gaphalsarna Ahonen och HG-Strömer, med flera eller bloggen Inte rasist men kommer troligen inte kommentera chefsåklagarens beslut med ett enda ord.


De är alla fullt sysselsatta med att hitta något nytt att gapa om.

 
 
Ingen bild

fd kollega

4 februari 2014 12:36

Kolla vad Maria Abrahamsson skriver på sin blogg om era framgångar. Hon påstår att svenskar inte är rasister och att kritiken mot invandringspolitiken är berättigad.

 
Ingen bild

Farbror Sven

4 februari 2014 12:59

H G Strömer är en sketgubbe i ordets rätta bemärkelse !

 
Ingen bild

JockePer

4 februari 2014 13:23

Aftonbladet MÅSTE få stå till svars för det här. Annars kommer de fortsätta.

De har ju de facto ljugit upp över öronen på både löpsedlar, framsidor och i artiklar.

Det måste bli följdverkningar.

 
Ingen bild

matspp

4 februari 2014 13:49

Vi styrs genom våra säkerhets- och underrättelseorganisationer!!!
Säkerhetspolisen finns över hela landet och jobbar på alla fronter. Man köper information om det behövs och betalar då kontant. SÄPO har framför allt öron och ögon över allt där känslig information finns. De har även järnkoll på alla strategiskt viktiga företag. En del medarbetare på Sveriges Television och Sveriges Radio är i hemlighet informatörer till SÄPO. Media i övrigt som tidningar mm står också med på SÄPOs lista över nyttiga objekt. Egen personal är med i olika officersföreningar, diverse utländska vänföreningar mm. Information som Kontoret för Särskild Inhämtning KSI får om svenskar är exempel på utbyte som sker mellan SÄPO och KSI. Försvarets radioanstalt FRA, har koll på allt i etern och det gäller även samtal från fasta telefoner. kontantkortstelefoners positioner kartläggs omedelbart och överlämnas till spanare från SÄPO eller KSI vid behov. Korstågen mot SD kommer att fortsätta i oförminskad styrka men nu är åtminstone bakgrunden känd (sic).
Ju större risk att en åsikt ska vinna gehör, desto starkare är det krafter som sätter in för att stoppa åsikten.

 
Ingen bild

"KGB"

4 februari 2014 15:32

Till "matspp".
Jag tror du antingen tittar för mycket på TV-deckare eller läser för många spion-noveller.
Det är bara trams att tro att de (SÄPO) skulle bry sig om vad vi "normala" människor gör eller inte gör!
Jag tycker det är bra att journalister granskar det politiker gör och inte gör. Det är väl deras jobb anser jag.
Även om SÄPO skulle granska mig 24/7 skulle de nog ge upp ganska snart...
/Kgb

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 februari 2014 15:42

Man försöker med en lömsk taktik slå upp "skandaler" på löpsidor som nyheter. Att det sen inte finns något fog för det rapporterar man inte om.

Effekten är att allt för många lever kvar i tron att "skandalen" stämde.

Jag tycker media skulle tvingas till att uppmärksamma utfallet på samma vis som anklagelsen. Det är skämt att man ibland kan se en liten notis undangömd långt bak bland annonserna att de har fällts för förtal, osaklighet eller gör en rättelse till något som har stått på löpesedeln i flera dagar.

 
Ingen bild

Gute

4 februari 2014 15:45

Jan Helin ska omedelbart gå ut med en personlig ursäkt till SD-Kvinnor och alla andra berörda som falskeligen angavs för bedrägeri på stora löpsedlar förra veckan!

När inte ens det politiska propagandaorganet Expressen ville köpa uppgifterna av kollaboratören Daniel Assai så var sanningshalten låg i hans "dokument".

Hur mycket tror ni Aftonbladet betalade Assai, och var de med och eventuellt manipulerade uppgifterna?

 
Ingen bild

Observer

4 februari 2014 16:05


Ja, Det är ju inget ger Pulizer-priset direkt.

 
Ölänningen

Ölänningen

4 februari 2014 16:17

En kommunstyrelse-ledamot i Mörbylånga har åtalats för grovt rattfylleri 2,51 promille.Detta uppmärksammas stort i våra lokala medier,men ingen av SR-Radio Kalmar,SVT Smålandsnytt,Barometern,Östran eller Ölandsbladet nämner med en stavelse partitillhörighet på denna omdömeslösa politiker!Snart är det val och då är det väl inte för mycket begärt att få reda på detta?Ett som är säkert i alla fall det är ingen SD politiker för då hade det varit både namn och bild på politikern i all Sveriges media.

http://wynv

 
Ingen bild

AWSvensson

4 februari 2014 16:19

undrar om Aftonbladet kräver tillbaka utlägget man hade när man trodde att man köpte årets scoop av denne i allra högsta grad tvivelaktiga person, för inte tror jag för ett ögonblick att Aftonbladet lär sig av sina misstag utan de hugger blint på varje försök till misskreditering av SD.

 
Ingen bild

Stefan A

4 februari 2014 16:41

Undrar om SVT kommer att köra det här som toppnyhet i varenda sändning hela dagen i morron som de gjorde när blotta misstanken blev aktuell, eller kommer de att lägga det sist i sena nyheterna i kväll? Åkesson borde polisanmäla några av media för förtal(finns hur många som helst att välja på) där han helt skamlöst utpekas som brottsling, utan utredning, åtal och dom...

 
Ingen bild

Thoralf A

4 februari 2014 17:04

Ölänningen

Jag kommer med ett blogginlägg om detta om en stund.

 
Ingen bild

matspp

4 februari 2014 17:14

@KGB eller GRU
Vet inte om du bara spelar korkad eller vart tappad bakom vagnen.
Vem f.. har sagt att "SÄPO skulle bry sig om vad vi "normala" människor gör eller inte gör"?
Vem tycker inte det är bra att journalister granskar det politiker gör och inte gör om de mot förmodan skulle göra det i ett brett perspektiv dvs alla frågor och alla partier? Det handlar om att information är makt och om hur underrättelse/Säk tjänsterna som har ett större informationsövertag än några andra i varje land faktiskt styr och ställer. Expressen är ju i Sverige känd som 'Säpos' inofficiella pratkvarn.

 
Ingen bild

Tony

4 februari 2014 17:45

Surtanten Lena Melin har aldrig kunnat glömma att
Jimmy Åkesson sopade banan med både henne och
K.G Bergkvist när dom intervuade honom !

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 februari 2014 17:55

Det kanske är läge att agna för slaskpressen. Kanske något som inte bara får dom att se dumma ut, utan kanske får dom att göra något olagligt kanske?

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 februari 2014 18:06

Tony...
Intervjuen med Jimmie Åkesson där Lena Melin och en annan kvinna från Aftonbladet från Almedalen, där han ryter till om tidningens snokande journalister i hans trädgård, är sevärd.
Han krossar dem...

 
Lassekolja

Lassekolja

4 februari 2014 18:06

Jaha, nu kommer hela mediaetablissemanget att försöka överglänsa varandra i störst rättelser på sina löpsedlar! (eller....?)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lärare

4 februari 2014 18:46

Bravo! Valarbetet för SD kommer med största sannolikhet fortsätta från de s k "etablerade medierna"!

 
Ingen bild

Stefan A

4 februari 2014 20:34

SVT har inte lyckats få upp det här på sin h-sida ännu, däremot gick det rasande fort att få upp misstanken förra veckan, Eva Hamilton borde avgå, men är väl som vanligt i dessa kretsar oavsättlig, hon kan inte ens hålla rent från politiskt sabotage bland sina egna medarbetare, är säkert full upptagen med den lilla organisationen utgivarna, där hon fikar och äter bakelser tillsammans med sina kompisar Jan Helin och Thomas Mattsson, hon tar nog säkert även, generöst nog, notan,utgivarnas dagordning toppas säkert ständigt med "hur skall vi förhålla oss till Sverigedemokraterna?"men den kan man lägga åt sidan, vi vet redan vad dessa herrar och damen går för.....

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

5 februari 2014 02:23

Aftonbladet... att de aldrig lär sig.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards