thoralf

Alla inlägg under januari 2014

Av Thoralf Alfsson - 8 januari 2014 00:21

 

 

Kårehamn Öland                     Foto Thoralf Alfsson

 


Under 2012 producerade vi i Sverige ca 160 TWh men vi förbrukade bara ca 141 TWh. Med andra ord ett överskott på ca 19TWh


Jag har inte sett några slugiltiga siffror för 2013 men överskottet skall enligt uppgift vara ca 9 TWh. Det motsvarar vad vindkraften beräknas producera i Sverige under 2013. Man kan säga att vi exporterade all vindkraftsenergi.


Min partikamrat Claus Zaar har idag fått en debattartikel publicerad i Barometern angående de planerade vindkraftsverken i Mörbylånga kommun.


http://www.barometern.se/reagera/debatt/omprova-satsningen-pa-vindkraft(4096206).gm



Av Thoralf Alfsson - 6 januari 2014 22:13

 


Att skriva kritiskt om islam får alltid vissa människor att reagera. Jag har väldigt svårt att förstå varför dessa reagerar och försvarar islam. I länder med en majoritet av muslimer har sharialagar införts i lite olika omfattning. De riktiga och stora skräckexemplen är förstås Iran och SaudiArabien.


Följande kan läsas på Wikipedia.


”Sharia är en idé om en gudomlig lag, och dess tolkning fiqh utgör konkreta lagar och normer. Dessa stöder sig på föreskrifter i 350 verser i Koranen (Muhammeds uppenbarelse), samt på exempel ur Muhammeds sunna, som återfinnes i haditherna.”

 

”Reglerna omfattar:

  • plikter inför Gud ibadat, som behandlar personliga frågor som till exempel klädsel, hygien, kost, bönen och gudstjänstlivet.
  • transaktioner mellan människor muamalat, som rör samhälleliga föreskrifter om kriminalitet, politik, ägande och giftermål, samt regler för hur icke-muslimer ska behandlas i muslimska områden, vid krig och konflikter.
  •  

Införandet av sharia är ett mål för islamistiska rörelser i många samhällen, med argument som att plikter att utöva religion och de stränga straffen förväntas minska kriminalitet, korruption och regimers förtryck, och ge ett rättvist samhällssystem såsom rättvisebegreppet definieras inom Islam. En tydlig majoritet av muslimer i muslimskt dominerade länder är positivt inställda till sharia, men inställningen till hur sharia ska tolkas varierar. Försök att införa sharia i olika länder har emellertid åtföljts av konflikter med befolkningsgrupper som utövar andra religioner såväl som med sekulära och liberala muslimer, och har förorsakat krig såsom det andra sudanesiska inbördeskriget 1983-2005.”

 

Sharialagar är fullständigt oförenligt med västvärldens människosyn, jämställdhet, religionsfrihet, yttrandefrihet och åsiktsfrihet och inte minst alla människors lika värde!

 

Trots att vi befinner oss på 2000-talet och en tid då de flesta människor borde vara lite mer upplysta, även i den muslimska världen. Vill en stor andel av den muslimska befolkningen att sharialagar införs i deras länder. Indonesien är det land som har flest antal muslimer, mer än 200 miljoner muslimer. Sharialagar infördes i tsunamiprovinsen Aceh så sent som 2006. Det kommer sannolikt följas av andra provinser och länder.


Nedan kommer statistik på hur stor andel av den muslimska befolkningen som vill att sharialagar införs i det egna landet. Statistiken omfattar inte alla länder men den talar i varje fall sitt tydliga språk.


 


Idag kommer många av de asylsökande till Sverige från någon av dessa länder. Jag tror inte dessa ändrar uppfattning om sharialagar bara för att de kommer till Sverige.


PS

När inte svensk media informerar det svenska folket om hela sanningen så får man dra sitt egna lilla strå till stacken. Jag gör det via min blogg och på många andra sätt. Idag har jag delat ut SD-Kuriren och flygblad till ca 600 hushåll i Borgholm och Köpingsvik.


Dra ditt strå till stacken du också genom att kontakta dina lokala Sverigedemokrater och erbjud din hjälp. Media kommer vi inte få någon "hjälp" av under supervalåret 2014.

Av Thoralf Alfsson - 5 januari 2014 20:56

En av de mest infekterade frågorna just nu i Mörbylånga kommun gäller 6st vindkraftverk som skall uppföras vid Stora allvaret på Öland. Jag har skrivit om detta i tidigare blogginlägg.


Bygglovsärendet skulle avgöras i kommunfullmäktige i december men under sittande möte ströks beslutspunkten med motiveringen att kommunfullmäktige inte fick besluta i bygglovsärenden. Nu skall ärendet tillbaka till kommunstyrelsen i januari.


I en intervju i Östran säger dock det nya kommunalrådet Henrik Yngvesson (M) följande.


”Hotet om att ta bort världsarvsstatusen om det byggs stora vindkraftverk viftar han bort.”  

 

Ett minst sagt anmärkningsvärt och nonchalant uttalande från Henrik Yngvesson!


För några månader sedan varnades Mörbylånga kommun för att världsarvsstatusen för södra Öland med Stora allvaret var hotat och Unesco kunde dra tillbaka statusen om vindkraftverken byggs.


Landshövdingen Stefan Carlsson och dåvarande kommunalrådet Kent Ingvarsson svarade riksantikvarie Lars Amréus i ett brev där man bara informerade om att man minsann visste bäst själva. Minst sagt förvånande enligt min uppfattning men med tanke på hur landshövding Stefan Carlsson agerat i andra ärenden är jag dock inte förvånad.


 


Riksantikvarie Lars Amréus reagerar kraftfullt på landshövding Stefan Carlssons nonchalanta brev och svarar i hårda ord. Svaret skickas även till Kulturdepartementet för att understyrka allvaret i Länsstyrelsen och Mörbylånga kommuns agerande i ärendet.


Lars Amréus avslutar sitt brev med att uppmana Länsstyrelsen och Mörbylånga kommun ”att ompröva sina ställningstaganden”.


Frågan är om brevet var den verkliga orsaken till att ärendet ströks från kommunfullmäktiges dagordning den 17 december.


Sverigedemokraterna har hela tiden varit negativa till denna vindkraftspark. Om Länsstyrelsen och Mörbylånga kommun inte omprövar sina ställningstaganden kommer jag ställa en fråga till kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth om hur Sverige följer den konvention från 1985 som Sverige undertecknat om att skydda våra världsarv.


Jag lägger upp hela brevet från Riksantikvarie Lars Amréus då jag anser att fler bör ta del av brevet.


 

Av Thoralf Alfsson - 4 januari 2014 20:52

Lyssnat lite på radion idag och som Sverigedemokrat blir man faktiskt väldigt frustrerad. Den pk-kultur som råder inom makteliten idag är minst sagt skrämmande. Du måste vara kritisk mot SD annars blir du inte accepterad av etablissemanget.


Jag lyssnade bland annat på Medierna och lördagsintevjun med Antje Jackelén. Tidigt i intevjun säger hon att kyrkan och ärkebiskopen inte skall vara partipolitisk men det dröjde inte så långt in i intervjun innan hon blev just partipolitisk.


 

TT


Det ”märkliga” är att just det är delen som rör Sverigedemokraterna som media och framförallt TT lyfter fram och kablar ut i sina artiklar. Givetvis är syftet att än en gång stämpla SD som något negativt. Men som alla andra handlar det mest om floskler. Aldrig några skarpa exempel på vad hon syftade på med människovärdet.


Jag reagerade dock starkast på att Antje Jackelén var förespåkare av omskärelse på små pojkar trots att det inte ingår i den kristna tron som företräds av svenska kyrkan.

 

Dessutom svarade hon väldigt undvikande på alla frågor om islam som Pontus Mattsson ställde. Jag tolkade det dock som hon var för att kyrkan anställer imamer. Hon hade i varje fall inget att invända mot den som anställts av Sofiakyrkan i Stockholm. Hon förespråkade till och med kombinationen av präst och imam vid konfirmationer.


Jag tycker dock att Pontus Mattsson missade en väldigt viktig fråga under intervjun. Förföljelsen av kristna i de muslimska länderna i spåren efter den så kallade arabiska våren. Var den frågan för infekterade för att ställa? Det hade varit intressant att höra henne svara på frågor om detta!


Istället ansåg hon att det var fel att tycka illa om islam och sedan vara stolt över det.


Jag tillhör den skaran som kritiserar islam kraftigt och jag känner dessutom att mitt samvete mår väldigt bra av det.


Förra lördagen var det en manifestation mot rasism och nazism och jag är övertygad om att de som demonstrerade och hatade nazismen också är väldigt stolta. Tycker Antje Jackelén att detta är fel också. För mig finns det många praralleller mellan nazism och islam om man ser dem som ideologier.


Först tar vi lördagens folk, sedan tar vi söndagens folk. Något som Antje Jackelén borde tänka över!


Sedan förstod jag också att Antje Jackelén ”köpt” klimatalarmisternas version till fullo. Precis som hennes föregångare men det gäller ju att hålla sig i pk-fåran.


Svenska kyrkan går ingen ny vår till mötes med den kommande ärkebiskopen. Vi kommer få en mångkulturell ärkebiskop som ser islam som sin jämlike. Något hon bevisade vid utfrågningen innan valet av ärkebiskop gjordes.

Av Thoralf Alfsson - 3 januari 2014 17:54

 

Dagens klotter inte så långt från min bostad.


Begåvningsreserven på vänsterkanten har ännu en gång visat hur duktiga man är med att under nattetid och i skydd av mörkret gör sina odemokratiska aktioner.


Givetvis kommer AFA i Stockholm säga att de inte ligger bakom detta klotter. Barometern och Östran kommer förstås lyssna på dessa talespersoner utan vare sig namn eller ansikte. Trovärdigheten är stor för AFA hos den lokala vänsterjournalistkåren när man lyfter fram deras dementier.


När det klottras hakkors på Södermalmsmoskén i Stockholm blir det stora rubriker i rikspressen. När en muslim åtalas för dödshot mot riksdagsledamöter från Sverigedemokraterna mörklägger samma rikspress nyheten. Hyckleri!


AFA och vänsterextremister tycks ha fått fribrev av Peter Wolodarski, Jan Helin och Tomas Mattsson när det gäller att visa på vilka brott dessa begår. Idag ser man exempel på detta varje vecka och under det kommande supervalåret kommer vi nog kunna räkna med dagliga mörkläggningar av det våld, hot och vandaliseringar som jag och mina partivänner kommer att få utstå under valrörelserna.


Vi skall heller inte glömma bort TT, Tidningarnas Telegrambyrå som är något av det obehagligaste som finns inom svensk nyhetsmedia. TT-hyckleri!


Allmänheten litar på allt från TT men ingen vet vem som står bakom TT.

 

Vid min bostad.


 

 

 


Sverige åt alla! Finns det fortfarande något som heter landsföräderi i Sveriges rikes lag?


Av Thoralf Alfsson - 3 januari 2014 00:12

Sådan graffiti kan hittas i muslimska stadsdelar i Mellanöstern. Lördagens folk är naturligtvis judar, idag nästan helt borta från muslimska länder. Nu är det söndagens folk, de kristna som är i korseld och som mördas i en alarmerande takt men även flyr från de muslimska länderna. Båda religionerna är ovälkomna i många länder med muslimsk majoritetsbefolkning, på grund av den islamistiska ideologideklarationen om jihad eller heligt krig mot de otrogna.


Det är en medveten strategi att vi ser förföljelse av judar och kristna i de muslimska länderna. I Sverige och t.ex Malmö är det fortfarande lördagens folk som förföljs och judarna som flyttar bort från Malmö. Men när detta mål har nåtts är det då söndagens folk som skall fördrivas från Malmö? En process som i praktiken redan börjat då svenska familjer, framförallt barnfamiljer väljer att lämna Malmö i allt större omfattning.


I mina ögen är denna befolkningsförflyttning helt sanslös. När den sedan sker med hjälp av våra svenska skattemedel och med politikernas vetskap blir det helt absurt!


Den arabiska våren må ha tystnat med den islamistiska våren har redan nått till Sverige!

 

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har kort och träffande beskrivit läget i Mellanöstern på detta sätt.


”Om araberna lägger ner vapnen idag, skulle det inte mer finnas något våld. Om judarna lägger ner sina vapen idag, skulle det inte mer finnas något Israel.”

 

Vilken framtid går vi till mötes i Sverige?


Enligt Migrationsverket har under 2013 inte mindre än 54000 personer ansökt om asyl i Sverige. Alla syrianer ges permanenta uppehållstillstånd i vårt land. Jag gissar att minst 90 procent av de asylsökande, kanske ändå fler är muslimer.


”Antalet asylsökande ökade från 44 000 år 2012 till drygt 54 000 föregående år, en ökning med 24 procent. Den stora ökningen beror framförallt på kriget i Syrien och en ökad instabilitet i hela Mellanöstern och Nordafrika.”

 

I sexton av de tjugo länder där kristna utstår den värsta förföljelsen, är islam huvudreligionen. Att påvisa det är inte uttryck för islamofobi, det är fakta.


Det är minst sagt skrämmande att så få i Sverige förstått vilket hot islamisterna utgör i vårt land. Det riktigt obehagliga är att muslimer i vårt land inte kraftfullt tar avstånd från islamisterna. I mina ögon har redan dessa muslimer förlorat sin trovärdighet i och med deras totala tystnad.


Det är hög tid att söndagens folk i Sverige vaknar!


PS


Kom ihåg att rösta i högermarginalen på bloggen!

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2014 21:09

 


Dessa herrar, notera att det bara rör sig om män! Har gett Sverige ett väldigt dåligt rykte i omvärlden och inte minst i våra grannländer i norden genom sitt ledarskap på landets största eller i varje fall mest sålda tidningar och lästa tidningssajter.


I och med deras starka ställning har de goda möjligheter att påverka utvecklingen i landet. Något som de dock inte klarat av att förvalta då de först och främst springer 7-klöverns ärenden.


Deras så kallade granskningar har varit minst sagt enkelspåriga. Det absoluta bottennappet var när Expressen och Tomas Mattsson anlitade ”vänsterextremister” för att gräva fram och hänga ut personer på bästa nyhetsplats. När får vi se en uthängning av vänsterextremister av Expressen och Tomas Mattsson?


De senaste dagarna har ju Kärrtorp och manifestationen i Kalmar upptaget mycket av min tid. Jag kan bara konstatera att det finns mängder av anhängare till AFA och RF på nätet som borde vara intressanta för ovanstående herrar men så tycks inte vara fallet. Dessa vänsterextremister och extrem kommunister kan lugnt jobba vidare med sitt näthatande med förvissningen om att de har fått ”frikort” från tredje statsmakten med DN, Expressen och Aftonbladet i spetsen.


Under våren vill jag se en kartläggning av AFA, RF och Linje17 i svensk media och deras kopplingar till etablissemanget i de stora medierna. Men ovanstående herrar skjuter inte sig själva i foten. Så jag hoppas att andra istället gör den granskningen.


Ovanstående herrars arbetssätt och enkelspåriga agenda får mig att må mycket illa!


MIN BLOGG FÅR MÅNGA NYA LÄSARE


Sakta men säkert får min blogg fler och fler läsare! Vilket är mycket roligt för min del och det sporrar mig samtidigt till att fortsätta skriva trots att det kräver en hel del tid. Innan vi går in på det nya året tänkte jag även göra en tillbakablick på mitt eget bloggande och lyfta fram några av de mest lästa blogginläggen under året.


Januari

 

Den 3 januari startade den så kallade Mazettiaffären efter att Katarina Mazetti skrivit en krönika i ICA-Kuriren. En i mina ögon vedervärdig och svenskfientlig krönika. Efter att jag publicerat mitt blogginlägg dröjde det bara några timmar innan folkstormen var i full gång. Åsa Linderborg myntade ganska snart uttrycket ”fotsoldater” om mina läsare.

Det var en av mina mest trogna läsare som tipsade mig om krönikan i ICA-Kuriren. Tack!


http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/01/03/9246605-ny-sd-hatare-har-gjort-entre/


Februari

 

Sverigedemokraterna firade vår 25-års dag med framtidsseminarium och fest i Stockholm.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/02/09/9442169-vansterns-fotsoldater-pa-plats/


På det lokala planet var Socialnämnden klar med sin granskning av Invandrarservice men dokumentationen var så dålig att det inte gick att göra en granskning. En läcka inom kommunen har dock senare tipsat att om att tjänstemän rensat ut dokument för att försvåra en granskning.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/02/22/9506694-socialforvaltningen-morkarlagger-egen-utredning-om-invandrarservice/


Mars

 

Partisympatierna på SVT avslöjades ! Hela 52 procent av de som svarat var Miljöpartister och hela 83 procent sympatiserade med de rödgröna.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/03/10/9580037-public-service-och-debatt-i-olandsbladet/


April


I april tog jag till orda angående uteslutningar inom partiet vilket väckte en viss uppståndelse inom partiet och det gillades inte av alla i partiet. Expo och IRM skall inte styra vårt partis inre angelägenheter.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/04/17/9741108-uteslutningar/


Maj

 

Skammensdag i Riksdagen när beslutet om ”gratis” vård för illegala invandrare togs den 23 maj.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/05/23/9869108-skammens-dag-i-riksdagen/


Sedan hade vi också Fredrik Reinfeldts självmål i SVT:s partiledardebatt om ändliga resurser.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/05/06/9813041-reinfeldts-ologiska-kullerbytta-i-partiledardebatten/


Gustav Vasa stenen

 


Juni

 

I juni tog jag fram vårt informationsblad om ”gratis” vård för illegala invandrare. Numera kallas infobladet för ”Femtiokronan” och har tryckts upp i ca 30000 exemplar för utdelning. Bladet är fortfarande lika populärt bland våra medlemmar att dela ut.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/06/12/9928277-uppdaterat-infoblad/


Landshövdingen Stefan Carlsson kom med en ny Integrationsstrategi för Kalmar län som gick ut på att andelen utrikes födda skulle öka i länet. Huruvida svenskar skulle tvingas flytta ut från länet eller om invandringe skulle öka till länet framgick dock inte i strategin. Men alla kommuner skrev på inklusive ett antal organisationer.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/06/12/9930788-falsk-marknadsforing-av-landshovdingen/


Juli

 

En tillbakablick på 2013 kan inte undanta socialdemokraten Nasim Malik i Kalmar som under året erövrade nya ”titlar” och utmärkelser.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/07/15/10022128-nasim-maliks-nya-utmarkelser/

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/07/17/10028279-har-nasim-malik-kopt-sin-ambassadorstitel/


Jimmie Åkessons tal i Almedalen väckte en hel del känslor. En ledare avslutades på följande sätt.

”Internt har Reinfeldt fått använda både skohorn och piska för att få acceptans för reformen. Vilket är begripligt. Reformen är en straffspark för SD. Under sitt tal i går kväll dunkade Åkesson in straffsparken i krysset gång på gång. Reinfeldt och Löfven har fått något rejält att bita i.”

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/07/02/9987470-pa-kna-for-jimmie/


Augusti

 

Kostnaderna för etableringsreformen skenade i Kalmar men det är något som media  valt att inte uppmärksamma.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/08/29/10138625-kostnaderna-for-etableringsreformen-skenar/


De tokiga planerna på ett Linnéuniversitet i Ölandshamnen tar allt mer form trots skarpa protester från företagen i hamnen som ser sin egen verksamhet hotad. De ledande socialdemokraterna och moderaterna värgrar att lyssna på protesterna.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/08/04/10073266-samrad-bara-ett-demokratiskt-alibi-for-politikerna/


September


I september skrev jag ett blogginlägg med titeln ”Inte lätt att vara polis”. Det jag syftade på var att kraven är stora på polisen att lösa brott men när det gällde romer fick polisen inte samla in uppgifter. Det handlade givetvis om det så kallade ”romregistret”. Nu vet vi hur det slutade. Ingen döms för något brott, ingen polis åtalas för att ha gjort något fel.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/09/25/10217012-inte-latt-att-vara-polis/


Klimatalarmismen är ständigt närvarande. Utspel av forskare och media följs alltid av bekräftelser och utspel från politiker som köper allt i tron att det skall gynna dem,

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/09/02/10149794-treenighet/


Oktober

 

De rödgröna skriker väldigt högt om vinster inom välfärden men de är samtidgt tysta om vinster inom ”flyktingindustrin”. Det är enligt de rödgröna fel att tjäna pengar på skola, vård av våra gamla men samtidigt helt ok att tjäna pengar (skattemedel) på flyktingar. Politiskt hyckleri!

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/10/27/10298533-vansterhyckleriet-om-vinster-i-valfarden/


Vid ett polisstyrelsemöte i Vimmerby den 11 oktober fick jag information om hur Tele2 utnyttjade sin ställning mot polis med osmakliga och saltade räkningar när polisen behövde uppgifter från mobiltelefonuppkopplingar i samband med brottslighet. Mitt avslöjande plockade Östran upp som sitt eget ”avslöjande” och gjorde stor affär av det hela.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/10/12/10260008-osmakligt-av-tele2/


Sverigedemokraternas motpol Centerpartiet.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/10/06/10244074-vi-skall-vara-sverigedemokraternas-motpol/


November

 

Blev förbannad när en anmälan om hets mot folkgrupp öppnades upp för ny prövning. Jag skrev ett kraftfullt blogginlägg med adress till åklagarmyndigheten. Ärendet las ner några veckor senare. Men media han med och gotta sig i stora rubriker. När det lades ner var det däremot glesare med rubriker.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/11/18/10352590-ljuger-tullverket-och-dagens-nyheter/


Gota Media AB beslutar att inte bygga sitt mediehus. En liten seger för oss som varit motståndare till bygget på Kvarnholmen.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/11/18/10351613-fornuftigt-beslut-av-gota-media/


Jimmie Åkesson besöker Kalmar och slottet. Vårt största möte inom Sverigedemokraterna i Kalmar län.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/11/03/10315818-storsta-sd-motet/


December

 

En muslim åtalas för att ha dödshotad mig. Jag skulle malas ner till hund och grisfoder.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/12/25/10431170-muslimska-dodshot-pinsamt-av-ostran/


De fyras gäng som styr mycket av det som sker i media.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/12/11/10404439-de-fyras-gang/


Tankesmedjan i P3 står utan tvekan för det ”lägsta” påhoppet på mig som politiker under hela 2013. Det skall bli intressant att se vad Granskningsnämnden säger om detta inslag. Men nu är det ju mest pk-journalister som sitter Granskningsnämnden så jag har inga större förväntningar på att t.ex KG Bergström skulle rösta för att fälla inslaget.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/12/02/10383662-riktigt-lagt-av-sveriges-radio/

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2014 02:34

Min nominering av mest svenskfientlig person väckte uppenbarligen känslorna hos vissa personer och det tyder på att det är ett uppskattat ämne, ca 150 kommentarer på bara några timmar.

Det har kommit in en hel del förslag och jag har sammanställt de kandidater jag tar med på listan att rösta på.


Under tiden ni funderar på ert val kan ni lyssna på Herman Lindqvist läsa Fosterlandsförnekarna. Det kanske kan ge er vissa ledtrådar i ert val av den mest svenskfientliga under 2013.



Följande kandidater har jag valt av de nominerade. Omröstningen finns i högermarginalen.


Fredrik Reinfeldt, statsminister

Maria Ferm (MP)

Özz Nujen, komiker

Katarina Mazetti, författare

Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen

Mona Sahlin, gamla meriter

Alexander Bengtsson, Expo

Anders Lindberg, Aftonbladet

Cecilia Malmström, EU-komissionär

Sveriges Radio

Annie Lööf (C)

Erik Ullenhag (FP)

Robert Aschberg

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards