thoralf

Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

MUSLIMER I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 13 januari 2014 23:25

 


Hade en Sverigedemokrat sagt något liknande hade det gett stora rubriker i kvällspressen men nu handlar det om en talesperson för moskén i Örebro, Aisar Al Shawabkeh.  Här kan vi verkligen prata om antisemitism. Sedan undrar man varifrån den ökande antisemitismen i Sverige kommer ifrån. Här är ett talande bevis för detta. Moskéer!


Dessutom anser Aisar Al Shawabkeh enligt artikeln i NA ”att han borde ha rätt att uttrycka sig i en privat Facebook-status utan att för den skull behöva figurera i media.”


En sak är i varje fall säker! En Sverigedemokrat har inte den rätten! Varför skulle då en talesperson för moskén i Vivalla inte granskas på samma sätt?


Men uppenbarligen har Aisar Al Shawabkeh det till viss del då det bara tycks vara Nerikes Allehanda och den kristna tidningen Dagen som tagit upp hans Facebook-inlägg.  Kvällspressen avstår! Nu är det ju en muslim som klampat i klaveret och då passar man givetvis inte på att utnyttja möjlighet till ett scoop. Med hänsyn till att Aisar Al Shawabkeh kan bli ”krängt”. Och ingen vill ju kränka en muslim då det lätt kan bli en fatwa från närmsta imam och moské.


Däremot har en hel rad bloggar tagit upp det. De ser nyhetsvärdet som inte pk-media ser.


Tidningen Dagen tog nyligen upp den ökande antisemitismen i en artikel men tyvärr vågar man inte komma sanningen närmare än att man skriver om att antisemitismen ökar i Malmö. Att det skulle bero på den ständigt ökande andelen muslimer i Malmö är en sanning som är alldeles för farlig att uttala även för den kristna tidningen Dagen då det handlar om en obekväm sanning i Sverige. Läs artikel.


Jag är lika övertygad om att ingen vågar forska på orsaken heller, genom att granska anmälningar och de fåtal domar som finns. Det är inte politiskt korrekt och därmed anslås inga medel till en sådan studie.


Är det någon som vet hur många muslimer det finns i Sverige idag. Det nämns 100000, 300000, 400000 och 600000 i debatten. Vad är den riktiga siffran? En sak är i varja fall helt säkert och det är att den ökar väldigt fort. Under 2013 beviljades många uppehållstillstånd för personer från muslimska länder eller länder där muslimer är i majoritet. I en del fall handlar det givetvis om kristna som tvingas fly för sina liv som hotas av islam och de etniska rensningar som pågår i flera muslimska länder i spåren av den arabiska våren.  Men det handlar även om de konflikter som pågår mellan sunnimuslimer och shiamuslimer.


Migrationsverkets statistik över uppehållstillstånd 2013 från ett antal länder med muslimsk befolkning eller med delvis muslimsk befolkning ser ut enligt följande.


   


Hur många av dessa som är muslimer kan man givetvis undra men andelen är säkert väldigt stor! Det finns dock fler länder som kunnat vara med på listan.


När man sedan lyssnar på Wafa Sultan så undrar jag vad vi egentligen håller på med i Sverige. Har vi inte lärt oss något från vad dessa människor berättar och upplyser oss om. Svensk text finns! 
ANNONS
 
Ingen bild

Peter

14 januari 2014 00:34

Tjänar den judiska identiteten och sammanhållningen på att muslimer bosätter dig i Europa?
Varför skulle annars judinnan Barbara Spectre på svenska Paidea (för judisk kultur i Europa) säga att Euopa måste bli mångkulturellt, att judar ligger bakom mångkulturen samt att judarna kommer bli hatade och avskydda för detta.
1. Varför måste Europa bli mångkulturellt?
2. Varför vill judar att detta ska ske?

Något är det som inte stämmer. Varför, om nu antisemtismen ökar p g a mångkulturen, vill judar ändå ha denna?
Finns det ett bakomliggande syfte? Att mer eller mindre tvinga/orsaka till att de som kallar sig judar, flyttar till Israel och "säker mark"?
Eller vill man driva Sverige och anda europeiska länder till kaos genom muslimsk invandring - för att vi ska börja kriga mot varandra och samtidigt ta Israels och judars parti? Vinner judar i förlängningen sympati från svenskar, samtidigt som mångkulturen gör att vi börjar hata muslimer och därigenom blir sionister och proisraeler?

 
Ingen bild

matspp

14 januari 2014 00:37

Hämtat från Dispatch International: Som nu kan avslöja att det korrekta talet är 574 000 muslimer i Sverige ( 2011 ) och 256 000 i Danmark. Den statistiska osäkerheten kan uppskattas vara +/- 20 000 för Sveriges del och +/- 10 000 för Danmarks. Under hela perioden 1998-2012 har den årliga tillväxten i Danmarks muslimska befolkning i genomsnitt varit 4,85 procent, medan den i Sverige, som fört en mycket generös invandringspolitik, har varit 7,85 procent /

Blir väl runt ca 650000 i dagsläget och stadigt ökande!

http://www.d-intl.com/2013/04/04/sverige-narmar-sig-600-000-muslimer/?lang=sv

 
Ingen bild

Kastriot

14 januari 2014 04:14

Svar på din fråga Peter: att splittra ett enat folk gör dem svaga. Om de får muslimer att fly till västvärlden så är resultatet att muslimerna blir splittrade, svaga för att inte tala om att de glömmer bort religionen helt o hållet (vilket händer och har hänt). Och på så sätt gynnar det dem för att muslimer blir svaga och kristna blir svaga. Och ska jag vara ärlig så tror jag judar o kristna samarbetar allt för mycket idag och påven viker sig för judarna. Ett enat folk går ej att rubba. Israel är ett gott exempel. De släpper varken in kristna eller muslimer in i landet. De går tom. så långt att svarta judar inte är accepterade i landet. Varför? Jo för att då blir Israel ingen judisk stat. Och inte heller kan de då vara lika enade som de är just nu. Ett kort exempel på din fråga.

 
Ingen bild

Tomas Trossing

14 januari 2014 04:17

Varför vill man i sverige ersätta "Den protestantiska etiken och kapitalistska andan" (Max Weber) vilket kan förklara i stort västvärldens framgång och uppbyggnad av det välstånd vi haft. Politiker i den protestantiska delen i världen ( sverige framför allt) verkar göra allt för att splittra dessa normer och värderingar vilka skapats från det att Luther spikade upp sina 95 teser. Detta är det samhällskitt våra förfäder kämpat i generationer för!!! Allt skall förkastas och ses som ngt fult och dåligt till förmån för mångkultur med olika normer och värderingar,,,, VARFÖR???

 
Ingen bild

Ördög

14 januari 2014 07:21

"Det finns dock fler länder som kunnat vara med på listan". Så sant. Det är inget tvivel om att till exempel Frankrike, Belgien och Storbritannien har högre andel muslimsk befolkning än Slovenien och Kroatien. Enligt 2002 års folkräkning finns det 2,5 procent muslimer Slovenien, och motsvarande andel i Kroatien år 2001 var 1,3 procent.

http://de.wikipedia.org/wiki/Slowenien#Religion
http://de.wikipedia.org/wiki/Kroatien#Religi.C3.B6se_Zugeh.C3.B6rigkeit

 
Ingen bild

Tony

14 januari 2014 07:39

Till dom Eritrianer i tabellen kan man nu även lägga till
50000 som den Sverige fientlige Fredrik beviljat inträde.
Ja Moskeerna fungerar inte bara som ett religiös mötesplats
utan även som propagandacentral för Islam mot Israel och
västvärlden!

 
Ingen bild

Elisabeth

14 januari 2014 08:35

Nej Kastriot; Det finns många som menar tvärtom, att muslimsk identitet eftersöks och förstärks mer av tex 2:a, 3;dje genarationens muslimer i ett rotlöst samhälle. Fråga Bibeln, kan ett land som varit kristnat och blivit sekulärt bli återkristnat igen? det kan bevisligen islamiseras vilket konkret märks för kvarvarande judisk och kristen befolkning. Vilka samarbetar idag?...Men Sverige är väl INTE längre ett kristet, land? Vi var väl sekulära, nu är vi mångkulturella sen blir vi...

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 januari 2014 08:49

Lögnen från Örebro liknar Nazisternas propagandafilmer från 30 och 40-talet där de ljög om Judarna. Samma fula baktankar återkommet idag och då också mot Judar.
Var finns protesterna från samhället? Media? Politiker?
Visst, det är ju inte vi etniska Svenskar som bedriver grov antisemitism. Det är ju den nya Öfverklassen som uttalar sig. Då bugar media och tackar för uttalandet och politikerna tar av sig skor, virar in sina kvinnor, besöker Öfverklassens tempel och uttalar Halal med glittrande, lysande ögon.....
SKÄMS!

 
Lassekolja

Lassekolja

14 januari 2014 13:52

Av ovanst. kommentarer drar jag åter igen slutsatsen att svenska folket har långt kvar till att begripa sitt eget bästa! Boven i dramat är som vanligt i första hand mediaetablissemanget, eftersom det styr politiken(läs:7:an!). Stackars barn och barnbarn!!! "Rätt" att klaga när Moder Svea´s konkurs är ett faktum, har endast de, som röstar SD!!!
SD 2014!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EGaYfxNEi7M&feature

 
Ingen bild

World Traveller

14 januari 2014 15:06

SD-hatarna är ovanligt tysta idag. Kommer de inte på nåt att säga i försvar till moske'ns talesman?

 
Ingen bild

*

14 januari 2014 16:52


Shiamuslimer bakom svastikaattacken mot sunnimoskén på Södermalm ?!


Kriget mellan islams två största sekter shia & sunni har pågått i över 1400 år. Idag utkämpas detta krig på flera fronter; Syrien, Irak, Pakistan, Yemen, Bahrain, Iran, Libanon mm. Att bomba varandras moskéer eller utsätta dessa byggnader för olika typer av skändligheter är vanliga inslag i kriget.

Det aningslösa svenska folket förleds av statstelevisionen att tro att det är nazister som ligger bakom hakkorsmålningarna på den sunnitiska moskén i centrala Stockholm.
Ett absurt påstående.
Nazister och muslimer är gamla bundsförvanter som båda har det gemensamma målet att utplåna alla judar i världen.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

14 januari 2014 17:19

I Sverige har vi religionsfrihet.
Hur kan vi då tillåta en religion, som hotar sina medlemmar med dödsstraff om de lämnar sin religion?

 
Ingen bild

Ludvig

14 januari 2014 18:50

Den som skrev lögnen om Ariel Sharon har väl inga hästar hemma alls.

 
Ingen bild

Tommy

14 januari 2014 19:22

@ Thoralf
För att nyansera bilden lite kan man väl i och för sig konstatera att det är riktat mot Ariel Sharon som person och inte judar som grupp. Synen på Sharon kan ju onekligen skifta, det har väl inte minst Carl Bildt fått erfara.
Däremot kan jag hålla med dig om att det är uselt av media att inte ge det större utrymme.
Spontant kan jag tycka: Vilken idiot. Pinsamt och dumt.

@Peter
Har du tröttnat på Nordfront.se?

 
Ingen bild

Peter

14 januari 2014 21:30

@Tommy
När argumenten tar slut, tar dumheten vid?
Ta debatten, istället för att svinga okvädningar.
Vad exakt tror du, att Barbara Spectre menar, när hon säger att judar går i bräschen för att göra Europa mångkulturellt? Vad är din tolkning?

Nästa fråga, är man automatiskt rasist om man motsätter sig invandring - i jämförelse med det du insinuerar, att man är nazist för att man ifrågasätter inflytelserika judars/sionisters roll?

 
Ingen bild

Tommy

14 januari 2014 22:04

@Peter
Haha. Jag kan absolut ta debatt och gör det gärna härinne. Just judekonspirationer och dylikt känns dock som jag överlåter till andra forum.

För övrigt tror jag att Neil Armstrong var på månen och att fotbolls-vm var i Sverige 1958.

 
Ingen bild

JanErik

14 januari 2014 22:11

Annat exempel på islamsk huvudboll
http://www.siotw.org/news_english.item.1415/muslims-play-soccer-with-the-heads-of-their-victims.html

 
Ingen bild

Peter

15 januari 2014 00:56

@Tommy
Du gör ju tvärtom, du undviker debatt. Du särskriver dig undantag och kallar det konspirationer, sen svamlar du ut på eskapader om månen?! Som ThorAlf brukar säga; man tar sig för pannan ...

Strunta i vem jag är. Eller vad jag äter till middag. Koncentrera dig istället på frågan - varför säger judinnan Barbara Spectre att Europa måste bli mångkulturellt - för sin överlevnad!?

Här kommer frågan igen; "Vad exakt tror du, att Barbara Spectre menar, när hon säger att judar har en ledande roll för att göra Europa mångkulturellt? Vad är din tolkning?"

Källa:
"Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies"
http://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Till er andra säger jag; om vi ska möta debatten från vänstern och de som förespråkare invandring, då måste vi höja oss snäppet över deras sätt att argumentera.
Vi måste tala sanning, och stå för den. Vi måste vända på alla stenar för media har vilselett och mörkat under många, många år. Just nu demoniserar media. De splittrar folket, istället för att ena oss. De spelar ut oss mot varandra. Varför vill meia söndra och härska - varför går media Elitens ärenden? Är globala företag, banker, media, politiker styrda och ägda av några få som drar i trådarna? Och vad är det Barbara Spectre säger?
Hon påstår ju att hon vet vilka som ligger bakom massinvandringen av muslimer till Sverige. Men SD bortser från henne och Paidea som organisation. Varför? Och Tommy, varför har han och flera med honom, så utomordentligt svårt att svara på frågan vad Barbara Spectre påstår:" judar har en ledande roll att göra Europa mångkulturellt".
Hon säger inte, att muslimer önskar islamisera Sverige eller Europa, nej judar har tagit på sig denna rollen. Hallå?

Jag tror det finns en dold agenda, jag tror iinte utvecklingen är varken slumpartad eller ogenomtänkt. Utvecklingen är styrd, inte naturlig. Politiker är knähundar, journalister lika så. Är man någorlunda smart genomskådar man spektaklet.

 
Nergiz

Nergiz

18 juni 2014 08:31

En muslim tillåter inte sin dotter gifta sig med en svensk , en muslim dödar om annan muslim konverterar till annan religion en muslim får inte bli vän med kristen en muslim får inte skita på samma toalett som en kristen skiter helvete det kommer bryta här snart

http://Google

 
Nergiz

Nergiz

23 juni 2014 13:30

Religion har fördärvat muslimer och dom som lever med dom,tx kristna eller andra som har annan religion dom lever i helvete ,i islam finns inte frihet och jämlikhet demokrati i islam finns halshuggningar stening av kvinnor och avrättning finns ingenting som är bra i islam det är ren barbarisk religion

http://Google

 
Thomas Lindberg

Thomas Lindberg

9 augusti 2014 08:12

Det som bör göras snarast är ett stopp för byggen av fler moskéer och i de som redan finns bör man ta reda på vad som predikas när det är stängda dörrar

http://youtu.be/jzCAPJDAnQA

 
Ingen bild

HK

13 augusti 2014 20:18

Bara för att man tycker illa om en fd general som kallades för "slaktaren" innebär inte att man är antisemit.
OT: Araber är också semiter så rent tekniskt så kan araber vara ANTI-semiter. Men det visste ni ju redan för alla här inne är oerhört pålästa och intelligenta eller hur?

Det ni skriver om muslimer i allmänhet är skrattretande. Muslimer är inte demoner även om ni vill få det till det. Ni är ytterst okunniga om islam men ni driver på era fördomar och lögner som om de vore sanna.

Jag önskar er lycka till i livet. Det kan inte vara lätt att vara så intellektuellt efterblivna.

 
Ingen bild

HK

13 augusti 2014 20:20

"så kan araber INTE vara ANTI-semiter" ska det stå

 
Ingen bild

Magnus

19 oktober 2014 20:30

Bra sagt HK.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se