thoralf

Alla inlägg under december 2013

Av Thoralf Alfsson - 25 december 2013 01:15

Idag på julafton skriver Barometern om de dödshot som jag varit utsatt för under hösten. Det handlar om religiösa hot från en muslim. Eller är det en islamist? Då han vill skrämma mig till tystnad!


Eftersom hoten kommer från en muslim ser jag allvarligt på detta hot.


 

Det är faktiskt förvånande att Barometern skriver att orsaken till dödshoten är att jag kritiserat islam och att personen ifråga vill skrämma mig till tystnad. Islamiseringen av samhället har tagit ett nytt steg i Sverige. Den åtalade sade till och med under förhören att han fortfarande vill döda honom. Det borde egentligen vara grund för en utvisning från landet.


Hur många tror att riksdagsledamoten Abderizak Waberi (M) kommer fördöma dessa dödshot? Eller att någon av hans muslimska vänner i riksdagen kommer fördöma dessa muslimska dödshot? Nej, jag tror det inte. Inte ens Nasim Malik i Kalmar kommer uttala sig och fördöma dödshoten.


Media kommer sannolikt inte skriva om detta. Barometern gör det givetvis på grund av att jag bor i Kalmar. TT brukar annars vara väldigt kvicka med att skriva ett eget TT-meddelande som går ut till alla tidningar när det är något som rör Sverigedemokraterna men jag har än så länge inte sett en enda stavelse om detta i någon annan tidning.


Eftersom att det är en muslim som dödshotat en Sverigedemokrat är det mörkläggning som gäller i det politiskt korrekta Sverige. Om TT ändå skulle få för sig att skriva om detta kommer man med all säkerhet undanta detaljerna om islam.


Kan ni tänka er vilka rubriker det varit i media om en sverigedemokrat dödshotat en muslim! Tomas Mattsson på Expressen hade gått igång på alla cylindrar och Jan Helin hade fått glädjefnatt. Det hade blivit feta rubriker på löpsedlarna. Nu kommer dessa chefredaktörer knipa käft!


Givetvis hoppas jag att jag har fel men chansen är nog väldigt liten.


UPPDATERING!!!


Östrans artikel är minst pinsam och politiskt korrekt! Simon Karlsson utelämnar allting i åtalet som visar på att det handlar om ett religiöst dödshot. Hotet om att jag skulle malas ner till hund och grisfoder utelämnas helt i artikeln. Han utelämnar också den åtalades förklaring till dödshoten att jag skulle talat illa om islam.

Jag tycker att det är rent hyckleri av Östran att mörklägga orsaken till dessa dödshot. Sanningen skall mörkläggas! Uppriktigt sagt tycker jag det är rent ut sagt för djävligt gjort av Östran! Jag tycker Simon Karlsson och ansvarig utgivare borde skämmas för sitt ynkliga hyckleri med dessa faktauppgifter från åtalet.


 

En liten påminnelse till Östran!


 ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 24 december 2013 00:41

 

Men jag kommer säkert med något blogginlägg under julhelgen. Det kanske kommer handla om manifestationen i Kalmar kommande lördag. Om hur galna vänsteranhängare är på grund av att SD bjudits in till manifestationen.

Eller om Tankesmedjan i P3 som slutade öppna luckor och hänga ut politiker.


Eller om att jag kanske skall flytta/skriva mig i Borgholms kommun. Jag och Per Lublin kanske kan få mer fart på politiken på Öland.


Eller kanske det blir något om den arabiska våren som övergått i ett totalt mörker som riskerar få stora konsekvenser även i Sverige.


Eller kanske jag bara tar det lugnt och trivs med mina barn och barnbarn.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 23 december 2013 10:00

 

Brottförebyggande rådet har flera gånger rapporterat om att Sverigedemokrater drabbas av hot, vandalisering och våld i betydligt större omfattning än politiker från andra partier. Detta får sällan någon större uppmärksamhet i media. Inte ens statsminister Fredrik Reinfeldt bryr sig det minsta utan tycks anse att Sverigedemokraterna har sig själva att skylla då vi är kritiska mot den förda invandringspolitiken. Jag tar mig för pannan och undrar hur en statsminister tillåts uttrycka sig på det sättet utan att ett demokratiskt samhälle reagerar.


Tyvärr präglar detta synsätt media i största allmänhet. Man drar sig inte ens för rena lögner för att uppnå sina syften. Ibland är dessa inte så stora men det framgår ändå med all tydlighet vad deras agenda går ut på. Det finns ju som sagt tre sorters lögn. Lögn, förbannad lögn och statistik.


Dagens Samhälle är en tidning som drivs av Sveriges kommuner och landsting. Men det förhindrar inte tidningen från att driva en sd-kritisk agenda. I senaste numret fick vi ett lysande litet exempel på hur man svartmålar SD genom att framställa statistik på ett visst sätt. Artikeln handlade om avhopp från kommunfullmäktige och landstings/regionfullmäktige


I artikeln tar man upp ett exempel på avhopp, miljöpartisten Anna-Karin Bengtsson i Osby. Så här skriver Dagens Samhälle i sin artikel.


”En av dem som fått nog och hoppat av som kommunpolitiker är Anna-Karin Bengtsson (MP) i skånska Osby. Hon tycker att uppdraget i sig varit väldigt roligt och stimulerande.


– Men det blev en hatisk stämning i fullmäktige när jag tog upp frågor om diskriminering och främlingsfientlighet. Till slut var gränsen nådd. Det blev för obehagligt, med skrik och hot.

– Nu känner jag bara … befrielse.


Ledamöter från SD, som fick 13 procent av rösterna i Osby, gillade inte det som Anna-Karin Bengtsson tog upp. När hon även utsattes för hot (som polisanmälts) fick hon nog. ”

 

Indirekt pekar Dagens Samhälle ut sverigedemokrater som de som hotat Anna-Karin Bengtsson. Min egen erafrenhet är att det är framförallt rödgröna partiers ledamöter och i synnerhet vänsterpartister som kommer med de allvarligaste påhoppen och kränkande uttalanden i fullmäktige men det finns även ”nya moderater” som också skall visa sig "duktiga".


Dagens Samhälle fortsätter dock i samma stil senare i artikeln.


”Men SD-politiker har alltså också själva bidragit till stämningar och debattklimat i fullmäktige som skrämt bort ledamöter från andra partier. Det visar exemplet med Anna-Karin Bengtsson i Osby.” 

 

I artikeln som skrivits av Magnus Wrede omnämns detta faktum endast i en bisats att Sverigedemokraterna är det parti som enligt BRÅ är mest utsatt för hot och våld.


Det är minst sagt helt sanslöst av skribenten att inte ta upp detta faktum.


Det som dock gör mig upprörd är hur Dagens Samhälle visar sin statistik över avhopp som förtroendevald politiker. Här visar Dagens Samhälle sin politiska agenda!


 


Det är en ren lögn av skribenten att Sverigedemokraterna skulla ha flest avhopp!

 

Dagens Samhälle använder statistiken som faan läser bibeln! Genom att använda procent istället för verkligt antal avhopp från respektive parti får man fram denna lögn. Inte någonstans i artikeln uppger man det verkliga antalet avhopp. Jag förstår varför man inte har en faktaruta till en så falsk artikel!


Ett besök på valmyndighetens hemsida bekräftar min misstankar. Under denna mandatperiod har 2766 personer hoppat av sina uppdrag i förtid. Av dessa är 373st Sverigedemokrater eller bara drygt 13 procent av avhoppen.


Sanningen är den att hela 53 procent av avhoppen kommer från socialdemokrater eller moderater!


Nu tänkte jag visa hur man kan använda statistik!


Antalet avhoppade politiker fördelade på respektive parti!

 

Här är en sammanställning av alla avhopp under denna mandatperiod. Hur många anser att Sverigedemokraterna har haft de flesta avhoppen? Ingen med ett normalt förstånd skulle anse det. Socialdemokraterna har givetvis haft de flesta avhoppen!


Socialdemokraterna har haft 878 personer som hoppat av sina uppdrag och moderaterna hela 600 personer. Det kan givetvis även visas i ett stapeldiagram om någon har svårt för att uppskatta "tårtbitar".


 


Sedan kan man ju givetvis även dela in avhoppen i olika block om man vill vara riktigt ordentlig. Då visar det sig att de Rödgröna vinner med hela 1242 politiker som hoppat av. Medan Alliansen har 1151 politiker som hoppat av. Sverigedemokraterna har som sagts tidigare endast 373 politiker som hoppat av. Det kan givetvis också visas grafiskt.


Antalet avhoppade politiker fördelade på respektive block!

 

De rödgröna står alltså för 45 procent av avhoppen bland politikerna. Men Alliansen ligger inte långt efter med hela 42 procent av avhoppen. Tillsammans står dessa båda block för 87 procent av alla avhopp. Sverigedemokraterna har alltså endast 13 procent av avhoppen och är därmed det block som har minst avhopp.


Ändå är det enligt Dagens Samhälles rubrik ”Flest avhopp i SD”. Uppenbarligen är inte matematik Magnus Wredes starka sida. För det kan väl inte vara så att han har en politisk agenda och vill med sin artikel smutskasta Sverigedemokraterna och partiets politiker?


Jag anser att Dagens Samhälle borde avhålla sig från ren kvällstidningensjournalistik.


Läs artikel i Dagens Samhälle.


UPPDATERING!


Jag vet att jag träffat en öm punkt hos 7-klövern och inte minst de rödgröna när bloggen Interasistmen "tvingas" kommentera mitt blogginlägg.


Jag riktigt njuter när de redovisar mina siffror och kopierar från min blogg. Tack så mycket för supporten Henrik Johansson. Vill passa på och önska dig och alla på IRM en riktigt God Jul och tacka för att ni lyfter fram min blogg så ofta!

Av Thoralf Alfsson - 22 december 2013 14:40

Efter jag lyssnat på några av talarna vid manifestationen i Kärrtorp blir jag beklämd! Talarna har svårt att dölja sitt hat mot Sverigedemokraterna. Jag trodde det handlade om en manifestation mot rasism och nazism. Inga ord och fördömmande av vänstervåldet utan en mängd angrepp på Sverigedemokraterna.


Jag kan inte tolka detta som annat än att talmannen Per Westerberg, Stefan Löfven, Karin Enström, Jonas Sjöstedt, Lars Ohly och andra politiker på plats ställer sig bakom alla dessa osmakliga angrepp på SD från talarna. Alla hade chansen att avstå från att deltaga men valda att närvara trots varningar.


De inblandade plus Aftonbladet ansåg att det spridits många kärleksbudskap! Vi har uppenbarligen olika uppfattning eller olika filter. I mina ögon har manifestationen istället utvecklats till en hatkampanj mot Sverigedemokraterna! 


Hur många journalister kommer ta upp detta i sina artiklar. På hur många ledarsidor kommer vi kunna läsa om denna utvecklingen av manifestationen. Hur många journalister kommer våga citera dessa talare. Givetvis kommer media mörklägga dessa påhopp! Något annat är otänkbart.


Vad hade Sverigedemokraterna med att göra förra söndagens attack och uppgörelse i Kärrtorp? Inget! Ändå blir Sverigedemokraterna det stora hatobjektet!


Så blir det dock tyvärr när extrema vänsteranhängare med invandrargrupper i spetsen tillåts ta över en manifestation som i grunden hade ett gott syfte. Nu spårade den istället ur!


UPPDATERING!


Jag tror knappt mina ögon när Britta Svensson på Expressen faktiskt också insett att manifestationen i Kärrtorp spårade ur. Förvånad att hon också vågar skriva det.


http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/


Kommer vi få se fler exempel på detta? Men kommer vi få se journalister ställa besvärliga frågor till de politiker som närvarade?

Av Thoralf Alfsson - 21 december 2013 22:27

"Det är nu som någon av dessa tappar en kniv, den hittas före bråket av en gästande barnfamilj till dansen precis utanför entrén. Det är nu som en del föräldrar på dansen ber en av ledarna för ”linje 17 att inte stå framför entredörrarna då dom hindrar in och utpassage."


"Min uppfattning är helt klar här:
1: Det var arrangerat , påminde mycket om när fotbollsfirmor gör upp, och det var 17-gänget som hade knivar. Eftersom nazisterna gick i samlad tropp borde larmet ha gått långt tidigare än var det nu gjorde.

2: Den extremt rikliga mängden med systemkameror på demonstranterna gav mer intrycket av ett gäng ornitologer som gått fel…..

3: Linje 17:s uppträdande mot de barn och föräldrar som hyrt bion var rent förjävligt, eftersom dom med stor sannolikhet visste om att det skulle bli bråk var omplaceringen av demonstranterna framför affär och bion en rent gisslan-agerande, så att barnfamiljerna där inte skulle kunna ta sig från kravallområdet."

Läs hela artikeln

http://robsten.blogspot.se/p/obeoroende-vittne.html?spref=tw


Är uppgifterna sanna från detta oberoende vittne i Kärrtorp så bevittnar vi just nu ett hyckleri i media av sällan skådat format. Dagens demonstration motiveras av rena halvsanningar eller halvlögner om man så vill.


Media har säkert även dessa uppgifter men undviker dem för att det inte skall påverka deras agenda!


Av Thoralf Alfsson - 21 december 2013 11:41

 

Foto Thoralf Alfsson


Idag är det vintersolståndet, årets mörkaste dag!


Nu kommer åter solen tillbaka sakta men säkert. Att solen och jordens förhållande till varandra styr årstiderna är det väl ingen som tvivlar på. Men i och för sig finns det säkert någon sekt som har andra uppfattningar eller en religion som istället styrs mer av månens faser. Det kallar jag mörkrets makter, i dubbel bemärkelse.


I princip 100 procent av all uppvärmning på jorden kommer från solen.


”Energin som alstras av solen motsvarar 400 kvadriljoner watt, eller 400 Yottawatt, eller 4*1026 watt (400 000 000 000 000 000 000 000 000 W).”

 

Hur många tror att energin från solen är 100 procent konstant över tiden? Jag tror det inte! Det skulle vara helt osannolikt då det handlar om flera former av energi. Tänk bara på hur mycket energi det handlar om den bara skulle variera med 0,1 procent. (ta bort fyra nollor)


Jag är däremot 100 procent övertygad om att den så kallade globala uppvärmningen till absolut största delen beror på solens och jordens förhållande till varandra. Jag ser mig inte som klimatskeptiker och definitivt inte som klimatalarmist, utan klimatlogiker.


http://fof.se/tidning/2002/2/solens-stormar-paverkar-klimatet

Av Thoralf Alfsson - 20 december 2013 18:19

För den som inte uppmärksammat det har jag lagt in en länk till SD-Kuriren i höger marginalen. Det kommer nu nästan dagligen nya och läsvärda artiklar på SD-Kurirens webbsida.


Idag skriver Björns Söder om Kärrtorp och den demonstration som skall hållas på söndag. 7-klövern och vänsteroragnisationerna tycks omfamna varandra i en "antinazistkram" men i mina ögon blir det en fadd eftersmak då det framgår i artikeln vilka som ligger bakom Linje 17.


Jag tror inte Säpo hade varit särskilt överlyckliga om ett antal av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter valt att åka till Kärrtorp på söndag med tanke på att det sannolikt kommer vara många våldsbenägna vänsterextremister på plats som vill synas tillsammans med Löfven, Ullenhag, Westerberg, Sjöstedt, Ohly, Federley, Enström och Palm.


Läs artikel på SD-Kuriren


PS

Bara så det inte blir något missförstånd så tar jag givetvis avstånd från allt våld inklusive nynazister och vänsterextremister. Jag har engagerat mig i Sverigedemokraterna för att förändra vårt samhälle med demokratiska verktyg. Min blogg är en viktig del av dessa verktyg.

Av Thoralf Alfsson - 20 december 2013 09:28

Peter Akinder, ledarskribent på socialdemokratiska Östran är irriterad på att jag i ett blogginlägg skrev att kommunalrådet Johan Persson inte närvarade vid senaste kommunfullmäktige när det för socialdemokraterna känsliga beslutet om LOV inom hemtjänsten skulle röstas igenom. Han anser att jag försöker ta billiga poäng. Jag vet faktiskt inte om Peter Akinder skall prata om billiga poäng, det är väl något han ägnar sig åt dagligen.


Socialdemokraten Bengt Kronblad gråter ut i en artikel i Östran över beslutet om LOV.


”Jag skäms i dag. Jag kan aldrig acceptera att Kalmar backar så till den grad i solidaritet och rättvisa att de ­äldres vård blir till ett affärsprojekt.”

 

Om nu Bengt Kronblad var så negativ till LOV varför yttrade han sig inte under kommunfullmäktigemötet. Inte en enda av de socialdemokrater som var negativa till LOV yttrade sig under den ca 1,5 timme långa debatten. Knäpptyst från Bengt Kronblad!


Men framförallt om man nu var så negativa till LOV. Varför röstade man inte NEJ? Istället avstod Bengt Kronblad och hans socialdemokratiska kollegor från att rösta. Fegt och ynkligt!


Att sedan gråta ut i media är minst sagt pinsamt och något man borde skämmas för!


Det fanns fler ledande socialdemokrater som avstod från att rösta. T.ex Jonas Hellberg, Anna Soltorp, Marianne Dahlberg och Annika Brodin men flera socialdemokrater kom inte ens till mötet förutom Johan Persson t.ex Jussi Gröhn, Mats Griph och Stig Persson enligt Östran.


Socialdemokraternas agerande kan knappast kallas särskilt rakryggat!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se