thoralf

Direktlänk till inlägg 21 december 2013

KÄRRTORPSVITTNE

Av Thoralf Alfsson - 21 december 2013 22:27

"Det är nu som någon av dessa tappar en kniv, den hittas före bråket av en gästande barnfamilj till dansen precis utanför entrén. Det är nu som en del föräldrar på dansen ber en av ledarna för ”linje 17 att inte stå framför entredörrarna då dom hindrar in och utpassage."


"Min uppfattning är helt klar här:
1: Det var arrangerat , påminde mycket om när fotbollsfirmor gör upp, och det var 17-gänget som hade knivar. Eftersom nazisterna gick i samlad tropp borde larmet ha gått långt tidigare än var det nu gjorde.

2: Den extremt rikliga mängden med systemkameror på demonstranterna gav mer intrycket av ett gäng ornitologer som gått fel…..

3: Linje 17:s uppträdande mot de barn och föräldrar som hyrt bion var rent förjävligt, eftersom dom med stor sannolikhet visste om att det skulle bli bråk var omplaceringen av demonstranterna framför affär och bion en rent gisslan-agerande, så att barnfamiljerna där inte skulle kunna ta sig från kravallområdet."

Läs hela artikeln

http://robsten.blogspot.se/p/obeoroende-vittne.html?spref=tw


Är uppgifterna sanna från detta oberoende vittne i Kärrtorp så bevittnar vi just nu ett hyckleri i media av sällan skådat format. Dagens demonstration motiveras av rena halvsanningar eller halvlögner om man så vill.


Media har säkert även dessa uppgifter men undviker dem för att det inte skall påverka deras agenda!


 
 
Ingen bild

Magentan

21 december 2013 22:51

Jag ser nu att Thoralf också har uppmärksammat det mycket intressanta och avslöjande Facebookinlägget från ett vittne som råkade vara på plats i Kärrtorp, och som enligt sina egna ord "hade oturen att hamna mitt i denna skit, då jag lovat att köra ett gäng ungar till en dansuppvisning som skulle ske just där (dom hade inget med denna demonstration att göra alls)."

När ni har läst Thoralfs länk till Kärrtorpsvittnets beskrivning (som skiljer sig en hel del från PK-mediernas) kan ni gärna läsa nedanstående citerade meningar från en förvånansvärt neutral huvudledare i dagens DN angående förra söndagens Kärrtorp-demonstranter (mina versaler):

"... För bland de vanliga, fredliga demonst­ranterna i Kärrtorp förra söndagen fanns en INTE OBETYDLIG GRUPP FRÅN DEN VÅLDSBEJAKANDE REVOLUTIONÄRA FRONTEN OCH VÄNSTERANARKISTERNA I AFA när­varande med sina svarta fanor.

"Revolutionära fronten har sedan dess lagt upp bilder på sin Facebooksida på de NAZISTER SOM MISSHANDLATS BLODIGA PÅ PLATSEN. DE SKRYTER ÄVEN MED ATT HA KNIVHUGGIT EN AV DEM ALLVARLIGT."
"Det är inte heller så enkelt att det endast är nazister som råkar ut för det vänsterextrema våldet. I Malmö och Lund har två chefstjänstemän vid Arbetsförmedlingen nyligen fått sina hem attackerade just för att de är tjänstemän. Ett flertal folkvalda SVERIGEDEMOKRATER har också blivit drabbade. En rättsstat kan inte tillåta privat­miliser att utsätta människor för hot och trakasserier.
Att över 10.000 människor väntas sluta upp i en ny manifestation mot främlingsfientlighet och nazism i Kärrtorp i morgon visar att det demokratiska engagemanget står starkt. Grupper som Revolutionära fronten har dock ingenting där att göra."

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/oforsvarligt-vald/

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

21 december 2013 23:31

Ja, det är ju helt sinnessjukt vilken uppståndelse en attack från ett trettiotal rena nazister på en vänsterextrem demonstration får i svenska gammelmedier.

Från början var det nazism som det skulle protesteras mot, men nu är det plötsligt även det för länge sedan uttjatade ordet "rasism".

Det är bara löjligt och det kommer att slå tillbaka på de politiker som deltar i form av ökande opinionssiffror för Sverigedemokraterna, som klokt nog väljer att avstå detta trams.

Allra värst tycker jag det är att riksdagens talman Per Westerberg ska delta och där försvann all hans trovärdighet i ett nafs!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Blåsippan

21 december 2013 23:58

Sverige är helt sjukt. Mer än så. En "fredlig" demonstration blir angripen. Två SMRare knivhuggna och det kallas fredlig?! Är man fredlig bär man inte kniv. Sunt förnuft. Första gången i Sverige som en vänstermanifestation blir attackerad och vilka rubriker i media. När det är omvänt brukar dialogpolisen skjutsa bort vänsterhuliganerna några hundra meter. Sverige är sjukt. Frågan är om det inte är helt kört nu när den moderata talmannen och representanter från hela sjuklövern ställer sig bakom.

 
Ingen bild

Hm

22 december 2013 00:04

Talmannen måste utsatts för mycket kraftiga påtryckningar för att flippa ut så totalt. Ämbetet smutsas ner å det grövsta genom hans agerande.

 
Ingen bild

Lassese

22 december 2013 00:24

Blåsippan: Nej det är inte helt kört, men ju längre Sveriges förfall får fortgå - desto mer hårda tag kommer det att rkävas för att vrida saker och ting rätt.

 
Ingen bild

Blåsippan

22 december 2013 00:49

Det känns förbannat olustig eller rättare sagt obehagligt vad Sverige blivit till. Jag tänker på Kärrtorp och jag tänker på uthängningarna som kvällspressen och vidriga Aschberg sysslar med. Hur ska det inte bli närmare valet? Vad ska de hitta på för att stoppa oss härnäst?

Förmodligen/förhoppningsvis gynnar det SD som vanligt men det kommer stryka med många frustrerande men goda representanter på vägen. Min åsikt är helt klar. Det är framförallt media och sedan sjuklövern som skapat det ökande våldet på alla plan i Sverige. Politiskt våld, gangstersrån, upplopp och gruppvåldtäkter mm mm. Har de inget samvete? Vart finns taket av deras hat mot oss etniska svenskar? Rasism kan idag endast begås av etniska svenskar. Hur jävla fel och hjärntvättat är inte det?

Jag vet inte om min text antytt att jag är rasist än men jag tänker ofta då jag ser gamla människor ute med sina hundar i min lilla kommun. Jag tycker det är gulligt och svenskt. Hade de gått där med sin lilla bästa vän i koppel i en invandrarförort då hade de inte röstat som de gör därefter. Muslimer hatar hundar har jag märkt av livserfarenhet. En liten tanke i tiden.

 
Ingen bild

Martin

22 december 2013 00:53

Hedervärt.

 
Ingen bild

Blåsippan

22 december 2013 01:17

Det är modigt och hedersvärt att knappt trettio pers attackerar ca 300. Det går inte att komma ifrån. Men vi kan aldrig tolerera våld om vi åberopar demokrati. Däri är SD ensamma. Det ser vi dag i Kärrtorp.

 
Ingen bild

urban Jakobsson

22 december 2013 02:28

Blasippan: Hedervart tycker jag ar val magstarka ord,att 30 pers ska attackera 300 pers ar val ganska idiotiskt.

 
Ingen bild

world Traveller

22 december 2013 05:19

Man ser att vänsterextremisterna har lärt sig av sina bundsförvanter från Mellanöstern. Vi kommer nog att få se mer av detta, att använda kvinnor och barn som mänskliga sköldar.
Som någon påpekade tidigare, varför kan inte höger och vänsterextremisterna göra upp ute i skogen nånstans så oskyldiga människor slipper drabbas.
Jag undrar fortfarande - varför hatar de oss så?
Dagens så kallade demonstration med Antifascistisk Aktion, Revolutionära Fronten, Stefan Löfven, Sebbe Stakset, Timbuktu, Romson och övriga 7-klöverpolitiker och kändisar är maktuppvisning mot Sverigedemokraterna, inget annat.

 
Ingen bild

world Traveller

22 december 2013 05:21

Konstigt. Min text kastades om i förra kommentaren.

 
Stefan K

Stefan K

22 december 2013 07:10

Redan första kvällen florerade rykten på nätet om de våldsbejakande vänstergruppernas närvaro och att det var därför som nazisterna attackerade.
Förmodligen uppgjort sedan tidigt och sanning o säga. Vem går på en fredlig manifestation beväpnad med kniv?
I media lär vi aldrig få läsa sanningen, även om DN gjorde ett bra försök. Därför ska ni i SD ta varje chans att konfrontera 7-klövern om deras tystnad angående vänstervåldet mot er och det faktum att de nu hjälps åt att legitimera våldsbejakande grupperingar som SÄPO ser som det största hotet mot demokratin. Låt dem inte få någon ro.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Eric H

22 december 2013 07:12

Mycket kontigt som framkommit om denna demonstration, eller kanske "medvetna konfrontation"?
Och World T, grupperna kan inte göra upp ute i skogen, där saknas deras vänner i massmedia och då är ju allt meningslöst..

 
Håkan

Håkan

22 december 2013 07:54

Glöm inte att titta på artikeln från Dispatch International

http://www.d-intl.com/2013/12/19/fallet-karrtorp-ohelig-samverkan-nazister-kommunister/

Dom har förövrigt uppstart till en insamling som är MYCKET intressant inför båda valen 2014

http://www.d-intl.com/2013/12/17/35016/

http://www.d-intl.com/2013/12/19/fallet-karrtorp-

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 08:36

Intressanta länkar och funderingar. Tyvärr inte förvånad över Extremvänsterns taktik och förslagenhet.
Detta visar också på ett samhälle som TOTALT misslyckats att förhindra unga att hamna i Extremvänsterns klor.
Att samhälle och skola med kraft upplyst om Nazismens förbrytelser är bra, men varför har Kommunismen sluppit undan?
Resultatet ser vi idag när Extremvänstern tas in i värmen. Sju riksdagspartier och media som naivt går rakt in i Extremvänsterns listigt gillrade fälla och blir nyttiga idioter åt en ideologi som kostat fler liv och vållat mer lidande än tom. Nazismen.
Det är en mörk dag i Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 09:54

Vi är säkert många här som vill demonstrera mot Nynazister och deras våldsanvändning.
MEN att göra det tillsammans med lika våldsamma Vänsterextremister, nej tack...

 
Ingen bild

Tony

22 december 2013 10:03

Statsministern har en stor del i att vänstervåldet mot
oliktänkande ökat med sina korkade uttalande om att om
man besitter en viss människosyn får man räkna med att
sådant sker. Han har heller inte någon gång tagit avstånd
från detta vänstervåld som förekommer. Den rasism som dom
yrar om förkommer till 95 % endast i deras egna hjärnor,
vi andra är motståndare till ett vansinnigt intag av
flyktingar och lycksökare, och det har inget med rasism
att göra.
Sen är det ynkligt när sju riksdagspartiers företrädare
utan att skämmas tågar tillsammans med grovt kriminella
vänsterslödder, att den huvudlösa Journalistkåren gör det
är mindre konstigt för dom samarbetar ju med ligisterna!

 
Ingen bild

Äkta svensk

22 december 2013 10:22

Konspirationsteorimaskineriet är i full gång! Att SMR skulle samarbeta med AFA är ju befängt. Av med foliehattarna..

 
Ingen bild

Lotta

22 december 2013 10:42

Resarchgruppen som hjälper Expressen:

http://www.friatider.se/asiktsregistrerar-nathatare-sprider-sjalva-grovt-hat

 
Ingen bild

Hacke

22 december 2013 10:51

Det är beklämmande att beskåda detta skådespel, iscensatt och regisserat av våldsvänstern och marknadsfört och distribuerat av media med public service i spetsen.
Mest beklämmande ändå att hela sjuklövereliten inklusive talman hoppar in som nickedockor, allt för att plocka billiga poäng i det som kan betraktas som avstampet på den smutsigaste valrörelsen i modern svensk historia.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 11:10

Det man skulle önska sig av dagens Kärrtorpsmanifestation är att protester mot all rasism skulle manifesteras.
Ganska säkert blir det inte så.
Den rasism som Malmös Judar möter, kommer säkert att "glömmas bort".
Den rasism som främst Svenska unga flickor och kvinnor utsätts för, "glöms" säkert också bort...

(instämmer också fullt ut i Hacke,s inlägg 10.51)

 
Ingen bild

Skeggan

22 december 2013 11:25

Thoralf - varför tar du inte avstånd från det högerextrema våldet?

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2013 11:36

Skeggan, Thoralf och vi andra här tar gång på gång avstånd från det högerextrema våldet. Varför tar du aldrig avstånd från det vänsterextrema våldet? Och våldet från invandrare mot svenskar?

 
Ingen bild

Skeggan

22 december 2013 11:40

Jag har faktiskt aldrig sett Thoralf ta avstånd från varken järnrör, Breivik eller något annat högerextremt våld. Hittar du inlägg där han gör det så får du gärna länka och upplysa mig.

 
Ingen bild

matspp

22 december 2013 11:56

@Skeggan
"Av Thoralf Alfsson - Fredag 20 dec 18:19
För den som inte uppmärksammat det har jag lagt in en länk till SD-Kuriren i höger marginalen.// Bara så det inte blir något missförstånd så tar jag givetvis avstånd från allt våld inklusive nynazister och vänsterextremister. Jag har engagerat mig i Sverigedemokraterna för att förändra vårt samhälle med demokratiska verktyg. Min blogg är en viktig del av dessa verktyg."

Tydligare en så kan det väl inte säjas!

 
Ingen bild

matspp

22 december 2013 12:03

@Äkta svensk aka foliehatten:
Varför inte?
De har ju ett gemensamt förflutet:

http://en.wikipedia.org/wiki/German%E2%80%93Soviet_military_parade_in_Brest-Litovsk

 
Ingen bild

OH

22 december 2013 12:17

Det tycks nu pågå en märklig demonstration.
De våldsbenägna vänstersocialisterna demonstrerar mot de nationella socialisterna.
I dessa två fraktioner kommna ur samma ideologiska tokeri sympatidemonstrerar ett antal personer som företräder borgliga partier i Riksdagen.
Tala om vilsnegångna hönshjärnor. Dom blir säkert ihågkomna vid valet.

 
Ingen bild

Martin

22 december 2013 12:19

Förtydligande:
Med "Hedervärt." menade jag att jag förstår att Thoralf tar en risk när han skriver något annat än att vråla "NAZISTER" om kärrtorp. Att nyansera och undersöka fakta är som bekant tämligen impopulärt i dagens sverige. Så, "Hedervärt" refererade till Thoralfs blogginlägg, det var inte ett uttalande om nazisternas motdemonstration.

 
Ingen bild

Johan Thilander

22 december 2013 12:29

Varför försvarar ni nazisterna? Ni skjuter ju er i fötterna, bättre vore om ni låtsades vara mot nazisterna och pratade gott om antirasism. Detta att desperat försöka vinkla det till att det är antirasisternas fel, och inte nazisterna, får ju er att framstå som rena galenpannorna. SD har ju försökt hymla bort sin rasism, varför fortsätter ni inte med det nu?

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 12:32

Skeggan...
Det man inte vill läsa eller se, det missar man lätt...
Tyvärr missar många SD,s inställning till både Höger och Vänstervåld med flit.
Annars spricker deras världsbild TOTALT...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

22 december 2013 12:35

Tjae, jag har aldrig sett Mona Sahlin ta avstånd från Hitler? Är hon då nazist. Kan inte heller påminna mig att Rheinfeld har tagit avstånd från Inkvisitionen, vad drar vi slutsats om detta? Tog Ghandi någonsin avstånd från R.A.F?

Ser att man på Aftonbladet har sitt upprop. Vi är också i Kärrtorp med 42.000 anmälda på nätet. Med Aftonbladets logik som man ofta försöker demonstrera mot SD, så kan man säga att det är 9.531.000 som inte tycker som er?

Kanske till och med Skeggan inser fånigheten i allt detta?

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 12:36

Johan Thilander...
Det man inte vill läsa eller se, det missar man lätt...
Det gäller även dig.
Jag vet ingen här som uttryckt stöd för Nynazister.
Läs på och tänk om, sedan är du välkommen att kommentera här igen.

 
Ingen bild

Gute

22 december 2013 12:43

Sverigedemokraterna och Statsminister Reinfeldt avstår att demonstrera ihop med våldsvänstern i Kärrtorp, all heder till er.

Omdömet hos våra övriga folkvalda politiker är däremot bristfälligt när man legaliserar våldsamma grupper genom att låta dem delta i demonstrationstågen, hade dessa grupper varit portade hade läget varit ett annat.

Att Vänsterpartiet inte tar avstånd från Revolutionära Fronten är ytterst oroväckande och borde uppmärksammas mer, men det stör ju medias egen agenda.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 12:56

En företrädare för Revolutionära Fronten sitter nu häktad, misstänkt för dråpförsök på en högerextremist under den förra helgens incident.
Det är väldigt "fina, fredsälskande och godhjärtade" individer som företrädare för sju riksdagspartier umgås med.
Detta kramkalas med Vänsterextremister kommer att straffa sig i höstens riksdagsval...

 
Ingen bild

Mahmoud A

22 december 2013 13:23

@Johan Thilander

Vem försvarar nazister? Citat tack.

 
Ingen bild

Magentan

22 december 2013 13:37

MER IDAG I DN OM KRIMINELLA VÄNSTEREXTREMISTER I FÖRRA SÖNDAGENS KÄRRTORP-DEMONSTRATION:
"En 35-åring som utpekats som ledargestalt i vänsterextrema kretsar begärdes på söndagen häktad misstänkt för försök till dråp."
"35-åringen är en veteran inom de vänsterextrema kretsarna. Han förekommer under sju punkter i belastningsregistret. 2011 dömdes han till fängelse i åtta månader för misshandel, grovt vapenbrott och olaga hot."

http://www.dn.se/sthlm/vansterextremist-begard-haktad-for-drapforsok/

 
Ingen bild

Lotta

22 december 2013 13:44

Någon som sett Skeggan och Mats Thilander ta avstånd från vänsterextremisterna som är precis lika vidriga i sina handlingar om inte värre än nazisterna. Jag anser att nazister, kommunister och islamister är samma våldsamma ideologier som samtliga borde förbjudas. Håller ni med om det Skeggan och Johan Thilander?

 
Ingen bild

Martin

22 december 2013 13:45

@skeggan
Jag tror alla tar avstånd från våld i allmänhet och politiskt våld i synnerhet. Det finns ingen mening att ta avstånd från högerextremt våld specifikt. Det skulle dessutom kunna resultera i ytterligare uppdelningar, ta avstånd från vänsteranarkistiskt våld, ta avstånd från syndikalistiskt våld, ta avstånd från högeranarkistiskt våld, ta avstånd från autkoritärt högervåld, ta avstånd från... Ta avstånd från politiskt våld och nöj dig med det?

 
Ingen bild

Thoralf A

22 december 2013 13:57

Jag undrar vem som betalar för denna manifestation. Är det skattebetalarna i den aktuella kommunen?

 
Ingen bild

Magentan

22 december 2013 15:07

VARFÖR KÄNNS DET SOM ATT MAN IDAG DEMONSTRERAR FÖR DET "FINA HATET" OCH DET "GODA VÅLDET" I KÄRRTORP?
Tillsammans med våldsamma vänsteraktivister deltar denna gång förutom Lars Ohly (v) och Jonas Sjöstedt (v) alltså även flera olika representanter för övriga 7-klövern, bland många andra: Stefan Löfven (s), Erik Ullenhag (fp) och riksdagens talman Per Westerberg (m).

 
Ingen bild

Leon

22 december 2013 15:43

@ Martin

Jag delar din uppfattning fullt ut. Det är extremistiskt våldsutövande oavsett på vilka "bevekelsegrunder" av politiskt eller religiöst slag våldsmännen säger sig ha för sitt handlande.

Som jag ser det har de politiker som idag inte deltar i dagens manifestation all heder av sitt ställningstagande. Som denna nu utvecklats ger de deltagande politikerna legitimitet åt de extremistiska våldsverkare från RF och AFA som deltar.

Att manifestationen sedan av allt att döma också kommit att utvecklas till en veritabel "hatorgie" mot ett i riksdagen demokratiskt invalt parti förtar det i viss mån vällovliga syftet. En "folklig" manifestation mot nazism och de dunkla krafter som verkar för upplösningen av vårt demokratiska samhälle. I detta har extremister med våldet som medel och "mål" ingen plats och skall hållas på "armslängds" avstånd av alla.

@ Magentan

Det finns inget "fint hat" eller "gott våld"...allt hat och allt våld som har föregivet politiska eller religiösa bevekelsegrunder är "icke legitimt". Detta oavsett vem/vilka som är utövare eller vem/vilka som utsetts som offer.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Absolut-justice

23 december 2013 15:13

God jul Thoralf.

Jag hittade hit via google, och jag ser att du just gjort Julian Assange sällskap som offer i konsten att överklaga en förundersökning under mystiska omständigheter som inte har med lag och ordning att göra alls, utan sedvanligt politiskt taskspel.

Det är jag som är vittnet, jag kan färgen på kniven som hittades, jag kan redogöra vad vi virade in den i för att undvika kontaminering ifall den skulle skickas till SKL, jag har mobilnumret till en av de tjänstgörande poliserna på plats den 15/12 osv.

Eftersom jag sprang runt området både före-under och efter attacken har jag en ganska klar bild av detta, och jag anser att detta var arrangerat. Det som gjort mig så förbannad är hur utstuderat detta gjordes, och hur sen media agerat i ärendet.
Samma kväll började jag söka av nätet och läsa olika bloggar, anarkistsidor och nazissidor samt linje 17:s direkta lögner som det stod klart för mig att hela skiten var arrangerad. På Linje17:s Facebook-sida tackade några föräldrar för att vi släppte in deras barn och bjöd på kaka och saft, därigenom har Linje17 själva konfirmerat att det fanns folk i teatern-uppskattningsvis 230 barn och lika många föräldrar, som inte hade något alls med detta att göra. Det vidriga i detta var att organisationen bakom denna manifestation inte informerade oss om att det skulle vara en demonstration direkt utanför dörrarna, och de som hyrde ut teatern ingick i denna grupp som stod bakom demonstrationen. Av föräldrarna i demonstrationen utanför visste dom inte heller om att dom skulle få sällskap av autonoma grupper. Dock borde de ha anat att det var trubbel på gång redan när AfA började uppträda hotfullt mot bl.a oss i teatern. Att dom sen släppte barnen vind för våg när attacken kom får mig att fundera som far vad sjutton dom egentligen hade i huvudet.

Det räcker att googla lite så kommer ni alla att finna att vad nazisterna hade gjort sen i somras, det hade trampat in på de autonomas revirområde. När sen polisen lyckats fånga in hela högen och sätta dom i arresten var det ändå några som for runt i Kärrtorp och ritade hakkors, det kan ju få en att fundera om någon hjälpte till att höja temperaturen i Kärrtorp för någons räkning. När häktningsdokumenten sipprade ut i tisdags på nätet var ingen av de 26 häktade nazisterna ens boende i området, 2 bodde i Bagarmossen varav en visade sig bo på samma gata som Linje17:s talesman-stor ironi, resten kom från helt andra områden samt andra städer, dom hade alltså rest hit för att göra upp och polisdokumenten röjer en uppgörelse som därför varit koordinerad. Sen har SÄPO gått ut med att dom hade kännedom om detta innan det small, och att det varit en vakthavande som gjort bort sig och bara skickat 6 poliser som egentligen skulle ha bevakat en korpmatch.

Det skär sig då också, för en polis gick ut på siten blåljus och vittnade då precis som jag om att polisen blev attackerade både av nazister och sen de autonoma grupperna, som senare valde att anmäla dessa 6 poliser för riksmålsenheten. Då går det upp ett ljus att även SÄPO ljuger, då jag såg civilare bakom coop timmen innan attacken, sen gör insatsstyrkan ihop med SÄPO en raid mot en nazist:s lägenhet på tisdagen så då stämmer inte SÄPO:s utsagor heller att dom hade "full koll" innan.

Det här är något djupare än autonoma och nazister som pinkade in revir, när SÄPO och polisen har klara problem med sanningen, sen media som styr uppgifterna hårt och slutligen alliansens politiker som "skulle hänga på", trots vetskapen av att organisatörerna hade många lik i garderoben. Att Reinfeldt inte dök upp har nog snarare att göra med att han kände en av föräldrarna på plats och då lär ha fått 1:a hands info i vad som hände.

Det har varit en mycket lärorik vecka för mig att få bese hur smutsigt folk kan bete sig när politik, media och intressen ska göra upp. Att jag går under alias nu är enkelt, ingen vettig förälder idag ställer sig upp i styrd media där många journalister har bakgrunder från autonoma rörelser, se bara på Expressens senaste drive att hänga ut näthatare-där en ynklig rättelsenotis 2 dagar senare visade sig att en disponent som hängts ut aldrig hade skrivit det som Expressen påstod, vem fan vågar då kontakta svensk media när dom är så klantiga, och att de andra medierna sen inte tagit upp detta vidimerar bara den gamla misstanken om att dagens journalister idkar byte av källor för eget bästa och slår ut vårt lagstadgade källskydd.

Kontentan av denna soppa är:
Precis som i affärer-läs det finstilta, ska du delta i något jippo, kolla upp organisatören mycket noga, och fråga dig själv om den som du skulle ställa upp för tjänar något mer på ditt deltagande än det som dom går ut med offentligt.

Sverige har nu nått en ny bottennotering när t.om barn ska dras in i de vuxnas politiska pajkastning, att våra barn räknades som "collateral damage" i Kärrtorp var en direkt krigsförklaring mot det samhälle som vi byggt upp.

 
Ingen bild

Martin

25 december 2013 10:35

Tack till Absolut-justice för en intressant redogörelse.

 
Ingen bild

berra på söder

5 januari 2014 13:23

För eftervärlden kan det vara bra att veta att den 2/1 så gick några omkring på södermalm och sprayade hakkors på moskén, Sofia Kyrka, samt en del murar och trappuppgångar bort till pustegränd (en nätt promenad på runt 5km). Av detta redovisade medierna enbart moskén, och detta med krigsrubriker, och vi ser åter hur medierna vinklar för att styra en story. Vad gäller hakkorsen var dom så uselt gjorda att an lätt kan bli konspiratorisk i vem som nu var i farten

 
Ingen bild

bagis-medborgare

15 januari 2014 11:57

Nu erkänner Anjana Saltas alla de detaljer som signaturen absolut-justice tidigare redogjorde för, detta år nog årets skandal, läs hennes dåliga ursäkt på dn:
http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/ni-kom-med-knogjarn-till-karrtorp/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards