thoralf

Direktlänk till inlägg 4 december 2013

NASIM MALIK NUMMER SJU IGEN

Av Thoralf Alfsson - 4 december 2013 08:50

    

Nasim Malik


Nasim Malik intar återigen plats nummer sju på socialdemokraternas riksdagsvalsedel för Kalmar län. Man kan ju alvarligt fråga sig hur Socialdemokraternas valberedning arbetar. 2006 hade Nasim Malik plats nummer sju, 2010 hade Nasim Malik plats nummer sju och nu kommer han även få plats nummer sju på 2014-års valsedel för socialdemokraterna. Läs artikel i Östran.


 

Valsedel 2006

 

Valsedel 2010


Plats nummer sju är med god marginal en säker plats för att inte komma in i riksdagen även om någon skulle falla ifrån.


Men visst är det märkligt att Socialdemokraterna år efter år placerar Nasim Malik som nummer sju. Jag kan nästan tro att plats nummer sju är reserverad för en person med invandrarbakgrund. I mina ögon är det något mygel i socialdemokraternas nomineringsprocess.


Socialdemokraten Carina Hägg är däremot sur för att hon petats ner på valsedeln i Jönköpings län. Hon går så långt att hon kommer med anklagelser om manipulation enligt Expressen.


”Nu menar hon att islamiska förbundet har ett samarbete med Socialdemokraterna och påverkar vilka som hamnar på riksdagslistorna.

 

– Jag har sett att det har inträffat genom åren. Det har då inte skett inför öppen dager och det är först på senare tid man har kunnat se att Islamiska förbundet har den påverkan. De kan lyfta in sina personer, men också påverka så att kritiker inte får politiska uppdrag. Den kraften i sin påverkan har de, säger hon till P4 Jönköping.”

 

Frågan är om det är Islamiska förbundet som också sätter Nasim Malik på plats nummer sju i varje val? Vem vet?


Nasim Malik själv hade säkert förväntat sig en plats topp-3 ! Åtminstone om man betänker att han redan åkt runt i sitt hemland och dess grannländer och presenterat sig som MP (member of parliament). Detta till och med innan valet 2014. Något som jag skrivit om i ett tidigare blogginlägg.


 


Nasim Maliks besvikelse måste dessutom vara väldigt stor då socialdemokraterna inte värderar hans utmärkelse som ”Ambassadör at Large for United Nation and European union”. Det borde väl inneburit att han skulle avancerat på socialdemokraternas riksdagslista. Förstår inte hans partivänner vilket internationellt rykte som Nasim Malik har. I riksdagen vore han sedan självklart given i utrikesutskottet för socialdemokraterna med tanke på hans internationella kontakter i Asien.


    


Vare sig riksmedia eller lokala medier i Kalmar har knappt uppmärksammat hans internationella utmärkelser. Vilket är mycket förvånande! Att inte den socialdemokratiska tidningen Östran har skrivit om detta är mycket anmärkningsvärt och måste vara en stor besvikelse för Nasim Malik.


Det hade annars säkert haft stor betydelse för hans placering på riksdagsvalsedeln. Nu kanske många socialdemokrater inte ens känner till Nasim Maliks internationella utmärkelser. Men framförallt känner de heller inte till hans så uppskattade internationella arbete som lett fram till dessa utmärkelser.


För det kan väl inte vara så att det är ”fejkade” eller "köpta" utmärkelser?

 
 
Ingen bild

Mats

4 december 2013 19:44

Du kan ha rätt i det du säger, Han kanske är mycket arg och besviken. Tycker du kan passa på, att försöka värva honom nu.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 december 2013 20:06

Han är helt klart en "röstfångare" för invandrare till Socialdemokraterna. Men vad som förvånar är att de inte sett hans falska titlar, eller struntar i det...

Hur var det fö. med honom som talare och någon i publiken som höll ett plakat med ett hakkors på? Stämmer/stämmer inte..?

Appropå ingenting: Nu är det snart Jul. Då ska det bli gott med en skinkmacka ...

 
Linnea

Linnea

4 december 2013 21:49

Härligt.
Dom dåliga skolresultaten blir svårt för alla att skylla på sverigedemokraterna.

http://Sverige

 
Ingen bild

Lotta

4 december 2013 21:50

SD anklagas ofta för att ta på sig offerkoftan och att de älskar martyrrollen oavsett vad man blivit utsatt för. Vad kallas då den kofta som "artisten" som i sin sk musik uppmanar till våld mot en demokratiskt vald politiker?

 
Ingen bild

Lotta

4 december 2013 22:02

En mycket bra text: http://nimatown.blogspot.se/2013/12/ar-timbuktu-fascist.html?m=1

 
Ingen bild

Tortyr

4 december 2013 22:06

@Thoralf, här ser du hur IRM:s personal bär sig åt när det är fest.

http://www.exponerat.info/exponerat-avslojar-har-deltar-interasistmens-henrik-i-spritfest-och-olagligheter-video/

 
Ingen bild

UncleBob

4 december 2013 22:07

En annan alians och ett fjäskande för militanta islamister kunde beskådas då de försökte sabotera Sd´s presentation av skuggbudgeten 2010. Vänsterpartiet hade raggat på den mest invandrartäta högstadieskolan i Landskrona. Naturligtvis ville man locka dit småungar som inte visste vad en skuggbudget är. Inte heller islamisterna fån Landskronamoskén kunde avstå denna chans att visa sitt demokratiförakt. Att störa motståndarens torgmöten med en starkhornstuta kopplad till ett bilbatteri, är ett svineri som aldrig skulle användas av SD.
http://imageshack.com/a/img846/7848/torgmte.jpg

 
Lassekolja

Lassekolja

5 december 2013 00:32

Nasim Malik´s turnummer är kanske 7 och sossevalberedningen böjer sig självklart för "Den nya Adeln´s" vilja!?!

Betr. nyadel, jag tycker SD i olika sammanhang skall påminna svenska folket om ev. islamister i Riksdagen (inkl.på kommande 7:an-valsedlar). "Wabbe" hos M är ju en, det kanske finns fler!?!

Fick i min mail (av en mycket kompetent Stockholmsdam) ett Churchill-citat, som jag tycker är tillräckligt bra för att förmedla till Thoralf´s "läsare":
"Det bästa argumentet mot demokrati är ett fem minuters samtal med en genomsnittslig väljare!"
Detta citat är synnerligen aplicerbart på Reinfeldt´s "sovande folk". Nu åligger det SD att väcka detta, i andra sammanhang, så duktiga folk, eftersom nå´n annan inte lär göra det!?!

http://www.status.se

 
Ingen bild

World Traveller

5 december 2013 04:37

Både Alliansen och de Rödgröna har ju representanter som mycket möjligt ät utsedda av Islamiska Förbundet som i sin tur är en gren av Muslimska Brödraskapet. Men det pågår abssolut ingen islamisering i Sverige, eller hur.

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 december 2013 07:33

Sverige är på väg åt helvete!
Så fattar jag budskapet i en ny och skrämmande bok, "Världsmästarna, när Sverige blev mångkulturellt."
Okej, jag kanske spetsar till en aning, men boken - som är utomordentligt skriven och disponerad - målar en hemsk bild av dagens och förvisso framtidens Sverige.
Det handlar, som många säkert redan vet, om invandringen.

Krönika i Expressen av Ulf Nilsson

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

5 december 2013 08:40

Utanför ämnet, men Sven-Olof Sällström var grymt bra i kvällsdebatten i riksdagen igår om den höjda brytpunkten för statlig skatt. Ska bli intressant idag om det blir något beslut eller om talmannen tycker något annat så det först får gå vidare till Konstitutionsutskottet.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stefan A

5 december 2013 09:07

Skinkan är väl den vanlige "husnegern" som sjuklövern gillar att slänga in längre ned på listorna för att visa hur "härligt" mångkulturell och "god" man är, i toppen och i partistyrelser är det betydligt sällsyntare med "mångkulturen", det är bara en symbolhandling som sjuklövern, fulmedia och kulturpersonligheter älskar att frossa i(manifestationer hit och manifestationer dit) , att konkurrera om arbeten och en allt sämre välfärd och betalningen överlåter man åt oss vanliga Svenskar. Frågan är hur länge man kommer att nöja sig med en sjundeplats, valet -18 eller -22? vilket sjuklöverparti kommer att falla först? vilket parti kommer att domineras av invandrare i toppen, eller kommer det att bildas helt nya partier? det får framtiden utvisa.

 
Ingen bild

Normal

5 december 2013 09:44

Men vänta nu lite. Varför är det ett problem att han har en palestinasjal på sitt eget partimöte?

 
Ingen bild

World Traveller

5 december 2013 09:51

Palestinaschal, Al Qaida-flagga. Samma sak.

 
Ingen bild

SM811

5 december 2013 09:52

@Normal
"PALESTINASJAL INTE MODE UTAN EN POLITISK SYMBOL"
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/april/palestinasjal-inte-mode-utan-en-politisk-symbol.html

 
Ingen bild

Mota Olle i grind

5 december 2013 09:59

Hej Malik! Mohammad på dig!

Kan du din multiplikationstabell?

Eller måste du också - precis som ditt värdfolk -
tillgripa fickräknaren för att komma underfund med
vad 8 gånrere 9 blir? (72)
9 gångr 8 ger samma resultat!
Mohammad skulle ha häpnat.

 
Ingen bild

Skånepåg

5 december 2013 10:44

@ Normal

Jag utgår från att det var den "vanliga" Palestinaschalen där staten Israel inte fanns med på kartan. Förutom detta fanns Hizbollah- och Hamasflaggor, hakkors med anspelning på Israel o.s.v

Minns inte vad mötet ursprungligen hade för tema, men det som hände på Larmtorget i Kalmar var en skam och ett angrepp och smutskastning av judarna i största allmänhet. Flera av stadens vänster(!)politiker insåg efter en stunds närvaro vad det var frågan om, och avlägsnade sig illa kvickt från platsen eftersom man insåg innebörden och att detta möte lika bra kunde ha hållits i Gazaremsan!

 
Ingen bild

Normal

5 december 2013 10:45

@WorldTraveller
Okej, så om jag har ett regnbågsarmband så är jag homosexuell? Eller vänta, jag kanske är kommunist om jag har en röd tröja på mig? Jag kanske till och med är pedofil bara för jag har en liten mustasch. Samma sorts skruvad logik.

 
Ingen bild

Niklas R

5 december 2013 10:50

@ Normal

Palestinasjal är precis samma sorts hatsymbol som en nazistisk svastiska eller kommunistisk skära.
Studera historia så blir du inte dömd att upprepa den.

 
Ingen bild

OH

5 december 2013 11:02

Sossarna inser givetvis att denne man med alla dessa stora viktiga uppdrag ej har tid över för ett så i sammanhanget obetydligt uppdrag som riksdagsman .

 
Ingen bild

Mota Olle i grind

5 december 2013 11:26

Hej Normal 10:45!

Du företrädare för den svenska somnambula
befolkningsmajoriteten, du har tydligen tappat
fickräknaren, eftersom du inte klarar av vad
1 + 1 blir. Inte tre, som du hävdar, utan två.
Tvi på dig!

 
Ingen bild

Normal

5 december 2013 11:55

@Niklas R
Okej, så min vän som bär en sådan sjal för han anser att det är snyggt och bekvämt vill egentligen åka ner till Mellanöstern och spränga sig? Det måste ju kunna finnas två meningar med saker och ting, på samma sätt som att svastikan är solens symbol i så många kulturer.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

5 december 2013 12:42

Kanske borde SD och deras representanter lägga energi på att försöka få folk till sina egna listor istället för att (avundsjukt) blicka på andra partiers...

 
Ingen bild

Skånepåg

5 december 2013 12:48

@ Normal

"Okej, så min vän som bär en sådan sjal..."

Och det gör man för det är "snyggt och bekvämt" med en sjal, där man tagit bort Israel från sjalens karta. Genom denna markering vill man understryka att man vill förinta såväl landet som varenda jude som bor i detta land som sin enda och viktigaste politiska målsättning.

Du borde ändra din pseudonym från "normal" till "synnerligen onormal". Du har definivt något fel som är väldigt trasigt!

 
Ingen bild

Farbror Sven

5 december 2013 12:52

Vi ser inte avundsjukt på sossarnas lista utan med skräck ,vi har ju sett hur det ställts till från och med när Palme tog över rodret !

 
Ingen bild

Thoralf A

5 december 2013 12:56

När Markku Ahonen kommenterar ett blogginlägg vet jag att jag träffat rätt ;-)

 
Ingen bild

Skånepåg

5 december 2013 13:03

@ Marko Ahonen

Det är ju självklart att ledande företrädare inom Sd är djupt avundsjuka eftersom man saknar ett sådant stjärnskott som Nasim Malik och som matchar hans kvalifikationer. Man jobbar antagligen oförtrutet för att fylla denna lucka, men det kommer att bli svårt med hänsyn till alla hans veritabla uppsättning av meriter (Moahahahaha).

 
Ingen bild

Tony

5 december 2013 15:48

@ Normal:
Tycker du även då att det är (Normalt) om någon
Skulle använda Naziflaggan vid ett anförande?

 
Ingen bild

Mats

5 december 2013 17:44

Så om SD får bestämma, blir det inget mer bärande av "Palestina sjalar" liknande får man söka någon form av dispens på eller. ??
Hur blir det med större kjolar eller så kallade mc västar. ??

 
Ingen bild

Skånepåg

5 december 2013 18:45

@ Mats

"Så om SD får bestämma, blir det inget mer bärande av "Palestina sjalar".

Så du gillar att man klipper bort eller trycker palestinasjalar utan att Israel finns med. Bra, då vet vi var vi har varandra och dessutom att du är ett Hamas-fan.

 
Ingen bild

Mats

5 december 2013 19:46

Helt sjukt att man måste bokstavera och förklara varenda mening man skriver, som att prata med barn. Jag ställer en rak enkel fråga och svaret blir!!

Skånepåg
SÅ du gillar( vart läste du det,) Klipper bort? (det påståendet kan du förklara)eller trycker Palestinasjalar blb bla bla .. och att jag är ett hamas-fan ???
Vad faan snackar du om ????. Är du överhuvudtaget svensk som inte kan formulera en riktig mening och dessutom anta en massa skit. Tomte

 
Ingen bild

Skånepåg

5 december 2013 20:45

@ Mats
Och var i min satsbyggnad framgår det att jag inte kan formulera en riktig mening? Däremot framgår det med all tydlighet i ditt andra stycke, att detta sammelsurium visar att detta är något som du måste "jobba på".

Är du "korkad" på riktigt eller gör du tappra försök att vara bättre än du egentligen har förstånd till? Om jag är svensk. Jodå jag är ”pursvensk” och har ”fuskat” både inom medicin (”mannens sjukdomar”) och teknik (utveckling av medicinska instrument). Mer än så tänker jag inte avslöja med hänsyn till min och familjens säkerhet p.g.a tidigare erfarenheter.

 
Ingen bild

Mats

5 december 2013 23:55

Tillåt mej småle. Du klarar inte av att svara på en rak enkel fråga. Och har dessutom tydliga narcesistiska drag. Sjuk ledig från ditt. Fusk jobb kan hända??

 
Ingen bild

Skånepåg

6 december 2013 01:08

@ Mats

Särskrivning är en styggelse och tecken på grav obildning. Det heter inte "sjuk ledig" utan sjukledig och samma sak med "Fusk jobb" som heter "Fuskjobb". Det heter inte narcisistiska drag utan stavas ”narcissistiska” drag. Som jag f.ö inte har något som helst besvär med, medan du visar upp tydliga tecken på narcissism.

Inse att du är en nolla och har inget att hämta på den här bloggen. Du räcker helt enkelt inte till pysen, så bye bye looser!

 
Ingen bild

Mats

6 december 2013 07:53

Seriöst. Troll. Läs det som jag skrev det !!! Upp och hoppa och ut och sök jobb. Skatten betalar inte sig själv

 
Ingen bild

Atterdag

7 december 2013 11:47

Briljant gräv där Thoralf! Gillar den positiva anslaget att lokalmedia och kalmarsossarna missat chansen att stolt visa upp denner ehher "internationella egangemang". :D

Borde ju vara vattentätt att skirva ett stort positivt uppslag om detta i Östran. Mittuppslag en lördag.

Är tidningarna tipsade?

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

7 december 2013 17:21

Skrämmande om Laila Naraghi får ta plats i Riksdagen. Hon är en hängiven SD-hatare som tidigare bossat över Palmecentrets arbete mot "rasism".

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards