thoralf

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

LENA MELLIN AFTONBLADET

Av Thoralf Alfsson - 23 november 2013 00:20

 

                   Foto Thoralf Alfsson


Lena Melin är en märklig figur! Dagens krönika tillhör en kategori som talar för sig själv. Det finns mycket att ta upp men jag skall nöja mig med en sak. Lena Melin försöker på något sätt få till det att vi riksdagsledamöter uppenbarligen inte har rätt till samma arvode som andra partiers ledamöter och att partiet får alldeles för mycket i partistöd.


”De är riksdagens sjätte största parti, har 20 ledamöter som tjänar minst 59 800 kronor i månaden. De som inte redan bor i Stockholm får betalt för att bo i riksdagens lägenheter på centralt belägna adresser.Nyligen avsatte partibidragsnämnden nära 12 miljoner i statsbidrag för SD det här riksdagsåret.”

 

 

Alla ledamöter har samma höga arvode men jag har då aldrig fått extra betalt för att bo i riksdagens lägenheter. Antingen är Lena Melin okunnig eller sprider hon medvetna lögner.



Dessutom kan jag säga att arbetsbelastningen är betydligt högre på oss Sverigedemokraterna än den är på t.ex socialdemokraternas riksdagsledamöter. Då de i de flesta fall sitter sex ledamöter i utskotten medan vi inom SD har en ledamot i varje utskott, vilket innebär att socialdemokraterna kan dela samma jobb på sex ledamöter. Detta borde Lena Melin istället skjuta in sig på.



Det vore även passande om hon uppgav hur många miljoner som övriga partier erhåller i partistöd. Socialdemokraterna får t.ex 45 miljoner kronor.



Dessutom kan jag meddela att det finns socialdemokratiska ledamöter i utskotten som tycker att det är för tidigt att ta sig till utskottsmöten klockan 10:00 på tisdagen istället för 11:00 då de tvingas kliva upp tidigare för att hinna med första morgonflyget. De har till och med mage att sitta och beklaga sig över detta under sittande utskottsmöte. Om man är morgontrött rekommenderar jag att man flyger upp på måndagkväll till Stockholm, det gör jag ofta för att slippa det tidiga morgonflyget. Men det passar tydligen inte vissa socialdemokrater. Då har man enligt min mening suttit lite för länge i riksdagen.



Lena Melin tjänade själv ca 90000 kronor/månad 2010. Hur många anser att hon är värd den lönen förutom Jan Helin?



Lena Melin borde för övrigt ta att skriva om polisen och Säpos tillslag mot vänsterextrema rörelser som RF men jag har inte sett en stavelse om detta i Aftonbladet.



Det var ingen tillfällighet att polisen slog till i denna vecka mot dessa grupperingar. Enligt min uppfattning var det en åtgärd för att undanröja hot mot Sverigedemokraternas landsmöte i Västerås. Med andra ord kapa tuppkammen på dessa vänsterextrema och antidemokratiska ligister som härjat i denna region under en längre tid.



Idag har jag dessutom fått positiva nyheter från rättsväsendet angående en polisanmälan som jag gjort. Mina misstankar har besannats på både gott och ont men nu kommer ärendet troligen hamna i domstol. Något som jag ser som väldigt positivt.


UPPDATERING


Angående det öppna brev till Kent Ekeroth som DN publicerade i torsdags så är detta svar minst sagt läsvärt.

http://www.ardavan.se/blogg/?p=1220

 
 
Lassekolja

Lassekolja

23 november 2013 00:32

I en jämförelse mellan Jimmie och Lena Mellin kan konstateras att Jimmie är jämförelsevis lågavlönad och Lena M. mycket för högavlönad. För att alla skall förstå hur jag tänker, så ser jag till samhällsnyttan!
SD 2014!!!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=112

 
Ingen bild

Kalle

23 november 2013 01:14

Bra Thoralf. Vi stöttar er i SD. Håll ihop inom partiet och uthärda medias anstormningar! Fler och fler svenskar börjar se igenom medias lögner.

 
Ingen bild

Magentan

23 november 2013 02:42

Mycket avslöjande länk om DN-skribenten Borzoo Tavakoli! Tack för den Thoralf!

Denne Borzoo Tavakoli, som i DN har fått ljuga fritt och bl.a beskylla Ekeroth för något som en anonym kommentator har skrivit på Ekeroths blogg, tillhör alltså den stora skaran kommunister som flydde till Sverige från Iran efter att de själva hade gjort gemensam sak med Irans shiamuslimska fundamentalister och störtat den sekulära och till åtminstone viss del framåtsträvande Shahen. (Trots stora protester från de religiösa fundamentalisterna gav Shahen t.ex kvinnorna i Iran rösträtt på 60-talet).

När Borzoo Tavakoli och de övriga kommunisterna i Iran hade hjälpt den starkt fundamentalistiska diktatorn Ayatolla Khomeini till makten blev det tydligen inte riktigt så bra för Borzoo Tavakoli som han hade tänkt sig. Han "flydde" därför till Sverige och gör nu tillsammans med sina kommunistvänner här sitt allra bästa för att samma historia som i Iran ska upprepas i hans nya hemland, så att även Sverige ska bli ett fundamentalistiskt islamland (dock med den skillnaden att det blir sunni istället för shia som kommer att regera i Sverige).

 
Ingen bild

Robert A

23 november 2013 05:43

Snälla, snälla TA!

Om inte du Thoralf dokumenterar förfallet....vem skall göra? Har hört väldigt mycket i de informella kanalerna men jag hoppas en mikrofon är på då..nej jag är förbannad och skall ej ge uttryck för vad jag anser om dessa vulgära & vidriga idioter som samlas bland köttgrytorna.....äckliga SVIN!!!!!

 
Ingen bild

biran

23 november 2013 06:15

Presstödet till Aftonbladet används inte till att göra en bättre tidning. Presstödet går till idiothöga löner för mediokra och kommunistiska medarbetare på denna slask tidning.

 
Ingen bild

Stefan A

23 november 2013 06:39

Att försöka odla avundsjukan är en av Aftonslaskens paradgrenar "de tjänar mest i din kommun", fulmedia letar för fullt efter någonting att "sätta dit" Sverigedemokrater för nu, allt utom politik, jämför gärna med intervjuer med andra politiker, inget om 12 år gamla uttalanden, inget om lösrykta meningar från flera år gamla debattartiklar. Det är chockartat att lyssna på SD-kongressen, den består av helt vanligt folk med vanliga yrken som man fortfarande är verksam i, och det är en jättelik skillnad mot övriga partiers kongresser, ta en sossekongress vad består den av? jo vanligen landsting och kommunalråd,fackförbundsfolk och övriga sysselsatta inom "rörelsen", hur många där kan resa sig upp och säga att man kört lastbil i 30 år? ingen skulle jag tippa, att man varit tjänstledig från ett yrke i 20 år är inte samma sak som att man är verksam inom detta yrke.

 
Ingen bild

Sven Dacke

23 november 2013 07:28

Skulle vi kunna få en uppdatering av den så kallade "Järnrörsnatten" med absoluta fakta vad som hände, och att dessa fakta på något sätt lades ut i media, så att denna händelse kunde "dissarmeras" slutligt och kanske bli till något som ni i SD toppen kunde referera till varje gång det kommer upp. Risken finns att media kommer att ältra detta i oändlighet

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 november 2013 07:42

Med tanke på Lena Melins bedrövliga artiklar och FRAMFÖR ALLT, den intervju hon och en medarbetare gjorde med Jimmie Åkeson under Almedalsveckan, är hon KRAFTIGT överbetald!
Deras övriga anställda journalister är också rejält överbetalda.
När man tittar på den och hör Jimmies berättelse om deras uppförande, inser man hans stora tålamod...
Ge mig Melins lön (som tyvärr säkert är högre idag) och hennes rum, så ska jag skriva betydligt både bättre och sanningsenligare artiklar!

 
Stefan K

Stefan K

23 november 2013 08:00

Borde inte Lena Melin inse sin begränsning och avgå från sin post?
Nej, Aftonbladet har väl visat att man inte direkt samlat på sig de mest begåvade journalisterna.

När det gäller tystnaden i AB om det vänsterextrema våldet och polisens gripande av ett antal våldsbejakande filurer, säger väl det ganska mycket om blaskan.
De vänsterextrema har ju i flera år agerat nyttiga idioter till gammelmedia och i synnerhet AB. Gräver Säpo djupare, så vet i tusan om det inte dyker upp en och annan koppling till diverse medarbetare på blaskan.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Jag

23 november 2013 08:11

Ang artikeln i DN så handlar den om att åskådligöra hur SD förtalar, misstänkliggör, sprider hat och fördomar och en massa olika människor som man av någon anledning buntar ihop och kallar för invandrare.

Sedan vill även SD behålla "folkhemmet", dvs välfärdsstaten. Det är en socialistisk tanke och av er högerextrema brukar ni kalla oss socialister för kommunister. Då sitter vi i samma våt nu då? ;)

Sedan var det så att Shahen var e totalitär ledare. Han moderniserade delvis landet, men det gjorde även Hitler med Tysklan eller Pinochet med Chile.
Det gör dem inte mindre fascistiska.

Sedan avsatte CIA ( detta finns väl dokumenterat och även CIA har själva erkänt det) den demokratiskt valda socialistisle premiärministern som ville förstatliga oljan i Iran. Ta ifrån BP ensamrätten på oljan i Iran.
De flesta av de som var emot Shahen och för en revolution ville ha tillbaks demokratin som USA tagit ifrån dem genom att sätta Shahen som envåldshärskare. De flesta avskydde det som sedan skedde när mullorna tig makten och införde en annan typ av fascistisk stat.

 
Ingen bild

hummelstadskarin

23 november 2013 09:02

Det är inte gentlemannamässigt av Dig, Thoralf, att visa hur hon ser ut!

 
Ingen bild

Hasse

23 november 2013 09:20

Lena Mellin är en rödvinsdrickande stor bitch som har åsikter om mycket. Tål aldrig att bli ifrågasatt,tror själv att hon är en maktfaktor i mediabranschen och hon är väldigt enögd i sin journalistik. Hur människan kan lyfta 90 000 i månaden är närmast att betrakta som rån eller bedrägeri

 
Ingen bild

UncleBob

23 november 2013 09:21

@Jag Ta och rättstava och gå igenom meningsbyggnaden i ditt pekoral till inlägg.. Totalt svammel som ingen kan ta på allvar.
Är du fortfarande full efter gårdagen?

 
Ingen bild

Guest

23 november 2013 09:39

En fråga?

Varför är alla dessa vänster anhängare så jäkla fula?

Marioteten ser så anskrämliga ut, är det därför de måste hävda sig med smutskastning?

Ha en underbar helg alla vettiga:)

 
Ingen bild

jag

23 november 2013 09:47

@ uncle bob

Var stavningen det enda du kunde komma med?...och meningsbyggnaden :)

Det jag skrivit om tex Iran är allmängiltig fakta.
Innan du raljerar så lär dig källkritik.

 
Ingen bild

kalle.p

23 november 2013 09:51

Lena Mellin en skitsubba som ingen vill lyssna på............ inte jag i alla fall..........

 
Ingen bild

det fria ordet

23 november 2013 09:54

@guest

Vad har hennes utseende eller någons utseende med saken att göra???

 
Ingen bild

Sladden

23 november 2013 10:05

@jag, tyvärr är det det inte allmängiltig fakta utan en vänstervriden syn på en sak som har många kanter. Till skillnad från dig har jag varit i Iran och pratat med många och kan berätta att de flesta vanliga människor inte delar din uppfattning.

I och för sig inte överraskande, men att blint bara titta åt ett håll är en typisk vänsterreaktion.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

23 november 2013 10:09

Jaha, enligt vissa så är vi högerextremister? Suck!
Nu tycks det även vara SD´s fel att CIA blandar sig andra länders intressen?

Melinskan är mest pinsam i sina skriverier. Sällan fattar hon saker och ting. Problemet med media att dom tror att en stor del av svenska folket delar deras världsbild och problembeskrivning.

Det är därför dom måste ta till dessa fånerier. För skulle de börja skriva sanningen så skulle SD öka ännu snabbare.

 
Ingen bild

J B Doe

23 november 2013 10:12

Off Topic
Valrörelsen har definitivt börjat! Det inser man när man läser Barometerns bevakning av SDs landsdagar. TT har levererat en bild av Jimmie Åkesson, Linus Bylund och Sven-Olof Sällström som sitter och lyssnar till något anförande. Bilden är suddig, tagen på sned och försedd med reflexer. Man får intrycket att lokalen roterar och blir nästan yr i huvudet av att titta på den. Det är inte en slump att ett så undermåligt foto sprids till pressen. Det vore helt otänkbart att en liknande bild av t ex Löven eller Reinfeldt skulle publiceras.
Som om detta inte vore nog, följs det hela upp av en ledare signerad Martin Tunström, med rubriken Oförutsägbart och opålitligt. Han försöker måla upp en bild av att SD har ett "ständigt kaotiskt inre liv" genom att berätta om medias kampanjer mot partiet.
Vidare lyckas han vända det till något negativt att SD propagerar för större självbestämmande för Sverige inom EU. Att vi ska behålla fördelarna med medlemskap och förhandla bort de många nackdelarna är tydligen inte bra.
En rolig mening i ledaren lyder "Paradoxalt nog har bevakningen av 'fenomenet SD' givit partiet draghjälp" Detta är ju ingen paradox! När folk inser vad SD vill i olika frågor, växer partiet. Konstigare är det inte.
En annan lustig vändning är "LO-medlemmar som upplever en spänning mellan välfärdsstat och generös asylpolitik". Till och med en idiot kan ju se hur det sparas på alla områden, så att snart ingenting fungerar.
Naturligtvis måste Tunström dra ett varv på den slitna refrängen "partiet förknippas med en historia av gyttjig sörja". Varje tänkande människa inser att detta är helt irrelevant. Om så partiet grundats av Fan själv, så är det enda viktiga vad man står för NU.
Tunströms slutkläm "granskning av SD missgynnar partiet", är säkert också skriven mot bättre vetande och lurar nog inte många. Vi har ju sett på TV hur motståndarna förlorar varje debatt i riksdagen.

 
Ingen bild

Tony

23 november 2013 10:18

Lena Melin har aldrig kunnat förlåta att Jimmy Åkesson
sopade banan med henne och K.G Bergkvist, när dom
försökte att få J.Å ur balans när dom intervjuade honom
för några år sedan, och där Lena Melin mest satt och
stammade och tuggade luft eftersom svaren var knivskarpa
och inte som hon förväntat sig! Hon är nog ganska långsint
tanten, och absolut långt ifrån den skjutjärns journalist
som hon tror sig om att vara!

 
Ingen bild

Sven Dacke

23 november 2013 10:57

Undrar just var ligger högkvarteret ligger för kampanjarbetet mot SD

Regeringens propagandaavdelning ?

 
Ingen bild

Jag

23 november 2013 11:12

@sladden

"jag har pratat med många" är INTE fakta, det är ett antal vittnesmål.
Jag har också talat med "många" iranier som är en av en helt annan uppfattning.

det är så ofta man läser om er, SDs anhängare, som använder ett samtal med tex korvkioskägaren eller en person som arbetar här eller där och använder det som allmängiltig fakta, eller som bevis på att invandringen är fel.

Har aldrig påstått att Sd ligger bakoms CIAs avsättande av Irans folkvälde premiärminister på 50-talet....skrattretande.

Att Shahen var en totalitär ledare ÄR allmänt känt.
Att revolutionen inte gick i den riktining som majoriteten av det Iranska folket ville är även det allmänt känt.
Lite läsning för dig så att inte enskilda människors åsikter blir till din norm över hur historien ser ut.
Robert Frisk bok "Kriget om mänskligheten", där han systematiskt går igenom länderna i mellanöster och dess moderna efterkrigshistoria.

Sedan tycker jag det är undermåligt av Thoralf att lägga ut en länk till en helt ovidkommande artikel.
Varför inte bemöta debattartikeln istället, men det kan ingen inom SD, men raljera att han är kommunist (vilket han för övrigt inte säger sig vara på ett enda ställe!) det går tydligen bra?!.

Sedermera så kallas ju alla socialister för antingen kommunister eller vänsterextremister. Då får ni ju delvis själva börja kalla er det eftersom ni står bakom folkhemsbygget och välfärdstaten. Det är en socialistisk konstruktion.

 
Ingen bild

Pågens

23 november 2013 11:48

@ Jag

Och vad avser du egentligen med din kommentar, som i princip inte är något annat en omskrivning och variant av vad du tidigsre frsmfört. Samma tjafs och egentliga innebörd och inget av nyhetsvärde att komma med?

 
Ingen bild

Magentan

23 november 2013 12:01

@ "jag"
Jag vill absolut inte sätta någon helgongloria på Shahen Reza Pahlavi, men han förde åtminstone landet någorlunda framåt demokratiskt sett (även om det gick alldeles för långsamt). Han införde också en och annan rättighet för kvinnorna, trots stora protester från den muslimska majoriteten. Även oljan nationaliserades åter under Shahens tid (1973).

Under Shahens tid gick det alltså långsamt framåt. Envåldshärskaren Ayatollah Khomeini, som fick makten efter kommunisternas och islamisternas gemensamma revolutionsseger 1979, kastade däremot i ett enda slag tillbaka landet tusentals år i tiden med sina nya lagar som helt grundas på koranen och sharia.

Man kan jämföra med vad som nyligen var på gång i Egypten, även om det är sunni-islam istället för shia som har majoritet bland befolkningen där. I valet efter den s.k "Arabiska Våren, fick som bekant Muslimska Brödraskapet tillsammans med det militanta, ultraortodoxa salafistpartiet, Hizb al-Nour, stor majoritet där. (Någon som inbillar sig att sharialagar inte skulle ha införts även i Egypten om inte militären "vidtagit åtgärder"?).

Här finns en (på flera sätt) talande bild på två salafistiska politiker tillsammans med Sveriges Radios korrespondent i Egypten, Cecilia Uddén.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4838390

 
Ingen bild

Lotta

23 november 2013 12:04

Mycket bra tal av Jimmie Åkesson. Bra att han varnade för den rödgröna kartellen men jag tycker att han även borde kommenterat regeringen Reinfeldt mer. Till sist: Visste jag inte bättre kunde man tro att den som filmar vill visa att det finns många kvinnliga SD:are eftersom vederbörande väldigt ofta filmar just kvinnorna i salen.

 
Ingen bild

Sladden

23 november 2013 12:49

@jag, nu jag skall du få be3visa att du vet vad du snackar om. På vilket sätt protesterar nu många kvinnor varje dag mot mullorna?

 
Ingen bild

biran

23 november 2013 13:10

Lena Melin, urtypen för oseriös journalistik, hon är fullständigt oanställningsbar i seriösa media. Bäst före datum för denna figur är passerat för decenier med marginal.

 
Ingen bild

Magentan

23 november 2013 13:28

Som vanligt ett fantastiskt bra tal av Jimme Åkesson. Håller med Richard Jomshof om att Jimmie är som gammalt fint årgångsvin, som bara blir bättre med åren.

Ni har ALLA blivit bättre med åren, inte minst i riksdagen!!!
Vana ger färdighet och i riksdagen märks detta särskilt. Men ni har fortfarande kvar er fräscha entusiasm, och den hoppas jag ni alltid kommer att behålla. Det är en enorm skillnad på våra SD-riksdagsmän och större delen av 7-klöverns hösäckar, där många sitter och halvsover i kammaren (om de ens ids att ta sig dit) för att ibland vakna till och slentrianmässigt rapa ur sig några av sina sedan decennier tillbaka slitna och banala repliker.

Efter valet 2014 kommer emellertid ännu fler av riksdagens trötta mumier att bytas ut till våra betydligt piggare och kloka SD-representanter - direkt från verkligheten!

 
Ingen bild

pg

23 november 2013 14:46

Lena Melin är har inte alla funktioner på!

 
Ingen bild

Göran

23 november 2013 15:11

Lena Melin är så förgiftad av sitt SD-hat att några sunda vätskor inte kan leta sig fram vare sig inifrån eller utifrån.

 
Ingen bild

Stefan A

23 november 2013 16:34

Kommer att gå hårt på fejkjobben nu när 20-40 hösäckar till skall ut, och friska SD-krafter in.....

 
Ingen bild

Tompa

23 november 2013 17:44

Dessa kallar sig själva journalister. Näthatet flödar.......

http://ekuriren.se/ledareasikter/ledare/1.1999524-bakom-sd-s-fasad-ar-det-sig-likt

http://na.se/asikt/ledare/1.2289871-ett-parti-med-bisarra-inslag

 
Ingen bild

Sladden

23 november 2013 20:24

@jag, har inte fått något svar på min fråga. Var tog du vägen? Blev det pinsamt nu när du inte hade något svar.

 
Ingen bild

Observatör

24 november 2013 08:37

Tack Thoralf för att vi blev uppmärksammade på Ardavans inlägg.
Vi ser att vänstern följer en liknande linje i Sverige som den i Iran när schahen störtades. Man vill framkalla anarki för ur anarki kan födas kommunism. Det ser man t.ex i gamla Ryssland, Kambodja, Kina och andra länder som har ett fasansfullt arv att bära på. Anarki kan dock gå snett och om kommunismen inte är stark nog att ta över så kan deras motsats, eller rättare sagt där cirkeln sluts med fascister, ta över såsom i Tyskland på 30;talet.
I Sverige har det pågått en vänster-kamp för makten som startade under sent 60;tal. Man tog över universiten, och inte minst media. Det var ett lyckat drag och idag tronar vänstern nästan helt över dessa institutioner. Sedan försökte man i tur och ordning använda arbetare och senare miljö som nyttiga idioter. Men de svek och väsntern hittade nya vägar varav "feminismen" och "kulturen" blev plattformar som än idag håller måttet för att skapa denna anarki. Men under sent 90;tal och 2000;talet hittade man sin perfekta nyttiga idiot. Invandringen. Det är genialt eftersom alla parametar för anarkism finns. Man har media i sin hand och har lyckats få Sverige till att bli det land som till högsta priset i världen försörjer andra kulturer. Kulturerna som kommer röstar rött. Media och eliten hänger på.
Vänstern är närmare sin efterlängtade anarki än någonsin.
Men så dök SD upp och hindrade detta anarkistiska förlopp som sker under lång tid, och självklart blev det fullt blås i vänsterhatten. För första gången har det etablerats ett riktigt hot vänsterns maktövertagande och mycket riktigt har hela vänstereliten, media, kulturen, feminister, Hbt-folk, ja hela vänsterns samlade armeer förklarat öppet krig mot SD och man bränner allt krut man har. Paniken sprider nu ut sig, efter 4 år har vänstern inte lyckats krossa sitt värsta och enda motstånd, och till vänsterns fasa börjar nu svenska folket inse vad det handlar om.
Vänstern har mycket krut kvar ännu. Därför kommer vi se en valrörelse som kommer att vara den smutsigaste i historien och den kommer att vara utan motstycke i Europa. Vänsterns hat mot det enda motståndet mot anarkismen kommer att ta sig former som är farliga, precis så som en skadskjuten björn är livsfarlig.
Men svenska folket har vaknat nu, och när det blir minst 15 % för SD i nästa val blir vänstern än mer farlig. Så vi skall inte ha några förhoppningar utan kan bara lita till oss själva. Och svenska folkets uppvaknande.

 
Tanja B

Tanja B

24 november 2013 15:35

Här ljuger SVT tittarna rätt upp i ansiktet om vad Åkesson sagt i sitt invigningstal i fredags: http://tanjabergkvist.wordpress.com/2013/11/24/har-ljuger-svt-tittarna-ratt-upp-i-ansiktet/

http://tanjabergkvist.wordpress.com

 
Ingen bild

Ingvar

25 december 2013 22:46

Finns ju fler på Aftonbladet som inte direkt är underbetalda
Jan Helin 3360900
Anna Settman 3185200
Niklas Silow 2138600
Alex Schulman 1627500
http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3348764.ece

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards