thoralf

Direktlänk till inlägg 15 november 2013

VI SKALL VARA TACKSAMMA!

Av Thoralf Alfsson - 15 november 2013 18:32

 


Jag har snart varit medlem i Sverigedemokraterna i tio år och därmed varit med om en fantastisk resa i partiet. Som för min del innebär att jag idag sitter i riksdagen. Under dessa år har många nya medlemmar tillkommit, en del tack vara min blogg. Många av dessa har kontaktat mig just på grund av att de läst min blogg och att jag är öppen med mina kontaktuppgifter. Det går knappast en dag utan att någon ringer mig, oavsett om de bor i Skåne eller i Lappland.

  

Idag fick jag ett samtal från en person som undrade om det inte finns någon statistik på vad alla rättegångar/rättsprocesser kostar där gärningsmännen eller den tilltalade är utlänning eller har utländsk bakgrund. Jag betvivlar starkt att det finns någon statistik på detta område, där skattebetalarna får stå för notan.

  

Jag vet inte hur många personer som ringt mig genom åren men det är väldigt många. Det genomgående för dessa är att de börjat genomskåda media. Deras tilltro till först och främst kvällstidningar sviktar men även våra public service kanaler. Det har accelererat sedan sajten Politiskt inkorrekt startade innan den övergick i Avpixlat. Fler och fler människor söker sig idag till alternativa ”nyhetskällor” på nätet.

  

Varför skall vi då vara tacksamma?

  

Givetvis skall vi vara tacksamma över att det finns så många personer som gräver fram sanningen och skriver om det på nätet. Men vi skall även vara tacksamma över alla pk-journalister som skriver sina förljugna artiklar i t.ex kvällspressen.

  

Vi skall vara tacksamma över att Anders Lindberg finns, att Ehsan Fadakar finns, att Oisin Cantwell finns, att Åsa Lindeborg finns, att Lars Lindström finns, att Expo finns och inte minst att Jan Helin och Thomas Mattsson finns.

  

Det är nämligen dessa personer som genom sina verklighetsfrånvända artiklar och sina återkommande försök att indoktrinera sina sanningar på det svenska folket som gör att människor öppnar sina ögon och till slut säger. Det är ju inte sant! Det stämmer ju inte! Så ser det inte ut på min arbetsplats! Så är det inte på min skola!

  

När människor börjar ifrågasätta vad som skrivs eller visas i media då är steget inte långt innan man närmar sig det enda partiet som vågar beskriva verkligheten som den är, Sverigedemokraterna!

  

Så jag är trots allt väldigt tacksam över att ovanstående personer fortsätter sin förblindade resa i medievärlden utan kontakt med verkligheten. I praktiken gynnar det Sverigedemokraterna. De redan frälsta politikerna inom sjuklövern tror på dessa sanningar och finner därmed ingen anledning att ändra sin politik. Men de som lever i verkligheten och i den mångkulturella ”idyllen” ser verkligheten och inser förr eller senare att det idag bara finns ett valbart alternativ i Sverige. Gissa vilket?

  

Så fortsätt Jan Helin, Anders Lindberg, Ehsan Fadakar och alla andra ni gör faktiskt bara Sverigedemokraterna till ett ännu större parti. Jag hoppas att det dröjer till oktober 2014 innan ni begriper detta. Men även om ni skulle begripa ert misstag innan des så har ni ändå målat in er i ett hörn och det tar lång tid innan färgen har torkat så ni kan vinna tillbaka någon trovärdighet och förtroende hos era läsare.

  

Jag är tacksam över att ni finns!

  

Heja på Jan Helin! Ikväll hejar vi dock på Zlatan och grabbarna i landslaget och glömmer ovanstående sd-valarbetare!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

15 november 2013 18:58

Jag undrar hur Helin och co funderar över att 6% av Svenska folket har förtroende för han ? Hur resonerar journalister när det visar sig att deras yrkeskår hamnar längst ner på listan av förtroende för yrkeskårer ?
Alla utom just journalisterna vet svaret på frågan.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 november 2013 19:05

Väldigt bra skrivet och sammanfattat Thoralf och precis så är det! Jag brukar själv alltid skriva t ex "läs alternativa nya medier som Avpixlat eller Fria Tider och bilda dig sen en egen uppfattning" och det har jag fått många tack för bara för min lilla blogg genom åren! Fantastiskt kul varje gång någon vaknar och ser verkligheten!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Waterbug

15 november 2013 19:24

Ja du skall vara tacksam :)
Och jag är tacksam för att sådana som du fått chansen i politiken.

SD är bara ett resultat av medias och 7klöverns fallerande under åren, hade politikerna "skött" sig hade SD inte behövts och hade media rapporterat sanningar så hade SD knappt existerat, förmodligen endast som något konglomerat med SvP, ND osv för de allra extremaste yttringarna.

Svenska etablissemanget har haft ALL makt att stoppa utvecklingen de aldrig ville se, hårdnackat har man dock stått kvar vid sin statsförstörande linje, tvärt emot en stor del av folkets vilja och nu får de betala priset. Vi kan bara hoppas och be att det inte är för sent, som så många andra har sagt är inte valet 2014 ödesvalet utan det är förmodligen 2018 som avgör om Sverige skall finnas kvar som sekulär självständig nation.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

15 november 2013 19:37

I kväll är vi tacksamma att slippa ersättning för riktiga Svenska flaggor

http://goo.gl/j2SrRJ

 
Ingen bild

Folklig

15 november 2013 20:03

Tack för att du finns!
Det brukar jag ofta säga till goda ansvarsfulla människor.
Du är något extra Thoralf.
Du har verkligen gjort gott för människan och mänskligheten.
Mer lär det bli.
För oss alla som har insikt.

 
Ingen bild

Lärare

15 november 2013 20:26

Vi är också tacksamma för all gratis reklam vi får från PK-eliten!

Och inte minst är vi tacksamma för att vi har Dig Thoralf, utan din blogg skulle det vara tomt.
Du är en riktig skarp journalist, som gräver fram den ena sanningen efter den andra, förutom att du är en vass, kunnig påläst politiker.

 
Ingen bild

Hacke

15 november 2013 20:28

Mest har vi dock er kämpar i frontlinjen på den nya folkrörelsen sd att tacka för att det fortfarande finns hopp om att få tillbaks den gamla välfärdsstaten Sverige i något sånär skick.
Jag tror inte vi gräsrötter förstår riktigt hur mycket mod och kurage det krävs av er dagligen och stundligen.

Hjälpen från fulmedia är dock inte att förakta och jag förstår inte att dom inte begriper att det tar oerhört lång tid att återvinna ett förbrukat förtroende. Vi blir bara fler och fler som bojkottar deras propaganda och lögner för att finna verkligt stoff hos bloggar och nyhetsportaler som din, Avpixlat, Fria Tider, Exponerat m fl. Stort tack för erat storartade arbete som ger så mycket hopp och förtröstan om bättre tider för oss andra i vardagen.

 
Ingen bild

Kurtan

15 november 2013 20:46


Bra Thoralf, man bockar för insatser hittills!

Det är säkert en intressant resa du och andra har gjort till riksdagen. Men nu återstår bara ett "litet" steg till så har vi även verkliga representanter i Sveriges regering oxo!

Hoppas att SD då som ett bra första steg avskaffar det vedervärdiga med att Sverige skall vara "mångkulturellt" som sverigeföraktarna har smugit in i grundlagen utan att överhuvud taget tillfrågat deras arbetsgivare nämligen det svenska folket!

Om jag inte minns fel så "UTGÅR ALL MAKT FRÅN FOLKET" och inget annat!

Hoppas att SD ser till att Sverige anammar det mycket demokratiska medlet med folkomröstningar likt Schweiz i liknande frågor som ovan och t.ex eu-medlemsskap osv

Kämpa på! Snart så har vi nått den kritiska gränsen för antalet svenskar som har genomskådat hycklarna...

"Etablisemanget" darrar....he he!
MVH


 
Ingen bild

Rune

15 november 2013 21:01

Journalisterna i gammelmedierna kan nog aldrig återvinna förtroendet. Det behövs helt nya journalister och medier. Och det kommer förstås med tiden. Thoralf får bli chefredaktör på ett sådant nytt medium.

 
Ingen bild

Stundtahl

15 november 2013 21:02

De ovan illustrerade har all anledning att ropa på hjälp.
...det började med en skakning på undre däck.

 
Ingen bild

Göran

15 november 2013 21:22

Det sägs att ingen är oersättlig, men när det gäller Dig och Ditt arbete i Riksdagen och här på Din blogg så finner jag Din ersättare omöjlig att finna.

@Kurtan,

Då får världen uppleva två demokratier.

Moder Svea befinner sig i födslovåndor.

 
Ingen bild

Micke

15 november 2013 21:25

Från det ena till det andra! hur vore det om man anordnade en demonsration för polisens rätt i samhället. Träffade en bekant sedan 80 talet idag, pratade om det ena och det andra hur vi var, och polisens agerande på den tiden....Nu har polisen snart ingenting att sätta imot brottslingar och det är klart att dom måste kartlägga det ena och det andra för att kunna kartlägga och förebygga brott....eller blir det för mycket för vänstern???

 
Ingen bild

Göran

15 november 2013 21:42

Micke,

Med tanke på hur Sverige har avvecklats under de senaste 40 åren så borde poliskåren vara dubbel eller tredubbel till sin numerär för att kunna klara sig utan den beredskap som ett vist register innebär. Det blir för mycket för vänstern ja.

Redan för åtta år sedan meddelade förre säpochefen Anders Eriksson i en intervju att 16% uppklarade brott utvisar att Sverige är en anarki.

 
Ingen bild

OH

15 november 2013 21:54

Detta att polisen ute på fältet inget har att sätta emot synes till stor del bero på politikers agenda, vilka i sin tur styrs av gapande vänsterjournalister.Deras chefer i olika befattningar tycks hellre vara vänsterjournalisterna till lags än att försvara kollegorna i yttre tjänst.
Värt att notera är att om jag tolkar EU rätt konstaterar dom att Svenskt rättsväsende,domstolar,åklagare,utredare och advokater i alltför hög grad är korrumperade.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 november 2013 22:17

Håller nog inte med Thoralf denna gång.
Hade dessa journalister skött sitt jobb som de borde göra, hade vi sluppit mycket av problemen med invandringen.

Hade de grävt och fört fram obekväma fakta och ställt politikerna mot väggen för många, många år sedan, hade Sverige varit bättre.

Nu har de hjärntvättat många och varit mångkulturivrarnas språkrör. Kritiska frågor till dem, har någon sett några..??
De är indirekt skyldiga till alla problem som kommer i invandringens spår. Hur många brottsoffer hade sluppit ifrån allt elände om dessa "journalister" publicerat RÄTT fakta, ställt kritiska frågor till makthavare och väckt väljarkåren i tid?
Men nu kommer verkligheten ikapp dem och det är tack vare bloggar som denna och andra...


 
Ingen bild

Waterbug

15 november 2013 22:27

Det finns EN sak med din blogg högt ärade riksdagsledamot som får mig att återkomma mer sällan än förr.
Det är att folk har OERHÖRT svårt att posta kommentarer som håller sig till ämnet, det är ofta enormt intressanta ämnen du hanterar i dina inlägg som sedan folk i sin iver att få fram nått budskap ignorerar och spammar på för att upplysa om att någon annan site har skrivit om det här eller det där (vilket vi såklart redan vet eftersom vi har koll på detta)

Ibland (läs ofta) ser man en enorm wall of text inklippt här ibland kommentarerna som behandlar något helt annat än dina genomtänka inlägg, ofta är det återkommande kommentatorer som förmodligen vill väl men som i sin iver att framföra sin mening saboterar hela poängen med att kommentera när det är oerhört off topic.

Summa sumarum, ta bort och nyp folk i örat som svävar iväg allt för mycket från din topic, det kommer öka kvaliten här avsevärt!

Mvh

 
Ingen bild

Waterbug

15 november 2013 22:29

Hulda

Hur svårt är det att genomskåda att det finns en enorm portion av sarkasm i Thoralfs inlägg här?

Tydligen svårt nog

 
Ingen bild

Kalleman

15 november 2013 22:59

Jag tackar Dig för ditt gedigna arbete inom SD, samt denna blogg som tar sig an de frågor som får allt större betydelse för vårt land.

Tack Thoralf för det jobb du lägger ned!

 
Ingen bild

Hm

15 november 2013 23:10

Jag såg stora delar av forbollsmatschen men för att heja på zlatan måste han väl vara med och spela?

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2013 23:12

Idag tror jag knappt hans tröja behöver tvättas!

 
Ingen bild

Du är vad du heter

15 november 2013 23:29


Vad betyder "zlatan"?

 
Lassekolja

Lassekolja

15 november 2013 23:34

"Men de som lever i verkligheten och i den mångkulturella ”idyllen” ser verkligheten och inser förr eller senare att det idag bara finns ett valbart alternativ i Sverige. Gissa vilket?" Jag gissar att Du syftar på Miljöpartiet!
Ta´ de´ lugnt! Jag bara skojar! Ja, jag vet, det är inget att skämta om!
Thoralf, jag förstår naturligtvis hur Du tänker men för en gångs skull håller jag inte med. Jag hade hellre sett en fungerande media, eftersom då varken SD eller Avpixlat, Din blogg, m.fl hade behövts men framför allt Sverige hade fortsatt vara Sverige och inte det mångkulturella havererade Absurdistan, som dessvärre blivit resultatet av den demokratur, som hela PK-etablissemanget har skapat genom nya "vansinnesrekord" år från år. Om media hade gjort sitt jobb och "våra" politiker prioriterat svenska folkets intressen hade vi haft den optimala demokrati, som ur dagens perspektiv ENDAST SVERIGEDEMOKRATERNA KAN ÅTERSKAPA!!! Hur skall svenska folket medelst sina röstsedlar skapa ett ännu bättre Sverige åt sina barn och barnbarn så länge media ger en så fruktansvärt falsk bild av hur Sverige egentligen ser ut i verkligheten?
Media: Börja med att aldrig pixla bilder på grova brottslingar utan beskriv korrekt etnicitet på dessa, så att alla kan se hur "Det nya Sverige" ser ut!
Polisen, gör som Ni gjorde förr: Ge fullständiga signalement på grova brottslingar!
Politiker: Börja med att alltid i första hand agera för svenska folkets väl och ve, d.v.s de, som betalar Era väl tilltagna löner! (För närvarande gör endast 20 Riksdagsledamöter av 349 skäl för sina löner!)
SD 2014 !!!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Ingen bild

Calle

15 november 2013 23:48

Samtliga av de " most wanted" på fotona borde ställas inför folkdomstol anklagade för landsförräderi efter valet 2014.

 
Ingen bild

Värdelös

16 november 2013 02:07

Din Mediacreeper är värdelös då den visar allt annat än trafiken på din blogg

 
Ingen bild

S-E Karlsson

16 november 2013 05:27

För några år sedan läste jag någonstans att pensionerna släpade efter med mellan 25-30 % , ta den procenten gånger 1,8 miljoner pensionärer så förstår man att det finns mycket pengar som pensionärerna egentligen skulle ha som förmodligen varje år går till invandringens kostnader !

 
Ingen bild

Sverigevän

16 november 2013 06:15

Om det nu är så bra med dessa personer varför klaga på dem hela tiden?

 
Ingen bild

UncleBob

16 november 2013 06:56

Ser hur Twittervänstern bemöter kritiken mot Tårtningen med en historia om konvertitkvinna som PÅSTÅR sig har fått hat och hotbrev.

Var är hennes bevis? Varför ska man automatiskt tro på henne?
Ett symptom på selektivt valda hitte-på-historier som de vanliga i Twittervänstern gör allt för att förklara som "sanning": Özz Nujen, Han den där Fadakar (?) och några andra ryggkliare på Twitter.
Snacka om att ha olika måttstockar.

 
Ingen bild

Essendon

16 november 2013 07:20

Gangstergänget på bilden ovan lär få sluta sina dagar på kåken!
"Stiftelsen Expo" kommer givetvis att förklaras som olaglig i kommande rättegångar!
Läs om det gick för det gamla Östeuropa och förfallet med dess lidande i en fantastiskt bra historiekrönika om 5 delar.

http://avpixlat.info/2013/11/11/praktisk-socialism-i-sovjet-osteuropa-och-sverige-del-15/

 
Ingen bild

S-E Karlson

16 november 2013 08:00

Gänget på bilden ser iallafall ruskigt skuldmedvetna ut !

 
Ingen bild

biran

16 november 2013 08:25

Jag kan inte förstå varför folk kallar detta hyde för journalister, de är så ångt man kan komma från detta yrke. Dessa figurer är bara ynkliga knähundar till kriminella politiker.

 
Stefan K

Stefan K

16 november 2013 09:19

Av en slump hamnade jag på Politiskt Inkorrekt för några år sedan. Nu förstår jag varför etablerade media försöker tysta och smutskasta alternativa medier. Jag upptäckte att gammelmedias rapportering var full av censurerade och uselt informativa nyhetsartiklar.
Idag läser jag inte etablerade media, förutom när alternativ media länkar till någon intressant artikel. Så visst ska vi tacka Helin, Mattsson & Co för att alternativ media finns.

Förövrigt var det en uselt tråkig match igår. Dock tror jag på en stor chans för Sverige i returen.
Förövrigt befriande skönt att höra både spelare, ledare och publik stämma in i den portugisiska nationalsången.

http://petterssonsblogg.se

 
Stefan K

Stefan K

16 november 2013 09:21

Man kanske ska tillägga att vi ska tacka etablerad media och 7-klövern för att SD finns.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Leon

16 november 2013 09:22

@ Uncle Bob

Och givetvis ska man oreserverat tro på den högst filterade "sanning" som de s k alternativa media presenterar ?

I något tidigare inlägg var det någon som i ett svar till mig hävdade att "SD;s verklighetsuppfattning baserades på verkligheten". Antagligen för att hävda att SD;s politik var objektivt grundad. Ett i sig tämligen flagrant motsägelsefullt påstående. En "verklighetsuppfattning" är en i högsta grad av subjektiva värderingar färgad syn på verkligheten...och kan därmed inte ens skenbart aspirera på att vara något annat rent "sk-tprat".

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Qvinna

16 november 2013 09:50

Svt med Skavlan igår kväll där sitter en trött Jan Guillou tillsammans med representant från Frp Norge och fäller den mest hycklande replik jag hört på länge
" Om Sverigedemokraterna vore sådär ( som Frp ) ) vore Sverige ett bättre land." ??

 
Ingen bild

Stefan A

16 november 2013 10:46

Det gamla skjutjärnet, numera den hycklande maktens språkrör Guillou är det ingen som kan ta på allvar längre, han har sedan länge förirrat sig in i sin egen fantasivärld.

 
Ingen bild

Tony

16 november 2013 11:31

@sverigevän:

Mycket märklig signatur du har, när du hela tiden
föraktar allt som är Svenskt, dina insnöade kommentarer
ligger helt i nivå med journalistkårens landsförrädiska
inställning, så du borde istället kalla dig Islamkramare!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 november 2013 12:17

OT Just nu kär SVT68 av Folkpartiet som har ställt språkkrav givetvis rent populistiskt men ändå.
Sparka Ewa Hamilton

 
Ingen bild

Tony

16 november 2013 12:22

Folkpartiet har nu Landsmöte i Västerås, och som vanligt
så hyllar denna skara av landsförstörare det stora intaget
av så kallade flyktingar. Inte många av dessa hycklare bor
där flyktingar placeras, men att pracka det på andra är dom
duktiga på!
Men varför förlägga detta landsmöte till Västerås, varför
inte i Dom fashionabla orterna Rosengård, eller Husby,områden
som dom varit med och skapat med sin idiotpolitik, eller
skäms dom över dom Problemorter som dom skapat, eller tror
dom att störningarna hade varit för stora att förlägga mötet
dit? Det visar i alla fall att det finns många hycklare
bland politiker!

 
Ingen bild

Nils DK

16 november 2013 12:26

Nej Leon, man skal inte tro allt man läser oansett var, och det är det ingen som gör. Det går bra att tala om en verklighetsuppfattning som baseras på verkligheten som motsats till en verklighetsuppfattning som baseras på önsketänkande, politiska dogmer eller liknande.

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2013 12:26

@ Waterbug
Förklaringar till att det kan vara okej att inte alltid hålla sig strikt till ämnet hos Thoralf.

Det är oerhört viktigt att ALLA nya läsare som Thoralf lockar in här, så snabbt som möjligt också får koll på andra icke-PK nyhetssajter som finns på nätet. Prio No. 1 är att sprida till så många som möjligt vilken enormt dålig och förvrängd information om verkligheten alla får som enbart använder gammelmedierna radio, TV och PK-tidningar som nyhetskällor.

Thoralfs blogg är till stor del en lokal blogg som tar upp mycket som händer i Kalmar-trakten och landsdelarna runt omkring (åhh vad jag önskar att vi hade haft en lika rättrådig och ambitiös politisk bloggare i den del av Sverige där jag bor). Men Thoralf är ju inte enbart kommunalpolitiker, han är riksdagsman också, och tar upp mycket som är angeläget för hela landet.

Lika viktigt som det är att sprida information från andra bloggar till Thoralfs läsare, precis lika viktigt är det att sprida en del av Thoralfs angelägna information till läsare av övriga bloggar på nätet. De större bloggarna är emellertid konstruerade på ett annat sätt än Thoralfs. De har flera medarbetare, och olika ämnen behandlas samtidigt i olika s.k trådar. Då kan det vara befogat med gnäll över kommentarer som inte håller sig till trådämnet, eftersom man där t.ex kan få in en hänvisning till Thoralf i någorlunda lämplig tråd. Thoralf, som jobbar helt ensam med sin blogg kan givetvis endast behandla ett ämne i taget. För att då få in något viktigt eller sensationellt från en annan sajt medan det är aktuellt måste det bli Off Topic.

Man måste smida medan järnet är varmt!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 november 2013 12:41

OT : Sveriges televison ¨håller på att peka ut Folkpartiet som främlingsfientligt.

Thor-alf det är nog dagas att SD börjar prata om detta från talarstolen, hur SVT uppträder så att flera vaknar
Det som sänds just nu är ren vänsterpropaganda nu drabbar det Folkpartiet.
Svenska folket har ju ingen annan röst än SD i riksdagen

SD bör börja ta upp den kommunistiska hjärntvätt för den är
vedervärdig.

Hur fan kan dessa få hålla på utan att någon protesterar officiellt

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 november 2013 14:05

Bra skrivet "Magentan" om varför det är viktigt att skriva även om andra ämnen i kommentarerna. Hade just tänkt skriva något liknande själv som svar till "Waterbug", men ditt utmärkta inlägg säger allt!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stefan A

16 november 2013 14:21

Tänker verkligen det gamla "språktest"partiet gå till val på en extremliberal invandringspolitik, vill de göra C och KD sällskap ut ur riksdagen? tydligen vill man det, när man släpper fram så många totalt ansvarslösa personer på en partikongress, troligen är det mycket lätt att få en plats där då de säkert bara samlas de närmast sörjande på de lokala partimötena.När man ser Marit Paulsen undrar man om det inte bara behövs en åldersgräns nedåt utan även uppåt,för hennes egen skull, iaf. en mental test borde göras, för ingen vågar väl avsätta en "ikon" som biter sig fast.

 
Ingen bild

Arvid

16 november 2013 14:36

Drömmer
jag
eller
är
jag
vaken?
FINNS SÅDANT HYCKLERI?
Lyssna till allmänhetens pressombudman och inledningen till statsradions magasin MEDIERNA, om tilltron till journalistiken
uti Sveriges land. Skratta bara inte ihjäl er!

http://sverigesradio.she/sida/default.aspx?programid=2795

PS Kanske någon annan gitter skriva ut texten. Den är historisk
precis som Rainfeldts och Sahlins berömda uttalanden.

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2013 15:08

Rent allmänt har jag inte alls något emot att de präktiga SD-hatande "antirasisterna" i Folkpartiet får en liten gnutta aning om hur det känns att helt utan skuld pekas ut som främlingsfientlig eller rasistisk.

När det gäller FP har partiet tydligen av någon desperat orsak ;) nu återigen tagit upp "språkkravet för invandrare" som blev en sådan enorm succé när dåvarande partiledaren Leijonborg tog upp detta före valet 2002. Väljarna gick på bluffen och FP:s röster steg på några veckor från ca 5% i opinionssiffrorna till hela 13,4% som valresultat!

Men efter valet blev det helt tyst i partiet om språkkravet, och Mauricio Rojas, som var den som egentligen tagit upp detta krav i FP, blev beskylld för främlingsfientlighet och så småningom utmobbad från sitt eget parti.

LITA ALDRIG PÅ FP!

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2013 15:11

@ Karlskronabloggen

Tack för det Karlskronabloggen! :)

 
Ingen bild

Morningstar

16 november 2013 15:12

Från dagens Snaphanen. Sverige finns inte längre.

http://snaphanen.dk/2013/11/16/den-svenske-folkeskole-er-en-ruin/

 
Lassekolja

Lassekolja

16 november 2013 15:47

@Leon
Nu är Du där igen med Dina märkliga "analyser". Om Du nu anser att SD är så verklighetsfrånvänt, för det är så jag tolkar Dig och Ditt inlägg, kan Du då nämna något parti alt. partirepresentanter, som beskriver verkligheten/sanningen BÄTTRE än SD? Jag kan definitivt inte det, förmodligen beroende på att att ett dylikt dessvärre inte existerar!
Jonas Åkerlund, SD´s vice partiordförande, Du vet han, som talade sanning redan för elva år sedan, han sa efter att ha (om-)valts till v.ordf under SD´s sista Riksårsmöte i Karlstad 2008, att "det finns inget parti mer än SD, som är så lätt att stå upp för, det är bara att konsekvent hålla sig till sanningen!".
Tänk på det Leon!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Ingen bild

Elisabeth

16 november 2013 16:03

Ursäkta, men detta var den värsta skit jag läst!
Helt bedrövligt!

Och du Lassekolja,
Hur går det med nolltoleransen?
Ett stort Jävla skämt!

 
Ingen bild

Pågens

16 november 2013 16:48

@ Elisabeth

Härligt att vi fått besök av en expääärt. Vill du vara vänlig och tala om och upplysa oss om vilket som är "det värsta skit du läst". Tror att många skulle var tacksamma och öppna för att få ta del av din enorma kunskap inom "skitområdet".

 
Ingen bild

Tuppen

16 november 2013 16:54

@Elisabeth, är du en sådan könslös hönatyp. Har för mig att du hade ett manligt namn i veckan när du skrev.

 
Ingen bild

Janne

16 november 2013 17:47

Håller inte med om analysen. Även om många säkert genomskådade också Goebbels och kompani på sin tid, så finns det fortfarande för många som låter sig luras och tror på vadhelst "överheten" påstår. Så ju förr de påtänkta tidningsläsarna gör propagandisterna, som nämndes i inlägget, arbetslösa dess bättre för Sverige.

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2013 17:48

O/T:

Sentio november 2013:
C 3,9% (-0,6)
Fp 4,5% (-0,7)
M 25,9% (0,5)
Kd 4,1% (1,3)
S 30,9% (1,0)
V 7,9% (-0,2)
Mp 9,3 (0,9)
SD 12,8% (-1,2)
Osäkra 15%

(SD har alltså högre procent än FP, C och KD tillsammans!)

 
Ingen bild

World Traveller

16 november 2013 17:49

Elisabeth, vad är det som är skit och bedrövligt? Du får gärna förklara dig. Jag för min del tycker svensk medias och framförallt då Aftonbladet är mer än bedrövliga. Lögner, förtal och hatspridande är Aftonbladets, TV4's och SvT's melodi. Oh, jag glömde förnekande av svensk kultur och allmänt hat mot allt svenskt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 november 2013 18:01

Magentan Sverige kallar sej för ett modernt och utvecklat land ändå röstar 50% kommunistiskt måste finnas ett samband med media :=)(=:

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2013 18:29

Till SD!

Ni låter väl inte FP stjäla SD:s viktiga krav om att FÖRSTATLIGA SKOLAN!!!

http://www.expressen.se/nyheter/jan-bjorklund-forstatliga-skolan-1/

 
Ingen bild

Kristoffer

16 november 2013 18:45

Det här är några av de personer som SD:s fotfolk ägnar hela dagarna åt att hota och trakassera. Så ja, vi ska vara tacksamma att det finns folk som gör det de tror på trots alla trakasserier från SD.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 november 2013 18:51

Det är mycket märkligt, först spyr alla galla över och röstar ned SD´s idéer och motioner för att kort därefter ändra minimalt och själva föreslå ungefär detsamma. Om jag inte misstar mig kallas det "triangulering"?
Nu gäller det förstatligande av skolan, för några år sedan snodde FP SD´s lärlingssystem enl. Tyskland. Trots allt består kanske SD inte enbart av "lågutbildade, rädda, frustrerade, unga, intoleranta, vita, osv,osv, män!?!
Riks-Sandlådan jobbar på.......
SD 2014!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 november 2013 20:40

Kristoffer : Leker du tvärtomleken ?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 november 2013 20:48

@ Lassekolja

Helt riktigt och det är ungefär som på Ny Demokratis tid! Jag samlar lite på vad jag kallar "valmemorablia" och har några exemplar av "Ian och Berts lilla gula" som innehöll 20 punkter som sen de andra partierna genomförde.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stundtahl

16 november 2013 21:04

Det hjälper föga för gammelmedia och 7-klövern att föda pudlar i sanningens tid.
-SD ser ut att hålla i tömmarna för att nå rätt väg... Sverige är moget för nya utmaningar.

@ Lassekolja...Den framlidne journalisten Arne Thorén ler nog i sin värld när hans urladdning att betrakta Sverige som Ank-Dammen nu har fått ytterligare en synonym, Riks-Sandlådan...

 
Ingen bild

Leon

16 november 2013 21:53

@ "Koljan"

Verkligheten är det som pågår runt omkring dig varje dygn 24 hela timmar och som omfattar drygt 7 miljarder UNIKA individer. Att inordna denna mångfald individer i fållor och kategorier och utifrån dessa dra generella slutsatser är inte en objektiv verklighetsuppfattning... det är ren och skär stupiditet.

Någon här, som kallar sig "OT" tror jag, brukar exellera i små "diktverk" av diskutabel kvalitet. Så för att svara på ett mer poetiskt sätt lånar jag orden från Björn Afzelius:

"Om man lever i en ANKDAMM
och är fullständigt tillfreds
tror man snart att gölen är en OCEAN
dä blir näckrosen en urskog
och man själv en MÄNSKLIGHET
och på varje fråga har man själv ETT svar
och allt bortom horisonten känns SKRÄMMANDE och FEL
och ett onaturligt, obegripligt SPEL
Då blundar man och jäser av SJÄLVBELÅTENHET
och DUMHETEN blir snart ens religion"

Känns det igen ?

Om jag nu ska "avtvingas" en politisk uppfattning så är det snarast "Moderata Samlingspartiet" som ligger mig närmast. Och då givetvis inte dagens "halvrosa" s k "nya" Moderater utan det parti som en gång stod för det värdekonservativa synsätt som partiet präglades av under Gösta Bohman på 1970-talet. Hade dagens moderata politik, och därmed svensk politik, präglats av dessa värderingar hade de "källarunkna" värderingar SD står för varit välförtjänt marginaliserade.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

HenrikP.

16 november 2013 22:21

Leon, verklighetsuppfattning brukar begränsas till den närmsta omgivningen och sällan innebära HELA världen. Jag kan väl knappast veta exakt vad som sker på andra sidan jorden, eller? En anledning til att vi har utrikeskorrar bla.
Björn Afzelius och gammelmoderat? jamen, eller hur , det rimmar ju logiskt...

 
Ingen bild

Pågens

16 november 2013 22:37

@ Leon

Du citerar och delar "superkommunisten" Björn Afzelius, men anser att du "tillhör" f.d Moderata Samlingspartiet. Här är någonting som definitivt inte stämmer och dessutom utformar du hela tiden innehållet i dina kommentarer så att du får möjlighet att ”slänga in" oförskämdheter och gliringar riktade mot Thoralf Alfsson och Sd.

Vem tror du längre tar dig på allvar med ditt agerande och tröttsamma upprepningar, då det mer och mer framgår att smutskastning uppenbart är enda anledningen till att du "häckar" här och vilka tror du att du imponerar på?

 
Ingen bild

Tony

16 november 2013 22:45

Leon:
Om man nu ska likna något vid en Ankdamm, så är väl
i så fall Sveriges flyktingpolitik att likna vid det,
eftersom dom flesta länder på Jorden inte följer
Sveriges modell, eller har insett att det inte fungerar
med massinvandring, så är väl Sverige av idag mera att
likna vid en Ankdamm, eller till och med en gytjepöl!

 
Ingen bild

Leon

16 november 2013 23:14

@ HenrikP & al

Verkligheten är inte det snäva ego- eller etnocentriska perspektivet. Att något sker på andra sidan jordklotet innebär inte att det är mindre "verkligt". Afzelius beskriver just den snäva verklighetsuppfattningen som orsakas av att man ser sin av värderingar styrda högst subjektiva syn på verkligheten som just "verklighet". Inte alltför olikt SD;s "verklighetsuppfattning" som jag uppfattar den (högst subjektivt det medges).

Detta synsätt är dock inte på något sätt i konflikt med min i övrigt konservativa politiska uppfattning. Men att vara konservativ innebär också att se "över horisonten" och inte fastna i ett snävt etnocentriskt/nationalistiskt synsätt.

Leon d`O.....

 
Ingen bild

Tommy

16 november 2013 23:19

Att snacka om en verklighet känns ju väldigt enkelt. Klassisk svart/vitt-retorik. Gäsp.
På samma sätt som att man inte kan citera Afzelius och rösta på Moderaterna som jag ser att vissa konstaterar. Snacka om att stigmatisera människor.

@Lassekolja
Inte enbart men troligen merparten.

För övrigt: Återkommer och önskar att ngn skulle kunna förklara en hypotes kring följande:
Varför tror ni att s.k PK-media går så hårt åt SD?
Tror ni att saudiska prinsar ger lite bonus för att genomföra en islamfiering av Sverige eller vad?
Har ställt denna fråga tidigare men aldrig fått ngt svar av Sverigevännerna här inne. Om jag också ska resa mig och inse det totala förfallet Sverige verkar genomgå skulle jag gärna vilja veta.

För övrigt 2: Att kvällspressen är ett skämt och inte är ngt sanningsvittne insåg åtminstone jag innan SD kom in i riksdagen.

 
Ingen bild

Blåsippan

16 november 2013 23:42

Det verkar inte bättre. Att Saudiska prinsar betalar pk-folket att ta in Muhammed till västvärlden med oljepengar. Någon annan logik kan jag inte se till förrädarpolitiken än girighet eller politisk korrekthet vilket jag skulle vilja översätta till ynkrygghet. Hur skall framtida (imorgon) Sverige/Europa kunna repareras?

 
Ingen bild

Blåsippan

17 november 2013 00:27

Så är det ställt. Sverige och Europa är på åttonde räkningen.(boxningstermer) nu är du väl glad alias Tommy mm. Snart har du anarki.

 
Ingen bild

Blåsippan

17 november 2013 00:48

Hur ska ni kommunister eller liberala pk-människor kunna tygla Muhammed har ni tängt när demokratin har fallererat?

 
Ingen bild

Blåsippan

17 november 2013 00:50

Tänkt ska det stå.

 
Ingen bild

Göran

17 november 2013 00:50

@ Blåsippan,

Enligt förre säpochefen Anders Eriksson har Sverige anarki. Uppklarandeprocenten av alla brott hamnade 2005 på blott 16 %

 
Ingen bild

Blåsippan

17 november 2013 00:58

Se där, redan där. Glädjande för Tommy, men en käftsmäll för oss.

 
Ingen bild

Ronny

17 november 2013 01:12

Rasupplopp i England!!Anledningen är att muslimer stör sig på romer. Hur skall nu svensk media tolka detta, om det nu nämns alls. Men visst ler man i mjugg..............:)

 
Ingen bild

Krutgubb-Hen

17 november 2013 03:55

God morgon, Thoralf. Jag tänkte bara säga att jag uppskattar din öppenhet och tillgänglighet som riksdagsledamot och företrädare för SD. Jag tycker att det är bättre ju mindre avståndet är mellan väljarna och de folkvalda, så det är verkligen trevligt att se att du läser och svarar på kommentarer och frågor på din blogg.

Tråkigt dock att det är lite mer knivigt med väljar-politikerkontanten i verkligheten. Härom sistens begav jag mig till Nytorget för att förutom att få min bok signerad även få träffa och småprata med Sverigedemokrater, men då var jag nära att få både golfbollar, ägg och kommunistböcker i skallen. Tacka gudarna för internet. :-)

Stå på er!

 
Ingen bild

Stefan A

17 november 2013 08:48

Aftonbladet önskedrömmer, SD-ledaren: vi släpper frågan om invandring. Och det förstår man att AB och politiska motståndare drömmer om detta, så att man kunde begrava invandringsfrågan igen som man gjort i varje val sedan ny demokratis dagar.

 
Ingen bild

Leon

17 november 2013 09:12

@ Stefan A

Snarare skulle det väl vara partiets och anhängarnas värsta skräckvision. För vad skulle då återstå av den Sverigedemokratiska politiska "plattformen". Den "uppblåsta 15 procentsballongen" skulle ju spricka med en "tom" knall om partiet skulle tvingas söka andra mindre bekväma förklaringsmodeller.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Magentan

17 november 2013 09:15

@ Tommy
Du frågar: Varför tror ni att s.k PK-media går så hårt åt SD?"
Som svar på din fråga tar jag mig friheten att citera ur en insändare från april år 2010 till en nu nedlagd blogg. Denna insändare skrevs alltså nästan ett halvår före valdagen 2010 och redan då hade lögnerna och trakasserierna mot SD startats upp av PK-etablissemanget (dvs massmedia och 7-klöverpolitikerna). Som synes är det en mycket förtvivlad och desperat sverigedemokrat som skriver. (Svaret på din fråga kommer i andra stycket nedan.)

Citat:
"Man slits hela tiden mellan hopp och förtvivlan. En dag tror man sig se en strimma ljus, men redan nästa dag är allt åter precis lika nattsvart. Ju mer negativ information man matas med, desto tydligare exponeras den hemska och ultimata sanningen. Vi har ingenting att hämta. Absolut ingenting…! Slaget om Sverige tycks hopplöst förlorat – på nuvarande rådande parlamentariska och "demokratiska" villkor. Vi har inte tillstymmelse till politiskt renhårig chans mot etablissemanget. Då jag säger ”vi”, menar jag förstår oss som haft intellektuellt kurage att genomskåda den teatraliskt demagogiska bluffen från det genomkorrupta politiskt korrekta etablissemanget.

Valupptakten kommer sannolikt att bli den absolut smutsigaste och vidrigaste i landets historia. Man kommer inom etablissemanget aldrig att ge upp sina platser utan strid; tror ni verkligen att man frivilligt bara skulle lämna exempelvis en chefredaktörspost, politisk position eller generaldirektörspost så där utan vidare? Nej, nej, nej… aldrig i livet! Man kommer att slåss till sista andetaget, med de mest förolämpande vapen, då alldeles för mycket står på spel. Pengar, status, social position, makt, en plats i solen… Om sådant förhandlar man bara inte!

Har man en gång som undermålig medelmåtta, kommit så långt upp i det korrupta mygelsamhället, släpper man gärna aldrig taget. Det lovar jag. Och det finns alldeles för många av dessa undermåliga medelmåttor i dagens samhälle, som har sina utkomster till följd av det massivt korrumperade nysvenska samhället. Alldeles för många…

Det politiska etablissemanget förfogar över alla samhällets samlade resurser. Bara det att 24 timmar om dygnet – genom den massmediala megafonen – ha möjligheten att trumpeta ut den ena politiska lögnen efter den andra, ger ett absolut oöverträffat övertag. Samtidigt som man för ändamålet förfogar över praktiskt taget hela statskassan!

Det är helt enkelt fullständigt omöjligt att greppa om hela denna gigantiska apparat, som hela tiden jobbar emot oss som genomskådat bedrägeriet och bluffen. Dessutom har hela det demokratiska systemet försatts ur spel. Två politiska system har prostituerat sig och ingått en allians; en symbios. Ur denna hybrid har det växt fram en DEMOKRATUR. Fast med dominerande basingredienser från diktaturens vidrigt enkelriktade och fundamentalistiska utgångspunkter; det demokratiska inslaget är bara ett simpelt förkläde.

Det samhälle som vi dagligen konfronteras med, är så till den grad infiltrerat av politisk korruption att det inte på långa vägar räcker med ett parlamentariskt val för att sanera denna kontaminerade politiska avfallshög."
(Slut på citatet)

Detta var alltså en del av insändaren. Hela finns att läsa här:

http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/02/insandare-hoppet-tycks-vara-ute/

 
Ingen bild

Magentan

17 november 2013 09:58

@ Kristoffer, som skriver: "Det här är några av de personer som SD:s fotfolk ägnar hela dagarna åt att hota och trakassera. Så ja, vi ska vara tacksamma att det finns folk som gör det de tror på trots alla trakasserier från SD."

Det finns inga äkta SD:are som hotar någon, men när det som vår svenska mediamaffia "tror på" (som du så vackert uttrycker det) i realiteten innebär utbyte av ett helt folk samt dess kultur inklusive religion, har folket ifråga rätt att protestera. I synnerhet som de här folkutbytarna inte alls är några små oskyldiga, ömkansvärda stackare, utan såpass mäktiga män och kvinnor att de representerar "den tredje statsmakten" som, tillsammans med 7-klöverpolitikerna och deras regering, äger all makt och alla medel som krävs för att styra och manipulera Sveriges ursprungsbefolkning till dess undergång.

Därmed inte sagt att samtliga gör detta på grund av något slags hämndbegär eller generellt svenskhat. Flertalet av dem som trakasserar SD gör det visserligen för egen vinnings skull (se mitt svar till Tommy ovan), men många gör det på grund av någon slags missriktad godhetsiver och en oerhört naiv tro på att människorna på hela vår jord ska kunna leva tillsammans i fred och lycka och äta varandras maträtter, sjunga varandras sånger och dansa varandras danser tillsammans, be våra böner tillsammans ömsom i kyrkan ömsom i moskén, synagogan eller annat valfritt bönehus. Med andra ord något slags paradis här på jorden. En önskedröm som är lika naiv och verklighetsfrämmande som de islamistiska självmordsbombarnas drömmar om att bli belönade med en genväg till ett paradis där det väntar 72 jungfrur som blir oskulder igen efter varje samlag.

Folket i Sverige börjar emellertid nu, liksom folket i EU:s övriga västländer, att vakna upp och fatta vad som pågår i sina respektive länder (folket i EU:s f.d öststater har varit vakna hela tiden pga bistra och bittra erfarenheter från sina tidigare kommunistdiktaturer).
Vi får innerligt hoppas att det inte är för sent.

 
Ingen bild

Tommy

17 november 2013 11:46

@Magentan
Mes tanke på det du beskriver är det märkligt att Sverige ligger bra till i en internationell jämförelse avseende korruptionsindex, demokratiindex och pressfrihetsindex o.s.v
Fast det kanske handlar om en global konspiration mot SD?

Tror knappast människor kritiserar SD för egen vinnings skull utifrån det perspektivet du anger. Det är väl knappast så att SD har en vision att ta över media och införa diktatur?
Det finns säkert en del journalister som väljer att kritisera SD lite hårdare än vad man egentligen tycker för att man förväntas tycka det och säkert en del som väljer att inte skriva om SD eftersom man inte förväntas göra det. De flesta tycker nog dock snarare mer illa om partiet än vad man förmedlar

 
Ingen bild

Arvid

17 november 2013 11:53

– Det här är en utsträckt hand från min sida. Jag säger nu: Om ni har problem med att prata om invandringspolitiken, så kan vi prata om något annat, helt förutsättningslöst. Om vi får en besvärlig parlamentarisk situation efter valet, så har vi ett gemensamt ansvar att lösa den. Det är min pragmatiska hållning, säger Åkesson till SvD.

 
joffe

joffe

17 november 2013 11:54

Jag erkänner gärna att jag var feg som utvandrade från Sverige för 31 år sen. Men jag hade noga kollat varför jag ville lämna landet för jag skrev till alla politiska partier och ställde några närgångna frågor om hur man bl.a såg på framtiden i landet. Svaren avgjorde att vi efter rigorösa tester beviljades permanent uppehållstillstånd till vårt nya hemland. Vi reste och vann 100% lycka.

Vår clan på nu 18st gratulerar Thoralf Alfsson personligen för hans formidabla förnuftiga bloggartiklar och grattis också till så många av kommentatorerna som precis som vi tycker det som sägs i denna blogg är guld värt. Vi alla högaktar dina enorma ansträngningar att via sanning och rak ryggrad tala om för Sverige att falskheten som sprids via 7-klöverpartier och PK-pressens journalistledare utgör ett gift för folket att läsa.

Vi hoppas du Thoralf och ditt parti lyckas nå fram med förnuftet till Svenska Folket. En svår uppgift men det börjar lätta och följ utvecklingen i Scandivanien och Nigel Farage, Gert Wilders och Marine Le Pens starka insatser i EU.

Good luck Mate!

http://abhu

 
Ingen bild

Magentan

17 november 2013 12:42

@ Tommy
"Med tanke på det du beskriver är det märkligt att Sverige ligger bra till i en internationell jämförelse avseende korruptionsindex, demokratiindex och pressfrihetsindex o.s.v"

Nej, det är inte särskilt märkligt, snarare signifikativt för hur en typisk DEMOKRATUR uppfattas utifrån (och till stora delar tyvärr även inifrån). Från 1950-talet har Sverige haft ett välförtjänt mycket gott rykte internationellt, som till och med växte det närmaste decenniet för att sedan successivt ganska snabbt smyga över till att bli en DEMOKRATUR. Det är svårt för landets egna invånare att upptäcka att en prakdemokrati har blivit en praktdemokratur, och det är givetvis ännu svårare att genomskåda detta för omvärlden.

"I en DEMOKRATUR råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.” — citat från Vilhelm Moberg (1965)”

Det var dessutom inte HELT mina egna åsikter jag framförde i mitt tidigare svar, utan direkta citat från en annan person, men mina åsikter är i stort sett desamma, med ett undantag: jag tycker skribenten överdriver när det gäller korruptionsanklagelserna. Det finns alldeles för många länder här i världen som är väldigt mycket mer korrupta än Sverige - ännu så länge.

 
Ingen bild

Leon

17 november 2013 17:48

Demokratur - detta märkliga begrepp som personer av viss politisk inriktning älskar att använda, med rätta ska medges, som beskrivning av dagens samhälle. Att begreppet som myntades av Wilhelm Moberg på 60-talet har en annan idemässig bakgrund tycks dock få inse. Det var i frustration över ett samhälle som levt så länge med en socialdemokratisk makthegemoni att detta parti närmast kom att likställa sig själva med STATEN. Det var den totala dominansen över opinionsbildning och den närmast tvångsmässiga anpassningen till detta partis självbild som den gode W M vände sig mot med all rätt. Det gäller alltså att se detta begrepp i dess rätta historiska kontext och därmed också inse att det inte utan vidare kan överföras till dagens samhälle nära 40 år senare.

Att det ändå har en nutida relevans kan inte annat än medges. Dagens opinionsbildning är lika styrd som den någonsin var på 60-talet. Skillnaden är bara att det idag inte är någon klar politisk ideologi som är styrande utan snarast ett sorts "konsensustänkande". Och där är samtliga riksdagspartier medskyldiga intill självutplåningens gräns. Även de mer "spretiga" inslagen som SD och MP trots allt utgör inordnar sig även de väl i helheten.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Axel Bergh

17 november 2013 18:56

En sak måste vi dock vara på det klara med. Och det är att media inte kan få fortsätta att agera både domstol och rättsväsende, som det är idag.
De kan ABSOLUT INTE få agera så som de gjort på senare år. Nämligen att på egen hand och för egna motiv hetsa sina måltavlor att agera i dess riktning.
Här talar vi om en ny typ av forserad lobbyingverksamhet. -En verksamhet som sätter både befintliga lagar, samhällsordning och demokratin ur spel.

Nya lagar bör tas fram som reglerar medias yrkesverksamhet. Det är av nöden rent tvunget.
Europas media måste omdanas så att deras makt minskar högst radikalt. Media skall syssla med fakta och att belysa situationer, ingenting annat.

 
Ingen bild

UncleBob

17 november 2013 22:34

Skönt att se att SD blir allt starkare i väljarundersökningar trots att de motabetas med alla tänkbara metoder. Kvällens Agenda var ett sånt exempel där man snackade OM SD utan att SD var inbjudna.
Johan Ehrenberg från ETC kämpade med näbbar och klor för att fler skulle sätta epitetet "rasistiskt" på SD. Det är bara såå patetiskt.

 
Ingen bild

Fotbolls-fan

19 november 2013 22:33

Så du menar att det är ok med invandrare, så länge de gör mål i landslaget?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se