thoralf

Direktlänk till inlägg 12 november 2013

IRENE MATKOWITZC

Av Thoralf Alfsson - 12 november 2013 20:44

Igår kväll satt Irene Matkowitzc i soffan hos Jenny Strömstedt i TV4. Undrar om man gjort någon research på TV4-redaktionen. Ryktet om Irene Matkowitzc klander har hela tiden snurrat runt på olika sajter. Enligt detta dokument har hon dömts till fängelse inte mindre än vid 10 tillfällen. Det längsta fängelsestraffet var på tre års fängelse för grovt narkotikabrott.

Läs utdrag ur brottsregistret.


Fundera sedan på hur TV4 kunde bjuda in henne till deras soffvärme. Jag säger bara att det var tur att det bara var en tårta med tanke på hennes meriter enligt ovanstående dokument. Jag har svårt att tro att detta skulle vara ett falskt dokument.


När får vi läsa något om dessa fängelsedomar i svensk media?


Vi får istället ta del av deras lustigheter när det gäller tårtningen istället för fakta om gärningskvinnan.


Östran frågar idag några av sina läsare "Vem skulle du vilja kasta en tårta på?" Vet inte hur man skall tolka detta från Östran. Är det bara en rolig grej eller vill man förminska den verkliga händelsen. Någon vill kasta den på Fredrik Reinfeldt. Niclas Ax (som jag känner) vill kasta den på Henrik Rydström! 
ANNONS
 
Ingen bild

fd kollega

12 november 2013 21:15

Det är så galet sjukt att man undrar om det är en dålig film man är med i med Jim Carrey i huvudrollen...

Jag kan rekommendera Johan Lundbergs "Ljusets fiende" till hela SD:s riksdagsgrupp. Den är informativ om dagens samhällsklimat.
Borde vara obligatorisk läsning. De första hundra sidorna är lite tyngre för den som inte läst litteratur på högre nivå men det blir mer lättläst.

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2013 21:25

Hörde på nyheterna att en centerpolitiker är misstänkt för att ha stulit biståndspengar i miljonbelopp. Då tar politikern till det gängse när det gäller brottsanklagade 7-klövernpolitiker: Time out. Samma sak gjorde den sexanklagade moderate politikern. Båda är riksdags- och regeringsledamöter. Nu väntar vi med spänning på att massmedia, politiker och övriga som jämt och ständigt känner sig manade att nämna järnrören som tre unga killar, INNAN de satt i riksdagen lyfte upp från marken en kort stund innan de lades ner på marken igen. I sann rättviseanda bör då samma politiker och övriga i tid och otid ta upp bedrägeriet och sexanklagelsen. Vän av ordning minns säkert att åtalet mot trion lades ner. Något som i dagsläget inte är känt när det gäller 7-klövernpolitikerna. Självklart borde dessa politiker i nolltoleransens namn sparkas ut från sina respektive partier. Något annat vore rean rama hyckleriet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2013 21:27

Som jag skrev tidigare idag, placerade jag min bärbara dator på handfatet i rummet med ett hjärta på dörren. Sedan placerade jag min kropp på porslinsstolen. Det passade väldigt bra att se på denna Irene då.

Ständigt denna sammanblandning av Hitler och nu även Mussolini med SD. Märkligt, svammel och okunnigt.
Ett tydligt bevis på att narkotika sänker intelligensen...

 
Ingen bild

Tomas

12 november 2013 21:34

Det är kusligt att läsa Irene Matkowitzcs brottsregister. En person med en sådan historia, vilket bl.a innefattar att förgifta folk genom att handla med knark, skulle lika väl kunna ha försökt döda Jimmie Åkesson när hon gick till attack. Och TV4 låter henne ta plats i TV-soffan! Osmakligt.

 
Ingen bild

Tommy

12 november 2013 21:35

@Lotta
De lyfte upp från marken en kort stund och thats it. Haha. Klar Goebbels-klass/Bagdad-Bob(välj själv) på den beskrivningen. För övrigt är väl inte någon av de som lyfte upp en kort stund sparkade från SD? De gjorde inget brottsligt men humorn är ju av stora mått.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2013 21:47

Nu jagas SD,s vice ordförande av Aftonslasken. En ytterst efterhängsen "journalist" med en fotograf jagar Åkerlund och tyvärr får de till slut den reaktion de så hett eftersträvar.
Han höjer rösten och blir rättmätigt irriterad.

Hur kan man se sig själv i en spegel om man beter sig så? Tycker Jan Helin att man ska göra så? Efter att man sett klippet från Publicistklubben, tycker han nog tyvärr det...

 
Ingen bild

Nemesisdivina

12 november 2013 21:51

Noterar att hon dömdes för brott mot knivlagen 2002. JÅ hade tur att det bara var en tårta denna gången. Brottsregistret borde skickas till vissa programledare på SvT.

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2013 21:58

@Tommy
Har du sett filmen eller har du gått på "stjärnan" Carlitos lögner om att SD:killarna jagade folk med rören i högsta hugg? Erik Almqvist fick lämna sin plats i riksdagen, Kent Ekeroth bedömdes inte gjort något som gjorde att han inte kunde sitta kvar, den tredje killen vet jag inte vad som hände med. Märk väl att filmen var ett par år gammal när Expressen gjorde sitt scoop. Det senaste är som Hulda mk1 skriver om ett uttalande från 2002, alltså 11 år sedan som nu sprida som en glödhet nyhet. Du glömde kommentera de brottsanklagade 7-klövernpolitikerna? Tycker du att de kan sitta kvar?

 
Ingen bild

Calle

12 november 2013 22:13

Däremot tog Leif GW upp ( tårtningen) attentatet mot JÅ på ett seriöst sätt, och anser att detta kräver högre straffpåföljd pga. hans riksdagsmannaplats och partiledarroll. Samtidigt visade man andra attentat mot ledande politiker med dödlig utgång,vilket detta kunde varit on afa-häxan haft annat under kappan.Mycket bra och balanserat.

 
Ingen bild

Hacke

12 november 2013 22:14

Östran, TV4 och övrig media borde lyssna på seriösa och kunniga bedömare som Leif GW Persson och hans syn på denna som han såg som mycket allvarliga händelse mot inte bara en person utan demokratin. Han ansåg i kvällens Veckans brott att tårtöverfall mot folkvalda borde utmynna i fängelsestraff.
Allt medan fulmedia visar sin oansvariga förutsägbarhet som vanligt.

Precis som i kvällens nyhetsvärdering när man toppar med ett elva år gammalt uttalande från en sd-ledamot. Samtidigt som man blundar för c-kvinnan som tvingas till time-out efter grovt förskingringsbrott.

Svensk regimtrogen media förnekar sig aldrig.

 
Ingen bild

Leon

12 november 2013 22:24

@ Hulda mk1 & Lotta

Något ironiskt att "tårtdamens" grövre brottslighet (narkotikabrott) i tiden sammanfaller med vice ordförandens anmärkningsvärda uttalanden. I ena fallet ska man tydligen inta en "förlåtande" attityd i det andra "fördömande". Svenska media är av allt att döma inte ensamma om att gräva i "dyngstacken". Det är så sant som det är sagt - "gräver man i skiten med händerna får man inte bli förvånad om det stinker om fingrarna"

 
Ingen bild

Stefan A

12 november 2013 22:32

SVT aktuellt ställer lydigt upp och förmedlar den 11 år!!!!! gamla "nyheten" utifall någon skulle ha missat den, medan den av skattemedel förskingrande och åtalade riksdagsledamoten från C snabbt förpassas från nyhetsplats, inte heller jagas hon av reportrarna som SD,s vice ordförande.
Aftonbladets hetsande och TV 4 hyllande av attentatspersoner kommer att leda till att vi snart bara kommer att få se våra politiker på TV, eller i en glasbur som påven,vill vi ha det så? om svaret är nej se då till att inte stödja någon av fulmedia inklusive SVT/SR.

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2013 22:39

@Leon
Nu har jag inte kommenterat individen med det digra brottsregistret som slängde tårtan i ansiktet på Jimmie Åkesson. Jag jämförde de senaste i raden av brottsmisstänkta 7-klövernpolitiker i dagsaktuella fall med de gamla historierna om järnrör och ett 11 år gammalt uttalande. Vad är din åsikt, kan 7-klövernpolitikerna sitta kvar?

 
Ingen bild

Osynlige Mannen

12 november 2013 22:42

Om alla som läser här lägger upp tårttantens belastningsregister på Facebook och uppmanar alla att sprida vidare, kommer halva Sverige veta det här inom en vecka.

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2013 22:59

Det man kan säga om tårtattacken versus Jonas Åkerlunds 11 år gamla uttalande är följande. Tårtattacken kan synas harmlös men är ett hot mot vår demokrati oavsett vilken politiker det drabbar. Men händelsen tycks likt självmordsbombaren i Stockholm förminskas till skojigt och ett misslyckat självmord, om jag inte minns fel var det signaturen Johan kallade det. Det ni inte tänker på är hur det kunde gått om tex tårtmadamen istället haft en pistol i handen och självmordsbombaren inte misslyckats med det han hade tänkt, spränga så många han kunde i luften. Visst är det också konstigt att det skall ta Aftonbladet 11 år att "hitta" uttalandet från Åkerlund? Det har absolut inget med suoervalåret nästa åt att göra. Följ med fram till valet och se vilka metoder massmedia och övriga tar till för att smutskasta SD. Detta är bara början.
Till sist har aldrig ord skadat någon fysiskt men det har vapen och bomber.

 
Ingen bild

OH

12 november 2013 23:00

Det vore intressant att få veta om den islamistiske "svensken" som värvar barnsoldater för terroristers räkning uppbär lön från Svenska skattebetalare.

 
Ingen bild

Leon

12 november 2013 23:03

@ Lotta

Kort och gott - NEJ !

För övrigt anser jag att "tårtmadamen" ska bedömas och dömas för det flagranta angreppet på vår demokrati som hennes "tårtattack" utgjorde. Inte för sitt historiska (hysteriska ?) brottsbelastade förflutna. Hennes tid i "strålkastarljuset" torde förhoppningsvis bara vara en kort och övergående episod. Möjligen kan hon uppnå en herostratisk berömmelse som en av "demokratins dödgrävare" inom en snar framtid.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Tommy

12 november 2013 23:08

@Lotta
Jo. Jag har sett filmerna. Både redigerade och oredigerade. Behöver tillvaron piggas upp kan man ju alltid ta fram de. Slår ju t.o.m Friggebo/Bildts We shall overcome i Rinkeby.
Ang. De andra: Nej, inte om de blir dömda.

 
Ingen bild

Leon

12 november 2013 23:19

@ OH

Om denne "svensk" är någon sorts "religiös" ledare (Imam ?) får hans "arbetsgivare" nog sökas inom en snävare geografisk region. De saudiska prinsarna har ju välkänt "djupa fickor" och är inte främmande för att finansiera liknande "projekt". Bland annat de islamistiska grupperna som bekämpar Assad får ju massivt ekonomiskt stöd från detta håll.

Leon d´O.....

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

12 november 2013 23:57

TACK! Toralf för allt ditt jobb du lägger på att kämpa för SD.

Sådana som du behöver vi många av och tack alla ni andra som hjälper Toralf.
Nu har jag bestämt mig för att lägga min röst på SD i valet om 10 månader.

http://Lennart J

 
Ingen bild

Belastningsregisterutdrag Irene Matkowitzc

13 november 2013 01:24

Belastningsregisterutdrag från år 2010 gällande Irene Matkowitzc, 530105-

Ett gediget brottsregister som skulle förtjäna en egen artikel.

http://www.scribd.com/doc/183536752/Belastningsregisterutdrag-Irene-Matkowitzc

 
Ingen bild

Sverigevän

13 november 2013 02:21

Tårtnissen kan ju sätta upp sitt bokbord i Husby. Han är välkommen!!

 
Varg i Veum

Varg i Veum

13 november 2013 07:19

Jag har ännu inte sett några knallkorkskommentarer om att "rasister skjuter budbäraren" Kanske för att man då avslöjar sitt eget hycklande :D

http://vargiveum.wordpress.com

 
Ingen bild

B-E Johansson

13 november 2013 17:25

Är det riktigt rumsrent att publicera brottsregister på en blogg? Inget som en riksdagsman skall hålla på med; det är mer på Aftonbladets nivå.

 
Stefan K

Stefan K

13 november 2013 17:57

Befriande att höra Leif GW Persson yttra sig om tårtattacken.
TV4 är och förblir en pajaskanal. Strömstedskan hade nog aldrig bjudit in den övervintrade revolutionären om hon tårtat Fridolin eller Annie Lööf.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lotta

13 november 2013 18:05

Hittade ett klipp på tuben med sekvensen där man tar upp järnrören. Hela klippet är på 4:32 redan 2:42 har är hela händelsen över och då har man ändå tagit upp jämförelsen med Borg och Ask samt lite annat. Hur du kan få det till en lång stund övergår mitt förstånd.

 
Ingen bild

UncleBob

13 november 2013 23:51

Egentligen förtjänar inte Tårt-kvinnan sån uppmärksamhet men nu har det framkommit ytterligare försvårande omständigheter som "grävarna" kan sätta tänderna i. Enligt välunderrättad källa har hon figurerat i en arttkel i tidningen Lektyr under åttiotalet Händsdelsen inträffade i en lägenhet i Hbg där hon tillsammans med sin kille rånade eller sköt med k-pist mot lägenhetsinnehavaren. Anledningen var ouppklarade narkotikaaffärer. Detta renderade i ett långt fängelsestraff. Hon gick då under namnet (Irene Sl**a)som hon tog efter sin första make. Han åkte in på ännu hårdare straff vid tidigare kriminalitet. Nu kan detta bara bekräftas och kontrolleras med hjälp av domar och det nummer av "Lektyr" som tagit upp fallet.
Så det mest effektiva "grävet" kräver tålamod att leta igenom domböckerna från tingsrätten, eftersom det inte fanns datoriserade system på den tiden.

 
Ingen bild

Lallelars

14 november 2013 16:00

Dömd för olaga vapeninehav, det är väl det värsta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se