thoralf

Direktlänk till inlägg 12 november 2013

JENNY STRÖMSTEDT

Av Thoralf Alfsson - 12 november 2013 00:17

Irene Matkowitzc framträdande i TV4 hos Jenny Strömstedt var inte särskilt imponerande. Att TV4 släper fram denna kvinna är beklämmande.


Diskussionen i studion blev också märklig då man hyllar yttrandefriheten men ändå inte vill ge SD riktigt tillgång till yttrandefriheten på samma villkor. Hyckleri!


Att man som avslutning i programmet raljerar med en tårta gör mig enbart förbannad! Jenny Strömstedt har uppenbarligen svårt att hålla tillbaka glädjen över tårtningen i studion.


Vi är på väg in i samma tongångar som under valrörelsen 2010. I media pratar man om Sverigedemokraterna, aldrig med Sverigedemokraterna.


”Experterna” får sitta i diverse program både i Sveriges Radio och Sveriges Television och uttrycka sig kritiskt, negativt, kränkande, raljerande, hånfullt, föraktfullt och nedlåtande över Sverigedemokraterna utan att någon ges en möjlighet att bemöta alla påståenden och lögnar. Detta får dessutom ske i våra public service kanaler som bekostas med skattemedel och licensavgifter. Något som skulle vara omöjligt i våra grannländer, vilket vi fick ett exempel på nyligen i Norge när man klippte bort en bit av Skavlans program.


Ingen har däremot berättat ett enda ord om Irene Matkowitzc bakgrund i svensk media. Jag googlade för att se vad som skrivits i media men kammade noll om hennes bakgrund. På diverse sajter finns det dock en hel del och jag har även fått samtal om henne. Men de uppgifter jag fått kan jag inte få bekräftade så jag kan därmed heller inte skriva något om detta på bloggen, utan att riskera bli anmäld för förtal.


Idag har jag fått många telefonsamtal från personer som är upprörda över vad som pågår i vårt land. En av dessa hade passat på att säga några sanningens ord till Stefan Löfven när han träffade honom på NK i helgen.  Skoj att få höra dessa berättelser. Jag tror att även Stefan Löfven påverkas av vad gräsrötterna säger till honom.


Jag vill uppmana alla som är Sverigedemokrater eller sympatiserar med partiet att ta chansen och kandidera för Sverigedemokraterna till kommunfullmäktige eller ert landsting. Valsedlar som är fulla med namn är det bästa beviset för att Sverigedemokraterna är på gång och att vi skall bli Sveriges största parti.

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

12 november 2013 00:50

Jag får väl upprepa min sista kommentar till Thoralf´s förra inlägg, eftersom den faktiskt passar bättre här:

Att kallas främlingsfientlig rasist, fascist, nazist, intolerant, odemokratisk, o.s.v.m.m.m.m är ju inget nytt, åtminstone när våra motståndare klassificerar oss. Ikväll har "tårtmadamen" upplyst oss/mig om en alldeles ny(?) term, nu är vi även MÄNNISKOFIENTLIGA!!! Vad kallas då 7:an när dom förvägrar 90-100-åriga människor, plats på äldreboenden alternativt tillbringa den sista tiden i livet tillsammans med sin äkta hälft, p.g.a besparingar. Vi Sverigedemokrater vill prioritera just dessa hjältar, som byggde Välfärdssverige åt oss, som kommer efter, att de skall ha det så bra som öht är möjligt. Då undrar jag, vilka är det som egentligen är MÄNNISKOFIENTLIGA, 7:an eller SD???
Som om inte detta vore nog fick fuskhistorikern Henrik Arnstad sitta i TV4´s morron-TV och, naturligtvis obemött, spy sin galla över "de fascistiska Sverigedemokraterna".
Det är mycket märkligt att samtliga SD-motståndare, utan undantag, har så svårt att styra sin tunga och hålla sig till sanningen, när dom talar om SD. YNKLIGT!!! Det kan knappast bero på nå´t annat än brist på argument!?!
2xSD 2014!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Ingen bild

Sverigevän

12 november 2013 02:05

Han tycks också gilla censur eftersom han gillade att man klippte i Skavlans program. Det är väl också hyckleri?

 
Mats Carlsson

Mats Carlsson

12 november 2013 02:17

Du kan inte skriva något utan att det klassas som förtal om någon anmäler dig som vi vet. Bara om det är "försvarligt att du yttrar dig i saken" eller hur lydelsen nu låter. Detta även om det är sant. Lika bra att du låter de som är anonyma sköta det.

http://www.nordbornas.se

 
Ingen bild

Fakta kan aldrig vara förtal

12 november 2013 03:03

STOCKHOLMS TINGSRÄTT
Avdelning 2
DOM B 4823-10
2010-05-18
meddelad i Stockholm
Mål nr B 4823-10
PARTER (Antal tilltalade: 1)
Åklagare
Extra åklagare Linda Billfalk
Tilltalad
City åklagarkammare i Stockholm
Monica IRENE Matkowitzc, 530105
Söderforsgränd 9
194 55 Upplands Väsby
Påföljd m.m

DOMSLUT
Begångna brott

1 Våld mot tjänsteman (ringa)
2 Olovlig körning
3 Rattfylleri
4 Narkotikabrott

Påföljd m.m
Fängelse 1 månad

Förverkande och beslag
I beslag tagen narkotika och medicinburk förklaras förverkade. Beslaget ska bestå

(Polismyndigheten Stockholms län; beslagsliggare 2009-0201-BG31089-1-2).

http://minfil.org/h7Dbd4bcb5/AvgDok-6.pdf

 
joffe

joffe

12 november 2013 03:50

”Experterna” får sitta i diverse program både i Sveriges Radio och Sveriges Television och uttrycka sig kritiskt, negativt, kränkande, raljerande, hånfullt, föraktfullt och nedlåtande över Sverigedemokraterna utan att någon ges en möjlighet att bemöta alla påståenden och lögner. Detta får dessutom ske i våra public service kanaler som bekostas med skattemedel och licensavgifter. Något som skulle vara omöjligt i våra grannländer”
-Tilläggas bör att i stort sett övriga demokratiska världen exvis i Australien där jag sedan länge bott.

Jag har själv jobbat på SVT i 20 år och sett hur oriktigt man oftast bearbetar inspelat råmaterial till att passa PK-agendan. Det var inte ”my cup of tea” så jag slutade och emigrerade till ett demokratiskt land.

Ofta hänvisar jag tilll Gunnar Sandelins artikel han skrev en gång `Journalister mörklägger sanningen...`om hur det bl.a går till på SVT:
”Jag var reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska "vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven". För att en nyhetssändning skulle bli en "bra show" var att det önskvärt att det fanns offer, men det var underförstått att dessa offers anspråk aldrig synades i sömmarna.”

Det var herrans många år sen – men mönstret är sig likt idag och SVT-journalisterna exponerar allt mer sin otvättade kejserliga nakenhet...

http://abhu

 
Ingen bild

World Traveller

12 november 2013 04:16

Sverigevän eller Äkta svensk eller vad du nu vill kalla dig. Du svarade aldrig på mina frågor under artikeln om Vänstervåld. Mitt erbjudande om att ha en civiliserad debatt. Det kannske är svårt för när era argument aldrig håller.
Med anledning av Thoralfs tidigare artikel om den nya svenska flaggan så ser jag i dagens Expressen att den nya flaggan används för fullt nu i fotbollssammanhang. Skamligt.
Ser också på Skynews att det är oroligheter i Polen mellan nationalister och kommunister. Precis som i övriga Europa med andra ord.
Nu måste jag iväg och jobba. Återkommer ikväll.

 
Ingen bild

UncleBob

12 november 2013 07:50

För er som är duktiga på att söka i rättegångsprotokoll och tidigare domar kan jag upplysa om följande fakta:
Namn: Monica IRENE Matkowitzc, 530105-????
född Monica IRENE Wendt, gift i flera äktenskap. Första med Carlo Sliva, dömd för grov Heroinsmuggling till mångårig internering
Detta har skett under perioden i slutet av sjuttiotalet till åttiotalet.
Närmare fakta som målnummer datum mm önskas att ta del av.

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 08:32

@World Traveller.
Varför skulle jag och Sverige vän vara samma person? Vi är två helt olika personer men med en sak gemensam... vi håller inte med er, simpelt. Men inte som herr Almqvist som diskuterade med sig själv på twitter.

1. Hur har du tänkt dig att en allt mindre skara arbetare ska försörja en allt större skara människor som lever på bidrag?

Om fler (invandrade och svenskar) kommer in i samhället, får arbete så kommer mer pengar in och samtidigt mindre människor på bidrag?

2. Vad tycker du om att en hel svensk ungdomsgeneration mer eller mindre har tvingats i landsflykt på grund av det varken finns jobb eller bostäder åt dom?
Det här är väl 2 helt olika saker? Vart finns det inte bostäder? I stockholms,uppsalas förorter, knivsta märsta längs med pendeltågen finns väl massa bostäder men det är ju inte centralt. Att hyresrätter är en bristvara är väl statens fel?
Den så kallade landsflykten är väl en frivillig arbetsresa där ungdomar får erfarenhet och i vissa fall högre lön. Ska de tvingas jobba i här?

3. Varför ska alla nedskärningar drabba framförallt svenska pensionärer medans invandrare får äldreförsörjningsstöd, fri tandvård och sjukvård, betalda hemresor till länderna de ''flydde'' ifrån m.m Med andra ord - nedskärningar drabbar aldrig invandrare. Varför?
Lär dig lite om ekonomi innan du pratar nedskärningar till svenska pensionärer. Min far är pensionär och han har inte märkt av dina nedskärningar. "Asylsökande, papperslösa och gömda barn under 18 år har alla rätt till sjukvård och tandvård på samma villkor som andra barn i samma landsting "(migrationsinfo.se). Alla under 18 får fri sjukvård och tandvård, precis som du och jag fick innan vi blev vuxna. Vart står det att invandrade får betalda hemresor? källa,tack

4. Tycker du det är ok med medias mörkande och ljugande när det gäller grova brottslingar som ej är etniskt svenska?
Vart ljuger de? vart mörkar de? Att man har en bild där det är ett utsuddat ansikte är inte att mörka! Kom igen. Alla suddas ut innan de är dömda... och om du tänker på han som mördade två så syntes det väl tydligt att han var mörkhyad eller missade du hans händer?

5. Tycker du att det är ok att brandbilar nu måste utrustas med skottsäkra rutor till stora kostnader för att invandrare kastar sten på dom?
Källa på det här.

6. Varför anser ni på vänstern att våld mot meningsmotståndare är ok så länge det bara utövas av er själva?
Det här är bara offerkofta. Jag är emot våld. Men att det bara är "vänstern" som utför våld är väl en ren lögn!
7. Inser du verkligen inte att Sverigedemokraterna alltmer utgör folk från alla yrken och samhällsskikt inklusive invandrare?
Jag har väl inte sagt att SD inte kommer från alla yrken eller samhällskikt? Trångsynthet finns överallt.

Till er kan jag rekommendera
Först kom de av pastor Martin Niemöller (1892–1984).

 
Ingen bild

Thoralf A

12 november 2013 08:36

Äkta svensk

Jag förstår att du tillhör de indoktrinerade förnekarna när jag läser dina svar. Du framstår som rent ut sagt dum!

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 08:41

Oj. Det är så här du svarar dina meningsmotståndare?

 
Ingen bild

Sladden

12 november 2013 08:47

Vad gör SD för att komma ut? Inte ett skit skulle jag vilja säga, inget händer, det är dödstyst ifrån bunkern. Allt medan man verkar ha fullt upp med interna stridigheter, som att bli av med en av de duktigaste Gustav Kasselstrand.

Thoralfs blogg är bra, men berör ett begränsat antal redan troende. Skall SD lyckas väcka Nisse i Hökarängen gäller det att börja nu.

 
Ingen bild

Sladden

12 november 2013 08:52

"Äkta Svensk
Oj. Det är så här du svarar dina meningsmotståndare?"

Det är sant, så varför skall han inte svara så.

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 08:56

@Sladden
Så i en debatt eller diskussion så vill man inte vända på den som man anser ha fel? Utan "du tycker inte som jag du är dum".
Försök övertala mig istället! Men med lögner blir det svårt.

 
Ingen bild

Ludvig

12 november 2013 09:02

Intressant att TV i Norge klippte bort nollan som spydde galla över SD.

 
Ingen bild

Lärare

12 november 2013 09:04

Joffe, du har helt rätt!

Har läst Gunnar Sandelins artiklar, den går inte av för hackor!
Vore väl passande i dagsläget att sprida den artikeln han skrev i DN 2009, den var hur bra som helst, omvände många.

Ja, vi måste uppmana alla sverigedemokrater runt om i landet att kandidera till fullmäktige och landstingen. Tänk vilken chock och panik de skulle bli för hela PK-Sverige!
Skulle också generera massvis med nya röster för SD!

Ut och skaffa medlemmar och kandidater!
Vi ska skrälla riktigt i valet 2014!

 
Ingen bild

Tony

12 november 2013 09:28

Samma klemande med tårt kärringen som med Mazetti kärringen
när hon skrev en oförskämd drapa i ICA Kuriren där hon
Spottade på Svensken i Allmänhet och Sverigedemokrater i
synnerhet. När hon sen fick ta emot en stormflod av
förbannade insändare, ja då blev hon helt plötsligt ett
offer, och fick sitta och gråta ut i Tv och radioprogram,
och naturligtvis oemotsagd. Svensk hycklarmedia i sin prydo!

 
Ingen bild

OH

12 november 2013 09:32

Jag satt uppe för att se och höra Jenny Strömstedts program. Stor besvikelse.Vilken ensidig rappakalja.Stängde av tv:n efter 20 min.
Om skiten måste sändas anser jag en lämplig tid vore kl 03:30 i Nordkoreas oberoende television.
En fråga: varför borde kandidaterna ej även kandidera till Riksdagen?

 
Ingen bild

Lärare

12 november 2013 09:45

Jo, självklart kan de kandidera även till Riksdagen. Men nu talas det ju om att fylla listorna främst till fullmäktige och till landstingen där det oftast fattas folk. Till Riksdagen finns ju folk så det räcker och blir över.
Inga tomma stolar vill vi ha ute i landet !

 
Ingen bild

Holohoaxx

12 november 2013 09:57

Hur orkar ni överhuvudtaget se skiten på SVT, en av ondskans och ljugarnas förlängda arm. Vad ni än gör sluta betala för skiten, åtminstone licensavgiften. Lögnarna kommer få det svårare och svårare när de vänds ryggen och när den gigantiska lögnen officiellt börjar rämna kommer det bli kul :)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

12 november 2013 09:58

Idiot : Berätta om vad som är lögner

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 10:27

När du kan föra dig som en människa.

 
Ingen bild

Thoralf

12 november 2013 11:14

Nomineringstiden för att kandidera till riksdagen har gått ut men det går fortfarande anmäla sig till KF och LF

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2013 12:57

Tittade nu lite på gårdagens program med tårt-tanten Irene. Fördelen med en bärbar dator är att man kan ta med den lite överallt.
Så förberedd på innehållet ställde jag datorn på ett handfat i ett rum med ett hjärta på dörren. Sedan satte jag igång programmet och satte mig ner på stolen av porslin.
Kombinationen var utmärkt!
Irenes svammel om SD och hyllandet av "Amalthea"-mannen var vämjeligt. Denne bombman mördade två och efter ett alltför milt straff tog han värvning som stridsflygare i Röda Armen och kämpade för Sovjetkommunismen.

Kritiken av Hitler och Mussolini, var ok. men varför sammanblanda SD med dem?Vet hon inte heller att samtidigt regerade diktatorn Stalin i Sovjet?

Som grädde på moset (!) fattar hon tydligen inte alls att hennes påhitt drar tusentals nya väljare till SD...
Röker man värre saker än cigaretter blir man tydligen sorgligt trögtänkt. Tag lärdom av det, barn...

 
Ingen bild

Magentan

12 november 2013 13:44

Äkta Svensk

Jag ser att Äkta Svensk har svarat på frågorna från World Traveller och jag vill kommentera åtminstone de första två av de genialiska svaren:

1) Äkta Svensk skrev: "Om fler (invandrade och svenskar) kommer in i samhället, får arbete så kommer mer pengar in och samtidigt mindre människor på bidrag?

Ja, men det var väl en enkel och bra lösning! Här finns ju så himla många lediga jobb i Sverige överallt, det är ju bara att dela ut alla dessa obesatta arbetstillfällen till alla som kommer hit - lätt som en plätt!
53 procent av de vuxna somalierna som har kommit hit är visserligen analfabeter och vet inte ens hur en klocka fungerar. Men Äkta Svensken fixar självklart jobb åt dem också. Lätt som en plätt!
Att ingen har tänkt på detta! Hur dumma är vi egentligen?

(Att ha analfabeter i ett modernt, högteknologiskt samhälle är i sig livsfarligt, även för dem själva. De kan t.ex inte läsa instruktioner eller varningsskyltar. Ett tragiskt exempel på detta är de stackars barnen och deras moder i den somaliska storfamiljen som blev brandoffer i Rinkeby. På en arbetsplats är det självklart ännu mer riskabelt.)

2) Äkta svensk skrev om de svenska ungdomarna som tvingas till Norge för att få jobb:
"Den så kallade landsflykten är väl en frivillig arbetsresa där ungdomar får erfarenhet och i vissa fall högre lön. Ska de tvingas jobba här?"

Ja, varför ska de tvingas jobba här när de kan åka till Norge för att skala bananer och bo i slummen i dåliga lägenheter med kackelackor och löss? Att inte de heller har upptäckt att det finns hur många jobb som helst till dem här i Sverige! Hur dumma är dom?

Se Janne Josefssons Uppdrag Granskning om utvandringen av ung svensk arbetskraft och de DÅLIGA LÖNERNA OCH VILLKOREN.
"Norrmännen skrattar åt bananskalande svenskar":

http://www.youtube.com/watch?v=QPU6ZxBGbBE

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 13:54

Det finns 38593 lediga jobb bara på arbetsförmedlingen.

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb.html

 
Ingen bild

Skånepåg

12 november 2013 13:54

@ Hulda mk1

"Röker man värre saker än cigaretter blir man tydligen sorgligt trögtänkt. Tag lärdom av det, barn...".

Det som slår mig av vad som skrivs i vissa inlägg, är bristen på totalt konsekvenstänkande. Detta är en brist som följer på såväl indoktrinering som förmågan till självständigt tänkande. I de yrken jag "fuskat inom" (teknik och medicin), har detta ofta varit den avgörande faktorn hur jag/vi skulle agera från fall till fall.

Ett bra ordspråk (som en av mina kollegor använde) och som jag även använt för att få proportion på det hela är "lev i nuet men med sikte på framtiden". Den senaste tiden har det varit gott om kommentarer (som jag anser totalt meningslöst att besvara) som inte tänker längre än näsan räcker. Det enda man är kapabel att klara av är att fylla kommentatorsfältet med olika och synnerligen tröttsamma och osakliga ad hominemargument, som på ett eller annat sätt framförs mot alla som inte delar deras uppfattning.

 
Ingen bild

Avvinna

12 november 2013 15:40

@ Äkta Svensk
38593 lediga jobb att söka på Arbetsförmedlingen påstår du. Till viss del har du rätt men den siffran inkluderar bla arbeten utomlands. Den rätta siffran för lediga jobb/ hela Sverige är 20484 st. Nästan en halvering!! Du bör nog vara noggrannare i dina påstående.

 
Ingen bild

Äkta Svensk

12 november 2013 15:51

Jag skrev "Det finns 38593 lediga jobb bara på arbetsförmedlingen."
Var skrev jag att alla fanns i Sverige?
Vad jag förstår så jobbar World Traveller utomlands... Blev han tvingad?

 
Ingen bild

Engelskt järn + i

12 november 2013 15:59

Är nog bara att inse att vi svenskar måste bli driftigare, många skulle t.ex kunna vårda någon nära släkting i hemmet. Se bara på den Malmöfamilj som hjälpte till att ta hand om sin rörelsehindrade far, alla ställde upp tack var stöd från Försäkringskassan.

Att staten nu via domstol kräver tillbaka miljonbelopp och skickar några ur familjen i fängelse för grovt bedrägeri när det visat sig att de vårdat mannen så bra att han blivit frisk och fått styrka och förmågor tillbaka är väl bara elakt och ett tecken på byrokratisk rasism.

 
Ingen bild

World Traveller

12 november 2013 17:36

Äkta svensk
Min arbetsdag är precis slut och jag har med nöje läst dina svar. Debatt är ju till för att man ska debattera, eller hur?

Fråga 1. Ditt svar där är ju så enkelt. Att ingen tänkt på det tidigare. Det är ju bara att fixa fram jobb till alla invandrare så får staten in inkomster och färre behöver gå på bidrag.
Allvarligt talat - vet du hur jobb kommer till och hur situationen ser ut för egenföretagare i Sverige?

Fråga 2. Vet du om villkoren för svenska ungdomar i Norge och hur många tvingas dela lägenhet med flera andra bara för att ha råd att bo? Vet du vad för slags jobb de får? Varför vill inte staten (och du) satsa på våra egna ungdomar, som är det finaste varje land har och vår framtid?

Fråga 3. Vet du vad garantipension för svenskar är och äldreförsörjningsstöd för utlandska pensionärer? Vet du skillnaden? Inga nedskärningar för svenska pensionärer säger du. Har du besökt ett ålderdomshem på sistone, och kanske smakat på maten de får där? Har du hört talas om svenska pensionärer som varit gifta hela sitt liv som separeras på ålderns höst av besparingsskäl? Det innebär att många dör i ren förtvivlan men empati verkar vara ett okänt begrepp för Vänstern. Såg du på nyheterna om den gamla damen i Stenungsund som tog livet av sig genom att hoppa från en balkong för att hon inte fick nåt boende?
Jämför det med hur ensamkommande unga män från Mellanöstern behandlas. De har datorer, de senaste mobiltelefonerna, en anställd per man som sköter om dom, fria telefonsamtal hem m.m Källa finns hos Migrationsverket och hos slotten och herrgårdarna de bor på. Fria hemresor sa en libanes jag träffade i Libanon att han fick. Likadant berättade en polis som handhar utlänningsärenden och du kan säkert gå in på www.migileaks.com för att få det bekräftat. Dessutom ser jag massor av somalier i Dubai med svenska pass varje gång jag är där. De är nämligen där på shoppingresor. Gissa vem som betalar?

Fråga 4. Nu är du bara löjlig. Tillochmed en blind kan se hur media ljuger och mörkar. Varje svensk grov brottsling publiceras med namn och foto, även om han endast är misstänkt. När det gäller mörkning och försök att få svenska läsare att tro att grova våldsverkare är svenskar och inte invandrare så har vi ju ett utmärkt färskt exempel i Malmö när en afrikansk man med sin lilla son blev attackerad av ett gäng kurder eller vad de var. Media fick alla att tro att ''rasisterna'' var svenskar. Äckligt beteende om du frågar mig.

Fråga 5. Källa: GT, GP, Malmös och Göteborgs brandkår. Du svarade inte på min fråga. Tycker du det är ok att skattebetalarna ska behöva betala för skottsäkra rutor på brandbilar, och jag kan väl tillägga, säkra rum med skottsäkert glas m.m i sjukhus. Ombyggnader som kostar miljoner, på grund av våld inne på akutmottagningarna. Och förövarna är inte svenska även om media fått dig att tro det. Tycker du det är ok?

Fråga 6. Jag skrev inte att bara vänstern utövar våld. Jag frågade varför vänstern anser att våld utövat av dom själva mot meningsmotståndare är ok? Både media och många vänsterpolitiker inte bara samtycker till våld mot Sverigedemokrater utan också twittrar och skriver på Facebook hur de vill tortera och döda Jimmie Åkesson och andra Sverigedemokrater. Varför anser ni att detta beteende är ok men gråter krokodiltårar om nån av era egna drabbas av våldet?

Fråga 7. Sverigedemokraterna består av unga arga arbetslösa män från landsbygden....eller hur var det? :-)

Så, nu har jag läst och replikerat dina svar och frågor. Eftersom vi för en debatt så ställ gärna (hövliga) frågor till mig så ska jag försöka svara så gott jag kan. Jag har ibland inte så mycket tid framför datorn här. Det beror på vilka uppgifter vi har och hur mycket talibanerna ställer till med.
Med vänlig hälsning
World Traveller

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 november 2013 20:01

I 25 års tid har man sagt att det behövs för att vi kommer få brist på arbetskraft i framtiden. Men sedan början på 90-talet så har aldrig arbetslösheten legat under 5%. Och då är inte alla stödprojekt medräknande. Således behövs ingen arbetskraftsinvandring. Skulle det vara kompentensbrist så är det mycket mera effektivt och ekonomiskt att lägga pengarna på utbildning än invandring. Det är först när det är en brist på arbetskraft som invandring behövs. Men det borde väl vem som helst kunna förstå?

Du kanske lever i villfarelsen att man kan skapa jobb bara man vill? Om det bara vore så enkelt?

”Finns väl bostäder?” Man undrar ju var du bor någonstans? Eller om du har någon som helst koll på den verklighet vi andra tvingas leva i? I en avbefolkningsort kanske? Där man lever gott på A-kassa eller bidrag pga låga levnadsomkostnader? Prova att ta dig dit jobben finns? Fatta att det inte ovanligt att folk pendlar 3 timmar varje dag enkel väg för att ta sig till jobbet. Själv har jag 50-60 minuter enkel väg och jag både bor och jobbar inom Stockholm.
Inte heller får man hyresrätter särskilt lätt oavsett var de ligger. I Enköping, Västerås, Nynäshamn, Nyköping mfl har priserna skjutit i höjden för att folk inte har råd att bo i Stockholm och hellre pendlar.

Jag beklagar att din far är senildement. Men det kanske är bäst så att han inte är medveten om hur han behandlas. Att aldrig få komma ut, inte få den hjälp med hygien han behöver mm. Eller kunna se vilket fån hans son har blivit.

När du skriver ”papperslösa” så menar du illegala, dvs de som inte ens har ansökt om asyl eller fått avslag och inte vill lämna landet. De bidrar inte till samhället på något sätt. Allt för många av dem är kriminella och nu skall vi andra ge dem subventionerad sjuk och tand-vård till lägre pris än vad vi själva får betala? Allt medans man hör om nerskärningar i äldrevården. Du borde skämmas.

Givetvis är det inte bara vänstern som utför våld. Men de står för en stor majoritet av detta våld. Än mer beklämmande blir det med tanke på hur liten del av befolkningen de utgör. Inte nog med det, våldet har sitt tysta gillande högre upp i vänsterledningen.

Inte nog med att man pixlar dem, man gör människor med mörk hud ljusare för att man inte skall se att den är en invandrare. Vissa vita läggs ut på en gång, vissa när de blir dömda. Men det är väldigt sällan som någon med invandrarbakgrund läggs ut, vare sig före eller efter dom.

Brandbilar attackeras. Duger denna?
http://www.nssa.se/index.php?limitstart=469

Källa om betalda hemresor.
http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.3130361-fel-att-neka-flykting-bidrag-till-hemresa

 
Ingen bild

Magentan

12 november 2013 20:18


@ Äkta Svensk, som skrev: "Det finns 38 593 lediga jobb bara på arbetsförmedlingen."

Jaha, och det finns ca 410 000 arbetssökanden.
Drar du bort dina ca 38 600 ledig jobb, finns det fortfarande
371 400 arbetslösa kvar.

Som professor emeritus Assar Lindbeck, en av Sveriges mest kända och respekterade nationalekonomer, så snällt uttryckte det på en föreläsning vid Centerpartiets stämma i förra veckan: "Svensk arbetsmarknad är inte anpassad till den typen av invandring vi har av lågutbildade från utomeuropeiska länder."

Ca 15 procent i Sverige är utlandsfödda.
43% av Sveriges långtidsarbetslösa är utlandsfödda = en enorm överrepresentation
60% av utgifterna för socialhjälp i Sverige går till utlandsfödda = en enorm överrepresentation

 
Ingen bild

Äkta svensk

12 november 2013 21:05

World traveller.
Tack för dina svar och för att du kör civilisera.
Jag kommer inte att svara och det pga att dina lika på denna sida inte är det.

Att hoppa på min far och kalla honom senildement bara visar att det inte går att debattera här utan att det ska nedvärderas.

Men tack iaf.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 november 2013 21:17

Översättning: -Nu när ni har satt mig på plats så mycket att till och med jag inser det och skäms upp över öronen så lommar jag iväg skamsen med svansen mellan benen. Men jag måste ju ha något att skylla på.

 
Ingen bild

UncleBob

13 november 2013 01:09

Ett stort tack till Grävarna på Flashback! De hjälpte till att ta fram ytterligare belägg för Tårt-kvinnans förflutna som heroin-langare och multikriminell. Det som saknas är domar från 70-80 och 90talet.
Det kommer att bli en underbar trave att slå i huvudet på de vänstertomtar som försvarat Tårterskan/Heroindrottningen

 
Ingen bild

World Traveller

13 november 2013 07:11

Nemo Saltat Sobrius

Som sagt var - det är lätt att vara Sverigedemokrat. Man behöver bara hålla sig till sanningen :-)
Har äntligen blivit medlem och hoppas kunna hjälpa till lite under valet nästa år.
Önskar dig och alla andra Sverigevänner en god kommande helg

Med vänlig hälsning
World Traveller

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

13 november 2013 15:56

Jag tyckte att programmet var extremt förutsägbart.

Höjdpunkten var dock då Irene berättade om sin idol. Den vänsterextreme terroristen tillika bombaren Anton Nilson. Inte så konstigt att kriminella vänstermänniskor håller sig till varandra.

Där skulle Jenny och de andra ha avbrutit henne och tagit avstånd från henne. Men eftersom de alla är vänsterextrema terrorvurmande hycklare, så var det inte särskillt förvånande att de inte gjorde något, utan bara satt och lyssnade glatt på Irene.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Farbror Sven

17 november 2013 10:16

Om det inte är 100% nödvändigt så tittar jag överhuvudtaget inte på TV 4 ! Möjligtvis om det står att SD ligger på 50% !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se