thoralf

Alla inlägg under oktober 2013

Av Thoralf Alfsson - 3 oktober 2013 11:07

Idag blev jag minst sagt upprörd och väldigt besviken på hur Barometern agerar och sätter sina rubriker. Minst sagt sorgligt av ansvariga på Barometern.


Mitt genmäle på Ronja Ismail publicerades idag och i pappersupplagan var rubriken ok men när jag såg rubriken på nätet blev jag väldigt upprörd, inte minst på grund av att den omgavs med citattecken. Jag såg direkt att citatet inte fanns i mitt genmäle utan var komponerat av ansvarig på Barometern. Med andra ord en ren förfalskning av Barometern! Läs mitt genmäle! Går fortfarande att kommentera.


 

Rubriken är nu ändrad men jag kan inte säga att jag är nöjd med rubriksättningen som ändå är missvisande.


Detta bevisar utan minsta tvivel vilken agenda som driver de anställda på Barometern. Det handlar inte om objektivitet som ansvariga ständigt och jämnt hävdar. Enligt dessa är det bara ledarsidan som har en politisk slagsida.


I detta fall handlar det enbart om att försöka framställa mig och därmed också Sverigedemokraterna i en så dålig dager som möjligt. De anställda tycks tro att man kan ta till vilka medel och metoder som helst för att uppnå detta syfte, med ansvarigas goda minne.


Jag förväntar mig en ursäkt från den som är ansvarig för rubriken men även från chefredaktören. Jag har även begärt att en ursäkt skall införas.


Jag överväger starkt en anmälan till Pressombudsmannen med anledning av detta övertramp.


När det gäller Barometerns ledarsida har man uppenbarligen beröringsskräck för Sverigedemokraterna. Man kan se hur dessa ledarskribenter konsekvent utelämnar SD i sina artiklar.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 2 oktober 2013 21:19

 


I kvällens Smålandsnytt avslöjar man hur företaget Plusfamiljen AB utnyttjar arbetskraftsinvandringen till att ge familjer som fått avvisningsbeslut och lämnat landet en möjlighet att återvända och få permanenta uppehållstillstånd.


Nu var givetvis inte detta avsikten med inslaget i Smålandsnytt men det blir konsekvensen av reportaget. Om man nu ser på inslaget med kritiska ögon.


Företaget Plusfamiljen AB har skapat ett jobb för familjefadern i den romska familjen utan att anmäla det till arbetsförmedlingen, bara det är minst sagt anmärkningsvärt. Syftet har endast varit att uppnå ett enda syftet att ge familjefadern ett jobb i Sverige genom arbetskraftsinvandringsreglerna.


Det visar utan tvivel på hur fullständigt tokigt de nya reglerna för arbetskraftsinvandring fungerar. Företaget Plusfamiljen tar lagen i egna händer och mer eller mindre kör över Migrationsverket. Hur många tror att detta är enda företaget som sysslar med den här typen av verksamhet.


Dessa nya regler för arbetskraftsinvandring måste skrotas och en återgång till de gamla reglerna måste ske omgående.


Se reportaget från Smålandsnytt eller läs artikel hos Smålandsnytt.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 2 oktober 2013 16:20

Jag har ännu inte skrivit något om den friande våldtäktsdomen från Svea hovrätt. Vad jag har för uppfattning i den frågan kan nog knappast någon undgå att förstå om man följt bloggen en längre tid.


Jag har skrivit om dessa gruppvåldtäkter som oftast eller nästan uteslutande utförs av personer med invandrarbakgrund vid ett antal tillfällen på bloggen.


Idag läste jag dock en bra sak angående våldtäktsfallet som jag anser fler skall ta del av.


http://www.magasinetparagraf.se/kronikor/valdtakten-pa-15-aringen-i-tensta


Av Thoralf Alfsson - 1 oktober 2013 23:08

Sven-Olof Sällström gjorde en riktig pondus insats i dagens morgonprogram i SVT. Jag har aldrig sett den normalt så arrogante Carl B Hamilton vara så blek och försiktig.


”Har du inget hjärta, Carl” sved uppenbarligen rejält och gjorde säkert intryck på tittarna. Till och med programledaren verkade både tagen och imponerad av Sven-Olof Sällström. Det märkliga var att alla vanliga floskler mer eller mindre helt saknades. Att Sven-Olof därtill fick sista ordet var också märkligt. På något sätt kändes det som ett genombrott för Sven-Olof som finanspolitisk talesperson för SD.


Det känns alldeles utmärkt inför morgondagen då vår skuggbudget skall presenteras av Sven-Olof Sällström, Mattias Karlsson och Per Ramhorn, om jag fått rätt information.Däremot har vårt pressmeddelande om att vi i vår skuggbudget föreslår en höjning med 4 kronor av reseavdraget för resor till och från jobbet inte tagits upp i media. I varje fall inte av SVT och Aktuellt. Där pratades det bara om Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Vänsterpartiets skuggbudgetar.


Läs pressmeddelande


 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se