thoralf

Alla inlägg under oktober 2013

Av Thoralf Alfsson - 23 oktober 2013 11:04

Igår skrev jag om hur jag upplever media och journalisters mycket otrevliga agerande och då speciellt kvällspressen och Expo:s medarbetare.


Idag får vi ett mycket graverande exempel på vad jag menar av Aftonbladet. Enligt deras synsätt tycks stasimetoder vara fullt acceptabelt för att förfölja och diskriminera oliktänkande i samhället. Att få ut personuppgifter angående donationer via paypal till Avpixlat och dessutom sedan kontrollerat var dessa personer arbetar. Något som definitivt inte har att göra med var dessa personer ägnar sig åt på sin fritid. När man sedan till på köpet ringer upp den anställdes arbetsgivare och ställer frågor om detta har Aftonbladet utan tvekan gått över gränsen över vad som kan vara lagligt.


Jag säger bara ”fy faen” vilka stasifasoner man ägnar sig åt på Aftonbladet!


Om inte samhället reagerar på Aftonbladets agerande och publicering så har vi fått ett samhälle som är på väg mot ren åsiktsfascism.


Artikel Aftonbladet

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 22 oktober 2013 09:05

Varje gång telefonen ringer och displayen visar dolt nummer känner jag ett stort obehag och en stark känsla av olust men jag har ändå i stort sett alltid svarat. I nio fall av tio är det någon journalist som ringer eller Expo.


Igår ringde en person från Expo. Mitt obehag och känsla av olust blir inte mindre av att det är någon från Expo, snarare blir man bara mer obehaglig till mods och orolig. Jag vet ju att det inte är en vänlig människa utan någon som tycker illa om mig, kanske till och med hatar mig och som inte vill mig något gott. Han är inte objektiv och har ett ärligt syfte med sitt samtal, utan är bara ute efter att få ett citat han kan använda för att skada mig politiskt! Med andra ord en person från Expo vill bara göra mig illa genom att skada mitt anseende och förtala mig inom lagens gränser. Det är den nakna och bistra sanningen! Därför svarar jag aldrig på deras frågor utan säger bara att jag har ingen kommentar och sedan är samtalet slut för min del men det respekterar de aldrig, utan fortsätter tjata och till slut får man ”lägga på luren” med vetskapen att man snart får läsa något mindre trevligt på deras hatiska webbsida.


En Expo anställd är aldrig objektiv utan har en agenda som går ut på att skada mig och mitt parti. Detta spiller givetvis även över på mina barn och andra anhöriga och mina vänner som indirekt även drabbas. Dessa artiklar lockar dessutom ut diverse ”lustiga” människor som däremot inte drar sig för att begå som t.ex olaga hot.


Expo:s medarbetare har dessutom hela den politiskt korrekta mediakåren i ryggen som gladeligen plockar Expo:s snedvridna alster till sina egna redaktioner. På Aftonbladet och Expressen har man sedan sina egna murvlar som rotar runt och kommer med egna tolkningar av samma material som dessutom kan vara kryddade med diverse felaktigheter. Här gäller ingen seriös och hederlig journalistik, utan här gäller dubbla måttstockar och arbetssätt. En regel gäller för 7-klöverns politker och en helt annan för Sverigedemokraterna.


Dessutom står inte bara den politiskt korrekta mediakåren och hejar på Expo utan mängder av riksdagledamöter från 7-klövern, artister, kändisar, fackförbund och till och med Svenska kyrkan stödjer Expo:s personförföljelse. Stigmatisering är bara förnamnet på det som pågår i Sverige.


Jag tycker dessutom att det är väldigt fegt att ringa med dolt nummer! Att inte våga stå för något är bara ynkligt och ett svaghetstecken. Att inte visa vem man är när man ringer är ren feghet.


Från och med idag slutar jag svara på samtal med dolt nummer!


 


I söndags skrev jag ett blogginlägg om Islam Net i Norge. Jag har av Expo och andra vid ett flertal tillfällen utpekats som islamofob. Det är dokumenterat! Första gången hamnade inte bara jag på Expo:s lista över islamofober utan även journalisten Kurt Lundgren som ilsknade till rejält och tog debatten med Expo. Läs artikel från Ölandsbladet.


Att 1500 muslimer som samlats i Oslo, vårt vackra grannland i väster, anser att otrohet skall bestraffas med döden genom stening är minst sagt skrämmande. Det handlar inte om en liten sekt på något tiotal personer, utan flera tusen människor boende i Norge. Hade detta skett i Islamabad, Bagdad, Kabul eller i Mecka hade jag inte reagerat så mycket men nu var det i Oslo.


Hur många fler delar samma åsikt i Skandinavien? Gissningsvis väldigt många och det skrämmer mig! Det inte bara skrämmer mig det gör mig dessutom rädd. Rädd för att ingen vågar protestera mot dessa religiösa fanatiker! Jag har aldrig hört någon riksdagsledamot från 7-klövern protestera mot t.ex sharialagar i riksdagen eller i någon debattartikel. Möjligen beror det också på en rädsla, en rädsla för att bli utpekade som islamofob av svensk pk-media.


Har någon hört den moderate riksdagsledamoten Abderizak Waberi protestera mot stening som straff för otrohet. Nej, det är tyst som i graven! Det är beklämmande och ynkligt av en moderat riksdagsledamot som istället borde vara den som leder ”motståndet” mot stenålderskulturen men så är inte fallet.


Jag är rädd för den utveckling som pågår i västvärlden och i Sverige och hur man från etablissenmangets sida fjäskar för islam. Det mest oroande är kanske Svenska kyrkans obegripliga hållning om man betänker hur kristna förföljs i muslimska länder.


Jag kommer på min blogg fortsätta lyfta fram alla sjuka saker inom islam och vad som pågår i vårt land eller i våra grannländer. Oavsett om någon kallar mig för islamofob eller inte. Jag rädds som sagt var inte att bli kallad islamofob. Jag är både rädd och skrämd över utvecklingen i vårt land och över den naiva hållning som etablissemanget uppvisar!

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 20 oktober 2013 17:11

En islamsk organisation i Norge vill införa dödsstraff för våldtäkt (sharialagar) om man skall tro vad de skriver på sin hemsida. Men bara om kvinnan bär heltäckande klädesdräkt hijab.


Enhver kvinne bruker den islamske hijaben, dvs. at hele kroppen er dekket unntatt ansiktet og hendene opptil håndleddet. Dersom en mann likevel utøver voldtekt, dømmes han til døden.”


Organisationen kallar sig för Islam Net och startades 2008 av Fahad Qureshi. Nyligen förbjöds organisationen vid Oslo universitet.


”Organisationen bryter mot vår värdegrund”, säger universitetsrektorn Ole Petter Ottersen till studenttidningen Universitas. Han hänvisar bland annat till en krönika skriven av Fahad Qureshi, ledare för Islam Net, som menar att ”samma grunder som används för att rättfärdiga homosexualitet kan användas för att rättfärdiga incest”.
Quereshi menar att Islam Net blivit missförstådda, och tycker att universitetet diskriminerar hans organisation.


Lyssna på vad Fahad Qureshi och andra säger på detta klipp från en konferens tidigare i år. Han får dessutom med sig alla 1500 en, i varje fall med handuppräckning.Hur skall dessa människor någonsin kunna integreras i ett västerländsk land, Norge eller Sverige? De accepterar inte vår lagstiftning, de accepterar inte vår religion, de accepterar inte vår kultur och de accepterar inte våra värderingar.

Hur kan de trivas i våra länder? Vad gör de i Norge? Vad gör de i Sverige? Det bästa vore om de återvände till sina hemländer där de kan utöva sina egna lagar, kultur och religion!


Hur kan vi ha en minister som tror att dessa människor kommer att integreras i vårt samhälle? Hur naiv är du, Ullenhag? Javisst, du är ju folkpartist ;-)


På föreningens hemsida finns mängder av mycket märkliga texter och påståenden. Avsnittet om hijab är väldigt talande för den inskränkthet och hyckleri som råder inom islam. Vilket gör den så otroligt otäck och farlig. På den aktuella sidan finns bland annat följande statistik.


 

En minst sagt märklig statistik. Nu är detta inte några verkliga siffror utan det är omräknade siffror enligt följande text. Alla förstår säkert vilket mönsterland som Saudi-Arabien är för muslimer i Norge.


Ifølge Statistisk sentralbyrå ble det anmeldt 635 voldtekter i Norge i 20015. Den daværende befolkningen i Norge var på 4,5 millioner1. Dette tilsvarer en voldtektsrate på 14,1 per 100.000 innbygger. Som nevnt tidligere hadde Saudi-Arabia 47 registrerte voldtekter i 2001 og en voldtektsrate på 0,22 per 100.000 innbygger.

For å rettferdiggjøre sammenligningen er man nødt til å multiplisere 635 med 5, fordi innbyggertallet på den tiden var fem ganger høyere i Saudi-Arabia enn i Norge. Dette tilsvarer signifikante 3.175 voldtekter i Norge mot kun 47 voldtekter i Saudi-Arabia! Eventuelt 635 voldtekter i Norge mot kun 9 voldtekter i Saudi-Arabia, om man heller vil dividere Saudi-Arabias populasjon på fem. I henhold til befolkningssammenligningen forteller dette at for hver kvinne som blir voldtatt i Saudi-Arabia, blir 68 kvinner voldtatt i Norge.

Vi vet ju också att i Saudi-Arabien döms kvinnan ofta till hårda piskstraff om hon utsatts för en våldtäkt. Jag gissar också att hon får utstå mycket spott och spe inom familjen och släkten. Något som knappast ökar anmälningsbenägenheten i Saudi-Arabien men det är av underordnad betydelse förstår jag när jag fortsätter att läsa under detta avsnitt. Det tas nämligen också upp att det är väldigt få av våldtäktsmännen som döms vid domstolar i Norge.


Dette betyr at om noen utøver voldtekt i Norge er sjansen for å i det hele tatt få den juridiske straff for voldtekt ca 1/180. Hvis man utøver 180 voldtekter i Norge vil man sannsynligvis bare ved ett tilfelle få den juridiske straffen! Det er altså kun 0,53 % sjanse for å bli dømt om man begår voldtekt i Norge. Det er fritt frem for voldtekt i Norge.


Jag blir minst sagt beklämd över den retorik som Islam Net använder när man sedan använder dessa "konstgjorda" uppgifter till att rättfärdiga sina krav på sharialagar och att kvinnan skall bära hijab i Norge.


Man kan forestille seg et scenario hvor den islamske hijaben blir praktisert i USA; dersom urene og skamløse tanker oppstår hos en mann i det øyeblikket han ser på en kvinne, senker han blikket med det samme. Enhver kvinne bruker den islamske hijaben, dvs. at hele kroppen er dekket unntatt ansiktet og hendene opptil håndleddet. Dersom en mann likevel utøver voldtekt, dømmes han til døden. I et slikt scenario, vil voldtektsraten øke, forbli den samme, eller vil den avta?


Så snart islamsk lovgivning blir iverksatt vil naturlig positive resultater være uunngåelige. Hvis islamsk lovgivning blir praktisert i hvilken som helst del av verden, om det er Amerika eller Europa, vil samfunnet oppleve lettelse. Hijab lukker dørene for seksuell diskriminering av kvinner. Man skal ikke dømme en kvinne etter utseende, det er andre kvaliteter som bør være de avgjørende faktorer. Hijaben har automatisk den effekten at kvinnen ikke blir sett på som et sex-objekt. Hijab degraderer ikke kvinner, men hever dem og beskytter deres kropp og ærbarhet.


Det framgår med all tydlighet att de våldtäkter som begås i Norge men även givetvis också i Sverige inte är mannens fel, enligt Islam Net. Det är våra lagars fel och att norska o svenska kvinnor inte bär hijab, burka eller niqab som är orsaken till det höga antalet våldtäkter.


Många har nog sett detta klipp från Oslopolisen men i detta sammanhang är det minst sagt aktuellt igen.Jag är islamofob och jag kan överhuvudtaget inte förstå att någon med kristen uppväxt kan vara något annat än islamofob. Jag begriper inte heller hur svenska kyrkan kan fortsätta sitt fjäskande med islam, det är fullständigt obegripligt för mig. Att det finns vissa politiker som fjäskar för islam är också obegripligt men vi vet att vissa människor kan gå väldigt långt för att vinna personliga fördelar, inte minst ekonomiskt. Den som bekänner sig till alla människors lika värde borde ta avstånd från islam både som religion och ideologi.


Som avslutning lägger jag upp Richard Jomshofs anförande om islam från onsdagens debatt i riksdagen. Jag tror detta klipp kommer visas lång tid framöver. Det kommer bli ett klassiskt anförande som kanske vänder synen på islam i Sverige. Översätts det även till engelska kommer det säkert visas världen över och stärka Sverigedemokraternas anseende ute i Europa och hela västvärlden.


Av Thoralf Alfsson - 19 oktober 2013 19:40

 

Peter Akinder lika falsk som Tele2!


Peter Akinder på Östrans ledarsida glömmer bort att nämna mig och vem det var som kom med uppgifterna om Tele2:s osmakliga fakturor till polisen. Nu är väl sanningen och hederlighet inget som kännetecknar en socialdemokratisk ledarskribent, inte heller Peter Akinder. Undrar om han lärde sig sina färdigheter under sin tid som talskrivare åt statsminister Göran Persson.


 

"Vår tidnings avslöjande" Ja, du Peter Akinder! En liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Bara en fråga om vilken tuva.


Det blir nog inga fler tips till Östran i fortsättningen, så länge som sådana som Peter Akinder står för en sådan fräck falskhet


All heder vill jag dock ge Ulf Carlsson på Östran som utan att vara tvungen plockade med några citat från mitt blogginlägg om Tele2. Jag gissar att han fick ta skit för detta från Peter Akinder o Joakim Carlsson


Att ta upp icke politiskt korrekta frågor är alltid känsligt. Det kan vara massinvandringen men det kan också vara den svenska flaggan. Östrans krönikör Joakim Carlsson har flera gånger senaste tiden nämnt mig i raljerande ton i flera av sina krönikor. Idag ägnar han hela sin krönika åt att raljera över några av mina blogginlägg. Här kommer ett litet smakprov på hans raljerande.


 


Behöver egentligen kommenteras ytterligare, texten talar sitt eget språk!


En annan som gick i taket över mitt blogginlägg om Camp Sweden och deras flaggor var givetvis Markku Ahonen. I en insändare i Östran angrepp han mig på sitt sedvanliga sätt (finns ej på nätet). Idag publicerades mitt genmäle i Östran. Jag hoppas att Joakim Carlsson läser det. Mitt genmäle finns inte heller på nätet men jag har ju texten och här nedan kan du läsa mitt genmäle.


Markku Ahonen det finns inga varianter på den svenska flaggan! Det är i lag mycket noggrant reglerat hur den svenska flaggan skall se ut.


Att ställa frågan varför svenska flaggan inte duger på läktaren vid Sveriges fotbollslandskamper är inte politiskt korrekt. Jag ställde den frågan i ett blogginlägg efter Sveriges match mot Österrike och spekulerade lite i orsakerna till att Camp Sweden köpt in hela 1000st flaggor till Sveriges landskamper. Ingen av dessa är dock den svenska flaggan utan flaggorna har mer utseendemässigt gemensamt med den ukrainska flaggan än den svenska, då korset tycks saknas på samtliga 1000 inköpta flaggor.


Det svenska folket har fått lära sig att det kan vara kränkande mot alla nysvenskar att vifta/hissa den svenska flaggan. Att vara lite nationalistisk är olämpligt enligt många, inklusive Markku Ahonen. Att den svenska flaggan innehåller ett kors som visar vår starka koppling till kristendomen är enligt vissa ett problem. Frågan har till och med diskuterats inom EU och informella önskemål om att korset skall tas bort från flaggan har rests. Detta gäller även för Danmark, Finland och Grekland där det uppmärksammats i media.


På vår nationaldag firas inte längre det svenska, utan det mångkulturella och nya invandrare hälsas välkomna till Sverige. Vid skolavslutningar förekommer knappast några svenska flaggor och skolavslutningar i kyrkan undviks eller stoppas. Till skillnad mot de skolavslutningar jag hade i min barndom då vi gick till kyrkan med både stora och små flaggor i tåget av skolklasser.


Enda gången det varit accepterat att vara lite nationalistisk enligt de politiskt korrekta är under sportevenemang men nu tycks det även vara slut på detta om man skall tolka Camp Swedens val av flaggor. Eller är detta ännu ett tecken på den integration som bedrivs i samhället av alliansen och de rödgröna där den svenska identiteten skall förminskas?


När jag ställde frågan varför den svenska nationsflaggan inte duger till ansvariga för Camp Sweden kom svaret som ett öppet brev där jag hängdes ut som en extrem bloggare och frontfigur mot Camp Sweden. Sättet att besvara min enkla fråga ger dock mer ”lök på laxen” i de farhågor jag har angående Camp Sweden.


Under matchen mot Österrike hejade, jublade jag och som avslutning skrek jag mig hes när Zlatan satte segermålet i den 86:e minuten. Målet som kvalificerade Sverige till playoff! På måndag kan dock Sverige lottas att möta Ukraina i playoff-spelet. Hur kommer i så fall Camp Sweden göra med sina 1000 flaggor som mer liknar Ukrainas än Sveriges nationsflagga?


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna


Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2013 23:43

För några veckor sedan blev jag rejält påhoppad för att jag försvarade polisens möjligheter att kartlägga kriminella grupperingar även om de hade en etnisk gemensam grund. Lite av ett drev gick emot mig i riksmedia men även i vår lokala media. Jag fick dessutom mota diverse otrevliga mejl från politiskt korrekta individer.


Justitieminister Beatrice Ask var också ute och kritiserade Malmöpolisen tillsammans med rikspolischefen Bengt Svensson i ganska hårda ordalag. Inte minst förekomsten av register. Sedan dess har det blivit ganska tyst om de så kallad romregistren.


Idag går Beatrice Ask ut och vill ha mer omfattande register och dessutom skall registren vara tillgängliga för fler poliser! Läs artikel i DN.


Är det så att justitieminister Beatrice Ask har fått en lektion i polisarbete och nu ändrat uppfattning. Har hon fått lite kött på benen när det gäller romregistret och nu insett vilken nytta polisen kan ha av dessa kartläggningar när det gäller förebyggande arbete eller att utreda begångna brott.


Det kan även var en indikation på att utredningarna om romregistren kommer att läggas ner och därför vågar Beatrice Ask föreslå mer omfattande register.


Nu förväntar jag mig även att folkpartiets riksdagsledamot Roger Haddad som även är ledamot av rikspolisstyrelsen kräver justitieminsterns avgång som en konsekvens av tidigare uttalanden från Roger Haddad. Läs artikel i DN.


De senaste dagarna har tidningarna varit fulla av hyllningar av Henrik Rydström. Han får inte ett förlängt kontrakt med Kalmar FF. Alla har höjt honom till skyarna. Ingen har varit större i Kalmar FF än Henrik Rydström. Till och med Lars Ohly har skrivit något på twitter som citeras i media.


Henrik Rydström skriver själv på sin blogg hur han fick beskedet och gråtande reste sig från mötet och lämnade Guldfågeln arena för att gråtande köra hem till det etniskt homogena Boholmarna och trösta sig i soffan. Ett ganska omoget beteende som samtidigt visar på vilken skyddad värld som fotbollslivet kan vara. Välkommen ute i världen Rydström!


Nu behöver nog inte Rydström oroa sig för framtiden. I varje fall inte som de andra 2700 arbetslösa i Kalmar kommun.


Henrik Rydström och jag har ju haft några dispyter genom media under åren. Men nu är nog frågan om inte Socialdemokraterna kommer uppvakta Rydström och erbjuda honom en valbar plats till kommunfullmäktige.


För några veckor sedan fick jag ett mejl med lite statistik gällande Henrik Rydström. Synar man den statistiken är det svårt att förstå hyllningskören i media och på sociala medier på nätet. Statistiken kan vara brutal!


Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2013 18:47

 

 


Ett minst sagt intressant möte. Läs artikel i DN

Av Thoralf Alfsson - 17 oktober 2013 12:51


Om inte klippet fungerar använd följande länk

Av Thoralf Alfsson - 17 oktober 2013 09:19

Efter att jag läst medias artiklar angående onsdagens partiledardebatt så inser jag alltmer att den nya taktiken angående Sverigedemokraterna är att vårt parti skall osynliggöras. Det är mer eller mindre omöjligt att hitta någon artikel där Jimmie Åkesson omnämns.


Nu får i och för sig de andra mindre partierna också lite utrymme. I DN omnämns Gustav Fridolin ganska ironiskt och jag kan tänka mig att det bland annat syftar på replikskiftet med Jimmie Åkesson.


”Gustav Fridolin axlar manteln som riksdagens empatiska överstepräst men gör mycket lite för att tydliggöra för väljarna i vilka frågor Miljöpartiet och Socialdemokraterna står enade.”


Socialdemokraternas Mikael Damberg var dock smart i sin retorik när han ställde Reinfeldt till svars för de skenande kostnaderna för ekonomiskt bistånd (socialbidrag) och tog flera kommuner som exempel. Reinfeldt blev givetvis svarslös på denna fråga då han inte kunde säga att det beror på massinvandringen. Smart gjort av Damberg!


Partiledardebattens lågvattenmärke stod inte helt oväntat en pressad Annia Lööf för när hon i en replik till Jimmie pratade om ”brun populism”. Jimmie avväpnade dock henne elegant med att säga att han inte sjönk så lågt och ägnade sig åt den typen av låga retorik. Vilket skickade Annie Lööf till skampålen!


Jimmie gjorde som vanligt bra ifrån sig. Personligen tyckte jag det var bra att han lyfte kärnkraften mot vindkraften under ett replikskifte med Jan Björklund där Jimmie påtalade de enorma subventionerna för vindkraften. Se replikskiftet.Tyskland har subventionerat sig in i en mer eller mindre helt omöjlig situation genom sin så kallade ”energivende” där man skall ersätta kärnkraften med andra energikällor. Igår läste jag följande i Dagens Industri.


”Den subventionerade vind- och solkraften har fått brett genomslag i Europa och framför allt i Tyskland. När väderförhållandena är de rätta skapar de ett elöverskott som pressar priserna, eftersom kärn- och kolkraft inte enkelt kan startas och stängas av.

I juni i år betalade till och med kraftbolagen i Tyskland användarna för att konsumera el. Det stora elöverskottet hotade nämligen att skada kraftnäten.

Tillsammans skapar faktorerna den perfekta stormen på en imperfekt marknad. Och det är svårt att se hur en långsiktig lösning ser ut.”


Jag anser att Sverige är på väg in i en liknande situation om inte vår energipolitik förändras inom kort. Dagens situation kan delvis liknas vid en nedläggning av kärnkraften på några decenniers sikt om inte nya beslut tas om att ersätta befintliga reaktorer.


Att leva i den tron att förnyelsebar energi, som vindkraft och solenergi klarar den omställning är både naivt och korkat.


I nästa vecka kommer jag besöka vindkraftsindustrins största evenemang i Sverige, Vind 2013, och förmodligen lyssna till många naiva och politiskt korrekta personer. Men det lär jag få återkomma till i blogginlägg i slutet av nästa vecka.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se