thoralf

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2013

JAG ÄR RÄDD

Av Thoralf Alfsson - 22 oktober 2013 09:05

Varje gång telefonen ringer och displayen visar dolt nummer känner jag ett stort obehag och en stark känsla av olust men jag har ändå i stort sett alltid svarat. I nio fall av tio är det någon journalist som ringer eller Expo.


Igår ringde en person från Expo. Mitt obehag och känsla av olust blir inte mindre av att det är någon från Expo, snarare blir man bara mer obehaglig till mods och orolig. Jag vet ju att det inte är en vänlig människa utan någon som tycker illa om mig, kanske till och med hatar mig och som inte vill mig något gott. Han är inte objektiv och har ett ärligt syfte med sitt samtal, utan är bara ute efter att få ett citat han kan använda för att skada mig politiskt! Med andra ord en person från Expo vill bara göra mig illa genom att skada mitt anseende och förtala mig inom lagens gränser. Det är den nakna och bistra sanningen! Därför svarar jag aldrig på deras frågor utan säger bara att jag har ingen kommentar och sedan är samtalet slut för min del men det respekterar de aldrig, utan fortsätter tjata och till slut får man ”lägga på luren” med vetskapen att man snart får läsa något mindre trevligt på deras hatiska webbsida.


En Expo anställd är aldrig objektiv utan har en agenda som går ut på att skada mig och mitt parti. Detta spiller givetvis även över på mina barn och andra anhöriga och mina vänner som indirekt även drabbas. Dessa artiklar lockar dessutom ut diverse ”lustiga” människor som däremot inte drar sig för att begå som t.ex olaga hot.


Expo:s medarbetare har dessutom hela den politiskt korrekta mediakåren i ryggen som gladeligen plockar Expo:s snedvridna alster till sina egna redaktioner. På Aftonbladet och Expressen har man sedan sina egna murvlar som rotar runt och kommer med egna tolkningar av samma material som dessutom kan vara kryddade med diverse felaktigheter. Här gäller ingen seriös och hederlig journalistik, utan här gäller dubbla måttstockar och arbetssätt. En regel gäller för 7-klöverns politker och en helt annan för Sverigedemokraterna.


Dessutom står inte bara den politiskt korrekta mediakåren och hejar på Expo utan mängder av riksdagledamöter från 7-klövern, artister, kändisar, fackförbund och till och med Svenska kyrkan stödjer Expo:s personförföljelse. Stigmatisering är bara förnamnet på det som pågår i Sverige.


Jag tycker dessutom att det är väldigt fegt att ringa med dolt nummer! Att inte våga stå för något är bara ynkligt och ett svaghetstecken. Att inte visa vem man är när man ringer är ren feghet.


Från och med idag slutar jag svara på samtal med dolt nummer!


 


I söndags skrev jag ett blogginlägg om Islam Net i Norge. Jag har av Expo och andra vid ett flertal tillfällen utpekats som islamofob. Det är dokumenterat! Första gången hamnade inte bara jag på Expo:s lista över islamofober utan även journalisten Kurt Lundgren som ilsknade till rejält och tog debatten med Expo. Läs artikel från Ölandsbladet.


Att 1500 muslimer som samlats i Oslo, vårt vackra grannland i väster, anser att otrohet skall bestraffas med döden genom stening är minst sagt skrämmande. Det handlar inte om en liten sekt på något tiotal personer, utan flera tusen människor boende i Norge. Hade detta skett i Islamabad, Bagdad, Kabul eller i Mecka hade jag inte reagerat så mycket men nu var det i Oslo.


Hur många fler delar samma åsikt i Skandinavien? Gissningsvis väldigt många och det skrämmer mig! Det inte bara skrämmer mig det gör mig dessutom rädd. Rädd för att ingen vågar protestera mot dessa religiösa fanatiker! Jag har aldrig hört någon riksdagsledamot från 7-klövern protestera mot t.ex sharialagar i riksdagen eller i någon debattartikel. Möjligen beror det också på en rädsla, en rädsla för att bli utpekade som islamofob av svensk pk-media.


Har någon hört den moderate riksdagsledamoten Abderizak Waberi protestera mot stening som straff för otrohet. Nej, det är tyst som i graven! Det är beklämmande och ynkligt av en moderat riksdagsledamot som istället borde vara den som leder ”motståndet” mot stenålderskulturen men så är inte fallet.


Jag är rädd för den utveckling som pågår i västvärlden och i Sverige och hur man från etablissenmangets sida fjäskar för islam. Det mest oroande är kanske Svenska kyrkans obegripliga hållning om man betänker hur kristna förföljs i muslimska länder.


Jag kommer på min blogg fortsätta lyfta fram alla sjuka saker inom islam och vad som pågår i vårt land eller i våra grannländer. Oavsett om någon kallar mig för islamofob eller inte. Jag rädds som sagt var inte att bli kallad islamofob. Jag är både rädd och skrämd över utvecklingen i vårt land och över den naiva hållning som etablissemanget uppvisar!

 
 
Ingen bild

Läckan

22 oktober 2013 09:24

Det var länge sedan jag slutatde svara på okända samtal. Finns ingen anledning att gömma sitt nummer. Så gör det Thoralf, du missar inget. Möjligtvis radiotjänst när de ringer som okänd på söndagkvällar.

Expo en organisation som under sina vingar inte har bara en utan fler kriminella skall du hålla dig ifrån, prata inte med dem.

Ibland undrar man dock om inte någon i toppen samarbetar med Expo?

 
Ingen bild

Pellesnick

22 oktober 2013 09:26

När man läser de du skriver så blir man rädd som fan. Nu när Svenska kyrkan smeker dom Muslimska dårarna som jag smeker en katt så kommer jag att lämna kyrkan direkt. Jag hoppas att fler med mig gör samma sak.
Mvh
Pellesnick

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 oktober 2013 09:27

Gillar inte heller det som kallas religion, och som tvingar sig på försvarslösa medborgare.
Gick ur Svenska kyrkan för några år sedan av anledningen att dom verkar inte veta längre vad dom tror på, och senaste beviset är valet av Ärkebiskop, kanske inte just hennes person utan mera dom som valde in henne. Vad tror dom på?

Problemet är att jag inte kan gå ur Islam på samma sätt, det tränger sig på vad man än ser och hör på radio, tidningar och Public Service SVT.

Kan vi inte slippa denna enorma reklamkampanj för något vi inte vill ha?

 
Ingen bild

Pepparholm

22 oktober 2013 09:32

Googla "Styrelsen Expo Styrelse" så framgår det vilka som styr denna avkomma från STASI.

 
Ingen bild

Niklas R

22 oktober 2013 10:06

Bättre att säga att man får islamonausea då det är en bättre förklaring på ens reaktion på den primitiva och repressiva islamiskakulten.

Nicolai Sennel ger en bra förklaring här:
http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/01/islamonausea-not-islamophobia.html

 
Ingen bild

Cavatus

22 oktober 2013 10:17

Thoralf! Du ska aldrig svara med namn. Du ska svara "hallå". Sedan om den andra säger "hallå" säger du "vem är det jag talar med?" Om vederbörande frågar om det är Thoralf, svarar du varken ja eller nej utan säger "vem är det som frågar?".

Du kan gå vidare och säga att du inte svarar på frågor från folk med dolt nummer, "men kan du vara vänlig och uppge ditt nummer så ska jag se till att du blir uppringd vid tillfälle av den du söker". Osv osv. De ska ALDRIG få överhanden. Ställ alltid motfrågor. Svara aldrig på något.

Så behandlar jag telefonförsäljare och det är mycket effektivt. Expofolket är inte bättre än telefonförsäljare, tvärtom är de sämre. De ska behandlas som det avskum de är med sina försåtliga avsikter.

Ni missade väl inte Julia Caesars söndagskrönika där hon avslöjar ärkebiskopens samband med Stasi? Riktigt, riktigt hårresande!

 
Ingen bild

AWSvensson

22 oktober 2013 10:18

Det är alldeles uppenbart att EXPO:s glansdagar är ett minne blott, personer som Alex Bengtsson o Pohl jobbar numera i stark motvind ,deras åhörare o fans är den begränsade skara av medlöpare som tagit som uppgift att till varje pris, och då menar jag till varje pris, misskreditera sverigedemokraterna därför att de utgör ett hot mot den etablerade politiska ordningen . Avsikten är att med terror skrämma SD politiker , så håll ut tiden kommer fortare än vi anar när sådant som EXPO ses som gamla DDR och ingen vill höra talas om.

 
Ingen bild

Kurtan

22 oktober 2013 10:25


Appropå den svenska kyrkan som tydligen har blivit infiltrerad av Hin Håle själv, så läste jag någonstans följande intressanta observation:

Förr så lämnade folk den svenska kyrkan för att de inte längre var troende!

I dagens "skruvade" Sverige så lämnar folk den svenska kyrkan för att de ÄR troende!

Ligger något i det eller hur....?
MVH


 
Ingen bild

Stig

22 oktober 2013 10:38

Själv är jag stolt islamofob

 
Ingen bild

adis

22 oktober 2013 10:55

finns inget som heter izlamofob de är påhittat .. fast expo verkar lida av nazifobi,,,,

 
Ingen bild

Markku Ahonen

22 oktober 2013 11:02

"Oavsett om någon kallar mig för islamofob eller inte. Jag rädds som sagt var inte att bli kallad islamofob".
Men herregud Alfsson, har du inte koll på vad du själv skriver? Gå tillbaka till ditt föregående blogginlägg där du svart på vitt skriver "jag är islamofob..."

 
Ingen bild

Susanne Larsen

22 oktober 2013 11:06

Thoralf du har som vanligt skrämmande rätt och man får mycket att fundera över när man läst din blogg, mycket bra!!

En sak som bekymrar mig dock är, Svenskarna flydde i början svenska kyrkan för att spara in dessa futtiga tusenlappar per år som det kostade, men idag är det bara halva sanningen. Idag går Svenska folket även ur Svenska kyrkan för att den idag försöker tillmötesgå en ideologi/religion som egentligen är helt tvärtemot vad kristendomen är och står för, eller har blivit de senaste 1000 åren.
Vad jag kan tycka är att FLER Svenskar borde gå med i Svenska kyrkan för att stävja en fortsatt utveckling åt den muslimska ideologin.

Jag menar kämpar man mot "djävulen" borde man väl försöka att ha Gud på sin sida!! Eller??
Vill tillägga att jag inte är praktiserande troende, men som de flesta Svenskar är jag uppfostrad med en kristen grundsyn och lagar som är grundade på 10 Guds budord! Fler Svenskar borde även inom kyrkan ta sitt ansvar och gå tillbaka till kyrkan eller i alla fall visa sitt engagemang när det gäller kyrkoval! Utan Svenska kyrkan kommer enligt mig förfallet av Sverige eskalera!

MVH Susanne

 
Ingen bild

Skånepåg

22 oktober 2013 11:11

@ Niklas R

"Bättre att säga att man får islamonausea då det är en bättre förklaring på ens reaktion på den primitiva och repressiva islamiskakulten."

Nausea använder vi inom medicinen när nåon drabbas av illamående. Jag tror att åtskilliga (t.ex. jag själv) drabbas av starkare reaktioner än illamående när t.ex sharialagarna diskuteras. I åtminstone mitt eget fall är ordet "avsky" mera passande.

P.S
Nu har det slaget totalt slint hos Ahonen. Han lyckas med 2 meningar motsäga sig själv.

 
Ingen bild

42:an

22 oktober 2013 11:15

Lägg in Trucaller appen så slipper du många oönskade samtal, du kan även spärra dom du vill!

 
Ingen bild

robban

22 oktober 2013 11:22

Markku Ahonen, vet du vad som hände med kommunisterna som hjälpte fram mullorna i iran? det gick liksom inte som planerat där för er. att bli kallad för islamofob rör mig inte i ryggen för det är en floskel som inte betyder något. ps höj din argumentation och retorik ett par snäpp, typ många,för peka finger och sandlådemobbing säger mer om dig och ditt intellekt än vad du anser om din motståndare.

 
Ingen bild

Carl Lundström

22 oktober 2013 11:25

Oavsett vem som ringer så vill ju gärna svara så att man vet vem som ringt, så att säga. Det är väl bara att säga som jag brukar säga: "Du är anställd för att förfölja oppositionella, jag är en sådan och det finns inget skäl för mig att hjälpa dig med ditt arbete genom att tala med dig." Det brukar bli svårt för dem att hitta någon fortsättning på det samtalet. Vad gäller telefonförsäljare är de ju arbetare som vem som helst och det bästa att säga till dem är att man inte är intresserad och sedan lägga på luren oavsett vad de säger. Det blir ju ändå ingen affär och då är det bättre också för dem att det hela inte blir mer utdraget än så. De tar inte illa upp.

 
Ingen bild

Hacke

22 oktober 2013 11:42

Som islamofob skulle man alltså ha en inbillad rädsla för islam.
Precis som hedersmord, stening av otrogna, självmordsbombning och terrorism som saknar motstycke, förföljelse och massmördande av oliktänkande o s v, allt i denna "religions" namn, är fria fantasier. Detta trots att vi får övertydliga bevis på ovanstående dagligen och stundligen t o m i fulmedia som ändå gör sitt yttersta för att mörka detta faktum.
Frågan är väl snarare var finns sjukdomsinsikten och ryggraden hos det krypande pk-etablissemanget.

Du gör helt rätt i att inte svara när propaganda- och förföljelseapparaten med Expo/fulmedia i täten är ute på nya fejkuppdrag åt den makt dom i en fungerande demokrati ska ha som uppgift att granska.

 
Ingen bild

Skånepåg

22 oktober 2013 12:29

Om fobi

Ordet fobi används inom medicin för att beskriva ett psykologiskt tillstånd, som betyder förenklat en obefogad rädsla för något som är ofarligt. Om vi i politisk mening använder fobi som suffix, så skulle islamofobi ordagrant betyda att man har en obefogad rädsla för islam.

Här har vi kruxet eftersom kunskapen om islam hos pursvensken är utomordentligt dålig och man förstår inte vad islam som maktfaktor betyder. Man vet inte att islam i grund och botten är en politisk ideologi som gör allt för att i detalj styra livets alla skeenden från vaggan till graven. För att dölja detta har man bl.a skapat det befängda ordet islamofobi för att dölja att den politiska ideologin och religionen ”flyter” samman. Ett av målen för de landsförrädare och landsförrädiska organisationer som kämpar med ”näbbar och klor” är att man försöker ge ordet islmofobi en tyngd och betydelse samt ett förakt för den utpekade för att bryta ner allt motstånd som i värsta fall leder till ett sönderfall och en islamisering av det västerländska samhället. Den som använder ordet islamofobi i ”anfallssyfte”, har därför sin rätta plats på närmaste avfallsanläggning.

 
Ingen bild

AWSvensson

22 oktober 2013 12:48

Den som blivit utsatt för eller/och har kunskap om islam och därför hårt kritiserar, kan knappast sägas ha en fobi då "rädslan" är välgrundad.

 
Ingen bild

Fredrik

22 oktober 2013 13:20

Islam = cancer

 
Ingen bild

Skånepåg

22 oktober 2013 13:44

@ AWSvensson

Helt rätt. Vi talar inte om "rädsla" i vanlig betydelse, utan hur islam rent realistiskt genom demokratins svaghet kan åstadkomma ett h-e där den drar fram.

Hur vi skall upplysa och nå ut till svenska folket om verkligheten med islam och kunna utmana "sagoberättarna" i massmedia, är den stora utmaningen för oss som tänker "längre än näsan räcker". Framförallt en ekonomisk fråga, där man kan hoppas på "givmildhet" hos någon av landets miljonärer.

P.S Är 3-mastaren uppdragen på land och vinterklar? Glöm inte dreva slingerbulten och att kölsvinet har mat så det räcker.

 
Ingen bild

SM811

22 oktober 2013 13:57

Vill inte personen visa vem den är svarar jag aldrig.
Sedan har jag en app som visar vem som ringer. Mycket bra.

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 oktober 2013 14:15

Det finns ett problem med dolda nummer. På vissa företags och kommunväxlar visas endast "Okänt nummer" istället för huvudnummer eller personens lokala hela nummer.
Troligtvis dåligt konfigurerat system som borde åtgärdas omedelbart.

När det gäller telefonförsäljare kommer dom bara fram till Appen i "dumtelefonen" som gör att det aldrig ringer.

"Appen" heter varningslistan och är gratis. Rekommenderas, tänk om man kunde lägga in Expo med

 
Ingen bild

Lundabo58

22 oktober 2013 14:40

Jag svarar inte heller på dolda nummer. Dessutom svarar jag inte ens på nummer som jag inte redan har i min telefonbok, dessa kollar jag först upp på Eniro el likn och ringer därefter tillbaka om de verkar ok.

Men för din del skulle det kunna vara intressant om du spelade in expo- o pk-journalistsamtal (o givetvis berättade det för dem i slutet av samtalet). Därefter kan du skicka inspelningarna till Avpixlat, Fria tider eller liknande medium för publicering :-)

 
Lassekolja

Lassekolja

22 oktober 2013 15:25

@Skånepåg, man bör även vattna kompassrosen. Jag har dresserat mitt kölsvin att hålla ölen kall och det sköter det med den äran mot att det får en slurk emellanåt! Risken är att det med tiden kräver starkare grejer.
Jag brukar även hänga upp ögonmåttet på verkstadsväggen över vintern.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

22 oktober 2013 15:27

Lundabo58

Laddade hem en app för att banda samtal men den var för omständig. Är det någon av mina läsare som vet om någon bra app?

 
Lassekolja

Lassekolja

22 oktober 2013 15:42

Betr. "fobi", följande är hämtat från Wikipedia:
"Personer som lider av fobi försöker i stor utsträckning undvika vissa situationer på grund av rädslan att stöta på objektet som personen är rädd för"
Innebörden av detta borde då vara att den, som öht vågar sig utomhus i "Det nya Sverige" knappast kan kallas ISLAMOFOB. Att jag själv inte har något emot att kallas både islamofob och homofob är en helt annan fråga.
När EXPO kallar oss Sverigevänner både det ena och det andra som ex.-vis "främlingsfientliga rasister" eller liknande, är dom helt ute och cyklar!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skånepåg

22 oktober 2013 15:42

@ Lassekolja

Kompassrosen måste ha ren sprit annars är den kaputt till våren. Tänk om man hade sådana fördelar i livet? AWSvensson navigerar bland de blekingska kobbarna och skären, så hoppas att han själv tar hand om gammeldansken och glädjer rosen med vad den skall ha.

 
Ingen bild

Ronny

22 oktober 2013 16:35

Jag utgår ifrån att 7-klövern, och medierna i Kalmar nu har lagt upp en strategi för att "läxa" upp allmänheten, om glädjen att uppemot 4000 nyanlända, i höst, skall beredas plats inom den redan överfyllda sjukvården.

 
Ingen bild

Pelle

22 oktober 2013 17:17

Thoralf, jag har också börjat känna som du, på senare tid. Tidigare var jag mest förbannad, men idag ser jag hur sjukt Sverige mår och att all energi som borde gå till att ordna upp det, istället läggs på att motverka SD, SD som är Sveriges enda räddning.

Jag känner mig också rädd, för det är framtiden för mig själv och mina barn och barnbarn som står på spel. Jag är beredd att försvara de värden jag tror på, men vi har Sju partier, all media och de flesta intresseorganisationer emot oss.

Om du betänker detta så är detta massiva stöd inte så svårt att knäcka, det kommer nämligen från en enda källa, media.

Media sätter en nagel i ögat på alla politiker, alla företagare, alla anställda, alla i idrottsverige, alla i skolan, osv. som ens andas att man kanske inte håller med de lögner som sprids.

Så egentligen är nog inte stödet så stort som det kan förefalla, rädslan är det som ger utslag.

 
Ingen bild

Farbror Sven

22 oktober 2013 17:36

Det hemskaste med dem som "jobbar" för Expo är att dom får en del av sin lön via bidrag från Arvsfonden alltså av räntan från döda människors pengar ! Dom borde faen i mej skämmas !

 
Ingen bild

AWSvensson

22 oktober 2013 17:43

Var tar kommentarer vägen ,

 
Ingen bild

Thoralf A

22 oktober 2013 18:20

AWSvensson

De går upp i rök ibland! Eller rättare sagt försvinner de ut i den binära världsrymden. Det är något fel hos bloggoperatören! Vilket är mycket illa.

Innan du klickar "skicka kommentar" rekommenderar jag att du markerar din text och sedan gör Ctrl+C för att spara texten. När du sedan klickat på "Skicka kommentar" kollar du om kommentaren gick in. Om inte så får du försöka igen genom att lägga tillbaka texten med Ctrl+V

Ledsen att det är på det sättet! Har påtalat det för bloggoperatören utan att något hänt.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 oktober 2013 18:44

@Skånepåg, Du har så rätt! Min kompassros vill helst ha tysk Bommerlunder och det "råkar" även vara min favoritsnaps, som jag inhandlar under min årliga sommarrundresa i Tyskland. Den kan jag verkligen rekommendera!

@Pelle, instämmer med Dig! Om media hade gjort sitt jobb, som dom ofta och gärna säger sig göra men inte gör, då hade 7:an i Riksdagen inte haft en chans att "förgripa" sig på svenska folket genom västvärldens mest omfattande och vidlyftiga utomeuropeiska invandring.
"Mediajobbet" borde bestå i att granska makten(inkl.konsekvenserna av massinvandringen) och att förmedla opolitiserade, korrekta, d.v.s sanningsenliga nyheter samt överlåta åt väljarna att vart fjärde år fatta beslut om Sveriges framtid. Det motsatta, d.v.s att media indirekt tvingar 7:ans syltryggade politiker att fortsätta den vansinniga massinvandringen, som är den krassa verkligheten, borde vara åtalbart som landsförräderi av högsta graden!!!
SD x 2 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Sladden

22 oktober 2013 18:55

Thoralf, vilken telefon har du?

 
Ingen bild

Exilenskalman

22 oktober 2013 19:22

Thoralf. Testa en app som heter "Record my call".Jag har kört den på min gamla HTC och kör den på min Samsung Galaxy 3 4G nu. Funkar för att skydda sig mot sura exfruar likaväl som mot politiskt begåvningshandikappade opponenter. ..

 
Ingen bild

Thoralf A

22 oktober 2013 19:55

Sladden

Iphone

 
Ingen bild

Sladden

22 oktober 2013 20:27

@Thoralf A, trodde du hade en riktig telefon, typ Android. Iphone vägrar jag befatta mig med, solly. ;-)

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2013 20:47

Om ordet "Islamofobi": Ett fegt sätt att sjukdomsstämpla den som är kritisk. Samma med "Homofobi".

Innan Liemannen kommer bör vi alla tänka efter vart våra tillgångar hamnar. Jag har efterlevande, men för de som tyvärr inte har det, är ett testamente effektivt för att stoppa Arvsfonden från att lägga rabarber på tillgångarna. Har någonstans läst om vad de stödjer med miljonbelopp och håret reste sig...

Dolt nummer kan också vara ett sjukhus eller ett annat viktigt samtal men alla har ju en telefonsvarare, så man kan då vänta någon minut...

Till EXPO: Försök inte att stoppa SD, försök inte att ljuga för skolelever, försök inte att påverka journalister osv.
Ert "bäst före-datum" är sedan länge passerat.
Sanningen når oss ändå!

 
Ingen bild

Johan

22 oktober 2013 21:31

Synd att det ska vara så här Thoralf! För mig är du en hjälte

 
Ingen bild

Fredde

22 oktober 2013 21:39

Thoralf!

Känner nästan en tår i ögat av vad Du skriver och känner. Du är en riktig hjälte för oss Sverige vänner! Stå på dig och aldrig upp!!!!! Vi är många därute som stöttar dig och SD!!!

 
Ingen bild

Lotta

22 oktober 2013 22:24

Lyssnar på interpellationsdebatten mellan Billström och Kent Ekerot. Måste bara kommentera några saker. Om att Sverige måste ta emot alla dessa flyktingar enligt konventioner man skrivit under. Ett mantra som 7-klövern alltid kommer dragandes med. Ekerot tar helt rätt upp jämförelsen med Finland. Jag undrar även med tanke på att Billström sa att han önskade att flera länder inom EU ställde upp och tog sitt ansvar. Vilka konventioner har då övriga EU-länder skrivit under? Har de skrivit under samma som Sverige men ändå inte tar emot något större antal flyktingar undrar jag hur tvingande dessa konventioner verkligen är? Uppenbarligen kan de flesta EU-länder strunta i dem om de nu har skrivit under dem. Har de inte skrivit under är alltså inte ens tvingande att skriva under för något land.

 
Ingen bild

J B Doe

22 oktober 2013 23:08

Off Topic:
Man får mer och mer intrycket att myndigheterna är vår fiende.
T ex vägrar polisen ibland att lämna ut signalement på farliga brottslingar.
Idag meddelas det dessutom att hela tre myndigheter: Kemikalieinspektionen, Boverket och Livsmedelsverket känner till vilka 3 000 lägenheter som har Bisfenol A i dricksvattnet men vägrar meddela berörda hyresgäster.
Bisfenol A är ett hormonstörande ämne som stör fortplantningsförmågan och ökar risken för cancer och fetma.

 
Ingen bild

Göran

22 oktober 2013 23:15

@Lotta,

Det finns inget mer från FN än en rekommendation att Sverige tar emot 1500 flyktingar per år. För övrigt anser jag att Billström, Ullenhag och Malmström borde ta lite lärdom av andra nationer samt visa lite ansvar mot Sveriges folk. De är ju valda och satta till att sköta landet åt dess folk. Det som nu sker är ju vanskötsel å det grövsta. Ja, det finns inte ord för deras illdåd.

 
Lassekolja

Lassekolja

23 oktober 2013 00:09

@Lotta, jag såg interpellationsdebatten idag i Riksdagen med Kent Ekeroth. Veronica Palm var förståndig nog att INTE debattera med Kent. Dessförinnan gjorde även Margaretha Larsson bra ifrån sig mot Maria Larsson.
Utan att veta vågar jag påstå att samtliga jämförbara europeiska länder har skrivit under samma konventioner och avtal, som vi (Sverige) har gjort, men när Sverige agerar "läskpapper" genom att konstant basunera ut signaler över hela den underutvecklade/muslimska världen, för att citera Annie Lööf, "kom hit - kom hit!" så kommer självklart kreti och pleti hit. Dessa "kreti och pleti" är långt ifrån dessa "läkare(Monas chaufförer), raketforskare och hjärnkirurger", som 7:an älskar att lura i oss godtrogna svenskar, iaf 9av10 svenskar!
Sedan septeber 2010 är det inte längre lika lätt för 7:an att lura svenska folket. TACK SD för det!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Spela in dina iPhone-samtal

23 oktober 2013 00:42

Bugga din telefon

En av de vanligaste frågorna vi får om iPhone är hur man gör för att spela in samtal. Det finns ingen app för det eftersom Apple satt stopp. Det beror sannolikt på att det är olagligt att spela in samtal i delar av USA. Forus FSV-U2 är ett fickminne med en 3,5 millimeterskontakt som inkopplad in i din telefon låter dig spela in in- och utgående samtal.

Samtalen sparas på fickminnet och kan överföras till datorn.

Visserligen är FSV-U2 rejält dyr, men för vissa kan den säkert vara värd sitt pris.

" Forus FSV-U2 är en helt ny samtalsinspelare som utvecklats för användning tillsammans med mobiltelefon, framförallt iPhone som spärrat möjligheten för appar att spela in samtal.
Den är extremt enkel att använda, du behöver inte installera några appar eller göra några inställningar.

Anslut, slå på inspelningsfunktionen och du är igång. U2 passar till de flesta mobiltelefoner, smarta eller osmarta.

http://www.digilive.se/FSV-U2.htm

https://www.idg.se/2.1038/1.515477/spela-in-dina-iphone-samtal

Kör hårt du och SD har vårt fulla stöd.

 
Ingen bild

Stor humor och stort ego

23 oktober 2013 01:24

Rydströms nummer blir inte pensionerat

Efter 20 år i Kalmars tjänst kallades Henrik Rydström förra veckan till ett möte med klubbdirektören Svante Samuelsson och sportchefen Thomas Andersson Borstam. Han skulle inte få en förlängning av det kontrakt som löper ut efter säsongen.

I måndags avslöjade Samuelsson för Kvällsposten att tröja nummer åtta inte kommer pensioneras, vilket Rydström inte informerats om.

– Det sved. Men jag väljer att se det som att föreningen hade en dålig dag. Precis som att vi spelare kan ha en dålig dag. Och att ledningen därför gjorde mindre bra ifrån sig. Eller kanske inte tänkte tanken klart, säger Rydström.

Tycker du att nummer åtta borde pensioneras?

– Eftersom Johny Erlandssons nummer pensionerades när han slutade 1987 borde det rimligtvis finnas fog för att även mitt nummer går samma väg.
http://www.expressen.se/kvp/sport/rydstroms-nummer-blir-inte-pensionerat

 
Ingen bild

Rebecka

23 oktober 2013 01:53

Spela in när Expo ringer och lägg ut tjötet på bloggen så kanske de väljer sina ord när de ringer till dig! :-)

 
Ingen bild

Robert

23 oktober 2013 03:55

@Thoralf: Du behöver inga appar eller specialminnen varken för att blocka samtal eller banda samtal. De flesta något så när moderna telefoner (behöver inte ens vara iPhone eller andra smartphones) har dessa funktioner inbyggda, det är bara en inställningsfråga.
1. Dolda nummer, vissa specifika nummer eller nummer från vissa riktnummer kan dirigeras om med antingen egna signaler eller helt enkelt bara kopplas bort "numret kan inte nås för tillfället" med funktionen för gruppering.
2. Banda samtal kan man göra med telefonens funktion för inspelning, tipset är bara att skaffa ett minneskort (oftast microSD i telefoner som finns upp till minst 16 Gb) om du inte redan har det. Därefter är det bara att ladda över ljudfilen i datorn om man vill. Det är fullt lagligt att banda samtal man själv deltar i och man behöver inte ens berätta det för den andra. Sen kan man använda ev. samtal som bevis för t.ex olaga hot vid polisanmälan. Alternativt kan man ta saken i egna händer, men notera att jag absolut inte uppmanar till det då det är olagligt.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

23 oktober 2013 06:04

Tråkigt att du måste ofra dig på det här sättet och ge upp telefonen som är en viktig medel för kommunikation.

EXPO är verkligen en obehaglig institution. SD borde arbeta för att dra in subventionerna som den vidriga organisationen får.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Stefan A

23 oktober 2013 06:44

Ser att kulturrådets styrelseordförande Kerstin Brunnberg fortfarande sitter kvar i styrelsen för expo, samma kulturråd som delar ut årliga och stora bidrag till expo av våra surt förvärvade skattepengar, även om det inte är något formellt fel så visar det prov på synnerligen dåligt omdöme, SD bör arbeta för att kulturrådet helt enkelt läggs ned, eller iaf. omorganiseras, i nuvarande form är det stor risk att kulturrådet är infiltrerad av människor med vänstersympatier som tyvärr kan visa sig i beviljande av bidrag, i vilket fall som helst bör det inte finnas plats för personer som tror sig vara så "fina" att de står över varje misstanke om jäv, att sitta som styrelseordförande och påstå sig inte kunna påverka verksamheten är en ren lögn, självklart kan man det, vad gör man annars på styrelsemöten, dricker kaffe?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 oktober 2013 06:50

Margareta Larsson (Sd) gjorde bra ifrån sej i interpellationsdebatten igår om vanvårdsutredningen , statsrådet Maria Larsson ( KD) ,spottade och fräste som en retad kobra jag begrep dock inte mycket av Maria Larssons svar , det var varken bu eller bä !

 
Ingen bild

Stefan

23 oktober 2013 07:32

Nu är aftonslasket igång med drevet mot avpixlat igen. Avpixlat nämns i vanlig ordning med epitetet "Sveriges största främlingsfientliga sajt" och nu verkar e-post adresser som donerat pengar läckt ut från PayPal.
Dessa adresser har man spårat och funnit hederligt arbetande människor. Man har sedan tagit kontakt med deras arbetsgivare och frågat om det är okej att deras anställda donerar pengar.
Min avsky mot denna tidning är enorm. Fy fan.

Kämpa på Thoralf, du behövs!

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 oktober 2013 07:54

Stefan... Ja, tänk om de kunde granska de "kriminella gäng" som skjuter på varandra i landets förorter istället. Hänga ut dem med bild och namn.
Men då det inte är "politiskt korrekt" avstår de.

Denna artikel och säkert flera inom kort, är för att strypa Avpixlats donationer. Avpixlats sanningar om brottslingar och missförhållanden i landets kommuner är tydligen väldigt känsligt...
Så länge som gammelmedia filtrerar nyheterna behövs Avpixlat och en mängd liknande sajter.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

23 oktober 2013 08:03

Inte ens dom Muslimska bröderna vill hjälpa flyktingarna, men kan en muslim göra så?

– Vi måste respektera lagen och reglerna, säger ambassadör Badr Abdelaty, talesman för Egyptens utrikesministerium.
Flyktingar som har brutit mot lagen och ägnat sig åt olaglig migration kommer att utvisas ur Egypten. Men inte tillbaka till Syrien, försäkrar han.
Han förnekar bestämt Amnesty Internationals uppgifter.
När jag säger att jag själv känner till fall där palestinska syrier har utvisats till Syrien, säger han att det är mitt problem, och att Egypten befinner sig i en extraordinär situation säkerhetsmässigt, med dagliga terrorattacker på Sinaihalvön.
– Vi kan inte tillåta människor som varken har pass eller visum att stanna i landet, de är en potentiell säkerhetsrisk

http://goo.gl/cby5uD

 
Ingen bild

Stefan

23 oktober 2013 08:36

Hulda mk1...Om dom skulle lyckas skrämma bort donatorer så går jag in med 50 spänn i månaden. Det är inget hot, det är ett löfte.
Deras drev är kontraproduktivt på mig. Det aftonbladet sysslar med är såna fasoner som fanns i forna östblocket. Man kommer över sekretessbelagda kontouppgifter olagligt, ringer upp arbetsgivare och frågar vad dom tycker om det. Jag har alltid tyckt mig varit lyckligt lottad som växt upp i Sverige men jag börjar nu tvivla på det. Vi har varit blåsta av eliten hela tiden.

 
Ingen bild

Björn

23 oktober 2013 08:44

Ett litet tips för er/de som för någon typ av t ex. bojkottarlistor, ni kan ju alltid ta en liten titt på oseriösa expos hemsida och dess sponsorer och lägga till dem. http://stiftelsen.expo.se/sponsorer.html

 
Sven Dacke

Sven Dacke

23 oktober 2013 09:04

Trots att nerver, artärer, mat- och luftstrupe skärs av kan djuret vara vid medvetande flera minuter. Kniven når inte två stora artärer bakom halskotpelaren som fortsätter att pumpa upp blod i djurets hjärna.

En fransk kartläggning visade att det tog upp till elva minuter innan djuret dött av blodförlust. I genomsnitt tog det 4–5 minuter.

–Man kan se på ögonens rörelser att djuret är vid medvetande. Ofta försöker de råma, men kan inte då luftstrupen är av. Har man sett det så är det inte något man glömmer, säger Åke Rutegård.

http://goo.gl/q9HiEe

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

23 oktober 2013 09:59

Vad är det nu för citat som jag tänker på..? Jo, "If you meet one asshole in a day, you met an asshole. If you meet two, you met two assholes. If you meet assholes all day, congratulations, you're the asshole".

 
Ingen bild

Obeveklig

23 oktober 2013 10:55

Du är patetisk Thoralf.

 
Ingen bild

Tony

23 oktober 2013 11:11

Kanske dags att lägga ut alla Arabiska
bidragstagssnyltare från Allmänna Arvsfonden
på nätet så att dom som tänkt skänka sina tillgångar dit
styr över dessa till nyttigheter som Barncancsefonden
Hjärt och Lungfonden som bidrager till samhällsnyttan!

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

23 oktober 2013 12:07

Bra beslut Thoralf! Jag svarar heller aldrig när "Dolt nummer" ringer!

Är det okända nummer brukar jag kolla via Google genom att skriva numret och då kommer jag oftast till sajter som "Vem ringde" och kan se att det är någon som vill sälja något.

Jag har ofta samma problem som AW Svensson att kommentarer inte kommer plats, men har gjort precis som du skrev Thoralf att kopierat kommentaren och sedan klistrat in den i en ny kommentar och då brukar den komma på plats!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Assimelia

23 oktober 2013 21:46

Förstår din frustration. Men tänk på att dessa människor saknar något som vi Sverigedemokrater äger: vänlighet och respekt för andras åsikter (inte samma sak som att man gillar dem). Hörde en rolig historia med tanke på sammanhållning och varm vänskap: En vänsterpartist kom hem efter en natt ute på stan. Frun är sur och frågar var han varit? Hos Kalle. Hon är inte värre än hon ringer runt och frågar om mannen sovit där, nej svarar Kalle men kanske hos Bosse? frun ringer runt men alla säger att han inte varit där. Ungefär samma sak hände en Sverigedemokrat och där hävdar ALLA att hennes man sovit där varav några till och med hävdar att han fortfaran är kvar där!

 
Ingen bild

Elisabeth

23 oktober 2013 22:52

Tack Thoralf för din blogg! Tyvärr lär sig endel allt fulare och fulare metoder samtidigt som deras samveten krymper i jämn takt. Förstår telefonproblemet....
Replik Susanne; finns egentligen ingen större anledning att kämpa för en kyrka som själv önskar sig sin grav. Tycker även det är sorgligt med partiets angagemang i kyrkopolitiken. Just i respekt för Gud så är det ju den liberala, mångkulturella och islamvänliga kyrkan man INTE bör stödja. Ungefär som att akta sig för att ta Expo som "vän", så får man inte va naiv och tro på en kyrka som förtalar och föraktar även om den är förförisk. Tvärtom, ökar risken för förföljelse och tystande av oliktänkande om de ges en skenbart falsk gloria....

 
Ingen bild

Jens

8 november 2013 08:42

Ja du Thoralf, du kan ju fråga dina gelikar om varför de ringer runt och hotar folk med dolt nummer för att de har en annan åsikt? Jag vågar påstå att det finns mycket mer extremhöger-hat från ert läger än vad det skulle finnas från vänstern...

När du slutar uppmana och slutar skicka din pöbel på oskyldiga så ska du se att hoten mot er också slutar... Du verkar inte ha någon aning om vilket stort ansvar du har och hur många som följer dig blint i dina svävande utlägg...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se