thoralf

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2013

TRÖTTANDE

Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2013 23:43

För några veckor sedan blev jag rejält påhoppad för att jag försvarade polisens möjligheter att kartlägga kriminella grupperingar även om de hade en etnisk gemensam grund. Lite av ett drev gick emot mig i riksmedia men även i vår lokala media. Jag fick dessutom mota diverse otrevliga mejl från politiskt korrekta individer.


Justitieminister Beatrice Ask var också ute och kritiserade Malmöpolisen tillsammans med rikspolischefen Bengt Svensson i ganska hårda ordalag. Inte minst förekomsten av register. Sedan dess har det blivit ganska tyst om de så kallad romregistren.


Idag går Beatrice Ask ut och vill ha mer omfattande register och dessutom skall registren vara tillgängliga för fler poliser! Läs artikel i DN.


Är det så att justitieminister Beatrice Ask har fått en lektion i polisarbete och nu ändrat uppfattning. Har hon fått lite kött på benen när det gäller romregistret och nu insett vilken nytta polisen kan ha av dessa kartläggningar när det gäller förebyggande arbete eller att utreda begångna brott.


Det kan även var en indikation på att utredningarna om romregistren kommer att läggas ner och därför vågar Beatrice Ask föreslå mer omfattande register.


Nu förväntar jag mig även att folkpartiets riksdagsledamot Roger Haddad som även är ledamot av rikspolisstyrelsen kräver justitieminsterns avgång som en konsekvens av tidigare uttalanden från Roger Haddad. Läs artikel i DN.


De senaste dagarna har tidningarna varit fulla av hyllningar av Henrik Rydström. Han får inte ett förlängt kontrakt med Kalmar FF. Alla har höjt honom till skyarna. Ingen har varit större i Kalmar FF än Henrik Rydström. Till och med Lars Ohly har skrivit något på twitter som citeras i media.


Henrik Rydström skriver själv på sin blogg hur han fick beskedet och gråtande reste sig från mötet och lämnade Guldfågeln arena för att gråtande köra hem till det etniskt homogena Boholmarna och trösta sig i soffan. Ett ganska omoget beteende som samtidigt visar på vilken skyddad värld som fotbollslivet kan vara. Välkommen ute i världen Rydström!


Nu behöver nog inte Rydström oroa sig för framtiden. I varje fall inte som de andra 2700 arbetslösa i Kalmar kommun.


Henrik Rydström och jag har ju haft några dispyter genom media under åren. Men nu är nog frågan om inte Socialdemokraterna kommer uppvakta Rydström och erbjuda honom en valbar plats till kommunfullmäktige.


För några veckor sedan fick jag ett mejl med lite statistik gällande Henrik Rydström. Synar man den statistiken är det svårt att förstå hyllningskören i media och på sociala medier på nätet. Statistiken kan vara brutal!


 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

19 oktober 2013 00:10

Fru Ask och fröken Svensson har hycklat färdigt för den här gången. Sanningen och sanningens talesman Thoralf har åter segrat! GRATTIS till det men Du börjar väl bli ganska van!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

kalle

19 oktober 2013 00:47

den extrema PK-tidningens personal får flytta i från sina fina lokaler för att kanske till slut hamna i mångkultuella vivalla.

troligen har ingen råd att driva verksamhet i dyra lyxområden i innerstäder och troligen bara migrationsvÄrket med obegränsad kassa från skattebetalare har råd.

pk-ledarskribenten Ströman ser förtvivlad ut när han vandrar runt i verkligheten bland folk i Örebro!

http://na.se/nyheter/orebro/1.2249351-na-borgen-kan-bli-hotell

 
Ingen bild

Argus

19 oktober 2013 08:14

Thoralf, det är inget romregister, det är ett register över ambulerande kriminella och deras nätverk. Att det förekommer en betydande mängd zigenare beror nog mest på kulturell särart.

 
Ingen bild

Sladden

19 oktober 2013 09:09

Springare och du var de enda som stod raka i zigenarfrågan angående familjeträdet. De skall ni ha all heder av. Inte ens Åkesson tordes stå upp och vara rak förrän långt senare, bra där Thoralf.

Du är med andra ord ingen kappvändare utan skall vara stolt för din raka rygg.

Politiker som står på knä och ber om förlåtelse är inget vi skall ha.

 
Ingen bild

Olandstoken

19 oktober 2013 10:26

http://www.expressen.se/kvp/ahmad-lastes-in-pa-flygplats-i-london/

Tänk att journalister inte kan begripa varför en muslimsk pakistanier som rest med sitt svenska pass över 100ggr blir stoppad i England där de är medvetna om att just dessa pass figurerar illegalt för att komma in i EU.

Läs nu även hur okunniga journalisten är då hen tror vår kung har en sommarbostad i Danmark och då på Bornholm, att blanda Borgholm och Bornholm verkar inte svårt för de okunniga.

 
Markku Ahonen

Markku Ahonen

19 oktober 2013 10:31

Patetiskt av en riksdagsman att genom statistik försöka förminska en av Kalmars största fanbärare och reklampelare. Om Thoralf hade en aning om hur lagidrott fungerar så hade han förstått att det inte är antalet mål som avgör en spelares storhet. Patetiskt...

http://ihuvudetpaahonen.se

 
Ingen bild

Sladden

19 oktober 2013 11:24

@Markku Ahonen, du väljer fel tillfällen att hacka på Thoralf. Vem som helst får tycka vad som helst om en fotbollsspelare, än så länge.

Kanske är det så att i ditt samhälle måste alla tycka lika, men det är inte majoritetens önskemål.

När skall du någon gång komma med relevant kritik och inte trams. Var det därför de drog in ditt skrivande från tidningen för du producerar bara trams?

 
Ingen bild

Sladden

19 oktober 2013 11:25

Fyra försök för att få in ovanstående idag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 oktober 2013 11:29

Markku Ahonen...
"Kalmars största fanbärare och reklampelare". Det beror på om man gillar idrott eller ej.
I mina ögon är Thoralf BETYDLIGT viktigare för Kalmar...

 
Ingen bild

OH

19 oktober 2013 11:59

Som alla vet får landet en ny ärkebiskop.
Vad jag undrar över är om det gjorts någon undersökning om hennes och makens släkter hade något samröre med nazisterna.
Drottningen får fortfarande stå till svars för oförskämnda påstående från vissa journalister.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

19 oktober 2013 12:51

@Sladden "När skall du någon gång komma med relevant kritik och inte trams." Hahaha...det är just tramset jag reagerar mot. Patetiskt. En av skattemedel avlönad riksdagsledamot...patetiskt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 oktober 2013 13:26

Markku Ahonen...
För mig är det märkligt att man kan bli avlönad för att leka med en boll och bli lite, lite känd för det...
Att kämpa för att Sverige ska bli ett bättre land för oss Svenskar, det är betydligt viktigare!

 
Ingen bild

eln

19 oktober 2013 13:36

Till Markku Ahonen
Zlatan brukar ju hyllas för att han gör mål. Jag har aldrig hört honom blivit hyllad av hans obefintliga lagarbete, tvärtom. Hur går detta ihop med din teori?
Är du nu lite patetisk själv, av presstöd avlönad journalist, betald av skattemedel?

 
Ingen bild

Essendon

19 oktober 2013 13:40

4:e försöket att posta detta inlägg!

Sossepolitiker får hjärnsläpp av att läsa sanningen på tipspromenad….

http://www.friatider.se/s-kritik-mot-frisprakig-tipspromenad

 
Ingen bild

Il principe

19 oktober 2013 13:42

Hulda, vet inte om Thoralfs bakåtsträvande och inskränkthet är bättre för Sverige? Ser det tvärtom, ett land utvecklas om man har ett öppet sinne, är tolerant och ser möjligheter istället för problem och hot.

Vad Rydström betraktar så tillhör jag väl inte dem som ser honom som en stor fotbollsspelare, men som samtidigt respekterar honom jag kommer helt klart gå på sista matchen för att hylla honom.

 
Ingen bild

Magentan

19 oktober 2013 13:46

ÖVER 50 SKOTTLOSSNINGAR I GÖTEBORG I ÅR!
= Vårt härliga, mångkulturella samhälle

Från dagens GT (Göteborgs-Tidningen)
"Bröder anhållna för mordförsök på man"
Bröderna är ett av de tre brödrapar som GT skrev om i tisdags som Göteborgspolisen anser vara katalysatorer i det pågående hasch/gängkriget som nu resulterat i fler än 50 skottlossningar i Göteborg hittills i år. Kammaråklagare Håkan Larsson har anhållit de både tillsammans med tre andra män misstänkta för mord. SAMTLIGA ÄR KÄNDA AV POLISEN SEDAN TIDIGARE. Det är även det 18-åriga brottsoffret.
De (bröderna) satt båda häktade en tid misstänkta för mordet på en 23-årig man på Önskevädersgatan den 5 juli förra året. Men åklagaren tvingades släppa de båda i brist på bevis och mordet är fortfarande ouppklarat
Bröderna var även gripna misstänkta för skottlossningen på och utanför en restaurang i Johanneberg i somras. Men även då försattes de på fri fot i brist på bevis. På fredagen uttryckte länskriminal-chefen Sven Alhbin en förhoppning om att de frihetsberövanden som gjorts kommer att lugna ned situationen."
(Mina versaler.)

Javisst, situationen kommer att lugnas ned några dagar tills de återigen blir frisläppta av brist på bevis, eller tills nästa gäng av "kriminella bröder" sätter igång.

Vad var det han sa Reinfeldt till en något förvånad Jimmie Åkesson på partiledardebatten i SVT-Agenda för någon vecka sedan? Våldsbrotten har minskat i Sverige?

Visst, det har ju blivit så härligt lugnt och tryggt i vårt land under de senaste decennierna, och 7-klöverpolitikerna jobbar verkligen riktigt hårt på att "utveckla" denna härliga trygghet.

 
Lassekolja

Lassekolja

19 oktober 2013 13:50

Lyssnade för en stund sedan på Ekot´s lördagsintervju med jämställdhetsminister Maria Arnholm. Hon var kaxig som vanligt men när frågorna började kretsa kring "heders"-våld, då hörde man nästan hur hennes rygg kroknade. Då fick hon plötsligt väldiga problem med att bibehålla den politiska korrektheten. Att inte ens ett statsråd klarar att föra en rak och klar linje i dessa frågorna, det Markku Ahonen, det är patetiskt. Jag påstår att den, som utan skygglappar och utan minsta tvekan, vågar diskutera alla även kontroversiella frågor, som ex.-vis den rakryggade Thoralf, är allt annat än patetisk!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

19 oktober 2013 14:02

Det tragiska med dig Markku Ahonen är att om Rydström varit moderat eller kristdemokrat hade du inte försvarat honom det minsta.

 
Ingen bild

OH

19 oktober 2013 14:33

Nog måste det finnas viktigare saker att debattera och kommentera än dessa två rödingar. De har ju fått sparken av sina egna vänner.

 
Ingen bild

Anders

19 oktober 2013 14:35

Rydström må aldrig varit nära landslag. Han må ha gjort få mål genom åren. Han må vara sosse och kritisk till Sd. Han må vara stöddig och självgod. Men hans betydelse för KFF, om man lägger hat mot hans person och annat åt sidan, när det gäller fotboll och att skapa uppmärksamhet kring sitt lag går knappast att underskatta.

 
Ingen bild

Tony

19 oktober 2013 14:36

@ Il principe.
"Ett land utvecklas om man har ett öppet sinne"

Ja men problemet med Sverige är att vi har öppna
gränser. För om ditt påstående skulle stämma så
hade länder som Japan och Finland varit väldigt
Inskränkta eftersom det ena landet inte tar emot
invandrare alls och det andra bara en bråkdel av
vad Sverige åstadkommer, så det stämmer inte.
Visserligen härjar här en finne som verkar rätt
så inskränkt, men han är nog ett undantag!

 
Ingen bild

Magentan

19 oktober 2013 15:17

"Dagens Nuheter"
Läs gärna helgnumret av Exponerats nya tidning "Dagens Nuheter"!

Här kommer ett litet smakprov apropå den senaste nyheten om det minskade våldet i Sverige som tydligen inspirerade Reinfeldt på SVT-Agendas partiledardebatt.
Från Dagens Nuheter:
"Antalet våldsbrott minskar i Sverige. Färsk undersökning visar svart på vitt:
På 70-talet brann varannan bil i Stockholms förorter, nu är det bara ett tiotal i veckan.
De s.k Göteborgsskjutningarna har nästan upphört. För 20 år sedan låg det skjutna Göteborgare i högar vid gathörnen, och idag är det någon enstaka om dagen.
Gängvåldtäkterna förr kunde engagera ett trettiotal män, nu är man nere i 5-8 åt gången, säger en nöjd Jerzy Sarnecki ...."

Fler intressanta nyheter finns att läsa på Dagens Nuheters löpsedel. Se länken:
http://www.exponerat.info/nytt-nummer-av-dagens-nuheter/

 
Ingen bild

Stefan A

19 oktober 2013 15:17

"Reklampelare"? det är bara tack vare Thoralf som jag har en aning om vem Rydström är, annars är han bara en av otaliga vattenbärare i allsvenskan, de behövs också förstås, men några vidare "reklampelare" är de inte, annat än lokalt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 oktober 2013 15:38

Thor-alf : Du måste skriva så att finnen förstår inte på för hög nivå
Tänk om Heneke varit Moderat

 
Ingen bild

Nimbus

19 oktober 2013 15:39

Käre Thoralf, du har rätt, frågan är inte om Rydström blir erbjuden en plats i nån nämnd i kommunen utan när det blir och var! Kanske dags att efterträda *tysta lasse* dvs Lasse Johansson som blev blev inkryssad i senaste valet och hittills ej uttalat sig under något sammanträde.

 
Ingen bild

Magentan

19 oktober 2013 15:42

För att ni rätt ska uppfatta Exponerats nya tidning borde jag kanske länka till Dagens Nyheters mest förljugna propaganda-artikel hittills med titeln "Antalet mord halverat sedan 90-talet". Den finns att läsa här:

http://unvis.it/www.dn.se/nyheter/sverige/antalet-mord-halverat-sedan-90-talet/

Här kommer också ett citat ur en kommentar från Flashback angående DN-artikeln:
"Fråga mig inte varför, men av någon anledning känner sig DN nödgade att berätta för svenska folket att Stockholms gator blivit mycket säkrare de senaste åren.
Artikeln innehåller så mycket sakfel, feltolkade data och missvisande grafer att man får intrycket av att det rör sig om ett specialarbete för högstadiet.
- Att använda antalet dödade av våld (mord/dråp/vållande) som mätverktyg för våld i allmänhet är missvisande då läkekonsten har gått framåt både vad gäller diagnostik och behandling. Fler överlever helt enkelt.
- Att använda Södersjukhuset som måttstock på hur många som söker för misshandelsrelaterat trauma är galet då man 2006 organiserade om så att all tung trauma skickades raka spåret till KS istället. (Se dippen i grafen runt 2006). ..."

 
Ingen bild

Helene

19 oktober 2013 16:19

@Il principe
Kan du ge några exempel på vad du ser som framåtsträvande i dagens Sverige?

 
Ingen bild

Lotta

19 oktober 2013 16:38

En individ som det "kryper i kroppen" på när midsommar och andra svenska traditioner, vurmar för mångkultur men själv bor kliniskt rent från mångkultur på Boholmarna inger noll i respekt. Rydström är en hycklare av stora mått. Själv är jag allergisk mot svenskhatare som nämnda Drygström, Reinfeldt och Måna Muslim.

 
Ingen bild

Lotta

19 oktober 2013 16:39

Var vid Berga Centrum för att handla tidigare idag. Det är en rätt stor parkering vid sidan av själva centrumet som är uppdelad i två delar med en asfalterad gång emellan de båda parkeringarna. På 70-talet när Berga Centrum byggdes planterades också en hel del Körsbärsträd två och två för att dela av parkeringsplatserna ytterligare. Detta var ett trevligt och omtyckt inslag där människor kunde stanna till och plocka lite bär. Sedan kom massinvandringen med MENA-folk. Man undrar hur det står till med intelligensen hos många av dem. Istället för att plocka körsbären som vanliga, normala människor bryter dessa individer helt sonika av stora grenar med bär. Runt träden på marken kunde man se spåren av vilka som varit där. Sa en gång till en av dem som till och med klättrat upp i ett av träden för att bryta av grenar. Självklart kan inga träd i världen klara att varje år få en stor mängd grenar avbrutna så träd efter träd har dött och plockats bort. På ena sidan parkeringen räknade jag idag till 10 bortplockade Körsbärsträd, på den andra sidan är det troligtvis lika många. De få träd som trots allt står kvar bär alla spår av samma omilda behandling. Det lär inte dröja många innan alla är borta. Tack Reinfeldt och dina gelikar som fyller vårt land med dessa ....... Fyll själv i lämpligt ord.

 
Ingen bild

Erik Forsberg

19 oktober 2013 16:46

@MarkkuAhonen

Thoralf är allting du inte är. En bra politiker med rak rygg. En grävande journalist med rak rygg. En intressant bloggare med rak rygg. En som kan tänka själv och stå för det han säger.
Du är bara en gammal sur gubbe med gummirygg, stöpt i en politiskt korrekt konsensus-gjutform. Såna som du har överlevt er själva. Ni tillhör forntiden.
Det mest tragiska är att du inte förstår att folk skrattar åt dig. Inte för att du är rolig, utan för att du är då patetisk.

 
Ingen bild

Thoralf A

19 oktober 2013 16:46

Lotta

Intressant berättelse som visar att en del inte tänker längre än vad näsan räcker, om än så långt. Men med tanke på hur det ser ut i vissa länder förstår jag att man inte bryr sig om den miljön man skall bo och leva i. Skit och snusk runt hörnet bryr man sig inte om! Det är någon annans problem.

 
Ingen bild

Stora Dalsland

19 oktober 2013 16:55

Länge sedan jag skrev , hade idag besök av barnbarn till mina fosterföräldrar i Dalsland närmare bestämt Mellerudsnejden , dom berättade att så många som dom kände skulle rösta på SD nästa år folk i den nejden är urförbannade på hur regeringen bär sej åt , företrädesvis med den slapphänta invandringspolitiken härligt att höra ,dom fick också med sej ett antal exemplar om den nästan gratis vården för illegala !

 
Ingen bild

Skånepåg

19 oktober 2013 16:56


Markku Ahonen skriver om Rydström:

"en av Kalmars största fanbärare och reklampelare"

Inte en chans, Nasim Malik slår honom med hästlängder (obs ironi). Tänk på alla utnämningar som Malik förärats under det här året av diverse muslimska föreningar runtom i världen.

 
Ingen bild

Morningstar

19 oktober 2013 17:35

Jag kan inte annat än att hålla med föregående talare. Med Skinkmackan har ni verkligen dragit en riktig vinstlott. Må denne fromme muslimske herre sätta Kalmar på kartan i många år ännu.

 
Ingen bild

Robban

19 oktober 2013 18:07

Kan man inte stifta något tröstpris till Herr Ahonen ? för att ha lyckas skjuta sig själv i båda fötterna med 2 av sina 2 inlägg i samma ämne.
Att aldrig kunna tänka längre än näsan är lång och jämt o ständigt motsäga sig själv redan i första meningen måste vara en stor bragd och svårt att bräcka.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

19 oktober 2013 18:14

Bra gjort av Ask. Ibland tycker jag hon får oförtjänt mycket sk**. Men det var ett mycket nyktert inlägg hon skrev i den senaste artikeln om romregistret.

Intressant är vad Haddad kommer att hitta på. Minns att han kallade polisen i Örebro för rasist när de diskuterade saken hos SVT:s morgonsoffa. Det var faktiskt mycket obehagligt, hur han kunde anklaga en polis så där. Fegt var det fram för allt.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Lassekolja

Lassekolja

19 oktober 2013 18:22

@Lotta
Jag har också ett exempel på en "mångkulturell företeelse", som ägde rumm under 80-talet när jag som utlandschaufför övernattade vid Vättersnäs vid Huskvarna. Kommunen hade ordnat grillplatser alldeles vid stranden. Den här kvällen kom ett antal familjer från Råslätt(Jönköpings Husby), slog sig ner, tände grillen, föräldrar och ungar sprang och gapade och skrek och var allmänt störande i den ljumma sommarkvällen. Jag lade mig för att sova. På morgonen när jag drog bort gardinerna såg hela området kring grillplatsen ut som en enda avskrädeshög. Då insåg jag ännu en mycket negativ kulturell skillnad. Jag drog slutsatsen att individer, vars hjärta befinner sig nå´n annanstans än i Sverige, dom nöjer sig med att få mat och hyra betalda av svenska skattebetalare. Att vi i Sverige även har självklara skyldigheter var inget, som bekymrade dessa snyltande gaphalsar!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tommy

19 oktober 2013 18:51

@Thoralf
Misstänker att hyllningarna av Rydström är en iscensatt konspiration som egentligen organiserats av PK-media för att komma åt Sverigedemokraterna. Alternativt briserade nyheten för att flytta fokus från typ Jimmies möte med Le Pen.
För övrigt: En defensiv mittfältare kanske inte är den som ska producera mål?
Självklart ska Rydström hyllas.

 
Ingen bild

Defensive Danne

19 oktober 2013 19:19

Till Ahonen.
Om du kollar hela statistiken för Rydström här: http://svenskfotboll.se/superettan/person/?playerid=1295
och jämför med t ex Anders Svensson här: http://svenskfotboll.se/allsvenskan/person/?playerid=1325&instant=1
så ser du att din kära röda broder inte ens är en medioker spelare, även om han rakar sitt anus p g a sin skräck för kroppsbehåring.

Visst är fotboll en lagsport. Där har du helt rätt. Och alla kan inte vara de som målar. Såg du matchen mot Göteborg? Vid två, eller var det tre, tillfällen hade FF stark press mot Göteborg med många spelare i offensiva positioner. Då går bollen tillbaks till Rydström som vänder ryggen till och spelar hemåt. Mycket dåliga beslut. Göteborg kommer ur pressen och startar flera minuter långa anfall mot FF:s mål.
Allt föranlett av att Rydström inte vågade gå framåt. Så har det varit i match efter match. Har du inte sett det så är det du som inte begriper dig på lagidrotten fotboll.

Även mittfältare kan slå passningar framåt till avslut, men inte Rydström.

Jämför statistiken från svenka fotbollförbundet med lite olika spelare så blir du kanske något klokare, fast det är nog inte möjligt. Du verkar för längesedan nått ditt personliga klimax avseende förstånd.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

19 oktober 2013 19:27

Jag tycker Henrik Rydström var en hyfsad fotbollsspelare för Kalmar FF en gång i tiden, men han skulle inte blandat in sina politiska åsikter under fotbollskarriären.

Jag ser det som självklart att han nu ser en framtid som kommunpolitiker i Kalmar och han kommer nog att stå rätt högt på Socialdemokraternas lista!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Thoralf A

19 oktober 2013 20:14

Defensive Danne

Hur många är vi inte på läktaren som gjort samma iaktagelse.

"Visst är fotboll en lagsport. Där har du helt rätt. Och alla kan inte vara de som målar. Såg du matchen mot Göteborg? Vid två, eller var det tre, tillfällen hade FF stark press mot Göteborg med många spelare i offensiva positioner. Då går bollen tillbaks till Rydström som vänder ryggen till och spelar hemåt. Mycket dåliga beslut. Göteborg kommer ur pressen och startar flera minuter långa anfall mot FF:s mål.
Allt föranlett av att Rydström inte vågade gå framåt. Så har det varit i match efter match. Har du inte sett det så är det du som inte begriper dig på lagidrotten fotboll."

 
Ingen bild

Maja

19 oktober 2013 20:53

Alf! Tack för att du finns, säger jag! Jag röstar på SD och på dig nästa år.

 
Ingen bild

Xerxxes

23 oktober 2013 22:35

Test

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se