thoralf

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2013

SÅ VAR DET DAGS IGEN

Av Thoralf Alfsson - 10 oktober 2013 23:20

 


Stora Hotellet i Nybro stoppar SD från att boka en möteslokal. Hotellet har inte råd att hyra ut till Sverigedemokraterna. Man riskerar att förlora andra kunder enligt hotellets ledning. En minst sagt dålig ursäkt! Läs artikel i Barometern.


I grund och botten handlar det om vi vill ha ett demokratiskt samhälle. Stora hotellets ledning i Nybro anser uppenbarligen inte att man behöver stå upp för demokrati och alla människors lika värde.


I Kalmar söker vi också en större möteslokal för ett medlemsmöte och vi inväntar svar från flera ställen. Dansrestaurangen Sandra gav oss först att jakande svar med ett pris men återkom några timmar senare och sa att det var dubbelbokat och tackade nej till SD. Jag undrar om det var en vit lögn?


Lyssna till Marine Le Pen.

 
 
Lassekolja

Lassekolja

10 oktober 2013 23:48

Att Sverige blivit så här är mycket sorgligt men skulden kan självklart inte läggas enbart på Stora Hotellet i Nybro. Jag har faktiskt viss förståelse för att en enskild näringsidkare agerar så här. Det är ett resultat av ett makalöst hyckleri både från våra politiska motståndare och hela medieetablissemanget. När dom talar om "människors lika värde", "vi måste vara toleranta",o.s.v. menar dom absolut ingenting utan i nästa andetag kan dom hota en enskild hotellägare att dom förlägger sina tillställningar nån annanstans om SD får hyra lokal,o.s.v.
Sverige har fortfarande en bit kvar till demokrati, inte minst så här inför "supervalåret" 2014!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 oktober 2013 00:10

Ruttet och fegt! Att neka Sveriges tredje största parti,s medlemmar att ha ett möte, det är verkligen ruttet och fegt.
Vad är det för land vi lever i?

Läser också om en grupp modiga föräldrar i Svedala som anmäler till skolinspektionen att de inte vill ha Halalkött i deras barns skola.

Och det är väl så att om barnen förvägras skolavslutning i Kyrkan med välsignelse osv. pga. skräck från skolledningen för religiös påverkan, då skall väl för höge Farao, det INTE serveras Halalmat, ELLER???

 
Ingen bild

Kalle Karlsson

11 oktober 2013 00:20

Stora Hotellet i Nybro säger nej till till det fria ordet i Sverige genom att säga nej till Sverigedemokratiska gäster. Hotellet påstår sig inte ha inte råd att hyra ut till Sverigedemokraterna. Frågan är om svenska folket har råd med näringsidkare som vill verka i Sverige men stå utanför den svenska parlamentariska grundidén om att allas röst har samma värde. Den här typen av företag hör enligt min åsikt inte hemma i Sverige och skall naturligtvis inte gynnas.

 
Ingen bild

Göran

11 oktober 2013 00:35

Som de flesta nog kommer ihåg så var Sverigedemokrater inte välkomna hos skohandlare Brandos heller. När inte alla kunder är lika välkomna så blir resultatet lätt så här. Synden straffar sig själv, som det ibland heter. Hut brukar gå hem.

Bra att Stora Hotellet i Nybro meddelar sin policy, så att jag som SD:are vet var det inte är lämpligt att äta eller/och övernatta.

Jaså, dansrestaurangen Sandra håller sig också för mer. Ja, ja, som man bäddar får man ligga.

 
Ingen bild

Blåsippan

11 oktober 2013 01:44

Patetiskt, ryggradslöst, Pinsamt, politiskt korrekt, odemokratisk vuxenmobbing.

Vuxna företagare uppträder och säger att ni får minsann inte leka i vår sandlåda för ni är inte lika fina som oss. Precis så är det. Det har blivit en jävla äcklig politiskt korrekt sandlåda av Sverige med ryggradslösa ynkryggar som agerar som nyttiga idioter mot sitt bättre vetande.

Demokratin Sverige 2013; Vi är goda och ni onda för det har Ullenhag och äxpo sagt. Fyy faan så fruktansvärt lågt. Att pissa svenska folket rätt i ansiktet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 oktober 2013 02:08

Alfsson du får läsa om ägarbytet på Guntorps Herrgård samt 786 flyktingar till Öland bla Guntorps Herrgård i Ölandsbladet
Så kanske det klarnar något :=)(=:

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 oktober 2013 05:29

Ännu ett X på listan över ställen som hustrun och jag inte ska besöka !Hoppas att hut går hem !

 
Sven Dacke

Sven Dacke

11 oktober 2013 06:53

Det kommer att bli intressant med fortsättningen på hotellskandalen.

Kanske effekten inte blir den som hotelledningen hade tänkt sig, men bedrövligt att Sverige inte längre är en demokrati

För övrigt går hotellet inte särskilt bra, för herr och fru Karlsson med förlust senaste 3 åren. Dom finns med även i följande

Orrefors Värdshus och Glashyttsill AB
Söderåkra Hotell & Konferens AB

http://goo.gl/ccvnFd

 
Ingen bild

Essendon

11 oktober 2013 06:56

Underrättelseorganisationen Expo har garanterat
ett finger (eller alla handens fingrar) med i fulspelet!

 
Ingen bild

Funtaren

11 oktober 2013 06:58

Du är lite för snäll Thoralf - vit lögn? Svartare finns inte.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

11 oktober 2013 07:06

Förtrycket får inte nå hit
LEDARE i dag 00:30 | Uppdaterad i dag 06:19

Det handlar om att ta alternativa vägar till jobbet, alltid se sig om och ständigt utsättas för hot. Verkligheten för många regimkritiska i Sverige är just sådan, präglad av rädsla

-----------------------------------------------------------

Denna ledarartikel publicerades i dag i Smålandsposten, ändrade några ord och då stämmer den in på SD.

Läs hela artikeln på länken som naturligtvis inte handlar om oss, utan stackars regimkritiker utifrån, men kan till vissa delar handla om hur Expo , tidningar registrerar och förföljer dom som är kritiska mot vår regering.

Undrar om skribenten på SMP Johanna Sturesson fattar det?

http://goo.gl/I83odp

 
Ingen bild

Bertil

11 oktober 2013 08:09

Det står varje näringsidkare fritt att tacka nej och välja kunder man vill göra affärer med men det får inte göras pga politiska skäl, hudfärg, sexuell läggning etc. I och med att några av företagen preciserar en anledning. Samt att den i vissa fall just är politisk gränsar deras nekande till diskriminering.

 
Ingen bild

Salt i såret

11 oktober 2013 08:36

Genomför återkommande möten i det fria utanför de lokaler som förbjuder SD att hyra. Anmälan till DO bör bli rutin enligt principen om droppen som urholkar stenen.

 
Ingen bild

Tony

11 oktober 2013 08:49

Alla ni som bor i Nybrotrakten, och brukar anlita
detta hotell, nonchalera dom i fortsättningen.
Uppträder denna hotellledning så ryggradslöst så
är dom inte värda ett besök. Fast kanske finns det
en förklaring till detta, man försöker kanske att
komma in på den lukrativa flyktingmarknaden, det är
säkert ekonomiskt mer lönsamt att hyra ut till
ensamkommande skäggbarn än till Sverigedemokrater
som bara betalar marknadhyra. Men man kan ju undra vad
som hade hänt om dom vägrat hyra ut till HBT personer
eller dom omhuldade zigenarna, då hade hela fegpressen
gått i taket!

 
Ingen bild

Tobbe S

11 oktober 2013 08:53

Börjar bli dags att vi medlemmar och sympatisörer, tillsammans med partiet, samlar in till och köper en större kursgård. Föreslå gärna någon i ledningen att starta ett donationskonto med egen kursgård som mål. En kursgård, gärna i naturskön miljö och med möjlighet till bad och camping, kan så småningom utvecklas till en typ folkhögskola.

 
Ingen bild

Sladden

11 oktober 2013 09:20

@Essendon, eftersom SD:s ledning och Expo verkar samarbeta så är det inte så konstigt. Med tanke på jippot att försöka komma åt Gustav Kasselstrand.

Om SD istället för att bekämpa varandra lade ner möda på att höras så kunde dessa saker spridas.

 
Ingen bild

Tony

11 oktober 2013 10:00

Aftonlögnen kör just nu en kampanj över hur många
personer som rensats ut ur SD, och att ungdomsförbundet
retar gallfeber på SD. Tänk vad påhittig slaskblaskan är.
men att skriva om hur ungsossarna friserar sina medlemslistor
för att fuska till sig mer bidrag än vad dom skulle ha, ja det
är inte lika intressant att skriva om!

 
Ingen bild

Hacke

11 oktober 2013 10:03

Sverigevänner är en stor och mäktig konsumentgrupp idag. Det borde upprättas en Svarta Lista typ den tidningen Råd & Rön skapade där man varnade konsumenterna från att anlita eller köpa hos oseriösa firmor/företag av olika slag.
Till slut kanske det avskräcker såväl ekonomiskt som moraliskt att hamna på listan i sällskap med odemokratiska och mobbande kollegor som Stora Hotellet Nybro, Brandos etc.

 
Ingen bild

Stridhsson

11 oktober 2013 10:24

Måste bara skriva det här, ref. ej till artikeln, men det har med den allmänna förstörelsen av vårat land. Satt och väntade på min fru som arbetar på det stora sjukhuset i våran stad. Det kör upp en bil längs med min bil, bak sitter en man som stirrar på mig, kändes obehagligt, bilen vänder bakom min, mannen bak hoppar ur, kommer mot mig på trottoaren, stirrar på mig,stryker längs med, jag tänker att han är väl intresserad av bilen, hann inte fråga vad han ville, då han stryker motorhuven, den andra bilen kommer upp på min sida och han hoppar in och de kör iväg. Det var araber, efteråt har jag funderat, om de hade tänkt att kapa bilen, är man intresserad av en bil så tittar man väl för bövelen på den. Stränga ord från hustrun att jag låser när jag väntar på henne. Summan jag drar av detta, ju fler svenskar som råkar ut för otryggheten och våldet i vårat land, ju fortare går det att förändra om inte vårat folk är allt för dumma.

 
Stefan K

Stefan K

11 oktober 2013 10:29

Med tanke på att runt en miljon svenskar sympatiserar med SD, så undrar jag om inte Stora Hotellet (lägg namnet på minnet) i Nybro står som de stora förlorarna.

Undrar jag vilka som ligger bakom alla dessa ovälkomnande åtgärder? Politiska motståndare som hotar med att avboka, extremvänstern som hotar eller Sveriges hemliga SÄPO (ni vet vilka) som ringer och ställer frågor?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan K

11 oktober 2013 10:32

Ett tips till SD:s ledning.
Gör en lista med hotell, restauranger och andra lokaler som nekar SD att hyra och skicka ut listan till samtliga medlemmar och publicera också listan på hemsidan.

 
Ingen bild

Arvid

11 oktober 2013 11:04

Nu måste det skrikas!

citat
...på denna blogg snackar vi inte engelska utan bara svenska .
och absolut inte franska, detta snobbsnack!

Fy!

 
Ingen bild

Skånepåg

11 oktober 2013 12:05

Ett utomordentligt tal av Marine Le Pen, där hon på ett enkelt och realistiskt sätt beskriver verkligheten och dess konsekvenser.

 
Ingen bild

Lärare

11 oktober 2013 12:26

Vet ngn hur det fungerar i andra partier?

Jag tänker så klart på det senaste utspelet av Björn Söder gentemot SDU och den alltmer populärare Gustav Kasselstrand!

Jag köper inte argumentet av partisekreteraren Björn Söder.

Ett ungdomsförbund ska vara lite "kaxigt" och en blåslampa för moderpartiet. SD måste sluta upp med denna eviga "rädsla" för SDU!
Gustav Kasselstrand går hem hos ungdomarna! Vi ska vara rädda om honom!

 
Ingen bild

Magentan

11 oktober 2013 12:43

@ Lärare
Jag vet ju inte var du sett/hört "det senaste utspelet av Björn Söder" någonstans, men om det är från TV, radio, eller tidningar du har hämtat informationen finns det all anledning att misstänka vissa förvrängningar och överdrifter.

 
Ingen bild

Magentan

11 oktober 2013 12:46


Nu är det fritt fram för alla människor utanför Sverige som har utvecklingsstörda eller på annat sätt handikappade barn att bosätta sig här och arbeta som personliga assistenter till sina egna barn. SVENSKA SKATTEBETALARE STÅR FÖR ALLA KOSTNADER!

Ännu ett nytt sätt för uppfinningsrika, skrupelfria svenskar att stjäla sina landsmäns skattepengar via de "välsignade" lukrativa assistansföretagen som poppar upp som svampar ur jorden i landet med världens mest generösa befolkning. Detta tack vare Sveriges snabbt växande flyktingindstri kombinerat med våra ändrade regler för arbetskraftsinvandringen. Allt skapat av Reinfeldt-alliansen med godhetsfullt stöd av de övriga 7-klöverpartierna.

Men våra svenska gamlingar med olika svåra åldersrelaterade handikapp, såväl fysiska som mentala (förvirring, demens osv) får vackert ligga hemma och vänta på jäktade hemtjänstvårdare som i bästa fall tittar in några minuter ett par gånger per dygn i all hast. För detta dras givetvis en viss summa per månad från åldringens ofta magra pension.

Läs om de romerska zigenarna som efter utvisning kunde återvända till Sverige som arbetskraftsinvandrare, dvs som anställda vårdare till sitt eget barn!

http://avpixlat.info/2013/10/11/asylregler-kringgas-med-nytt-assistansbolagsupplagg/#disqus_thread


 
Ingen bild

Lärare

11 oktober 2013 12:55

Magentan!

Läste på AP igår, står även på Exponerat idag.
Kommer tas upp på Landsdagarna.
Läste en längre artikel igår om det hela, kommer ej ihåg var!

 
Sven Dacke

Sven Dacke

11 oktober 2013 13:27

Är dom dumma i huvudet eller .....

Gällde debatten inte dom "Illegala" och inte asylsökande

http://goo.gl/9kL79z

http://goo.gl/9kL79z

 
Ingen bild

World Traveller

11 oktober 2013 14:26

Bilbomb utanfor svenska konsulatet i Benghazi. Konstigt nar Sverige stodjer alla islamistiska terrorgrupper som finns. Kanske de vill ha mer pengar.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

11 oktober 2013 15:16

I Karlskrona är det inga sådana problem. Alla möten hålls helt öppet på en restaurang och annonseras t o m i dagspressen och när restaurangen inte räcker för alla intresserade finns Konserthusets foajé att tillgå.

Kan det bero på att restaurangens ägare själv är invandrare att ingen kritik kommer? Så brukar det ju vara i gammelmedierna i olika sammanhang att invandrare kan kritisera invandringspolitiken men så fort någon med svenskt namn för det blir det ett himla liv!

Några bilder från senaste föreläsningen av Josef Fransson finns på

http://karlskronabloggen.se/2013/10/06/lysande-forelasning-josef/

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Magentan

11 oktober 2013 16:07

@ Karlskronabloggen
Det var ett bra tips. Nysvenskar är säkert mer öppna för att ta emot SD-are än vad de hårt PK-hjärntvättade pursvenskarna är.

 
Ingen bild

Stefan A

11 oktober 2013 16:15

Mellon på slasken vädrar sina fördomar om unga män som inte gått en skrivarkurs på Hermods som hon i en kolumn i dag, och därmed inte kommer upp i hennes lön på 92 000 kr/mån, det är rena rama rasismen men det begriper hon inte, lågavlönad och utan skrivarkurs då är man en lite sämre människa tycker hon, särskilt om man skall konkurrera med "driftiga invandrare" som hon skriver, själv hade hon naturligtvis ingen tanke på att behöva konkurrera med några "driftiga invandrare", snacka om von oben attityd.

 
Ingen bild

Tommy

11 oktober 2013 16:22

För en gång skull verkar jag hålla med @Lassekolja. Tycker man ska ha förståelse för hans beslut. Stora hotellet i Nybro är nog ingen kassako och som många andra småföretagare är det en tuff kamp att få det att gå runt.
Är definitivt ingen SD-anhängare men det är ett parti som är invalt i riksdagen och som sannolikt kommer få uppemot 10 procent i valet.
Då känns det tragiskt att man måste göra en sådan här sak.
Det är den här typen av rubriker som kan göra marginalväljare till potentiella SD- väljare.

@Hacke
Att s.k Sverigevänner skulle vara en mäktig konsumentgrupp. Nja. Tror snarare att merparten inte dragit så stor nytta av jobbavdrag utan snarare återfinns bland minoriteten som förlorat pengar per månad under Allianseran.

@Magentan
Hur många tror du det blir 10000 handikappade och 10000 assistenter? 100 000? 1 000 000?

 
Ingen bild

Magentan

11 oktober 2013 17:48

@ Tommy
Jag tror inte att det stannar vid 1 st i alla fall. Inte heller 1 st per år eller 1st per månad. Detta varken är eller blir någon engångsföreteelse, och det är heller inte det enda enstaka sättet att använda våra skattepengar till något annat än det de är avsedda för, nämligen i första hand vård, skola och omsorg för den svenska befolkningen.

De senaste decennierna har i ökande omfattning mängder med svindlerier och olika slags mer eller mindre suspekta företag och föreningar etablerats i den heliga mångkulturens namn och i massinvandringens spår. Allt finansierat med våra skattepengar. Så när det gäller antalet nollor efter den där lilla 1:an så blir det minst 10 st
= 10 000 000 000.

Alltså minst 10 miljarder per år i PENGAR räknat, och det är PENGAR det till syvende och sist gäller.
"Många bäckar små blir en stor å" heter det ju, och denna å rusar nu fram allt hastigare för att inom en snar framtid bli ett gigantiskt vattenfall som drar med oss alla utför.

 
Ingen bild

Hacke

11 oktober 2013 17:53

Tommy...

Tror du har en något snäv uppfattning om sd som väljargrupp för att uttrycka mig milt. Men när det gäller omfånget av densamma kan du knappast blunda hur gärna du än skulle vilja. Sd är en maktfaktor - på flera plan numera.

 
Ingen bild

Jeape

11 oktober 2013 19:44

Antidemokratiska ägare till hotellet, Herr och Fru Karlsson. De kanske hade behövt inkomster från konferensen. Hotellet har gjort förlust i flera år och förra året en förlust på 1/4 miljon samtidigt som eget kapital är förbrukat. Herrn och frun är också ägare/delägare till Söderåkra Hotell och Orrefors Värdhus, båda går med förlust 48 resp 14 tusen samt eget kapital är nästan förbrukat. Var beredda på snart konkurser, främst i Nybro.

 
Ingen bild

Skånepåg

11 oktober 2013 20:01

Enligt dagens nyhetsmedia har det skett en "Ny flyktingolycka utanför Lampedusa". Fartyg med 250 personer ombord har kapsejsat.

Har inte läst ett ord eller sett någon kritik beträffande de s.k flyktingsmugglarna i massmedia och som har det fulla ansvaret för dessa oerhört tragiska händelser, utan det verkar som om man från olika håll vill att EU skall ingripa och se till att detta förhindras.

Kommer säkert att höjas röster från vissa verklighetsfrånvarande organisationer att det nu måste skapas en organisation inom EU som skall införskaffa lämpliga och tillförlitliga farkoster och leasar dessa till flyktingsmugglarna så att dessa olyckor stoppas. Låter fullständigt bisarrt och vanvettigt, men absolut ingenting som sker inom EU förvånar mig längre vad det än må vara!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 oktober 2013 21:18

Skånepåg...
Visst är det fruktansvärt med ännu en fartygskatastrof i Medelhavet.
Minns med fasa när Estonia sjönk och alla händelser runt det. Mängder med drabbade människor. Några dagar som jag aldrig glömmer.

Men detta som sker nu är knappast EU eller Sveriges fel vilket vissa invandringsälskare vill få oss att tro.

Felet är de etinska och religösa motsättningarna i Syrien som till slut lett till ett inbördeskrig.
Vad gäller flyktingarna från Afrika är det korruption, maktfullkomlighet, Islam, terrorism mm. mm som gör att tusentals vill komma till EU och främst Sverige.
De enorma födelsetalen ger också stora problem.

Att de ansvariga för båtfärderna över Medelhavet är hänsynslösa och använder värdelösa båtar och tar på alldeles för många passagerare är inte heller EU eller Sveriges fel.

 
Ingen bild

Bertil

11 oktober 2013 22:49

Några i TV-soffan undrade varför fansen hade så konstiga blå-gula flaggor. De häpnade när de fick höra förlaringen och undrade vad det är som händer egentligen.

 
Ingen bild

SM811

11 oktober 2013 22:52

Skiver en gång till.
OT: VM-kvalmatch och publiken viftar med blågula flaggor.
Ser likadant ut som här http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/07/20/10035573-sverige-eller-ukrainas-flagga/

 
Ingen bild

Förbannad

12 oktober 2013 00:31

Ägde jag en fastighet med utrymme skulle jag mer än gärna hyra ut den till dylikt, konstigt är dock att lokaler helt kan upplåtas till ensamkommande och flyktingar...
Det blåser en vind nu, iskall kan man kalla den om man inte är SD:are...man hade nog önskat att man tagit in SD i lokalen än lycksökare...för på valdagen kommer många partier sitta med gamnacke och fälla tårar...var så säker...

 
Ingen bild

Tommy

12 oktober 2013 09:54

@Hacke
Med tanke på den generaliseringsyra och svart/vitt-anda som råder här blir jag förundrad över att synpunkten ens blir bemött. Visst är det många som röstar men jag tror inte det är så många konferensarrangörer eller människor som bor på
hotell frekvent varken i jobbet eller privat.

@Magentan
Det kan säkert bli mer än 1. Då är vi överens. För övrigt ska väl alla brottslingar sättas dit.

 
Ingen bild

Nils DK

12 oktober 2013 10:43

Du har fel Hulda mk1, det ÄR EUs fel och Sveriges fel, att dessa - och många andra - olyckor händer. De händer med Sveriges goda vilja sas. Dessa båtar seglar under EU-flagg.

Det är den politik som förs, som skapar förutsättningarna för, att flyktingsmugglarna kan operera och tjäna miljarder på människor som drömmer om ett bättre liv någon annanstans. EU-länderna är de facto i maskopi med flyktingsmugglarna. Sverige är en stat som tar hit nya medborgare i sjunkfärdiga småbåtar ägd av kriminella.

ALLA VET, att det inte skapar en bättre värld, att någon som inte trivs i sitt hemland sätter sig i bottenlös skuld för att komma till ett annat land, där de inte heller trivs. Om man trodde det var bra, skulle man jo ta hit alla och inte bara någon försvinnande promille.

Den bästa politiken skulle vara att stoppa trafiken vid att meddela, att det går inte att komma till Europa på detta viset, och om man försöker blir man skickat tillbaka med det samma. Många tycker säkert att det är hjärtlöst mot de stackars människor som jobbar i flyktingindustrin.

Om man nu VILL skapa en bättre värld, så är det mycket annat att göra än att flytta omkring på människor i småbåtar.

 
Ingen bild

HBM

12 oktober 2013 10:54

Nu förlorade stora hotellet en lunchgäst till.
Jag vill inte vara med att stödja dessa antidemokrater.
Då äter jag hellre hemma.

 
Ingen bild

Pågens

12 oktober 2013 15:07

@ Tommy

Försök att släppa lekssaksspaden och kliva över sandlådekanten och ut i verkligheten. Ditt inledande understatement bör du använda på bloggar som ligger på samma nivå som du själv. Löjlig är det minsta man kan kalla denna kommentar för och vad du vill försöka ha sagt. Att du sedan fortsätter i samma stil visar var du "hör hemma" och fattat nada.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards