thoralf

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

NY VALFRAMGÅNG FÖR SD

Av Thoralf Alfsson - 15 september 2013 23:00

Kyrkovalet ser ut att bli en ny valframgång för SD. När drygt 2000 valdistrikt är räknade av 2247 har SD ca 6,1 procent av rösterna. Det skall jämföras med 2,86 procent i valet 2009. Som det ser ut just nu går SD från 7 mandat till 15 mandat i kyrkomötet. Ännu en härlig valframgång som visar att vi är framtidens parti.


Även i valet till Växjö stift ser det ut som en riktig valframgång. I skrivande stund har SD 5,8 procent! I valet 2009 fick vi 2,37 procent och ett mandat. Nu ser det ut som vi får tre mandat. Härligt!


Väldigt skönt att medias hatkampanjer ännu en gång misslyckats. Känner för att ge fingret till pk-träsket ;-)


Ännu ett val med fördubblat valresultat. Det bådar gott inför supervalåret 2014!

 
 
Ingen bild

Hacke

15 september 2013 23:26

Grattis alla, den sverigevänliga rörelsen ångar på.
Det märks en klar skillnad på vinden i seglen för de motiverade och målinriktade mot de i dubbel bemärkelse mållösa.

 
Lassekolja

Lassekolja

15 september 2013 23:41

Skickade en kommentar som försvann, inte första gången, skickade den förmodligen samtidigt som "Hacke", 23:26 ! Försöker skriva den en gång till:
Vore mycket intressant att veta hur stor andel Sverigedemokrater, som är medlemmar, d.v.s röstberättigade, i Svenska Kyrkan. Bra jobbat att SD gått från 7 till ca 15 mandat trots all hatkampanj från bl.a "demokratidestruktören" Helle Klein m.fl
Jag minns från Kyrkovalet 2005 (då jag själv kandiderade och blev ersättare i GöteborgsStift), ett äldre par förklarade i TV att "dom skulle rösta för att inte SD skulle påverka Kyrkan, eftersom dom ville att Kyrkan skulle förbli som förr". Då tänkte jag hemma i TV-soffan: GODDAG YXSKAFT! Ett exempel på hur galet det kan bli när man inte fattar egna beslut!
GRATTIS SD till nya framgångar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Hasse

15 september 2013 23:43

Jag är en av de som fortfarande är med i Svenska kyrkan och fick rösta i kyrkovalet(men kommer gå ur den närmaste månaden förmodligen). Jag blev lite besviken på resultatet faktiskt. Med ett så lågt valdeltagande på ca 12% hade vi kunnat knipa ännu fler mandat om folk bara tagit sig i kragen och gått och röstat. En fördubbling är kanske inte fy skam, om det går lika bra i riksdagsvalet kan vi nå 11-12%.

 
Ingen bild

Da Capo

16 september 2013 00:10

Ett Sverige för alla de andra. Lär känna Sveriges dödgrävare!

http://ossalla.nu/123/

Det blåser en livsfarlig etnopatologisk vind över Sverige. Den tränger sig in i våra vardagssamtal. Den är framfusig, påträngande och överröstande i den offentliga debatten. Den kan inte tystas. Men inte nog med det. Ett antal av landets sverigefientliga och patologiskt alltruistiska topp- och mellanskiktsfigurer sätter idag igång ett upprop för ett nytt Sverige, som ingen anständig människa varken kan eller vill leva i. De höjer sina röster för ett Sverige för alla de andra. Sverige, landet som redan har fått sin självbevarelsedrift anputerad. Landet där en sinnesjuk maktelit håller på att byta ut den nordiska infödda befolkningen mot i huvudsak genetiskt undermåligt och identitetslöst folk från fjärran och mellersta östern, nordafrika och Afrika söder om Sahara.

Dessa tankeoförmögna och gravt okunniga dårar strävar efter att omskapa landet till ett toleranslöst mångfaldshelvete av typ Libanon eller Syrien. De är idag 488 undertecknare och de räknar med att bli fler hela tiden. Deras skändliga namninsamling kombinerad med andra ej namngivna aktiviteter startar idag och kommer att pågå "i veckor, i månader och år om så behövs".

Gör som vi - skriv inte på för att nytt Sverige för alla de andra!

Nya Sverige har under de senaste 4+ decenniernas lopp berikats med människor som kommit till vårt land för i huvudsak vår mångbesjungna välfärds skull. Utvandringen ökar emelltid efter hand, kunnigt och gediget infött folk står inte ut med vansinnigheterna utan röstar med fötterna - brain drain pågår. Som under det förra seklets första år då Sverige var ett land med utbredd fattigdom och hungersnöd.

Att vi i Nya Sverige numera har vidöppna nationsgränser befrämjar en fri rörlighet. Vi i Nya Sverige saknar kultur - det har vi av vår kognitivt insufficienta maktelit blivit upplysta om. Därför måste vi importera s.k högvärdig kultur från Afrika och Mellanösten. Den påtvungna mångfalden skall som en galopperande röta fås att infiltrera samhällslivets alla delar. Detta till och med påbjudes i vår nya Grundlag!

Mångfalden har gett och ger oss omistliga värden såspm kebab, halalkött gruppvåldtäkter, rån och misshandel, EXPO och en Diskrimineringsombudsman. Handel, företagande och låtsasarbete, inte sällan till 80% generöst betalat med skattemdel, kompenseras i motsatta änden med ekonomisk brottslighet och generering av nya arbeten inom domstolsväsendet med anknytande verksamheter. Arbetskraft från hela världen har under årtionden hjälpt till att bygga Sverige starkt. För femti år sedan förmådde vi plocka de norrländska bären själva, men numera bereder vi godhjärtat arbetstillfällen för flinka bärplockare från VietNam och Thailand.

Vi har inspirerats av den nya kulturen – konst, litteratur, musik och mat - oja! vad vi har blivit berikade. Och Islam invaderar frejdigt landet och nya petrodollarfinansierade moskeer växer upp som stolta Karl-Johansvampar efter ett milt regn. Vi har också under alla år uppträtt som världssamvete - religionsstiftare var på sin tid Olof Palme, han som berömligt initierade landets väg mot undergången. Duktiga byråkrater fullföljer hans verk. Vi har numera två Cecilior som minsann inte går av för hackor - tilkommer gör den charmige Kurdo Baksi, som har ömsat parti och nu har siktet riktat mot Brussels.

Medmämsklighet har vi visat i övermått och för evigt har vi befäst vår dumhet i historien genom vårt imbecilla påstående om 'allas lika värde'. Vi har blivit en trygg plats där det finns möjligheter att leva och utvecklas och få sin försörjning betald av de pursvenska skattebetalarna Detta är en central del i vår demokrati. Vi har skapat det i grunden goda samhället - och vi är inte färdiga ännu

Samtidigt sveper en xenofob vind genom Nya Sverige. Människor utsätts för trakasserier och våld för att de har infödd svensk bakgrund. I vardagssamtalet florerar fördomar som den att alla människor just har lika värde. Detta är ett genialt nysvenst påhitt - i alla andra föregivet demokratiska länder anser man att medborgare enbara är LIKA i olika sammanhang, men här i Nya Sverige har vi åsatt plebsen ett värde, som vi dock tillsvidare anser vara lika stort för alla.

Vi som tycker annorlunda har på senare tid blivi störand högjudda, sägs det. Våra motbjudande röster hörs tydligare – vi som påstår att vissa är lata, att andra är kriminella, att en del tar jobben ifrån oss. De tvingas lyssna till detta i det offentliga samtalet och de hör det i vardagslivet.

Den där vinden sveper in över fikarum på jobbet, lunchrestaurangen eller fredagsfesten. Den märks på internet och hörs hela vägen till debatten i kommuner och riksdag. Så kan vi inte ha det!

Våra styrande påstår sig inte känna något obehag inför dessa sanningar, som kategoriserar och med rätta skuldbelägger människor.
De påstår sig veta vad som händer när det blir vi och de.

Historiens spår förskräcker dem inte!
Imte ens 1789.
Men det är hög tid att säga ifrån, menar man. Det är dags att tala om det Nya Sverige där alla har lika stort värde oavsett nationellt ursprung, etnisk bakgrund, kön, funktionshinder, religion eller sexuell läggning.
Till Nya Sverige är hela mänskligheten välkommen.
"Det Sverige vi tror på. Det Sverige vi älskar. Vårt Sverige."

Man gläds åt att det just nu tas fler och fler initiativ för det Nya Sverige man tror på. Man vill med denna text bjuda in organisationer, privatpersoner och företag att ta ställning för sitt upprop och att tillsammans högtidigt lova varandra att stå emot sunt förnuft, vett och förstånd.
Stöd inte detta upprop för ett nytt Sverige för hela världen!

Men följ oss på #ossallanu

http://ossalla.nu/123/

 
Ingen bild

Göran

16 september 2013 03:04


Finner det lite märkligt att SD inte får mer än 6 a 7 % i kyrkovalet. Det finns ju för bövelen inget annat att rösta på !

 
Ingen bild

Lotta

16 september 2013 06:19

I dagens Östran levererar den notoriska SD-hataren och mångkulturivraren på svenska folkets bekostnad Ahonen en floskelfylld drapa. Han tar upp Thoralfs exempel med Alf. Hur stor trovärdighet Ahonen, vars hemland Finland knappast ställer sig först i ledet när det gäller att ta emot flyktingar är behöver jag knappast skriva. Över denna sk insändare står däremot en mycket bra dito författad av Mattias Bäckström Johansson SD.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 september 2013 06:37

Inte nog med framgångarna i Kyrkovalet. Aftonbladet/United Minds levererar en oppinionsmätning nu:

S 32,6
M 25,3
SD 12,1
MP 9,4
V 6,2
FP 5,3
KD 4,2
C 3,4

Enligt United Minds är SD,s siffror "all time high" i deras märningar.
Skillnaden mellan SD och Miljöpartiet är värt att notera..!

 
Svensson

Svensson

16 september 2013 06:54

Bra jobbat,inför valet kommer vi bli än starkare :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Kurtan

16 september 2013 07:41

Läser nu på morgonen att 16216 röster i kyrkovalet har förklarats ogiltiga...

Undrar om fördelningen vad gäller dessa "ogiltiga" röster speglar valresultatet eller om av en "händelse" en övervägande del är röster på SD....hmmmm

Skulle inte förvåna om detta var fallet med tanke på allt valfusk som redan har rapporteras.

Men SD är väl den enda som har fördubblat sitt resultat, så det måste svida hos pk-tomtarna och alla självutnämda "godhetdsapostlar" läs onda imbiciller!

Nu ökar vi, det är många många som måste väckas upp!

Skam den som ger sig! Sanningen kommer fram till slut frågan är bara om det är försent då?!
MVH


 
Varjager

Varjager

16 september 2013 08:10

Glöm inte att detta var en försmak av valfusket vi kan förvänta oss inför 2014. Nu har de prövat och funnit att det är bara SD folk som kritiserar valfusket.

http://varjager.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

16 september 2013 08:55

Mycket uppmuntrande!

 
Ingen bild

Stefan A

16 september 2013 09:20

Nu frossas det i orsakerna till SD,s framgångar i ful-tv, under ledning av Helle Klein, som inte är Guds sändebud på jorden, utan snarare den andra potentatens med horn,svans och bockfot, hon får vräka ur sig vad som helst om SD under programledarnas gapande munnar och beundrande blickar.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 september 2013 09:30

Stefan A. Helle K är en mycket bra valarbetare för SD. Ju mer hon öppnar mun, desto fler människor hemma i soffan blir förbannade. Det kommer ju bara floskler ur henne.

 
Varg i Veum

Varg i Veum

16 september 2013 11:18

Hatkampnjerna mot SD är SDs bästa vän. SD behöver egentligen bara luta sig tillbaka och ägna er åt viktiga saker så sköter sjuklövern och medierna valarbetet åt er :)

http://vargiveum.wordpress.com

 
Ingen bild

Ronny

16 september 2013 11:31

Bäste Thoralf! Du/Ni som verkar i riksdagen för SD, måste nu jobba för att ta bort sättet vi röstar på i Sverige. Valfusket mot SD är uppenbart, och har varit så i många år. Nu är det dags att gå till Danmark och lära sig deras system. Alla röstberättigade får EN lista med alla partierna förtryckta. Du kryssar bara i ditt parti. Klart! Jag bävar inför nästa val, med tanke på att Svenska kyrkan tillåter fusk, så vet vi ju vad andra partier ständigt sysslar med.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 september 2013 11:46

Efter att ha hört Helle Klein i Morgonekot, när hon kommenterade Kyrkovalet, är jag ännu mer övertygad att jag röstade alldeles rätt igår.
Hon är enligt mig en Trojansk Vänster-häst i Kyrkan. Den tro hon säkert sade sig vilja ägna sig åt att förkunna som präst, var bara falsk.
Jag blev väldigt förvånad när hon började med sina präststudier och tyvärr besinnades mina farhågor.
Vi får nog så fort det ges tillfälle kolla hennes fötter. Säkertligen är de olika och den ena är säkert en bockfot...

 
Stefan K

Stefan K

16 september 2013 12:01

Med tanke på Helle Klein och Svenska Kyrkans manifestationer mot SD, på 7-klöverns gemensamma ställningstagande mot SD, mot mediernas gemensamma ställningstagande mot SD och mot det inrapporterade valfusk som förekommit, måste väl en 100-procentig ökning ses som ganska bra :)

Jag tror inte den svenska pk-sfären insett att vanliga och hederliga människor drabbas allt hårdare av den formidabla miljardrullning som förekommer inom flyktingindustrin och att alla resurser prioriterar de nyanlända på både bostads- och arbetsmarknad, samt att välfärden krackelerar allt mer.

De välbeställda märker säker inget, men tro mig, det gör vanliga skattebetalare, såväl etniskt- som invandrade svenskar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lärare

16 september 2013 12:42

Härligt !

Om man betänker att många SD:are gått ur kyrkan,(kanske hälften) och därmed inte röstberättigade och alla som inte orkade ta sig till valurnorna, så är 6% helt fantastiskt!

Bådar gott inför valet 2014!

 
Ingen bild

Morningstar

16 september 2013 12:58

Jag undrar vad toppen gör mot det massiva valfusket. För tydligen är det mest engagerade gräsrötter som agerar. Kyrkovalet var säkert bara en test-raket inför EU- och riksdagsvalet. Det kommer bli värre inför varje val och värst kommer riksdagsvalet att bli. Sjuklövern och dess svans kommer ej sky några som helst medel att hålla SD nere så lågt som bara är möjligt utan att det väcker för stora misstankar. I verkligheten skulle det nog bli 20-25% men det kommer dom aldrig att acceptera. Därför kommer dom nog satsa på omkring 7-9%. Det blir många röster som bara kommer att försvinna. Jag är inte den förste och ej heller den siste att påpeka behovet av internationella observatörer. Det börjar brådska nu.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 september 2013 13:01

En man med 9 olika identiteter har överfallit en kvinna i 60 årsåldern skriver Expressen på nätet idag. Och samtidigt skriver man att ingen vet vem han är. JO jag vet. En kulturberikare som svenska skattebetalare kommer att få föda tills han dör. För ut ur Sverige kommer han aldrig.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 september 2013 13:14

Ca 200 miljarder i budgetunderskott, men ändå tänker Fredrik R satsa på ett jobbskatteavdrag på ca 25 miljarder. Lånade pengar. Och då måste man fråga var han lånar dem? Om han nu lånar dom av svenska folket genom obligationslån så " drar " han förmodligen in köpkraft genom dom pengarna. Och lånar han utomlands, ja då blir vi fattigare för det är ju pengar som skall betalas tillbaka. Lite på en höft kan man säga att han lånar av framtida generationer. Som framtiden ser ut borde alla politiska partierna lägga alla jobbskatteavdrag på hyllan, för obeveklingen leder detta till att Sverige slits sönder mer och mer.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 september 2013 13:33

Eftersom exportens andel av BNP sjunker så kommer ökad köpkraft förmodligen leda till att konsumenterna köper mer utländska varor. Detta leder till försämrad handelsbalans och i slutändan sämre bytesbalans. Titta på USA:s ekonomi. Enormt budgetunderskott och ett enormt handelsunderskott. Med dagens politik är vi på väg mot USA:s ekonomi. Att det nya jobbskatteavdraget skulle leda till 13.000 nya jobb är ett aprilskämt. Hur många nya jobb skapade sänkt krogmoms?

 
Ingen bild

Tony

16 september 2013 15:33

hej då Miljöpartiet, nu får ni slåss med kommunister
och centerpartister om jumboplatserna i svensk politik.

 
Ingen bild

K K K *Kort Koncist Kärnfullt*

16 september 2013 15:39


Den som har makten över SVT har makten över Sverige

 
Ingen bild

who

16 september 2013 15:52

Är ett märkligt val, till kyrkan!
Enbart medlemmar i kyrkan får rösta!
Men dock innebär valet en röst på ett politiskt parti!

När får vi rösta om:
Staten avsätter nästan en halv miljard för att bevara kyrkorna.!?!?!?!

Varför?

Har full respekt för en privat uppfattning om religion.
Men ingen förståelse för att skattebetalare skall bidra med skatt!

Se och fundera på om detta är i tiden?

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag/utbetaldastatsbidrag2012.4.15272bfd13b817fbae16305.html


 
Ingen bild

who

16 september 2013 15:55

Jag kan inte glädja mig åt att SD är stolta över ett religionsval!
Hoppas på SD istället ägnar sig åt viktigare saker!
Om så blir fallet, kan jag återigen rösta på SD.

Men kommer aldrig att rösta på något parti som företräder religion.

 
Ingen bild

who

16 september 2013 15:58

Såg en uppgift på att religionsvalet kostar 125 miljoner samt bidrag från staten med 6 miljoner!
Hittar inte idag dessa uppgifter.
Kanske Alf, eller någon annan klok kan bekräfta?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 september 2013 16:48

Det kommer att bli mycket mer än fördubblat under Supervalåret 2014 och speciellt då i EU-valet!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Olandstoken

16 september 2013 17:53

Kalas att vi dubblat antalet mandat trots att de två största tidningarna i länet [Barometern och Östran ] vägrat ta in annonser från sd gällande kyrkovalet.

I min vallokal fungerade allt klanderfritt och det var fullt i alla valsedelsfack samt att de var väldigt måna om att allt skulle gå rätt till , jo att man är Sverigedemokrat är nog vida känt samt att man inte smusslar med det.

Nu var etapp 1 avklarat så nästa mål är 15 % i mätningarna till jul och minst 20 % i valet 2014 på riksplan, Öland borde kunna skrapa ihop över 20 % i kommunvalet helst med tanke på att vi snart får nya gäster [romer har jag hört] som hjälper oss på traven.

Fortsätt det goda arbetet alla sverigevänner .

 
Lotta

Lotta

16 september 2013 19:41

Ahonens sista tankevurpa i jätteformat finns att läsa på Barometers nätvariant. I nuläget går den fortfarande kommentera. 11 kommentarer, ingen av dem håller med Ahonen.

http://www.barometern.se/reagera/debatt/stall-aldr

 
Bosse5_7@yahoo.se

Bosse5_7@yahoo.se

16 september 2013 19:58

Jag tror att trenden håller i sig även nästa år. SD fördubblar resultaten i samtliga val 2014

http://yahoo.se

 
Lotta

Lotta

16 september 2013 20:11

Nu har två inlägg som jag skrivit inte dykt upp trots att meddelande om att de är godkända visas efter jag klickat på skicka kommentar.

Länken till Barometern fungerar inte heller eftersom inte hela länken får plats i rutan för URL. Skickar den igen:

http://www.barometern.se/reagera/debatt/stall-aldrig-vi-mot-dem(3939851).gm#disqus_thread

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&sns=em

 
Lotta

Lotta

16 september 2013 20:22

Trots att både mandat och antal röstande var dubbelt så många jämfört med förra valet är jag besviken på en del SD-anhängare. De som inte orkade masa sig till valurnorna eller ens brydde sig om att rösta trots vädjande om att gå och rösta. Hoppas ni inte gör på samma sätt vid EU- och riksdagsvalen nästa år. Skärpning.

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&sns=em

 
Ingen bild

who

16 september 2013 20:49

Mer finns att läsa om Svenska kyrkan!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Lutherdom

 
Ingen bild

who

16 september 2013 20:53

Intressant att SD vurmar för den Svenska kyrkan, men är är av annan åsikt gällande andra religioner!

Är Svenska kyrkan svensk?

Lutherdomen (av tyskans Luthertum) är en undergrupp av kristendomsinriktningar inom protestantismen och uppkom vid reformationen som följd av Martin Luthers och hans efterföljares (däribland Philipp Melanchtons) tankar och verksamhet. Luthers lära och lutherdomen är en reaktion på problem som fanns inom romersk-katolska kyrkan under 1500-talet, sett ur Luthers och de andra reformatorernas perspektiv. Kyrkor och samfund inom dessa riktningar kallas lutherska eller evangelisk-lutherska och anhängarna lutheraner. För dessa kyrkor är Martin Luthers reformation i Wittenberg och de lutherska bekännelseskrifterna konstituerande.

Religionen har inget med politik att göra!

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 september 2013 21:28

Reinfeldt och Löven debatterar i Aktuellt. Självklart undviker de massinvandringens negativa påverkan, men det lyser igenom om man har kunskap.
Att minska arbetslösheten går snabbt om invandringen minskar.
Att förbättra elevernas prestationer går lättare om alla elever pratar Svenska både i skolan och hemma.
Att förbättra ekonomin går snabbt om invandringen minskar.

"Elefanten i rummet" syntes tydligt för den som vågade se en...

 
Ingen bild

VargMan

16 september 2013 21:39

IPCC erkänner att de haft fullständigt fel i sina domedagsprofetior!
Hela grunden som MP står på bara försvann, hahaha...
Om de nu kunde göra det enda hederliga, packa ihop och låta sin sekt dö ut..
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2420783/Global-warming-just-HALF-said-Worlds-climate-scientists-admit-computers-got-effects-greenhouse-gases-wrong.html

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

16 september 2013 22:10

OT ...Blir väldigt trött på att höra om jobbskatteavdraget som är väldigt orättfärdigt emot pensionärer och låginkomsttagare. Kan någon, kanske du Thoralf förklara SD,s inställning till detta? Var har de satt taket, känns inte riktigt bra med denna inställning och det framgår inte av medias rapportering...

 
Ingen bild

Stundtahl

16 september 2013 22:40

-Siffror med fördubblat förtroende i kyrkovalet bådar gott för SD. Inför kommande EU och Riksdagsval ser utsikter av förtroende att nå samma framgång.

I övrigt uppmärksammades Marko Ahonen debattinlägg i Gota Media...tillsammans har de en lång väg att vandra för att nå aktningsvärd division.

 
Ingen bild

Tomas

16 september 2013 22:42

Till Who!!!!
Läs Max Webers "The protestant etihic and the spirit of capitalism" så förstår du och får ev lite bildning ang Sverige och västvärldens kultur och strävan samt varför väst har varit förhållandevist framgångsrikt i jmfrl. Evangilistika-lutheraner är mycket mer än en religon.

 
Ingen bild

Tommy

16 september 2013 23:57

Om nu Helle Klein och andra journalisters skrivande är bästa röstfiskarna för SD blir man ju lite fundersam. Är det journalisters SD- fientliga attityd som lockar väljare borde man väl inte vara så glad? Man vill väl locka väljare på sin politik? Det finns sannolikt 2-3 procent som tycker att SD:s partiprogram är det bästa. De resterande 5-10 procent missnöjesröstar. Det är arbetslösa, låginkomsttagare, människor som lever i invandrartäta områden, några arbetare och några egna företagare som inte tycker de får ngn utväxling för sitt arbete. Hur många akademiker väljer SD? Hur många familjer med två heltidsarbetande väljer SD?Varför finns det då så många missnöjesröster? Det handlar om sossarna som dragit sig åt höger, misslyckad integrationspoltik och att borgarna satsat på att folk som arbetar har fått det bättre.
Sedan diskussionen om utbrett valfusk...
Har säkert skett ett och annat valsabotage(bra Thoralf)men att konspirationstänka i alltför stora banor spär ju bara på nidbilden av SD-röstarna. Sedan kan man ju kanske fundera på varför 85 procent sannolikt aldrig kommer rösta på SD och varför merparten av journalisterna intar en skeptisk hållning. Självkritik någon?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se