thoralf

Direktlänk till inlägg 14 september 2013

PATETISK PK-FÖRVÅNING

Av Thoralf Alfsson - 14 september 2013 21:47

 


Det är minst sagt skrattretande att läsa dessa rubriker i media. Som man bäddar får man ligga! Beslutar man sig för att ge alla från Syrien permanenta upphållstillstånd så blir effekten ökat antal asylsökande, inte plötsligt ökad flykt till Sverige.


Med tanke på utrymmet i arabisk media så är nog detta bara en försmak om vad som kommer de närmaste veckorna innan flyktingsmugglarna fått styra om sina ”fotsoldater”  till att styra alla till Sverige.


 


Vad blir de kommande rubrikerna? Katastrofinvandring! Kaosinvandring! Inte så bra rubriker. De senaste dagarna har man börjat använda ”monster” har jag sett och det bara säkert media bättre. Monsterinvandring!


Regeringen aviserar höjda alkholskatter som skall ge ca 730 miljoner kronor extra i statskassan. Dessa 730 miljoner kronor för regeringen skicka vidare till Migrationsverket utan att passera statskassan. Men det lär inte räcka på långa vägar.


Det kommer att krävas ytterligare tusentals miljoner kronor som de svenska skattebetalarna tvingas betala för den horribla invandringspolitiken.

 
 
Ingen bild

Lärare

14 september 2013 22:08

Varifrån tas dessa hundratusentals miljoner som nu behövs?
Ja, kanske rentav flera miljarder? Varför finns det extra pengar att skjuta till när det gäller dessa s k "berikare"? Annars ska det ju sparas överallt i samhället, ta t ex äldrevården.

Tror att Åkesson måste belysa detta tydligare när han är ute och talar. Vi måste kräva få en ungefärlig summa på vad detta kostar oss skattebetalare varje år.

Hoppas att "SD-topparna" åker land och rike runt och berättar för svenskarna hur läget ser ut i Sverige.

Hur gick det med Söders löfte att han skulle berätta om den orättvisa vad gäller vårdkostnaderna för illegala kontra svenskarna?

Upplysning och åter upplysning är vad som behövs om SD ska öka rejält framöver. Träffar på många som inte vet vad SD står för.

Finns en del andra som är ute och kampanjar...

 
Ingen bild

Peter

14 september 2013 23:21

Till ThorAlf; sträck på dig för att du inte gick på propagandan om klimathotet
www.activistpost.com/2013/09/who-are-deniers-now-record-ice-growth.html

 
Lassekolja

Lassekolja

14 september 2013 23:41

Skall man skratta eller gråta? Vi kan kanske glädja oss åtminstone "en stund" åt ett snabbt växande SD men till vilket pris? Våra barn och barnbarn kommer säkerligen att fälla många tårar när dom undrar hur "vi" tänkte i början på seklet.
Nu åligger det SD ensamt att, precis som "Lärare" hävdar, informera svenska folket om några av Sveriges mest "ödesdigra ödesdagar";
1) 1 juli 2013: I praktiken fri sjuk- och tandvård åt illegala/kriminella invandrare, notan till skattebetalarna, samtidigt som våra äldre, d.v.s de som med hårt arbete under pliktkänsla, byggde Välfärdssverige tvingas stanna hemma, har inte råd varken att lösa ut föreskrivna mediciner eller att gå till tandläkaren!
2) 3 september 2013: Dagen då Migrationsverkets chef beslutade att alla syrier, de som redan är här + de som reser hit, erbjuds livslång försörjning för sig själva samt sina anhöriga!
Ett STORT GRATTIS till svenska folket/skattebetalarna till denna fantastiska berikning! Era framtida pensioner är räddade!
SD imorgondagens Kyrkoval + SD i juni och september 2014!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 september 2013 23:57

Alla som tycker att "lyximigranter" som blåser Sveriges välfärd åt helvete, kan skriva upp sej på Expressens lista:
"Sverige räcker åt alla" (Så djävla dumt så man tror inte det är sant)

Fotnot : "Lyximigranter" är personer som kan betala 100000 till människosmugglare för att ta sej genom hela Europa till Sverige
Sannolikt motsvarar 100000kr minst det 10 dubbla i köpkraft i hemlandet alltså kostar "Sverigebiljetten 1 miljon kronor
Detta är bla vad foliehattarna skriver under på.

 
Ingen bild

Kalle

15 september 2013 01:04

Alkoholskatten höjs och det kommer att drabba (kristna)etniska svenskar som får dricka alkohol. Muslimer kommer dessvärre inte drabbas av alkoholskattehöjningen eftersom de inte får nyttja alkohol.

Som vanligt drabbas de etniska svenskarnas skatte-ekononomi för att försörja muslimer.

Du som svensk får som vanligt betala för invandringen till sverige. Betala och håll truten!!!

Rösta på SD i alla kommande val.

 
Ingen bild

VargMan

15 september 2013 01:18

Är höjningen av alkoholskatten då beräknad på dagens förbrukning, som vad jag förstått det som är "rutin" vid sådana kalkyler?
Grejen är att fler kommer köpa "tysksprit" och hembränt, så den totala intäkten blir inte som kalkylen.. Till detta blir det mindre sålt på krogen, vilket gör att deras intäkter minskar vilket i sin tur innebär mindre i inkomstskatt från de som arbetar och troligen färre som totalt arbetar i den sektorn..
Turismen till Sverige sjunker också, och detta hjälper inte att vända den trenden..
Skulle inte förvåna mig om att man kommer till den gränsen där skattehöjningar innebär att det totalt blir ett minus när man gör en mer jordnära konsekvensanalys av det hela..

Alkohol är absolut inte något som är ett måste och som dessutom är skadligt på flera sätt. MEN, nu är realiteten den att folk dricker och kommer fortsätta göra så.
Tre personer som tar en tripp till Tyskland kan köpa med sig 30 liter sprit (över 22 vol%, 60 liter starkvin (15-22 vol%), 270 liter vin (upp till 15 vol%)och 330 liter öl (över 3,5 vol%t. Samt 2 400 cigaretter.
Pris- och skillnadsexempel:
En "platta" Becks Starköl med 24 burkar á 33 cl. Cirka 110:- i Tyskland, medan det här går på omkring 330:-.
En liter Absolut Vodka i Tyskland, 140:-.. I Sverige blir literpriset 340:- (beräknat på en "hela", 70 cl).

Så visst, höj alkoholskatten och få fler som åker till Tyskland och andra länder och handlar istället.
Eller, tänk om vi skulle göra annorlunda och sänka skatten så att vi behåller mycket mer av omsättningen i Sverige istället..?

Att tro att användningen minskar genom att ha höga priser är enbart dumheter..
Ja, det minskar om man ser på den inhemska försäljningen, men när det gäller den lagliga och olagliga införseln samt hembränning så kan man p sin höjd gissa..
Dock har vi möjligheten att gissa aningen bra, då vi kan se hur gtänshandeln med Norge är. Att Systembolaget i Strömstad (två st om jag minns rätt) har en otrolig omsättning kan alla förstå kanske, och så även i Årjäng och Charlottenberg för att nämna några.
Men hur stor omsättningen är, har jag för mig är hemlig. Då ska man veta att det är andra regler som gäller, och de får ta med mycket mindre än svenskar från Tyskland.. EU ni vet..:)

Men, sjuklöverns giganter verkar ju inte ha de skarpaste hjärnorna i arsenalen:
"Men Anders Borg är inte så oroad för ökad smuggling, bland annat för att regeringen nu bara höjer vin- och ölskatten med sju procent i stället för 13 som utlovades i valmanifestet."
Det blir lik förbaskat dyrare, och skillnaden/vinsten att handla via andra blir därmed större mot idag. Vem vill inte "spara" ytterligare % om chansen finns??

Det enda sättet att hindra(minska smuggling och gränshandeln är att sänka skatterna här.
Ja, eller att Sverige tvingar hela EU att ha samma priser som i Sverige, men det tror jag inte mycket på om jag ska vara ärlig..:)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 september 2013 01:27

Lägg in "är bra" efter h-vete så hajjar du bättre :=)(=:

 
Ingen bild

Göran

15 september 2013 01:33

@Lassekolja,

Invandringsvansinnet påbörjades 1976.

 
Ingen bild

Arvid

15 september 2013 04:08

I går visade NyaSveriges ärkebiskop framfötterna. Han blev intervjuad i P1.
Han hävdade i olika omgångar att Samerna var Sveriges urbefolkning.
Som jag ser det, faller ett sådant påstående av sig själv, pladask, ity Samerna kan inte ha invandrat österifrån innan inlandsisen för ca 11000 år sedan hade smält undan, medan dåtida nordeuropeer söderifrn följde så att säga i inlandsisens fotspår och således
rimligen måste ha varit de första nybyggarna på det landområde som sedan efter ca 10500 år kom att kallas Sverige. I övrigt absolut inget ont om Samerna! All teritoriell rätt idag till Samerna.

 
Ingen bild

Medborgaren

15 september 2013 06:58

Hur finansieras vansinnet? Jo med lån, under både juli o augusti går statsfinanserna med minus och båda månaderna är underskottet 4 Miljarder större än prognosen!!

Prognosen för 2013 är fortfarande att vi/staten måste låna 163 Miljarder trots att stora försäljningar av aktier i bla Nordea samt andra tillgångar gjorts, vart har alla dessa stålar tagit vägen?

Inte konstigt att slaskpressen drar igång "Alla får plats i Sverige" kampanjen, jo förresten det är jäv..t konstigt.........
Men genom denna kampanj vet vi iallafall till vilka individer vi ska skicka fakturan för vansinnesinvandringen................

 
Svensson

Svensson

15 september 2013 07:46

Alliansen vill ju ha mer invandring till Sverige,jo jag vet hur sjukt det låter.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

D puddingfjäll

15 september 2013 08:46

Det går bra för SD, så bra att fp - ett parti i dödsryckningar - i sin förtvivlan låter sin tidning , Expressen, skriva en bra artikel helt i SD:s anda
Läs själva:
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/den-vilseledande-flyktingdebatten/

 
Cavatus

Cavatus

15 september 2013 09:03

Missa inte Julia Caesars krönika idag om godhetsprofeternas ondska.

http://snaphanen.dk/2013/09/14/ondska-forkladd-till-godhet/

Ondska förklädd till godhet

Från och med nu kommer jag även att spara ned krönikorna som pdf-filer på flygbladssidan, till vilka en länk även läggs in på Julia Ceasar-sidan på min blogg (den med länkar till alla hittills publicerade krönikor). Här är pdf-filen:

https://app.box.com/s/smp1uph982egd5yoti9q

Då kan vi skriva ut krönikan och ge till våra pensionärer som inte har tillgång till dator. På så sätt får de också ta del av regimkritiska texter.

En sammanfattning av krönikan:
Svenska folket förmår inte identifiera ondska ens när den är uppenbar. Ondska måste nämligen inte alls vara medveten och avsiktlig för att klassas som ondska. Den mest förrädiska sortens ondska är den som efter andra världskrigets slut har fått epidemisk spridning i Sverige, mer än i något annat land: ondska förklädd till godhet. Men oavsiktlighet förminskar inte resultatet. Att utropa Sverige till en humanitär stormakt, storhetsvansinne på bekostnad av det svenska folket, är ondska förklädd till godhet.

http://www.korta.nu/jc

 
Stefan K

Stefan K

15 september 2013 09:22

Det vore intressant att veta hur många miljarder som tilldelats Migrationsverket och vilka välfärdsområden dessa tagits från.

Jag såg debatten mellan Åkesson och Ullenhag i Agenda, där Ullenhag talade om hjärta när Sverige ska ge PUT till alla som söker asyl i Sverige. Var finns hans hjärta när regeringen tar biståndspengar från verkligt nödlidande för att hjälpa ett fåtal väl bemedlade asylsökande i Sverige?

I samma program kunde vi se en syrisk/palestinsk familj som sade sig ha sålt allt för att ha råd med de flera hundratusen som deras resa till Sverige kostat. Hade de stannat i något av alla länder som finns längs vägen mot Sverige hade summan kanske varit halverad?
Undrar förresten varför kvinnan i familjen satt med en lång kappa på sig inomhus i sensommarvärmen som varit?

Erik Ullenhag talade förresten om hjärta i debatten med Åkesson. Vad säger han då om detta?
Ett av de ensamkommande barn/unga män som kommer utan id-handlingar och krav på åldersbestämning kostar skattebetalarna cirka 693 000 kronor per år.
För summan 693 000 kronor som 1 "barn" kostar svenska skattebetalare kan denna hjälpa...
...110 000 barn till sjukvård i 3 månader.
...2 566 undernärda barn till energirik mat i 5 veckor
... 77 000 000 barn att få rent vatten.
http://www.lakareutangranser.se/vad-racker-pengarna

Erik Ullenhag fortsätter dock att prata om hjärta och om att hjälpa ett fåtal i Sverige när miljoner och åter miljoner lider nöd runt om i världen.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hacke

15 september 2013 09:57

Vår dagliga hjärntvätt från Cecilia Uddén, nu i P1 Gomorron världen, bekräftar oförblommerat hur svensk invandringspolitik göder människosmugglarna och de med feta plånböcker med sitt irrationella beslut. I Egypten förföljs de syriska flyktingarna och deras blickar riktas nu mot Sverige. Den intervjuade syriske caféägaren visste precis hur han skulle göra. Först sälja sin rörelse, sedan betala 3 000 dollar för en båtresa över till Italien och därefter ytterligare en ospecificerad summa till smuggelindustrin som skulle ta honom genom hela Europa till slutmålet Sverige.
Ullenhags stora hjärta blöder, frågan är bara för vem. Smugglingsindustrin eller de som har råd att försörja den?

 
Ingen bild

Lotta

15 september 2013 09:58

Skrev igår ett inlägg vad dygnskostnaden för "ensamkommande flyktingbarn" ligger på per år vilket gav den svindlande summan: 2456*2093*365=1 876 248 920 kr baserat på det antal 2093 stycken som kommit hittills i år. Observera att exemplet är baserat på den lägsta dygnskostnaden. Den verkliga siffran torde alltså ligga på minst det dubbla alltså runt 4 miljarder per åt endast för de "ensamkommande flyktingbarnen". Den högsta ligger, enligt listan på 9044 kr/dygn. Enligt tidningen Riksdag och departement kan extremfallen enligt Riksrevisionen ligga så högt som 16000 kr/dygn och person. Hela listan finns att ladda hem som en pdf-fil för vidare spridning på Exponerat på följande adress.

http://www.exponerat.info/chockuppgift-detta-ar-dygnskostnader-for-ensamkommande/

Länken till Riksdag och departement

http://rod.se/ensamkommande-kan-kosta-16-000-dygn

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 september 2013 11:31

Ja, verkligen, vilken överraskning! Gammelmedierna förnekar sig inte.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

OH

15 september 2013 11:55

Reinfelts och Romssons nya vänner kan om dom inbjudna håller samma takt som nu byta ut hela Ölands befolkning på 3 månader.
Fruktansvärd tanke.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se