thoralf

Direktlänk till inlägg 8 september 2013

VAD VILL 7-KLÖVERN UPPNÅ?

Av Thoralf Alfsson - 8 september 2013 08:59

 


Dessa diagram säger allt om den utveckling som pågår i Sverige. En utveckling som 7-klövern uppenbarligen ser som positiv. Jag delar inte den uppfattningen!


För mig är det snarare en tragisk utveckling av befolkningen i Sverige. Var och en förstår säkert varför SCB ändrade sin definition av utländsk bakgrund 2003.


 


Andelen personer med svensk bakgrund minskar i en allt snabbare takt. Veckans beslut angående Syrien kommer att skynda på utvecklingen.


Att vi dessutom använder en stor del av vår statskassa för detta ändamål är för mig helt obegripligt.


Vad är det 7-klövern med Fredrik Reinfeldt vill uppnå? Utplåna vårt eget land och folk?

 
 
Ingen bild

C.H

8 september 2013 09:19

Jo vi har vetat länge att vi svenskar skall bli utbytta.Alla tecken tyder på det.Frågan är bara vem som har beslutat det.En galen statsminister ensam är väl lite långsökt.Förövrigt dom som ännu inte hittat till Maj Grandmos ypperliga blogg OSAGT gå genast dit och kolla hur man får toppjobb i Sverige.

 
Ellinor Lindhe

Ellinor Lindhe

8 september 2013 09:22

Vad spelar det för roll om de har svensk eller utlänsk bakgrund?

http://eiight.blogg.se

 
Ingen bild

Thoralf A

8 september 2013 09:29

Ellinor Lindhe

Det borde du fundera lite mer på. Vilka skillnader finns det? T.ex religion. Du får gärna återkomma när du funderat färdigt.

 
Ingen bild

Thoralf A

8 september 2013 09:32

Ellinor Lindhe

En hjälp på vägen kan den artikel i Östran vara.

http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/19-aaring-aatalas-foer-doedshot-paa-Facebook

 
Ingen bild

Hacke

8 september 2013 09:35

Dessa övertydliga staplar tillsammans med socialkontorens skenande diagram för socialbidragsberoende borde väcka en och annan tvivlare inför valet. Om de dessutom presenteras tillsammans med lite annat smått och gott som brottsstatistik och dylikt i valfoldrar och överallt där man kan torgföra förödelsen borde bilden bli tämligen klar även för de mest hårdnackade förnekarna.
Hoppas verkligen att sd satsar hårt på kärnfrågorna inför valet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 09:44

Ellinor...
Ja, du. Håll dig till din blogg, för det som avhandlas här är betydligt viktigare än det som verkar intressera dig.

Vilka kläder vi bär, vilket schampo vi har, vilka skor som passar till de eller de byxorna, är totalt ointressant när vårt land är på väg att färändras i grunden.
Men, vill du att dina barnbarn om de blir flickor, riskerar att tvingas bära Islamska religösa tvångskläder, så fortsätt gärna att blogga om äppelpaj och "dagens outfit".

Nej, ta du istället och läs på lite på denna och andra bloggar som värnar vårt Sverige.
Tro inte på EXPO, AFA , LO, SSU och andra suspekta organisationer. Vad som är deras verkliga (och märkliga) agenda verkar vara att fördärva Sverige.
Efter ett tag kommer du då att blanda in en stor del Sverigevänliga inlägg på din blogg.
Då ska jag med glädje besöka din blogg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 09:50

Vill 7-klövern och andra, störta Sverige i avgrunden och bygga upp något annat? Men vad?
Ska det bli ett Mångkulturellt kaos? Islamiststyrda enklaver?
Vi är många som funderar och gör det vi kan för att stoppa detta.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

8 september 2013 10:09

Enligt uppgifter i brittisk press, så röstade många engelska parlamentsledamöter emot Cameron för en attack på Syrien, på grund av att de var rädda att inte bli omvalda, för de hade förmodligen för många muslimska väljare i sin valkrets. Vem lägger agendan.

 
Ingen bild

Hacke

8 september 2013 10:21

Fulmedia och instituten för väljarundersökningar tycks nu ha övergått till att aktivt dölja sd:s framgångar. Idag presenteras Novus senaste siffror i bland annat statsradion där man nu enbart belyser blocksituationen. För andra siffror hänvisar man till SR:s hemsida där man inte utan besvär bland diagrammen till slut kan kostatera att sd åter är det parti som ökat mest (+0,5).

 
Ingen bild

SM811

8 september 2013 10:28

De PK gör allt för att dölja massinvandringens konsekvenser.

 
Ingen bild

World Traveller

8 september 2013 10:56

Thoralf, svaret pa din sista fraga ar obonhorligen JA.
Fragan ar VARFOR.

 
Lassekolja

Lassekolja

8 september 2013 10:58

Hulda mk1, GRATTIS på namnsdagen Hulda!!!
@Ellinor Lindhe
Med tanke på Hulda mk1´s kloka synpunkter om Din blogg, vilken verkar handla om vad Du Ellinor tycker är viktigt i livet och vad den analfabetiska islamiseringen av Sverige spelar för roll, kan kanske nedanst länkar ytterligare få Dig att tänka på annat än allt, som Hulda mk1 nämner.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2010307-ny-skottlossning-i-lundby Om inte länken funkar: www.gp.se Om Du Ellinor tror att det är vanliga svenska ungdomar, som vill inge "respekt", då är Du lika naiv som 7-klöver´n i Riksdagen. Skärpning Ellinor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Medborgaren

8 september 2013 11:03

Lösningen är enkel! Kraftfulla politiker som omedelbart stoppar alla välfärdsbidrag och likt förslag i Norge kräver 10 års skattebetalning för att kunna ansöka om medborgarskap, kanon vi börjar så!
Bistånd ska endast utbetalas till medborgare som jobbar o betalar skatt, svenskar som är sjuka eller skadade skall inte som nu kastas ut i kylan av inkompetenta politiker.
Ingen väljer frivilligt att leva på en usel ersättning istället för att jobba och ha en normal lön som dessutom betalar en lägre skatt än oss som jobbar, skandal och ren diskriminering av de som redan drabbats hårt!
Men som sagt, plocka bort alla bidrag och råttorna lämnar det sjunkande skeppet............................

 
Ingen bild

Magentan

8 september 2013 11:09

Ellinor Lindhe undrar "Vad spelar det för roll om de har svensk eller utlänsk bakgrund?"

Generellt spelar det ingen större roll. Men som Thoralf skriver, beror det på skillnaderna jämfört med ursprungsbefolkningen.

I länken nedan finns ett alldeles färskt exempel från vårt grannland Norge som visar hur det kan ha viss betydelse:

http://www.friatider.se/nya-chocksiffror-varje-somalier-kostar-skattebetalarna-9000000-kronor

 
Ingen bild

S-E Karlsson

8 september 2013 11:09

Jag ställer samma fråga till Ellinor Lindhe som Ingvar Oldsberg ställde till en medverkande i ett program han ledde :
"Är du dum eller är du född sån" ?

 
Ingen bild

Helene

8 september 2013 11:33

Ellinor Lindhe
Kan inte du besöka Rosengård en mörk kväll och sedan låta oss veta om det spelar någon roll om du har svensk eller utlänsk bakgrund?

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

8 september 2013 11:49

Aftonbladet har en artikel där det står " snart inga kristna i mellanöstern ". Snart kommer en artikel " kristna i minoritet i Sverige ". Sen kommer .......

 
Ingen bild

Raymond

8 september 2013 12:16

Jag blir så ledsen och besviken varje gång jag inser att det finns en stor grupp svenskar (infödda sådana) som inte har en skitig aning om vad som försiggår i deras Sverige. Är de dumma eller är de födda så? Eller har PK-packet så stort grepp om landet fortfarande.

 
Ingen bild

who

8 september 2013 12:25

Novus skriver:

Stödet för Sverigedemokraterna minskar något jämfört med julimätningen. Partiet får stöd av 8,5 procent av väljarkåren, en minskning med 0,5 jämfört med mätningen i juli. Stödet minskar i samtliga åldersgrupper förutom i den äldsta 65+ år. Det är främst i Sydsverige stödet minskar. Sverigedemokraterna förlorar främst väljare till Centerpartiet samtidigt som flödet till Moderaterna ökar något.

 
Lassekolja

Lassekolja

8 september 2013 12:26

@Raymond, Du är något på spåret! (syftar på två sista raderna)

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

8 september 2013 12:36

Ellinor Lindhe, är du på riktigt eller?

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Lärare

8 september 2013 12:41

Det är bråttom nu. Media mörkar allt som kan gynna SD!

SVT är skattefinansierat, alltså borde de spegla hela Sverige och alla partier borde få framträda i rutan på samma villkor.
Vi vet alla att så inte är fallet. SD får inte vara med och delta i olika politiska diskussioner, inte ens när det gäller deras "hjärtefrågor" som invandring- och kriminalpolitik t ex.

Jag tycker SD ska ta upp detta genast!

Vidare anser jag att den sista stora partiledardebatten, fredagen för valet inte spelar så stor roll, de flesta har nog redan bestämt sig. Kan vara underhållande ändå givetvis.

Varför inte ordna flera mindre partiledardebatter, på en tid då de flesta är hemma och kan tillgodogöra sig budskapen från de olika partierna. I ett förlängt Agenda skulle det kunna läggas in exempelvis en gång varannan månad, speciellt ett år före ett val.

Lite nytänkande behövs.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

8 september 2013 13:00

Var på ett medlemsmöte igår i Borgholm och vad det pratades där så stämmer inte Novus siffror om minskning för SD , ett jevla skit ! Där var det jubel i busken vad det gäller SD , så tro inte på vissa mätningar !

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2013 13:07

Mitt inlägg hör egentligen till artikeln om Arabian News men jag publicerar det hör. At en viss aning om att vederbörande följer bloggen:

@Elwi Ninpo

Dina inlägg tyder på att en rabiat hysterika skrivit dem och den åsikten står jag för. Du kan ju svara på exakt var i Genevekonvention det står att Sverige är det enda land som skall ge PUT till Syrierna? Var står det att Sverige är utsett till hela världens socialbyrå med försörjningsplikt för alla som kan betala flyktingsmugglare tusentals kronor för att ta sig hit? I listan nedan kan du se vilka länder som skrivit under denna konvention. För att göra det enkelt för dig här kommer en lista på de grannländer till Syrien som skrivit under Genevekonventionen:

Jordanien
Saudiarabien
Irak
Iran
Turkiet
Kuwait
Bahrain
Qatar
Oman
Yemen
Libanon

Finns det någon anledning, som du ser det till att det inte skulle gå att söka asyl i något av alla dessa 11 länder förutom att de förmodligen inte skulle få livstids försörjning av staten? Läs även på lite vad som gäller när man flyr från sitt hemland om första asylland för inte menar du väl att Sverige är den närmaste grannen till Syrien? 2012 tillhörde Sverige den absolut största bidragsgivaren till just Syrien. När tycker du att svenska skattebetalare har gjort tillräckligt? När är gränsen nådd för hur mycket vi skall betala och hur många vi skall ta emot i vårt land? När är det enligt dig dags att vi börjar tänka på vår egen befolkning och vårt land? Hur usel skall vår välfärd bli innan du är nöjd?

http://www.immi.se/encyklopedi/tiki-index.php?page=Första+asylland


http://www.icrc.org/applic/ihl/ihl.nsf/vwTreatiesByCountry.xsp

Ps: Vore mycket spännande att få veta vilka som du anser vara rasister här på bloggen och var det rasistiska finns i våra inlägg? För inte menar du väl att det är rasistiskt att h en åsikt om att vi med råge tagit vårt ansvar när det gäller Syrien? Att det är rasistiskt att ha en annan, än en av dig godkänd åsikt?

 
Ingen bild

Farbror Sven

8 september 2013 13:19

Jag har skrivit om detta förut : Om närmsta grannen har en våt fest en lördagskväll och två ryker ihop och slåss så blon flödar , är det mitt ansvar då ? Nä, jag tänkte väl det men om dom slåss i ett arabland då är det enligt sveriges godhetsapostlar sveriges ansvar !!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 13:27

Ellinor...
Nu har du fått kritik av några här. Rättmätig kritik. Men jag hoppas verkligen att du fortsätter att läsa Thoralfs kloka inlägg.

Skriv gärna om mode och annat, men öppna din blick och se hur verkligheten ser ut!
En vacker dag kanske du börjar blogga om viktigare saker och Thoralf lägger in din blogg i länklistan!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 13:37

Lassekolja...
Tack för uppvaktningen. Hade faktiskt ingen aning. Niger djupt ;-)

Storbrand i Helsingborg. Sägs ha startat av en bilbrand. Sprängattentat mot kommunhuset i Osby och ytterligare skjutningar i Göteborg.
En "helt vanlig" helg i Sverige...

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 13:55

Farbror Sven...
Ganska säkert hjälper du till om någon av de två kommer till dig. Du fixar plåster mm. och kanske tom. skjutsar till sjukhus om det behövs.
Men du låter säkert INTE någon av de båda bo i ditt hus för all framtid.

 
Lassekolja

Lassekolja

8 september 2013 14:25

Hulda & Lotta, mina favoriter idag. Extra kramar till Er!
@Lotta(13:07), Ditt inlägg är briljant, sticker ut lite extra!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Kalle

8 september 2013 14:56

Nu börjar svenska kommunalpolitiker bli helt desperata för att stoppa invandringen till sin kommun. De river hyrsehusen istället för att upplåta dem till migrationsverket och invandring i den egna kommunen. Nu kan Ullenhag och Billström, de berörda minsitrarna, slänga sig riktigt hårt i väggen.

Motsåndet mot deras politik ökar och ökar. Trots deras limsande snack och bidrag av våra skattepengar, dina och mina skattepengar till ovilliga kommuner som tänker på de etniska svenskarna i första hand!!!

""Uppvidinges kommunalråd Åke Carlson (C) vill ta till drastiska åtgärder för att minska flyktingströmmen genom Uppvidinge. ”Uppvidingehus måste börja riva fastigheter och om inte bolaget gör det självmant blir det ett ägardirektiv”, säger han."" Centerpolitikern som vill riva hellre än att ta emot flera invandrare. Hur lång tid tar det innan Annie Lööf sparkar ut honom från Centern. Hur många har hon då bakom sig inom centern som stödjer henne???

http://www.exponerat.info/c-politiker-i-uppvidinge-vill-riva-hyresfastigheter/

 
Lassekolja

Lassekolja

8 september 2013 15:08

@Thoralf, betr. den "dödshotande 19-åringen från Kalmar", Du Thoralf är ju också från Kalmar, då brukar Du väl också sprida dödshot omkring Dig eller är det något, som skiljer Dig och 19-åringen åt?
Mvh "En som aldrig frågat förr"

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2013 15:09

Tack Lassekolja det värmde.

 
Ingen bild

Magentan

8 september 2013 15:33

Man skulle nästan kunna tro att förklaringen till regeringens kraftiga upptrappning av det okontrollerade inflödet hit från islamländerna är att Reinfeldt & Co har försänkningar inom smuggelbranchen - att han och allianskompisarna får provision på människosmugglingen. Varför vill regeringen annars ge just denna branch en så kolossalt gynnsam utveckling?

Det svenska löftet om livslång försörjning till alla från Syrien som kommer till det paradisiska godhetslandet Sverige har orsakat en rejäl uppgång på smuggelpriserna, och svenska pass är nu hårdvaluta för människosmugglare, som nu kan ta ännu mer betalt för att hjälpa alla s.k "flyktingar" hit och ta del av våra ihopskrapade skattepengar.

Ett "borttappat" pass är nu guld värt på den svarta marknaden. Sverige har cirka 250.000 pass på drift. Under 2013 har hittills 60.000 svenska pass "tappats bort".

http://www.exponerat.info/mangder-av-annonser-om-borttappade-irakiska-pass/

http://www.exponerat.info/asylbluffen-eskalerar-svenska-borttappade-pass-ger-syrier-vag-in-i-eu-300-svenska-pass-i-beslag/#ixzz2eIfZxDgoför



 
Ingen bild

Fale Hin Unge

8 september 2013 15:40

@Thoralf

REKLAMTIPS INFÖR VALET:

Ha med sådana där diagram + en fråga till väljarna.

Visa filmklipp från Husby-upploppen+ en fråga till väljarna

Visa sedan filmen som visar att invandringenen är totalt meningslös med hjälp av tuggummikulor!

 
Ingen bild

Kurtan

8 september 2013 15:48


Ponera att liknande demografiutveckling skedde i t.ex Sydafrika med de inflyttande var vita europeer samt de som flyttade ut var svarta sydafrikaner...

Vilket ramaskri det skulle bli hos alla "antirasister" och andra godhetsapostlar med krav på intervention från FN för att stoppa vad som i förlängningen oundvikligen måste bli klassificeras som GENOCIDE eller folkmord...

Men då detta nu verklighen sker i Sverige så hurrar "antirasisterna" samt de självutnämda godhetsapostlarna tillsammans med media och förrädarna i 7-klövern...

Någon som kan förklara detta självmordsbeteende?!
MVH




 
Svensson

Svensson

8 september 2013 16:18

Har vi för hög invandring, så kommer vi inte kunna kalla vårat land för Sverige längre,för poängen är väl att befolkningen ska mest bestå av svenskar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lärare

8 september 2013 16:40

Jimmie Åkesson med i kvällens Agenda OCH står inte ett ord om det på SD:s hemsida. SKANDAL!!!
VARFÖR?

 
Ingen bild

Kalle

8 september 2013 18:30

Sedan kommer det att taga några dygn innan det kommer upp på någon sajt av rädsla för att vänsterns hackare skall sabotera. SD har inte resurser att freda sig på nätet!!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2013 18:49

Kommununstyrelsens ordförande i Göteborg Anneli Hulthen (S), kallar til extramöte i morgon pga. striderna mellan de olika invandrargängen i staden. Två incidenter bara idag...
Undrar vad Ullenhag tycker. Utmaning eller problem?? Troligen en "utmaning"...

 
Ingen bild

Magentan

8 september 2013 19:06

Tyvärr tror jag inte SD-hatarna behöver hysa så stor oro för att SD ska nå några enormt höga siffror i kyrkovalet. De SD-are jag känner har blivit så besvikna över den nya Svenska Kyrkan (en del av dem känner till och med direkt vämjelse över denna falska kombinerade kommunist- och islamistinstitution) att de har gått ur den "sekten", som en tidigare kommentator här kallade den.

Vi som fortfarande är kvar och betalar skatt till de tongivande hycklarna ska emellertid självklart göra vår plikt och delta i valet.

 
Ingen bild

Medborgaren

8 september 2013 19:36

@Hulda
Stollejocke Ullenlull anser nog att upploppen i Göteborg endast är lite ungdomsgnabb och att det lika gärna kunnat vara svenskar..........

Att invandrarna har en gräddfil i rättssystemet har vi ju redan kunnat konstatera sen länge, senast var det ju pizzakungen i Kalmar som var åtalad för en rad brott men frikändes då han enligt egen utsaga "trodde" att han följt regelverket..............

 
Ingen bild

Observer

8 september 2013 20:03

För en tid sedan hade vi invandraren som åtalats för grovt vapenbrott i Malmö. Han fick en kraftigt reducerad längd på domen ty "han lever i farliga miljöer" enligt rättens bedömning.Någon rektion på¨tidningarnas ledarsidor? Nej ,tyst som i graven.Så eroderas vårt rättsystem på ett politikst korrekt sätt.Reaktionen på illegala vapen f.ö från beslutsfattarnas sida är att kraven på jaktklubbar bl.a ska skärpas.Så stor är beröringsskräcken med verkligheten fråm våra politikers sida.Gissa om det garvas i de kriminella kretsarna ,inte minst i Göteborg i dagarna.

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2013 20:07

Såg precis ett inslag på Rapport om ett äldreboende på västkusten som heter Tubberöd. Där tar personalen hand om de gamla. De gamla får själva bestämma när skall stiga upp på morgonen, äta och gå och lägga sig. Man hade katt och några höns som var mycket uppskattade av de gamla. Maten lagade man själva efter en matsedel som man själva bestämde. Är det rasistiskt att tycka att alla våra gamla är värda samma?

 
Ingen bild

Anon

8 september 2013 20:58

Skriv gärna någon kommentar till SSUs skrattredande usla kyrkovalsfilmer....

 
Ingen bild

Stefan A.

8 september 2013 21:02

Jaha därför det är attacker mot SD och Åkesson i aftonslasken i dag, för att Jimmie ska vara med i agenda, brukar följas åt attackerna i fulmedia och framträdande i TV för ledande Sverigedemokrater, man vet TV,s stora genomslagskraft.

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2013 22:07

I debatten mellan Jimmie Åkesson och myten Ullenhag pratade myten om att UNHCR vädjar om att Sverige skall ta emot fler flyktingar vilket SD säger nej till. Det Ullenhag "glömde" att berätta är att det gäller kvotflyktingar. Någon som kan gissa vilket land som redan idag varje år tar emot flest kvotflyktingar? Ja just det: Sverige. "Sverige är det land i Europa som årligen tar emot flest kvotflyktingar. Ett drygt 10-tal EU-länder ställer idag årliga flyktingkvoter till UNHCR:s förfogande."

http://www.migrationsverket.se/info/4414.html

Om jag inte minns fel tar Sverige ensamt emot fler kvotflyktingar än alla de andra länderna tillsammans. Återigen får vi svenska skattebetalare vara med och betala utan att bli tillfrågade. Trolöshet mot huvudman är visst den juridiska termen. Sedan är jag oerhört trött på Ulkenhags tjat om de fiktiva tyckasyndomobjekten som ikväll benämndes 3-barnsmamman. Finns hon i verkligheten?

 
Ingen bild

Kalle

8 september 2013 23:01

Aftonbladet skriker ut på sin första sida idag "Har du inget hjärta Jimmie. Ullenhag ställer frågan.

Hjärta år just vad Jimmie SD har. Han värnar om den svenska befolkningen. Du Ullenhag är helt utan hjärta för det svenska folket. Svenska skattebetalare är bara till för att pungslå!!!

Ullenhag snacka inte om hjärta när du själv inte har något för sverige!!!

 
Lassekolja

Lassekolja

8 september 2013 23:57

Om jag skall vara helt ärlig och att vara just det brukar ju vara kännetecknande för oss Sverigedemokrater, så var inte Jimmy optimal ikväll. Upplägget förhindrade honom från att vara det. Kvällens polariserade debatt i Agenda visade tydligt att behovet av en grundlig debatt om invandringspolitiken, hela tiden ökar. Det är nödvändigt att betydligt fler aspekter kommer med, ex.-vis arbetslösheten och bostadsbristen som leder till utanförskap, som mer eller mindre automatiskt leder till kriminalitet, o.s.v Kostnadsaspekten bör belysas. Hur många "vanliga svenskar" känner till/har någon som helst aning om att ett s.k "ensamkommande flyktingbarn" kostar från 2000-16000kr per dygn att försörja och det beror definitivt INTE på att nappar och skramlor har ökat i pris!
Skandalöst att inte publicservice-media inte har någonting om det annalkande Kyrkovalet, vilka man kan rösta på, vad de olika nomineringsgrupperna står för, info om Kyrkomötet, Stiften och de olika Kyrkofullmäktige i Pastoraten. Är det någon som tror att det varit lika tyst om valet gällt imamer och moskéer inom islam? Nääh, inte jag heller!
Svagt av SD att inte informera Jimmie´s deltagande i kvällens Agenda! Snälla, de viktigaste valen, kanske i svensk historia, äger rum om ett år! VAKNA SD-kansliet!!! Det här duger inte!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

9 september 2013 00:17


--->Lassekolja mf:

"Debatt om invandringen"

DET BEHÖVS INGEN DEBATT!!!

Det är bara att titta på följande exempel som är applicerbart även i Sverige.
http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

Om folk har svårt att förstå, även efter man sett filmen bör man ansöka om att få god man!

........Kort sagt: Flyktingstöd och invandring är en papperstiger!!!!


 
Ingen bild

Fale Hin Unge

9 september 2013 00:48


KAMPEN MOT INVANDRINGEN

Handlar invandring, Den är en ickefråga. Jag tycker snarare det handlar om en kamp mot ointelligenta människor i beslutandepositioner i samhället.

Det blir så här när mera än hälften av de beslutande tillhör till gruppen "under normalbegåvning".

Lika så har det blivit inom media där mer än hälften är röda.


....Konstigare än så är det inte!

 
Ingen bild

Göran

9 september 2013 01:31

Du bör nog ställa frågan till den som är ytterst ansvarig, 32an Reinfeldt. Han måste väl rimligen ha ett svar. Det enda rationella svar som jag kan komma på är att de utomeuropeer, undantaget asiater, som kommit hit utgöres av nyttiga idioter till skrämselbranschen. De får vissa börsbolag att växa. Försäkringsbolag, bevakningsföretag och tillverkare av skyddsutrustning (läs, galler och övervakningskameror) får mer vind i seglen. Dessa självändamål klarar vi oss emellertid utan.

 
Ingen bild

Stig

9 september 2013 01:57

Det finns bara ett ord för detta: Folkmord! Och bödeln heter Reinfeldt.

 
Svensson

Svensson

9 september 2013 06:52

Inget folk vill bli utbytt mot något annat folk, stoppa alliansen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Magnus

9 september 2013 07:35

Hej Thoralf

Det borde väl gå att anmäla Sverige till någon internationell domstol för etnisk rensning? För det är ju det det handlar om: byta ut svenskar mot framförallt personer från MENA-länderna. Personer med kristna värderingar byts ut mot muslimer. Det var ju det som hände i forna Jugoslavien, Bosnien etc.

Tack för svar

Magnus

 
Ingen bild

Stefan A.

9 september 2013 07:48

Har fört lite amatörstatistik över miljöpartisters framträdanden i SVT mellan 8-8 0ch 8-9 och bara av vad jag har sett och oräknat repriser och dyl. det blev hela 13 st. nästan var annan dag, och huvudsakligen språkrören men även en och annan potentat från miljöpartitoppen, var och en kan räkna ut hur många framträdanden det blir per år, råder ingen tvekan om, att det vi redan visste, att SVT är en del av miljöpartiets valmaskineri, till på köpet gratis för MP.

 
Ingen bild

Arvid

9 september 2013 08:11

Gårdagens TV-dispyt mellan Åkesson och Ullenhag

var beklämande. Sedan Åkesson framfört sitt

magnum argument om hjälpinsats på stället och

Ullenhag sitt stupitt känslomässiga om mamman

med treåringen som riskerade att bli skjutna om de

inte lät sig smugglas till snälla Svärje, fortsatte herrrarn

att munhuggas med oförändrade argument. Upprepning, upprepning

och total frånvaro av intelligens, fastän det för Åkessons del

finns en uppsjö på förnuftiga och relevanta motargument. Inse att

loppet är kört, sverigevänner, - Sveriges undergång är spikad.

Thoralf inte minst är att beklaga - han är värd ett

riktigt parti, ett som inte bara är inriktat på

köttgrytenärvaro för partikoryfeerna. .

 
Ingen bild

Tony

9 september 2013 08:58

Det är inte bara hjärta som Ullenhag saknar, han
verkar även sakna hjärna.

 
Ingen bild

Fredde

9 september 2013 09:11

Kanske dags att släppa fram David Lång, Mattias Karlsson eller Jomshof istället för Åkesson??

 
Ingen bild

Farbror Sven

9 september 2013 09:25

Röven och hjärnan har bytt plats på Ullenhag ! Tyvärr !

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 september 2013 09:39

Dom fåtal så kallade debatter om invandring skulle lika gärna spelas in på CD och sändas i repris, repris, repris

Sorry Jimmie Å du har kört fast i en av vår tids största frågor

PS: Men jag kommer att rösta SD i alla fall, finns inget alternativ

 
Ingen bild

Farbror Sven

9 september 2013 09:41

PS, till mitt förra inlägg , fast han märker det inte själv !

 
Ingen bild

Pågens

9 september 2013 09:48

@ Fredde

Flera av mina vänner och grannar har vid våra diskussioner undrat om Sd har tillräcklig "bredd" bland sina toppolitiker för att det skall vara meningsfullt att rösta på Sd. Jag håller helt med dig att även andra från Sd borde "släppas fram" i massmedia, då det ges tillfälle till detta.

 
Ingen bild

Thoralf A

9 september 2013 10:40

Har nu sett Agenda. Hela upplägget och programmet var väl planerat för att underblåsa Ullenhags och 7-klöverns politik på migrationsområdet.

Jag tycker Jimmie gjorde det han skulle men han kunde svarat på Ullenhags fråga. TUT är det som gäller för syrier som kommer till Sverige och det skall också gälla 3-barns mamman. Inga PUT.

Läste i gårdagens Aftonbladet att Norge tagit emot 2 personer från Syrien under 2012 och 2013.

 
Ingen bild

Fredde

9 september 2013 10:54

# Pågens

Ja Åkesson är för mycket förknippat med SD. Vore bra om fler kompetenta SD företrädare ges utrymme!

 
Ingen bild

K K K (Kort Koncist Kärnfullt)

9 september 2013 11:34


Hotet mot den svenska demokratin kommer inte från buddhismen,

 
Ingen bild

Magentan

9 september 2013 12:10

"SD ÄR OSÅRBARA" lyder rubriken av Metros Expert.

I YouGov's senaste opinionsmätning som presenteras i dagens Metro har SD ökat till 11,4%.

M 25,8
C 4,9
FP 5,3
KD 3,0
MP 8,8
S 30,8
V 8,2
SD 11,4

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 12:59

SDU skriver en debattartikel i Aftonbladet.

""SDU valde trots det att överklaga beslutet. Förvaltningsrätten kom fram till att US [Ungdomsstyrelsen] bröt mot Europakonventionen för mänskliga rättigheter när de hävdade att deras beslut inte går att överklaga."" skriver SDU bland annat i sin debattartikel som publiceras i Aftonbladet.

Svenska myndigheter mobbar Sverigedemokraternas Ungdomsförbund.

Den svenska ungdomsstyrelsen går emot mänskliga rättigheter för europa i sina försök att stoppa SDU.

Där högg Ungdomstyrelsen i en sten ordentligt. Heja och kämpa på i SDU!!!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article17433117.ab

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 13:02

Synd att inte länken lever då den borde läsas av alla SD:are. Den visar hur myndigheter särbehandlar SD. Det är inte demokrati av svenska myndigheter!!!

 
Lassekolja

Lassekolja

9 september 2013 13:42

@Kalle, skriv länken under URL så funkar den! (tror jag)

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

OH

9 september 2013 13:50

Jag håller med dom som skriver att det måste debatteras flera frågor än denna tokinvandring. Skall framgången hålla måste fler ämnen där SD är starka hållas vid liv.Det ansvaret har först och främst de av oss valda riksdagsmännen.

 
Ingen bild

Lärare

9 september 2013 13:57

Släpp fram David Lång så ordnar sig resten!
En utmärkt representant för SD!

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 13:57

>Lassekoja

Jag gjorde som brukar och då brukar länken funka...oftast.
Det är som att kasta krona på thoralfs blogg. Ibland blir det krona ibland blir det klave!!! Med andra ord ingen ordning med länkandet hos Thoralf.

 
Ingen bild

Pågens

9 september 2013 14:08

O.T

Jag är oerhört konfunderad över massinvandringsförespråkarnas totala brist på konsekvenstänkande då man inte kan undgå att se vilken oerhörd påfrestning vårt samhälle nu utsätts för i alla avseenden och med stor sannolikhet resultatet av detta. I vilken värld lever dessa människor, som vägrar att ta ansvar för den allt större splittring av landet som blir alltmer uppenbar för varje dag som går och där t.ex diskrimineringen av ”pursvenskar” på arbetsmarknaden är en skam utan dess like genom dessa olika bidrag och förmåner som enbart gynnar invandrare.

Är man nöjd först då befolkningen är helt utbytt och sharialagarna införda och allenarådande, eller klarar man överhuvudtaget att tänka så långt?

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 september 2013 15:07

Hur gick det med utredningen av Hijab attacken som vållade så stor media uppståndelse

Någon som sett eller hört något?

 
Ingen bild

Ner med Celluliter!

9 september 2013 15:16


Lena Mellin & Åsa Linderborg är två levande bevis på att Aftonbladets bantningstips fungerar!

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 15:36

SDU hemsida har länk till Aftonbladet och SDU:s debattartikel där de vill behandlas lika av Ungdomsstyrelsen.

SDU fixar sin länk. Gör ett nytt försök på Thoralfs blogg.

Funkar, funkar inte det är den stora frågan för SD på nätet!!!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article17433117.ab

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 15:44

Nu tar kyrkan också avstånd från SD. Ännu en myndighet som motarbetar SD. Nu måste det väl vara dags för FN:s valobservatörer att granska hur valen går till i sverige. Ett år kvar till valet 2014. Det är dags nu att kalla in FN.

http://avpixlat.info/2013/09/09/svenska-kyrkans-jourtjanst-tar-aktiv-stallning-mot-sd/

""Kyrkans jourtjänst utgör en del av Svenska kyrkan som institution. Som sådan borde man rimligen förhålla sig neutral till de partier och andra sammanslutningar som ställer upp i kyrkovalet. Det gör man dock inte. På Twitter bedriver man inifrån Svenska kyrkan kampanj mot Sverigedemokraterna.""skriver Avpixlat.

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2013 15:46

Ojdå vad hände. Länken funkade!!! Jag gjorde som jag brukar. Krona eller klave blogg!!!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 september 2013 16:05

OT : Den ofrivillige brandvakten : 11.19 brand i flefamiljshus Norrliden.

Ingen av lokaltidningarna har detta på webben vad vi kan se
Däremot så skrev man om en containerbrand i Djurängen i söndags?

 
Ingen bild

Göran

9 september 2013 16:08

Fredde,

Mitt personvalskryss går till Gustav Kasselstrand.

 
Ingen bild

who

9 september 2013 16:23

Angående Ullehag och hjärta!
Jag har inga krav på en fungerande pump som syresätter organ!
Men ett krav är att: Ullenhag o Co skall ha en g´fungerande hjärna!

"Regeringen Reinfeldt har beslutat att spendera tio miljoner skattekronor till att anställa romer inom socialförvaltningen som i sin tur ska hjälpa andra romer att söka bidrag. "

Är det cyniskt att försöka förutse att dessa romer inte klarar av att få hjärtlösa bidrag?

 
Sven Dacke

Sven Dacke

9 september 2013 16:59

Ny affärside

Diskriminering att inte anpassa insatser

Veteranen har tidigare rapporterat om de stora behov av vård och omsorg av utlandsfödda äldre som samhället har att tillgodose.

Enligt färska siffror från Statistiska Centralbyrån (SCB) bor i Sverige i dag 365 000 utlandsfödda som är 55 år och äldre. År 2020 är antalet 507 000. År 2050 är antalet uppe i 893 000.

Äldre födda utomlands finns i alla landets kommuner även om de är mycket få i vissa kommuner.

http://goo.gl/cYiWBq

 
Ingen bild

Roland Qvarnström

9 september 2013 17:06

Undrar hur många som kommer ihåg Khomenies avskedsord till iranska folket? Fritt citerat "vi muslimer skall erövra världen inte medelst krig men genom att sprida och föröka oss."







roland Qvarnström

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 september 2013 17:08

Var vid middagstid idag in på Församlingshemmet i Högsby och kollade upp om SD-s valsedlar fanns , jodå där kör dom rent spel ,trevligt att se , en stjärna till dom !

 
Ingen bild

Roland Qvarnström

9 september 2013 17:27

FN:s principer för äldre personer m.fl ska kunna levai miljöer som är säkra och anpassningsbara till personliga preferenser och förändrad kapacitet. Värdighet: Äldre personer skall kunna leva i värdihhet och säkerhet och var fria från exploatering eller fysisk misshandel. Tusentals människor behöver hissar för att kunna förflytta sig från och till bostaden. MEN DÅ FINNS INGA PENGAR. När Fredrik Reinfeldt och hans kolleger, höll på att säga gelikar, delar ut miljarder till människor från och till Hela Världen Då finns det pengar.
Men inte till den egna befolkningen som i regel arbetat ett halvt liv.

 
Ingen bild

Göran

9 september 2013 21:23


Roland Qvarnström,

Reinfeldt prioriterar endast sin egen släkt.

 
Ingen bild

Majkie von Wingeflycht

9 september 2013 22:07

Hej! Har du någon statistisk jämförelse mellan dessa diagram och tex ökade bidrag lr ökad kriminallitet lr liknande. Vissa människor behöver en väldigt tydlig och väldigt enkel förklaring gärna i färgranna bilder för att förstå allvaret.

 
Ingen bild

Björn

11 september 2013 20:47

Stå på dig Ellinor! Lyssna inte på vad de här mupparna svamlar om. De lever i sin egen islamofoba värld och vill bara höra sånt som passar dem. Jag håller med dig till 100%

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards