thoralf

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2013

ÖKAD INVANDRING OCH KRAV PÅ CENSUR I MEDIA

Av Thoralf Alfsson - 19 augusti 2013 22:34

 

Stefan Carlsson      Foto Thoralf Alfsson


Landshövding Stefan Carlsson uppmanade tidigare i år kommunerna i Kalmar län att ta emot fler invandrare. Han ville till och med öka andelen personer med utländsk bakgrund i Kalmar län. Ett övergripande mål som alla kommunstyrelseordförande i kommunerna skrev på tillsammans med en rad andra företrädare. Något som jag skrivit om tidigare på bloggen.


Idag ringde Anders Blank på Barometern och ville ha en kommentar till att man nu vill öka antalet från 175 till 210 personer. Givetvis säger SD nej till denna ökning. Argumentet att vi har ett vikande befolkningsmängd i Kalmar län är helt befängt. Är det något vi behöver i Kalmar län så är det högutbildade människor! Inte somaliska kvinnor, som i många fall är lågutbildade eller analfabeter.


Att som landshövdingen och vissa politiker, inklusive journalister på Barometern bara räkna ”huvuden” är inte speciellt begåvat. Det viktiga är vad dessa ”huvuden” bidrar med i samhället. Personer som enbart är en belastning skall inte flytta in till länet. Vi behöver skattebetalare!


I avtalet finns följande text/punkt.

8. Kommunen ska vara beredd att ta emot nyanlända med särskilda behov, med ringa eller ingen prestationsförmåga.


Kalmar kommun har dessutom bara nått upp till 175 personer en enda gång de senaste fem åren, nämligen 2009. Anledningen är att det saknas lägenheter eller rättare sagt det saknas hyresvärdar som vill ställa sina lägenheter till förfogande för dessa grupper. Inte kommer det gå lättare för att man skriver ett nytt avtal om 210 personer.


Nu skall det bli väldigt intressant att se vilka partier och ledamöter som ställer sig bakom den nya överenskommelsen.


Skall dessutom bli intressant att se vad Anders Blank får med i Barometern av vårt samtal. Mitt förtroende är ju minst sagt lågt efter tidigare artiklar.


Ring P1 idag var återigen ”spännande”. En muslimsk kvinna ringde in och ansåg att det var för mycket negativa nyheter om islam i media. Media borde censurera negativa nyheter från den muslimska världen och istället rapportera positivt om islam. Jag tar mig för pannan!


Kvinnan tycks inte förstå att media redan gör detta i väldigt stor utsträckning. Vi som följer med i media vet hur det ständigt och jämnt mörkas och pixlas i media.


Säg vilken religion som varje dag ligger bakom mängder av människors död. Sunni och shia muslimer dödar varandra på löpande band i flera muslimska länder som t.ex Syrien, Irak och Pakistan. Skall svensk media inte rapportera om detta?


I mina ögon är islam hatets och ondskans religion!


Kvinnosynen och inte minst synen på mannens åtrå till kvinnan är minst sagt märklig inom islam. Det får vi också ett fint exempel på i Ring P1 om man lyssnar till kortversionen där även Sveriges guldmedalj i friidrotts VM diskuteras av en lyssnare.


<br" alt="" />uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3dlatestbroadcast%26id%3d1120%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue&flashSmal=true','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: Ring P1 - 099-510 10','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">


Intressant uppgift i Radio1PS

Idag har det blivit ca 26 km på cykel med utdelning av SD-information i Smedby. Med ca 1000 hushåll har det blivit många starter med cykeln vid brevlådorna. Inte undra på att jag är lite matt i benen ikväll och trött i huvudet. Men samtidigt en väldigt bra motion, något som jag behöver.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lärare

19 augusti 2013 22:59

Oj då, händelsen med slöjdamen är tydligen påhittat säger ngn som het Ali. Allt är ett påhittat jippo av tjejerna som ville synas och höras i media.

Vi får väl avvakta och se vad som nu händer.
Läste på Exponerat!

 
Lassekolja

Lassekolja

19 augusti 2013 23:27

Stefan Carlsson, en av SD´s senaste valarbetare! TACK Stefan, men har Du frågat Dina barn och barnbarn vad dom tror om sin framtid i "Det nya Sverige", som Du och Dina kumpaner skapar?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

19 augusti 2013 23:55

Man läser:

"Ett övergripande mål som alla kommunstyrelseordförande i kommunerna skrev på tillsammans med en rad andra företrädare"

S a m t i d i g t som man inom finansen i västvärlden har kört fast ekonomierna. Bankerna är de som numera kan skapa nya pengar genom nya lån -FRACTIONAL RESERV BANKING.

---------->V A D BEHÖVS D Å ??!!! (För att få tillväxt samt hålla pyramidspelet rullande)

..Jo, MERA MÄNNISKOR!!!!!!!
Som -så småningom behöver [Trumvirvel..] ...L Å N A pengar!

 
Ingen bild

Kurtan

20 augusti 2013 00:13

En nödvändig prioriterad åtgärd om man på allvar vill tackla korruptionen i bl.a kommuner är att lagen om "ansvarsfrihet" avskaffas!

Dessutom att straffen för trolöshet mot huvudman (oss skattebetalare) skärps avsevärt med minimum t.ex tre års fängelse samt återbetalning av förskingrade medel....

En dröm? Eller?! SD2014
MVH


 
Ingen bild

Magentan

20 augusti 2013 00:14


@ Lärare
Om Ali har rätt kommer det nog inte hända någonting i PK-medierna. Den här slöjdamshistorien påminner väldigt mycket om lögnhistorien i maj månad om den lokala SD-politiken Wikström i Borlänge som påstods ha attackerat och slagit omkull en heltäckande muslimsk kvinna i en matvaruaffär. En lögnhistoria som de SD-hatande fanatikerna på Twitter och Fulmedia snabbt tog till sina hjärtan och blåste upp till enorma proportioner.

Bilderna från affärens övervakningskamera visade emellertid att det var SD-politikern som hade blivit attackerad av kvinnan och fått sina kläder sönderrivna samt tvingats värja sig när kvinnan slog efter honom med kundkorgen. Därefter hade kvinnan kastat sig ned på golvet i bästa fotbollsfilmarstil och låtsas ha ont som om hon hade blivit slagen.

"Tack gode Gud för övervakningskameror. Utan dem hade jag haft ett fängelsestraff framför mig", sa Wikström efteråt.

Men de vanligtvis skrikande, ljugande PK-politikerna och journalisterna var väldigt tysta om detta... Och nu efter den här nya historien fjantar de alltså omkring med hijab på huvudena och leker låtsasmuslimer! Det blir värre och värre i landet Absurdistan.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

20 augusti 2013 00:59

@Lärare

Vad är det som gör att champagne-vänstern alltid ser sig själva som övermänniskor som känner sig manade att hoppa in och "Tänka rätt" åt andra människor? -Att starta någon manifestation som förminskar andra folkslag o människor till offer, vilket i själva verket skriker: "NI KAN INTE TÄNKA SJÄLVA! -MEN HÄR KOMMER VI OCH SKALL TÄNKA ÅT ER!"
....De både dumförklarar de de tänkt "hjälpa" och sig själva.
Det är nästan så att man rådnar. -Det är pinsamt.

De ställer ut sig själva som PINSAMMA ÖVERMÄNNISKOR.

MED HJÄLP AV MEDIA.
Medias pris för detta är en monumental tillbakagång -Så stor att stora delar av pappersindustrin nu lägger ned papperstillverkningsmaskiner över hela landet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 augusti 2013 01:04

Känns tryggt att ha en sådan begåvad landshövding
Undrar om ämnet mattematik fans när Stefan gick i skolan ?
Sannolikt kommer hans barnbarnen att tacka honom framgent för hans stora godhet och insatser för svenska folkets välfärd och pensioner.
Punkt 8 uppfyller man sakta men säkert i Kalmar oavsett vad man tycker om den

 
Ingen bild

Mikael

20 augusti 2013 04:31

Härligt att komma ut på cykel och dela ut SD-information. Dels får man röra på sig, dels är det mycket tillfredställande att sprida SD-information. Delade själv ut en hel del inför valet 2010. Mycket tillfredställande att kunna bidra med det lilla. Det uppmanar jag alla att göra istället för att bara sitta framför datorn eller knyta näven i fickan.

 
Ingen bild

Farbror Sven

20 augusti 2013 05:48

Sänd efter något som heter : Ratlibris Personfakta ,Taxeringsuppgifter 1 år , där kan man snabbt se vilka som har 0 i inkomst och 0 i kapital och namn och ålder på dessa !Det som väger över är utländska namn alltså såna som bara är här utan arbete och som vi övriga får pröjsa för !
Ett exempel: Grönskåra lilla samhälle 178 innevånare 20 st som varken har inkomst eller kapital och som antagligen får sitt levebröd via socialen !

 
Ingen bild

Tony

20 augusti 2013 06:42

Förr i tiden var en landshövding något fint,som dom
flesta såg upp till, denne som huserar för Kalmar län
verkar göra allt för att uppfattas som en pajas!

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2013 07:40

Från Skaraborg inkommer uppgifter om att ett får hittats Halalslaktat. Ägaren hittade det med avskuren hals och delvis styckat. Vissa delar saknades också.

Det blir en intressant dag. Kommer mer fakta fram om överfallet på den insvepta kvinnan i helgen? Var det bluff?

En sak vet vi dock tyvärr. Är överfallet bluff, kommer media att titta bort...

 
Svensson

Svensson

20 augusti 2013 07:40

Kalmar ska inte ägna sig åt att ta hit helt outbildade männskor,när det råder massarbetslöshet i Sverige. Satsa på kvalite,inte kvantitet.Vi behöver inte mer arbetskraft,utan mer arbetsplatser.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Preben

20 augusti 2013 08:53

Ang. "slöjincidenten" (om den verkligen har ägd rum) som ju klassas som hatbrott av polisen, kan jag inte låta bli att fundera över vad som hade hänt om jag gick klädd som stjärngosse och blev nerslagen av en invandrare, skulle det klassas som hatbrott eller skulle polisen helt enkelt lägga ner ärendet, man är ju lika för lagen....eller?

 
Ingen bild

Stefan A

20 augusti 2013 09:06

Om man som vit Svensk man dunkar huvudet på en slöjbeklädd kvinna i en bil i ett mångkulturellt område måste man vara gravt självmordsbenägen....

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

20 augusti 2013 09:10

@Mikael
Ja, vi är många som liksom du och Thoralf kommer att cykla eller springa runt och lämna information både om Sverigedemokraterna och om nya fria ocensurerade medier innan valen 2014! Själv föredrar jag det senare alternativet om jag kommer igång ordentligt med löpträningen igen!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

20 augusti 2013 09:23

Vi har en landshövding som lever i " fablernas " värld. En som tror att handel,industri mm skriker efter folk med slöja, burka mm. Dom som är här nu plockar ju inte jordgubbar, gurkor etc. Den sk arbetslinjen är inget annat än ett praktfiasko.

 
Ingen bild

Preben

20 augusti 2013 09:46

Arbetslinjen gäller bara de som är blonda och blåögde (i dubbel mening).

 
Ingen bild

Svensk

20 augusti 2013 10:22

@Gubben o Gumman, ni sov tydligen under rättstavningslektionerna.

"Undrar om ämnet mattematik fans när Stefan gick i skolan ?"

 
Ingen bild

Stefan A

20 augusti 2013 10:26

Redan hela 9 903 medlemmar i SD, värva den 10 000 och få Jimmie Åkesson bok enl. nyhetsbrev från SD, Sverigedemokraterna det snabbast växande partiet i Sverigen, vilket inte är så svårt att vara då sjuklövern är ett sjunkande skepp tillsammans med sina medlöpare i fulmedia...

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2013 11:19

Appropå ingenting kan jag meddela att mina närmaste grannar är av Svensk härkomst. Riktigt rejäla äkta, pålitiliga och ärliga Svenskar.
Nu är inte mitt hus till salu i för tillfället och jag hoppas att få leva här länge, men om jag meddelar det här, så slipper Svensk Fastighetsförmedling få på halsen om det blir aktuellt och de får uppdraget...

Det är inte lätt att vara alla till lags i det politiskt korrekta sk-tnödiga Sverige...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

20 augusti 2013 12:34

Jaha, nu kan man tydligen riskera att bli stämplad som "rasist" om man har en svensk landslagströja när man fotograferas!

http://www.sydsvenskan.se/malmo/flera-landslags--och-sverigetrojor-har-stoppats/

Sverige är verkligen ett totalt sinnessjukt land, där nästan alla försöker samla politiskt korrekta poänger.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

20 augusti 2013 12:37

Nej, sorry den artikeln i Sydsvenskan hade ju flera år på nacken, vilket jag inte såg förrän efteråt. Fast den stämmer säkert med verkligheten även idag.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Bosse

20 augusti 2013 13:02

Äntligen en objektiv ledare av Martin Tunström i Barometern idag,det verkar som om skygglapparna åtminstone ramlat bort på ena sidan i alla
fall.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2013 13:28

I P4 Extra pratade nu en Nahid Persson och var rasande på de feminister och politiker som igår tog på sig Hijab.
Hon som hade insikt om varför kvinnor bär dessa plagg ansåg att feministerna och politikerna svikit förtryckta kvinnor.

Mera om detta kommer säkert i media, Gudrun Schyman får kritik från förtryckta kvinnor och SD,s väljarstöd ökar..!

 
Ingen bild

Håkan

20 augusti 2013 13:30

@Karlskronabloggen
Så är det. Allt har blivit bättre idag, jämfört med för några år sedan, för det kan väl inte vara så att det bara tystas ner, numer..

Roade mej, p.g.a gårdagens beslöjade event, att leta upp lite info från vår forna tid ( det innebär något år bakåt i tiden ), då tidningar fortfarande, ibland, kunde nämna problem skapade av den groteska sekten, Islam. Hittade den här från 2006.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/flickor-hotas-av-muslimska-asiktspoliser/
Idag finns det inte, något problem med muslimska åsiktspoliser ute i förorterna, för då skulle väl media ta upp det, eller hur.

Det var också därför denna rapport ( från 2009 ) blev nedtystad och sågad. Forskarna påstod, naturligtvis helt felaktigt, att muslimer i förorterna radikaliserades och risk fanns att dom t.ex åkte ner och deltog i muslimska strider.
Tänk vad man kunde få för sej på den tiden.
Intressant är också sidan 15, där dom också hävdar att det finns muslimska åsiktspoliser i t.ex Rosengård, som ser till att slöjan sitter på.
Tur att vi inte har något dylikt idag, för då skulle ju gårdagens event med bl.a Miljöpartiet och FI, bli väldigt fel och då skulle det uppmärksammas i media, eller vad tror ni.

Nalin Pekgul påstod också att det fanns muslimsk åsiktspolis 2009
http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/02/bakgrunden-till-mina-korta-kjolar

Den sågade rapporten.
http://bit.ly/16Zd1M4
Rapporten är en halvstor pdf ( för den som har dålig lina ) men tänkvärd, med facit i hand.

Var tvungen att "stila" lite med länken, så det är INTE fel länk, bara ett trevligare sätt att förmedla den.

PS Har också fått reda på att FI och "miljö"partiets valarbetare ska ha samma valklädsel under valarbetet 2014. Det här kan bli tufft för SD.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/top-gear-stars-attract-criticism-over-burka-scene-video-29036_1.jpg

 
Ingen bild

Håkan

20 augusti 2013 13:32

Länkarna ville inte vara med så gör ett nytt försök...

http://bit.ly/16Zd1M4

http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/top-gear-stars-attract-criticism-over-burka-scene-video-29036_1.jpg

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 augusti 2013 13:53

Muslimska Brödraskapet tog 1 poäng i striden om Sverige.

Undrar om alla som satsar på dom har blivit lovade evigt liv när Svenska våren är slut.

Bland dom första som "ryker" är säkert samtliga på SDs medlemslista.

PS. Dom har redan en mindre förläggning ( pers) några hundra meter från där jag bor, i folkmun förläggning för ensamkommande barn.

God Natt

 
Ingen bild

Kalle

20 augusti 2013 14:56

Den kvinnliga muslimen blev enligt egen uppgift nedslagen för att hon bar en muslimsk slöja.

Nu ställer flera i det politiska samhället och bär slöja i sympati.

När en svensk tjej blir våldatagen, också en form av misshandel. Ställer då sig muslimska tjejer och TAR AV sig sin muslimska slöja i protest mot våldtäckter av svenska tjejer som går i kristna kläder???

Ställer då de svenska politikerna som nu bär slöja i protest upp för den svenska förnerade och våldtagna svenska unga flickan??? NEJ det gör de inte.

De muslimska kvinnorna fortsätter att bära sin slöja. De bara kräver att muslimer skall respekteras.

Tyvärr så respekterar jag absolut inte dessa vandrande kravmaskiner i sina tält och tygsjok.

Det anser jag är min rätt ytrandefrihetens namn.

ISLAM är ingen religion. Det är ett politisk parti dolt bakom en massa flum och tygsjok!!!

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 augusti 2013 15:03

Och nu vill Muslimska Brödraskapet ta ännu en poäng, genom att ställa KRAV på Sveriges Justitieminister.

Undrar om Ladbrook tar vadslagning vilket årtal Sverige lyder under Sharialagar

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2013 15:35

Kalle...
Mycket klokt! Det är ett fjäskande och krypande för Muslimer, utan like...

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2013 15:50

Läste nu Ingrid Carlqvist,s ledare på Dispatch International,s hemsida. Lysande och samtidigt skrämmande...

 
Ingen bild

Observer

20 augusti 2013 15:55

Anders Blank serverar ett förtäckt tvång/hot mot avfolkningsorter i dagens Barometer.Tar småsamhällena emot invandrare så kan man få behålla sin sociala service.Oerhört intressant information.Befolkningen i småorter ska alltså om hot om indragningar av social service aktualiseras ,ställa hoppet till invandring.Nu väntar vi på att tidningen ger oss lite underliggande siffror också.

 
Ingen bild

Lärare

20 augusti 2013 15:59

Jaaa, då kör vi på mot 10 000!

Ska senare idag lämna inbetalningskort till två personer som "kan tänka sig bli medlem". Jag gör ett hembesök och hjälper de på traven, en del kommer sig inte för att ta steget fullt ut, behövs lite "medlemsprat" sen är det klart.

Undrar hur det gick med Ali´s "slöjberättelse"? Låg det nån sanning i det han sa, isf får Media pudla som sjutton.

10 000 medlemmar snart!!! Heja SD! .


Att skaffa väljare är inte så svårt idag, Media hjälper ju till så gott som varje dag.


 
Ingen bild

fd kollega

20 augusti 2013 16:45

Bo Frank skriver i sin dagbok att moderaterna ska certifiera sina kandidater till listorna nästa år.
Blir inte klok på om det är enbart kommun och landstingsfullmäktige...
Klarar Waberi en certifiering???
http://bofranksdagbok.blogspot.se/2013/08/valrorelsen-startar-tidigare-och.html

 
Ingen bild

Kalle

20 augusti 2013 17:53

Är detta den rätta bakgrunden til hijabuppropet. Misshandlad av maken. Skyller lägligt på hatbrott av svenskar!!!

""Ali och hans vänner blev själva vittne till den incident som av media och hihabuppropets initiativ tagare beskrivit som att en gravid invandrarkvinna i muslimsk slöja fick sitt huvud dunkat i motorhuven på en bil av en svensk rasist. Enligt Ali var det kvinnans man med samma etniska bakgrund som gav sig på kvinnan på grund av att hon varit borta från hemmet för länge."" skriver Avpixlat i ett referat av Radio ett.

http://avpixlat.info/2013/08/20/vittne-ringer-radio1-och-avslojar-hijabuppropsbluff/


 
Ingen bild

Kvinnan är en åker!

20 augusti 2013 19:08


"Era hustrur är för er [som] en ÅKER; beträd därför er åker, när och som ni önskar". Koranen 2:223

http://www.answering-islam.org/svenska/islam/kvinnan-i-islam/kvinnanmannensgodel.html

Kvinnan är mannens ägodel och han har rätt att göra vad han vill med henne, en uppmaning till våldtäkt med andra ord;
detta är islams budskap.

 
Ingen bild

Lotta

20 augusti 2013 19:27

Har funderat lite över den hjärnskakning som den höggravida muslimska kvinnan sägs vara utsatt för. Enligt uppgift i media var det en kraftig hjärnskakning där offret dessutom svimmade 2 gånger. Läs nedan om de tre olika klasserna hjärnskakningar delas upp i. Endast i klass 3 återfinns svimning.

http://hjärnskakning.se/hjarnskakning_symtom.html

Läs sedan nedanstående vilken typ av behandling som ges vid så svår hjärnskakning:

"Behandling vid hjärnskakning grad 3
En behandling vid en hjärnskakning av klass 3 som innebär medvetslöshet, så är det viktigt för personen att genomgå grundlig läkarundersökning och tester, och även gå igenom en datortomografi och magnetröntgen. Om någon desorientering eller minnesförlust observeras, ska personen kollas upp på sjukhus omedelbart."

http://hjärnskakning.se/hjarnskakning_behandling.html

Saknar vår medicinske expert Skånepåg som jag inte sett till på ett tag?

 
Ingen bild

Lotta

20 augusti 2013 19:31

Kravmuslima

https://pbs.twimg.com/media/BSH3R-3CYAAEZVp.png

 
Ingen bild

J B Doe

20 augusti 2013 19:36

Off Topic:
Det talas dagligen på TV om hur sjukhusens personal går på knäna och tvingas till ständigt övertidsarbete. De blir allt tröttare vilket leder till att de gör farliga misstag i tjänsten.
Jag har för mig att det för inte så länge sedan utgick ett påbud om att vården skulle skära ner 500 tjänster. Om jag har rätt för mig, så kan man undra varför det inte nämns med ett ord i nyhetssändningarna. Kan det vara så att besparingarna ansågs nödvändiga för att pengarna behövs till något annat, viktigare?
Och vad skulle det i så fall kunna vara?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

20 augusti 2013 20:32

"S-politiker avgår därför att kollegor har SD-anhöriga"

http://avpixlat.info/2013/08/20/s-politiker-avgar-darfor-att-kollegor-har-sd-anhoriga/

Håller för en gångs skull med sandlådepolitikern och gruppledaren för Socialdemokraterna i Karlskrona Patrik Hansson när han kallar detta ett "lågvattenmärke" när man blandar in anhörigas partisympatier.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 augusti 2013 21:11

Det kanske går åt en hel del övertid för att serva ca 35000 illegala som inte behöver betala mer än 50 kr per gång ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 augusti 2013 22:24

Rent allmänt brukar man väl säga att en bild säger mer än 1000 ord

 
Ingen bild

OT

20 augusti 2013 23:40

Apropå att SD har minst 10%, ökar exponetiellt och snart har mer än 10 000 medlemar.

Nu måste sjuklövern Accept(era) att de har sina - Balls To The Wall: http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

"You may screw their brains
You may sacrifice them, too
You may mortify their flesh
You may rape them all

One day the tortured stand up
And revolt against the evil"

 
Ingen bild

OT

21 augusti 2013 00:32

SD har snart 10 000 medlemmar, vilket innebär att fler och fler inser att "Nothing Else Matters - Lucie Silvas": http://www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k

"You may say I'm a dreamer but I'm not the only one. I hope some day you join us..."

Imagine - "Imagine there's no sjuklöver
It's easy if you try
No hell upon us
Above us only the clear sky
Imagine all the people living in freedom

Imagine there's a country
It isn't hard to do
Nothing wrong to pay for
And no strange religion too
Imagine all the people living life in peace...": http://www.youtube.com/watch?v=RwUGSYDKUxU

 
Ingen bild

Odalbonde

21 augusti 2013 06:38

Ju fler som visar att de röstar på SD - ju svårare bli det att ta så korkade beslut som Landshövdingen nu går ut med. Han vill bara vara duktiga pojken och få beröm. Men det han gör är ansvarslöst ch högst klandervärt. Urbota dumt att skänka bort vår framtid för att framstå som snäll.

Vet hut och skäms! Eller flytta till Malmö, Stockholms förorter eller varför inte Borlänge/Katrineholm. Finns fler "berikade" orter att välja mellan. Snart även Kalmar.

SD 2014

 
Ingen bild

Farbror Sven

21 augusti 2013 09:56

Jag vill gärna hålla med skådespelaren Per Oscarsson i hans utalande : Tro på Gud och ärligt vandra ,sköt dej själv och skit i andra !

 
Ingen bild

skogaholm

21 augusti 2013 12:04

Lite passande läsning "Fallna kvinnor" av Dahlgren.
När man läser den så tänker man, men det var ju då...sedan kommer man ihåg Littorin och "kapten klänning".

Om ni inte orkar läsa så se "Omar dödade mig". Baserad på en verklig händelse.

 
Ingen bild

Göran

22 augusti 2013 13:13
......med ringa eller ingen prestationsförmåga.

 
Ingen bild

Kalle

24 augusti 2013 17:21

Håller med den islamska damen angående att sända mer posetivt om islam. Har några år I MENA själv......
T.ex.sista veckans nyheter för muslimer I Sverige:
"Idag bombade gerillan sina egna i Syrien med giftgas vilket medförde att 1400 oroliga själar nu fått nåden att flytta hem till Mohammeds "Hem för ensamkommande". Allah Akbar!
Och i Irak har de konkurerande grupperingarna ordnat bättre och luftigare boende för famijerna till de 70 muslimer som nu har bråda dagar med sina jungfrur hos Allah genom att bomba deras hus och samlingsplatser med bilbomber. Omsättning på bilar! Allah Akbar!
I Sverige har våra muslimska mäns ägodelar, d.v.s fruar nu, dels genom Waberis instruktionsfilm, dels genom "egenupplevda i ensamhet" hijab-ryckningar (I likhet med Mohammeds Allah-möte) funnit att det är bra att kunna gömma blåmärkena. Allah Akbar!
Att sedan några svenska politiker fruntimmer gömmer sina ansikten är ju bara ett plus eftersom inte ens ensammkommande baaaaarn tände på dom!
Inget ont utan något gott! Allah Akbar!
Det var de posetiva nyheerna speciellt för muslimer.
Nu till Svenska nyheter. I Sverige får Alla(h) sparken. t.o.m
Högsta chefen för arbetsförmedlingen! Waberi hälsar att man kan inte ha kvinnor utan jihab på en sådan post där man skall dela ut pengar till Islams jihadkrigare!
Nu över till vädret: Allah är med oss, man räknar med regn i Sölvesborg när SDs Åkesson skall tala.
Slut"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se