thoralf

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

HÄMNDEN KOM INATT

Av Thoralf Alfsson - 31 juli 2013 22:38

Efter att Ulf Carlsson på Östran vågat skriva om den invandrarkille från Norrliden/Berga som nu återigen häktats för ett antal brott dröjde det inte mer än 12 timmar innan Östran drabbades av skadegörelse på sina bilar.


Väldigt bra att Östran inte backar. Ulf Carlsson är ett föredöme som journalist. Östran vågar är ju deras slogan och jag är benägen att hålla med. Läs Östrans artikel om denna hämndaktion.


Läs sedan Barometerns artikel om samma händelse.


”Östran sätter skadegörelsen i samband med artiklar som publicerats om en speciell typ av brottslighet, utförd av kriminella ungdomsgäng.”


Jag tycker journalisterna på Barometern är ena riktigt fega kräk som inte vågar skriva om detta! Utan man använder sig av TT:s politiskt korrekta artikel. Jag känner mig kräkfärdig när jag ser detta.


Den som inte läst mitt blogginlägg om TT från 2011 rekommenderar jag att läsa det! Då förstår ni vilka det är som styr nyhetsflödet och pk-filter som TT är.


All heder åt Östran och jag önskar att jag kunde hjälpa tidningen på något sätt att överleva. Jag uppmanar gärna mina läsare att lösa något av det prenumerationserbjudande som tidningen erbjuder. Köpte själv en 3-månaders prenumeration över sommaren.


Östran behövs verkligen i Kalmar när den borgerliga tidningen Barometern så fullständigt sviker sina läsare och mörkar sanningen gång på gång.


Innan branden i Berga centrum skrev Ulf Carlsson om dessa kriminella invandrargäng i Norrliden/Berga centrum och det var sannolikt efter dessa artiklar som sabotage utfördes mot Östran 2011, vilket nämns i dagens artikel. Jag skrev om detta i ett blogginlägg i september 2011.

 
 
Ingen bild

Eric H

31 juli 2013 23:28

"Vi ska över Sverige, svennej-el...!"
Året var 1996 när jag första gången fick dessa ord kastade efter mig gåendes på väg bort, efter ett besök i ett hus på Malmvägen i Sollentuna.
Stockholmarna känner nog till adressen, andra gör det kanske efter ett känt TV-prog med samma namn.
Nu får Östran känna på verkligheten vi haft sen länge, "vi ska ta över och ni ska göra som VI vill! Annars..

 
Ingen bild

Hm

1 augusti 2013 00:00

Jadu, TT är en PK-härd av högsta potens. Jag fick upp ögonen för det när TT skrev om parkeringsmordet i Landskrona. Eftersom jag hade tillgång till domskälen så var det enkelt att se vilken förvanskning av händelseförloppet som TT ägnat sig åt. Skamlöst är bara förnamnet!

 
Ingen bild

biran

1 augusti 2013 05:50

TT-Aftonbladet-Expo- Afa, sambandet finns där för den som orkar se efter.

 
Ingen bild

UncleBob

1 augusti 2013 06:30

Jag var en av de "nätdetektiver" som lade pussel av de knapphändiga uppgifterna som släpptes om Parkeringsmordet i Landskrona.. Vi hade ringat in förövarens härkomst och identitet med stor precision bara genom att använda öppna källor och brainstorming på olika sociala media. Landskrona är en liten stad där allmänheten är väldigt vaken när det gäller.

Flashback, Exilen (plus en tredje kanal som ej kan anges i detta skede)var forum för efterforskningarna. Information samlades in och värderades dygnet runt.

Blotta mordets Modus operandi fick spekulationerna att gå i en bestämd riktning... Ja det var en "kränkt yngling av utländsk härkomst" som begått detta vansinnesdåd.

Naturligtvis fick denna grupp massiv kritik från PK-media för att ha pekat ut gärningsmannen... Tre dagar tog det för oss och en vecka för polisen att publicera namnet på föraren, bilens ägare och familjeförhållanden och dessutom slå hål på lögnen om att "bilen stått på verkstad" under den aktuella dagen.

Dessa metoder grundar sig till stor del på en god lokalkännedom om folk som rör sig i vissa miljöer. Spåren ledde spikrakt mot den GM som sedan dömdes till ett alltför lindrigt straff och han är redan frisläppt.

Medias rapportering av utredningsresultaten var skrattretande.. Även EFTER att namnet blev offentligjort valde PK medvetet att mörka besvärande detaljer.. T.ex att namnet redan publicerats i dansk media..
Att mördaren regelbundet besökte Landskronamoskén. Där brukade även mordbrännarna vid Lars Vilks hus tillbedja sin förebild Muhammed och den lära som predikar våld mot "otrogna kuffaar"
Dvs icke muslimer.... Är det någon som på fullt allvar tror att denne Ahmad Akileh hade begått det bestialiska brottet mot en troende muslim? JAG ANSER ATT DETTA VAR ETT HATBROTT!

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2013 06:39

Bra att det skrivs om dessa fega påhopp. Nästa steg är att skriva mer "utpekande" om dessa gäng.
Att hota och utföra attentat mot journalister är ett påhopp på hela samhället. De ska vara våra ögon och öron och på ett rätt sätt förmedla sanningen till oss läsare.
Men tyvärr är det ofta si och så med verklighetsbeskrivningen i "vissa" ämnen. Men då gäller inte hot och vandalisering som påtryckning.
Tyvärr har också de flesta journalister sin politiska hemmahörighet i ytterlighetspartier till vänster och bedriver i bevakningen av verkligheten också ett politiskt propagandaarbete.
Ett vänligt men bestämt telefonsamtal, ett e-brev till ansvarig chef, en skarp insändare eller ett kritiskt blogginlägg är de sätt som ska användas då.
Våldsvänstern och kriminella invandrargäng har inte och kommer aldrig att förstå demokratins grundprinciper...

 
Ingen bild

Eric H

1 augusti 2013 06:40

"Vi ska TA över Sverige, svennej-el...!" skall det naturligtvis vara..i mitt inlägg ovan.
(Tiden på dygnet förlåter kanske misstaget?)

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2013 06:45

Unclebob...
Respekt!!! Bra jobbat!!
Men återigen en djup suck av besvikelse av medias politiskt korrekta filtrering av känsliga fakta...

 
Ingen bild

Raymond

1 augusti 2013 06:48

Jag länkade blogginlägget från 2011 till Facebook!

 
Ingen bild

Ludvig

1 augusti 2013 07:24

Instämmer tillfullo i vad du skriver om Östran och Barometern Thoralf. Har haft Östran i cirka 50 år. och skulle den läggas ner ska jag inte ha någon tidning.

 
Ingen bild

Sven Dacke

1 augusti 2013 07:40

Kampen om information i media blir ännu hårdare.

Allt flera aktiva journalister och andra personer med inflytande i samhället är invandrare och Muslimer.

Jag skulle snabbt kunna lägga upp ett antal exempel, men avstår just nu, men när ni läser en undertecknad artikel, "Googla>" på namnet och du blir förvånad hur många som har en politisk och ideologisk hemvist i en "ny" religion, inte minns i Växjö och förmodligen på din ort

Därför kommer "Svensson" allt mera att få läsa artiklar som är ännu mera vinklade i viss politisk och religiös riktning

Men vad tänker egentligen "gammalsvenska" journalister som sitter tysta som möss. Har dom inga barn och barnbarn att bekymra sig om eller är dom huvudtruppen i "Det sovande folket"

Hur går det förresten med SD och mediasatsningen. Kommer den?

 
Svensson

Svensson

1 augusti 2013 07:56

Som journalist måste man våga skriva om nyheter,även om en del kan ta illa upp. Journalisten arbetsuppgift är att sprida sanningen till sina läsare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 augusti 2013 08:56

Ja,ja men så går det när det daltas !

 
Ingen bild

Lärare

1 augusti 2013 09:11

Hoppas mediasatsningen kommer nu till hösten.
Är tydligen många som frågar efter den, vad jag hört från olika håll är den på gång, men man vet ju aldrig.

Verkar som SD har tagit långsemester vad gäller info från partiet. Alla utom en, nämligen Thoralf Alfsson, vad skulle vi göra utan honom? Tipsar vänner o bekanta om bloggen.
Han är som många påpekat här tidigare, en riktigt vass "grävande journalist"! Fortsätt så Thoralf, vi är så tacksamma för ditt idoga arbete!

 
Ingen bild

Hacke

1 augusti 2013 09:13

Bra att svensk ynkedomsmedia sätts under skäppan. Desto roligare då att det finns exempel som Östran som tycks gå tvärsemot utvecklingen hos merparten av kollegorna inom svensk gammelmedia.
Dessa goda exempel behövs som komplement till den växande och alltmer framträdande medborgarjournalistiken som inte minst Thoralf själv är ett lysande exempel på.
Ingen ska få tyst på vare sig sanningen, deras förmedlare eller svenska folket. Det ska vår nya och växande folkrörelse sätta p för.
(Tyvärr är jag själv inte i närheten av Östrans spridningsområde annars skulle jag definitivt tagit en stödprenumeration).

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2013 09:33

Annat ämne...
Den näthatande Professorn i Lund, ber nu kraftigt om ursäket på div. sidor på nätet.
Han var säkert inte medveten om de Sverigevänligas numerär och snabba reaktioner.
Dock hade han enligt utsaga, fått en hel del obehagliga mail. Det tycker jag är tråkigt. Det går att med mera lämpliga ordval kritisera de dumma och naiva i vår värld, med samma el. tom. bättre effekt.
Att han också raderat sin Marxissm är ett hälsotecken. Men man förvånas verkligen att en Professor vid ett av Sveriges största universitet okritiskt har kunnat stoltsera med denna Vänsterextrema läggning. Det är mer oroande än påhoppet på Ingrid Carlqvist.

Då Marxismen/Kommunismen genom åren kostat fler liv än tom Nazismen och gör det än idag, är hans åsikter förfärande. Att denna människa då tillåtits att undervisa, är uppseendeväckande...

 
Ingen bild

Skrivarpelle

1 augusti 2013 09:54

Kalmartidningen Barometern säljer sin heder i utbyte mot att inte få några sönderskurna bildäck.Tillhör dessutom samma koncern som den andra lokaltidningen Östran.Intressant att jämföra hederlig och ohederlig journalistik i samma stad inom tidningsföretaget Gota.

 
Ingen bild

biran

1 augusti 2013 10:14

Varför finns tidningen Barometern? En tidnings uppgift är att sprida fakta och sanningsenliga nyheter, det gör inte Barometern.
Så för vem/vilka finns då Barometern?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 augusti 2013 10:29

Har alltid haft för mej att pressen ska vara folkets röst , tycks bara stämma på Östran !

 
Ingen bild

Kalle

1 augusti 2013 12:29

Nu pågår pride-veckan i stockholm. Alexender Bard tycker att sverige skall bojkotta de olympiska spelen i ryssland.

Han visar bögarnas rätta ansikte. En liten minoritet av homosexuella skall bestämma vad den större majoriteten skall göra och tycka.

Kallas även svensk demokrati när minoriteten bestämmer över majoriteten i ett samhälle.!!!

Bard vill se bojkott av OS 2014 i Sotji.
Läs mer på Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/article17226184.ab

Visst får Bard tycka vad han vill men...

 
Ingen bild

Stefan A.

1 augusti 2013 13:37

En "topp"-sosse i rasistskandal, enl. Helsingborgs Dagblad ska S-mannen ha skrikit "jävla blatte" åt en busschaufför, S-mannen skall ha erkänt sitt rasistiska tilltag, och nu väntar vi spänt på vad Löfven har att säga om detta och om värdegrunden i det socialdemokratiska partiet, för inte kan väl riksmedia blunda för detta...eller?......

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2013 13:48

Kalle...
Undrar om det blir samma bojkott-krav från Alexander Bard, kulturelit och samlad press om OS någon gång hamnar i ett Arabland?
Då blir det troligen inte ens en nysning i protest...

 
Ingen bild

Malin R.

1 augusti 2013 14:32

Apropå sönderskurna journalistdäck p.g.a korrekt journalistik.Kom ihåg statsministerns ord:De får skylla sig själva.

 
Ingen bild

Magentan

1 augusti 2013 15:22

På Avpixlat kan man idag läsa om Raif Badawi i Saudiarabien
som för några år sedan startade webbsajten Free Saudi Liberals som ett forum för saudier att diskutera islams roll i det saudiarabiska samhället. För detta greps han och har suttit häktad sedan ett år tillbaka i avvaktan på rättegång. Han har nu dömts till: 600 PISKRAPP OCH 7 ÅRS FÄNGELSE!

"Diktaturen i Saudiarabien är ingenting annat än ett kvitto på det samhälle man får om man låter islam få inflytande. Detta gäller oavsett på vilka breddgrader det sker. Islam betyder underkastelse och föreskriver ett samhälle där varje individ in i minsta handling underkastar sig Koranen, haditherna och sharialag. Det är en totalitär, våldsbejakande, intolerant, antisemitisk, kristofobisk, kvinnoförtryckande, homofobisk med mera ideologi, som förkastar alla de frihetliga och demokratiska värden som vårt västerländska samhälle vilar på."

Läs och begrunda ovanstående citat från Avpixlats artikel!
DET ÄR DETTA SAMHÄLLE SOM REINFELDT OCH ALLIANSEN NU HÅLLER PÅ ATT INFÖRA I SVERIGE MED GOD HJÄLP AV ÖVRIGA 7-KLÖVERN SAMT VÅRA SVENSKA MEDIER!

http://avpixlat.info/2013/08/01/saudisk-bloggare-domd-till-7-ars-fangelse-och-600-piskrapp-for-att-ha-smadat-islam/#more-65262

 
Ingen bild

Tony

1 augusti 2013 16:41

Ja och varför betalar man en prenumeration på Barometern
för att få sig serverat tillrättalagda och friserade
nyheter? Om tillräckligt många säger upp bekantskapen med
tidningen, blir det ju omöjligt för dem att få ut sina
lögnaktiga nyheter!

 
Ingen bild

Lotta

1 augusti 2013 20:32

TV-tips just nu på SVT2 lönesänkarna i dokument inifrån.

 
Ingen bild

Pellesnick

1 augusti 2013 23:55

Alla borde göra som jag o min sambo , säg upp en sån skittidning. Varför lägga sina slantar på en tidning som inte vågar skriva sanningen om dom kriminella i samhället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se