thoralf

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

REINFELDT OCH DEMOKRATIN

Av Thoralf Alfsson - 30 juli 2013 10:12

 


En mycket bra insändare i Hallandsposten som får mycket uppmärksamhet i media. Framförallt för att det är SD och M politiker som skrivit under och att det är skarp kritik mot Fredrik Reinfeldt. Jag delar fullständigt skribenternas synpunkter.


 


Dessutom är jag extra glad för ett ställningstagande jag gjorde tidigare under året när jag ser vilka skribenterna är.


Kommer nu moderatpolitiker kastas ut från M? Jag har svårt att tro att Jerzy Golovkin kommer ta tillbaka sina ståndpunkter eller sitt uttalande i Västnytt. Möjligheten att han byter parti är väl kanske störst om moderaterna börjar trakassera honom.


Den stora frågan är om det finns fler modiga moderatpolitiker eller från andra partier som vågar skriva debattartiklar tillsammans med SD-politiker? Det finns många som pratar med oss i SD men vågar de stå för det öppet?


Det är inte utan att jag ser framtiden an med en viss tillförsikt och vissa förhoppningar.

 
 
Ingen bild

Eric H

30 juli 2013 10:59

Bra insändare. Konstigt att man ens vågade ta in den i HP, ansåg man på HP att det var tid att demonstrera missnöje? Har man kanske pejlat strömningarna i landet (och (m) och märkt att Reinfeldts politik inte är enligt majoritetens önskan?
Nu är det ju personer med utländsk bakgrund som yttrat sig och som det går bra att gömma sig bakom, det underlättade neg införandet en hel del. Tre med helsvenska namn hade knappast fått in denna insändare!

 
Ingen bild

Magentan

30 juli 2013 11:06

Att våga vara först och vara den som bereder vägen är mycket modigt i många olika sammanhang. Det finns många modiga människor från de forna öststaterna här i Sverige med egna eller släktingars förfärliga erfarenheter från hårt styrda kontroll- och övervakningssamhällen.

Jag har länge haft en känsla av att det blir dessa som kommer att bli sverigedemokraternas och därmed Sveriges räddning.

 
Ingen bild

Lärare

30 juli 2013 11:09

Härligt!!!
Detta är bara början på ett kommande "fritt fall", av hela Alliansen!

Har själv hört folkpartister som uttryckt ngt likande. Är helt övertygad om att de går till SD, vart annars?

Har även centerpartister i min närhet som också tänker byta parti, ja till SD så klart!

Apropå "spottloskan" som professor Erik Svensson hade tänkt leverera, borde inte det anmälas. Varför tas det inte upp i Media?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 11:19

En skarp insändare som skakar om partipolitiken! Nu när SD ligger på runt 10 - 12 procent och säkert snart når 15 procent, blir det säkert intressant för många att byta sida!

Lärare...
Professorns nätattack passar inte in i elitfeministernas världsbild av "näthat". Det blir inte "mediestormar" av denna händelse. Inga debattartiklar eller annat.
Nej, den stora TYSTNADEN kommer att breda ut sina vingar över professorns rödvinsstund framför sin dator.
Detta trots att den drabbade var både kvinna och journalist...

 
Ingen bild

Emma

30 juli 2013 12:21

Må det bli en varning till framtidens generationer!
Att det t.o.m gick så långt att man började ändra ords betydelser för att passa in i den galet sneda verklighetsbild man hade. Att man t.o.m hade tankesmedjor som höll på med detta.
Och att man var så desperata att man bröt mot demokratins regler för att brotta ned verkligheten in i den sneda bilden man hade av den samma.
Att det t.o.m fanns proffessorer på den tiden som började spotta och svära när argumenten tröt.
Att tvinga folks tankar.
Att ta sig rätten till tolkningsföreträde, använda den för att tvinga andra till att betala, Bestämma vad de skall tycka anser jag bara är ett uttryck för att man har en psykisk skada i hjärnan som storhetsvansinnet. Inte minst när de själva upptäcks med att göra tvärt om det som de kräver av sina medmänniskor, Usch!

Aldrig mer!

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

30 juli 2013 12:42

Jag har också hört två moderater i Karlskrona som inte heller är alls nöjda med Reinfeldts helt bisarra och oförsonliga hat mot Sverigedemokraterna och t o m faktiskt även en folkpartist, så det börjar nog röra sig i leden bland fotfolket i de olika allianspartierna!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 12:44

Reinfeldts maniska påhopp mot SD och dess väljare är en totalt misslyckad strategi och har ett svagt stöd i de egna leden, men få törs opponera sig offentligt.

Och att bara antyda om att lämna över till de rödgröna får alliansväljare att gå i taket, det är många som har tappat förtroende för Reinfeldt idag, men vi får se hur många som röstar med plånboken det är hans enda hopp.

 
Ingen bild

Skånepåg

30 juli 2013 12:54

@ Gute

En gammal kompis vars hustru tidigare varit mycket aktiv inom M med flera höga förtroendeposter, svarade då jag frågade henne tidigare i år vad anser moderaterna i gemen om Reinfeldt. Svaret från henne var kort och koncist: ”man talar bara inte om honom”. Ville/”vågade” inte ställa fler frågor så funderar fortfarande hur man nu skall tolka detta?

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 13:21

Skånepåg, det är antagligen så illa som det låter, men så vinner man inga val!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 juli 2013 13:41

Efter valförlusten 2014 är M snabbt nere på 20%
Vid valet 2018 är man ett "Bo Lundgren parti igen 15%

 
Ingen bild

who

30 juli 2013 13:49

Nu gäller det att Jimmy håller sig kall och inväntar kommande förslag från M och S! Äntligen får SD den roll Ni förtjänar.
Men se upp, så att Ni inte hamnar i "städpatrullen! Gjorda misstag skall ansvaras för ansvariga och SD skall ta åt sig att få ett slut på "galenskapen"!
Men vilket förslag lockar mest? S eller M?

Väntar med spänning på fortsättningen i denna fars att rädda felaktig politik!

SD 2014

 
Ingen bild

Kurtan

30 juli 2013 14:15

Appropå Reinfelds i det närmaste sjuka hat mot SD har jag som lekman inom medicin kanske en tankvärd teori...

Kan det vara så att Reinfeldt skyller SD på sina egna personliga misslyckanden?!

Hans son, tror han heter Erik, har ju som kanske bekant haft en del duster mer Reinfeldts "pensionsräddare" med polisen inkopplade osv. Har sonen en totalt annan syn på dessa "berikare" som han har fått genom egna erfarenheter med dem samt kanske uttalat dessa för "farsan" som har gått i "taket" och skapat en klyfta mellan dom?!

Har hans fru kanske även haft synpunkter på hans vansinniga politik med huvudpunkt på denna totalt galna invandringspolitik som blöder moder Svea allvarligt?!

Inte vet jag, men helt friskt är det inte det kan nog de flesta vara överen som (utom miljötalibanerna förståss).
MVH


 
Ingen bild

Hacke

30 juli 2013 14:23

Snacka på fiket går väl an men hålla tal...
Reinfeldts fatala klavertramp under Almedalsveckan när han frotterade sig i sd-hat och folkförakt med likasinnade lär sannolikt gå till historien som början till slutet i hans alltför långa era vid makten.
Hur en vid det här laget erfaren politiker så kapitalt kan missbedöma strömningarna hos det egna folket, fjärran från rosévingemenskapen i Visby, är minst sagt häpnadsväckande. Eller tycker han att han har åstadkommit tillräckligt med förstörelse av landet för att nu kunna lämna över kaoset till någon annan, oavsett partifärg.
Hybrisen tycks nu i varje fall ha fått fritt spelrum hos denne man som ska föreställa vår statsminister. Förhoppningsvis fortsätter han i samma föraktfulla anda ytterligare det år han har kvar vid makten så fler av hans mer verklighetsförankrade partivänner hinner dra öronen åt sig fram till valet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 14:23

Kurtan...
Mycket tänkvärt! Framtiden lär utvisa om det stämmer.
Unge herr Reinfeldt på en valsedel för SD, vilken succe!!!

 
Ingen bild

mom-61

30 juli 2013 14:49

Jag tror att Reinfeldt är avundsjuk på Jimmy Åkesson. Han har målat in sig i ett hörn och kan inte komma ut, alltså tar han ut sin ilska och frustration på det enda parti han kan och vågar. Jag tycker att han verkar vara alldeles förvirrad. Bara att hylla Mona Sahlin!!!! Tycker även så synd om alla de riktiga moderaterna. Det måste göra så ont i dem att se sitt parti så fullständigt störta mot botten. jag röstade Moderat förra valet. Det ångrar jag idag. Nästa år blir det SD. För mig, min man och alla mina barn!

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 14:57

mom-61...
Ja, ett riktigt Moderatparti i täten för Alliansen är det näst bästa regeringsalternativet, efter en ren SD-regering.
De "Rödgröna" i regeringsställning efter nästa val, kan bli förödande för Sverige.
Men då vill det till att det blir ett riktigt Moderat parti. Dit är vägen lååång just nu...

 
Ingen bild

Magentan

30 juli 2013 15:01

MODERATERNA HUKAR UNDER REINFELDTS PARTIPISKA

"Den moderata partikulturen i riksdagen bygger på tystnad och lydnad. Självständiga ledamöter möts av utskällning av partiledaren Fredrik Reinfeldt inför hela gruppen"!!!

Ovanstående ord kommer från Anne-Marie Pålsson, docent i nationalekonomi och före detta moderat riksdagsledamot. Hon lämnade både riksdagen och Moderaterna 2011 och skrev därefter boken "Knapptryckarkompaniet" som är mycket kritisk mot partiet och dess ledare.

http://www.dn.se/nyheter/politik/hard-kritik-mot-moderat-partikultur/

Anne-Marie Pålsson och den halländske kommunalpolitikern Jerzy Golovkin tillhör de ytterst få moderata politiker som öppet vågar ifrågasätta Reinfeldt. Övriga moderata politiker jamsar med och hukar sig vördsamt inför sin ledare.

Man förstår nu hur diktaturländer uppstår.

 
Svensson

Svensson

30 juli 2013 17:17

Det tycktes även vara dåligt med Demokrati i Reinfeldts familj.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Lassekolja

Lassekolja

30 juli 2013 18:18

Att Reinfeldt i god tid före nästa val tillkännager att han inte på några som helst villkor tänker samarbeta med SD är väl inte direkt odemokratiskt i sig men hur aktiva Moderater och M-väljare reagerar, det återstår att se. Jag var en gång själv Moderat, men det är väl preskiberat, eftrsom det var på 60-, 70- och 80-talet. Deltog även i "räddningen" av dåvarande KDS på 80-talet. Att vara Moderat idag är för mig, sedan länge fullständigt obegripligt, inte minst sedan uppgörelsen med MP, ett direkt samhällsfarligt extremt stolleparti! En statsminister som säger att han "inte vill ta i en politisk motståndare ens med tång" eller nästan ännu värre, accepterar att våldsvänstern attackerar samme motståndare med kviv, diskvalificerar sig själv till detta stolta ämbete! Märkligt att han får sitta kvar, det säger en del av dagens "Moderater"!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hej!

30 juli 2013 18:25

...Svensson, han har tydligen inte bara styrt sin familj med sin ideologi, den har även förmedlats till övriga svenska familjer. Moderaterna röstade för många år sedan ned förslaget till delat barnbidrag, först detta året har en ändring skett av den fromme Göran Hägglund. Jag och min dotter har förnedrats tillräckligt många år med den ideologi som barnbidraget är en del av och det kallas socialt, men det mest förnedrande är att man fått till sig att invandrare får barnbidraget retroaktivt omgående.
Det kan även sägas att det är under många historiska år nedplöjt socialt, socialstyrelsen, socialdemokraterna.

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 18:42

@hej

Om jag inte minns helt fel sa en invandrarkvinna i en intervju på TV en gång att invandrarna fick sina pengar, socialbidrag från socialdemokraterna.

 
Ingen bild

Hej!

30 juli 2013 19:05

...Lassekolja
Drömmen efter ett exemplariskt nationsstyre borde ju vara röda mattan in i EU toppen, men inte ens där tror jag uppfattningar som total invandring och förnedring av demokratiska röster går hem.

 
Ingen bild

Micke

30 juli 2013 19:40

OT: Borde Karl-Johan Pantzar be om ursäkt? Gå in på
http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/
och rösta! Läs mer om de senaste turerna kring Brandos, den hotande konkursen och missnöjda/lurade kunder

 
Ingen bild

Kalle Karlsson

30 juli 2013 20:13

Det är som bekant få politiska ledare som har förmågan att notera när det egna bäst före datumet passerats. Reinfeldt är inget undantag, han kommer att bli hårt kritiserad för att inte respektera det parlamentariska system som råder i Sverige där varje röst är lika mycket värd. Det är ingen djärv gissning att spå att kritiken mot honom från och med nu kommer att eskalera mycket snabbt och bli så stark att han tvingas avgå. En avgång som med litet otur för honom mycket väl kan bli strax före valet 2014.

 
Ingen bild

Essendon

30 juli 2013 20:29

G&G
Angående den förra tråden om vänsterextrema krypskyttar som påverkade Handelsbanken om att stänga nättidningen Exponerats donationskonto, så kommer Handelsbanken att få det "svettigt" när detta kommer ut på nätet....
http://www.exponerat.info/

 
Ingen bild

OT

30 juli 2013 21:19

Det finns bara en sak att säga...

Eddie Nilsson - Reinfeldt, din dumma javla idiot: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

 
Ingen bild

kallep

30 juli 2013 22:27

http://www.ostrasmaland.se/NYHETER/Kalmar/Doemd-foer-bergabranden-begaers-haektad-igen

vad hade ni väntat er................

 
Ingen bild

Stundtahl

31 juli 2013 00:13

Med sin genuina kunskap och insikt -i moderaternas inbördes tävlan av demokratibegrepp- ser nu Jerzy Golovkin att leda stort. Övriga deltagare har tappat distans, men initierade källor ger vid handen att flera har startat i avsikt att ta det försiktigt, för att senare ge sitt yttersta för att nå plats i den redan Segrande Demokratin.
Det har sedan lång tid rått kritik till lagledaren i (m) och tillika tränarens metoder att föra laget vidare, -en total förvirring och brist på omdöme är flera tävlandes åsikt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 juli 2013 00:18

Essendon...
Jag tittade lite på detta om Handelsbanken. Det är bra att förnuftiga människor sätter ned foten mot vänsterns fula metoder.

Vi får aldrig låta Vänsterextremister påverka något i vårt land. Deras vision om ett framtida Sverige är rena mardrömmen...

 
Ingen bild

Henrik P.

31 juli 2013 02:42

Oleg Datsishin producerar en mängd bra insändare som gör att redaktionen på Hallandsposten sliter sitt hår i förtvivlan då de måste ge alla partier utrymme på denna plats. De var dock inte sena med att blåsa upp den kritik som Expo och IRM försökte skadeskjuta Oleg med då de insåg att han gör ett kanonjobb åt Sverigedemokraterna. Hoppas att styrelsen sitter intakt hela vägen fram till valet nästa år...då kan det bli riktigt roligt.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

31 juli 2013 07:28

Växjö håller på att bli riktig storstad.

I en av kommentarerna som konstigt nog finns kvar frågar en
"nalenihostacken

Vad har hänt med svenska ungdomar har de lärt sig kasta stenar mot polis och räddningskår, undrar var?"


Ungdomar kastade sten på polisen
och räddningstjänsten
VÄXJÖ i går 06:06 | Uppdaterad i går 06:23

Natten mot måndagen fick polis och räddningstjänst rycka ut flera gånger till Arabyområdet. Fem gånger brann det och vid två tillfällen kastades det sten.

Fem bränder fick räddningstjänsten rycka ut på under natten till måndagen på olika adresser i Araby. Det första larmet kom in till räddningstjänsten strax efter halv elva på kvällen, då det brann i en träpall vid Araby Park Arena. När polis och räddningstjänst kom till platsen möttes de av stenkastning.
– Det var mindre bränder som gick att släcka snabbt. Stenkastningen var inte riktad mot oss utan mot polisen, säger Tony Hultgren, insatsledare på räddningstjänsten.

fortsättning på länken

PS: Är glad att jag inte längre bor i Araby

http://tinyurl.com/pr7hss4

 
Sven Dacke

Sven Dacke

31 juli 2013 07:36

Smålandsposten försöker diskutera rasism, troligen order från "makten"

Vi måste ta debatten om rasism
INSÄNDARE 2013-07-27 | Uppdaterad 2013-07-27

Främlingsfientligheten smyger sig starkare i vårt samhälle för varje dag. Jag slås av tanken på Martin Niemöllers dikt om att säga ifrån medan tid är.

På Landstingsfullmäktige i juni blottade Sverigedemokraten Börje Tranvik sin egentliga människosyn.
I ett anförande om flyktingars rätt till akutvård likställer Börje Tranvik märkningen av boskap på sin gård, med möjligheten att registrera flyktingar. Han uttrycker också att sjukvårdspersonalen behöver skyddas från gömda flyktingar. På det sättet drar Börje Tranvik slutsatsen att människor från andra länder är kriminella och farliga för medborgarna i Sverige.

För mig som socialdemokrat är principen om alla människors lika värde grundbulten i vår ideologi och politik. I ett öppet och demokratiskt samhälle är respekten för människovärdet en av de viktigaste byggstenarna. Jag blir därför bestört när jag lyssnar till Sverigedemokraterna i Landstingsfullmäktige, men jag blir ännu mer bekymrad när jag gång på gång märker den vardagsrasism som frodas i vårt samhälle.

Läs mera samt kommentarer på länken

http://tinyurl.com/ochgqct

 
Sven Dacke

Sven Dacke

31 juli 2013 07:54

Svenska kyrkan och stasi
LEDARE 2013-07-29 | Uppdaterad 2013-07-29

I november arrangerar Växjö stift en vetenskaplig konferens om sina relationer med DDR och den östtyska kyrkan. Ett av skälen till konferensen är Aleksander Radler. Sommaren 2012 erkännande prästen för DN att han under nära ett kvarts sekel jobbat för den fruktade säkerhetstjänsten Stasi.

Över tusen sidor i Stasiarkivet visade att han rapporterat om människor som försökt fly DDR och om människor som hjälpt dem att fly. Några fick långa fängelsestraff för flyktförsök.

Radler var teologisk forskare, främst i Lund, och präst inom Svenska kyrkan. Därigenom vann han förtroende hos människor som aningslöst gav honom information. Under ett år som forskare i Åbo blev han vän med en forskare på institutionen.
De joggade och badade bastu. Forskaren, som då även var ordförande för Amnesty i Finland, minns med förskräckelse att han diskuterat enskilda fall i DDR som Amnesty funderat på att ta upp. *Nu undrar han hur mycket som rapporterades vidare till Stasi. Troligen allt, men vi vet inte. Radlers akt i Stasiarkivet är nämligen inte komplett.

läs mera på länken, och det är mycket troligt att allt vidare grävande i arkiven är slut, för det finns allt för många toppspioner som ännu inte är avslöjade.

på tal om spioner läste jag på Andres Jalai om Sverker Åström som tydligen inte bara var "Diplomat"

För övrigt heter Anders Jalais nästa bok "Bilderbergmötet"

Den grupp där Stefan Löven, vår nästa statsminister får sitt "körschema" när han får jobbet efter valet nästa år.

http://tinyurl.com/ot9xgrv

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 juli 2013 08:40

Sven Dacke...
Vi får innerligt hoppas att Stefan Löven fortsätter sitt jobb som oppositionsledare, efter nästa års val.
Nej, bättre med en ny bättre Moderatledning som med stöd från SD kan regera. En rödgrön regering i fyra år, där Miljöpartiet för hand om bla. invandringen, blir förödande.
Så också med miljöpolitiken. Inga nybyggda vägar, högre bränslepriser, en kraftigt ökande vargstam, ökade skatter på lastbilstransporter och jordbruksverksamhet.
Det finns säkert ännu mera ont som kan bli följden med en Röd regering. Ännu värre om också Vänstern får inflytade eller tom. några regeringsposter.
Då gäller allmän landsflykt...

Vad gäller STASI-listan blir jag fruktansvärt irriterad när jag tänker på alla drabbade och de fega, naiva kräk som jobbade för en kommunistisk diktatur.
Jag fattar inte varför dessa kräk tas fram och får stå till svars för sina handlingar.
Samtidigt kan de som felaktigt hamnat där, rentvå sina namn så att efterlevande senare inte behöver skämmas i onödan...
De som under 40-talet stred för Nazismen har hängts ut och med rätta fått stå där med skammen.
Eftersom Kommunismen och Nazismen är lika hänsynslösa och grymma ideologier, borde givetvis äver STASI-svenskarna offentliggöras. NU!

 
Sven Dacke

Sven Dacke

31 juli 2013 08:41

Många skrattar när ordet NWO kommer på tal.

I klartext betyder det "Den nya värlsordningen"

Läs följande gamla nyhet till morgonkaffet, så får vi se om du skrattar sedan. Jag gör det inte i alla fall
-------------------------------------------------

”Ny världsordning”
En av mötesdeltagarna är Sveriges tidigare handelsminister Leif Pagrotsky (S). Han gör ingen hemlighet av vad man planerar på den kontroversiella konferensen:
”Skall bygga vidare på Keynes och 1944 års världsordning!”, utbrister Pagrotsky på Twitter när någon frågar vad han gör i Bretton Woods.
Och blyg är Pagrotsky inte. ”Vi skall prata om det”, svarar han kort när någon frågar om de planerar att byta ut dollarn som reservvaluta i världen.

http://tinyurl.com/navxy7w

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 juli 2013 10:01

Enligt nedläggningshotade Östra Småland är den vid Bergabranden pådrivande motborgaren häktad igen pga av bla 7 misshandlar
Så nu måste det väl bli 60 timmars samhällstjänst

 
Ingen bild

Ludvig

31 juli 2013 10:05

Roligt att det finns moderater som tänker självständigt En statsminister som inte klarar av att vara demokratisk bör kritiseras mycket mer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 juli 2013 10:11

Annat ämne...
Tittade på "Pride",s hemsida förut. Skrämmande och framför allt osmakligt.
Bland programpunkterna finns:
"Stjärten i fokus".
"Fittfakta och kukkunskap".
"Sexleksaker för röv och kuk".
Äckelfaktorn är hög!

Men vad kan man då sakna?
"Stolta Muslimska föräldrar"
"Så förändrar vi Arabvärden till mer HBTQ-vänlig"
"Minareter, är de homosexuella fallossymboler?".

Pride har tyvärr blivit ett äckeljippo...

 
Ingen bild

Stora Småland

31 juli 2013 11:00

Swedbank i Högsby har anställt sin första invandrare .

 
Ingen bild

Totto

31 juli 2013 12:35

Oleg, Jerzy och George.
Tack för att ni finns.

 
Ingen bild

Stora Småland

31 juli 2013 14:45

Komplettering av mitt inlägg i dag kl 11:oo, har absolut inget emot att invandrare får jobb , bara inte svenska ungdomar sidsteppas !

 
Ingen bild

Tony

31 juli 2013 17:30

Hulda:

" Pride har blivit ett äckeljippo"
Ja och detta eskalerar år för år, Jag har svårt att förstå
varför dessa människor måste spela Apa för att nå uppmärksamhet
vid varje tillfälle, hela Pride cirkusen gör ett oseriöst intryck, och retar folk mer än det skapar förståelse för deras
avvikelser. Dom kan givetvis inte hjälpa sin läggning, men att
dom hela tiden rantar omkring och löjlar sig , skadar dom mera än det skapar förståelse för dem!

 
Ingen bild

Lotta

31 juli 2013 18:38

Jag förstår inte varför man måste ha en prideparad årligen? De säger ju själva att det är lika normalt med homosexualitet som heterosexualitet, och inga parader finns vad jag vet för heterosexuella.

 
Ingen bild

Arne

1 augusti 2013 00:50

På tal om att "spöka ut sig"

Varför måste feminister se ut som karlar?
Ju högre upp i rang de är ju mer karlika är de. Ultrafeminister ser ju ofta ut som Bulgariska kulstöterskor från 1974!

Tänk om Anders Borg -För att bli tagen på allvar skulle komma till kongrressen i blanka strumpbyxor, kjol, högklackat med läppstift?!!

Utspökeriet är nog snarare ett utslag av väldigt dåligt självförtroende.

Folk får vara vad de önskar, man behöver inte hävda sig medelst maskerad för det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se