thoralf

Direktlänk till inlägg 23 juli 2013

HYCKLERIET HAR INGA GRÄNSER

Av Thoralf Alfsson - 23 juli 2013 08:47

Ibland får man se saker och ting som det inte var tänkt. Igår såg jag en grupp ensamkommande barn med sin personal. Jag kan bara säga att jag blir minst sagt upprörd när man ser vilken åldersgrupp dessa ”barn” tillhör. En av dessa var absolut inte en dag under 30 år!


Vilket hyckleri från våra myndigheter! Hyckleriet är dock ännu större från de anställda vid dessa boenden som spelar med i denna teater. De gör det med argumentet att det inte är deras arbetsuppgift att bedöma åldern på ”barnen”.


Jag anser att du som anställd har skyldigheten att anmäla missförhållande på din arbetsplats. Lögnare och fuskare skall anmälas! Allt annat är tjänstefel!


Idag har de politiskt korrekta politikerna och ansvariga för t.ex Migrationsverket med hjälp av media skapat en acceptans för att asylsökande och papperslösa har rätt att fuska och ljuga så mycket som möjligt utan att det får några som helst konsekvenser. Rättsmedvetande håller på att gå fullständigt överstyr i vårt samhälle! Dessutom med 7-klöverns politiker och myndigheternas goda minne. Katastrof!


Personalen på dessa boenden för ensamkommande barn är fega hycklare om de inte anmäler missbruk av våra skattemedel. Den kultur som håller på att spridas inom anställda i ”flykting- o asylbranschen blir man minst sagt kräksjuk av. Jag känner ett stort förakt för dessa hycklare som försörjer sig på sin skenhelighet och statens bekostnad utan att fullfölja sitt arbete till 100 procent. Jag skulle vilja ge personalen en stor spark i röven när man låter 30-åringar ”spela” ensamkommande barn och utnyttja samhällets resurser. Dessutom spelar media med i detta gråtsnyftande hyckleri, inte minst Barometern och dess toppjournalister.


Det är en stor skandal och ett hyckleri utan gränser!

 
 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2013 09:24

Tänk om några duktiga och okända SD,are kunde "Wallraffa" i invandringsindustrin.
Det är nog ett bra sätt att avslöja alla missförhållanden som förekommer. Tyvärr kommer deras avslöjanden inte att ge rubriker i media, förutom den Sverigevänliga.
Men det kan ge stoff till valbroschyrer och argument till den kommande valrörelsen. I valdebatterna före valet, speciellt de i TV, kan ingen klippa bort obekväma fakta från Jimmie Åkesson och andra SD-debattörer.
I Almedalen nästa år har SD en direktsänd timma rakt ut till Svenskarna. Där kan mycket avslöjas som väcker de okunniga och naiva.

 
Ingen bild

Medborgaren

23 juli 2013 09:30

Dessutom ska vansinnet finansieras av oss skattebetalare!
Svenska statens finanser är urusla, inte nog att vi måste låna minst 183 Miljarder för att klara budgeten för 2013, idag får vi dessutom veta att skattebetalarnas elbolag Vattenfall har usla finanser och måste skriva ner värdet av tillgångarna med 30 Miljarder!!!!!
Ändå fortsätter 7-klövern att ösa ut skattebetalarnas stålar på invandringsindustrin helt utan kontroll!
Frågan är inte om Sverige snart får söka ekonomisk hjälp från EU, utan när denna dag infaller..............

 
Ingen bild

Essendon

23 juli 2013 09:58

O.T
Angående gränspolisen i Skåne inte tänker göra sitt jobb med att uppsöka skolor:
PK-Polistanten och tillika gränspolischefen, har nu gett idiotin och dumheten ett nytt ansikte.
Detta både mot Sverige och mot hela den Svenska Poliskåren.
Den Politiska korrektheten - PK, ligger som ett svart stinkande skynke och förpestar och ruttnar bort tillvaron för snart alla Svenskar!

Detta har politiskt sett den s.k Sju-Klövern ansvaret för! Numera består Svensk politik av två block, nämligen den ena sidan – Alliansen såsom M + Fp + C + Kd tillsammans med S, V, Mp
på den andra sidan.
Oppositionen är numera enbart SD.
Den Sverigefientliga Sju-Klövern mot mot det Sverigevänliga SD med andra ord.

Att nästan 90% av den Svenska befolkningen stödjer Sju-klövern är en gigantiskt propagandaresultat av den PK-kontrollerade
median i form av tidningsägare med dess nyttiga idioter läs, Journalister och den korrupta statliga Radio/ Tv med TV4 med dess hantlangare.

Joseph Goebbels torde kunnat bli synnerligen avundsjuk på denna tragiska utveckling!

 
Ingen bild

Holohoaxx

23 juli 2013 10:07

Och alla fortsätter att tro på den gigantiska lögnen efter snart 20 år av fri information.
Lögnen som blivit värdegrund genom skuld och skam.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juli 2013 10:08

Rättsmedvetandet är det allvarligaste vi tror att det devalveras i rasande takt i Sverige just nu.
Rättvisa moral solidaritet bygger trots allt ett land /folk
Ålderslögner andra valser socialbidragsberoende brott våldtäkter bygger inga länder.
Gubben o Gumman tror att svenska folket är jävligt trötta på detta
Detta får vi se nästa år vid valet.

 
Ingen bild

citronpoet

23 juli 2013 10:33

Ett bra sätt att dokumentera vad man själv upplever är att hänga en sj1000 kamera på sig och visa upp resultatet på sin blogg. Kostar knappt 600kr på Ebay.
www.youtube.com/watch?v=yfzN-LyYxAo

 
Ingen bild

Niklas R

23 juli 2013 10:42

Synd att du inte hade kameran med dig. Hade blivit en fin sanningsbild

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

23 juli 2013 11:06

Bra skrivet Thoralf! Har själv upplevt samma sak i Karlskrona i samband med en tillställning förra månaden där "barnen" dessutom verkade ha varsin personlig batikhäxa som assisterade hela tiden. Pinsamt att se när de serverades små 20-centiliters Mer ungefär som man gör till treåringar.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

citronpoet

23 juli 2013 11:07

Med denna lilla kameran som ständigt kan hänga startklar i livremmen och vara närmast osynlig för omgivningen kan man dokumentera verkligheten. OBS, ej tillåtet att filma i personliga miljöer.

 
Ingen bild

kalle

23 juli 2013 12:00

stor skam att äldre inom äldrevården får ta alla besparingar i välfärden pga av 7 klöverns invandringspolitik.

allians mot Sverige vill säkert krossa välfärdssamhället och använder invandrare som verktyg för detta, samtidigt som de hittat ett sätt att roffa åt sig genom företag inom invandringsindustrin.

globalt så vill tillverkningsindustrin nog ha massförflyttningar av folk som måste köpa allt sitt bohag på nytt, tillverkning i låglöneländer, fraktfartyg skeppar till europa, flyktingar köper med bidragspengar. allt uträknad på G8,G20, Bilderberg möten.

mångkulturarbetarna har glassiga jobb med bra lön, allternativet för dom annars hade vart att jobba inom äldrevård med lön lägre än bidragstagare. så de kniper käft.

allt rullar på till den stora finanskrschen sker i Sverige.
och då blir det dags för internationella bolaget att köpa upp Sverige och ta skogen, järnmalmen, uranet i marken, vattenkraftverken, alla pengarna i AP-fonderna som pant och säkerhet för att ge bistånd till svenskarna.

verkligen listigt av globala bankerna att roffa åt sig svenskarnas förmögenhet som byggts upp av generationer.
stor skam att 7 klöverpolitiker säljer ut vårt som pågått under ca 30 år sedan novemberovultionen, land för lite karriär

 
Ingen bild

Peter

23 juli 2013 12:02

Det är att slåss mot väderkvarnar, om man tror prpblemet är politiker och Migrationsverket - för de utför agenda SOM DEN GLOBALA ELITEN HAR GETT DEM!
När ska detta sjunka in, suck ...
Det är varken muslimer eller andra politiska partier som är fienden. Att käbbla med dem, om dem, mot dem är bara meningslöst. Och detta vet Eliten om, de som bl a styr över internationella pengasysystemet och massmedia.
Googla och läs på om Council of Foreign Relations. De jobbar mot massmedia om vad de ska skriva, vilka argument de ska ta upp, hur de ska definiera nyheterna. CFR är även en tankesmedja för Vita Huset, du skulle bli förvåna om du visste deras makt och inflytande.
Rockefellers skapade CFR. Samma familj skänkte marken till FN-byggnaden. Är även privata delägare till Federal Teserve - som de flesta felaktigt tror är statlig.
Så ThorAlf kan ojja sig bäst han vill, över hur lögnaktiga politikerna är, men folket vet redan om det, att sådana är de.
Vad folket behöver är någon som berättar Sanningen bakom korruptionen. Det ger uppmärksamhet, det ger röster.
Sprida muslimhets polariserar bara landet och fokuserar mest på symptomen på "sjukfomen" den internationella Eliten har inympat i Moder Svea.
Vad vill Eliten uppnå? Kontroll. Söndra och härska. Få folk att vända sig emot varandra. Demoralisera. Göra världen instabil. Övervaka. Bygga upp total kontroll i varje dimension a la 2100-talets Sovjet. För Eliten stod bakom Napoleon, Hitler, Churchill, Obama, Stalin, Mao tse Tung, Lenin och har finansierat och stått bakom alla krig och revolutioner sedan Solkungen Ludvigs huvud rullade.
Den som söker - den ska finna. Googla ...

 
Ingen bild

Peter

23 juli 2013 12:11

Betänk detta - varför är det så tyst om utrikespolitiken?
Varför är det bara Carl Bildt som egenmäktigt dikterarboch figurerar i utrikespolitiken (förutom Reinfeldt på nåt EU-möte?)
Var är resten av Alliansen - eller har de samma tycke?
Kan det vara Så att Sverige styrs av utländska intressen, d v s USA?
Styrs även de fyras gäng av USRAEL eftersom de aldrig opponerar sig mot USRAELS krig - som är de skyldiga till flyktingströmmarna och därmed svensk massinvandring?
Nu har väl ändå utrikesminister Carl Bildt gått för långt när han vill stoppa EU från att undersöka USA:s avlyssning på EU-högkvarteret i Bryssel.
I förra veckan publicerade den tyska dagstidningen Der Spiegel nya uppgifter från den amerikanske NSA-läckan Edward Snowden.
Väldigt lite om detta i lydmedia.
Enligt tidningen ska USA i hemlighet ha avlyssnat EU-kontor i såväl Bryssel som Washington DC samt bedrivit omfattande spionage mot Tyskland, Frankrike och en rad andra EU-länder. Det är bland annat dessa uppgifter som EU nu blir förhindrade att behandla i sina samtal med USA.
EU-kommissionen har sedan tidigare inlett ett arbete med att skapa två expertgrupper som tillsammans med USA var tänkta att granska NSA:s spionage mot EU:s medlemsländer och svara på rad frågor. Genom det svenska och brittiska vetot kommer nu även dessa expertgrupper att upplösas, skriver The Guardian.
USA har tydligen lyckats få full kontroll på Carl Bildt som förnedrar sig och sitt land när han kryper för USA. Hur länge ska Bildt ensam och egenmäktigt få styra den svenska utrikes-och säkerhetspolitiken inom Alliansen. Utan någon egentlig opposition och till stor skada för Sverige.

 
Lassekolja

Lassekolja

23 juli 2013 12:19

Återigen ett mycket bra "Thoralf-inlägg"! Jag gillar politiker, som i stort sett säger vad dom tänker. Bl.a Kent Ekeroth och Thoralf är två goda exempel på dessa. Att vi är många som uppskattar detta beror sannolikt på att vi är dödströtta på allt hyckleri, som verkar vara främsta merit, inte enbart hos PK-media utan särskilt hos Riksdags-7:an.
Information till allmänheten blir förmodligen bästa recept för ett kraftigt växande SD. Hur? Ja, där blir även jag ett stort frågetecken men vi skall vara evigt tacksamma för att Internet existerar! Vi som regelbundet, land och rike runt delar SD-presentationstidningar, flygblad och liknande drar åtminstone våra små strån till stacken!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Nils Dacke

23 juli 2013 12:41

Peter
Intressant slutledning, har kommit fram till samma själv.Det finns helt klart en övre Elit som styr världsekonomin. Betänk varför USA vill stödja rebellerna (Al Qaida som är deras värsta fiende) i Syrien. Israel styr USA, de vill införa sk demokrati enligt deras definition dvs de styr landet precis som vi ser i Sverige och andra länder. Politikerna är bara nyttiga idioter i detta maktspel

 
Ingen bild

Magentan

23 juli 2013 13:03

Återigen en superinlägg av Thoralf som jag hoppas att MÅNGA ska hinna läsa!

 
Ingen bild

Bergström

23 juli 2013 14:47

Journalför dom här som så att säga lever på lögnen. Även beslutsfattarna som idag begår tjänstefel. Det blir ett viktigt underlag för framtiden när dessa ekonomiska brott skall redas ut.
Då får de betala tillbaka vad de försnillat helt enkelt. Atingen i form av reda pengar, egendom eller genom att göra rätt för sig i samhällsnyttiga arbeten.

 
Stefan K

Stefan K

23 juli 2013 14:59

"Toppjournalister"?
Ja, allt är ju relativt.

Man ska komma ihåg att dessa hem och deras ägare tjänar miljoner och åter miljoner på de ensamkommande. För de anställda är det dessutom mer lukrativt att jobba med dessa än med besvärliga åldringar. Att det är skattepengar som används till dessa vinster (som borde få Jonas Sjöstedt att reagera) struntar de i. Det är väl bara att höja skatterna så ordnar det sig.

Åter en förfrågan om granskning till Janne Josefsson?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Fia

23 juli 2013 15:29

En spark från mig med. Så jäkla sjukt. Snälla vi måste rädda Sverige.

 
Ingen bild

Stefan A.

23 juli 2013 16:16

Var ett gulle gull reportage i lokaltidningen häromveckan men det var inget man vågade lägga ut på nätet, det syntes nämligen på bilderna att behovet av rakhyvel var betydligt större än behovet av blöjbyte på de här "barnen", förstår inte att allmänheten inte regerar på århundradets bluff, fattar man inte vilka enorma summor som slängs bort, det är en jättelik ekonomisk skillnad om man klassas som vuxen asylsökande eller går som ensamkommande, men accepterar man den här bluffen skall man heller inte klaga på låga pensioner, sjunkande sociala förmåner eller kollektivtrafik som inte fungerar, en sjukvård på gränsen till infarkt, nej då skall man för evigt hålla käft och snällt betala vad det kostar.

 
Ingen bild

Stefan A.

23 juli 2013 16:21

Enl. migrationsverkets statistik ligger Sverige skyhögt över alla andra länder i Europa när det gäller mottagande av ensamkommande unga vuxna, undrar varför?....not.....

 
Ingen bild

Hacke

23 juli 2013 16:33

Invandringsindustrin är som ett slutet system som mer eller mindre okontrollerat tillåts sluka skattepengar som skulle vara helt otänkbart på vilket annat område som helst.
De som arbetar i denna pengakarusell sågar ju knappast av den gren de sitter på hur galet det än ser ut.
Redan för femton år sedan berättade en SFI-lärare vilken fullständig anarki det var hos henne. Karlar som bara markerade sin närvaro då och då och de stunder de behagade att infinna sig satt de bara och gjorde upp affärer i sina mobiltelefoner. Vad det var för affärer förmedlar inte historien men man behöver ju ingen större fantasi för att förstå att det inte innebar några om skatteintäkter till staten precis. Detta samtidigt som man uppbar fullt stöd. Och så dessa nytrender med "barn" och deras genomfalska dygnet-runt-uppassare.
I samma ögonblick som jag skriver detta berättas det på radion om en gammal svensk kvinna som väntat i över tre år på en plats på ett servicehem.
Man blir så förbannad så man tappar snart besinningen i detta
j-a land.

 
Ingen bild

Nils Dacke

23 juli 2013 17:01

Stefan A
Man kan spekulera i detta. En anledning kan vara att vi har låg statsskuld/BNP 39% (Euro-snittet 85% Grekland 160%). Därmed anser den Globala eliten eller vi beroende på vilka som styr oss. Att vi kan dra på oss mer kostnader allt enligt den marxistiska och socialistiska läran. Solidaritet kallas väl ordet.

 
Ingen bild

Tobbe S

23 juli 2013 17:28

Detta får mig att tänka på min kompis Pias 94-åriga mamma. Först efter överklagan till Kammarrätt fick hon möjlighet till äldreboende. Uppsägningstiden för lägenhet i tre månader och första tre månadernas hyra äldreboendet gör att hon får några hundra kvar att leva på. Fullt rimligt tycker handläggaren på äldreomsorgen.

 
Ingen bild

Lingon

23 juli 2013 17:32

Rikta kritiken mot rätt personer. Enligt mitt sätt att se på saken ska kritiken riktas mot politiker och Migrationsverket, inte enskilda anställda som i någon form berörs av denna "industri". De som bestämmer tycker nog att det är alldeles utmärkt att du Thoralf, och andra riktar sökarljust någon annanstans än på de som bestämmer och har det verkliga ansvaret. Gör inte dessa en tjänst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2013 18:28

Lingon...
Självklart ska rätt personer kritiseras. Inte den ensamstående mamman som lyckas få ett jobb på ett flyktingboende.
Det är inte hon som styr över vart pengarna och med det, jobben hamnar.
Nej, det handlar om att få fram obekväma fakta, kostnader och allt annat som kan användas som diskussionsargument i valrörelsen.

Också om att avslöja makthavare och journalister, som ljuger medborgare och läsare, rakt i ansiktet.
Allt sådant kan säkert rapporteras till Thoralf för vidare spridning. Jag är också säker på att han respekterar källskyddet, på samma sätt som en riktig journalist gör. Fast Thoralf vinklar inga fakta...

 
Ingen bild

Lotta

23 juli 2013 18:37

En folkpartist har skrivit ett inlägg under Reagera i Baromtern gällande påstådda trakasserier motensamkommamde flyktingbarn" i Söderäkra var det en del som skrev inlägg och ifrågasatte dels händelsen men även att dessa "barn" ofta är äldre än vad de påstår. Sist jag tittade häromkvällen var det 8 inlägg, dagen efter fanns endast 3 inlägg kvar varav ett var ett svar på ett inlägg som raderats. Inga negativa inlägg stod kvar. Artikeln går fortfarande att kommentera. Oklart om det är fritt eller skall godkännas innan.

http://www.barometern.se/reagera/dags-att-saga-ifran(3865098).gm#disqus_thread

 
Ingen bild

Lotta

23 juli 2013 18:40

Ihopskrivna ord och lite andra fel men det går nog förstå hur jag menar. Retar mig på att jag inte längre kan lägga in länkar som funkar.

 
Svensson

Svensson

23 juli 2013 18:43

Ja när människor inte kan uppge sin egna ålder ärligt,måste det stämplas som bidragsfusk.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

23 juli 2013 18:59

Thoralf: Har du fått solsting, du skriver toppjournalister. Det finns inga sådana på Barometern.

 
Ingen bild

Rune

23 juli 2013 19:54

Nu kan jag rapportera att jag för ett par dagar sedan har åkt tunnelbana i Stockholm från campingen i Bredäng in till staden.
I motsats till Åsa Romson såg jag ganska få svenskar på tågen, uppskattningsvis knappt hälften av resenärerna.
En annan iakttagelse är att det vimlar av utlänningar i Stockholm och alla är inte turister. Dessutom tycks stockholmarna vara på väg att byta språk till engelska. Man blir ofta tilltalad på engelska.

 
Ingen bild

Orättvisa

23 juli 2013 20:05

Lingon, Hulda mk1...
Joo, jag tycker VISST man kan rikta kritik mot de anställda (förutom det självklara att kritisera beslutsfattarna). De anställda hjälper ju beslutsfattarna att köra Sveriges ekonomi i botten samtidigt som deras flathet gör att rättsrötan sprider sig! För ni menar väl inte att det är OK för t ex de vårdanställda på ett ålderdomshem att blunda för felaktigheter och överdriven ruljans av pengar? Nä nä...

Jag skulle aldrig fixa att blunda för felaktigheter för att rädda min egen anställning! Då skulle jag aldrig kunna se folk i ögonen!

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2013 20:33

Det fanns en gång i tiden något som hette
tjänstemana ansvar, vilket herr Palme såg
till att avskaffa. När detta ansvar försvann
växte tuppkammen på alla Småpåvar som nu såg sin
chans att visa, att det är vi som är till för
folket, fast det är precis tvärtom att dom ska
sköta sitt jobb gentemot folket!

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2013 20:40

Naturligtvis ska det stå att tjänstemännen
trodde att det är folket som är till för tjänstemännen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2013 21:04

Orättvisa...
Nej, den vanlige jobbaren som behöver varje krona ska inte kritiseras. Däremot kan/bör de självklart informera om de vansinnigheter som förekommer.
Vården har sin "Lex-Maria", men gäller den inom invandringsindustrin?
Vårdanställda kan också gå till media och bli välkommnade.
Det kan inte invandringsindustrins anställda. Deras enda väg att få fram ogentligheter är SD, deras företrädare och Sverigevänliga bloggar.

 
Ingen bild

HenrikP.

23 juli 2013 21:43

Träffade en bekant häromdagen som fått nytt jobb på flyktingboende som kock. Hans beskrivning av verksamheten bekräftar tyvärr en del kommentarer här då det fanns många exempel på slöseri med skattepengar och speciellt behandlingen av muslimerna gjorde han förbannad. När det var dags för utfodring så lastas det på högar med mat på tallrikarna ex. ost i otroliga mängder som självklart slängs i slutändan.Den mat som tas med på rummen återfinns morgonen efter ute i korridorerna.... Nu när ramadan pågår är utfodringens öppettider utökade med extrapass mellan kl 22-01 förutom ordinarie tider kl 18-21. Min vän får alltså gå in och jobba extra på obekväm arbetstid och tjänar därför extra bra under denna månad.Mer skattepengar mao! En sak som han var ordentligt uppretad över var att det fanns önskemål om specialkost enbart för muslimerna under ramadan och ex. dadlarna var ett sånt exempel. Han skall alltså fråga den asylsökande då denna vill ha dadlar ifall han är muslim...ifall inte så blev det inga dadlar. Han gav fan i detta och gav alla samma mat, heder åt honom. Han bjöd in mig att besöka honom så vi får se ifall det kommer en fortsättning....

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

23 juli 2013 21:58

MYCKET BRA TORALF!

ATT DU BERÄTTAR HYCKLERIET OM INVANDRINGEN
SOM KOMMER ATT SKAPA STORA PROBLEM FÖR SVERIGE
ALLA MÅSTE FÅ REDA PÅ DETTA OCH DU GÖR ETT KANONJOBB
SOM AVSLÖJAR DETTA!

http://Lennart J

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 juli 2013 22:19

I flera år har jag följt Merit Wager och hennes miggor ... och allt elände i deras sektor. Men också andra, t ex socialassistenter, skriver till henne och berättar hur illa det står till på deras arbetsplatser. Så nog berättas det - men som Merit ofta klagar över - ingen makthavare bryr sig att ens lyssna på avslöjandena. Visselblåsarna vill ju vara anonyma för att inte själva drabbas - därmed inte trovärdiga.

Ja, att uppmana er här att läsa på Merits blogg är väl onödigt ...

 
Ingen bild

Lingon

23 juli 2013 22:32

Hej Orättvisa

Jag vet tyvärr inte vilka regler som gäller för anställda i dessa positioner och jag ska inte låtsats som att jag vet det heller. Det var mest en ryggradsreflektion(nytt ord?) jag gjorde när jag läste inlägget. Jag hoppas jag inte gav fel intryck för det var nte min avsikt.

Dock så är jag bekymrad över situationen! Jag anser att sökarljuset ska riktas mot de som har makten och att VI INTE FÅR låta oss FÖRVILLAS och förflytta det verkliga ansvaret från de som skall hållas ansvariga, till knegaren på golvet som försöker få ihop vardagen. /Lingon

 
Ingen bild

Lingon

23 juli 2013 22:40

Till Orättvisa: Att anställda inom offentlig verksamhet SKA rapportera missförhållanden tar jag som en självklarhet. Jag skulle inte acceptera något annat och jag tror inte du skulle göra det heller. Det var inte så jag menade och jag ber om ursäkt ifall jag var otydlig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2013 22:40

Maja Dacke mfl...
De värsta av dessa tokigheter bör absolut tas med i en Sverigedemokratisk valbroschyr inför nästa val.
Siffror, siffror och korta berättelser. Men absolut rätt siffror då media kommer att tokgranska dessa.

HenrikP...
Besök utfodringen och skriv sedan här för oss!

 
Ingen bild

Kalle

24 juli 2013 00:04

Rumänien kommer på tredje plats bland världens snabbaste internet-länder. Hallå!!! Det är väl rumäner som sitter på var 50de meter i Stockholm och tigger. Eller är det Bulgarer??? Bulgarerna kommer på åttonde plats. Lilla Sverige då??? Var placerar vi oss på denna lista. På 16 plats. Rumänien och bulgarien ligger långt före oss när det gäller snabbt internet. Hur kan det komma sig när hela Stockholms gatubild är tapetserad av utländska tiggare, Rumäner och Bulgarer???

"" Världens snabbaste internet-länder
1. Hong Kong
2. Japan
3. Rumänien
4. Sydkorea
5. Lettland
6. Singapore
7. Schweiz
8. Bulgarien
9. Nederländerna
10. Belgien ""
Skriver DN

http://www.dn.se/ekonomi/teknik/de-har-varldens-snabbaste-internet/

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 juli 2013 07:12

Kalle...
Det är som med oss Svenskar. Det finns Bulgarer och sedan finns det "Bulgarer"...

 
Sven Dacke

Sven Dacke

24 juli 2013 08:36

Var nyligen på besök i staden som förr kallades "Lilla London" och kan intyga att staden verkligen gör rätt för namnet, fast inte det London vi minns som förr utan London 2013

Se länken

Fast London har kommit betydligt längre i det som normalt kallas utveckling.
Besöket gällde Bergsjön en del av miljonprogrammet och har synts i nyhetsmedia ganska mycket.
Om rådet är fortfarande välskött men domineras av Afrikaner, dom flesta unga män som saknar någon synbar uppgift i livet. I området såg jag även ett antal kvinnor dragande stora barnvagnar, och iklädda heltäckande svarta Niqāb, något som enligt experter är extremt ovanligt, men tydligen har dom inte varit i Bergsjön.

Hur som helst är vanliga Svenskar en ganska sällsynt grupp i området och helt klart är ett utbyte av folk på gång, med början i dessa miljonprogram områden, men snart även i din ort, exempelvis Araby i Växjö

Jag förstår hur Indianerna kände sig när nybyggarna fick deras mark av staten och rätt att bruka den, men på den tiden var dom i alla fall tvungna att göra något, inte bara att hämta pengar "i ett hål i väggen"

Jag anklagar inte människorna som kommer att söka lyckan hos oss, utan dom politiker som kravlöst "ger bort" det vi alla har jobbat ihop av tillgångar i landet

Har ni egna efterkommande att tänka på

http://tinyurl.com/kad5p6y

 
Ingen bild

Said by OncleBob:

24 juli 2013 09:28

.
Toralf Alfsson is one among the sharpest politicians of the Sweden Democrats. Go and try to read his blog and the comments. For english speaking people it´s OK to write in english, a language witch is widely accepted in Sweden.

http://gatesofvienna.net/2013/07/this-baby-needs-a-shave/#more-29832

 
Ingen bild

Jag

24 juli 2013 09:34

Jag har två fadderbarn i ett av afrikas absolut fattigaste länder. Jag har haft mina barn i 13 år och betalat ca. 450 sk./mån för dem tillsammans. På 13 år blir detta ca.65 000skr. som har täckt skolgång, hälsovård för pojkarna dessutom har pengarna bidragit till att syskon i respektive familjer kunnat få vård vid sjukdom samt haft råd med skoluniformer m.m Mina pojkar börjar nu bli vuxna och är friska killar som kan bidra till att skapa välstånd för sina familjer och på sikt även det samhälle de lever i.
Jag blir så upprörd när jag tänker på dessa ensamkommande bedragare! Dessa vuxna män kostar lika mycket i månaden som mina pojkar och deras familjer gjort på 13 år till nytta för ingen!

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2013 10:05

Företagare i Visby hade illegala invandrare anställda, och är nu under utredning för ekonomisk brottslighet.

Flashback: Ringmuren.

Google: Kört in i ringmuren.

Hur går man tillväga för att klistra in en länk i kommentarsfältet?

 
Lassekolja

Lassekolja

24 juli 2013 10:10

@Jag
Mycket bra och ytterst relevant inlägg!
"Det nya Sverige" över huvud taget hade inte varit möjlig utan en fullständigt politiskt korrumperad media. Resultatet av vad denna media åstadkommit är på väg att utvecklas till fullständig katastrof för det Välfärdssverige, som våra äldre generationer med möda, flit och pliktkänsla byggt under förra seklet.
Under ca 40 år har jag undrat varför i allsindar inte svenska folket ser vad som händer, vaknar och visar att det vaknat på valdagen, numera vart fjärde år. Varför media vill att "vi" måste fortsätta "vår" slummer kan jag inte heller begripa.
Det paradoxala är att alla, inkl. SD´s motståndare tjänar på ett kraftigt växande SD, vare sig dom inser det eller ej!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2013 10:34

Hela Gotland: Våldtäkt i regionens boende.

14-åriga flicka våldtagen av "17-åring" i hans rum, personalen låter alltså barn vara ensamma på ett rum med en man med svårbestämd ålder!!

Förhandlingar i tingsrätten hela onsdagen.

 
Ingen bild

S .Småland

24 juli 2013 19:06

Hyundai ix20 CRDI går också utmärkt bra när det gäller utdelning av detta fruktansvärt viktiga infoblad ! En god del av det materialet jag hämtade i din Carport Thoralf har hamnat bla i Ryd på Öland , Ålem, Blomstermåla ,Ruda ! Fin kvällsläsning !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 juli 2013 19:08

Jag högaktar dej "JAG" , bra gjort !

 
Ingen bild

Morningstar

24 juli 2013 19:25

@Gute. Ctrl C och Ctrl V.

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2013 19:34

Tack för hjälpen Morningstar.

 
Ingen bild

Roberth Ström

25 juli 2013 10:32

Du är kanonbra Thoralf!

 
Ingen bild

Robert

28 juli 2013 15:36

Det är då märkligt att inte en enda sd:are verkar läskunnig eller påläst. Eller så är de helt enkelt ljugande rasister.

 
Ingen bild

Maria

28 juli 2013 16:17

Jag har en fråga till dig Thoralf. Hur kunde du veta att det var ett ensamkommande flyktingbarn, som "inte var en dag under 30"? Det kan ju ha varit en i personalen, någon från någon invandrarförening som var med för att visa ungdomarna tillrätta. Ser fram emot att få veta hur du fått fram fakta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se