thoralf

Direktlänk till inlägg 6 juli 2013

SEGREGATIONEN ÄR REDAN CEMENTERAD FRÅN FÖRSTA DAGEN

Av Thoralf Alfsson - 6 juli 2013 22:09

Efter två dagar på Kalmar marknad och vår marknadsplats placerad alldeles vid ingången till den islamiska kulturföreningens lokaler i Kalmar kan jag konstatera att antalet muslimer i Kalmar är stort, väldigt stort. Jag funderar på hur många av dessa som har ett arbeta att gå till. I varje fall har de inget arbete på fredagen då lokalen även fungerar som källarmoské.


Två dagar på Storgatan ger en för mig skrämmande bild över hur många kvinnor det finns i Kalmar som klär sig i slöja eller liknande. Till och med små flickor i 3-4 års åldern bär dessa kläder. Det skrämmer mig!


 

Hur tror någon att integration skall fungera för många av dessa grupper när förutsättningarna inte ens finns från starten.


Segregationen är redan cementerad från första dagen i Sverige! Det är nog bara Erik Ullenhag som tror på en integration. Jag gör det definitivt inte och jag tror inte jag är ensam om detta med tanke på vad man hör ute bland människor i samhället.


Lyssnade lite på Annie Lööfs Almedalstal. Hon begick ett misstag när hon plockade fram en kompass på scenen. Är det något parti som gått vilse i pk-röran så är det Centerpartiet. Kommer inte denna kompass upp på ett stort antal ledarsidor imorgon blir jag väldigt förvånad.

Undrar hur mycket Centerpartiet betalt för ungdomarna som jublade åt allt.


 


LÄS ARTIKEL

Precis som det skrivs i kommentarerna tror man knappt sina ögon när man läser Olof G Hedengrens artikel i Realtid.se. En totalsågning av Fredrik Reinfeldt!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Micke

6 juli 2013 22:47

Aftonbladet löpsedel..Mona salin förföljs av nazister..och alla sverige vänner hatas och förföljs av vänster pack och kommunister, helt tyst i media. åkte igenom Högsby och Ruda ikväll är det så det ska se ut i övriga Sverige bara invandrare! Vad lever dom på? Våra skattepengar, som borde gå tillbaka till skola,vård omsorg kort och gott till våra Svenskar som byggt detta samhälle. Svärfar var hos tandläkaren och betalade 7500 kr för ett besök! illigal betalar inget för dom tar inte kontanter och vart ska dom skicka räkningen när du är illigal?????

 
Ingen bild

Niklas R

6 juli 2013 22:59

Med tanke på att muslimer anser att 6-åriga flickor är giftasmogna så kan man förstå att de sveper in 5-6-åringar i lager av kläder. De är ju sexuellt utmanande för män att titta på.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 juli 2013 23:24

@Micke, Annie Lööf sa i sitt tal att "hon mådde illa av att Jimmie Åkesson kallade den 1:e juli "skammens dag" för att sjuka barn får vård. Att våra gamla, som byggde Välfärdssverige inte har råd med varken mediciner eller tandvård, förträngde Annie Lööf, precis som alla de övriga partiledarna. Hittills har samtliga "fördömt" Sverigedemokraterna, det är bara det att dom gjort det på felaktiga/falska grunder. Återstår att se vilken falsk formulering Stefan Löfvén väljer i morgon söndag.
Jag hoppas att Jimmie "registrerar" de olika "avståndstagarformuleringarna" och korrigerar alla falska anklagelser vid tillfälle i Riksdagen eller förekommer de övriga i nästa års Almedagsvecka. Dom borde absolut INTE få stå oemotsagda! Alla dessa lögner och påhopp sprids naturligtvis i brist på argument mot SD och när dom vet att Jimmie inte har möjlighet att bemöta dem. Mycket fegt!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2013 23:26

Ja, någon snabb assimilering av denna flickas familj eller andra blir det nog inte på många, många år.
Där Mona och Gudrun, där kan ni göra nytta, men ni vågar inte!
Ni vågar inte kritisera det verkliga kvinnoförtrycket. Fegt, fegt!

Micke...Ja, Mona kan ju ta kontakt med SD,s riksdagsgrupp. Där finns säkert en stor erfarenhet av att bli förföljd av våldsamma meningsmotståndare...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

6 juli 2013 23:29

Håller med helt Thoralf! I Karlskrona var det någon demonstration för någon "martyr" i början av året och det var skrämmande att se småflickor delta i demonstrationen, som syns på understa bilden

http://karlskronabloggen.se/2013/01/05/manifestation-for-martyr-i-karlskrona/


http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Wimarg

6 juli 2013 23:40

En familj med fyra barn klev på min buss en dag. Pappan och sonen var ledigt sommarklädda medan mamman och döttrarna, ca 6-10 år, hade täckt sina kroppar med stora tygstycken, endast ansiktet, händerna syntes. Jag blir så bedrövad, ledsen och förbannad.
Detta är i allra högsta grad barnmisshandel. Fruktansvärt att detta för förekomma.

Annie Lööf kommer att falla bort med de andra löven nästa höst.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 juli 2013 23:45


. . .O c h. HUR SKALL DE FÅ ETT JOBB NÄR DE GÅR KLÄDD SÅ DÄR !??

De blir livstidsförsörjda -Av oss.

Vi hoppas på en början till slutet på detta efter valet. 2014.

 
Ingen bild

Undrande

7 juli 2013 00:03

Jag har också sett de små flickorna blev mycket förvånad trodde inte att burka el huvudduk användes förrän man var i 10-årsåldern. Någon som vet?

 
Ingen bild

Magentan

7 juli 2013 00:03

REINFELDT TAPPAR MASKEN OCH KLIVER UR STATSMANNAKOSTYMEN

Finansbranschens ledande affärstidning, Realtid.se, skriver om Reinfeldts och etablissemangets ohederliga och tarvliga angrepp på SD och Jimmie Åkesson.

I en kommentar under Thoralfs inlägg den 5 juli länkade Signaturen "Essedon" till en artikel i finanstidningen "Realtid.se". Jag hoppas att ingen har missat denna sensationella artikel i en ledande affärstidning, där man vågar uttrycka sanningen om både Reinfeldt och om etablissemangets kampanjer mot SD.

Jag citerar ur artikeln:
"Det är uppenbart att hela det politiska etablissemanget nu med alla tillgängliga medel angriper Sverigedemokraterna (SD). Ledande i denna häxjakt är märkligt nog moderaterna med Fredrik Reinfeldt i spetsen.
Är det rimligt att etikettera SD som ”hatets kolportör”? Nej, knappast. SD vill, tillsammans med halva befolkningen, kraftigt minska invandringen till Sverige. Oavsett vad man tycker i denna fråga är det väl fullt legitimt och demokratiskt oklanderligt att inta en sådan ståndpunkt. En ståndpunkt som inte har något med hat att göra vare sig mot enskilda eller kollektiv. ..."

Kanske denna artikel är ett trendbrott, så att åtminstone den någorlunda seriösa delen av våra svenska massmedier så smått ska våga börja skriva en och annan sanningsenlig artikel om SD och om svensk invandringspolitik? Med seriösa medier avser jag givetvis inte Aftonbladet eller Expressen. Även när det gäller våra s.k public-service-företag, SR och SVT, så kan vi ju totalt utesluta varje uns av ärlig journalistik i dessa dessa frågor.

Läs artikeln här:

 
Ingen bild

Magentan

7 juli 2013 00:05

Länken:

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130705160013_Realtid190/20130705160013_Realtid190.dbp.asp

 
Ingen bild

Magentan

7 juli 2013 00:09

Såg nu att även Avpixlat har uppmärksammat Realtids artikel.

http://avpixlat.info/2013/07/06/statsministern-som-tappade-masken/#disqus_thread

 
Ingen bild

alf

7 juli 2013 00:43

Det som vi kallar "En skammens dag" måste väl vara en Bingo-dag för alla tandläkare.
Nu behöver de inga patienter längre, bara en bra gaffel att skriva räkningar med.
Det är ju ändå ingen som får lov att kolla om de haft patienter eller inte.

 
Ingen bild

Fredrik

7 juli 2013 00:54

Jag förstår att ni gärna vill se ett stort trendbrott men Realtid är ingen jättetidning i affärssammanhang (i själva verket ganska liten) och Hedengren är ofta läsvärd men han är ingen journalist utan en gammal finansman. Således får ni vänta på att journalistkåren ändrar hållning.

 
Ingen bild

Olle

7 juli 2013 01:05

Jag är övertygad om att Annie inte vet hut en kompass funkar..

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

7 juli 2013 03:49


.............Är hon en maskerad förrymd mentalpatient?

Jag börjar nästan tro det, när hon talar om att värna landsbygden s a m t i d i g t som hon talar för globalisering!
Och när människan talar om alla arbetslösa i landet s a m t i d i g t som hon vill ta in f l e r utlänningar och papperslösa (Som givetvis kan vara förrymda grovt kriminella som får en fristad betald av d i g läsare!).

...............Och när hon vill ha m e r tid till att "tala" om ungdomsarbetslösheten! MEN VAD HAR CENTERN G J O R T de här många åren vid makten?? -För ni minns väl deras reklamfilm 2006 "Inga mer låtsas-jobb, inga mer praktikplatser O.s.v"


----------------> De har ju inte G J O R T nånting!!!!!


(Vi har gjort ett fantastiskt jobb säger centern själva)

97% Av Sveriges befolkning T Y C K E R I N T E. D E T. ! ! !

Tänk om en företagsledare utbrast samma sak vid årsmötet: "VI HAR GJORT ETT FANTASTISKT JOBB - VI HAR MISSAT 97% AV KUNDERNA"
åååååh så fantastiskt bra. L å t oss s l i p p a sådana här FULLSTÄNDIGT VÄRLDSFRÅNVÄNDA OCH T O T A L T INSIKTSLÖSA FIGURER SOM LEDARE FÖR PARTIER MED SIKTE PÅ MAKTEN I LANDET, min åsikt.

 
Ingen bild

ctv@telia.com

7 juli 2013 04:03

Personligen skulle jag inte ha något emot att Annie bar burka. Det vore en förbättring.

 
Ingen bild

Faöe Hin Unge

7 juli 2013 04:05

Centern & Annie löf är som en riktigt dålig hantverkare:

Tänk dig att du hyrt in en snickare för att bygga ditt hus, -Snickaren t a l a r om hur snyggt det kommer att bli.
Det enda snickaren gör är att sitta och dra historier & snackar.
Lönen är på 127.000:- per månad.
Efter 4 år är snickaren "KLAR". -Allt är fortfarande en brädhög och du är ruinerad.
Nu vill snickaren att du skall anlita honom i y t t e r l i g a r e fyra år.
Snickaren försöker sälja in detta med hur fantastiskt bra han byggt ditt hus.

.......Ja, en sådan snickare skulle jag avfärda som totalt sinnessjuk.

 
Svensson

Svensson

7 juli 2013 07:49

Alliansen ställer för slappa krav,därför fungerar inte integrationen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2013 08:44

Tittar nu på reprisen av Annie Lööf,s tal i Almedalen.
Det finns faktiskt några positiva inslag i hennes tal. Hon talar mot Socialism och mot EU i vargfrågan.
Hon talar FÖR vargjakt och anser att EU inte ska styra över vår vargstam.
Detta låter väldigt bra, MEN vilka muskler finns bakom dessa ord?
Centern som halkar runt 4%-spärren har ingen chans att genomföra detta på egen hand. Det vill också till handling från både Lantbygdsministern Eskil Erlandsson och Miljöministern Lena Ek. Jag väntar, men väntar nog tyvärr förgäves...
Tyvärr finns så mycket annat märkligt i Centerpartiets visioner, att deras framtid i riksdagen är osäker...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 juli 2013 09:14

Nu gäller det att sköta sina tänder noga så man i stort sett kan skippa tandläkare och tandhygeinister , vem vet vad dessa som ska snylta på vår tandvård har för smittosamma sjukdomar ?
Det fi nns väl inga krav på att illegala ska uppvisa friskhetsintyg , nej nu har det banne mej gått för långt , vi diskuterar om man överhuvudtaget ska våga besöka tandvården !
detta bordetas upp i insändare och dylikt även godhetsapostlarna borde inse riskerna !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 juli 2013 10:33

PS till mitt förra inlägg , jag kommer att skriva ihop en insändare !

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 juli 2013 10:36

Vad tycker övriga Kalmar politiker om läget med "mångfalden"

Håller dom helt på vad deras respektive partiledare tycker och säger eller har dom egna tankar om vad som deras barn och barnbarn har för framtid i ny "Sverige"

Vad landshövdingen står för vet vi redan, men undrar vad dom har för tankar inne i huvudet, eller är det tomt där med

 
Ingen bild

Fia

7 juli 2013 10:47

Som svar till Undrande: Från 4-års ålder förekommer. Dom första slöjorna kan vara mönstade med barnmotiv, antagligen för att flickorna ska vilja ha dom på sig. Som förskollärare blir man lika ledsen varje gång. :-/

 
Ingen bild

Mona

7 juli 2013 10:50

Här har vi fått lära oss att det är viktigt att sköta sig, arbeta och vara en anständig medborgare. Sedan kommer det grupper in i vårt samhälle som inte alls är intresserade av detta utan vill bara leva för sin gud, be och leva på bidrag. Hur svårt kan det vara att förstå att det inte håller?

 
Ingen bild

Morningstar

7 juli 2013 10:57

Namninsamling för att Mona Muslim ska utvisas ur riket. :)

http://www.skrivunder.com/ska_mona_salhin_utvisas_for_landsforraderi

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2013 11:11

Fia...
Rapportera gärna här om tokerier inom ditt område. Myckewt viktigt! Gör det på ett sådant sätt att ingen kan spåra dig. (Tyvärr lever vi i ett ofritt samhälle...) Dels har du säkert tystnadsplikt och dels kan du tyvärr riskera jobbet...

Nu klumpar publikuppvärmaren innan Stefan Löven ihop Sverigedemokraterna med Svenskarnas parti. Ful taktik och dåliga kunskaper...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 juli 2013 11:30

PS , har nu skrivit ihop en insändare om den nästan gratis tand/sjukvården för illegala. Både Ostran och Barren .

 
Ingen bild

Ronny

7 juli 2013 11:33

Vad hände egentligen i Almedalen, ang. gruppvåldtäkten? . Var det en skröna? Inte ens Avpixlat nämner det. Någon som vet mer..........?!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 juli 2013 11:58

Angående Lööfs kompass som ju är bra att ha om man inte vet var man är !

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2013 12:05

S-E Karlsson...
Självklart är en kompass bra, om man inte vet var man är. Men man bör också veta VART man ska...
Där brister Centern och det vet väljarna...

Lycka till med insändaren! Viktigt!

 
Ingen bild

Dom misstänkta är

7 juli 2013 12:29

@Ronny
Inbjudna av V greps för gruppvåldtäkt under Almedalsveckan – UPPDATERAD med namn och bilder

Enligt tingsrätten på Gotland heter de tre misstänkta våldtäktsmännen:
Läs nedan
http://www.exponerat.info/invandrare-inbjudna-av-v-greps-for-gruppvaldtakt-under-almedalsveckan/

 
Ingen bild

Arvid

7 juli 2013 13:20

Signaturen alf - 00:43, för en viktig sak på tal.
.
Det har länge varit BINGO-dagar för tandläkare - liksom för jurister med invandringsärenden. Frisering av tandläkarnas ersättningskrav till Landstinget har pågått i mer än två decennier med ursäkten att - "det gör ju ingenting, det är ju ändå inte patienten som skall betala för att jag t.ex drar ut på tiden"....eller justerar behandlingsredovisningen åt RÄTT håll.

Nu stundar emellertid en GULDÅLDER, med en ny patientgrupp för vilka tandläkaren kan dikta ihop vilka åtgärder som helst vid sitt krav till Landstinget på ersättning. Helt okontrollerbar vård skall erbjudas dessa illegala bosättare.
Peka på en enda tandläkare som du tror kommer att kunna motstå FRESTELSEN att i princip 100% riskfritt skära ännu mera guld med pennkniv.

Synat noga i sömmarna är Nya Sverige med alla sina "fantastiska" statsfinansierade instegsjobb och andra stupidverksamheter totalt genomruttet.

Inte en enda jurist, tandläkare och, och, och...
kommer att rösta på ett INVANDRINGSKRITISKT parti som SD. Inte sågar man av den gren man ännu många år tryggt kan sitter på och tälja guld med pennkniv.

Genom att basera en stor del av samhällsekonomien på fortsatt massinvandring - motsvarigheten till heroininjektioner - har statsmakten permanentat densamma - dvs.gjort sig själv till obotlig narkotikamissbrukare, som aldrig i egen regi kommer att kunna upphöra med missbruket och göra sig drogfri.
Statsmaktens "missbruk" kommer sannolikt att leda till dess DÖD.

 
Gammelsosse

Gammelsosse

7 juli 2013 22:48

Noterade under Annie Lööfs tal att hon inte lyckades hålla kompassen rätt en ända gång. Höll den konsekvent lodrätt istället för horisontellt som fordras om en kurs, oavsett vilken, ska tas ut.
Centerpartiets totala brist på verklighetsförankring kom till allmänt beskådande under idéprogramdebatten. Var det den Löövska kompassen som angav riktningen för programkommissionen? Centerledaren hade ju även tidigare föreslagit bland annat månggifte.
Beklagar alla äldre strävsamma centerpartister som med viss sannorlikhet kommer att få se sitt parti försvinna ur riksdagen nästa år.

http://www.thoralf.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se