thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2013

RIKSMOBBAREN HAR TALAT, DEMOSKOP SLÅR TILLBAKA

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2013 19:38

Så har man då lyssnat till mobbaren Fredrik Reinfeldt. Han har faktsikt inte förstått att Sverigedemokraterna är något mer än 20 riksdagsledamöter. Sverigedemokraterna är/var 340 000 väljare vid 2010 års val, det glömmer Fredrik Reinfeldt fullständigt bort. Med dagens opinionssiffror handlar det om ca 700 000 väljare och svenska medborgare som statsminister Fredrik Reinfeldt redan idag bestämt sig för att mobba! En ganska skrämmande demokratisyn från en statsminister!


Är det någon som delar upp svenska folket i vi och dem så är det Fredrik Reinfeldt och moderaterna!


Jag tror att många Sverigedemokrater blir ytterst motiverade att jobba ännu mer för partiet efter detta tal i Almedalen. Vår långsiktiga målsättning är att bli större än Moderaterna men även Socialdemokraterna.


Den som vill hjälpa till att dela ut flygblad, information och tidningar från Sverigedemokraterna kan kontakta sin lokala partiorganisation. I Kalmar län går det bra att mejla till kalmar@sverigedemokraterna.se


DEMOSKOPS GER REINFELDT EN SNYTING!

Sverigedemokraterna får sin högsta resultat någonsin av Demoskop, 11,6 procent (+2,0). Samtidigt får Moderaterna sin lägsta noteringen på fem år, 25,3 procent (-1,3)


Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommenterar statsministerns tal i Visby ikväll:
- Ikväll fick vi klart besked från Fredrik Reinfeldt. Det kändes desperat. Alliansen väljer att ge upp alla sina övriga politiska ambitioner och skänka bort regeringsmakten framför att minska invandringen till våra grannländers nivå. Moderaterna har därmed blivit ett enfrågeparti för fortsatt massinvandring.


- Sverigedemokraterna är nu officiellt landets enda verkliga oppositionsparti. Vi är beredda att axla det ansvaret och lovar att ge den blårödgröna kartellen en hård match i nästa års valrörelse. En sådan konflikt, där det står mellan oss och en blårödgrön röra, tar jag gärna i valrörelsen.
...
Linus Bylund
Pressekreterare Jimmie Åkesson


 


 
 
Ingen bild

Lotta

3 juli 2013 19:48

Vilken vämjelig människa.

 
Ingen bild

Lotta

3 juli 2013 19:55

Rätt sjukt att se Reinfeldt stå och ta åt sig äran för att vi haft fred i närmare 200 år. Han gör ju sitt bästa tillsammans med 7-klövern för att det inte skall hålla i så många år till.

 
Ingen bild

Hacke

3 juli 2013 20:03

Svenska folket gillar inte mobbning, särskilt inte när det kommer från det som ska föreställa en statsman och förebild.
När man som Reinfeldt lägger mer energi på att förtala och spy galla över motståndaren än åt de egna förslagen måste man också med lite sunt förnuft förstå att man i samma ögonblick är att betrakta som en föredetting. Har han redan gett slaget förlorat och numer bara vill uppfostra sin omgivning till att handla "rätt" i det som nu tycks vara hans enda riktiga hjärtefråga?
Glädjande nog är det bara ett drygt år kvar innan vi kan lämna denna sorgliga parantes i svensk politik och i särklass sämsta statsminsiter bakom oss och se framåt.

Sämrre statsminsister

 
Ingen bild

Calle

3 juli 2013 20:03

Att det finns några som helst negativa konsekvenser av massinvandringen, tycks ha gått Reinfelt helt förbi. Han om ngn. borde läsa Avpixlat.
Vill självklart hjälpa till med utdelning, men här i Skaraborg säger sig den lokala partiorganisationen inte ens fått flygbladen om lagen om gratis vård för illegala, som ju redan trätt i kraft.Kanske kan jag rekvirera från Kalmar??

 
Ingen bild

Ewa

3 juli 2013 20:36

Man blir mörkrädd när man lyssnar på Fredrik Reinfeldt. Den mannen måste bort från den här posten. Han är farlig för Sverige. Hur kan man vara så anti mot sitt eget folk och så positiv mot andra kulturer? De vill han hjälpa men inte svenska folket. Oss försöker han straffa om vi röstar på SD. Detta är att urholka demokratin det han håller på med. Hota med att de andra partierna ska göra allt för att SD inte ska få någon makt. Tyvärr herr Reinfeldt så kommer fler svenskar att vakna upp och se hur du har ställt till vårt fina land.

 
Svensson

Svensson

3 juli 2013 21:05

Fredrik Reinfeldt är rädd för Sverigedemokraterna,för han vet att SD sitter på sanningen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

alf

3 juli 2013 21:27

Vem som har infört hatet i svensk politik framgick med all önskvärd tydlighet ikväll i ett tal i Almedalen. Jag kan inte minnas att jag sedan Hitler's dagar har hör någon som så oförbehållsamt predikat hat mot sina medmänniskor som jag hörde ikväll.
Jag äger, som tur är inte FR's förmåga att hata så till den milda grad, men jag äger förmåga att förakta och Fredrik Reinfeldt är värd allt förakt i världen.
Om han ägde samma förmåga att skämmas som att hata skulle han skämmas ögonen ur sig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 juli 2013 21:34

Jag missade talet, men har nu läst rescentionen på Aftonlögnens hemsida. Det räcker och blir över...

 
Ingen bild

Arvid

3 juli 2013 21:43

I Reinfeldts Svärje är det fortfarande frivilligt att titta på svensk indoktrineringsTV (SVTV),
eller - avskyr du svensk indoktrineringsTV, måste du inte titta - detta är ännu inte påbjudet i lag. Jmf Orwell, 1984.

Av denna anledning har du ej heller någon TV-APPARAT och av samma anledning är du inta tvungen att betala någon apparatlicens.
En apparat- eller TV-licens kan själfallet göras obligatorisk - precis som begravningsavgiften - men ännu har inte detta skett.,

Eftersom du läser detta, är du innehavare av en DATOR. Försök inte påstå motsatsen. Själv har jag haft dator sedan 1989. Jag har dator av otaliga anledningar, bl.a för att betala räkningar i ett samhälle där det snart inte bara är omöjligt och redan fult, men på gränsen till kriminellt, att använda kontanter.

Med min dator kan jag läsa Thoralfs förträffliga blogg, kommunicera med dig samt hålla mig underrättad om Sveriges pågående förstörelse genom att läsa Avpixlat, Nya tider, Snapphanen, Gotiska Klubben, Jan Milld, Merit Wager och många andra sk hatbloggar, dvs bloggar som vårdar sig om och berättar sanningen och som av denna anledning bl.a är avskydda och hatade av politiker, maktetablissemanget, EXPO, Svärjes statskrönikör i AB, Åsa Linderborg, och hundratusentals andra svenskfientliga godhetsapostlar agerande som 'nationens dödgrävare'.

Genom att oombett och oönskat av mig (och dig?) och alla andra datorbrukare, och i strid mot vad som rimligen stipuleras i Avtalslagen, ösa ut sin förljugna propagandaskit över Internet, anser SVTV och deras inkasserare Radiotjänst och nyligen någon åderförkalkad Förvaltningsdomstol att min och din dator plötdligt har förvandlats till en TV-apparat och att följaktligen vi är skyldiga att betala TV-apparatlicens. Gör vi inte det, skall vi på svenskt maner trakasseras ända fram till kronofogdekontoret.

Genom att inneha en DATOR, genom att inte titta på indoktrinerings-TV och därför inte heller betalar någon apparatlicens för TV, görs vi utan egen förskyllan till lagbrytare. Detta är orimligt, till och med i en demokratur.

Förutom att ack så charmigt vifta med blåsippsbuketter, borde SD ta sig an denna angelägenhet, hyra in någon lagklok med auktoritet, och sedan ihärdigt med logiken och jurudiken i ryggen interpellera i ärendet.

Genom att inneha en dator men alltid ha modemet i fickan (förutsätter mobilt bredband) alltid hävda att internetanslutning sker genom WiFi hos McDonald, statsbibliteket eller vilken annan lokalitet som helst med WiFi, kommer jag om så skall vara nödvändigt att intill döddagar hävda att jag saknar TV-mottagande internetanslutning och således även TV-apparat.
Men tänk så obekvämt - att man av statsmakten skall tvingas till att bli lögnare.
"Ett bra Svärje kan bara bli ännu bättre!", sa moderaten idag i Almedalen.

PS Hela denna affär skulle elegant och intelligent kunna ha lösts av statstelevisionen, om god vilja och förnuft hade funnits, genom att låta hågade tittare få köpa en åtkomstkod för förslagsvis 500:- i kvartalet, för att därefter själva sköta sin inloggning på SVTV. De flesta dagliga tidningar skall snart börja tillämpa detta förfaringssätt - de kan inte bara skicka ut en rälkning till alla i Svärjes land som är innehavare av en brevlåda.

 
Ingen bild

D

3 juli 2013 21:45

Demoskops väljarbarometer juli 2013:

Sverigedemokraterna 11,6

 
Ingen bild

´Senaste Demoskop enligt Twitter SD 11,6%

3 juli 2013 21:46

Demoskop 3/7 2013
S 33,7%
V 7,8%
MP 8,9%
M 25,3%
FP 5,6%
KD 3,0%
C 3,2%
SD 11,6%
Övr 0,9%


http://www.expressen.se/nyheter/lagsta-opinionsstodet-for-m-sedan-ar-2009/

 
Ingen bild

Lotta

3 juli 2013 21:47

På tal om Reinfeldt, lärlingsplatser är om jag inte minns fel ett Sverigedemokratiskt förslag.

 
Ingen bild

Wimarg

3 juli 2013 21:59

Precis som "alf" i en kommentar kom jag också att tänka på Hitler när jag hörde Reinfelds hatiska tal. Så mycket hat har jag inte sett någon politiker spy ut förut.
Han är en mycket avskyvärd människa och jag håller med "alf" han är värd all förakt i världen.
Jag hoppas verkligen inte Löfven viker ner sig till denna skamliga nivå utan står för vad han brukar säga: Allas lika värde.
Själv är jag djupt besviken på mig själv att jag lät mig luras till att rösta på detta parti 2010. Aldrig mer!!
SD 2014

 
Ingen bild

HM

3 juli 2013 22:02

Jag var där inne i Visby och var en av åhörarna till Rheinfelts tal. Däkom mig stod en man (från Iran,Irak, Afghanistan?) tillsammans med en beslöjad kvinna. Jag frågade honom just innan talet skulle börja om han varit och lyssnat i måndags och frågade honom när han jakade till det om han inte också delade min känsla av att det var många fler invandrare som lyssnat på Åkesson. Han höll med och vi fick oss båda ett vänligt skatt i samförstånd.

Första delen av Rheinfeldts tal var bra och vettigt (+ ganska bra i linje med SD-tankar) men andra delen spårade det ur totalt när han byggde allt på att det enda viktiga inför valet var att ALLA partier skulle deklarera att hålla SD utanför och det var det grundläggande inte sådant som de ville, vilket han närmast framställde som närmast löjligt när han pratade om S, V och Mp. Visserligen gynnar Rheinfeldts dåraktiga politik SD och får det verkligen att framstå som det är två block som står emot varandra SD vs Övriga och detta är ju på visserligen positivt för SD´s väljarsiffrorom men hu så skadligt för vårt land och oss alla som lever här.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 juli 2013 22:07

Senaste Demoskop blir svettig för många. C + KD utanför riksdagen och SD ökar. Ännu en gång är SD Sveriges tredje största parti.

Reinfeldt måste verkligen hata SD. Hylla Mona Sahlin... SUCK...

 
Ingen bild

Nytt rekord Demoskop

3 juli 2013 22:35

Svart på vitt här:

http://www.demoskop.se/wp-content/uploads/2013/07/V%C3%A4ljarbarometer-%C3%96ver-tid-1990-Juli2013.pdf

 
Ingen bild

Nytt rekord Demoskop

3 juli 2013 22:42

Grafik
http://avpixlat.info/2013/07/03/demoskop-juli-2/#more-63635

 
Ingen bild

Roberth Ström

3 juli 2013 22:55

för sent landet är kört tyvärr

 
Ingen bild

Hej!

3 juli 2013 22:56

...när det nu är statsministerns avsikt att ytterligare utvidga massinvandringens innebörd och i hans övertygelse att det är så alla skall tycka, annars är rösträtten ogiltig.(detta är ett stort steg mot diktatur när man totalt vill stänga ut ett folkvalt parti)

När vi röstar på SD lägger rösten även för en av de allra mest grundläggande frågor vi har, demokrati!

 
Ingen bild

Lärare

3 juli 2013 23:17

Reinfeldt är "rökt"!
Han är helt sanslös i sina groteska uttalanden om SD.
Förstår verkligen inte karln att svenska folket har tröttnat rejält på denna "multikulti- politik", som han är främste förespråkare för, tillsammans med MP!

SD ökar och ökar!
Kommer bli minst 20% i valet 2014!

 
Ingen bild

Eric H

3 juli 2013 23:21

Utmärt!
Ett av Åkessons absolut bästa uttalanden..
Och en rejäl spark i de lägre regionerna på sextondedelen...

 
Ingen bild

Gossen Ruda

3 juli 2013 23:24

2 citat:

"Jag är beredd att säga till väljarna inför valet 2014: Om de rödgröna tillsammans blir större än alliansens fyra partier, då är vi beredda att släppa fram dem till makten för att på det sättet säkerställa att vi isolerar Sverigedemokraterna från inflytande" -
--------------------------------------------------------------------

"Ett av Reinfeldts bästa tal någonsin"
säger Totte Löfström, utbildad retoriker och specialiserad på politisk retorik, han har även skrivit två retorikböcker, han även skrivit två retorikböcker.

Reinfeldts mål med talet var uppenbart att peppa och inspirera de egna partimedlemmarna, snarare än att locka nya väljare. Att locka väljare har han ett helt år på sig att göra, men om han ska ha någon som helst chans att behålla jobbet som statsminister måste han först och främst mobilisera de egna.

Därför vigdes så gott som hela talet åt att visa att det, trots dåliga opinionsundersökningar, inte går att räkna ut Moderaterna och Alliansen ännu. Detta lyckades han med, med bravur, och jag kan utan tvekan säga att det här är ett av de absolut bästa talen jag sett honom framföra.

Talets kanske starkaste parti var när Reinfeldt en gång för alla satte ner foten mot Sverigedemokraterna. Han har förvisso fördömt dem tidigare, och deklarerat att han inte kommer att samarbeta med dem, men aldrig tidigare har han gjort det med sådan kraft och sådan bestämdhet.

Den delen av talet var det som drog de starkaste applåderna, och till och med när han kort hyllade Mona Sahlins engagemang och tydlighet mot rasism mullrade applåderna från publiken. Jag misstänker att Reinfeldt själv inte har förstått vilken enorm potential det finns i att kritisera SD och mer extrema partier, men jag misstänker att vi kan få se mer av den kritiken framöver.

Det är otroligt billigt att ta ställning mot SD, men samtidigt mycket effektivit och förenande. Jag såg till exempel socialdemokrater med socialdemokratknappar på kavajerna applådera sida vid sida med moderater, något som i nästan alla andra fall är helt otänkbart.
---------------------------------
SE DEN BISTRA VERKLIGHETEN I VITÖGAT, GOTT FOLK!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 juli 2013 23:31

Det är bra att Reinfeldt redan så här tidigt deklarerar att en röst på Moderaterna eller för den delen något av de andra allianspartierna är detsamma som en röst på ett Rödgrönt regeringsalternativ.

Då kan de förmodligen välja att rösta på något vettigare istället.

Jag tror Reinfeldt blir avsatt eller avgår om mandatfördelning är sådan att man på något vis måste förhandla med SD. Men det är svagsint att bestämma hur man skall spela innan man vet vilka kort man själv och alla andra har på handen.

Han ville verka stark och tydlig istället utmålade han sig själv som manisk och desperat.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2013 00:03

Den som vill höra Riksmobbaren med egna öron kan gå till ca26min in i talet:http://www.svt.se/nyheter/sverige/19-00-reinfeldt-haller-tal-i-almedalen
Hoppas länken fungerar!?
Reinfeldt var här värre än någonsin. Snacka om att sprida hat och dela upp människor i "vi & dom".
Hade han gjort dessa uttalanden i internationella sammanhang hade det t.o.m kunna leda till krig! En så obalanserad Statsminister hoppas jag att vi slipper för all framtid. Jag var en gång Moderat men det är idag preskiberat och för övrigt är inte Barbaren någon riktig Moderat. Han är inte bara "Riksmobbare", han är dessutom Sveriges meste Riksnarr/Rikshycklare! Sveriges väl existerar inte för de "Nya Moderaterna. Hoppas betydligt fler väljare genomskådar detta!

http://www.svt.se/nyheter/sverige/19-00-reinfeldt-

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2013 00:08

Länken härovan funkade inte. Gå istället till www.svt.se och sök vidare till Barbarens tal, därefter ca 26 min. in i talet. Där börjar hatpropagandan!

http://www.svt.se

 
Stefan K

Stefan K

4 juli 2013 00:35

Reinfeldt är ingen värdig statsminister. En riktig statsminister värnar sitt land och sina skattebetalare. Det gör inte Reinfeldt, utan väljer att prioritera de som inte betalar skatt och kommer från utomeuropeiska länder.
Missnöjet gror inom Moderaterna. Jag är själv en f.d moderat som lämnade partiet redan 2010. Ikväll har jag varit på fest med gamla och nya vänner och just därför vet jag att missnöjet med Reinfeldt gror bland moderata väljare (kanske också politiker), för flera av mina moderata vänner sviker nu partiet till förmån för SD.
Grattis Thoralf och Jimmie, för fler lär följa denna väg.
Nu hjälps vi åt att blåsa Reinfeldt bort från statsministerposten nästa år och jag trodde aldrig någonsin jag skulle behöva säga att jag önskar en sosse som statsminister igen.
Nej, jag tror inte att Jimmie kommer få den posten.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Mikael

4 juli 2013 01:54

Min bedömning är att Reinfeldts tal kommer slå tillbaka mot Moderaterna och Alliansen. Ju mer "lika" sjuklövern blir, ju mer väljarna anser att de går samman för att utestänga SD, ju mer gynnar det SD.

Min uppfattning är att väldigt många moderater hade svårt att ta till sig det här och känner sig allt mindre hemma med Reinfeldt som partiledare och hans närmast fanatiska utspel mot SD.

 
Ingen bild

Peter

4 juli 2013 02:33

Reinfeldt pratade om pinsamt....det som är pinsamt är han själv, det går inte att ljuga och bluffa hur länge som helst...men han är genomskådad och bortgjord....

 
Ingen bild

Sven Dacke

4 juli 2013 06:42

Det nu hörde var en av NWO ledarna elda massorna i stil med forna små män.

Valet är redan klart 2014 och stafettpinnen att representera den stora makten blir Lövden.

Och så kommer kanske något som heter väljarna och stör ritningarna, på samma sätt som i Egypten just nu.

En fråga?

Finns det något demokratiskt land, där en Statsminister så öppet och hatiske dömer ut folkets val av ett parti

 
Ingen bild

Putte

4 juli 2013 06:47

När man hör hatisker Reinfeldt kan man undra om han är riktigt mentalt frisk. Personligen tvivlar jag. Samma sak gäller den lika hatiska Lena Melin på aftonlögnen. Rabiatare människor får man leta efter. Det ska väl vara Hitler, Stalin och Pol Pot som låg i samma liga som de två ovan nämnda.

 
Svensson

Svensson

4 juli 2013 06:58

Låt Fredrik Reinfeldt hata,medans vi i SD älskar vårat land.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lars G

4 juli 2013 07:07

Glädjande, mycket glädjande. Riksmobbaren och mytomanen Reinfeldt gräver sin egen och moderaternas grav. Noterade Ni att han under sin "historielektion" i talet från Almedalen sade "och 1921 införde vi kvinnlig rösträtt" Verkligheten är att högern, d v s hans företrädare ju röstade emot att kvinnor ska få rösta. Jag tror på 15-18 % för "oss" i september 2014. Jobba på.

 
Ingen bild

World Traveller

4 juli 2013 07:23

Reinfeldt paminner narmast om Muhammed Morsi i Egypten. En islamisk fascist som faar ekonomiskt stod av Reinfeldt. Lika barn leka baest. 7-klovern saetter nu demokratin ur spel i Sverige och spelar ett mycket farligt spel. Det verkar som om de bytt ut sina parti-program mot koranen. Jaevla muppar.

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

4 juli 2013 07:24

Sverige har inte haft en så undermålig regeringschef sedan Olof Palme.

Jag håller även med ovanstående debattör om att SD bör ta tag i frågan om tevelicensen. Den retar gallfeber på massor av människor. Förmodligen också bland de 20,3% som är osäkra på var de ska lägga sin röst enl. ovan.

Om vi nu tvunget ska ha någon statstelevision, bör denna antingen finansieras av kulturdepartementets budget eller som betalteve.

 
Ingen bild

Gossen Ruda

4 juli 2013 08:03

"His Master's Voice"
Tyck vad ni vill om riksmobbaren - addera era Demoskop-tiondelar hit eller dit, och HOPPAS på undret. Skutan Svea har ju inte sjunkit än! Hennes bottenplåtar är bara upprivna och vattnet forsar in.

Men lyssna än en gång till kaptens trygga stämma - lyssna ocksåtill bifallet - det finns de som tror honom, ty han är god - och godheten skall alltid segra. Sa inte Jesus det?

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4614362

 
Ingen bild

Stefan A.

4 juli 2013 08:09

Nu krävs det nog att Faraonerna vaknar i sina gravar för att det inte skall bli inbördeskrig i Egypten, så Reinfeldt kan gnugga sina nävar i väntan på att det vanliga stora inflödet av invandrare ökar med 100 000 egyptier/år, enligt teorin större befolkning = ökad välfärd, och det stämmer om man ständigt har en välfylld statskassa annars blir den tunnare än en pannkaka och välfärden blir lika tunn, förresten borde Egypten med sina 85 miljoner invånare ha en lysande ekonomi enligt liten homogen befolkning = illa illa ... ja rena eländet, stort mångkulturellt moras = rena lyckolandet ... var och en med lite sunt förnuft förstår nog vad som är bäst....

 
Ingen bild

hummelstadskarin

4 juli 2013 08:12

Om Reinfeldt menar detsamma med "hat" som vad jag gör så är han utan tvekan ovärdig som statsminister. Han talar för ett parti, men vad skall man då säga om kungen, drottningen, kronprinsessan och prinsen? På det foto av de kungliga tillsammans med Åkesson som publicerats - jag minns inte var - ser man hur de fullkomligt avskyr Jimmie och de skall representera oss alla. Prinsessbröllop och andra publikknipande jippon väger lätt i detta sammanhang. Kan någon hjälpa mig få fram bilden?

 
Ingen bild

Stefan A.

4 juli 2013 08:15

Sverigedemokraterna vs fulklövern/fulmedia/eliten = KO i första ronden...

 
Ingen bild

Lundabo58

4 juli 2013 08:49

11,6% i en undersökning som enbart ringer till fast telefoni är ett riktigt bra resultat ...ca 1/4 av undersökningen har dessutom ägt rum efter JÅ:s tal i Almedalen :-)

Ps
Håller med i inläggen om tv-licens för dator, här kan SD förmodligen få ytterligare ett antal tusen uppretade potentiella väljare.

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2013 08:51

Lena Melin på Aftonlögnen är tydligen antidemokrat,
hon tokhyllar statsministern för hans uppstötningar
mot som han kallade det åttonde partiet. Lena Melin
tycker inte att det har någon betydelse att upp emot
en miljon medborgare ser detta parti som enda alternativ
i Svensk politik! Nej hon tycker det var befriande att
lyssna på hans hat mot ett parti som han inte ens vill
nämna vid namn. Att Jimmy Å. fullständigt körde över henne
vid senaste intervjun tog visst ganska hårt på henne!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juli 2013 08:54

Är Reinfeldt,s angrepp på "det åttonde partiet" en taktik inför ett valnederlag för Alliansen nästa år.
I ett läge där han kan fortsätta regera med stöd från SD, väljer han redan nu att markera mot SD. Aldrig, aldrig...

Är det istället en trött och slutkörd Reinfeldt som öppnar för en snygg sorti till oppositionsledarposten?
Att en tid efter valet avgå och få ett toppjobb inom EU?
Några frågor men inga svar...

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juli 2013 08:58

Tillägg...
Det hade varit betydligt mer rätt om Reinfeldt sagt: Det tredje största partiet, istället för "det åttonde partiet"...

 
Ingen bild

Ludvig

4 juli 2013 09:00

Fredril Reinfeldt levererade det hittills sämsta talet men fick om jag fattat det rätt högst betyg. Vad kan det vara för knäppgökar som sätter poängen? Ett hatfullt tal var det också

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2013 09:39

Bloggaren H.G Strömer Högsby har fått ordet "avloppsrör" på hjärnan ,det älskar han att använda på just SD !
Han säger också att SD hatar men vad gjorde Reinfeldt i går i sitt tal ?Han om någon var väl hatisk i sitt tal !

 
Ingen bild

Grattis Thoralf A

4 juli 2013 10:01

Mitt liv som ”vänsterknallkork”

Jag har tillhört den skara som frenetiskt försvarat islam och muslimers gärningar (terrorism) i Allahs namn. Jag har kastat islamofob- och rasistepitet efter många människor. I flera år såg jag det som min absoluta rätt att smutskasta och utmåla mina meningsmotståndare som psykiskt sjuka. En gång var jag ”vänsterknallkork”.

Så vad hände då? En dag insåg jag plötsligt att det inte höll längre. Det gick bara inte att hålla ihop saker. Logiken och argumenten gick inte ihop. Jag hade fått slut på lögner och epitet. Hur jag än försökte, så kunde jag inte längre använda korsriddarargumentet, den vita slavhandeln eller någon annan gammal oförrätt kristna begick för tusen år sedan för att ursäkta islams illgärningar.

Det var framförallt två saker som gjorde att bubblan till slut sprack.

1. Jag läste de islamiska texterna.
2. Sverigedemokraten Thoralf Alfsson, vars argument och kunskaper till slut pulveriserade mina argument och satte min självbild på tvären.

För det gjorde han verkligen. Och när jag insåg att han hade rätt och jag hade fel inträffade en period där jag var helt övertygad om att jag gått och blivit nazist. Nu gick detta över efter ett tag, men under några veckor genomgick jag en livskris. Allt för att en Sverigedemokrat så totalt monterat ner mina argument gällande islam.

I dag är jag tacksam. Jag är skyldig Thoralf Alfsson ett stort tack för att han fick mig att inse att jag ljög och hycklade kring islam och muslimer. Men det är fler än honom jag är tacksam mot, tacksam för att de tog fajten med mig. Jag kommer inte ihåg era namn, men ni lärde mig mycket om islam, religion och allra helst invandringspolitik. Alla ni fick mig att tänka lite större, lite mer, lite bredare.

Så till alla er som jag varit orättvis mot, till alla er som jag kallade rasister: Ett stort förlåt från mig. Ni har lärt mig mycket. Tack vare er, så är jag där jag är i dag.

Och här trivs jag mycket bättre – framförallt är det skönt att slippa hyckla dagarna i ända. När man håller sig till sanningen blir livet så mycket skönare.

Hela här:
http://avpixlat.info/2013/07/04/kronika-mitt-liv-som-vansterknallkork/#more-63574

 
Ingen bild

S.Småland

4 juli 2013 10:08

" Styggare kan ingen vara än att SD kan dem klara " !

 
Ingen bild

Skönt att det inte var "mångkulturens"fel

4 juli 2013 10:26

Inredningsmiss orsak till att bad(Aqvakul Malmö) stänger

Det ska inte finnas glasföremål i ett badhus. Det slår badhuschefen Ann-Christine Magnusson fast och erkänner samtidigt att man har gjort fel som hade glaskupor runt lamporna på Aq-va-kul.
Något som nu har lett till att badhuset måste hållas stängt i 12 dagar.

Problemet har sin bakgrund i att ett ungdomsgäng började bråka och hota personalen på badet i helgen. Väktare tillkallades och någon av killarna kastade upp ett föremål mot taket och slog sönder en glaslampa.
http://www.skanskan.se/article/20130704/MALMO/130709751/1004/-/inredningsmiss-orsak-till-att-bad-stanger-

Det skandalomsusade äventyrsbadet Aqvakul i Malmö kommer att hålla stängt till och med den 12 juli på grund av ordningsproblem, skriver badet i ett pressmeddelande.

Anledningen är att ungdomsgäng ”betett sig stökigt” inne på badet och förstört interiörer. I söndags kallades vaktbolag och polis till badet för att utvisa ungdomar två gånger. Ungdomarna hotade besökare och personal och hade sönder en taklampa så att glassplitter hamnade i bassängen.

Därför måste badet stängas och bassängen rengöras – ett arbete som blir klart först till den 12 juli.

Situationen på Aqvakul har länge varit kritisk. För ett tag sedan förgrep sig en man på en 13-årig flicka i en bubbelpool, vid ett annat tillfälle krossade två pojkar käken på en tredje i ett bråk, som några i mängden av allvarliga incidenter. Det har gått så långt att badhuset beslutat att utbilda sin personal i självförsvar.

På grund av de stora riskerna förknippade med att ta sin familj till Aqvakul har besökarantalet rasat, uppger företagsledningen.

http://www.friatider.se/badkaos-stanger-aqvakul-i-malmo

 
Ingen bild

Lundabo58

4 juli 2013 10:37

Lögnmedia förnekar sig inte. När man inte har några politiska motargument ska nu SD:are istället kritiseras för sitt val av mat.

"SD-väljare gillar svensk mat minst" skriver SvD i sin vilseledande rubrik (som får hög placering på första sidan). Egentligen handlar undersökningen om val av råvaror: http://www.svd.se/mat-och-vin/sverigdemokraternas-valjer-bort-svenska-ravaror_8316510.svd

Förklaringen är nog så enkel att många SD-väljare helt enkelt är generellt skeptiska till varor som annonseras som "ekologiska" och väljer istället exv billigare danskt fläskkött som håller minst lika bra kvalité.

 
Ingen bild

alf

4 juli 2013 10:59

@S-E Karlsson
Strömer pratar om avloppsrören i MP.
Jag gick in och läste på hans blogg, där han uppmanar en kommentator att läsa på,om SD's nazistiska förflutna. Jag skickade in en länk där han kan böja sin läsning. Få se nu om den blir censuread.

http://imittsverige.blogspot.se/2008/02/socialdemokraternas-nazistiska-frflutna.html

 
Ingen bild

Arvid

4 juli 2013 11:28

Hallåå! Är inte Carin Grötblad i Almedalen och lobbar för mångfald och ökad massinvandring?

http://chromatism.net/current/images/aina.jpg

Tänk vad tiden går. Bilden är från 2006. Och vansinnet består.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2013 11:31

Starkt Alf ! Han skäller på Sd men säger inget om att kommunen har 213 socialbidragstagare hur många av dem som kan antas vara invandrare är svårt att få reda på ! Mönsterås siffra är 124 st .

 
Ingen bild

Lärare

4 juli 2013 11:44

Tyst i Media om 11,6% i Demoskops mätning för SD! Säger allt om Medias objektivitet och paniken som sprider sig bland etablissemanget!

Ha, ha, SD kommer fortsätta öka p g a all smutskastning och alla lögner de försöker sprida om partiet!

Hoppas nu att Jimmie fortsätter i samma stil. Svenska folket gilla "raka puckar"!

Äntligen använder han ordet assimilering i stället för integrering. Assimilering betyder att de som kommer till vårt land ska anpassa sig till oss och inte tvärtom, vilket borde vara en självklarhet!

Reinfeldts "hattal" mot SD skänker oss många tusen röster också.
Tack för det! Han måtte vara livrädd den "arma kraken", som han uttrycker sig.

 
Ingen bild

Odalbonde

4 juli 2013 12:29

Vi har aldrig blivit tillfrågade om vi villl ha ett mångkulturellt samhälle - med ständig mobbning av oss pursvenskar och svensk kultur. Vi förväntas stilltigande betala för vår egen undergång. Glädjande nog så slår det tillbaka med besked. Den blårödgröna röran har målat in sig i ett hörn. SD 2014.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juli 2013 13:06

Journalister och politiker från "de sju andra partierna" anser att SD inte har något inflytande och gör allt för att det ska förbli så.
Men där har de fel.
Det hade aldrig debatteras invandring, slöjor, bhurkor, hedersvåld, böneutrop, tvångsgifte, assimilering, bilbränder, gruppvåldtäkter, mm. mm. så mycket som nu, om inte SD suttit i riksdagen.
I takt med stigande väljarstöd för SD försöker främst media att skrämma väljarna för SD, vilket visar sig ha motsatt effekt.

I denna kamp finns också bla. EXPO som likt en säkerhetspolis i ett Östeuropeiskt land på 70-talet jagar (opposionella) SD-politiker och försöker hjärntvätta landets unga.

Framtiden ser ljus ut för det "åttonde/tredje partiet"...

 
Ingen bild

OT

4 juli 2013 13:17

Apropå Reinfeldts tal...

"Över hela denna jord - oh yeah oh yeah
Sker katastrofer, terror, mord - å ack o ve
Men vi som går med Reinfeldts allians har ändå ryggen fri
För roten till all världens ondska är inte vi
Nej, det är Sverigedemokraternas fel - Sverigedemokraternas fel..." - Grotesco - Det är bögarnas fel: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2013 13:47

Bra kommentarer Alf på H.G.S blogg .

 
Ingen bild

Skånepåg

4 juli 2013 15:02

@ S-E Karlsson

Har varit inne för första gången (tror jag) och tittat på Strömers blogg. När någon tror att han vet bäst inom alla områden är det absolut ingen idé att lägga tid på och argumentera med en sådan person, som tydligen är en veritabel "motvalls kärring" och inte överhuvudtaget reflektera över vad andra skriver. Hans argumentation gentemot Alf är ett tydligt bevis på detta och hans makalösa inskränkthet.

 
Ingen bild

Arvid

4 juli 2013 16:25

Apropå P-almedalen - och att tiden går, - men vansinnet består.
Här en liten återblick på ett sunkigt förflutet i den postmodernistiska eran. .

http://www.youtube.com/watch?v=X6uTeYmqXws

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2013 17:21

Jodå Skånepåg, jag har bra erfarenhet av hur han är Vi munhöggs för några år sedan på hans blogg, det var som att banka huvudet i väggen , han bör nog hålla sej till bridgen och jesusknäpparen !

 
Ingen bild

Kurtan

4 juli 2013 18:04


Bra med ett otvetydigt, om än SVINAKTIGT och HYCKLANDE, uttalande av Reinfeldt!

Hoppas att Jimmie och SD nu en gång för alla slutar att "flirta" med moderaterna i synnerhet och övriga i 7-klövern i allmänhet!

Vad SD bör inrikta sig på är att tala KLARSPRÅK till väljarna som, är jag helt säker på, vill ha ordentliga besked samt politik som kan rädda Sverige från en säker kollaps ekonomiskt eller demografist vilken som nu kommer först!

SANNINGEN och VERKLIGHETEN är SD's TRUMFKORT samt bundförvant!

Tala om för det svenska folket hur illa ställt det egentilgen är i Sverige och SD's åtgärder för att rätta till dårskaperna som 7-klövern står för så kommer snart SD bli Sveriges största parti!!!
MVH


 
Ingen bild

S-E Karlsson

5 juli 2013 06:47

Var in och tittade hastigt på H.G.Strömers Blogg , hans svar på den sista kommentaren var : vi behöver fler invandrare ,har han inte läst att vi har 70000 svenska ungdomsr som för att få jobb , jobbar i Norge , nej först ska våra svenska ungdomar ha jobb minska därför invandringen !

 
Ingen bild

Argus

7 juli 2013 15:20

Om man läser Demoskops undersökning finner man att det också finns 20,3% "osäkra". Jag tror att en stor del av dem kommer att rösta på er och då ligger ni inte långt efter Moderaterna. Vilken nesa för Reinfeldt om han lyckas sänka partiet under Sverigedemokraterna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards