thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juni 2013

SANNING OCH KONSEKVENS

Av Thoralf Alfsson - 28 juni 2013 08:39

Det nya epitetet ”hatsajt” har upprepats många gånger i media de senaste dagarna om Avpixlat. Det är lika verkningslöst som ”katastrofväder” eller ”extremväder” när det används om ett normaltillstånd.


Avpixlat presenterar den nakna sanningen utan det pk-filter som läsarna fått vänja sig vid under flera decennier. På Avpixlat presenteras de fakta som inte går att läsa i media som framförallt personuppgifter, nationalitet eller extraordinära omständigheter som media mörkar. Alla dessa uppgifter är officiella i förundersökningar eller domar från vårt rättsväsende och enligt min mening kan de knappast betraktas som ”hatuppgifter”.


Den som har begått ett brott får enligt min mening även ta konsekvenserna av brottet, bland annat att det blir offentliga uppgifter som kan spridas i media eller i sociala medier. Hur pk-media kan se som sin uppgift att skydda framförallt personer med utländsk bakgrund som begått brott är obegripligt för mig.


PK-media skjuter sig själva i foten!


Precis som alla andra medier har det begåtts misstag vid vissa publiceringar men jag ser inte det som någon anledning att kalla Avpixlat för hatsajt. Misstag har ju även dömde Thomas Mattsson gjort på Expressen.


Efterfrågan är uppenbarligen stor efter den produkt som Avpixlat levererar, om man skall tolka de besökssiffror som Avpixlat kan uppvisa. Givetvis är det detta som skrämmer etablissemanget då det stundar valår. Alla är medvetna om att en sajt som har flera hundratusen läsare också kommer påverka människors val av parti. PK-media är också medvetna om att Avpixlat urholkar deras egen trovärdighet.


Därmed är Avpixlat en nagel i ögat på Jan Helin, Thomas Mattsson och Peter Wolodarski. Dessa herrar kommer göra allt för att neutralisera det fria ordet. De kommer sannolikt inte sky några medel och metoder för att "tysta" Avpixlat och dess skribenter.


Det svenska folket tycker sannolikt inte som pk-media, inte ens som sina politiker. Göteborgs universitet presenterade igår en undersökning med flera intressanta uppgifter. Att politiker inte är på samma våglängd som sina väljare bekräftas i denna undersökning som gäller flyktingar. Nu skall man komma ihåg att flyktingar är ett väldigt missbrukat begrepp av framförallt media.


Diagrammen visar dock med all tydlighet hur det ser ut inom de olika partierna, bland politiker och väljare.


Att Sverigedemokraterna har en stor potentiall att plocka väljare från S, M och C framgår med all tydlighet av dessa diagram. Jag gissar att många av dessa väljare redan besökt Avpixlat och dessutom kommer fortsätta att besöka Avpixlat för att finna sanningen. Konsekvensen blir förhoppningsvis att de den 14 september 2014 tar en SD-valsedel.


 

 


Politikerna är betydligt försiktigare än sina väljare i denna fråga, även inom SD. Största hyckleriet pågår utan tvekan inom Socialdemokraterna! Där nästan varannan väljare vill ha minskat invandring medan bara var tionde politiker håller med dessa väljare. Det är dessa socialdemokratiska väljare som SD skall ta över fram till den 14 september 2014.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Adam

28 juni 2013 09:28

Vågar nog påstå att Aftonbladet är mer hatsajt än avpixlat. Avpixlat skriver en version om invandringen, Aftonbladet en version om SD. Båda påstår att de har rätt.......båda tror att de påverkar en opponion. Men om man kollar på undersökningar som gjorts av flera institut så har bara en sajt påverkar opponionen positivt. Gissa vilken?

 
Ingen bild

Nicklas

28 juni 2013 09:29

Min egna teori angående att SD-politiker är försiktigare i svaret om det är en bra idé att ta emot färre flyktingar beror på att frågeställningen är just som den är, "flyktingar". Hade frågan istället handlat om invandrare så hade nog även fler sd-politiker svarat att vore en god idé att ta emot färre.

Egentligen är det märkligt att de ställer en fråga om just flyktingmottagandet eftersom det är en sån försvinnande liten del av den totala invandringen....

 
Ingen bild

Fredde

28 juni 2013 09:54

Nu kommer alla konstiga åsikter varför det blir så här. Ett är att de som röstar mot invandring har lägre utbildning ( Läs SD väljare ). Det ska hela tiden slås ner mot SD. Men dom kommer snart ångra denna mobbning när SD kommer växa sig betydligt större!

 
Ingen bild

mullis

28 juni 2013 10:05

Jag tycker Thoralf ska ta åt sig lite av äran vad gäller att informera på ett bra sätt
Thoralf har en av Sveriges bästa bloggar och är en nagel i ögat på PK-folk även han

 
Ingen bild

Lärare

28 juni 2013 10:16

När blev det rasistiskt och främlingsfientligt att berätta sanningen för det svenska folket. Eftersom all annan Media ljuger och mörkar är Avpixlat det enda forum som säger som det är.

Tack Avpixlat för att ni finns!!!
Sprider deras existens till alla jag kommer i kontakt med!

Kan inte bli annat än att SD ökar och fler och fler blir intresserade av Avpixlat!

Nu verkar hela etablissemanget helt panikslagna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juni 2013 10:39

Appropå ingenting, en spade från Somalia, är fortfarande en Somalisk spade även om den står i ett förråd i Sverige...

 
Ingen bild

Gute

28 juni 2013 10:50

Avpixlat är numer en maktfaktor!

Media kallar alltså en populär och växande nyhetssida för "hatsida" när sidan endast förmedlar den dystra sanningen om det onämnbara.

Nu är det så att läsarna inser att media inte har rapporterat verkligheten tidigare, och blir därför skräckslagna inför att deras trovärdighet spolieras.

Avpixlat har verkligen blivit ett stort problem för etablissemanget och all uppståndelse ger bara fler besökare, flera av mina vänner har börjat läsa sidan regelbundet och det är folk som alltid röstat blått.

Vanligt folk undrar nog varför en alternativ nyhetssida kan få både media och politiker i gungning, men det är bara att göra som i övriga Norden, skriv sanningen och problemet är löst.

Nu väntar en härlig Almedalsvecka och tillfällen att möta dem man stödjer och beundrar!

 
Sven Dacke

Sven Dacke

28 juni 2013 11:05

Att vara nyhetskonsument blir allt svårare. Inte nog med att man måste veta viken "källa" som presenterat nyheten, man behöver även veta vem som behandlat nyheten för lokala media.

Vi kan ta följande exempel.
Aftonbladet, en tidning som i krigsslutet hyste starka Nazistsympatier enligt ledande medieforskare har på något sätt kommit över e-post av från en Sverigedemokratisk Riksdagsman.
Något som borde undersökas hur och på vilket sätt

Nyheten återberättas i lokala tidningen Smålandsposten av Alen Musaefendic som av SVT Landet Runt beskrivs som Bosnienmuslim.

En Muslim som berättar om en händelse som en tidigare Nazi vänlig tidning letat fram hur stor sannolikhet till att den är saklig och sanningsenlig tror Du, på en skala 1-100 är.

Det här är emellertid vad "medelsvensson får läsa hela tiden i artiklar och på ledarplats

Du kan även läsa och än så länge kommentera artikeln på Smålandsposten, sen är frågan om din kommentar tränger igenom censuren.

http://tinyurl.com/ntvrlhs

 
Ingen bild

rksmrgs

28 juni 2013 11:18

Jag tror att Nicklas här ovan snuddar vid förklaringen till varför väljare är mer negativa till flyktingar än politiker. Skälet är att vanliga väljare i likhet med MSM inte skiljer på flyktingar, asylsökande och arbetskraftinvandrare, utan kallar alltihop "flyktingar". Politiker däremot har en mer formell uppfattning och kategorisering. Jag är säker på att om man ställt frågan "Ta emot färre asylsökande" eller ännu hellre "Ta emot färre arbetskraftinvandrare" hade vi sett en betydligt större samstämmighet mellan väljare och valda.

 
Ingen bild

biran

28 juni 2013 11:27

Jag vill medela Thoralf och sign. mullis att det heter "vagel i ögat" och inget annat. http://sv.wikipedia.org/wiki/Vagel
Hur man bär sig åt för att få in en nagel i ögat känner jag däremot inte till.

 
Ingen bild

biran

28 juni 2013 11:29

För övrigt en alldeles utmärkt artikel av Thoralf som visar hur långt ifrån folket politiker och mediaindianerna befinner sig.

 
Ingen bild

Skånepåg

28 juni 2013 11:33

@ biran

Det är ett gammalt talesätt mot någon/något som anses "obehagligt" och där man bl.a kan använda uttycket "en nagel i ögat". Du får se symboliken i det hela och att få en nagel i ögat är knappast något som är trevligt/gör ont.

Vilket härmed meddelas.

 
Ingen bild

Bertili

28 juni 2013 11:41

Notera stapeln för M-politiker, snacka om att säga en sak men tycka något annat.

 
Ingen bild

alf

28 juni 2013 11:41

@biran
Den som söker, han finner.

http://sv.wiktionary.org/wiki/nagel_i_%C3%B6gat

 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2013 12:01

Thoralf, jag har en fraga till dig. Det ar ju helt uppenbart att de styrande i Sverige nu forsoker stoppa Avpixlat och liknande sajter som rapporterar sanningen om media's och politikernas logner och korruption, sanningen om vilka som ligger bakom grov brottslighet i Sverige m.m Om de nu lyckas komma med ett lagforslag som stoppar sanningen, d.v.s Avpixlat, kommer du da ocksa att tvingas lagga ned din blogg? Du har inte lika manga laesare som AP men du ar minst lika obekvam for de Politiskt Korrupta :-)

 
Lassekolja

Lassekolja

28 juni 2013 12:26

Ännu ett mycket träffande inlägg från Thoralf!
Fascinerande att Avpixlat(läs:sanningen) väcker så ont blod hos PK-media, framför allt TV4 och Aftonblaskan att dom kallar den verkliga sanningen för hat. Själv anser jag att de brottslingar, som bl.a Avpixlat beskriver och således PK-media skyddar, verkar betydligt mer hatiska än de s.k budbärarna i form av SD, Avpixlat m.fl. När Avpixlat får så mycket uppmärksamhet på bästa sändningstid i både TV4 och Svt är det bara att tacka så hemskt mycket för gratisreklamen!
Endast två dagar kvar till SD´s dag i Almedalen=spännande tider!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Arvid

28 juni 2013 12:29

Dagens citat:

"Nätet har gjort att alla har en röst. Det gör att de som tidigare hade privilegiet att beskriva verkligheten har tappat en makt som de inte visste hur stor den var och som de vill kämpa tillbaka. Det ändrar maktbalansen i samhälllet när alla kan berätta själva. Denna förändring är så stor att det kan jämföras med när tryckpressen kom eller till och med när skriftspråket infördes." „
— Rick Falkvinge - http://falkvinge.net/

 
Ingen bild

Psykdoktorn

28 juni 2013 12:47

Journalistpartiet beskriver gång på gång verkligheter som inte existerar.Ett gigantiskt fält ligger öppet här för forskning inom psykiatrin.

 
Ingen bild

Skånepåg

28 juni 2013 13:02

Allmänt

Skall bli mycket intressant att få läsa vad Thoralf skriver om hur Sd-gänget bemötts i dag på den stora Algutsrums marknad på Öland och vilka åsikter som ev. nyfikna har framfört. Några foton lär väl även slinka med i hans inlägg.

 
Ingen bild

Morningstar

28 juni 2013 13:20

Det är väl bara att försöka förbjuda internet rakt av. Så är ordningen återställd i diktaturen Sverige. Använd danska Snaphanen som backup om någon av dom alternativa sajterna plötsligt försvinner. Vad jag vet har dom försökt få bort i nämnd ordning Flashback, Fria Tider, Realisten och nu Avpixlat. Måhända kommer ännu en grundlagsändring snart så att man i ett svep blir av med alla misshagliga sajter och kan lagföra dom bakom?

 
Ingen bild

Da Capo

28 juni 2013 13:49

Artikel i dagens SDS av den svenskfientliga kulturberikerskan Rakel Chukri.
- - - - -
”Bidra inte till Avpixlats siffror”

"Vilken svensk webbsajt levererar främlingsfientliga artiklar på löpande band? Svar: Avpixlat.
Vilket svenskt parti levererar en stadig ström av främlingsfientliga politiker?
Svar: Sverigedemokraterna.
Finns det några band mellan dessa två?
Svar: ja.
Hur rimmar det med partiledaren Jimmie Åkessons nolltolerans mot rasism? Svar: illa, riktigt illa.

Det har länge varit känt att Avpixlat är en plattform för sd. Riksdagsledamoten Kent Ekeroth har upplåtit sitt bankgironummer åt donationer till sajten. Förra veckan beslutade Skatteverket att Ekeroth måste skatta för bidrag på 160 000 kronor eftersom det handlar om skatteförpliktigad näringsverksamhet. Sajtens verksamhet är också helt i linje med partiets dubbla agenda: att utåt sett ta avstånd från rasism samtidigt som man har en trogen svans av hatspridare.

På Avpixlat förmedlas alla de obehagliga budskap som Åkesson vill förbjuda sina egna politiker att sprida. Där beskrivs muslimer, mörkhyade och feminister som en cancer som förstör samhället. Där uppmanar man sina läsare att ta reda på journalisters adresser och göra "hembesök". I kommentarsfälten är det fritt fram för högerextremistiska budskap och dödshot medan antirasistiska kommentarer rensas bort. Men som Alex Bengtsson, på tidskriften Expo, påpekar är Sverigedemokraterna beroende av näthatare eftersom partiet saknar "ett fungerande gräsrotsarbete på lokal nivå på många håll i landet."

Åkesson har visserligen rensat ut en hel del mörkermän, till exempel avgick en Hörbypolitiker i höstas efter att han på Avpixlat luftat sina mordfantasier om statsministern och migrationsministern. Men Åkesson har inte råd att helt distansera sig från sajten eftersom den är en tummelplats för partiets trogna följare, de som säkerligen inte bekymras av att sd:s historiska rötter går tillbaka till skinnskallar och nynazister.

Länge har partiet kunnat hävda att det inte finns något etablerat samarbete med Avpixlat. Fram tills idag. Då avslöjade Aftonbladet att den ökände Ekeroth skickat ut flera order till skribenterna som visar att han är inblandad i det redaktionella arbetet. Sd:s pressansvarige Martin Kinnunen tillbakavisar detta men säger att man ska ta ett samtal med Ekeroth. Om Ekeroth får kicken finns risken att sprickan i partiet fördjupas, det är många som ogillar Jimmie Åkessons nolltolerans-linje.

Med eller utan Ekeroth kommer sajten fortsätta vara ett djupt obehagligt forum. Och för varje ny kritisk artikel som skrivs om Avpixlat, skrockar deras skribenter nöjt att det bara är reklam som drar in fler läsare. Själv har jag för länge sedan slutat följa hatsajten, den framkallar lika mycket illamående som nynazistiska sidor. Min gissning är att en betydande andel av deras läsare består av antirasister som vill hålla kolla på sina politiska motståndare. Det är dags att vi slutar bidra till hatmånglarnas läsarstatistik."
- - - - - -
till artikelns inledande uppmaning skall lämpligen fogas:
hata sanningen - älska främlingar - vörda islam - repektera din våldtäktsman - avsky Sverige.

Anpassa dig således till Nya Sverige och dess invällda kulturberikare och anamma deras åsikter, annars skall det gå dig illa! Avsäg dig förnuft och förstånd - bliv muslim!

 
Ingen bild

Språkpolisen

28 juni 2013 13:53

Heter det ” En nagel i ögat” eller skall det vara ”En vagel i ögat”?

… faktum är att "nagel i ögat" är det ursprungliga uttrycket som man kan se här i SAOB, med belägg från 1640 (Götheburg stad är een nagell i ögat för Juthen). Den teori som markeras där som "möjl." synes mig tämligen plausibel, nämligen att nagel här betyder 'spik' och ursprungligen kommer från följande tämligen oförblommerade uppmaning till etnisk rensning:

Men om ni inte fördriver landets invånare, då kommer de som ni lämnar kvar att bli taggar i era ögon och pikar i era kroppar. (4 Mos. 33:55)

 
Ingen bild

Blåsippan

28 juni 2013 14:01

När jag ser den blå stapeln så påstår jag att Nya Moderaterna är ett främlingsfientligt parti. Eller hur Reinfeldt?

 
Ingen bild

Kalle

28 juni 2013 14:10

""Brittisk familj i plågsam sjukhus vaka för pojke, 17, som blev avklädd naken, torterad och knivhuggen 17 gånger för "kysst turkisk flicka på turistort""" skriver Daily Mail (engelsk) ungefärlig Google-översättning
av rubriken.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2350503/Familys-agonising-hospital-vigil-English-teenager-left-fighting-life-stabbed-17-times-tortured-stripped-naked-kissing-Turkish-girl-resort.html

Folk åker till Turkiet för att ha "semester". Åker dit för att ha semester!!! Lär sig folk aldrig vad turkiets medborgare är för några våldsamma knäppgökar.

Bildt och EU vill ha med turkiet i EU.

Varför då!!?? Finns ingen anledning att Turkiet skall vara med i EU när 95% ligger UTANFÖR EU. redan nu är EU ansträngt av alla medelhavsländer.

 
Ingen bild

biran

28 juni 2013 14:51

Om vi skall vara noga så ligger 97 procent utanför Europa och 100 procent av befolkningen.

 
Ingen bild

Skånepåg

28 juni 2013 14:51

@ Da Capo

Antar att syrianskan Rakel Chukri fortfarande är kulturchef på Sydsvenskan. På http://sv.metapedia.org/w/Rakel_Chukri kan man läsa att hon anser sig vara syriansk nationalist. Detta anses tydligen helt OK, men att vara svensk nationalist är att anses vara ”rasist” enligt ordets nya betydelse. Något att tänka på då man läser vad hon och hennes gelikar skriver och framför i olika sammanhang. M.a.o inget att bry sig om, utan blajblajet kan de behålla för sig själva!

 
Svensson

Svensson

28 juni 2013 15:48

Om väljarna vill ha minskad invandring,och ett parti inte vill det.Då mister det partiet den väljaren, svårare än så är det inte. Väljaren har alltid rätt,det ska vara ett partis honnörsord.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stundtahl

28 juni 2013 15:57

-Med tanke på PK-media och skott i foten.....

Efter att ha läst kultursidan SvD och skribenten Alf Wladimir Johansson blev jag för en stund mållös.
Det professor emeritus Alf Wladimir Johasson med sin historiebeskrivning åstadkom måste närmast ses som världsrekord i förfalskning och dessutom ren o skär dumhet.

Att Svenska Dagbladet upplåter plats för politisk propaganda av så låg dignitet säger kanske mer om tidningen än om en förvirrad professor emeritus.....

http://www.svd.se/kultur/stalins-seger-plagar-vast_8301082.svd

 
Ingen bild

Lärare

28 juni 2013 16:12

Allvarligt talat kommer denna hetsjakt att gynna Avpixlat och även SD som också blivit "uthängda" i snart sagt varenda media. I morse satt Expo:s Alex Bengtsson och vräkte ur sig en massa "goja" som vanligt.

Undrar hur Media tänker egentligen? Tror de verkligen de kan "ta död" på SD och Avpixlat?
Klart är, att de inte inser hur kontraproduktivt hela "drevet" kommer bli.

 
Ingen bild

Nils DK

28 juni 2013 16:13

Om man tittar på, hur ordet används, är en hatsajt en sajt, man hatar, så "avpixlat är en hatsajt" betyder blott "jag hatar avpixlat".

 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2013 17:02

Efter att ha laest svenska nyheter idag saa kan jag bara konstatera att Akesson och SD inte kommer att fa en chans att foera ut sin politik i Almedalen. De kommer att bombarderas av fragor om Kent Ekeroth och Avpixlat. Svensk demokrati ar ett skaemt.

 
Ingen bild

Ludvig

28 juni 2013 17:17

Tack Thoralf för allt arbete du lägger ner för att vi ska få veta sanningen!

 
Lassekolja

Lassekolja

28 juni 2013 17:41

@biran Hej "biran", jag har många gånger sett Dina inlägg på GP´s debattsida. Hur ser Du på att GP numera dragit in kommentarsmöjligheterna inte bara på ledarsidan sedan tidigare utan nu även på både debattsidan och "krönikebloggen"? Ynkligt tycker jag, vad tycker Du? Jag observerade att inlägg av Din och min typ glädjande nog blev allt vanligare så det blev väl för mycket för PK-GP!? Jag är 40-talist och har haft GP i mitt hem fram till 80-talet, då jag vistades mycket utomlands och därigenom sa upp prenumerationen.
Idag skulle jag aldrig ge flera tusen kronor för ett års lögner och halvsanningar!
Trevlig sommar, biran och alla andra!

http://www.status.st

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

28 juni 2013 18:34

Det verkar som att EXPO kommer att ha rekord många föreläsningar om SD:s historia i årets Almedalsvecka.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Hacke

28 juni 2013 19:07

@Lassekolja

Är liksom du uppvuxen med GP som husorgan. Idag tar jag inte i den med tång vare sig i pappersform eller på nätet med de alltmer snöpta möjligheterna att göra sin röst hörd.
Även min gamla mor säger att hon skulle säga upp prenumerationen "om det inte vore för dödsannonserna".
Det är väl ungefär där som tidningen har sin främsta lockelse på det som utgör kärnan i den allt tunnare prenumerationsstocken - förutom de som tycks trivas gott med att betala dyrt för kombinationen att ständigt föras bakom ljuset och uppfostras i den rätta läran.

 
Ingen bild

biran

28 juni 2013 19:49

Hej Lassekoja, numera så bryr jag mig inte längre om att GP finns, det finns liksom inget att sätta fingret på längre. GP finns helt inte mer. GP har gått i graven, sörjs av få.

 
Ingen bild

Lundabo58

28 juni 2013 21:28

Avpixlat är en av få vettiga nyhetsmedier. Och det har det varit ända sedan den framlidne f d chefredaktören på Politiskt korrekts tid ...salig vare hans minne.

 
Ingen bild

Lina

28 juni 2013 21:33

Avpixlat är och har länge varit den enda nyhetssajten jag besöker. Bra insändare, bra krönikor, och 100 % sanning.

 
Ingen bild

Da Capo

28 juni 2013 22:00

I tider som dessa då BEDRÄGERIET är allmänt förhäskande - nu närmast inte minst under den kommande Almedalveckan - är det en revolutionär handling att tala SANNING. ~ George Orwell

Aprppå det, Robert Spencer vägras inresa till UK för att han vågar tala sanning om Islam. Här en video med ett utdrag ur det tal som som gjorde honom till en paria ej värdig att besöka UK, samt brevet från engelska Inrikesdepartementet som motiverar inreseförbudet.

http://youtu.be/rHdUgc6gxDI

Genom att ha deklarerat att

"Islam är en religion och ett trossystem som förespråkar krigföring mot de otrogna i syfte att upprätta en samhällsmodell som är helt oförenlig med de existerande västerländska samhällssystemen och eftersom media och makteliter är ovilliga att konfrontera ursprunget till islamisk terrorism förblir dessa saker i stort sett allmänt okända",

...anses Spencer ha förverkat rätten att inresa i Stora Britannien!


 
Ingen bild

OT

28 juni 2013 23:11

"Svenne tänk på din framtid,
Svenne tänk på ditt rykte,
Svenne du sköter väl skatten?
Svenne lyssna på Reinfeldt, DDR statens representant,

dom säger jag är rasist, men det skiter jag i.

Men politik det skiter jag inte längre i... Så jag röstar 2014 på vad jag vill!" Magnus Uggla - Jag Skiter: http://www.youtube.com/watch?v=SDBdGtRuReU

 
Ingen bild

Jimmy

28 juni 2013 23:20

Avpixlat har en del lågvattenmärken och tyvärr bidrar redaktionens vinklar ibland till en del ogenomtänkta kommentarer men överlag är det bra.
När man läser en nyhet så går man till Avpixlat och i 99% av fallen får man sina tragiska fördomar bekräftade...fast det säger nog mer om samhället än om mig

 
Ingen bild

OT

28 juni 2013 23:31

SD 2014! Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

"Multiculti, you've been livin' hell to me
You've prisoned me since nineteen seventy five
I've seen 'em come and go and I've seen them take
And not long ago I started askin' why

Multiculti, I hate every inch of you.
You've cut me and scarred me thru an' thru.
And I'll walk a wiser weaker man;
Mister sosse Congressman why can't you understand.

Multiculti, what good do you think you do?
Do you think I'll be different when you're through?
You bent my heart and mind and you whart my soul,
And your stone walls turn my blood a little cold.

Multiculti, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.

Multiculti, I'll hate every inch of you."

P.S Virka gärna en "vante" eller två till Rödakorset så att Bengt får sin lön.

 
Lassekolja

Lassekolja

28 juni 2013 23:54

Var och en, som får sina fördomar bekräftade genom att ta del av sanningen får samtidigt bekräftat att fördomarna inte var fördomar utan sanningen!
@Hacke och @biran, glömde nämna att jag får GP av min granne, en 85-årig Moderat, fast dagen efter, så slipper han som är ännu äldre än mig att åka till återvinningen. När han hämtar sin färska GP lägger han gårdagens i min brevlåda. Han får varje jul en flaska svart Larsen-cognac, som jag köper varje sommar när jag åker till Tyskland + bagagen full med tyska ölbackar! Betr. GP´s dödsannonser tillhör, utöver Din mor Hacke, även jag läsarna. "biran", jag har tvingats byta signatur två gånger och e-post en gång, eftersom GP-censuren stängt av mig lika många gånger. Min senaste i GP var mina tre förnamn "Lars Christer Erland" om Du kanske känner igen den. Jag har även talat med Gert Gelotte om detta men han är extremt PK att det var lönlöst. För ett par dagar sedan bekräftade han detta genom att på ledarsidan hävda att "invandringen är så lönsam" och refererade då till den mycket märkliga OECD-rapporten, som kom för lite sen. Själv blev jag besviken på OECD, eftersom jag tidigare faktiskt trott att OECD var seriöst.
Måndagen den 1 juli blir en spännande dag då "vår" dag äger rum i Almedalen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juni 2013 00:01

"Som av en ren händelse" kommer försöket att smutskasta Avpixlat, Kent Ekroth och SD just nu några få dagar före Almedalsveckan.

När inte media, EXPO och Sjuklövern kan stoppa SD,s ökande väljarstöd på normalt sätt med debatt, kommer återigen ett "avslöjande" om Kent Ekroth,s hjälp till Avpixlat med förmedling av donationspengar från förbittrade medborgare.

Man kan också fundera över att EXPO som säkert får stöd från staten, bedriver propaganda mot det politiska parti som nu brukar vara det tredje största i många väljarundersökningar...

Nej, Lena Mellin, det duger inte att hitta på massa strunt om Avpixlat och Kent Ekroth, ägna dig och de som jobbar under dig åt det ni ska.

Granskande journalistik. Granska makten, granska vad de gör. Granska vad de gör med våra skattepengar. Ifrågasätt allt.
Slakta heliga kor.
Våga ta figten mot alla som skyddar invandringsindustrin,
Granska alla som tjänar storkovan på asylboende, på hem för ensamkommande "barn", alla advokater som gör grova pengar på överklagningar av utvisningsbeslut osv. osv.

Vågar du Lena Mellin...?
Får du Lena Mellin...?

 
Ingen bild

OT

29 juni 2013 00:56

Dagens sanning!!! George Carlin ger oss perspektiv på tillvaron: http://everykindapeople.blogspot.se/2013/06/george-carlin-ger-oss-perspektiv-pa.html

 
Ingen bild

s

29 juni 2013 05:31

Personer som Adolf Hitler, Frans Goebbels, Leni Riefenstahl hade blivit gröna av avund om dom fått uppleva dagens Europa, när en främmande kultur tar över land efter land och låter den lokala befolkningen betala och samtidigt tycka att det är bra det som sker.

Onekligen skickligt, och det vore skrämmande intressant att få träffa dom som styr denna "masterplan"

Och att en roman av
George Orwell skulle fungera som manual för hur det fullständiga övervakningssamhället skulle byggas upp. Läs gärna 1984 om du vågar, så ser du en vision som blivit verklighet..

Snart dags för det välregisserade Almedalen 2013. Usch

 
Ingen bild

UncleBob

29 juni 2013 05:32

Jag tror att Alex Bengtsson genomskådas av de som fått lite liverfarenhet Han utmärker sig för sitt grava mindrevärdeskomplex.
Han präglas av att vara uppväxt i Frillesås och att han alltid känd sig överlägsen "bönderna" som han föraktfullt kallade
Alla människor har inte samma värdighet. Tar man detta exempel så nämns både Kent Ekeroth och Jimmie Åkesson: Två unga hedersmän som kommer att bidra till förändring av Sverige en förändring till det bättre.
Alex Bengtsson har ingen värdighet. Hans artiklar saknar såväl konkret innehåll som konkret värde. Hans lögnaktiga vänsterretorik har samma värde som andra kommunistiska floskler på historiens skräphög...

 
Sven Dacke

Sven Dacke

29 juni 2013 06:01

Egentligen hade jag tänkt att lägga upp en länk till filmen 1984 inspelad 1956 men det får bli denna istället som beskriver vad som hände med George Orwells vision med manipulerade media och styrning av våran uppfattning vad som händer,

Filmen 1984 finns på Youtube med

http://tinyurl.com/8nnhl63

 
Ingen bild

UncleBob

29 juni 2013 06:11

Jag tror att Alex Bengtsson genomskådas av de som fått lite livserfarenhet Han utmärker sig för sitt grava mindrevärdeskomplex.

Han präglas av att vara uppväxt i Frillesås och att han alltid känd sig överlägsen "bönderna", som han föraktfullt kallat sina grannar i byn.
Alla människor har inte samma värdighet. Tar man detta exempel så nämns både Kent Ekeroth och Jimmie Åkesson: Två unga hedersmän som kommer att bidra till förändring av Sverige en förändring till det bättre.

Alex Bengtsson har ingen värdighet. Hans artiklar saknar såväl konkret innehåll som konkret värde. Hans lögnaktiga vänsterretorik har samma värde som andra kommunistiska floskler på historiens skräphög...

 
Ingen bild

Inge Sandén

29 juni 2013 10:52

Ett mycket bra och sanningsfullt inlägg.
Avpixlat en hatsajt?
Tänker på alla de kommentarer,som den färgade svenska flickan Hera Lampuur fick då hon meddelade att hon nu tog "timeout" från sitt skrivande på avpixlat.
Den som orkat läsa alla kommentarerna och fortfarande vill påstå att AVpixlat är en hatsajt har därmed visat vem som hatar och är helt nollad i trovärdighet.

Svenska folket tycker inte som PK-media.
Precis detta är själva grundorsaken till att den sverigevänliga folkrörelsen Sverigedemokraterna ökar för varje dag som går och att den sanningssägande sajten Avpixlat får fler och fler läsare efter varje uttalande och skrivande från den sverigefientliga kulturmaxisteliten,att det är en hatsajt.

Svenska folket har alltid älskat sanningssägare som t.ex Vilhelm Moberg och den manteln har Thoralf axlat tillsammans med Avpixlat mycket bra och detta i sin tur är grundorsaken till att denna kulturmaxistika elit känner sina previlegier hotade att få skriva och tycka i all sorts media.

Så kom nätet och intellektuella med samvete kunde nu delge svenska folket vad en viss elit höll på med.
Dom nekades att skriva i elitens tidningar och när den ene efter den andra började skriva krönikor på AVpixlat ökade denna sajt så till den milda grad att Lena Melin och Alex Bengtsson med vänner nu sågs sig tvugna att vända på ordet att älska sanningen och vårt Sverige f.o.m nu skulle kallas för hat och främlingsfientlighet.

Hoppet står till att två miljoner arbetande och en miljon pensionärer,som lagt grunden till välståndet,vaknat till valet 2014 och därmed kommer makten tillbaka till folket att få läsa om det som är sant och rätt.

 
Ingen bild

Zalgonenko

29 juni 2013 15:26

Ja, Avpixlar ÄR en hatsajt.
I alla fall om man hatar de lögner och svek som svensk media och nomenklatura sysslat med i decennier.

 
Ingen bild

stefan

29 juni 2013 18:15

Jag har börjat läsa invandring och mörkläggning av Arnstberg och Sandelin
Urban wallquist menade att svenskarna är intellektuellt primitiva och underutvecklade och därför behöver medier som formar deras åsikter.
Örjan wallquist försäkrade att:TV skulle aldrig angripa statsministern och regeringen emedan genomsnittssvensken identifierar sig själv med staten och de organisationer och dom institutioner som har politiskt inflytande
Det gäller tydligen fortfarande!!!!tack till SD och avpixlat
Läs boken men man får problem med sömnen

 
Ingen bild

Lord Metroid

4 juli 2013 11:06

Var fick du tag på P-panelen 2013, jag ville läsa mera om deras senaste undersökning men jag hittar endast 2012 på deras hemsida vid Göteborgs Universitet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se