thoralf

Direktlänk till inlägg 23 juni 2013

NAIVT

Av Thoralf Alfsson - 23 juni 2013 08:16

Landshövding Stefan Carlsson har kommit med sin slutreplik på Barometerns debattsida. Naivt!


Hans argument är minst sagt anmärkningsvärda och borde reta upp väldigt många människor då han i princip nedvärderar svenskar i sitt svar. Mer invandring till Kalmar län tycks lösa alla problem enligt landshövding Stefan Carlsson. Jag anser att våra problem istället kommer öka om invandringen mer eller mindre uteslutande kommer fram den muslimska delen av tredje världen. Naivt att tro något annat.


Ännu en chef på Länsstyrelsen i Kalmar län slutar efter en konflikt med landshövding Stefan Carlsson.

Uppenbarligen kör han över alla chefer som har adekvat utbildning för sitt arbetsområde. Läs artikel.


Prästen Jonas Löhgnn skriver om Linneuniversitetet på debattsidan.


”Vid Kalmars senaste kommunfullmäktigesammanträde blev det tydligt att bara Miljöpartiet tar invändningarna mot att förvisa Linnéuniversitetet till Ölandshamnen på allvar.”


Prästen Jonas Löhgnn har uppenbarlige svårt med budordet ”Du skall icke ljuga”. Sverigedemokraterna har varit negativa och alltid röstade nej till placeringen vid Ölandshamnen. Vi har hela tiden förordat Brofästet (Kalmar nyckel) för ett utbyggt Linneuniversitet.


”Svensk seger i slaget om snuset” var en annan artikel i Barometern skriven av TT. Naivt! Vadå seger? Minister Maria Larsson (KD) anser uppenbarligen att det är en framgång att Sverige får bestämma över sitt eget snus! Jag tar mig för pannan! Med sådana ministrar är det inte underligt att Sverige körs över av EU gång på gång.

 
 
Ingen bild

Lotta

23 juni 2013 10:17

@Thoralf skrev ett inlägg om den storljugande prästen men den måste godkännas av moderator först. Är det något nytt att moderator skall godkänna det man skriver eller drabbar det endast vissa?

 
Ingen bild

OH

23 juni 2013 10:40

Landshövding Karlsson agerar utifrån sin synvinkel helt rätt när han ser till att alla normalbegåvade försvinner, det måste vara svårt att gå till jobbet och veta att man är den minst vetande.
Prästen heter sa du Jonas Lögn, synnerligen passande.

 
Ingen bild

Läckan

23 juni 2013 10:57

@OH, han följer gängse norm, anställ aldrig någon som är bättre än dig själv.

 
Ingen bild

Skånepåg

23 juni 2013 11:53

Stefan Carlsson tror antagligen även på den gamla devisen: "Att om du utses till att leda ett statligt ämbetsverk, ger samtidigt Gud dig förmågan att leda detta med stort kunnande.”

Med hänsyn till de "bravader" han hittills åstadkommit på Länsstyrelsen i Kalmar, borde han istället ställa sig frågan: "Är jag verkligen så bra som jag tror?"

 
Lassekolja

Lassekolja

23 juni 2013 12:07

Även jag reagerade på "snusfrågan". Att betrakta en självklarhet som en seger är ju bara löjligt! I samma nyhetssändning fanns ytterligare två saker, som visar hur horribelt EU/EU-medlemsskapet har blivit. Idag känner jag mig grundlurad, eftersom jag 1994 röstade JA till ett EU med de premisser, som gällde då.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

23 juni 2013 12:09


Sverige behöver en regering som bryr sig mer om den egna befolkningen än om folk i andra världsdelar.

 
Ingen bild

Skånepåg

23 juni 2013 12:20

Av artikeln i Barometern framgår, att Malin Almqvist (Johan Perssons nya sambo) "vikkar" redan som Landshövding. Inte dåligt myglat i korridorerna inom det politiska etablissemanget i Kalmar, efter den korta tid som hon "jobbat" på Länsstyrelsen.

 
Ingen bild

Arvid

23 juni 2013 12:38

Det har skapats ett nytt bevingst ord.
Lägg det på minnet!

"Prästen Jonas Löhgnn har uppenbarligen svårt
med det 8:e budordet ”Du skall icke ljuga”.

 
Ingen bild

Kalle

23 juni 2013 13:24

Turister mördades i Pakistan

""Beväpnade män stormade en basstation och dödade nio utländska turister i norra delarna av Pakistan,
En militant grupp, Jundallah, har tagit på sig ansvaret för attentatet.
– Dessa utlänningar är våra fiender och vi tar stolt på oss ansvaret för att ha dödat dem och kommer att fortsätta med liknande attacker i framtiden, säger talesmannen Ahmed Marwat""Skiver Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17007170.ab

Dessa utlänningar är våra fiender säger en talesman för den militanta mördargruppen. Tänk lite på det. "Dessa utlänningar är våra fiender" Sedan brukar sådana mördare komma till Sverige och ljuga så öronen blör. Migrationsverket tackar för det och ger dem Svenskt medborgarskap i ett huj.

Vaddå menar migrationsverket. Är de efterlysta internationellt???. DET hade vi ingen aning om vi delar ut svenska medborgarskap till alla som frågar ytan koll på vem det är.

Det är vårt jobb att dela ut svenska medborgarskap utan någon som helst koll!!!

Vi vanliga svenska medborgare är stolta över att sparka dessa mördare så långt in i h*lvetet det är möjligt!!!

 
Lassekolja

Lassekolja

23 juni 2013 13:55

EU-vansinnet handlade inte enbart om snuset i fredags.
EU var även kritiska till att Sverige/vi vill skydda oss mot den fruktade DVÄRGBANDMASKEN. Det borde ju vara tvärtom, att EU berömmer Sverige för att vi motarbetar spridningen av denna "djävulsmask"!
Som om inte snus och parasiter vore nog, så var "landsbygdsminister" Eskil Erlandsson orolig för att EU-kommisionen drar Sverige inför EU-domstolen, eftersom Sverige/vi försöker skydda oss mot den kroniska tarmsjukdomen PARATURBERKULOS! Även här borde ju tvärtom EU berömma Sverige för att vi försöker begränsa spridningen av denna hemska sjukdom, som om den upptäcks leder till masslakt!
På grund av "våra" "politiker" i 7:an räcker det inte att enbart kalla "Det nya Sverige" för Absurdistan utan hela EU gör skäl för denna benämning.
Om Sverige hade varit en (riktig) demokrati hade vi för längesedan haft en ny beslutande folkomröstning om EU-medlemskapet! (Jämför om vi hade ett Riksdagsval som avgjorde all vår framtid, hur många hade accepterat den ordningen?)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ludvig

24 juni 2013 19:24

Maria Larsson som ju är Kristdemokrat borde arbeta för mindre droger i stället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards