thoralf

Direktlänk till inlägg 8 juni 2013

”GRATIS” VÅRD FÖR ILLEGALA INVANDRARE

Av Thoralf Alfsson - 8 juni 2013 21:49

Den 22 maj beslutade 7-klövern i riksdagen att ge subventionerad vård till personer som befinner sig illegalt i Sverige. I den debatt som föregick beslutet kallade Björn Söder det för ”skammens dag”.


Media tystade ned beslutet mer eller mindre helt och hållet. I det flesta tidningar förekom endast en kort TT-artikel. DN. SvD, Expressen och Aftonbladet skrev i stort sett ingenting om detta beslut i Sveriges riksdag.


Alla förstår säkert orsaken till detta. Om t.ex landets pensionärer skulle helt och fullt förstå detta beslut skulle troligen inte många rösta på 7-klövern i det kommande valet 2014. Därför tystades detta beslut ned i svensk media.


Vi Sverigedemokraterna  i Kalmar län gillar inte detta! Därför har vi tagit fram ett informationsblad som vi kommer trycka upp och använda ända fram till valet i september 2014.


Här kommer ett utkast på vårt info-blad. Synpunkter som kan förbättra vårt info-blad tas givetvis emot.


Bladet är en vikt A4 som därmed blir en 4-sidig A5.


Baksida                          Framsida

    


Uppslag, sida 2 och 3

 


Jag kommer även lägga upp infobladet som en pdf för den som vill skriva ut det själv.

 
 
Ingen bild

Anders

8 juni 2013 22:14

Mycket bra kampanj! Gillar att ni är konkreta och att ni med siffror visar hur olika grupper behandlas. Bra jobbat!

Det enda negativa jag kan säga är att språkbruket ibland är smått oseriöst och andas rättshaverister, ex "Skammens dag i riksdagen!"... Sånt språk funkar bara mot redan övertygade. Strama upp språket ytterligare till nästa utskick.

 
Ingen bild

alf

8 juni 2013 22:15

Det värsta är ju att även de "legala" Kravmärkta nysvenskarna ser sin chans att få gratis tand och sjukvård. Eftersom ingen läkare har rätt att fråga en patient om dennes identitet kommer många att hävda att de har rätt till gratis vård enligt lag. Amen!

 
Ingen bild

Sverigevän

8 juni 2013 22:41


Den här "fiktiva" valaffischen från Miljöpartiet skulle passa bättre på första sidan. Det skulle "tvinga" motståndarna och media att uppmärksamma och debattera informationsbladet och dess innehåll, vilket antar jag är syftet.

http://avpixlat.info/2013/05/13/en-halsning-fran-miljopartiets-sprakror/

--------------------------------

I annat fall tycker jag att
Första sidan är lite onödigt plottrig och olikformig,
kan göras bättre genom att

- Rutan med den röda texten "Landstinget i Kalmar län" och telefonluren minskas och flyttas ner, om den överhuvudtaget ska med.

- Den svarta rutan med texten "Tandvård mm för 50 kr" görs mer framträdande, större, med brödtexten "Subventionerad vård..etc" därunder.

- Textrutan med "Svenskar som inte har råd..." ges en annan bakgrundsfärg eller på annat grafiskt sätt urskiljs från texten ovanför.

Annars mycket bra och välgjort, framförallt tänkt.
Tack och hälsning,

Sverigevän



 
Ingen bild

SM811

8 juni 2013 22:49

Hört att illegala kommer in på mottagningar och skall ha allt gratis.
Även på apotek dräller de in. Samma sak där. Regeringen är bra på att informera att de illegala skall ha allt i det närmaste gratis medan vi svenskar skall betala. Signalerna som sju(k)klövern sänder till invandrarna blir att de är mer värda än svenskarna.
SD 2014

 
Ingen bild

Anders

8 juni 2013 23:44

Kom ihåg att illegala invandrare inte har id-kort vilket innebär att sjukhus och tandläkare inte kan debitera via korttjänster. Illegala har inte visa eller andra typer av betalkort vilket innbär att de inte kan betala 50 kr eftersom de flesta sjukhus och tandläkare inte tar kontanter. Att fakturera dessa illegala på sjuk/tandläkar avgiften 50 kr går inte eftersom illegala inte uppger bostadsadress. Alltså betalar vi skattebetalare även de illegalas 50 kr. Sug på den...

 
Ingen bild

Thoralf A

8 juni 2013 23:57

Anders

Varför tror du rubriken är: Gratis vård för "papperslösa"?

 
Ingen bild

OT

9 juni 2013 02:16

Du pensionär som levt ditt liv som "Fattig Bonddräng" och slutar ditt liv likadant - din lön får du i himmelen: http://www.youtube.com/watch?v=c57RfNtlOzg

Du pensionär måste förstå att utan din röst så kan vi yngre inte hjälpa dig ty vi är bakbundna av våra ideal, så låt din röst höras och lossa våra band.

Tills dess "Somliga går med trasiga skor - Cornelis Vreeswijk": http://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0

 
Ingen bild

OT

9 juni 2013 02:38

Ett stort tack till Socialdemokraterna...

"Boka platsbiljett och res, medan möjligeten ges.
Med vårt socialdemokratiska parti vart du vill. Snart finns det inte till.

Tag en tripp med 3:e klass - gratis vatten, bruna dass.
Om du kommer fram dit du vill, så fröjda dig därvid.

Sosse, sosse parti gamle vän. Festligt att du finns än
Men du ser rätt krasslig ut, snart hörs ditt sista rödtjut": Stefan Demert & Jeja Sundström - Till SJ: http://www.youtube.com/watch?v=L5zcxOlXBjY

 
Ingen bild

Morningstar

9 juni 2013 06:58

Nämn gärna även deras eviga tjat om att man inte skall ställa olika grupper mot varandra. Det är ju precis det dom gör för jämnan. Eller tjatet om att det finns inga vi eller dom. Bara vi. Här är det uppenbart att det visst finns både vi och dom. Alla är svenskar säger dom. Ibland finns det inte alls några svenskar. Hur skall dom ha det egentligen? Spräck deras floskler på varenda punkt det går.

 
Ingen bild

SDare

9 juni 2013 07:16

En kanonbra idé och väckarklocka. En synpunkt till blad två, första stycket efter ordet papperslös. Ta bort meningen skammens dag.

 
Svensson

Svensson

9 juni 2013 07:19

Fredrik Reinfeldt mörkar dom viktiga frågorna,så svenska folket inte ska bli påminda om vilken mörk framtid vi är på väg emot.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 juni 2013 07:21

Har funderat på en sak.

Senaste tidens avslöjande i media med avlyssning av människors e-post, videofilmer mm. Kan det ha något att göra med "järnrörsfilmer" och andra läckta mejl mellan SD medlemmar att göra eller har dom fallen helt andra orsaker.

För egen del har jag länge förstått att G-mail Facebook är avlyssnade av "Storebror". Är det därför Facebook byggar jättecentral i Sverige? Är det i själva verket för heltäckande avlyssning av Svenskar, på samma sätt som NSA i USA. Är det några journalister som får eller vågar peta i den myrstacken ??

Troligtvis aldrig
http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/06/us-tech-giants-nsa-data

 
Ingen bild

Bert

9 juni 2013 07:32

Lite språkliga reflektioner i all välmening:
Håller med om att formuleringen "skammens dag" bör tas bort. Ta även bort st mellan antal och svenskar på sidan 2. Byt ut ordet "medans" på sidan 4 mot "medan".

 
Ingen bild

Skammen

9 juni 2013 07:52

Behåll skammens dag, gärna med större stil. Varför inte tala sanning, det var en skammens dag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2013 07:55

En liten tanke från mig. För att inte sorteras ut med all den reklam vi blir överösta med nästan varje dag, måste det tydligt framgå att det handlar om sjukvård.

 
Ingen bild

Nyfiken

9 juni 2013 09:16

Ska det inte vara "tillståndslösa invandrare" enligt SDs nya politiskt korrekta agenda?

 
Ingen bild

Hacke

9 juni 2013 09:21

Mycket bra och viktig info till medborgarna som jag hoppas sprider sig till övriga distrikt ute i landet. Pratade med en äldre släkting om detta skandalbeslut. Hon visste inte ens att det beslutats om det, än mindre den fulla innebörden och gick naturligtvis i taket när hon fick klart för sig vad som sker.

Behåll "Skammens dag" för det är precis vad det handlar om. Dessutom tycker jag ni ska hålla fast vid den korrekta benämningen Illegal invandrare istället för Papperslös även om den senare står med citationstecken.
Ser också gärna att ni har med några rader om medias aktiva tystnad kring skandalbeslutet under rubriken "Media mörkar". Gammelmedias konstanta svek mot sitt uppdrag måste spridas till alla och envar.

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 juni 2013 09:51

Sveriges framtid är ljus.

Mycket tack vare det stora tillskott av företagsamma små barn som har en handlingskraft som våra egna bortskämda barn saknar.

På SVT finns följande information om en film av Zanyar Adami. som kom som ensamkommande 5 åring. I skolorna kommer att visas en film hur "barn" tar sig ända hit från olika länder i arabvärlden.

Att filmaren kom som ensam 5 åring visar på enastårende egenskaper, men det är inte rekord.

Om jag minns rätt har M Hanif Bali som kom som ensam vid 3 års ålder.
Vad skall det inte bli av dessa barn

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=5558110


Väntar med spänning på en film som skildrar flyktingsmugglarnas vardag, och hur mycket dom tjänar.

 
Ingen bild

Lärare

9 juni 2013 09:55

Detta var efterlängtat!

Hoppas nu att lokalavdelningarna fixar till ex så vi kan dela ut, annars får vi ordna det själva. Måste absolut ut till hela svenska folket.
Tycker också det är en STOR SKAM. Låt texten stå kvar.

Björn Söder var helt briljant i talarstolen, har aldrig sett honom så engagerad tidigare, så måste vi alla agera.

Känner många pensionärer, många som snart blir pensionärer de har alla reagerat starkt och kommer säkerligen rösta SD!

Ser nu fram mot partiledardebatten, hoppas Åkesson kör på...

 
Ingen bild

Rättvisa

9 juni 2013 10:54

Bra att det kommer en infobroschyr!

Denna framsida känns dock för plottrig. Var mer slagkraftig och provocerande! Fram med det väsentliga direkt, nåt som får folk att haja till! Ställ en direkt fråga på framsidan. Inget annat, inte heller SD-loggan. Bara nåt liknande som typ "Är det rättvist att du som svensk (pensionär) betalar xxxxx :- när en papperslös får gratis sjukvård?" En sån fråga tror jag 99% svarar nej på och då blir de nyfikna på att läsa resten.

JAG tror att, som broschyren ser ut nu, om någon bara ser utsidorna, så slänger de den oläst. De som normalt bara läser AB, Ex mfl tidningar ser nog bara ordet "papperslösa" och SD's logga och tror ju att det, enligt PK-manér "bara är SD som rackar ner på invandrare igen" (och inte kritiserar politiken). Men, men... visa dem, låt dem bli nyfikna nog att läsa insidan! Väl där ser de att ni, och inte som övriga partier, inte vill att alla andra får bättre förmåner än de som slitit, skattat och byggt upp landet!

 
Ingen bild

Micke

9 juni 2013 11:08

Helt fel att våra pensionärer ska behandlas så illa medan andra får en gräddfil. Snart ska dom väl ge gratis skor från Brandos till alla papperlösa som vi skattebetalare ska bekosta.
http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/

 
Ingen bild

Skånepåg

9 juni 2013 11:35

Är verkligen formuleringen ”för såväl infödda svenskar som svenskar med invandrarbakgrund” en bra formulering. Borde vara något i stil med ”de som accepterar våra svenska värderingar” eller något åt det hållet och bättre formulerat. Den nu använda formuleringen är inte bra, är enligt min mening alltför vid och står bl.a i ett motsatsförhållande till delar av det övriga innehållet. Samma uppfattning har några av mina danska goda vänner bosatta i Sverige, som också reagerat på detta. Man är dansk, men stödjer det svenska samhället fullt ut i alla avseenden.

 
Ingen bild

Lärare

9 juni 2013 11:47

"Landstinget i Kalmar" - behöver ju inte stå i det ex som ska gå ut till hela svenska folket, det kan tolkas som om det gällde bara Kalmar. Det kanske Thoralf fixar till när det gäller info till hela landet.

 
Ingen bild

Urban Jakobson

9 juni 2013 11:58

Jag tycker ni kan skriva illegala invandrare-för det är vad det är,Papperslös är bara ett av alliansens trams som vanligt.Bra initiativ för övrigt tycker jag.

 
Ingen bild

mom_61

9 juni 2013 12:13

Jag tycker ni ska ha med någon form av källhänvisning för efter all skit Sveriges befolkning har blivit itutade om er så är risken all de inte tror på det. Jag förebrår dem inte i så fall för det är knappt man tror det själv även om man såg debatten på nätet. Keep up the good work!

 
Ingen bild

Håkan

9 juni 2013 12:18

Som jag skrev tidigare, mycket bra initiativ.
Lyssna gärna på dom kritiska förslagen som kommer upp här, Thoralf. Särskilt "@Rättvisa" anser jag har bra synpunkter på framsidan. Den är för plottrig för att vara blickfångare och få folk att läsa vidare.
Förstasidan ska dra folk in, i faktasidorna, genom blickfång och appellera till deras intressen och kunskap.

Likaså har "@Sverigevän" bra synpunkter plus underbar länk:

http://avpixlat.info/2013/05/13/en-halsning-fran-miljopartiets-sprakror/

Den är faktiskt tydligare med, vilka det handlar om, d.v.s dom som inte har några avsikter att bidra till välfärden och som brottsligt uppehåller sej i landet, istället för mumbo jumbo ord som, papperslösa ( dom har papper, bara att det är fel papper ).

Var är SD,s centrala bidrag till flygblad?
Får en känsla av att dom tror att valrörelsen startar om ett år när den faktiskt redan är igång.
Och...resultatet i partiundersökningarna kommer att fortsätta dala ( för SD )för att slutligen harmonisera med det beräknade valfusket nästa år.

Känns som det inte bara är Svensson som behöver vakna.

Är det någon som har funderat rent valstrategiskt på valet?
KD och C ute ur leken ( inte en chans att man kan stödrösta in dom ). Titta då på hur maktbalansen ser ut.
"Miljö"partiet kommer bestämma hela agendan ( och valrörelse-löften )för hela sjupartiet.
Både S och M kommer anpassa löften för att få med "miljö"trollen på tåget.

 
Ingen bild

Thoralf A

9 juni 2013 14:03

Jag har tagit till mig en del synpunkter och kommer göra några mindre förändringar.

Infobladet tas fram och bekostas av vårt distrikt Kalmar län. Därför finns kopplingen till Kalmar läns landsting. Bladet kommer också bara användas inom Kalmar län.

 
Ingen bild

Läckan

9 juni 2013 14:03

@Håkan, bra rättelser från dig och de andra. Själv tror jag precis som flera att en mindre plottrig framsida med något iögonfallande vore bättre. Även källhänvisningar dock i minimal stil.

Att inte nämna Kalmar har den fördelen att det kan användas över hela Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

9 juni 2013 14:15

Ta då upp att Malmö/Helsingborg kommer bli överbelastade då varenda Dansk invandrare numera kommer kunna ta tåget/båten över för o fixa allt från tänder/sjukvård för 50:- och även kvittera ut socialbidrag som extrapengar och uppge att de är papperslösa !! Skånes kommuner och landsting kommer urholkas snabbt !

 
Ingen bild

Thoralf A

9 juni 2013 14:31

Givetvis kan det anpassas efter andra landsting om någon skulle vara intresserad.

 
Ingen bild

Kalle

9 juni 2013 14:58

>Thoralf

Tror nog att någon från ALLA landsting i hela Sverige är intrfesserade av en sådan reogörelse på ett A4 att printa ut och "glömma" kvar på strategiska ställen eller sätta upp i portat. Lägga i brevlådor.

Dessa ekonomska uppgifter hur den svenska riksdagen pungslår svenskar samtidigt som den lagstiftar om att göra sjukvård gratis för alla illegala, papperslösa invandrare kan vara intressant i god tid före valet.

Dessa politiska fakta som skall träda ikraft den 1 juli 2013 är politiskt sprängstoft.

Thoralf du gör ett bra jobb. Hoppas också att SD-ledningen också vaknar FÖRE valet!!!

 
Ingen bild

Håkan

9 juni 2013 15:17

@Lotta
"även kvittera ut socialbidrag som extrapengar och uppge att de är papperslösa !!"

Det är nästa bomb, som redan hänt, men inte kommit i blickfånget ännu.
Rumäner och bulgarier ( läs zigenare ) kan idag hämta ut soc-bidrag för ingen kontroll görs om dom är rättmätigt här och har någon rätt till bidrag.
Avpixlat har nämnt det men förhoppningsvis är det någon med kunskap som gräver djupare, för en mer utförlig artikel.

Man formligen gödslar ut vår välfärd, eller ska man säga f.d välfärd, som om man ville hinna renraka Sveriges finanser och det redan innan valet.
Och Svensson sover vidare, för ingen lyckas når fram med att informera om, att huset brinner och att vi valt pyromaner som husvakt.
Utifrån det, är det här flygbladet ett mycket bra initiativ med förhoppningen om uppföljning.
Tänkte först föreslå att man gör två varianter, en för Kalmar och en allmän och lägger upp, så kan den som vill skriva ut den.

Men det är naturligtvis fel väg att gå, så länge man har kvar SD symbolerna, borde det komma från centralt håll om den är allmänt hållen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2013 15:26

Lotta...
Helt rätt. Det kan bli en ytterligare utgift för statens kassa om det blir en massvandring från Danmark till gratisvården i Malmö. Men kanske även från Norge till våra gränskommuner i främst Värmland.

Gratis är ju alltid gratis. Utom för oss som ska betala...

All information om detta är oerhört viktig. Tyvärr kommer säkert kostnaden för detta, hemlighållas, då det blir en "politisk bomb" om beloppet når allmänhetens ögon och öron...

 
Ingen bild

Ludvig

9 juni 2013 15:38

Verkligen skamligt att göra så här, premiera lagbrytare och låta fattiga svenskar betala dyrt.

 
Ingen bild

Lärare

9 juni 2013 16:22

Lyckliga Kalmar och dess län som har Thoralf!

Borde finnas fler SD-riksdagsledamöter som är lika engagerade och har kontakt med medlemmar/väljare/sympatisörer och "annat löst folk"!

Det är väldigt viktigt för oss ute i landet att ha denna kontakt.
Man känner sig "mer med" på ngt sätt.

 
Ingen bild

Hacke

9 juni 2013 17:42

Lägg härtill Julia Caesars Söndagskrönika "Hemligheten" och infarkten är inte långt borta.
Varning utfärdas till känsliga personer!

 
Lassekolja

Lassekolja

9 juni 2013 17:46

Mycket god idé men hur skall distributionen till landets alla hushåll ske? Jag hittar inget vare sig i Thoralf´s inlägg eller i någon kommentatr. Jag distribuerar gärna i mitt lilla distrikt men idén är tillräckligt bra för att satsa på vidareutveckling. Hela den svenska väljarkåren bör känna till samtliga galenskaper, som äger rum i Absurdistan!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lotta

9 juni 2013 17:51

Den Lotta som skrev ett inlägg Söndag 9 juni 14:15 bör byta nick.

 
Ingen bild

Qvinna

9 juni 2013 18:57

@ Lärare
Bra inlägg! Instämmer!

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2013 19:21

Idag har det första samkönade Judiska bröllopet ägt rum i Sverige rapporterar Tv4 i sin 19,00-sändning.
Nu väntar vi med spänd förväntan på det första Muslimska samkönade bröllopet...

Imorgon startar en kampanj från politiker i alla partier, HBTQ-rörelsen och landets alla kämpande feminister, för det första Muslimska samkönade äktenskapet.
Det blir demonstrationer över hela landet, Reinfeldt talar i riksdagen, ledande Muslimska företrädare har kallats till Rosenbad och har lovat att komma mangrant, alla ledarskribenter går gemensamt ut i denna kampanj, landets ledande feminister kommer att dränka all media i debattartiklar, osv. osv. (Obs stor ironi...)

 
Ingen bild

Lundabo58

9 juni 2013 19:34

Bra tanke, men byt ut framsidan, den är för plottrig. Kör så här istället:

Denna rubrik i stor fetstil (bör ta upp minst halva första sidan):

"Betala endast 50 kr för att laga tänderna!..."

Därunder i mycket mindre stil:

"...gäller endast personer som vistas illegalt i Sverige".

Fyll sen på med resterande info i vanlig brödtext.

 
Ingen bild

q

9 juni 2013 20:03

Den gulaktiga mönstrade bakgrunden till brödtexten gör hela dokumentet svårläst och ger mig ett "grabbigt" intryck. Det hade passat på en tonårings hemsida från nittiotalet, men på ett informationsdokument så blir man trött i ögonen och slänger fanskapet bland annan reklam.

Bakgrunden till brödtexten bör vara vit/ofärgad, det skulle också minska tryckkostnaden.

 
Ingen bild

UncleBob

9 juni 2013 20:08

Har de senaste åren haft problem med återkommande kariesangrepp. Plomber lossnar och det kostar tiotusentals kronor per år att hålla en rimlig tandstatus,trots att jag dragit ut några kindtänder. Att sätta in stifttänder där blir för dyrt. Nu har jag drabbats av oförutsedda utgifter och tvingas välja bort tandvård till min ekonomi tillåter det.
Högkostnadsskydd i all ära men det är för djävligt att inte ha råd-
Hur man än bär sig åt är det en ny period för högkostnadsskyddet varje år. Jag blir alltså TVUNGEN att skjuta upp tandvård trots att jag har fyra, fem rejäla hål och hart tappat två plomber

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2013 20:24

UncleBob...
Brun utan sol och ordentligt inövad dålig Rinkebysvenska. Då är allt löst ;-)

Nej, skämt åsido. Det är förjä--igt. Detta ville absolut inga av våra förfäder. Ge andra länders innevånare gratis vård och samtidigt får landets innevånare ibland avstå för att de inte har råd.
Tack Sjuklövern...

 
Ingen bild

vmm

9 juni 2013 21:18

En sak som jag inte gillar är ambulansavgiften. Den finns i vissa län och i det län där jag bor, Gävleborg, är den på 150 kr. Det kostar alltså 150 kr att åka ambulans. Jag tillhör den gamla skolan som tycker att det här med polis, brandkår och ambulans ska vara gratis för den som använder det. Självklart betalar vi alla via skattsedeln. Men man bör i alla fall ha 150 spänn på sig utifall man t.ex skulle bli påkörd av en bil. Man vill ju ha så att ambulansen kan hämta en. Dom tar säkert VISA-kort också, men blir man påkörd så kanske man inte kan trycka in PINkoden. Så kontanter är bäst att ha.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

9 juni 2013 21:54

Självklart ska uttrycket "Skammens dag" behållas, för det var ju precis så Björn Söder inledde sitt fantastiska anförande i Sveriges Riksdag!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lotta

9 juni 2013 22:00

OT/Kvällens asgarv bjöd Attefall på "Vi är oerhört rädda om skattebetalarnas pengar".

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2013 22:18

Lotta...
Ja, dessa gigantiska förortsområden kostar MILJARDER att renovera. Ännu en kostnad för massinvandringen.
Men denna kostnad är svår att mörka, betydligt svårare än allt annat runt invandringen.
Men det ger absolut en massa jobb, så det är säkert både skrämmande och lockande för politikerna.

Utöver vanlig renovering bör nog alla allmänna utrymmen få extra brandskydd och garagen utrustas med sprinklersystem...

 
Ingen bild

Leading Lady

9 juni 2013 23:24


Muslimer tvingar igenom bikiniförbud i Miss World-tävlingen


I årets upplaga av Miss World-tävlingen som hålls i det muslimdominerade Indonesien förbjuds kvinnorna att visa upp sig i bikini, något som hittills varit en given tradition och ett av de populäraste momenten i tävlingen.
Av någon outgrundlig anledning tål muslimer uppenbarligen inte att se en naken kvinnonavel.

Förra året tvingades Lady Gaga att ställa in sin konsert i Jakarta efter att muslimska ledare kallat henne för ”vulgär sångerska som sjunger i bara trosor och BH” och hotat med ”fysiskt våld” för att förhindra henne från att landa i landet.

http://video.foxnews.com/v/2452301837001/bikini-ban-at-miss-world-pageant/?intcmp=obnetwork

http://102jamzorlando.cbslocal.com/2012/05/15/lady-gaga-cancels-indonesia-show-amid-controversy/

 
Ingen bild

Pejl på partierna

9 juni 2013 23:36

Olika väljargruppers partisympatier 2006-2013
Mycket intressant.
http://pejl.svt.se/visualisering/politik/partisympatier-over-tid/#party=Alla+partier&indicator=_samtliga

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards